10+ најбољих ВордПресс тема за елемент

Елементор је један од најбољих додатака за прављење и повлачење страница за ВордПресс одмах. Помоћу овог додатка можете у тренутку створити савршене веб локације са брзим учитавањем и одзивањем пиксела.


Али знати које теме тамо најбоље делују код Елементора може бити тешко. Дакле, ево моје листе оних који су 100% компатибилни са додатком за прављење ове странице.

ако ти желите да се ваша страница ВордПресс истакне, потребан вам је дизајн који ће вам помоћи да се истакнете.

Иако је важно имати веб дизајн који је другачији од већине других блогова у вашој ниши, потребна вам је тема коју можете прилагодити самостално без икаквог знања о програмирању .

Али нажалост, осим ако нисте добри у ХТМЛ / цсс кодирању ВордПресс је ограничен у погледу прилагођавања дизајна.

Овде Елементор долази на спашавање.

Јер ово је а додатак за изградњу странице који замјењује основни ВордПресс едитор са једноставним интерфејсом за пребацивање и пуштање који вам омогућава да креирате прекрасно дизајниране веб странице.

Да бих вам уштедио проблем губљења времена свог времена пролазећи кроз Елементор теме, створио сам ову листу најбољих од најбољих Елементор тема које заправо раде са Елементор.

Contents

10 најбољих ВордПресс тема за елемент у 2020. години

најбоље елементе вордпресс тема

1. Генеришу теме елемената притиска

генеришу теме елемената

 • Цена: Бесплатна верзија и Премиум верзија са више функција за 49,95 УСД.
 • Компатибилан је са Елементор-ом: Да

Више информација / преузми демо демонстрацију

ГенератеПресс је свестрани ВордПресс тематски оквир који сваки професионални блогер на Интернету користи или је користио у прошлости..

То је лагана тема која тежи испод 30 кб. То је мање од већине ВордПресс тема. Већина ВордПресс тема долази са великим бројем садржаја који успорава вашу веб страницу.

Ова лагана тема нуди све функције које ће вам требати за стварање било које врсте веб локација које желите. Можете да користите опције прилагођавања да бисте прилагодили странице онолико колико желите, укључујући промену типографије или шеме боја.

Ако желите да се ваша веб локација брзо учита и неометано ради, ово је тема за вас. ГенератеПресс нуди компатибилност са скоро свим додацима за прављење страница. И да, то укључује Елементор.

Најбољи део коришћења ове теме је онај функционише са Елементор-ом као и са било којим другим произвођачем страница. Дакле, ако се одлучите да убудуће пребаците на нови додатак за прављење страница, можете бити сигурни да ће и ова тема радити с њим.

Предности:

 • Једна од најбржих ВордПресс тема на тржишту. Тежи мање од 30кб. Већина тема долази са десетинама и десетинама функција које могу успорити вашу веб страницу. Ово је лагана тема која нуди само минимум који вам је потребан.
 • Подршка за све додатке за прављење ВордПресс страница, укључујући Елементор. Ова тема ће радити чак и ако се убудуће пребаците на другог градитеља страница.
 • Омогућава вам прилагођавање готово свих аспеката дизајна, укључујући типографију, боје, итд. Све можете прилагодити помоћу програма ВордПресс Тхеме Цустомизер.
 • Компатибилан је са готово свим ВордПресс додацима.
 • Подржава РТЛ и доступан је на 20 различитих језика.

Више информација / преузми демо демонстрацију

2. Теме ВП Астра Елементор

теме астра елементор

 • Цена: Бесплатна верзија и Про верзија са више функција за 59 УСД.
 • Компатибилан је са Елементор-ом: Да

Више информација / преузми демо демонстрацију

Креатори ВП Астре рекламирају је као тему која је направљена за Елементор. Ова тема је савршена за Елементор направљен је за употребу са додатком Елементор.

Ова тема долази са десетинама тема веб локација које можете да увезете и модификујете користећи Елементор. Са овом темом не морате почети испочетка. Можете одабрати тему из њихове огромне библиотеке тема професионалног изгледа и прилагодити све елементе који вам се свиђају.

На располагању је десетак опција изгледа. Можете онемогућити наслов, истакнуту слику или бочну траку на било којој страници коју желите.

ВП Астра је а лагана тема без провале која се брзо учитава и има најбоље резултате на свим алаткама за тестирање брзине на веб локацији укључујући ГТМетрик, Пингдом и Гоогле ПагеСпеед.

Ова тема је у потпуности мобилна и глатко функционише са уређајима свих величина екрана. Такође долази са десетак опција прилагођавања за мобилни мени.

Помоћу Елементора можете да прилагодите ову тему тако да изгледа онако како желите.

Предности:

 • Направљена за програм за прављење страница Елементор, ова тема неометано ради и свака нова верзија ове теме тестирана је помоћу Елементор-а.
 • На располагању је много различитих опција изгледа.
 • Нуди десетине демо предложака веб локација које можете да користите и прилагођавате помоћу Елементор-а.
 • Уграђена подршка за ВооЦоммерце. Можете да покренете сопствену интернетску продавницу.
 • Лагана тема мања од 50кб. Оцјењује високо на свим алаткама за тестирање брзине на веб локацији.

Више информација / преузми демо демонстрацију

3. ОцеанВП Елементор Теме

оцеан вп елементор тхемес

 • Цена: Бесплатна верзија и Премиум верзија са више екстензија од 39 УСД.
 • Компатибилан је са Елементор-ом: Да

Више информација / преузми демо демонстрацију

ОцеанВП подржава скоро све програмере страница укључујући Елементор, Тхриве Арцхитецт, Беавер Буилдер и многе друге. Ова тема у потпуности одговара и ради са свим мобилним уређајима. Долази са уграђеном подршком за ВооЦоммерце, тако да не морате инсталирати десетак додатака да бисте покренули сајт за е-трговину..

Ова тема долази са десетинама прелепих демонстрација које можете само да увезете једним кликом и започните са прилагођавањем помоћу Елементор-а или било којег другог произвођача страница. Ову тему можете лако прилагодити било којој страници на вашој веб локацији. Спреман је за превод и подржава РТЛ језике.

ОцеанВП је вишенаменска тема коју можете прилагодити за употребу у било којој ниши. Можете да прилагодите сваки визуелни елемент укључујући типографију, боје, размаке итд. Све можете прилагодити интерфејсом превлачења и пада.

Предности:

 • Подржава не само Елементор већ и све друге додатке за прављење страница, укључујући Тхриве Арцхитецт и Беавер Буилдер.
 • Вишенаменска тема која се може користити у било којој ниши. Долази са десетинама прилагодљивих демо предложака које можете увести и уредити да бисте направили своје.
 • Изграђена на уму о брзини, ова тема има висок резултат на свим алатима за тестирање брзине.
 • Нуди пуну подршку за ВооЦоммерце.
 • Има преко 1500 критика на ВордПресс.орг тему складишта.
 • Одговарајућа тема која изгледа добро на свим уређајима.

Више информација / преузми демо демонстрацију

4. Хестиа Елементор Тема

тхемеисле хестиа елементор тхеме

 • Цена: Бесплатна верзија и Про верзија за 98 УСД.
 • Компатибилан је са Елементор-ом: Да

Више информација / преузми демо демонстрацију

ТхемеИсле’с Хестиа је а тема која је направљена за Елементор. Можете бити сигурни да ће све новије верзије ове теме несметано радити са Елементор-ом. На располагању је десетак шаблона страница које можете одабрати између предложака за покретање страница за мобилну апликацију, страница и страница о ценама. Можете дизајнирати било коју врсту веб локација које желите са овом темом.

За разлику од већине тема, Хестиа нуди платно у пуној ширини које можете да мењате како бисте креирали врсту дизајна који желите. И не само то, морате бирати које елементе желите да прикажете / сакријете на појединим страницама. Можете надјачати поставке глобалне странице на свакој појединачној страници.

Ова тема је у потпуности компатибилна с ВооЦоммерце и нуди готове предлошке које можете увести са само једним кликом. Можете бирати између више различитих стилова изгледа доступних за ваш блог и појединачне постове на блогу. Можете да одлучите да сакријете бочну траку на блоговима где желите да читате окружење без ометања.

Предности:

 • Велика библиотека спремних предложака које можете изабрати укључујући предлошке спремне за ВооЦоммерце. Можете да прилагодите ове шаблоне да одговарају вашим дизајнерским потребама.
 • Више опција избора за све ваше странице и постове на блогу. Лако надјачајте глобална подешавања на појединим страницама.
 • Одлично функционира с Елементор-ом јер је ова тема направљена за додатак.
 • Ова тема је оптимизована за брзину учитавања и ради са свим додацима за кеширање попут В3 Тотал Цацхе.
 • Прилагодите све елементе дизајна од фонтова до дугмета боја.
 • Превод је спреман и подржава РТЛ језике.

Више информација / преузми демо демонстрацију

5. Центаурус Елементор Тхеме

тема кентауруса

 • Цена: $ 59.
 • Компатибилан је са Елементор-ом: Да

Више информација / преузми демо демонстрацију

Центаурус је вишенаменска тема за ВордПресс која нуди чист, минималан дизајн. Иако је дизајн минималан, помоћи ће вам да се истакнете. Ова тема долази са десетак шаблона које можете да одаберете помоћу којих можете да креирате било коју врсту веб странице, укључујући сајт за е-трговину или креативни портфељ.

Можете прилагодити све аспекте дизајна ове теме користећи ВордПресс Прилагодитељ теме. Ова тема нуди више 500 различитих опција прилагођавања коју можете подешавати без додиривања било којег ретка кода. Ова тема игра се добро са Елементор-ом и другим произвођачима страница. Нуди пуна подршка за све функције које Елементор има да понуди.

Центаурус долази са врхунским клизачем Револутион који је један од најбољих клизача на тржишту. Такође нуди и подршку за ВооЦоммерце, тако да можете лако да направите интернетску трговину и прилагодите је колико желите.

Најбољи део ове теме је њен минималан, чист дизајн. За разлику од већине тема препуних хиљаду елемената, ова тема се истиче својим минимално пространим дизајном.

Предности:

 • Много различитих опција изгледа за ваше странице и постове.
 • Десетине различитих предложака који ће вам помоћи да направите савршену веб страницу. Можете да користите предлошке за креирање веб локације за е-трговину, портфеља или личног блога.
 • Минимални дизајн је чист и простран да би вам помогао да се истакнете.
 • Потпуна подршка за све карактеристике Елементара.
 • Преко 500 различитих опција прилагођавања можете прилагодити дизајну како бисте прилагодили свом стилу или бренду.
 • Уграђена подршка за ВооЦоммерце омогућава вам покретање веб локације за е-трговину са само неколико кликова.

Више информација / преузми демо демонстрацију

6. Артеон Елементор Тема

тема артеонских елемената

 • Цена: $ 59.
 • Компатибилан је са Елементор-ом: Да

Више информација / преузми демо демонстрацију

Артеон се рекламира као Ултимате ВордПресс тема. Долази са више различитих предложака почетних страница које можете одабрати овисно о вашем послу. Без обзира да ли имате интернетску трговину ципела од милион долара или једноставно самостално дизајнерско пословање, ова тема има савршен предложак за вас.

Ова тема долази са професионално дизајнираним предивним предлошцима које можете користити за прављење веб локација које се истичу. Нуди минималан дизајн који је савршен за израду портфељске странице. Можете бирати између више тема из портфеља које лако можете прилагодити својим потребама.

Ова тема такође нуди прелепе предлошке за креирање интернет продавнице. Доступна је са потпуном подршком за ВооЦоммерце која ће вам помоћи да направите трговину за е-трговину са глатким једром.
Артеон је компатибилан са Елементор-ом и омогућава вам да креирате било коју врсту странице коју желите.

Можете користити Елементор за креирање одредишних страница или основну о страници. Такође добијате стотине опција прилагођавања које вам омогућавају да прилагодите све, од типографије до дугмета боја до ширине изгледа.

Предности:

 • Потпуно одговарајућа тема која ради са свим врстама уређаја без обзира на величину екрана.
 • Долази са подршком за ВооЦоммерце и нуди на десетине лепо дизајнираних шаблона за онлине продавнице.
 • Преко 500 опција прилагођавања за подешавање дизајна теме. Можете да изаберете између преко 600 бесплатних фонтова из Гоогле фонтова који ћете користити на својој веб локацији.
 • У комплету је премиум Револутион Слидер ВордПресс додатак.

Више информација / преузми демо демонстрацију

7. Кудос Елементор Тхеме

кудос елементор тема

 • Цена: $ 59.
 • Компатибилан је са Елементор-ом: Да

Више информација / преузми демо демонстрацију

Кудос је вишенаменска ВордПресс тема која нуди прелеп изглед на једној страници.

Долази са много различитих типова изгледа, укључујући 3 изгледа блога и 8 изгледа портфолија. Ова тема је најбоља за прављење портфеља веб локације за себе или компанију. Долази са много различитих образаца прелепих садржаја на страницама, укључујући страницу о страници, страници мисије и страници контакта.

Уз Кудос долази пуна подршка за Елементор како би вам омогућили да дизајнирате странице једноставним сучељем за пребацивање и испуштање. Помоћу Елементора можете створити било коју врсту дизајна коју желите са стотинама различитих елемената које можете изабрати.

Нуди многе могућности изгледа за креирање е-трговине и нуди уграђену подршку за ВооЦоммерце. Не требају вам додатни додаци за креирање веб продавнице са овом темом.

Предности:

 • Савршено за израду портфељских сајтова или веб локација агенција или веб локација са производима.
 • Нуди чист, минималан изглед једне странице за почетну страницу. Дизајн је јединствен и помоћи ће вам да се истакнете.
 • 8 различитих изгледа портфолија за избор портфеља.
 • Потпуна подршка за ВооЦоммерце са бројем предложака Интернет продавнице које можете изабрати.
 • Подршка за све функције које нуди Елементор.

Више информација / преузми демо демонстрацију

8. Селфер Елементор Тема

тема селфер елемената

 • Цена: $ 59.
 • Компатибилан је са Елементор-ом: Да

Више информација / преузми демо демонстрацију

Селфер је савршена тема за креирање личног веб сајта. Без обзира да ли желите да направите лични блог или креативни портфолио за свој рад, ова тема има све функције које су вам потребне.

Професионални дизајн вам помаже да се истакнете и нуди се са много различитих опција изгледа. Добијате много различитих опција изгледа за почетну страницу за избор и прилагођавање. Можете да користите алат за израду страница Елементор или програм за прилагођавање тема ВордПресс-а да бисте прилагодили странице ове теме.

Ова тема је компатибилна са Елементор-ом и долази са преко 18 различитих виџета за Елементор. Нуди мобилни дизајн који функционише и изгледа сјајно на свим величинама екрана. Ова тема је дизајнирана за брзину и као таква има високе резултате на свим алатима за тестирање брзине.

Предности:

 • Чиста, минимална тема портфеља која нуди стотине различитих опција прилагођавања.
 • Диван дизајн секције портфеља који приказује ваш креативни рад.
 • Потпуна подршка за Елементор омогућава вам да прилагодите и креирате било коју врсту страница које желите.
 • Спремна тема ГДПР.
 • Одговарајући, први мобилни дизајн који изгледа одлично на свим уређајима.
 • Једноставно додајте или уклоните ставке из свог портфеља са само неколико кликова.

Више информација / преузми демо демонстрацију

9. Тема слободног елемента пепела

Асхе Фрее Елементор Тхеме

 • Цена: Бесплатно.
 • Компатибилан је са Елементор-ом: Да

Више информација / преузми демо демонстрацију

Асхе је једна од многих званично препоручене теме од веб странице Елементор. Ова тема нуди потпуну подршку за Елементор и све функције које нуди додатак. Нуди једноставан дизајн блога са основном схемом боја коју можете прилагодити помоћу програма за прилагођавање тема ВордПресс-а.

Можете једноставно прилагодити боје и типографију ове теме са неколико кликова. Ова тема вам омогућава да бирате између 800 и више бесплатних Гоогле фонтова. Такође нуди напредне могућности прилагођавања и за постове и за странице.

Подржава више различитих врста формата поста и нуди опционалну љепљиву навигациону траку. Асхе долази са комплетном подршком за ВооЦоммерце што олакшава стварање прелепе интернет продавнице.

Предности:

 • Доступна је бесплатна верзија ове теме која нуди мање функција од премиум верзије.
 • Потпуна подршка за Елементор и мноштво различитих могућности прилагођавања које нуди додатак.
 • На располагању је превод и подршка за РТЛ.
 • 14 уграђених предложака које можете прилагодити помоћу алата за прилагођавање тема ВордПресс-а.
 • Омогућује вам прилагођавање стилова типографије и бирање између преко 800 бесплатних Гоогле фонтова.
 • Много различитих опција изгледа.
 • Потпуна подршка за ВооЦоммерце и предлошке за избор.
 • Лепљива навигација која се помера са корисником коју можете да онемогућите из програма ВордПресс Тхеме Цустомизер.
 • Званично препоручује веб-страница за додавање градитеља страница Елементор.

Више информација / преузми демо демонстрацију

10. Тема за слободни елемент Закра

тема закра фрее елементор

 • Цена: Бесплатно.
 • Компатибилан је са Елементор-ом: Да

Више информација / преузми демо демонстрацију

Закра је вишенамјенска тема коју нуди ТхемеГрилл. Доступно је са преко 10 различитих шаблона за које ће ваша веб локација изабрати. Нуди пуна подршка и за Елементор и за Гутенберг програмере. Можете да прелазите између два да бисте прилагодили дизајн својих постова и страница. Ова тема је ГДПР компатибилна јер не похрањује никакве корисничке податке.

Закра нуди много различитих опција прилагођавања које можете прилагодити помоћу програма за прилагођавање тема ВордПресс-а. Можете прилагодити све од шеме боја и стилова заглавља. Такође можете да прилагодите стилове типографије, укључујући величину фонта, висину линије и друге опције.

Преко 7 различитих области виџета које можете изабрати. Можете бирати између различитих опција изгледа, укључујући пуну ширину, десну бочну траку и без бочне траке.

Предности:

 • Можете да прилагодите скоро све аспекте дизајна ове теме.
 • Долази са потпуном подршком за израду страница Елементор и званично га препоручује веб локација додатка.
 • Нуди много различитих могућности изгледа, укључујући распоред пуне ширине и без распореда бочне траке. Такође нуди 7 области виџета на које можете поставити видгете.
 • Превод је спреман и долази са подршком за РТЛ језике.
 • Можете лако прилагодити типографију и шеме боја помоћу програма ВордПресс Тхеме.
 • ГДПР компатибилна тема сама по себи не чува никакве корисничке податке.

Више информација / преузми демо демонстрацију

Шта је Елементор

Елементор је десети најчешће коришћени ВордПресс додатак на Интернету. Користи га нешто мање од милион веб локација; што вероватно укључује ваше конкуренте.

То је једноставан, али моћан додатак за прављење страница који вам помаже не само да прилагодите странице своје веб странице већ их и дизајнирате како год желите.

шта је елемент

Помоћу Елементора можете да креирате било коју врсту дизајна странице коју желите.

Најбољи део?

То радите помоћу драг-анд-дроп интерфејса.

Да бисте дизајнирали страницу, све што морате учинити је да превучете елементе и испустите их на страницу.

Без обзира да ли желите да дизајнирате прелепу страницу „Абоут“ или напредну страницу „Леад-ген“ да бисте стекли више претплатника, Елементор нуди све алате који су вам потребни.

За разлику од већине осталих произвођача страница на тржишту, Елементор нуди ан све-у-једној платформи за управљање страницама ваше веб странице.

Не треба вам посебан додатак за креирање странице контаката или одредишне странице. Све можете са Елементор-ом.

Најбоље ми се допада код Елементора то је то не захтева никакво знање о програмирању. Можете сами да направите прелепе странице без писања иједног ретка кода.

А ако вам се деси да знате како написати код, можете користити своје знање за креирање страница што је напредније могуће.

Зашто вам треба Елементор

Ако тек почињете, врло је тешко стећи упориште. Сва тржишта и нише на интернету сваким даном постају све засићенији.

Сви објављују исте старе савете и савете. Ако желите да се ваш блог истакне, потребан вам је дизајн који је бољи од осталих у вашој ниши.

Не морате бити награђивани дизајнер да бисте створили дизајн професионалног изгледа. Само су вам потребни прави алати.

Уђите у Елементор.

То је ВордПресс страница за израду ваших снова. Помаже вам да направите све врсте страница на свом вебсајту. Без обзира да ли желите да поставите страницу са контактима или желите да направите напредну страницу за продају, Елементор вас је поклонио.

Помоћу Елементор-а, креирање лепе странице изгледа буквално једноставно као превлачење елемената и њихово пребацивање на страницу. Најбољи део је што можете креирати странице професионалног изгледа без писања иједног ретка кода.

Зашто бирати ВордПресс тему која је компатибилна с елементом Елементор?

Елементор ради са свим ВордПресс темама.

Али..

..ако желите да Елементор несметано ради, потребна вам је тема која је компатибилна са Елементор-ом.

Уосталом, не желите да ваша продајна страница престане са радом на дан представљања, тачно?

Већина тема вани рекламирају да су компатибилне са Елементор-ом.

које теме најбоље делују са елементомхттпс://доцс.елементор.цом/артицле/78-тхемес

Али истина је да већина њих није. Већина аутора тема само неколико секунди тестира своје теме помоћу Елементор-а и означи њихове теме као „компатибилне са елементима“

Али то не може бити далеко од истине.

Већина тема се не слаже са Елементор-ом.

Закључак

Све теме на овој листи нуде подршку за Елементор.

Без обзира да ли желите да направите веб локацију за локални кафић или портфолио сајт за свој креативни рад, у овом сету ћете пронаћи праву тему.

Ако тражите тему професионалног изгледа за покретање портфељног сајта, препоручујем вам да кренете са било којим од њих Селфер или Куодос. Обоје нуде прелепе нацрте за стварање портфеља који се истиче и оба нуде прилагодљив дизајн који ће радити на свим уређајима.

Ако желите да продате производ на мрежи, идите са било којим од њих ГенератеПресс или ОцеанВП. Обе нуде различите опције изгледа и предлошке страница које можете одабрати. Такође добијате стотине различитих опција прилагођавања које можете користити за прилагођавање дизајна без додиривања једне линије кода.

Без обзира на врсту веб локације коју желите да направите, све ове Елементор ВордПресс теме ће радити за вас. Сви они нуде стотине шаблона које лако можете прилагодити својим потребама.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map