Hogyan lehet költségmentesen létrehozni egy weboldalt?

Tehát úgy döntött, hogy létre kell hoznia egy weboldalt, de valószínűleg egy kis részed még mindig azt kérdezi, “valóban szükségem van-e egy weboldalra?” vagy talán úgy gondolja, hogy egy weboldal felépítése túl technikai, idő- és költséges. Az alábbiakban felsoroltam azokat, amelyek segítségével ingyenesen létrehozhat egy weboldalt.


Valójában nem kell aggódnia az első webhely felállításának és az interneten történő futtatásának szempontjából. Különösen akkor, ha költségmentesen hozhat létre webhelyet.

A legjobb weboldalépítők, akik 2020-ban ingyenes weblapot hoznak létre:

 • Legjobb összességében:. A legegyszerűbb eszköz a lenyűgöző webhely lehető leggyorsabb létrehozásához, valamint a gyorsan betöltődő és a keresőmotorokra optimalizált, de ingyenes terv alapján megjelenő webhely.
 • Runner-Up:. Készítsen lenyűgöző és professzionális webhelyet, amely nem igényel tervezési vagy kódolási ismereteket, de nem tartozik a drag and drop funkcióval.
 • Legjobb ár-érték:. Alapvető tervek és korlátozott lehetőségek, de 100% -ban ingyenes és ideális kisvállalkozások számára, amelyeknek nem kell sok tartalom a webhelyükön.
 • Legjobban fizetett lehetőség: Squarespace. A vitathatatlanul legjobb és legegyszerűbben használható drag and drop weboldal-készítő. A Squrespace azonban nem kínál ingyenes terveket.

De hogyan készíthet professzionális weboldalt penny fizetése nélkül? Ingyenes weboldal-készítő eszköz használatával. természetesen.

A mai weboldalkészítő eszközök nagyon könnyen használható és nem kell tudnia HTML kódolást. Rendkívül felhasználóbarát a használata húzza és vidd funkcionalitás a WYSIWYG szövegszerkesztés (például a Microsoft Word).

Tehát hogyan lehet költségmentesen létrehozni egy weboldalt?

 • Először válasszon egy ingyenes webhely-készítőt.
 • Másodszor, csatlakoztasson egy domain nevet, vagy használjon ingyenes domain nevet.
 • Harmadszor, állítsa be és testre szabja weboldalát.

Amikor készen áll az ingyenes webhely, akkor tegye közzé webhelyét!

Mit fogsz megtanulni ebben a bejegyzésben:

 • Hogyan lehet ingyenesen létrehozni egy weboldalt egy weboldal-készítő segítségével.
 • Tudja meg, melyik a legjobb ingyenes weboldal készítő?
 • Ingyenes weboldal-készítők listája; funkciók, előnyei és hátrányai.
 • Ingyenes weboldalépítők valóban ingyenesek?
 • Miért van szüksége webhelyre?.

Most vessünk egy pillantást a legjobb weboldal-készítőkre, amelyek lehetővé teszik webhely ingyenes létrehozását.

hogyan lehet költségmentesen létrehozni egy weboldalt

Contents

A legjobb weboldalkészítők, amelyek segítségével ingyenesen létrehozhat egy weboldalt

1. Wix

Wix

 • Weboldal: www.wix.com
 • Ingyenes terv: Igen
 • Fizetett terv: Igen havi 5 dollártól
 • Az e-kereskedelem készen áll: Igen (csak fizetett csomag esetén)
 • Mobil barátságos kialakítás: Igen
 • Húzza és vidd: Igen

Wix könnyen az egyik a legismertebb az ingyenes webhely-drag and drop-építők közül és ez valószínűleg azért van, mert néhány nagy hollywoodi filmsztárral használják, hogy elmondják, mennyire jók.

Jelenleg a Wix mintegy 110 millió webhelyet és online áruházat üzemeltet, így önmagában mondani kell neked valamit. A Wix-hez való feliratkozás szellő, és kb. 2 perc alatt fel kell készülnie.

A feliratkozás után számos iparág-specifikus sablont fognak kapni, amelyek közül választhat, és valószínűleg ez az egyik legnagyobb erőssége, a sablonok professzionális megjelenése. Függetlenül attól, hogy fotós vagy sütő, mindenki számára megfelelő lesz.

Ezen a ponton fontos megemlíteni, hogy az ingyenes sablonok valószínűleg nem lenyűgöznek benned, és itt érdemes fontolóra vennie a fizetett frissítést. A Wix másik dolga, hogy minden webhelyük teljes mértékben reagál.

Ez azt jelenti, hogy a webhely automatikusan hozzáigazul ahhoz a készülékhez, amelyen megtekinti, így lehet egy mobiltelefon vagy egy táblagép. Ez egy nagyon erős tulajdonság, mivel a Google ezt követeli, és a mobil felhasználók száma gyorsan növekszik évről évre.

A fizetett opciók alig több mint 10 dollár és havonta akár 25 dollár is lehet. A fizetett tervek között szerepel az egyéni domain csatlakoztatása, a hirdetések eltávolítása, a tárhely növelése, a VIP támogatás és az e-mail kampányok futtatása.

Milyen előnyei és hátrányai vannak a Wix használatának?

Wix Pros

Egyszerű használat
Professzionális sablonok
Teljesen érzékeny
A legnagyobb weboldal készítő a piacon
Ingyenes teljes működő webhelyet biztosít
Hatalmas Wix alkalmazáspiac
Jó biztonság

Wix Cons

Lehetséges, hogy a hirdetések zavaróak
Az ingyenes sablonok kicsit keltesek
Az alapterv nem távolítja el a hirdetéseket
Az adatokat nem lehet exportálni
Nem indíthat online áruházat az ingyenes csomag alapján

összefoglalás

A Wix weboldal készítője olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek webhely felépítésében
A Wix ingyenes verziója lehetővé teszi egy jó megjelenésű weboldal felépítését egy Wix márkájú aldomainben
Havi mindössze 5 dollárért megszabadulhat a hirdetésektől, és egyéni domain nevet kaphat

Ingyen

2. Weebly

Weebly

 • Weboldal: www.weebly.com
 • Ingyenes terv: Igen
 • Fizetett terv: Igen havonta 8 USD-tól
 • Az e-kereskedelem készen áll: Igen (csak fizetett csomag esetén)
 • Mobil barátságos kialakítás: Igen
 • Húzza és vidd: Igen

Weebly nagyon régóta működik, és ez egy rendkívül népszerű lehetőség, ha csak ingyen akar, bármilyen frissítés szándéka nélkül. A Weebly jelenleg mintegy 40 millió webhelyet üzemeltet.

Amikor először kezd a Weebly-vel, azonnal észreveszi, milyen egyszerű minden. A húzás nagyon intuitív és felhasználóbarát. A Weebly ingyenes weboldal készítője kiváló lehetőség a kezdők számára. Az oszlopok a legtöbb elemmel együtt mozgathatók és átméretezhetők.

Egy másik nagyszerű dolog, amit nagyon szeretek a Weebly-nál, az, hogy ha egy elem szerkesztésével a többi kihúzódik, ez nagyon ügyes és nagyszerű módja annak, hogy korlátozza a zavaró képességeket..

Az árazási terv nagyon egyszerű, és az alapvető opció 8 dollár, a hirdetések eltávolításra kerülnek. A Weebly-vel végzett tesztelésem során elkészítettem egy 100 oldalas weboldalt, amely nagyon jól megbirkózott vele. A Wix használatával nem lennék ennyire magabiztos nagyobb webhelyek felépítésében. Ha Ön vagy valaki a csapatában tapasztalt és ismeri a kódot, a Weebly könnyen lehetővé teszi a kódolás szerkesztését. Ez nagyszerű hír a haladó felhasználók számára.

Van egy olyan alkalmazás, ahol akár találkozókat is integrálhat webhelyére. Csakúgy, mint a Wix, a Weebly professzionális témák széles skáláját kínálja, és úgy érzem, hogy ez egy nagyon komplett csomag, jó ár-érték arány, ha a frissítéseket választja.

Mint korábban említettük, a Az alapterv 8 dollárral kezdődik, profi 12 USD-ért, és üzleti 25 USD-ért. Az ingyenes csomag használatához a Weebly aldomainben leszel, és egy kis hirdetés lesz a webhely láblécében..

Milyen előnyei és hátrányai vannak a Weebly használatának?

Weebly Pros

Nem tolakodó hirdetések
Egyszerűsített árképzés
Nagyon kezdőbarát
Professzionális témák
HTML kódolás is használható
Teljesen érzékeny
Jó e-kereskedelmi platform

Weebly Hátrányok

A téma színeit nem lehet teljes mértékben testreszabni
Nehéz lehet a webhely mozgatása
Nincs webhely biztonsági másolat
Nem indíthat online áruházat az ingyenes csomag alapján

összefoglalás

A Weebly az egyik legkönnyebben használható weboldal-készítő
Ingyenes számlát tarthat, amíg csak akarja

100% -ban ingyenes

3.123 hely

Site123

 • Weboldal: www.site123.com
 • Ingyenes terv: Igen
 • Fizetett terv: Igen havonta 9,80 dollártól
 • Az e-kereskedelem készen áll: Igen (csak fizetett csomag esetén)
 • Mobil barátságos kialakítás: Igen
 • Húzza és vidd: Nem

Site123 azoknak szól, akik gyorsan fel akarnak lépni, és kiválóan alkalmasak azoknak a vállalkozástulajdonosoknak, akik e-kereskedelmi webhelyeket, blogokat és céloldalakat akarnak felállítani..

Ami a Site123-t különbözteti meg, hogy az teljesen megsemmisíti a drag and drop épületet amelyet a legtöbb weboldal-készítő használ. Néhányuknak ez fantasztikus vagy lépés hátra.

Az induláshoz válasszon egy témát és számos különböző tervezési lehetőséget. Bár a témák nem a legizgalmasabb, sokkal több testreszabási lehetőséget kap, mint más weboldal-készítők. Ezután feltölthet tartalmat, és a webhely generálódik az Ön számára. Mint minden weboldal-készítő számára, az ingyenes opció korlátozott, különösen az e-kereskedelem területén.

A prémium terv dátummal kezdődik Havonta 9,80 USD és egy évig ingyenes domainnel rendelkezik (vagy használhatja a saját domainjét), és eltávolítja a SITE123 márkanevet. Milyen előnyei és hátrányai vannak a Site123 használatával??

Site123 Előnyök

Többnyelvű oldalak
Professzionális megjelenésű e-kereskedelmi webhelyek
SEO-barát webhelyek
Teljes webhely-támogatás
Könnyen kezelhető

Site123 Cons

Nincs húzás és dobás
Zavaros árazási struktúra
Nincs hozzáférés az oldal kódjához
Nem tehet közzé online áruházat az ingyenes csomagban

összefoglalás

Kezdő barátságos weboldal készítő
Nincs drag and drop, ehelyett az összes weboldal elem elkészítve van
A Site123 ingyenes fiókja elég korlátozott

100% -ban ingyenes

4. Meglepően

feltűnően

 • Weboldal: www.strikingly.com
 • Ingyenes terv: Igen
 • Fizetett terv: Igen havonta 8 USD-tól
 • Az e-kereskedelem készen áll: Igen (csak fizetett csomag esetén)
 • Mobil barátságos kialakítás: Igen
 • Húzza és vidd: Igen

Eltérően Wix-től és Weebly-től, valószínű, hogy még soha nem hallottál feltűnően. Feltűnően fontos értékesítési pont merész, gyönyörű, modern egyoldalas webhelyek. Ennek oka az, hogy a Strikingly fő értékesítési pontja és jellemzője az egyoldalas weboldalak.

Az egyoldalas webhely olyan webhely, ahol a felhasználó görgeti a különböző szakaszokat, amikor a kezdőoldalra lépnek, ez a formatervezési forma, amely manapság nagyon népszerűvé válik..

Mivel a fő jellemző az egyoldalas webhelyek, feltűnően sok eszköz és gomb eltávolíthatja őket, amelyekre más weboldalkészítők szükségesek. Ez természetesen nagyon felhasználóbarátvá teszi.

Van néhány jó lehetőség a sablonokhoz, bár nem teljesen megegyezik a Wix vagy a Weebly verziójával. Amit jól csinál, hogy ezt ki tudja csinálni, olyan sablonokkal látja el Önt, amelyek egyenesen a kapuból történő kijutáshoz vezetnek. Nem sok dolgot kell elvégezni.

Webhelyének felépítéséhez egyszerűen balra jobbra mozgatja a szükséges szakaszokat. Hozzáadhat alkalmazásokat is, bár az ajánlat nem ugyanolyan szintű, mint a többi weboldal-készítő.

Egy dolog, amit meg kell említeni a feltűnő módon, az, hogy az ingyenes lehetőség korlátozott abban, amit tehet. Mondván ezt: frissítés 8 dollárról 16 dollárra komoly ár-érték arányt nyújtanak. A felhasználók egy évig ingyen is részt vehetnek a profi programban, csak összekapcsolva egy LinkedIn profilt és szinkronizálva néhány névjegyet. Ez 16 dollárt takarít meg Önnek.

Milyen előnyei és hátrányai vannak a Strikingly használatával??

Feltűnő előnyei

Professzionális megjelenésű webhelyek a dobozból
Mobilra optimalizált témák
Kiváló ár-érték arány
Nulla kód vagy tervezési készség szükséges
Nagyvonalú jutalom program

Feltűnően hátrányok

Az ingyenes lehetőség egy kicsit korlátozott
Kevés felhasználható téma
Az ingyenes tervek nem teszik lehetővé online áruház készítését

összefoglalás

Az egyik legjobb egyoldalas weboldalépítő
Ideális választás, ha online portfóliót, névjegykártyát vagy egy termékboltot kíván létrehozni
A szabad tervet örökre megtarthatja

100% ingyenes

5. Ucraft

Ucraft

 • Weboldal: www.ucraft.com
 • Ingyenes terv: Igen
 • Fizetett terv: Igen, havonta 6 USD-tól
 • Az e-kereskedelem készen áll: Igen (csak fizetett csomag esetén)
 • Mobil barátságos kialakítás: Igen
 • Húzza és vidd: Igen

Az Ucraft weboldal készítő blokkok alapján. A blokkokat egymásra helyezik, és a végén egy teljes webhelyed lesz.

Bár csak 35 blokk van, ami nem sok ahhoz, hogy webhelye kitűnjön, ők teljes mértékben testreszabhatók. Minden blokk elemeket tartalmaz, amelyeket felvehet vagy eltávolíthat, és itt kreatív lehet. Még saját blokkokat is létrehozhat a semmiből.

Az e-kereskedelem szempontjából ez az Ucraft egyik legerősebb tulajdonsága, mivel saját e-kereskedelmi motorral rendelkezik. Bár, ha azt akarja, hogy a lehető leggyorsabban felálljon és futjon, az Ucraft valószínűleg nem az Ön számára.

Az Ucraft prémium tervei éppen most kezdődnek Havonta 6 USD eltávolítja az Ucraft vízjelet. Mik az előnyei és hátrányai az Ucraft használatában??

Ucraft Pros

Nagyon testreszabható weboldal készítő
Erős e-kereskedelmi szolgáltatások
Kiváló ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül

Ucraft Cons

Nincs biztonsági mentés a webhelyről
A szerkesztések nem vonhatók vissza
Az ingyenes terv nem engedi online áruház létrehozását
Nem alkalmas nagyobb, összetettebb helyekre

összefoglalás

Könnyű és egyszerű felület
Jól megtervezett és jól felépített sablonok
Beépített e-kereskedelmi platform az online értékesítés megkezdéséhez

Hozzon létre egy weboldalt az Ucraft segítségével
Ingyen

6. Lander

Lander

 • Weboldal: www.landerapp.com
 • Ingyenes terv: Igen (de csak 14 napig)
 • Fizetett terv: Igen havonta 16 USD-tól
 • Az e-kereskedelem készen áll: Igen (csak fizetett csomag esetén)
 • Mobil barátságos kialakítás: Igen
 • Húzza és vidd: Igen

Lander egy teljes értékű céloldal-készítő. Ha nem ismeri a céloldalak fogalmát, vagy nem biztos abban, hogy szüksége van-e rájuk, ezek nagyon egyszerű egyoldalas webhelyek, amelyek célja az ügyfelek rögzítése vagy a látogató meggyőzése cselekvésre.

A céloldalak természetüknél fogva sokkal kevesebb tartalommal rendelkeznek, mint a szokásos webhelyek, néhányukban csak egyetlen cselekvésre ösztönző üzenet jelenik meg.

Lander teszi hihetetlenül egyszerű a céloldalak készítése rendetlenségi felülettel. Integrálhatja a fizetési átjárókat, és elvégezheti az A / B megosztási teszteket, amelyek nélkülözhetetlen tulajdonságok minden céloldal-készítő számára. Az elemzés és a teljes nyomon követés is megtalálható.

Az egyik jó szolgáltatás a dinamikus szöveg. Ez lehetővé teszi a felhasználó keresési lekérdezés automatikus beillesztését a céloldalra a kattintásonkénti fizetés kampány részeként.

Noha van egy 14 napos ingyenes próbaverzió, a Lander nagyon drága lehet, mivel a tervek a céloldalra látogatott látogatók számán alapulnak. leszállóegység Az alapterv havonta 16 USD-tól kezdődik. Milyen előnyei és hátrányai vannak a Lander használatának?

Lander Pros

Osztott tesztelés
Magas konvertáló sablonok
Könnyen kezelhető
Beépített jelentési rendszer
Mobil érzékeny sablonok
A Facebook rajongói oldalának integrációja

Lander Cons

Ingyenes lehetőség csak 14 napra
Drága tervek
Az ingyenes terv nem engedi online áruház létrehozását

összefoglalás

100+ kész céloldal-sablon
Az egyszerűen használható vizuális szerkesztő segítségével a céloldal megtervezése rendkívül egyszerű
Beépített megosztott tesztelési lehetőségek és jelentési rendszer

Próbáld ki ingyen

7. Jimdo

Jimdo

 • Weboldal: www.jimdo.com
 • Ingyenes terv: Igen
 • Fizetett terv: Igen, havonta 6 USD-tól
 • Az e-kereskedelem készen áll: Igen (csak fizetett csomag esetén)
 • Mobil barátságos kialakítás: Igen
 • Húzza és vidd: Igen

Jimdo elsősorban azokra irányul, akik elsősorban e-kereskedelmi áruházakat akarnak építeni, és legfontosabb elképzelésük a könnyű használat minden lépésben. Jelenleg körülbelül 20 millió Jimdo webhely van, ezek közül mintegy 200 000 online üzlet.

Jimdoval lehet felállítani és futtatni, és néhány perc alatt eladni termékeket. Ahol a dolgok javíthatók, a sablonok vannak. Noha sokuk létezik, még nagyobb rugalmasságra van szükség velük.

Az árazás csak az elektronikus kereskedelemmel foglalkozó weboldal-készítő számára szól, bár azt mondanám, hogy ha nem akarja használni az e-kereskedelem funkcióit, akkor egy másik olcsóbb weboldal-készítő ajánlott. Az árazási tervek elindulnak ingyen, 6 és 17 dollár között. Milyen előnyei és hátrányai vannak a Jimdo használatával??

Jimdo Pros

Az elektronikus áruház üzembe helyezésének és működésének leggyorsabb módja
Nagyon megfizethető ár
Hozzáférés a kódhoz
Erős SEO elemek

Jimdo Cons

A sablonok kicsit keltesek
Előfordulhat, hogy a fizetési rendszer nem a legjobb az amerikai eladók számára
Az ingyenes terv nem engedi online áruház létrehozását

összefoglalás

Megígéri, hogy webhelye 3 perc alatt elindul és fut
Testreszabhatja kialakítását és bármikor szerkesztheti weboldalát, kódolás nélkül

Ingyen

8. Carrd

Carrd

 • Weboldal: www.carrd.co
 • Ingyenes terv: Igen
 • Fizetett terv: Igen, évi 19 dollártól
 • Az e-kereskedelem készen áll: Nem
 • Mobil barátságos kialakítás: Igen
 • Húzza és vidd: Igen

Carrd egy viszonylag új weboldal-készítő, amely éppen 2016-ban indult. Ez egy újabb egyoldalas építő, akárcsak az Ucraft, és ha akarod a legegyszerűbb és legegyszerűbb weboldal készítő, Carrd valószínűleg ő lesz az.

Összességében 54 sablon található, amelyek közül 14 kizárólag profi felhasználók számára készült. A sablonokat nem ágazatok szerint csoportosítják, hanem típusuk szerint, például a portfólióban, a kezdőlapon és a profilban. Összességében a sablonok nagyon karcsúnak és inspirálónak tűnnek.

Elemeinek felhasználásával összeállítja webhelyét, és minden nagyon természetesnek tűnik. Néhány elem tartalmaz időzítőket, űrlapokat és galériákat.
Mint általában, az ingyenes opció egy aldomainre korlátozza Önt, de ahol a Carrd valóban kiemelkedik a fizetett frissítésekkel, akkor csak évente 19 dollárért fizethet profilt..

Carrd Pro az csak 19 dollár / év és lehetővé teszi egyéni domain használatát, és eltávolítja a márkanevet. Milyen előnyei és hátrányai vannak a Carrd használatával??

Carrd Pros

Nagyon felhasználóbarát és egyszerűen használható
Rendkívül olcsó frissítések
Professzionális megjelenésű webhelyek
54 választható sablon közül választhat

Carrd Cons

Újdonság a piacon
Csak e-mail támogatás
Egyoldalas webhelyekre korlátozva
Nem hozhat létre online áruházat

összefoglalás

Készítsen ingyenes, teljes mértékben reagáló, egyoldalas webhelyeket szinte bármi számára
100% -ban ingyenes, és a profi terv mindössze 19 dollár évente

Épp most

9. Zoho oldalak

Zoho oldalak

 • Weboldal: www.zoho.com/sites
 • Ingyenes terv: Igen
 • Fizetett terv: Igen havi 5 dollártól
 • Az e-kereskedelem készen áll: Nem
 • Mobil barátságos kialakítás: Igen
 • Húzza és vidd: Igen

Igen, kissé hűvös névvel rendelkezik, de milyen a webhely készítője? Átfogó Zoho nagyon hozzáértő weboldal készítő. Az indulás elég gyors, és az elemek szokásos húzásával kezdheti el.

Miközben a drag and drop funkciót a webhely testreszabásával együtt használták, a teljes élmény nem érezte magát olyan ragyogottnak, mint a többi weboldalépítő..
Számos téma közül lehet választani, amelyek közül néhány nagyon profinak tűnik, míg mások úgy néznek ki, mintha az 1980-as évekből származnának. Bár 97 sablont kínálnak, nem mindegyik reagál.

Mivel a Zoho egy meglehetősen nagy szoftvervállalat, amely SaaS és CRM szolgáltatásokat nyújt, a webhely egyes szolgáltatásai, például az űrlapkészítő, kiemelkednek. A ZoHo árképzése elindul ingyen, havonta 5, 10 és 15 dollárig. A havi terv biztosítja az e-kereskedelem tervet, azonban nagyon korlátozott, mivel csak 25 terméket kínálhat eladásra.

Milyen előnyei és hátrányai vannak a Zoho Sites használatával??

Zoho oldalak előnyei

Lenyűgöző szolgáltatáskészlet
HTML és CSS hozzáférés
Beépített SEO eszközök és forgalmi statisztikák

Zoho Sites Cons

Nem minden téma reagál teljesen mobilra
Egyes témák elavultak
A szerkesztő kissé kínos lehet
Nem hozhat létre online áruházat

összefoglalás

Alapvető ingyenes webhely-készítő eszköz ingyenes tárhellyel, amely elvégzi a munkát
Változtasson sablonok között bármikor, anélkül, hogy elveszítené tartalmát

Tudj meg többet

10. Google Cégem

Google Cégem - ingyenes weboldal készítő

 • Weboldal: www.google.com/business/how-it-works/website/
 • Ingyenes terv: Igen
 • Fizetett terv: Nem
 • Az e-kereskedelem készen áll: Nem
 • Mobil barátságos kialakítás: Igen
 • Húzza és vidd: Igen

Hogyan készíthetek ingyenes webhelyet a Google-on? A válasz a Google Cégem szolgáltatás.

Google Cégem egy ingyenes weboldal készítő, amely percek alatt létrehozhat egy egyszerű weboldalt. A Google webhely-készítője teljesen ingyenes, és az Ön által létrehozott webhelyet könnyű elkészíteni és szerkeszteni az asztali számítógépről és a mobiltelefonról egyaránt.

Nem kell fizikai üzlethelyiséggel létrehoznia webhelyét a Google Cégem szolgáltatásban, ha szolgáltatási területén vagy otthoni vállalkozása van, címmel vagy anélkül, felsorolhatja adatait, hogy megjelenjen a Google-on.

Mik az előnyei és hátrányai, ha a Google Cégem webhely-készítővel ingyenes webhelyet hoz létre a Google-on?

A Google Cégem profik

Ingyenes tárhely és csatlakoztathatja saját domain nevét
Ingyenes hirdetések és márkajelzések nélkül
Rugalmas sablonok
Az AdWords Express készen áll a forgalom növelésére

A Google Cégem hátrányai

Korlátozott lehetőségek, nem ideális nagyobb vagy összetettebb helyekhez
Alapvető sablonok és tervek
Nem indíthat online áruházat

összefoglalás

Kiválóan használható kisvállalkozások számára, amelyeknek nem kell sok tartalomra a webhelyükön
Nincsenek hirdetések vagy márkanevek, és használhatja saját domain nevét
100% -ban ingyenes weboldal készítő a Google Cégem szolgáltatásból

Teljesen ingyenes!

11. SiteW

SiteW webhely készítő

SiteW olyan weboldal készítő, amelyről valószínűleg még nem hallottál. Ez nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül kell hagynia. Noha ez az Egyesült Államokban viszonylag ismeretlen, Európában rendkívül népszerű, mivel több mint egymillió webhely használja a SiteW-t.

Ez egy rendkívül könnyen használható és erőteljes drag and drop építő a HTML5-re épített, mobilra optimalizált sablonokkal. A SiteW kiváló többnyelvű szolgáltatásokat kínál, mivel nyelvi lehetőségekkel (és támogatással) érkezik francia, német, spanyol és angol nyelven..

A prémium tervek a (z) 9,33 USD – 26,66 USD havonta, és a frissítés eltávolítja a SiteW hirdetéseket, további tárhelyet és korlátlan oldalt, SEO és elemzést kínál, valamint egyéni domain nevet használhat. Milyen előnyei és hátrányai vannak a SiteW használatának?

SiteW profik

Ingyenesen használható weboldal készítő
Többnyelvű (francia, spanyol, német) lehetőségek
Nagyon felhasználóbarát weboldal készítő

SiteW Cons

Az ingyenes terv a legjobb kisebb és statikus webhelyek létrehozására
Az olyan hatalmas funkciók, mint a blogok és az e-kereskedelem, csak a prémium tervekkel érkeznek

összefoglalás

Könnyen használható weboldal készítő, amely megkönnyíti a lenyűgöző weboldal létrehozását
Könnyű feliratkozni, és csak néhány percet igényel a SiteW használatának megtanulása

Igen, ez ingyenes

Ezek a weboldalkészítők valóban ingyenesek?

A blogbejegyzés egyik fő pontjára. Tényleg ingyen építhetek egy weboldalt? Nos, igen. Így működik. Technikailag igen, ingyenes webhelyet is létrehozhat, de a weboldalon korlátozások vannak.

A webhely korlátozásai közül néhány, amelyekkel szembe kell néznie, ha a Csak ingyenes lehetőséget választja, hirdetései vagy márkanevei jelennek meg az Ön webhelyén. Ahhoz, hogy webhelye professzionálisabbnak tűnjön, rendszerint fizetnie kell bizonyos frissítésekért a hirdetések vagy a márkanév eltávolítása érdekében.

wix hirdetések és márkaépítésPélda a Wix-en található hirdetésekre és márkajelzésre

Ezenkívül az ingyenes opcióhoz általában egy aldomaint kell használni, szemben az egyéni domain nevével. Például a Weebly-nél az ingyenes webhely domainje lesz valami weebly.com/MikesGarage ahelyett, hogy saját domainjét használja, például MikesGarage.com. Más szavakkal: Önnek prémium tervet kell beszereznie ahhoz, hogy saját domainnevét használni tudja.

 • A domain név egy ingyenes terv szerint: https://mikesgarage.jimdo.com vagy https://www.jimdo.com/mikesgarage
 • A domain név egy prémium csomagban: https://www.mikesgarage.com

Szintén általában korlátozott lesz a oldalszám amelyet hozzáadhat a webhelyéhez, valamint az e-kereskedelem készítőjének minden alapvető választása.

Röviden: „Ön megkapja, amit fizet”, ez itt igaz, és ha komolyan veszi webhelyét és üzletét, akkor a prémium frissítések némelyike ​​valószínűleg megéri a többletköltségeket. Nincs sok olyan vállalkozás, amelyet havonta csak néhány dollárért lehet felállítani.

Másrészről, egy ingyenes weboldal-készítő használata nagyszerű módja annak, hogy teszteljék a weboldal-készítőt, és megismerjék, hogyan működik az egész, mielőtt eldöntené az Ön számára megfelelőt..

Weboldal létrehozásának okai

Olyan sok oka van egy weboldal létrehozásának, akár személyes használatra, akár kisvállalkozásának. Nézzük meg ezen okok némelyikét kicsit részletesebben;

1. Hitelesség

Valószínűleg ez az egyetlen oka egy új weboldal elindításához. A tényleges hitelesítő adatoktól függetlenül az emberek szakértőként látnak téged, ha már van egy polírozott weboldala, amely képviseli Önt.

Az első online üzleti vállalkozásom során mindig megkérdeztem az ügyfelektől, hogy miért választottak engem. A válasz mindig ugyanaz volt, „mert van weboldala”.

2. Mutasd meg tehetségeidet (vagy szolgáltatásait)

Függetlenül attól, hogy kis- vagy nagyvállalata van, vagy akár egyszemélyes zenekarok is, a weboldal kirakatot nyújt Önnek. A potenciális ügyfelek vagy munkáltatók azonnal láthatják, amit kínál.

Korunk egyik legnagyobb üzletemberekének volt weboldala, Jeff Bezos az Amazonból és Sean Parker a Spotify-nál..

3. Alacsony akadály a belépéshez

Szó szerint vállalkozást indíthat a hálószobájában, és néhány perc alatt akár kis költségvetéssel is vonzhatja ügyfeleit. Ez mindenki számára egyenlő versenyfeltételeket jelent, függetlenül a szociális média állásától vagy iskolai végzettségétől.

Ne feledje, hogy Mark Zuckerberg kollégiumi szobájában elindította a Facebook-ot, a közösségi média korszakát.

Csak arra az esetre, ha valamilyen meggyőzőbb információra lenne szüksége, nézzünk meg néhány internetes tényt (ebből a bejegyzésből). Észak-Amerikában 2018-ban az emberek 88,1% -a használta az internetet, Európában pedig 80,23%. Tudta, hogy a Google másodpercenként több mint 40 000 keresési lekérdezést dolgoz fel? Számos ember potenciálisan keresi az Ön webhelyét.

Mi az a weboldalkészítő és miért használja ezt??

A weboldal készítője valószínűleg a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy percek alatt megkapja a webhelyet. Egyszerűen fogalmazva, ez egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi weboldal vagy blog készítését kódolás nélkül. Mivel nincs kódolás, egyszerűen csak húzza és dobjon elemeket, néhány sablonnal együtt.

A weboldal létrehozásának egy másik ingyenes (ish) alternatívája a használata WordPress. Ez egy nagyon rugalmas tartalomkezelő rendszer (CMS), de meredekebb tanulási görbével rendelkezik, mint a weboldal készítői.

weboldal készítő vs wordpressA fő profik & Hátrányok egy weboldal-készítő és a WordPress használatához

Miközben maga a WordPress nyílt forráskódú és ingyenes, a több ezer bővítmény és téma mellett, a WordPress megköveteli, hogy tegyen olyan webtárhelyt, amely nem ingyenes.

A weboldal-készítők általában két ízben működnek, online és offline. Bár csak az egyik típusra fogunk összpontosítani, amely online, fontosnak tartom még említeni a másikat.

1. Offline weboldal készítő

„Offline” weboldal készítők jönnek szoftver formájában. A Rapidweaver for Mac egy offline webhely-készítő. Általában letölti a szoftvert a számítógépére, és elkezdi dolgozni a webhelyén.

Az offline szoftver egyik előnye, hogy bárhol dolgozhat webhelyén, mivel nincs szükség internetkapcsolatra.

A legnagyobb hátrány az, hogy a teljes webhelyet feltöltenie kell a tárhelyre, amely technikailag kihívást jelenthet. A Serif offline webhely-készítőt használtam, amelyet most már megszüntettek, és úgy gondolom, hogy a feltöltési folyamat elégséges ok arra, hogy nem használtam az offline weboldal-készítőt.

2. Online webhelykészítő

Egy valamivel online weboldal készítő (azokra, amelyeket fent fentebb tárgyaltam), az ingyenes weboldal készítő, amellyel együtt jár, mindent online tárol a felhőben. Ha másik számítógépet kell dolgoznia, akkor csak be kell jelentkeznie a fiókja adataival, és máris jó lehet.

Mindent megkap, amire szüksége van, és nincs szükség semmire, bárhová feltölteni vagy tárhelyet beállítani, ez a legegyszerűbb megoldás. Az egyetlen, amire valóban szüksége van egy olyan böngészőre, mint a Google Chrome, egy internetkapcsolatra, valamint egy kis fantáziára és szabadidőre ingyenes webhelyének vagy online áruházának elindításához..

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan lehet költségmentesen létrehozni egy weboldalt??

Iratkozzon fel egy ingyenes weboldal-készítővel, testreszabhatja a sablont, hozza létre az oldalakat, tegye közzé a webhelyét, és kezdjen el megjelenni.

A weboldal-készítők, például a Wix, a Weebly, a Site123 stb. Valóban ingyenesek?

Igen, valóban ingyen vannak, de regisztrálnia kell egy fizetett tervet az összes szolgáltatás feloldásához, valamint a márkaépítés és a hirdetések eltávolításához..

Használhatom a saját domainjét egy ingyenes weboldal-készítővel?

Ingyenes csomag esetén általában aldomaint kell használnia, és egyéni domain név használatához be kell jelentkeznie egy fizetett tervre.

Következtetés

Jó munka, ezen útmutató útján elkészítette, hogyan lehet 2020-ban költségmentesen létrehozni egy weboldalt.

Szűkítettem a legjobb ingyenes weboldal-készítőket, akik most 100% -ban ingyenes weblapot hoznak létre. Amint látni fogja, rengeteg közül lehet választani, attól függően, hogy melyikben dönt, az lesz az, ami fontosabb számodra..

Teljes e-áruházat szeretne, vagy prioritása az, ha egy weboldal percek alatt feláll és működik, hogy megmutassa a potenciális ügyfelet? Lehet, hogy az ár jelentős hajtóerőt jelent, vagy csak szüksége van egy egyszerű egyoldalas weboldalra, amely professzionális képet nyújt. Akárhogy is, biztos vagyok benne, hogy van egy fentiek, amelyek csak az Ön számára megfelelnek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map