Kako ubrzati WordPress? (Na stranicama Slow Bluehost, HostGator i GoDaddy)

I ja i ja znamo da je sporo web mjesto loše za zadovoljstvo korisnika, pretvorbe i SEO. Ako se vaša WordPress stranica na Bluehostu, HostGatoru ili Godaddy sporo učitava, pokazat ću vam .


Tako, što je s sporim WordPress web lokacijama na Bluehostu, HostGatoru i GoDaddyju? WordPress hosting “izvan okvira” postavljanje i konfiguracija poslužitelja na Bluehostu, HostGator i GoDaddy mogu biti (ali ne uvijek) spori i tromi.

Sporo WordPress web mjesto na Bluehostu, HostGatoru i GoDaddyju može se popraviti (u određenoj mjeri).

Ali jedini zajamčeno i stvarno “popravljanje” da ubrzate svoju WordPress web lokaciju na Bluehostu, HostGatoru i GoDaddyju, to je prelazak na brži web host poput SiteGround (više o tome zašto je to).

popraviti sporo web mjesto bluehost hostgator godaddy

Imati sporo učitavanje web stranice nije bueno. to je loše za zadovoljstvo korisnika (korisnici će čekati i čekati, te na kraju pritisnuti gumb za povratak i nikad se više ne vratiti), loše za pretvorbe (dobit ćete manje prodaje ili potencijalnih ponuda) i to je loše za SEO (imat ćete niže ocjene na Googleu). Prema Googleu:

 • Pinterest povećan promet i traženje prijava za 15% kad su smanjili percipirano vrijeme čekanja za 40%.
 • Dvostruki klik od Googlea pronađeno 53% od posjeta mobilnim stranicama napušteno je ako stranica traje duže od 3 sekunde Učitati.
 • Kada AutoAnything skratili vrijeme učitavanja stranica za pola, vidjeli su pojačanje 12-13% u prodaji.

Učinkovita brzina ovisi o korisničkom iskustvu, zadržavanju korisnika, optimizaciji tražilice i poboljšanju konverzija:

brže web mjesto više konverzijaGoogle procjenjuje dodatnih 72.000 USD godišnjeg prihoda ako se brzina web mjesta poveća za samo 1 sekunda

U redu, pa se možemo složiti da je brzina web mjesta važna …

Sada ću vam pokazati kako ubrzati WordPress popravljanje sporog WordPress web mjesta na Bluehostu, HostGatoru i GoDaddyju.

Započnimo…

Kako ubrzati WordPress (na Bluehostu, HostGatoru ili GoDaddyju)

Testirajte brzinu vaše web lokacije

Prvo što biste trebali učiniti je provjerite vrijeme učitavanja stranice WordPress. Da biste provjerili kako se brzo / sporo sporo učitava, ali i usporedili web mjesto kako biste dobili prije “brzinu WordPressa” ocjene.

Postoji jednostavan način da utvrdite je li vaša web lokacija spora.

Da biste testirali brzinu, idite na besplatan alat poput GTMetrix ili Pingdom i unesite URL i kliknite Pošalji. Alat će trebati nekoliko sekundi za testiranje vaše web stranice, a zatim će vam pokazati koliko je sekundi potrebno da se učita web mjesto.

gtmetrix izvješće o brziniPotpuno napunjeno vrijeme oko 1 sekunde je stvarno dobro

Ako vaša web lokacija traje više od 3 sekunde da biste se učitali, tada imate mjesto s polaganim, ali u redu i imate neko fino podešavanje, ali ako vam treba više od 5 sekundi imate web mjesto za sporo učitavanje i još puno posla.

Dobar posao ako se vaše WordPress stranice učitaju za otprilike 1 sekundu. Nastavite čitati ako vam Bluehost, HostGator i GoDaddy web mjesto sporo učitava …

Prebacite se na brži web domaćin

Tvrtka koja je domaćin vaše web stranice je jako bitna! To je razlog zašto je web hosting najvažniji faktor performansi u službenom vodiču za optimizaciju WordPress-a.

Brzi web hosting najbitnija je stvar za ubrzanje vaše WordPress stranice.

cvrkut

Ako pokušavate što brže učitati svoje web mjesto, prelazak na brži web domaćin za vašu WordPress web lokaciju je najbrži i zagarantirani način da ubrzate WordPress.

I, prelazak na novi web domaćin je jednostavan. Pogotovo WordPress stranice.

Tako, zašto SiteGround?

Budući da je SiteGround gotovo zagarantiran kako bi vam omogućio značajno poboljšanje vremena učitavanja.

Kad sam svoju web lokaciju premjestio na SiteGround, vrijeme učitavanja početne stranice prešlo je sa 6,9 sekundi na 1,6 sekundi. To je 5,3 sekunde brže!

gtmetrix prije i poslijePogledajte moj SiteGround pregled za više testova brzine

SiteGround je također # 1 web hosting tvrtka u mnogim Facebook anketama / anketama:

ankete na facebookuPogledajte ankete na Facebooku:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/473644732678477/ permalink / 1638240322885573 / https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

Tehnologija brzine SiteGround je glavna stvar koju ljudi najviše vole. Na Twitteru dobivaju i pozitivne kritike:

recenzije mjesta na Twitteru

SiteGround ima 3 upravljana WordPress hosting hostinga za odabir:

planovi wordpressa za site site

GrowBig plan vam daje 2x više resursa za poslužitelj od StartUp-a i polu-namjenski hosting GoGeek plan vam daje 3x više resursa servera.

GrowBig i GoGeek dolaze s profesionalnom uslugom prijenosa web mjesta, dnevnim sigurnosnim kopijama, naprednim dinamičkim predmemoriranjem temeljenim na NGINX-u i memcached cacheom, postavljanjem PHP 7.3 i HTTPS, besplatnim Cloudflare CDN-om i mogućnošću hostovanja više web stranica. Evo potpune usporedbe planova SiteGround-a.

Imate sporo mjesto na Bluehostu, HostGatoru ili GoDaddyju? Učinite sebi uslugu i prebacite se na SiteGround WordPress hosting (P.S. premjestit će vašu web lokaciju besplatno).

Ok, ali recite da ne želite prebacivati ​​web host (još samo). Što možete učiniti kako biste ubrzali Bluehost, HostGator i GoDaddy stranicu?

Nastavite čitati i saznajte kako…

Koristite bržu temu WordPressa

Ako je vaš HostGator ili GoDaddy ili Bluehost WordPress web mjesto spor, ali ne želite prebacivati ​​web host, tada je najveće poboljšanje brzine što možete učiniti jest promijeniti svoju WordPress temu.

I koristite a brza tema WordPressa.

teme za brzi wordpressPogledajte moju zbirku najbržih WordPress tema

WordPress tema koju vaša web lokacija koristi ima ogroman utjecaj na brzinu vaše web lokacije. Zašto?

Mnoge su WordPress teme loše kodirano i dođi napuhan s desecima resursa (slike, CSS i javascript) koji mogu usporiti vaše web mjesto.

Ako vaša tema nudi svaku značajku pod suncem, natopljena je skriptama i resursima, a isporučuje se s puno nekvalitetnog koda, brzina vaše web lokacije padat će.

Riječ opreza prije nego što instalirate novu temu.

Teme se lako instaliraju i koriste. Ali promjena teme nije samo klik na gumb, gotovo je zagarantirano poremetiti izgled, izgled, pa čak i njegovu funkcionalnost web lokacije.

Zapravo je lakše prebaciti se na brži web domaćin i iskoristiti prednosti od toga, nego prebaciti WordPress temu.

Prvo biste to trebali isprobati, ali ako i dalje želite ići naprijed i mijenjati teme, evo je vodiča o tome kako sigurno prebaciti teme.

Upotrijebite dodatak za predmemoriranje

caching je mehanizam koji pohranjuje podatke u privremenu memoriju koja čuva kopiju statičkih web stranica. Budući da se poslužitelj ne pinging za svaki pojedinačni zahtjev svaki put, predmemoriranje smanjuje opterećenje na poslužitelju i omogućuje brže brzine.

Ako već ne upotrebljavate keširanje, zatim postavljanje keširanje je zagarantirani način da ubrzate WordPress kao i unapređenje korisničkog iskustva. Osim toga, svi znamo da Google voli brže web stranice, tako da predmemoriranje također poboljšava SEO ljestvicu.

WP Rocket je premium WordPress predmemoriranje koji je lako se postavlja i izuzetno je učinkovit u ubrzavanju vremena učitavanja vaše web stranice. To košta samo 49 dolara godišnje i to je alat za predmemoriranje koji koristim i preporučujem.

caching plugin facebook anketaWP Rocket je najviše ocijenjeni dodatak za prikrivanje u većini anketa

WP Rocket je vrlo lako započeti s njim i dolazi sa svim potrebnim značajkama: predmemoriranje predmemorije, predmemoriranje stranica, unaprijed učitavanje mapa web stranica, GZIP kompresija, pregledanje pretraživača, optimizacija baza podataka, optimizacija Google fontova, lazirane slike, minimizacija / spajanje HTML-a, JavaScript i CSS datoteke, plus puno više.

Evo mog vodiča kako konfigurirati WP Rocket s preporučenim postavkama.

WP Super predmemorija i WP najbrži predmemorija su druga dva dodatka za predmemoriranje koje možete koristiti. Oni su oboje besplatno. Evo usporedbe dodataka za predmemoriranje.

Koristite dodatak za optimizaciju slike

Slike su važan dio dizajna vaše web stranice jer uključuju korisnike kada dođu na vašu web lokaciju i zadržavaju korisnike da ne napuštaju vašu web lokaciju.

Ali, ako slike koje koristite nisu optimizirane, onda bi vam mogle naštetiti više nego vam pomoći.

wordpress optimizacija slikePogledajte Googleov vodič za optimizaciju slike

Pri spremanju slike trebali biste se pobrinuti za to koristite pravi format slike.

.PNG stvara slike veće kvalitete i veće veličine i uglavnom se koristi za grafiku, logotipe, ilustracije, ikone ili kada vam je pozadina potrebna da bude transparentna.

.JPG uglavnom se koristi za fotografije, a bolja ravnoteža kvalitete i veličine datoteke obično JPG-ove čini prikladnijima za web.

Dalje, trebate komprimirajte i promijenite veličinu slika.

Dobra vijest je da postoji hrpa zaista izvrsnog WordPressa dodaci za optimizaciju slike sve u jednom možete koristiti za automatizaciju procesa optimizacije slike.

Evo dva dodatka za sve u jednom koji preporučujem:

optimole dodatak

Optimole uzima vaše slike i automatski ih optimizira za vas u oblaku.

 • Koristi kompresiju bez gubitaka i bez gubitaka.
 • Optimizira slike u oblaku, a zatim optimizirane slike poslužuju se preko CDN-a zbog čega se brzo učitavaju).
 • Odaberite pravu veličinu slike za preglednik i prikazni posjetitelj.
 • Za prikaz slika koristi lijeno učitavanje.

dodatak za kratke piksele

ShortPixel automatski optimizira vaše slike u oblaku.

 • Koristi kompresiju bez gubitaka, sjaj i gubitak.
 • Optimizira slike u oblaku, a zatim optimizirane slike poslužuju se preko CDN-a zbog čega se brzo učitavaju).
 • Omogućuje vam automatsko pretvaranje PNG-a u JPG.
 • Može stvoriti WebP verzije slika.

Najvažnije pri odabiru dodatka za optimizaciju slike je odabrati onaj koji optimizira i komprimira slike u oblaku. Jer to smanjuje opterećenje vaše web lokacije.

Koristite mrežu za dostavu sadržaja (CDN)

mreža isporuke sadržaja (CDN) uzima sva statička sredstva vaše web stranice (slike, CSS, JavaScript) i dostavlja ih na poslužitelj koji je geografski bliži mjestu gdje posjetitelj pristupa vašoj web lokaciji. Time se smanjuje vrijeme preuzimanja.

što je cdn

Čuvanjem statičkih sredstava na geografski distribuiranoj mreži optimiziranih poslužitelja možete značajno smanjiti vrijeme i vrijeme kašnjenja stranice.

Cloudflare je najpopularniji i najedno jednostavan za CDN.

Svi planovi SiteGround dolaze s besplatno Cloudflare CDN i jednostavan pristup svim ostalim značajkama brzine i sigurnosti koje nudi Cloudflare. Bluehost i HostGator, ali ne GoDaddy, također dolaze s Cloudflareom ugrađen izravno u vaš hosting račun.

Koristite najnoviju verziju PHP 7

Natrag na WordPress pokreće MySQL i PHP. MySQL je sustav za upravljanje bazama podataka, a PHP je skriptni jezik na strani poslužitelja. PHP je vrlo važan za WordPress, koristi se u jezgri / podupiraču, te u dodacima i temama.

PHP 7 je najnovije izdanje i ima značajna poboljšanja u pogledu brzine, performansi i sigurnosti. PHP 7.2 službeno je naveden kao preporučeni zahtjev za pokretanje WordPressa, a trebao bi i vaš WordPress domaćin koristite najmanje PHP 7 ili novije verzije, jer dolazi s velikim brojem pogodnosti za brzinu, performanse i sigurnost.

verziju wordpress php-aPHP 7.3 može podnijeti 3x više zahtjeva / sek od PHP 5.6 (izvor: kinsta.com)

Ako vaš pružatelj usluga ne nudi PHP 7, onda je vrijeme da razmislite o prebacivanju web-domaćina. Dobra stvar je što možete promijeniti PHP verzije jednim klikom (a nije potrebna druga konfiguracija i vidjet ćete trenutno povećanje).

Evo kako promijeniti PHP verziju na Bluehostu, HostGatoru i GoDaddy-u.

 • https://my.bluehost.com/hosting/help/php-version-selection-php-config
 • https://www.hostgator.com/help/article/php-configuration-plugin
 • https://www.godaddy.com/help/view-or-change-your-php-version-in-web-and-classic-hosting-3937

Konfigurirajte postavke WordPress-a

Volim WordPress jer je zaista moćan i jednostavan za upotrebu. No, događa se puno iza kulisa, a WordPress dolazi s mnoštvom postavki, skripti i funkcija koje stvaraju HTTP zahtjeve zauzimaju resurse koji vam nisu potrebni. To funkcije i pokrenuti procesi mogu usporiti svoju web lokaciju.

Na primjer, izvan okvira WordPress učitava emojis na svakoj pojedinoj stranici vaše web lokacije. Onemogućavanjem emojisa ova se skripta više neće učitati, što će rezultirati smanjenjem ukupnog broja HTTP zahtjeva i veličine vaše stranice..

optimizacija performansi wordpressa

Onemogućavanje nebitnih postavki ne trebate smanjit će vaš ukupni broj HTTP zahtjeva i veličinu stranice, što zauzvrat povećava brzinu i performanse.

Postoji nekoliko dobrih i jednostavnih dodataka za optimizaciju performansi WordPressa:

 • Perfmetri (plaćeni dodatak od 24,95 USD godišnje)
 • Isprazni (besplatan dodatak)
 • WP Disable (Besplatan dodatak – ali nije ažuriran za WordPress 5.0)

Vodiči o tome kako konfigurirati te dodatke mogu se naći na njihovim odgovarajućim stranicama za preuzimanje.

Onemogućite pingbakove, povratne zapise i ograničite revizije

Pingbakovi i povratne veze su udaljeni obavijesti o vezama koji upozoravaju ostale WordPress web lokacije koje ste povezali s njima, i obrnuto, ostale web stranice povezane su s vama.

Ovo možda zvuči kao korisna funkcionalnost, ali nije. Jer ovo stavlja puno učitavanje resursa vašeg poslužitelja, kao „pinging“ generira zahtjeve od WordPress-a.

Plus pingback-i i povratne veze su uveliko zlostavljani zbog neželjene pošte i prilikom ciljanja web stranica s DDoS napadima.

pingbakovi i povratne veze

Trebali biste isključiti pingbakove i povratne komentare u Postavkama → Rasprava. Jednostavno poništite odabir “Pokušaj obavijesti o svim blogovima povezanim iz članka” i “Dopusti obavijesti o vezama s drugih blogova (pingbakovi i povratne poruke) o novim člancima”, a to će vam pomoći da ubrzate još WordPress.

WordPress dolazi sa ugrađena kontrola revizije za sve postove ili stranice koje stvorite. Ovo je dobra osobina, ali može dovesti do toga nepotrebni napuh u vašoj WordPress bazi podataka.

Kada pišete, uređujete i ažurirate sadržaj WordPress stvara puno spremljenih revizija. Ograničavanje broja izmjena koji se mogu pohraniti po postu ili stranici, oslobodit će se prostor u vašoj bazi podataka.

WP Revision Control besplatni je dodatak koji vam omogućuje određivanje broja revizija spremljenih za postove i stranice. Ograničavanje izmjena na nešto poput 5 spriječit će da revizije izmaknu ruci, pogotovo ako se često ažurirate.

Komentar podijelite na više stranica

Dobra je stvar dobiti komentare angažiranih korisnika na postovima na blogovima, ali Previše komentara na stranici usporit će učitavanje stranice, i to je loše.

Rješenje je probijanje ili paginiranje komentara na više stranica. A to je u WordPressu jednostavno:

razbiti komentare na stranice

U svom WordPress administratoru idite na Postavke → Rasprava i provjerite opciju “Prekini komentare na stranice”. Zatim trebate unijeti broj komentara koje želite na svakoj stranici (npr. 5) i kako ih želite prikazati (npr. Noviji za starije).

Kako ubrzati WordPress: zaključak

kako ubrzati wordpress na sporim web lokacijama na bluehost hostgator godaddy

Prelazak na brži web domaćin često je najbrži i najjednostavniji način za ubrzavanje sporog WordPress web mjesta na Bluehostu, HostGatoru i GoDaddyju.

Ali ako to nije mogućnost, a vi morate ostati sa svojim trenutnim web domaćinom, onda je ovaj blog naneo niz tehnika i alata za optimizaciju koje možete implementirati kako biste ubrzali WordPress.

p.s. Ako ste prešli na brži web domaćin, slobodno objavite svoje prije i poslije poboljšanje brzine u komentarima …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map