Преглед оквира Генесис Фрамеворк & СтудиоПресс

Одабир теме ВордПресс-а једна је од најтежих ствари ових дана. Уосталом, сам број опција чини сужење избора готово немогућим. Од скупова функција до маркета, а да не спомињемо цене, како знате где да започнете? Унесите Генесис Фрамеворк и теме СтудиоПресс.


Срећом, у настојању да вам помогнемо да одаберете савршену ВордПресс тему за своју веб локацију, подробније ћемо погледати једну од најпопуларнијих тематских радњи у индустрији до сада – СтудиоПресс.

Помоћу преко 200.000 задовољних купаца, напајању пола милиона веб локација и хвалисању заједнице од 10.000 корисника и програмера, СтудиоПресс је можда најбољи начин да кренете.

И јесам ли споменуо да се воле Матт Мулленвег (оснивач ВордПресс-а), Иоаст, ВПБегиннер, Цопиблоггер и Проблоггер сви користе теме СтудиоПресс за своје веб странице. (ФИИ ова веб локација такође користи СтудиоПресс и прилагођену верзију Центриц дечије теме)

преглед оквира генезе и теме студиопресса

Ако то не докаже да СтудиоПресс вреди размислити, нисам сигуран шта ће. То је рекло, у овоме Преглед оквира генезе и тема СтудиоПресса Погледаћу шта све теме СтудиоПресса могу да вам понуде и видећу да ли се то не мења.

Шта је СтудиоПресс?

шта је студиопресс?

СтудиоПресс је творац изванредног оквира Генесис, који је управо један од најпознатијих тема ВордПресса. Бриан Гарднер креирао је СтудиоПресс и оквир Генесис још 2010. године како би увео лакше ажурирање тема за власнике веб локација ВордПресс. ВП Енгине је у јуну 2018. године купио СтудиоПресс, укључујући Генесис Фрамеворк.

ВордПресс Генесис Фрамеворк

Оквир Генесис даје ВордПресс веб локацијама добро осмишљеним, сигурним, брзим учитавањем и СЕО оптимизованим темељима тако да можете да направите веб локацију својих снова.

Погледајте неке од најбољих карактеристика Генесиса:

 • Мобилно прилагођено
 • Спремник је спреман
 • Уграђен систем за коментаре
 • Слике са аутоматском величином
 • Функција оглашавања
 • Више опција изгледа
 • Прилагодитељ тема уживо
 • Прилагођени предлошци странице

И на крају, долази са стварима попут неограничене подршке, исправки и веб локација, и све то за једну ниску цену.

Генесис Фрамеворк је довољно напредан да експертски програмери могу да га искористе и прилагоде од почетка, а истовремено је довољно лаган чак и за најпопуларније власнике веб локација да направе нешто вредно.

Иако је Генесис савршен као самостална почетна тема, важно је напоменути да је основна тема са основном функционалношћу и дизајном. У ствари, то је више основа, него тема. Права забава долази када почнете додавати генезичке теме за децу у вашу ВордПресс веб локацију.

Другим речима, са ВордПрессом у срцу ваше веб локације, Генесис који пружа основу, и СтудиоПресс дечјим темама које нуде дизајн и функционалност, имаћете спектакуларну веб локацију за трен ока.

Теме за децу СтудиоПресс

Само се дечије теме које су дизајниране за рад са Генесис Фрамеворк-ом могу користити са Генесисом. Речено је да свако може створити дечију тему за Постанак. У ствари, многи људи су то учинили само за себе и за друге.

Теме за децу СтудиоПресс Генесис

Теме за дјецу Генесис дају вам флексибилност за креирање било које врсте веб страница које се можете сјетити. Ако вас занима како веб локација СтудиоПресс може изгледати за вас, само погледајте СтудиоПресс излог веб локација које су дизајнирали блогери, дизајнери и програмери свих нивоа вештина.

СтудиоПресс додатци

Као да стварање најпопуларнијег оквира ВордПресс-а до сад није било довољно, заједно са мноштвом дечијих тема које би употпуниле снове било ког власника веб локација, СтудиоПресс такође нуди широк избор додатака који ће вам помоћи да проширите дизајн и функционалност веб локације..

Ево почетне листе која вам даје представу о томе шта је на располагању:

 • АгентПресс листинги: направите систем управљања уносима
 • Генесис Цоннецт за ВооЦоммерце: направите продавницу за е-трговину користећи популарни ВооЦоммерце додатак
 • Генесис Симпле Схаре: Додајте прелепе дугмад за дељење друштвене мреже било којој теми за децу Генесис
 • Једноставни УРЛ-ови: Креирајте, управљајте и пратите све излазне везе помоћу прилагођених врста поста и 301 преусмеравања

И то је само почетак! Складиште додатака ВордПресс има стотине бесплатних СтудиоПресс додатака које можете користити.

Сада пређите на добар део и погледајте значајке теме СтудиоПресс које ће вам сигурно пружити све што је потребно за успешан веб сајт.

Значајке тема СтудиоПресс

Све СтудиоПресс теме долазе са стандардним функцијама као што су брза времена учитавања, прилагодљив дизајн, чисти код за сигурност, СЕО оптимизација и минималне функције за поједностављено искуство израде веб страница..

И док су теме СтудиоПресс-а дизајниране да буду што без крварења, добро је знати да то неће радити свима. У ствари, неки људи желе вишенаменске теме као што су Диви (прочитајте мој Диви преглед овде) или Авада како би могли да приступе што већем броју карактеристика током процеса изградње сајта..

Међутим, има пуно више тема за СтудиоПресс него што их упада у очи, посебно ако одаберете праву подређену тему.

Хајде да погледамо.

1. Оптимизација претраживача (СЕО)

Теме СтудиоПресс-а изграђене су на чистом коду који задовољава највише стандарде ВордПресс кода. Као резултат тога, ваша веб локација ће увек радити брзо, сигурно и глатко за крајње корисничко искуство.

А, што је боља веб локација на позадини, задовољнији ће бити ваши купци (ако им пружате висококвалитетни садржај, производе / услуге и више за посетиоце сајта).

оптимизација претраживача студиопресс

Када су посетиоци сајта ангажовани на садржају ваше веб локације и примете брзину и перформансе, они ће дуже остати на вашој веб локацији, делити садржај са пријатељима и породицом, па чак и вршити више куповина, а све ће то помоћи да се повећа рејтинг вашег претраживача..

Само будите сигурни да се не ослањате на Генесис Фрамеворк или Генесис теме за децу искључиво за СЕО оптимизацију. Најбоље је да користите додатак попут Иоаст СЕО за оптимизацију садржаја, сајта и слика на вашој веб локацији.

2. Брз и лаган

Имати веб локацију за брзо учитавање која се некада користила, а данас то мора имати. Имати брзу ВордПресс тему пресудно је за корисничко искуство, стопу конверзије и СЕО.

Једна од ствари која разликује теме СтудиоПресс од осталих популарних ВордПресс тема на тржишту је чињеница да су све направљене да буду брзе и лагане. Другим речима, они не долазе у пакету са свим значајкама које су познате човечанству, само у случају да вам затреба.

Уместо тога, ове теме су изграђене тако да вам омогуће најбољи сет функција за прављење високо функционалне веб локације, без трунке кода која може смањити брзину ваше веб локације и утицати на укупне перформансе.

Ако вам је потребно више дизајна и функционалности него што је уграђено у дечију тему коју сте изабрали, можете искористити хиљаде бесплатних и врхунских ВордПресс додатака (попут ВП Роцкет кеширања) да бисте то учинили да, без преоптерећења ваше веб странице и нереда са корисничким искуством.

3. Дизајн за мобилне уређаје

Имати веб локацију прилагођену мобилним уређајима је неопходна ових дана. Уосталом, Гоогле је званично објавио још 2015. године да ће веб странице са веб страницама прилагођеним мобилним уређајима добити повећање рејтинга.

студиопресс тхемес мобиле респоцтиве десигн

Срећом, све теме СтудиоПресса реагирају на мобилне уређаје тако да посетиоци сајта који кликну на вашу веб локацију било које врсте уређаја или величине екрана могу да виде вашу веб локацију у целини без претераног зумирања или померања.

Поред тога, тематике СтудиоПресс-а изграђене су са ХТМЛ5 ознаком што значи да:

 • За функционалности се ослањајте мање на додатке
 • Радите са свим веб прегледачима
 • Имајте исти крајњи доживљај без обзира на уређај
 • Имајте ефикаснији садржај
 • Користите мању ширину појаса и брже се учитавајте

4. Сигурност

Сигурност сајта је кључ вашег успеха. Уосталом, ако је ваша веб локација хакована и ваша веб локација угрожена, не само да ризикујете да изгубите сав свој напоран рад, већ и рискирате да изгубите купце.

СтудиоПресс је представио стручњака и основног ВордПресс програмера Марка Јакуитта како би осигурао да је Генесис Фрамеворк најсигурнији оквир у околини.

5. Приступачност

Нешто многи власници веб локација не сматрају је колико је њихова веб локација доступна онима са оштећењима. У ствари, онима са оштећеним видом, слухом, слепим бојама или чак привремено онемогућенима због повреде или болести, може бити тешко да у потпуности погледају вашу веб локацију током интеракције са вашим садржајем..

Последња ствар коју желите да урадите је отуђити велики део ваше циљне публике јер они не могу приступити свим вашим веб локацијама.

студиопресс приступачне теме

Међутим, теме СтудиоПресс-а олакшавају омогућавање приступа на вашој веб локацији тако да свако ко има било какву инвалидност може уживати у вашој веб локацији.

6. Аутоматска ажурирања

Други начин да ваша веб локација постане рањива на напад јесте застарјелом језгром ВордПресс-а, као и застарјелим додацима и темама. И нажалост, и поред тога што знају за то, многи посетиоци сајта не успевају да редовно ажурирају.

Поред тога, понекад власници веб локација извршавају исправна ажурирања и тада се нешто на њиховој веб локацији руши. А ако се то догоди, могло би потражити стручњак да пронађе проблем и исправи све што се догодило као резултат неуспеле исправке.

Са СтудиоПресс темом, ваше ВордПресс језгро и Генесис подређена тема се аутоматски ажурирају, тако да никада не морате бринути о њиховом ручном ажурирању..

аутоматска ажурирања тема за студиопресс

А ако више волите да ручно ажурирате ове две ствари, једноставно искључите аутоматске исправке и кликните на једно дугме. Будући да СтудиоПресс преузима на себе да темељно тестира све исправке, знаћете да су сва ажурирања која покрећете компатибилна с вашом веб страницом.

7. Модерни дизајн

студиопресс модерн сесигн

Нема ничег горег од проналажења теме својих снова када је у питању помоћна функција, само да сазнате да је дизајн фронтенда застарео и није добро.

Међутим, СтудиоПресс долази са модерним дизајном који ће одговарати било којој врсти веб локације, привлачити све посетиоце сајта и функционисати онако како треба.

Тхеме Про СтудиоПресс

Погледајмо неке од најбољих дизајнерских карактеристика тема СтудиоПресс-а:

 • Лако инсталирани демо садржај
 • Прилагођавање шеме боја, фонта и изгледа
 • Прилагођени предлошци страница, укључујући ексклузивну одредишну страницу
 • Почетна страница за додатак
 • 6 подразумеваних опција распореда, укључујући опције бочне траке
 • Прилагођено заглавље са могућношћу слања логотипа
 • Друштвена икона и дугмад за дељење
 • Недавни постови, заједно са истакнутим сликама
 • Уграђена трака за претрагу и навигација кроз дрог

8. Спреман за Гутенберг

Гутенберг је нови уредник постова / страница у ВордПрессу и то је потпуно ново искуство уређивања модерних веб локација помоћу страница и постова богатих медијима. Гутенберг омогућава програмерима и дизајнерима програма ВордПресс креирање модула за вишекратну употребу за дизајн и садржај.

Генесис и СтудиоПресс теме су сто посто компатибилни с Гутенбергом уредник.

9. Подешавање теме једним кликом

Ако сте икада инсталирали нову тему, онда знате колико лако може да конфигуришете све како би ваша веб локација изгледала као демо локација за тему..

Тхе подешавање теме једним кликом чини то ствар прошлости. Сада можете да учитате демо садржај, додатке и савршено дизајниране блокове Гутенберг на почетну страницу веб странице аутоматски и за неколико минута!

Тренутно не долазе све теме СтудиоПресса са овом невероватном функцијом. Ево тема које долазе подешавањем тема једним кликом:

 • Генесис Сампле Тхеме
 • Аутхорити Про
 • Моноцхроме Про
 • Ессенце Про
 • Магазине Про
 • Револутион Про
 • Навигација Про

10. Велика заједница

Једна од највећих ствари о ВордПресс-у је заједница која се изградила око тог система за управљање садржајем. И једноставно се деси да СтудиоПресс има исту врсту заједнице.

Фацебоок Гроуп СтудиоПресс Генесис

Са преко 10.000 људи који су укључени у СтудиоПресс заједницу, а чине је и корисници и програмери, можете добити подршку када су у питању дизајн, функционалност, сигурност локације и решавање проблема..

Поред тога, инспирацију можете добити од других који су изградили своје веб странице на Оквиру Генесис тако да ваша веб локација може бити најбоље што може бити.

Службени форум СтудиоПресс

Кул ствар када сте део ове велике заједнице је та што постоји веб локација посвећена корисницима Генесиса. Овде можете пронаћи следеће:

 • Фацебоок страница
 • Твиттер налог
 • Слабе заједнице
 • Цоммунити Вики
 • Ажурирања, исјечци кода и савети и трикови из заједнице
 • СтудиоПресс Подцаст
 • Дрибббле
 • и наравно званични форуми СтудиоПресс заједнице

Поред тога, ако вам је потребан неко ко ће вам помоћи да дизајнирате или развијете прилагођену веб страницу за вас, СтудиоПресс поседује листу листа професионалца Генесис који вам могу помоћи у било којој врсти посла који вам треба. Погледајте профиле програмера, портфеље њиховог рада и контакт информације како бисте могли да направите веб локацију са људима који заиста знају како да користе Генесис Фрамеворк.

11. Документација и подршка

Висококвалитетна тема не би била добра да није постојала одговарајућа документација и подршка. А, као најпопуларнији ВордПресс оквир на свету, требало би очекивати да ће СтудиоПресс имати најбоље од оба.

 • Корисници СтудиоПресс-а имају приступ ексклузивном корисничком налогу где се могу наћи помоћ и документација. Међутим, за оне којима је потребна помоћ у вези са дечијим темама Генесис треће стране, наћи ћете одељак ФАК и ажурирани блог о свему везаном за СтудиоПресс, креирање веб локације, билтен, вести и још много тога.
 • Корисници теме СтудиоПресс могу приступити одељку форума који се налази на веб локацији СтудиоПресс. Постављајте питања, пронађите одговоре и укључите се у растућу заједницу.

подешавање теме и упутства за студиопресс

 • Након што сте купили тему добили сте приступ који ћете лако пратити упутства о томе како подесити тему и како то можете прилагодити.

Популарне теме СтудиоПресс

Постоји толико дивних тема за СтудиоПресс које можете изабрати, тако да смо у намери да вам понудимо узорак заокружили смо неке од најбољих. Имајте на уму да све теме за децу могу бити прилагођене ономе како ви сматрате прикладним.

1. Академија Про

Тхеме Про СтудиоПресс

Ацадеми Про намењена је онима који желе да креирају онлајн курс, власнике веб локација и продавце образовних садржаја.

Главне карактеристике:

 • Прилагодитељ тема уживо
 • Прилагодљиво заглавље са уплоадом логотипа
 • Дизајн прилагођен мобилним уређајима и брза реакција
 • 6 уграђених виџета
 • Компатибилна је ВооЦоммерце
 • Предложак странице са цијенама
 • Превод је спреман
 • Ексклузивна одредишна страница

Више детаље и ливе демо – хттпс://ми.студиопресс.цом/тхемес/ацадеми/

2. Фоодие Про

Фоодие Про - СтудиоПресс тема

Фоодие Про је минималистичка дечја тема Генезе која такође носи назив најфлексибилније теме Генесиса до данас.

Главне карактеристике:

 • Прилагођени предлошци странице
 • 3 опције изгледа почетне странице
 • 5 подручја видгета широм локације
 • Дизајн одзиван на мобилне уређаје
 • Могућност превођења
 • Ознака ХИМЛ5

Више детаље и ливе демо – хттпс://ми.студиопресс.цом/тхемес/фоодие/

3. Макер Про

Макер Про СтудиоПресс тема

Макер Про је савршен за оне са много идеја које желе да поделе са својим верним читаоцима, као и за оне који траже сјајно место за приказивање својих прелепих слика.

Главне карактеристике:

 • Много уграђених виџета
 • Унапред припремљени предлошци страница по мери
 • 3 опције изгледа
 • Прилагођено заглавље заједно са уплоадом логотипа
 • Прилагодитељ тема уживо
 • Дизајн прилагођен мобилним уређајима
 • Превод је спреман
 • Претходно дизајнирани аутор, одредишна страница и страница за контакт

Више детаље и ливе демо – хттпс://ми.студиопресс.цом/тхемес/макер/

4. АгентПресс Про

АгентПресс Про СтудиоПресс тема

АгентПресс Про је погодно за оне у индустрији некретнина који желе да изграде успешан посао и привуку задовољне клијенте.

Главне карактеристике:

 • Функције паметних листа
 • Подручја видгета за почетну страницу
 • Прилагођене врсте поста, таксономије и виџети
 • Нацрт са одзивом
 • Једноставан за израду, прилагодљив одељак заглавља
 • 4 јединствене шеме боја
 • 6 различитих опција изгледа
 • Напредна функција претраживања
 • Истакнуте слике и описи постова

Више детаље и ливе демо – хттпс://ми.студиопресс.цом/тхемес/агентпресс/

5. Алл-тематски пакет СтудиоПресс Про Плус

Алл-Тхеме пакет СтудиоПресс Про Плус

Ако волите помисао да можете да приступите свим темама Генесис-а за дете које је СтудиоПресс креирао у било које време или мислите да ћете желети да често промените дизајн веб локације, можда бисте могли да уложите у Про Плус све-тематски пакет.

За једнократно плаћање у износу од 499,95 УСД, добијате тренутни и неограничени приступ, плус подршку и ажурирања, за све теме креиране у СтудиоПресс (ПЛУС приступ будућим издањима тема), плус теме трећих страна које подржава СтудиоПресс.

И за крај, имате приступ Генесис Фрамеворк-у, што је сјајно ако ово први пут желите да користите СтудиоПресс тему. Овде смо покрили низ других тематских пакета ВордПресс.

Планови тема СтудиоПресс & Цене

студиопресс планови и цене

Као што већ знате, да бисте користили било коју тематску СтудиоПресс децу, морате имати Генесис Фрамеворк. Овај оквир кошта $ 59,95, иако га једном имате, никад га више не морате куповати без обзира колико пута мењате дечију тему.

Што се тиче дечије теме СтудиоПресс, све теме које је креирао СтудиоПресс коштају $ 129,95 (једнократна уплата) и укључују Оквир генезе. Све теме трећих страна које се продају на веб локацији СтудиоПресс засебне су цене, а укључују и Генесис Фрамеворк.

Дакле, само да резимирамо: Генесис Фрамеворк је сам $ 59,95 (једнократни трошак и укључује почетну тему) а СтудиоПресс тема је $ 129,95 (једнократни трошак и укључује Оквир генезе).

СтудиоПресс странице ВордПресс хостинг

За разлику од многих тематских продавница, СтудиоПресс такође нуди власницима веб локација којима управља ВордПресс хостинг, заједно са свим функцијама које очекујете од висококвалитетног провајдера хостинга.

ажурирање: У јуну 2018. године ВП Енгине је купио СтудиоПресс и СтудиоПресс веб локације покреће ВП Енгине. (прочитајте мој преглед ВП Енгине овде). Њихова ВордПресс рјешења за хостинг пружају вашим веб локацијама високу доступност, брзину, скалабилност и сигурност, уз подршку награђиваног тима за корисничку подршку који вам је доступан 24/7/365.

веб хостинг студиопресс сајтови

ВордПресс веб хостинг понуда у потпуности управљана СтудиоПресс веб локацијама:

 • Приврженост оптималној брзини и перформансама
 • Чврста сигурност уз надгледање локације Суцури
 • Напредне СЕО карактеристике
 • Супериор 24/7 подршка
 • Унапред инсталирани ВордПресс ЦМС
 • 24 унапријед инсталиране теме СтудиоПресс + Генесис Фрамеворк
 • Аутоматска ажурирања за ВордПресс и Генесис
 • Инсталацијом препоручених додатака једним кликом
 • Нема ограничења саобраћаја или скривених накнада
 • Инсталација ССЛ сертификата једним кликом

Постоје три плана за хостинг зависно од ваших индивидуалних потреба:

студиопресс сајтови планирају цене

А ако нисте сигурни који вам је план погодан, постоји мали уредни квиз који ће вам помоћи да одаберете најбољи хостинг план за вас..

Предности и недостаци теме СтудиоПресс

Иако је СтудиоПресс сјајна тематска компанија, постоје одређени недостаци и предности које треба размотрити пре доношења коначне одлуке.

Прос

 • Све теме су у потпуности одговарајуће и прилагођене мобилним уређајима, заједно са ХТМЛ5 ознаком
 • Будући да је изграђен на чврстом оквиру Генесиса, ствари чине сигурним
 • Постоји велика заједница корисника и програмера Генесис са којима комуницира
 • Брза времена учитавања, ограничени скупови функција и употреба дечије теме = боље перформансе и сигурност
 • Много доступне документације и подршке када вам је потребна помоћ
 • Чист код слиједи најбоље праксе ВордПресс-а
 • Теме су 100% компатибилне са ВордПресс Гутенбергом

Цонс

 • Цена је код неких људи мало већа
 • Недостатак опсежних сетова функција чине да теме изгледају слично
 • Ослањање на додатке за додатни дизајн и функционалност додаје време, труд и новац
 • Ако сте потпуно почетник за ВордПресс који покушава да направи веб локацију, тада Генесис није ваша идеална опција
 • Желим да више тема дође подешавањем теме једним кликом

Преглед тема СтудиоПресс: Финалне мисли

Ако тражите висококвалитетну, сигурну ВордПресс тему за своју веб локацију, дружење са темама СтудиоПресс увек је добра идеја. Све њихове теме долазе са снажним темељем који води на путу популарности, имају довољно дизајна и функционалности за изградњу конкурентне веб странице и лако се користе без обзира да ли сте напредни програмер или нови власник веб локација.

Надам се да сте уживали у овом прегледу СтудиоПресс и Генесис Фрамеворк. Јесам ли пропустила нешто важно за што мислите да би требало да буде укључено овде? Тада бих волео да чујем све о томе у коментарима испод!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map