Tässä Divi-arvostelu, Näytän sinulle, mitä ElegantThemes Divi -teeman ja WordPressin sivunmuodostajalla on tarjota. Katan ominaisuudet, edut ja haitat ja kerron, onko Divi sinulle sopiva.


Divi-yhteenveto (keskeiset kohdat)

tietokuvake Noin
Divi on WordPress-teema- ja visuaalisten sivujen rakentaja kauniiden verkkosivustojen luomiseen muutamassa minuutissa ilman minkäänlaista koodaustietoa. On uskomattoman helppoa käyttää sitä, että pilaat verkkosivustoja ennätysajassa.
dollarin kuvaketta Kustannus
Sen sijaan, että maksat Divi-teemasta ja rakentajalta erikseen, ostat käyttöoikeuden Elegant Themes -kokoelman koko teemaluetteloon ja laajennuksiin. Yhden vuoden käyttöoikeus on 89 dollaria tai käyttöikä on 249 dollaria.
happyface-kuvake Plussat
Divi on helppokäyttöinen ja täysin muokattavissa tarvitsematta kirjoittaa yhtä koodiriviä. Luo minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja ja käytä sitä rajoittamaton määrä verkkosivustoja. Pääsy 100s esivalmistetut sivustot, asettelut & teemanmuodostajan pakkaukset, plus pääsy Lisäkuva, kukinta, hallitsija ja enemmän. Upea tuki ja riskitön 30 päivän rahat takaisin takuu.
sadface-kuvake Haittoja
Divi on tehokas WordPress-teema ja kaikki se, mikä tarkoittaa, että sen mukana tulee niin monia vaihtoehtoja ja toimintoja, melkein liian monta. Myös. Diven käyttö mukautetut lyhytkoodit eivät siirrä muille sivujen rakentajille, kuten Elementor.
tuomiokuvake tuomio
”Divi toimittaa laajan luettelon loistavista ominaisuuksista ja lisätuotteista, jotka tekevät mahtavien verkkosivustojen luomisesta helppoa. Divi on suosituin WordPress-teema ja lopullinen visuaalinen sivunrakentaja. Se on uskomattoman helppokäyttöinen, joten se on täydellinen niin aloittelijoille kuin kokeneillekin käyttäjille. “

kehotus toimintaan
Hypätä: – – – – – –

Muistatko, kun verkkosivustoja luotiin muutama valinta? Näppäimistöiden yli nousevat palo-hengityskoodininjat?

Web-suunnittelu on varmasti edennyt pitkälle WordPressin kaltaisten alustojen ansiosta.

Sellaisena kuin se oli, eläimme läpi WordPress-teemojen aikakauden, jota oli vaikea muokata.

Pian sen jälkeen meitä käskettiin käyttämään monikäyttöisiä WordPress-teemoja yli 100 demossa, ja sitten visuaalisten sivujen rakentajat tuli yleiseksi.

Ja sitten Nick Roach ja Co. löysivät tavan yhdistää nämä kaksi, muuttaa peliä.

“Sekoita täysimittainen etusivun rakennusohjelma yhteen parhaimmista WordPress-teemoista?” “Miksi ei?”

Joten, Divi syntyi.

TL; DR: Kiitos WordPress-teemalle & Visuaalinen sivunrakentaja, kuten Divi, voit luoda kauniita verkkosivustoja muutamassa minuutissa ilman mitään koodaustietoa.

Mikä herättää kysymyksen: “Mikä on Divi?”

Ota selvää, miksi 600 000 asiakasta käyttää Diviä ja sen visuaalista vetäytymistä & pudota rakentaja. Riskivapaa 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Mikä on Divi?

Yksinkertainen ja selkeä; Divi on sekä WordPress-teema että visuaalinen sivujen rakentaja.

Ajattele Diviä kahdesta asiasta yhdessä: Divi-teema ja Divi Builder -laajennus.

Olisit oikeassa, jos sanoisit, että Divi on web-suunnittelukehys, tai kuten kehittäjät sanovat:

Divi on muutakin kuin WordPress-teema, se on täysin uusi verkkosivustojen rakennusalusta, joka korvaa tavallisen WordPress-postieditorin huomattavasti ylivoimaisella visuaalisella editoijalla. Se voi nauttia suunnittelusta ammattilaisille ja uusille tulokkaille, antaen sinulle voiman luoda upeita malleja yllättävän helposti ja tehokkaasti.
(Rakenna visuaalisesti – tyylikkäät teemat)

syrjään: Vaikka Divi Builder täydentää Divi-teemaa hämmästyttävän hyvin, voit käyttää Divi Builder -laajennusta minkä tahansa WordPress-teeman kanssa.

Tukipalvelun Nikola kertoi minulle muutama sekunti sitten:

Hei siellä! Toki. Divi-rakennuslaajennus on suunniteltu toimimaan minkä tahansa teeman rinnalla, joka on koodattu WordPressin valmistajien määrittelemien hyvän koodauksen standardien mukaisesti..
(Tyylikkäät teemat tukevat pikaviestikeskustelua)

Takaisin Diviin.

div on kaikille

Divi on Elegant Themes -yrityksen lippulaiva, joka on yksi innovatiivisimmista WordPress-teemakaupoista.

Miksi sanon niin?

Olen ottanut Divi-visuaalisen sivun rakentajan matkalle ja…

Kaverit, ohitat ilmaisen esittelyn ja siirryt suoraan kohtaan “ota rahani!”

Jep, se on niin hyvä.

Tämä arvostelu keskittyy enemmän Divi Builder -laajennukseen, koska se on totta!

Ota selvää, miksi 600 000 asiakasta käyttää Diviä ja sen visuaalista vetäytymistä & pudota rakentaja. Riskivapaa 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Plussat Divi

Nyt kun tiedämme, minkä kanssa työskentelemme, onko Divissä vain sitä mitä väitetään olevan? Mennään pari hyvää puolta.

Helppo käyttää / Visual Drag and Drop Page Builder

Divi on uskomattoman helppokäyttöinen, että tuhlaat verkkosivustoja ennätysajassa.

Divi 4.0: hon lisätyn Divi Builder -sovelluksen avulla voit luoda verkkosivustosi reaaliaikaisesti käyttöliittymään..

Toisin sanoen, näet muutokset tekeessäsi niitä, mikä eliminoi edestakaiset matkat taustaan ​​ja säästää paljon aikaa.

Kaikki sivuelementit ovat helposti muokattavissa; se kaikki on osoita ja napsauta. Jos haluat siirtää elementtejä ympäri, sinulla on käytettävissään vetämis- ja pudotustoiminnot.

div-rakentaja

Divin käyttämiseen ei tarvita koodaustaitoja. Visuaalisen sivun rakentaja tarjoaa sinulle täydellisen suunnittelun hallinnan kaikesta.

Samalla saat täysin varustellun koodieditorin, joka tekee mukautettujen CSS-tyylien ja -koodien lisäämisen paljon helpommaksi ja nautinnollisemmaksi.

40+ verkkosivustoelementit

div-rakennussivuston elementit

Täysin toimiva verkkosivusto koostuu monista eri elementeistä.

Sinulla voi olla painikkeita, lomakkeita, kuvia, haittoja, hakua, kauppaa, blogin kirjoituksia, äänitiedostoja, toimintakehotusta (CTA) ja monia muita elementtejä tarpeitasi mukaan.

Divi tarjoaa yli 40 verkkosivustoelementtiä ammatillisen verkkosivuston luomiseen asentamatta ylimääräisiä laajennuksia.

Tarvitsetko blogiosion, kommentteja, sosiaalisen median seurantakuvakkeita, välilehtiä ja videon liukusäätimiä muun muassa, Divillä on selkääsi.

Kaikki Divi-elementit ovat 100% reagoivia, mikä tarkoittaa, että voit helposti luoda reagoivia verkkosivustoja, jotka näyttävät hyvältä ja toimivat hyvin useilla laitteilla.

1 000 tai enemmän valmiita verkkosivustojen asetteluita

divi asettelupaketit

Divin avulla voit rakentaa verkkosivustosi tyhjästä tai asentaa yhden yli 1000 esiasennetusta asettelusta.

Se on totta, Divi mukana tulee yli 1000 verkkosivustoasettelua ilmaiseksi. Asenna vain asettelu kirjastosta ja mukauta sitä, kunnes pudotat.

Upouusia asetteluita lisätään viikoittain, mikä tarkoittaa, että sinulla on aina uutta inspiraatiota rakentaa verkkosivustoja, jotka ovat tämän galaksin ulkopuolella.

Parasta on, että asetteluissa on paljon maksuttomia kuvia, kuvakkeita ja piirroksia, jotta pääset maahan juoksemiseen.

Divi-verkkosivustojen asettelut ovat monissa luokissa, mikä tarkoittaa, että jokaiselle löytyy jotain.

Suunnitteletpa verkkosivuston ravintolaa, toimistoa, verkkokurssia, yritystä, verkkokauppaa, ammattitaitoisia palveluita tai muuta varten varten, Divillä on vain ulkoasu sinulle.

Mukauta kaikkea, täydellinen suunnittelun hallinta

täydellinen suunnittelun hallinta

Tämän asian mukautusvaihtoehtojen määrä wsairas Isku. Sinun. mieli. Tarkoitan, voit mukauttaa kaiken hienoimpiin yksityiskohtiin.

Haluatko mukauttaa taustoja, fontteja, välilyöntejä, animaatioita, reunuksia, leijutustiloja, muotojakoja, tehosteita ja lisätä muun muassa mukautettuja CSS-tyylejä, Divi antaa sinulle vaikutuksen.

Sinun ei tarvitse myöskään rikkoa hikeä tehdäksesi mukautuksia verkkosivustollesi; Divi tekee kaiken liian helpoksi intuitiivisella visuaalisella sivunmuodostajalla.

Napsauta vain mitä elementtiä haluat mukauttaa, valitse vaihtoehdot ja työ on valmis.

Tyylikkäät teemat tarjoavat sinulle yksityiskohtaisen dokumentoinnin videoilla, joissa näytetään tarkalleen kuinka määrittää ja mukauttaa mitä tahansa verkkosivustosi elementtiä.

Pääsy ylimääräiseen, Bloom & Hallitsija

ylimääräinen kukinta monark plugins

Divi on sananlaskuinen lahja, joka ei koskaan lopeta antamista. Kun liittyt Elegantti-teemiin, saat Divi-teeman, Divi Builderin, 87+ muita teemoja, kuten Extra, Bloom email opt-in -laajennuksen ja Monarch-sosiaalisen jakamisen laajennuksen..

Extra on kaunis ja tehokas WordPress-lehden teema. Se on täydellinen teema verkkolehdille, uutissivustoille, blogeille ja muille verkkojulkaisuille.

Bloom on huipputekninen sähköpostin opt-in-laajennus, joka auttaa sinua luomaan sähköpostilistoja nopeasti. Laajennuksessa on runsaasti työkaluja, kuten saumaton integrointi monien sähköpostipalveluntarjoajien kanssa, ponnahdusikkunat, lisäosat ja in-line-lomakkeet..

Monarch on tehokas sosiaalisen jakamisen laajennus, jonka avulla voit mainostaa sosiaalista jakamista sivustollasi ja kasvattaa sosiaalista seurantasi helposti. Sinulla on käytettävissään yli 20 sosiaalisen jakamisen sivustoa ja paljon vaihtoehtoja.

Sisäänrakennettu lyijyn luominen ja sähköpostimarkkinointi

lyijy sukupolven työkalut

Divi tarjoaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja optimoida liikenne ja tuottaa johtoja autopilotissa. Kun ostat Divin, saat tehokkaan Elegant Themes -laajennusohjelmiston.

Bloom email opt-in -laajennuksen ansiosta voit luoda sähköpostilistoja vaivattomasti. Sinun ei tarvitse ulkopuolista osapuolta kerätä käyttäjätietoja verkkosivustollesi.

Tämän lisäksi voit hyödyntää Divi Leads -voimaa jakaa testit sivuillesi, saada arvokkaita oivalluksia ja nostaa muuntokursseja yrittämättä kovasti omalta osaltasi..

Saumaton integrointi WooCommerce-palveluun

div-verkkokaupan integrointi

WooCommerce-sovelluksen mukauttaminen on haastavaa, varsinkin kun työskentelet teeman kanssa, jota on vaikea integroida verkkokauppaalustaan. Verkkokauppasi päätyy useimmiten surkealta ja epäammattimaiselta.

Näin ei ole Diven tapauksessa. Divi integroituu saumattomasti WooCommerce-palveluun, jolloin voit käyttää Divi Builderin voimaa kauppaan, tuotteisiin ja muihin sivuihin. Kiitos Divin WooCommerce-moduuleille.

Paitsi, että voit luoda kauniita aloitussivuja WooCommerce-tuotteillesi, jotta voit parantaa muuntoprosenttejasi valtavasti.

WooCommerce-lyhytkoodien ja widgetien lisääminen verkkosivustollesi Divin avulla on neljännen luokan luokkijoiden juttu. On liian helppoa, että en odota sinun joutuvasi ongelmiin.

Tässä on Divin avulla rakennettu WooCommerce-myymälädemo. Nyt voit rakentaa unelmakauppasi kirjoittamatta koodiriviä.

Rahan arvo

rahan arvo

Divi on teeman hirviö. Se on pakattu reunaan kaikilla ominaisuuksilla, joita tarvitset verkkosivustojen rakentamiseen kuten ammattilainen.

Divi Builder lisää Divi-teemaan paljon toiminnallisuutta, mikä tekee mahdolliseksi sen, mitä piti kerran mahdottomana.

Voit rakentaa lähes minkä tahansa verkkosivuston auringon alla. Ainoa raja on mielikuvitus.

Divi-jäsenyys antaa sinulle pääsyn 89+ teemaan ja joukko laajennuksia. Myös tilauksesta maksetaan, jos et pidä tilauksista.

Paketti on loistava sijoitus kaikille WordPress-käyttäjille. Se on totta vastinetta rahallesi.

Ota selvää, miksi 600 000 asiakasta käyttää Diviä ja sen visuaalista vetäytymistä & pudota rakentaja. Riskivapaa 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Huonot puolet Divi

He sanovat, että sillä, jolla on ammattilaisia, on oltava haitat. Onko Diivillä haittoja kaikilla makeilla eduilla? Annetaan selville.

Liian monta vaihtoehtoa

liian monta vaihtoehtoa

Divi on tehokas WordPress-teema ja kaikki tämä, mikä tarkoittaa, että siihen kuuluu niin monia vaihtoehtoja ja toimintoja, melkein liian monia.

Toisinaan sinulla voi olla vaikea löytää vaihtoehto miljoonista vaihtoehdoista. Mutta tiedät mitä he sanovat: Sinulla on parempi ominaisuus, etkä tarvitse sitä kuin päinvastoin.

Silti, kun olet tutustunut asetuksiin, se purjehtii sinne sujuvasti.

Oppimiskäyrä

oppimiskäyrä

Monien vaihtoehtojen mukana tulee oppimiskäyrä. Jotta Diviä voidaan käyttää täysimääräisesti, sinun on tutustua asiakirjoihin ja katsot muutama video.

Se on aloittelijaystävällinen hyvin, mutta koska käytettävissäsi on monia vaihtoehtoja, joudut varaamaan jonkin aikaa oppiaksesi kuinka kaikki toimii.

Älä koskaan hätää, Divi on hauska oppia ja käyttää; sinun pitäisi olla valmis ja käynnissä nopeasti.

Olet sidottu Diviin

div teema visuaalinen sivunrakentaja

Kun menet Diviin, ei ole paluuta takaisin. Valitettavasti Divin mukautetut lyhytkoodit eivät siirry muille sivujen rakentajille, kuten Elementor, BeaverBuilder, WPBakery-sivujen rakentaja ja niin edelleen.

Toisin sanoen, kipu on siirtymässä Divistä toiselle sivunrakentajalle. Jos aiot käyttää vain Diviä, tämä ei ole ongelma. Jos haluat kuitenkin siirtyä toiselle sivunmuodostajalle, sinun on parempi rakentaa verkkosivusto tyhjästä.

Kuinka paljon Divi maksaa?

div hinnoittelu

Kuinka paljon Divi maksaa kaikilla suloisilla ominaisuuksilla, pillillä ja kelloilla? Elegantti Teemat tarjoaa sinulle kaksi hinnoittelupakettia.

Voit hankkia 89 dollaria vuodessa -paketin tai suorittaa 249 dollarin kertaluontoisen maksun. Kaikissa paketeissa on Divi, Extra, Bloom, Monarch, tuotepäivitykset, tähtituki, satoja verkkosivustopaketteja ja rajoittamaton verkkosivustojen käyttö.

Selvitä, miksi 600K asiakkaat käyttävät Diviä ja sen visuaalista vetämistä & pudota rakentaja. Riskivapaa 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Esimerkkejä Divi-verkkosivustosta

Div verkkosivustoesimerkkejä

Yli 1,2 miljoonaa verkkosivustoa käyttää Diviä. Alla on pari loistavaa esimerkkiä inspiraatiota varten.

  • Kissmetrics
  • Mary ja piste
  • Adam’s Leap -viinit
  • RadspeicheR
  • 100 näyttelyä

Voit nähdä lisää esimerkkejä Divi-asiakasesittelyssä tai BuiltWith-verkkosivustolla.

Divi FAQ

Tässä on muutama usein kysytty kysymys, jos sinulla on samanlainen kysymys.

Onko Divi-teema ilmainen?

Ei. Divi ei ole ilmainen WordPress-teema. Divin käyttäminen edellyttää, että hankit voimassa olevan lisenssin Elegantti-Teemista. Rajoittamaton käyttöoikeus vuodeksi on 89 dollaria tai käyttöikäinen käyttöoikeus on 249 dollaria.

Voinko käyttää Diviä useilla sivustoilla?

Kyllä, voit käyttää Diviä useilla sivustoilla. Jokainen Divi-lisenssi tarjoaa sinulle rajoittamattoman verkkosivuston käytön.

Mitä eroa on Divi-teeman ja Divi-rakentajan välillä??

Divi-teema on juuri se, WordPress-teema. Toisaalta Divi Builder on visuaalinen sivunrakennuslaajennus, jota voit käyttää minkä tahansa muun WordPress-teeman kanssa.

Divi 4.0 sulauttaa nämä kaksi tarjoamalla sinulle sekä teeman että visuaalisen laajennuksen yhdessä kehyksessä.

Onko Divi hyvä SEO?

Divi on valmis hakukoneiden optimointiin. Se on koodattu parhaisiin SEO- ja WordPress-standardeihin.

Lisäksi siinä on sisäänrakennetut SEO-ominaisuudet, jos et käytä kolmannen osapuolen SEO-laajennusta, kuten Yoast.

Samaan aikaan Divi integroituu saumattomasti kaikkiin SEO-laajennuksiin.

Onko Divi nopea lastaus?

Divi on optimoitu nopeaan sivujen lataamiseen. Uusimpien suunnittelutekniikoiden ansiosta Divi takaa mobiilivalmiiden ja nopeasti ladattavien WordPress-verkkosivustojen. Kesäkuussa 2019 ElegantThemes uudisti Divi-kooditietokannan, joka on parantanut huomattavasti sivun latausnopeuksia tavallisissa Divi-asennuksissa.

Mitkä ovat parhaat Divi-vaihtoehdot?

Vaikka se on suosituin WordPress-teema ja sivunmuodostaja-laajennus, siellä on muutama hyvä Divi-vaihtoehto, jotka kannattaa harkita. Elementor on todella hyvä WordPress-sivunrakennustyökalu, joka on nopea, helppo käyttää ja mukana tulee paljon moduuleja / malleja. Beaver Builder on helppokäyttöinen WordPress-sivuohjelma, jonka mukana toimitetaan valmiit mallit verkkosivun luomiseen..

Mitä tukea ja apua saan?

Kaikki tyylikkäät teemat saavat 24/7 tukea 365 päivää vuodessa live-chat- ja yhteyslomakkeiden kautta. Heidän asiakastuensa on nopeaa ja erittäin hyödyllistä. Sain vastaukset kysymyksiini alle minuutissa.

Voit myös tutustua dokumentaatioon. Lisäksi voit tutustua Elegant Themes -blogiin tai liittyä Divi Facebook -ryhmään.

Divi-arvostelu: Yhteenveto

divi arvostelu

Suosittelenko Diviä ystävilleni? Ehdottomasti kyllä! Divi toimittaa laajan luettelon loistavista ominaisuuksista, jotka tekevät mahtavien verkkosivustojen luomisesta helppoa.

Divi on suosituin WordPress-teema ja lopullinen visuaalinen sivunrakentaja. Se on uskomattoman helppokäyttöinen, joten se on täydellinen aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille.

Aloita parempi ja vaivaton web-suunnittelu matkallasi hankkimalla kopio Divistä jo tänään.

Selvitä, miksi 600K asiakkaat käyttävät Diviä ja sen visuaalista vetämistä & pudota rakentaja. Riskivapaa 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me