Kako pospešiti WordPress? (Na straneh Slow Bluehost, HostGator in GoDaddy)

Oba veva, da je počasno spletno mesto slabo za zadovoljstvo uporabnikov, pretvorbe in SEO. Če se vaše WordPress spletno mesto na Bluehostu, HostGatorju ali Godaddyju počasi nalaga, vam bom pokazal .


Torej, kaj je s počasnimi WordPress spletnimi mesti na Bluehostu, HostGatorju in GoDaddyju? Gostovanje WordPress “izven škatle” nastavitev in konfiguracija strežnika na Bluehostu so HostGator in GoDaddy lahko (vendar ne vedno) počasni in počasni.

Počasno WordPress spletno mesto v Bluehostu, HostGatorju in GoDaddyju je mogoče pritrditi (do določene mere).

Ampak edino zajamčeno in resnično “popravi” za pospešitev spletnega mesta WordPress na Bluehostu, HostGator in GoDaddy je prehod na hitrejšega spletnega gostitelja, kot je SiteGround (več o tem, zakaj je to tako).

popraviti počasno spletno mesto bluehost hostgator godaddy

Imeti počasi nalaganje spletnega mesta ni bueno. Je slabo za zadovoljstvo uporabnikov (uporabniki bodo čakali in čakali, na koncu pa bodo pritisnili na gumb nazaj in se nikoli več ne vrnili), slabo za pretvorbe (dobili boste manj prodaje ali potencialnih kupcev) in to je slabo za SEO (v Googlu boste imeli nižje uvrstitve). Po Googlu:

 • Pinterest povečan promet iskalnikov in prijave 15% ko so skrajšali zaznane čakalne dobe 40%.
 • Dvojni klik pri Googlu najdeno 53% število obiskov mobilnih spletnih mest je bilo opuščenih, če stran traja dlje kot 3 sekunde naložiti.
 • Kdaj AutoAnything skrajšali čas nalaganja strani za polovico, videli so večjo porabo 12-13% v prodaji.

Uspešnost hitrosti temelji na uporabniški izkušnji, zadrževanju uporabnikov, optimizaciji iskalnikov in izboljšanju konverzij:

hitrejše spletno mesto več konverzijGoogle ocenjuje dodaten letni prihodek v višini 72 tisoč dolarjev, če se hitrost spletnega mesta poveča za samo nekaj 1 sekundo

V redu, zato se lahko strinjamo, da je hitrost spletnega mesta pomembna …

Zdaj vam bom pokazal, kako lahko pospešite WordPress odpravljanje počasnih WordPress mest na Bluehost, HostGator in GoDaddy.

Začnimo…

Kako pospešiti WordPress (na Bluehostu, HostGatorju ali GoDaddyju)

Preizkusite hitrost svojega spletnega mesta

Prva stvar, ki jo morate storiti je preverite čas nalaganja spletnega mesta WordPress. Če želite preveriti, kako hitro / počasi se nalaga, pa tudi, da svoje spletno mesto primerjate z oceno, preden dobite oceno »pospešite WordPress«.

Obstaja preprost način, kako ugotoviti, ali je vaše spletno mesto počasno.

Če želite preskusiti hitrost, pojdite na brezplačno orodje, kot sta GTMetrix ali Pingdom, in vnesite URL in kliknite Pošlji. Orodje bo trajalo nekaj sekund, da bo preizkusilo vaše spletno mesto, nato pa vam bo pokazalo, koliko sekund je potrebno za nalaganje spletnega mesta.

gtmetrix poročilo o hitrosti“Polno naložen čas” približno 1 sekundo je res dober

Če vaše spletno mesto sprejme več kot 3 sekunde Če se želite naložiti, imate spletno mesto s počasnim rezultatom, vendar v redu in morate nekaj natančno prilagoditi, če pa potrebuje več kot 5 sekund potem imate spletno mesto s počasnim nalaganjem in veliko dela.

Dobro delo, če se vaše WordPress strani naložijo v približno 1 sekundi. Nadaljujte z branjem, če se vaše spletno mesto Bluehost, HostGator in GoDaddy nalaga počasi …

Preklopite na hitrejšega spletnega gostitelja

Pomembno je podjetje, ki gostuje vašo spletno stran! To je razlog, da je spletno gostovanje prvi dejavnik uspešnosti v uradnem priročniku za optimizacijo programa WordPress.

Hitro spletno gostovanje je najpomembnejša stvar za pospešitev vašega spletnega mesta WordPress.

tvit

Če poskušate čim hitreje naložiti svoje spletno mesto, prehod na hitrejšega spletnega gostitelja za vaše spletno mesto WordPress je najhitrejši in zajamčen način za pospešitev WordPressa.

In, prehod na novega spletnega gostitelja je enostaven. Predvsem WordPress spletna mesta.

Torej, zakaj SiteGround?

Ker je SiteGround skoraj zagotovljen, da boste znatno izboljšali čas nalaganja.

Ko sem svoje spletno mesto premaknil v SiteGround, se je čas mojega nalaganja domače strani povzpel s 6,9 sekunde na 1,6 sekunde. To je 5,3 sekunde hitreje!

gtmetrix pred in poOglejte si moj pregled SiteGround za več hitrostnih testov

SiteGround je tudi # 1 podjetje za spletno gostovanje v številnih Facebookovih anketah / anketah:

ankete na facebookuOglejte si ankete na Facebooku:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/473644732678477/ permalink / 1638240322885573 / https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

Tehnologija hitrosti SiteGround je glavna stvar, ki jo imajo ljudje najbolj radi. Na Twitterju dobijo tudi pozitivne ocene:

pregledi spletnega mesta na twitterju

SiteGround ima 3 upravljane načrte za gostovanje WordPress-a med:

načrti za wordpress spletnega mesta

The GrowBig načrt vam daje 2x več strežniških virov kot StartUp in pol-namensko gostovanje GoGeek načrt vam daje 3x več strežniških virov.

GrowBig in GoGeek sta na voljo s profesionalno storitvijo prenosa spletnih strani, vsakodnevnimi varnostnimi kopijami, naprednim dinamičnim predpomnilnikom na osnovi NGINX in predpomnilnikom Memcached, nastavitvijo PHP 7.3 in HTTPS, brezplačnim Cloudflare CDN in možnostjo gostovanja več spletnih mest. Tu je popolna primerjava načrtov SiteGround.

Imate počasno mesto na Bluehostu, HostGatorju ali GoDaddyju? Naredite si uslugo in preklopite na spletno gostovanje SiteGround WordPress (P.S. bodo brezplačno preselili vaše spletno mesto).

V redu, ampak recite, da ne želite zamenjati spletnega gostitelja (še). Kaj lahko storite, da pospešite spletno mesto Bluehost, HostGator in GoDaddy?

Nadaljujte z branjem in ugotovite, kako…

Uporabite hitrejšo temo WordPress

Če je vaše spletno mesto HostGator ali GoDaddy ali Bluehost WordPress počasno, vendar ne želite preklopiti spletnega gostitelja, je največje izboljšanje hitrosti, ki ga lahko naredite, sprememba teme WordPress.

In uporabite a hitra tema WordPressa.

hitre teme za WordPressOglejte si mojo zbirko najhitrejših tem WordPress

Tema WordPress, ki jo vaše spletno mesto uporablja, ima velik vpliv na hitrost vašega spletnega mesta. Zakaj?

Veliko WordPress tem je slabo kodiran in pridi napihnjen z ducatimi viri (slike, CSS in javascript), ki lahko upočasnijo vaše spletno mesto.

Če vaša tema ponuja vsako funkcijo pod soncem, je prekrito s skripti in viri ter ima veliko nizke kakovosti kode, bo hitrost vašega spletnega mesta padla.

Previdno, preden namestite novo temo.

Teme so enostavne za namestitev in uporabo. Ampak sprememba teme ni samo klik gumba, skoraj zagotovo bo zmešalo videz, postavitev in celo funkcionalnost spletnega mesta.

Pravzaprav je lažje preiti na hitrejšega spletnega gostitelja in izkoristiti koristi od tega, kot pa preklopiti temo WordPress.

Najprej poskusite, toda če še vedno želite nadaljevati in preklapljati teme, potem je tu vadnica, kako varno preklapljati teme.

Uporabite vtičnik za predpomnjenje

Predvajanje je mehanizem, ki shranjuje podatke v začasni pomnilnik, ki hrani kopijo statičnih spletnih strani. Ker se strežnik vsakič ne pingira za vsako zahtevo, predpomnjenje zmanjša nalaganje strežnika in doseže hitrejše hitrosti.

Če predpomnilnika že ne uporabljate, potem nastavite predpomnjenje je zajamčen način, da pospešite WordPress pa tudi izboljšanje uporabniške izkušnje. Poleg tega vsi vemo, da Google ljubi hitrejša spletna mesta, zato predpomnjenje izboljša tudi SEO uvrstitev.

WP Rocket je vrhunski WordPress predpomnilni vtičnik, ki je enostaven za nastavitev in izredno učinkovit pri pospeševanju časa nalaganja vašega spletnega mesta. Le stroški 49 dolarjev na leto in je orodje za predpomnjenje, ki ga uporabljam in priporočam.

predpomnilna anketa o vtičniku facebookWP Rocket je najvišje ocenjeni dodatek za predvajanje v večini anket

WP Rocket je zelo enostavno začeti z vsemi obveznimi funkcijami: prednastavitvijo predpomnilnika, predpomnilnikom strani, prednastavitvijo zemljevidov spletnih mest, stiskom GZIP, predpomnilnikom brskalnikov, optimizacijo baz podatkov, optimizacijo Googlovih pisav, lazyloaded images, mešanjem / povezovanjem HTML, Datoteke JavaScript in CSS ter veliko več.

Tukaj je moj vodnik o tem, kako konfigurirati WP Rocket s priporočenimi nastavitvami.

WP Super predpomnilnik in WP najhitrejši predpomnilnik sta še dva dodatka za predpomnjenje, ki jih lahko uporabljate. So obe brezplačni. Tu je primerjava vtičnikov za predpomnjenje.

Uporabite vtičnik za optimizacijo slike

Slike so pomemben del zasnove vašega spletnega mesta, saj vključijo uporabnike, ko pridejo na vaše spletno mesto, in zadržijo uporabnike, da ne zapustijo vašega spletnega mesta.

Če pa slike, ki jih uporabljate, niso optimizirane, bi vam lahko bolj škodile kot pomagale.

wordpress optimizacija slikeOglejte si Googlov vodnik za optimizacijo slike

Pri shranjevanju slike se prepričajte, da ste uporabite pravi format slike.

.PNG ustvarja slike višje kakovosti in večje velikosti in se večinoma uporablja za grafiko, logotipe, ilustracije, ikone ali kadar potrebujete, da je ozadje pregledno.

.JPG se uporablja predvsem za fotografije, boljše razmerje med kakovostjo in velikostjo datoteke pa JPG-je običajno bolj primerne za splet.

Nato morate stisnite in spremenite velikost slik.

Dobra novica je, da obstaja kopica res odličnih WordPressov vtičniki za optimizacijo slike vse v enem lahko uporabite za avtomatizacijo postopka optimizacije slike.

Tu sta priporočena dva vtičnika vse v enem:

optimole vtičnik

Optimole prevzame vaše slike in jih samodejno optimizira za vas v oblaku.

 • Uporablja stiskanje in brez izgub.
 • Optimizira slike v oblaku, nato pa optimizirane slike streže prek CDN-ja, zaradi česar se hitro naložijo).
 • Izbere pravo velikost slike za brskalnik in okno za obiskovalce.
 • Za prikaz slik uporablja leno nalaganje.

vtičnik s kratkim pikslom

ShortPixel samodejno optimizira vaše slike v oblaku.

 • Uporablja stiskanje, brez sijaja in brez izgub.
 • Optimizira slike v oblaku, nato pa optimizirane slike streže prek CDN-ja, zaradi česar se hitro naložijo).
 • Omogoča samodejno pretvorbo PNG v JPG.
 • Lahko ustvari spletne različice slik.

Najpomembnejša stvar pri izbiri vtičnika za optimizacijo slike je izbrati takšnega, ki optimizira in stisne slike v oblaku. Ker to zmanjša obremenitev vašega spletnega mesta.

Uporaba omrežja za pošiljanje vsebin (CDN)

A omrežje za pošiljanje vsebine (CDN) prevzame vsa statična sredstva vašega spletnega mesta (slike, CSS, JavaScript) in jih dostavi na strežnik, ki je geografsko bližje mestu, kjer obiskovalec dostopa do vašega spletnega mesta. S tem se zmanjšajo časi prenosa.

kaj je cdn

Z shranjevanjem statičnih sredstev v geografsko razporejenem omrežju optimiziranih strežnikov lahko znatno zmanjšate čas in zamude pri nalaganju strani.

Cloudflare je najbolj priljubljen in enostaven za CDN.

Vsi načrti SiteGround so priloženi brezplačno Cloudflare CDN enostaven dostop do vseh drugih hitrostnih in varnostnih funkcij, ki jih nudi Cloudflare. Bluehost in HostGator, ne pa GoDaddy, prihajajo tudi z Cloudflare vgrajen neposredno v vaš račun gostovanja.

Uporabite najnovejšo različico PHP 7

Zunanjost WordPress-a poganja MySQL in PHP. MySQL je sistem za upravljanje podatkovnih baz, PHP pa je skriptni jezik na strani strežnika. PHP je zelo pomemben za WordPress, uporablja se v jedru / zaledju ter v vtičnikih in temah.

PHP 7 je zadnja izdaja poleg tega ima pomembne izboljšave na področju hitrosti, zmogljivosti in varnosti. PHP 7.2 je uradno naveden kot priporočena zahteva za zagon WordPressa in vaš gostitelj WordPress bi moral uporabite vsaj PHP 7 ali višje, saj gre za številne hitrosti, zmogljivosti in varnostne ugodnosti.

različica wordpress phpPHP 7.3 lahko prenese 3x več zahtev / sek kot PHP 5.6 (vir: kinsta.com)

Če vaš ponudnik gostovanja ne ponuja PHP 7, je čas, da razmislite o prehodu spletnega gostitelja. Dobra stvar je, da lahko različice PHP spremenite z enim klikom (in nobena druga konfiguracija ni potrebna in videli boste takojšen zagon).

Takole lahko spremenite PHP različico Bluehost, HostGator in GoDaddy.

 • https://my.bluehost.com/hosting/help/php-version-selection-php-config
 • https://www.hostgator.com/help/article/php-configuration-plugin
 • https://www.godaddy.com/help/view-or-change-your-php-version-in-web-and-classic-hosting-3937

Konfigurirajte WordPress nastavitve

Všeč mi je WordPress, ker je res močan in preprost za uporabo. A za kulisami se dogaja veliko in WordPress prihaja s številnimi nastavitvami, skripti in funkcijami, ki ustvarjajo zahteve HTTP, zavzamejo vire, ki jih ne potrebujete. Te funkcije in tekoči procesi se lahko upočasnijo vaše spletno mesto.

Na primer, WordPress izven polja naloži emojije na vsako posamezno stran vašega spletnega mesta. Če onemogočite emojis, se ta skript ne bo več nalagal, kar bo zmanjšalo vaše skupno število zahtev HTTP in velikost vaše strani..

optimizacija uspešnosti wordpressa

Onemogočanje nebistvenih nastavitev ne boste potrebovali, boste zmanjšali skupno število zahtev HTTP in velikost strani, kar v zameno poveča hitrost in zmogljivost.

Obstaja kup dobrih in preprostih vtičnikov za optimizacijo uspešnosti WordPress:

 • Perfmatters (plačan vtičnik od 24,95 USD / leto)
 • Počisti (brezplačen vtičnik)
 • WP Disable (Brezplačni vtičnik – vendar ni bil posodobljen za WordPress 5.0)

Vadnice o konfiguraciji teh vtičnikov najdete na njihovih prenosnih straneh.

Onemogočite pingback, povratne poti in omejite popravke

Pingback in povratne poti so oddaljeni obvestila o povezavah ki opozorijo druga spletna mesta WordPress, ki ste jih povezali z njimi, in obratno, druga spletna mesta so povezana z vami.

To se morda sliši kot uporabna funkcionalnost, vendar ni. Ker to postavlja veliko naložite svoje vire strežnika, ker “pinging” ustvarja zahteve iz WordPress-a.

Plus Pingback in povratne povratne poti so na široko zlorabljeni zaradi neželene pošte in pri ciljanju na spletna mesta z DDoS napadi.

pingbaki in povratne poti

V nastavitvah → Razprava izklopite pingbake in povratne povezave. Preprosto počistite polje »Poskus obveščanja o vseh blogih, povezanih s člankom« in »Dovoli obvestila o povezavah iz drugih blogov (pingbaki in povratne informacije) o novih člankih«, kar vam bo pomagalo pospešiti WordPress še nekaj.

Prihaja WordPress vgrajen nadzor revizije za vse objave ali strani, ki jih ustvarite. To je dobra lastnost, vendar lahko vodi do tega nepotreben napihnjenost v vaši zbirki WordPress.

Med pisanjem, urejanjem in posodabljanjem vsebine WordPress ustvari veliko shranjenih revizij. Omejevanje števila revizij ki se lahko shranijo na objavo ali stran, bodo sprostili prostor v vaši zbirki podatkov.

WP Revision Control je brezplačen vtičnik, ki vam omogoča, da določite število revizij, shranjenih za objave in strani. Če revizije omejite na nekaj kot 5, preprečite, da bi se revizije umaknile, še posebej, če posodabljate veliko.

Komentarje razdelite na več strani

Dobro je pridobivanje komentarjev angažiranih uporabnikov na objavah na blogu preveč komentarjev na strani bo nalaganje strani počasnejše, in to je slabo.

Rešitev je, da razbijete ali paginirate komentarje na več strani. In to je v WordPressu enostavno:

razčlenite komentarje na strani

V svojem WordPress administratorju pojdite na Nastavitve → Pogovor in preverite možnost »Prelomi komentarje na strani«. Nato morate na vsako stran vnesti želeno število komentarjev (npr. 5) in kako jih želite prikazati (npr. Novejše do starejše).

Kako pospešiti WordPress: zaključek

kako pospešiti wordpress na počasnih mestih na bluehostu gospoda Godgatorja

Prehod na hitrejšega spletnega gostitelja je pogosto najhitrejši in najpreprostejši način za pospešitev počasnega spletnega mesta WordPress na Bluehostu, HostGatorju in GoDaddyju.

Če pa to ni možnost in morate ostati pri svojem trenutnem spletnem gostitelju, potem je ta objava na spletnem dnevniku začrtala vrsto tehnik in orodij za optimizacijo, ki jih lahko uporabite za pospešitev WordPress-a.

P.S. Če ste se preselili na hitrejšega spletnega gostitelja, lahko brez komentarjev objavite pred in po hitrem izboljšanju komentarjev …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map