Како направити веб страницу без трошкова?

Дакле, одлучили сте да морате да направите веб страницу, али вероватно се мали део вас и даље пита, “да ли ми заиста треба веб локација?” или можда мислите да ће прављење веб странице бити превише техничко, дуготрајно и скупо. Ево мог списка који вам омогућава да бесплатно креирате веб страницу.


Стварно не треба бити забринут око постављања и покретања прве веб странице на Интернету. Поготово када можете бесплатно да направите веб страницу.

Најбољи стручњаци за прављење веб локација који ће 2020. године бесплатно креирати веб локацију:

 • Најбољи свеукупно:. Најлакши алат за прављење задивљујуће странице што је брже могуће и сајт који се брзо учитава и оптимизује за претраживаче, али на бесплатним плановима се приказују огласи.
 • Другопласирани:. Направите запањујућу и професионалну страницу која не захтева вештине дизајнирања или кодирања, али не долази са функцијом превлачења и испуштања.
 • Најбоља вредност:. Основни дизајн и ограничене могућности, али је 100% бесплатан и идеалан је за мала предузећа којима није потребно пуно садржаја на њиховој веб локацији.
 • Најбоља плаћена опција: Квадратни простор. Неоспорно најбољи и најлакши за употребу повуци и спусти визуелни веб градитељ. Међутим, Скуреспаце не нуди никакве бесплатне планове.

Али како направити професионалну веб страницу без плаћања новчића? Коришћењем бесплатног алата за прављење веб локација. Наравно.

Данашњи алати за прављење веб локација су врло једноставан за употребу и не морате да знате ниједно ХТМЛ кодирање. Изузетно су прилагођени за употребу Превуци и отпусти функционалност а ВИСИВИГ уређивање текста (као што је Мицрософт Ворд).

Па, како да направите веб страницу бесплатно?

 • Прво одаберите бесплатног креатора веб локација.
 • Друго, повежите име домене или користите бесплатно име домена.
 • Треће, подесите и прилагодите своју веб локацију.

Када је ваша бесплатна веб локација спремна – наставите са објављивањем веб локације!

Шта ћете научити у овом посту:

 • Како да направите бесплатно веб локацију користећи алатку за прављење веб страница.
 • Сазнајте који је најбољи бесплатни програм за прављење веб локација?
 • Листа бесплатних произвођача веб страница; карактеристике, предности и недостаци.
 • Да ли су бесплатни градитељи веб локација заиста бесплатни?
 • Зашто треба да имате веб страницу.

Сада погледајмо најбоље градитеље веб локација који вам омогућавају да бесплатно направите веб локацију.

како да направите веб страницу бесплатно

Contents

Најбољи правитељи веб локација који вам омогућавају да бесплатно направите веб локацију

1. Вик

Вик

 • Веб сајт: ввв.вик.цом
 • Бесплатан план: Да
 • Плаћени план: Да од 5 УСД месечно
 • Спремна је е-трговина: Да (само на плаћеном плану)
 • Мобиле фриендли дизајн: Да
 • Превуци и отпусти: Да

Вик лако је један од најпознатији од свих бесплатних произвођача веб страница за повлачење и испуштање и то је вероватно зато што користе неке велике холивудске филмске звезде да би вам рекли колико су добри.

Тренутно Вик покреће око 110 милиона веб локација и мрежних продавница, тако да би сам могао нешто да вам каже. Пријављивање на Вик лагано је дувало и требало би да се кренете за око 2 минута.

Једном када се пријавите, биће вам представљено неколико предложака специфичних за индустрију, а то је вероватно једна од њихових највећих предности, професионални изглед шаблона. Без обзира да ли сте фотограф или пекар, свима ће се наћи по вољи.

У овом тренутку, важно је напоменути да вас бесплатни предлошци можда неће импресионирати баш превише и овде ћете можда морати да размотрите плаћену надоградњу. Још једна ствар с којом Вик ради јесте то што су све њихове странице у потпуности одговарајуће.

То значи да ће се веб локација аутоматски прилагодити било ком уређају који се приказује, па би то могао бити мобилни телефон или таблет. Ово је врло јака карактеристика, јер је то захтев Гооглеа и број корисника мобилних уређаја се из године у годину брзо повећава.

Плаћене опције почињу од нешто више од 10 УСД и може достићи око 25 УСД месечно. Плаћени планови укључују, повезивање прилагођеног домена, уклањање огласа, повећање складиштења, ВИП подршку и покретање кампања путем е-поште.

Које су предности и недостаци употребе Вика?

Вик Прос

Лакоћа коришћења
Професионални предлошци
Потпуно одзиван
Највећи произвођач веб страница на тржишту
Бесплатно нуди потпуно радну веб страницу
Огромно тржиште апликација за вик
Добра сигурност

Вик Цонс

Огласи могу да буду наметљиви
Бесплатни предлошци изгледају помало датирани
Основни план не уклања огласе
Подаци се не могу извозити
Не можете да покренете интернетску трговину на бесплатном плану

Резиме

Вик Буилдер веб локација долази са значајкама које ће вам помоћи да направите веб локацију
Бесплатна верзија Вик-а омогућава вам да направите веб локацију доброг изгледа на поддомени бренда Вик
Већ од само 5 УСД месечно можете да се ослободите огласа и добијете прилагођено име домена

Бесплатно

2. Веебли

Веебли

 • Веб сајт: ввв.веебли.цом
 • Бесплатан план: Да
 • Плаћени план: Да од 8 УСД месечно
 • Спремна је е-трговина: Да (само на плаћеном плану)
 • Мобиле фриендли дизајн: Да
 • Превуци и отпусти: Да

Веебли постоји већ дуже време и изузетно је популарна опција ако желите бесплатно само без намере да користите било какве надоградње. Веебли тренутно гостује око 40 милиона веб локација.

Када први пут кренете са Вееблиом, одмах примећујете како је све једноставно. Превлачење и повлачење врло интуитивно и прилагођено корисницима. Бесплатни градитељ веб страница Веебли је одлична опција за апсолутне почетнике. Ступци се могу померати и мењати величину, као и већина других елемената.

Још једна велика ствар која ми се јако свиђа код Веебли-а је да када уређујете један елемент остатак ће изблиједити, ово је заиста уредно и одличан начин да ограничите дистракције.

План цијене је врло једноставан и с основном опцијом од 8 УСД огласи ће се уклонити. На свом тесту с Вееблиом, направио сам веб страницу са 100 страница с којом се врло добро снашао. Користећи Вик не бих био толико сигуран у изградњу већих веб локација. Ако сте ви или неко из вашег тима искусни и знате код, Веебли вам лако омогућава да измените кодирање. Ово је одлична вест за напредне кориснике.

Такође постоји апликација у којој бисте чак могли да интегришете састанке у своју веб локацију. Као и Вик, Веебли нуди веома широк спектар професионалних тема и мислим да је у питању комплетан пакет, са добром вредношћу новца ако одаберете надоградње.

Као што је претходно поменуто основни план почиње од 8 УСД, професионално у износу од 12 долара и посао са 25 УСД. За бесплатан план, ви ћете бити на поддомени Веебли и имаћете мали оглас у подножју ваше веб странице.

Које су предности и недостаци употребе Веебли-а?

Веебли Прос

Неинтрузивни огласи
Поједностављене цене
Веома пријатељски за почетнике
Професионалне теме
ХТМЛ кодирање се може користити
Потпуно одзиван
Добра еЦоммерце платформа

Веебли Цонс

Није могуће у потпуности прилагодити боје теме
Премештање веб локације може бити тешко
Нема сигурносне копије
Не можете да покренете интернетску трговину на бесплатном плану

Резиме

Веебли је један од најлакших за употребу веб програмера
Бесплатни рачун можете задржати колико желите

То је 100% бесплатно

3. Сите123

Сите123

 • Веб сајт: ввв.сите123.цом
 • Бесплатан план: Да
 • Плаћени план: Да од 9,80 долара месечно
 • Спремна је е-трговина: Да (само на плаћеном плану)
 • Мобиле фриендли дизајн: Да
 • Превуци и отпусти: Не

Сите123 намењен је онима који желе брзо да се покрену и покрену, а одличан је за власнике предузећа који желе да поставе веб локације за е-трговину, блогове и одредишне странице.

Оно због чега се Сите123 разликује је то што је то у потпуности се уклања са “драг анд дроп” зградом које већина других произвођача веб сајтова користи. Некима ће ово бити фантастично или корак уназад.

За почетак можете одабрати тему и неколико различитих опција дизајна. Иако теме нису најузбудљивије, добијате много више могућности прилагођавања од осталих произвођача веб страница. Тада можете да отпремите садржај и сајт ће бити генерисан за вас. Као и код свих произвођача веб сајтова, бесплатна опција је ограничена, нарочито када се ради о е-трговини.

Премијски план почиње од 9,80 УСД месечно и долази са бесплатним доменом у трајању од једне године (или можете користити сопствени домен) и уклања СИТЕ123 брендирање. Које су предности и недостаци употребе Сите123?

Сите123 Прос

Вишејезичне странице
Веб локације за е-трговину професионалног изгледа
СЕО фриендли сајтови
Потпуна подршка за веб страницу
Једноставан за коришћење

Сите123 Цонс

Нема повлачења и испуштања
Збуњујућа структура цена
Нема приступа коду сајта
Не можете да објавите интернетску трговину на бесплатном плану

Резиме

Почетни градитељ веб страница
Нема повлачења и испуштања, већ има све елементе веб локације унапред направљене
Бесплатни налог Сите123 је прилично ограничен

То је 100% бесплатно

4. Невероватно

Невероватно

 • Веб сајт: ввв.стрикингли.цом
 • Бесплатан план: Да
 • Плаћени план: Да од 8 УСД месечно
 • Спремна је е-трговина: Да (само на плаћеном плану)
 • Мобиле фриендли дизајн: Да
 • Превуци и отпусти: Да

За разлику од Вика и Вееблиа, постоје шансе за које никада нисте чули Невероватно. Упечатљиво је главно продајно место подебљане, прелепе модерне веб странице са једном страницом. То је зато што су главна продајна места и карактеристика Стрикингли-а њене веб странице са једном страницом.

Веб страница са једном страницом је веб локација на којој ће се корисник кретати кроз различите одељке док слети на почетну страницу, врста дизајна који постаје врло популаран ових дана..

Будући да је главна карактеристика сајтова на једној страници, упечатљиво могу уклонити пуно алата и дугмади које други произвођачи веб локација требају. То га, наравно, чини врло корисним.

Постоје неке добре опције за предлошке, мада не у потпуности једнаке Вик-у или Вееблиу. Оно што добро чини да надокнадите ово, представља вам шаблоне за које је потпуно добро да кренете право кроз капију. Не треба много петљања да се уради.

Да бисте направили своју веб локацију једноставно ћете преместити потребне одељке са леве на десно. Такође можете да додате апликације, мада опет понуда није на истом нивоу као и други произвођачи веб локација.

Једна ствар коју треба напоменути упечатљиво је да је бесплатна опција ограничена у ономе што можете учинити. Изговарајући то, надоградње са 8 на 16 долара пружају озбиљну вредност за новац. Корисници такође могу про у годину дана бесплатно, само повезивањем ЛинкедИн профила и синхронизацијом неких контаката. Тако ћете уштедјети 16 долара.

Које су предности и недостаци употребе упечатљиво?

Стрикингли Прос

Веб локације са професионалним изгледом
Теме оптимизоване за мобилне уређаје
Одлична вредност за новац
Потребна је нулта шифра или дизајнерске вештине
Програм издашних награда

Стрикингли Цонс

Бесплатна опција је мало ограничена
Мали број тема које можете користити
Бесплатни планови не омогућавају вам да направите интернетску продавницу

Резиме

Један од најбољих произвођача веб страница на једној страници
Идеалан избор ако желите да покренете интернетски портфолио, визиткарту или веб локацију са једним производом
Слободни план можете задржати заувек

100% бесплатно

5. Уцрафт

Уцрафт

 • Веб сајт: ввв.уцрафт.цом
 • Бесплатан план: Да
 • Плаћени план: Да од 6 долара месечно
 • Спремна је е-трговина: Да (само на плаћеном плану)
 • Мобиле фриендли дизајн: Да
 • Превуци и отпусти: Да

Тхе Уцрафт веб локација је заснована на блоковима. Блокове постављате један преко другог и на крају ћете имати комплетну веб страницу.

Иако постоји само 35 блокова што није много да би се Ваша веб локација истакла, они су у потпуности прилагодљиви. Сваки блок садржи елементе које можете додати или уклонити. Овде можете креативно приступити. Можете чак и да креирате сопствене блокове испочетка.

Што се тиче е-трговине, ово је једна од најјачих карактеристика Уцрафт-а јер има свој мотор за е-трговину. Иако, ако желите да устанете и покренете се у најбржем могућем року, Уцрафт можда није за вас.

Уцрафт премиум планови почињу тек 6 УСД месечно уклања Уцрафт водени жиг. Које су предности и недостаци употребе Уцрафт-а?

Уцрафт Прос

Високо прилагодљив градитељ веб локација
Снажне карактеристике е-трговине
Одлична корисничка подршка путем ливе цхат-а

Уцрафт Цонс

Нема сигурносних копија сајта
Не можете поништити измене
Бесплатни план не дозвољава вам да креирате интернетску продавницу
Није погодно за веће сложеније локације

Резиме

Једноставан и једноставан интерфејс
Добро дизајнирани и добро направљени предлошци
Уграђена платформа за е-трговину за почетак продаје на мрежи

Направите веб страницу помоћу Уцрафт-а
Бесплатно

6. Ландер

Ландер

 • Веб сајт: ввв.ландерапп.цом
 • Бесплатан план: Да (али само 14 дана)
 • Плаћени план: Да од 16 долара месечно
 • Спремна је е-трговина: Да (само на плаћеном плану)
 • Мобиле фриендли дизајн: Да
 • Превуци и отпусти: Да

Ландер је потпуно опремљен програм за прављење одредишних страница. Ако нисте упознати са концептом одредишних страница или нисте сигурни да ли вам треба, то су врло једноставне веб странице са једном страницом осмишљене да прикупе потенцијалне клијенте или наговоре посетиоца да предузме мере.

Одредишне странице по својој природи имаће много мање садржаја од обичне веб странице, при чему ће неке од њих приказивати само један позив на акцију.

Ландер прави прављење одредишних страница је невероватно једноставно са интерфејсом без нереда. Можете интегрисати гатеваи-ове за плаћање и извршити А / Б сплит тестирање, што је суштинска карактеристика за било кога који креира одредишну страницу. Такође у понуди су аналитика и потпуно праћење.

Једна одлика је динамички текст. Ово омогућава корисничком упиту за претрагу да се аутоматски убаци у одредишну страницу као део кампање за плаћање по клику.

Иако постоји 14-дневно бесплатно пробно раздобље, Ландер може постати веома скуп, јер се планови заснивају на броју посјетилаца које ваша одредишна страница добије. Ландер-ове основни план почиње од 16 УСД месечно. Које су предности и недостаци употребе Ландера?

Ландер Прос

Сплит тестирање
Високи предлошци за претварање
Једноставан за коришћење
Уграђени систем извештавања
Предлошци који одговарају мобилном уређају
Интеграција Фацебоок странице обожавалаца

Ландер Цонс

Бесплатна опција је само 14 дана
Скупи планови
Бесплатни план не дозвољава вам да креирате интернетску продавницу

Резиме

100+ готових образаца одредишне странице
Једноставан за употребу визуелног уређивача олакшава дизајн одредишне странице
Уграђене су могућности за тестирање и систем извештавања

Пробајте бесплатно

7. Јимдо

Јимдо

 • Веб сајт: ввв.јимдо.цом
 • Бесплатан план: Да
 • Плаћени план: Да од 6 долара месечно
 • Спремна је е-трговина: Да (само на плаћеном плану)
 • Мобиле фриендли дизајн: Да
 • Превуци и отпусти: Да

Јимдо углавном је намењен онима који углавном желе да граде продавнице е-трговине и њихова главна идеја је једноставност употребе на сваком кораку. Тренутно постоји око 20 милиона Јимдо сајтова од којих је око 200 000 онлине продавница.

Са Јимдом можеш бити покретање и трчање и продаја производа у року од неколико минута. Тамо где се ствари могу побољшати су предлошци. Иако их има пуно, потребна им је и већа флексибилност.

Цијене су приближно праве за градитеља веб страница за е-трговину, мада бих рекао да ако не желите користити значајке е-трговине, препоручио би се други градитељ веб страница с јефтинијим плановима. Почетни планови цена од бесплатних, на 6 до 17 УСД. Које су предности и недостаци употребе Јимда?

Јимдо Прос

Најбржи начин за покретање и покретање продавнице е-трговине
Веома приступачне цене
Приступ шифри
Јаки СЕО елементи

Јимдо Цонс

Предлошци се помало датирају
Систем плаћања можда није најбољи за америчке продавце
Бесплатни план не дозвољава вам да креирате интернетску продавницу

Резиме

Обећава да ће вашу веб страницу покренути и покренути за 3 минута
Прилагодите свој дизајн и уредите веб локацију у било које време, без потребе за кодирањем

Бесплатно

8. Царрд

Царрд

 • Веб сајт: ввв.царрд.цо
 • Бесплатан план: Да
 • Плаћени план: Да од 19 долара годишње
 • Спремна је е-трговина: Не
 • Мобиле фриендли дизајн: Да
 • Превуци и отпусти: Да

Царрд је релативно нов веб страница за прављење веб страница која је тек покренута 2016. Такође је још један програм за прављење једне странице попут Уцрафт-а и ако желите најједноставнији градитељ веб страница, Царрд ће вероватно бити тај.

Укупно има 54 шаблона од којих је 14 намењено само корисницима. Предлошци нису групирани према индустрији, већ по типу, као што су портфељ, одредишна страница и профил. Предлошци изгледају углађено и надахњујуће.

Саставите веб локацију помоћу елемената и све се осећа врло природно. Неки од елемената укључују тимер, обрасце и галерије.
Као и обично, бесплатна опција ће вас ограничити на поддомену, али где се Царрд заиста издваја су плаћене надоградње, можете зарадити за само 19 долара годишње.

Царрд Про је само $ 19 / иеар и омогућава вам да користите прилагођени домен и уклања брендирање. Које су предности и недостаци употребе Царрд-а?

Царрд Прос

Врло једноставан за употребу и једноставан за употребу
Изузетно јефтине надоградње
Веб локације професионалног изгледа
54 одговарајућа предлошка за избор

Царрд Цонс

Ново на тржишту
Подршка само путем е-поште
Ограничено на веб странице са једном страницом
Не можете да направите интернет продавницу

Резиме

Створите бесплатне, потпуно одговарајуће странице са једном страницом за готово све
100% бесплатно и професионални план је само 19 долара годишње

Одмах

9. Зохо странице

Зохо Ситес

 • Веб сајт: ввв.зохо.цом/ситес
 • Бесплатан план: Да
 • Плаћени план: Да од 5 УСД месечно
 • Спремна је е-трговина: Не
 • Мобиле фриендли дизајн: Да
 • Превуци и отпусти: Да

Да, има помало цоол име, али како изгледа као градитељ веб страница? Све у свему Зохо је веома компетентни градитељ веб страница. Почетак је прилично брз и започињете с уобичајеним повлачењем и испадањем елемената.

Иако користите повлачење и повлачење заједно са прилагођавањем веб локације, целокупно искуство се није осећало тако углађено као остали градитељи веб локација.
Велики је избор тема које можете изабрати, а неке од њих изгледају врло професионално, док друге изгледају као да су из 1980-их. Иако нуде 97 образаца, не одговарају сви на њих.

Будући да је Зохо прилично велика софтверска корпорација која нуди СааС и ЦРМ-ове, неке од карактеристика сајта као што је алат за прављење образаца су изванредне. Цене за ЗоХо почињу од бесплатних, до 5, 10 и 15 УСД месечно. Месечни план пружа план е-трговине, међутим, веома је ограничен, јер можете понудити само 25 производа на продају.

Које су предности и недостаци употребе Зохо Ситес?

Професионалне странице Зохо

Импресивни сет функција
Приступ ХТМЛ и ЦСС
Уграђени СЕО алати и статистика саобраћаја

Зохо Ситес Цонс

Нису све теме потпуно мобилне
Неке теме су застареле
Едитор се може осећати помало неспретно
Не можете да направите интернет продавницу

Резиме

Основни бесплатни алат за прављење веб локација са бесплатним хостингом који посао обавља
Прелазите између предложака у било којем тренутку без губитка садржаја

Сазнајте више

10. Гоогле Ми Бусинесс

Гоогле Ми Бусинесс - бесплатан програм за прављење веб локација

 • Веб сајт: ввв.гоогле.цом/бусинесс/хов-ит-воркс/вебсите/
 • Бесплатан план: Да
 • Плаћени план: Не
 • Спремна је е-трговина: Не
 • Мобиле фриендли дизајн: Да
 • Превуци и отпусти: Да

Како могу бесплатно да направим сопствену веб локацију на Гооглеу? Гоогле Ми Бусинесс је одговор.

Гоогле Ми Бусинесс је бесплатни програм за креирање веб локација који вам омогућава да направите једноставну веб локацију у неколико минута. Гоогле-ов програм за прављење веб локација је потпуно бесплатан, а сајт који правите лако је правити и уређивати и са рачунара и са мобилног телефона.

Не морате имати физичку трговину да бисте веб локацију изградили са Гоогле Ми Бусинесс-ом, ако имате предузеће из области услуга или кућно предузеће са или без адресе, можете да наведете своје детаље да бисте се појавили на Гоогле-у.

Које су предности и недостаци коришћења алата за прављење веб локација Гоогле Ми Бусинесс да бисте бесплатно направили веб локацију на Гоогле-у?

Професионалци Гоогле Ми Бусинесс

Бесплатан хостинг и можете да повежете сопствено име домена
Без огласа или марке
Одговарајући предлошци
АдВордс Екпресс спреман да покрене саобраћај

Гоогле Ми Бусинесс Цонс

Ограничене могућности, нису идеалне за веће или сложеније веб локације
Основни предлошци и дизајни
Не можете покренути интернетску трговину

Резиме

Савршено за мала предузећа којима није потребно пуно садржаја на њиховој веб локацији
Без огласа или брендирања и можете користити своје име домена
Је 100% бесплатан програм за прављење веб локација из Гоогле Ми Бусинесс

Потпуно је бесплатан!

11. СитеВ

СитеВ Буилдер веб локација

СитеВ је градитељ веб страница за које вероватно нисте чули. То не значи да треба да га игноришете. Иако је у САД-у релативно непознат, у Европи је изузетно популаран јер више од милион веб локација користи СитеВ.

То је супер једноставан за употребу и моћан повуци и спусти градитељ са предлошцима оптимизованим за мобилне уређаје који су изграђени на ХТМЛ5. СитеВ нуди одличне вишејезичне функције, јер долази са језичким опцијама (и подршком) за француски, немачки, шпански и енглески.

Премиум планови крећу се од 9,33 до 26,66 долара месечно, а надоградња ће уклонити СитеВ огласе, дати вам више простора за складиштење и неограничено број страница, СЕО и аналитику и можете користити прилагођено име домена. Које су предности и недостаци употребе СитеВ-а?

СитеВ Прос

Бесплатно за употребу веб сајта
Вишејезичне (француски, шпански, немачки) опције
Веома корисник градитељ веб страница

СитеВ Цонс

Бесплатни план је најбољи за прављење мањих и статичних веб локација
Снажне функције, попут блогања и е-трговине, долазе само са премиум плановима

Резиме

Једноставан за употребу алат за прављење веб локација који олакшава израду невероватне веб странице
Лако се пријавите и требаће вам само неколико минута да научите како користити СитеВ

Да Бесплатно је

Да ли су ови градитељи веб локација заиста бесплатни?

О једној од главних тачака блога. Могу ли стварно направити веб страницу бесплатно? Па да. Делује овако. Технички гледано, веб страницу можете креирати бесплатно, али на њој ће бити ограничења.

Неке од ограничења веб локација које бисте могли да се суочите ако одаберете опцију само бесплатна, на вашој веб локацији ће бити огласа или бренда. Да би веб локација изгледала професионалније, обично ћете морати да платите неке надоградње да бисте уклонили огласе или брендирање.

вик огласи и брендирањеПример огласа и брендирања на Вик-у

Такође, за бесплатну опцију обично ћете морати да користите поддомену, за разлику од прилагођеног имена домена. На пример, на Вееблиу, домена ваше бесплатне веб локације ће бити нешто веебли.цом/МикесГараге уместо да користите сопствени домен као што је МикесГараге.цом. Другим речима, мораћете да добијете премиум план како бисте могли да користите сопствено име домена.

 • Ваше име домена на бесплатном плану: хттпс://микесгараге.јимдо.цом или хттпс://ввв.јимдо.цом/микесгараге
 • Ваше име домена на премиум плану: хттпс://ввв.микесгараге.цом

Такође, обично ћете бити ограничени у погледу број страна коју можете додати на своју веб локацију као и све опције за прављење е-трговине биће основне.

Укратко, „добијате оно за шта плаћате“ важи овде и ако сте озбиљни у вези са својом веб страницом и пословањем, неке од премијских надоградњи могу бити вредне додатних трошкова. Нема много предузећа која се могу основати за само неколико долара месечно.

Са друге стране, коришћење бесплатног градитеља веб локација је одличан начин да тестирате вожњу програмера веб локације и стекнете осећај како све то делује пре него што се одлучите за ону која је тачна за вас..

Разлози за успостављање веб странице

Постоји толико много разлога за изградњу веб странице, било да је то лично или за ваше мало предузеће. Погледајмо неке од тих разлога мало детаљније;

1. Кредибилност

Ово је вероватно једини разлог да се покрене нова веб локација. Без обзира на ваше стварне акредитиве, људи ће вас видети стручњаком након што имате углађену веб страницу која ће вас представљати.

Када сам имао први бизнис на мрежи, увек бих питао клијенте зашто су изабрали мене. Одговор је увек био исти, „јер сте имали веб локацију“.

2. Представите своје таленте (или услуге)

Без обзира да ли имате мало или велико предузеће или чак ако сте мушки бенд, веб локација вам даје излог. Потенцијални клијенти или послодавци могу одмах видети шта можете понудити.

Неки од највећих бизнисмена нашег времена имали су веб странице, Јефф Безос из Амазона и Сеан Паркер у Спотифију.

3. Мала баријера за улазак

Буквално можете успоставити посао у својој спаваћој соби и привући клијенте у року од неколико минута, чак и уз мали буџет. То је равноправно играчко поље за све, без обзира на ваше друштвене мреже или образовање.

Сетите се да је Марк Зуцкерберг покренуо Фацебоок, џигерица на друштвеним мрежама, у својој соби за спавање.

У случају да вам треба још убедљивије, погледајмо неке интернет чињенице (из овог поста). У Северној Америци у 2018. години интернет је користило 88,1% људи, а 80,23% у Европи. Да ли сте знали да Гоогле обрађује преко 40 000 упита за претрагу сваке секунде? То много људи потенцијално тражи вашу веб локацију.

Шта је Буилдер веб локација и зашто га користити?

Градитељ веб страница вероватно је најлакши и најбржи начин да за неколико минута скинете веб локацију са терена. Једноставно речено, то је део софтвера који вам омогућава изградњу веб странице или блога без икаквог шифрирања. Како није укључено кодирање, једноставно ћете користити драг анд дроп елементе, заједно с неким предлошцима.

Још једна бесплатна (исх) алтернатива за изградњу веб странице је да се користи ВордПресс. То је веома флексибилан систем управљања садржајем (ЦМС), али има стрмију кривуљу учења у односу на програмере веб локација.

вебсите буилдер вс вордпрессГлавни професионалци & недостаци коришћења градитеља веб страница у односу на ВордПресс

Иако је сам ВордПресс отвореног кода и бесплатан, заједно са хиљадама додатака и тема, ВордПресс захтева да набавите веб хостинг који није бесплатан.

Градитељи веб локација обично имају два укуса, на мрежи и ван ње. Иако ћемо се само фокусирати на ону врсту која је на мрежи, мислим да је важно ипак споменути другу.

1. Оффлине Вебсите Буилдер

„Ван мреже“, градитељи веб локација долазе у облику софтвера. Рапидвеавер за Мац је врста сајта за прављење веб локација. Софтвер бисте обично преузели на свој рачунар и почели да радите на својој веб локацији.

Једна од предности оффлине софтвера је та што можете радити на својој веб локацији било где, јер интернет веза није потребна.

Највећи недостатак је то што ћете морати да учитате целокупну веб локацију на хостинг, што технички може бити тешко. Некада сам користио мрежу за прављење веб страница Сериф која је сада обустављена, а мислим да је поступак учитавања довољан разлог да се не користи веб градитељ веб локација.

2. Интернет Вебсите Буилдер

Са онлине веб буилдер (оне које сам овде горе описао), бесплатни градитељ веб локација са којим идете угостиће све на мрежи у облаку. Ако треба да радите на неком другом рачунару, једноставно се морате пријавити са подацима о вашем налогу и добро је да кренете.

Добићете све што вам је потребно, а нема потребе да било шта постављате било где или постављате хостинг, то је најлакше решење за све око себе. Једино што вам стварно треба је веб претраживач попут Гоогле Цхроме-а, интернетска веза и мало маште и мало слободног времена за покретање бесплатне веб странице или онлајн продавнице.

Често постављана питања

Како да направите веб страницу без трошкова?

Пријавите се са бесплатним градитељем веб локација, прилагодите предложак, креирајте странице, објавите веб локацију и идите уживо.

Да ли су градитељи веб локација попут Вик-а, Веебли-а, Сите123 итд. Заиста бесплатни?

Да, стварно су бесплатни, али морате се пријавити на плаћени план како бисте откључали све функције и могли уклонити брендирање и огласе.

Могу ли да користим сопствени домен са бесплатним градитељем веб локација?

На бесплатном плану који обично морате да користите поддомену, морате да се пријавите за плаћени план да бисте користили прилагођено име домена

Закључак

Добар посао, успели сте кроз овај водич о томе како да направите веб страницу без трошкова у 2020. години.

Тренутно сам сузио најбоље програмере бесплатних веб локација да бих направио 100% бесплатно веб локацију. Као што ћете видети, има много тога за изабрати, међутим, од онога за кога се одлучите, сводиће се на оно што је за вас најважније.

Да ли желите потпуну продавницу за е-трговину или вам је приоритет да веб страница буде покренута и ради за неколико минута како би се приказао потенцијални клијент? Можда је цена главни покретач, или вам треба једноставно веб место са једном страницом које пружа професионалну слику. Било како било, сигуран сам да постоји један горе који је тачно за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map