Hogyan gyorsítsuk fel a WordPress alkalmazást? (Lassú kékhostán, HostGator és GoDaddy webhelyeken)

Te és én is tudjuk, hogy a lassú webhely hátrányosan érinti a felhasználói elégedettséget, az átalakításokat és a SEO-t. Ha a Bluehost, HostGator vagy Godaddy webhelyén lévő WordPress webhely lassan töltődik be, itt megmutatom neked .


Így, mi a helyzet a Bluehost, HostGator és GoDaddy lassú WordPress webhelyeivel?? A „dobozból kívüli” WordPress tárhely telepítés és szerverkonfiguráció A Bluehoston a HostGator és a GoDaddy lassú és lassú (de nem mindig lehet).

Lassú WordPress webhely a Bluehost, a HostGator és a GoDaddy webhelyen rögzíthető (bizonyos mértékig).

De az egyetlen garantált és valódi “javítás” a WordPress webhelyének felgyorsításához a Bluehoston, a HostGatoron és a GoDaddy-nál gyorsabb internetes fogadóra vált, mint például SiteGround (bővebben miért van ez).

kijavítani a lassú bluehost hostgator godaddy webhelyet

Ha lassan tölt be webhelyet, ez nem jelent bueno. ez árt a felhasználói elégedettségnek (a felhasználók várnak és várnak, végül megnyomják a Vissza gombot, és soha nem térnek vissza), káros a konverziókhoz (kevesebb eladást vagy potenciális ügyfelet fog szerezni), és így van káros a SEO számára (alacsonyabb rangú lesz a Google-on). A Google szerint:

 • pinterest megnövekedett keresőmotor-forgalom és regisztrációk 15% amikor csökkentették az észlelt várakozási időket 40%.
 • Dupla kattintás a Google megtalálta 53% a mobil webhely látogatásainak számát elhagyták, ha egy oldal hosszabb volt 3 másodperc tölteni.
 • Mikor AutoAnything csökkent az oldalbetöltési idő felére, láttak egy lendületet 12-13% az értékesítésben.

A gyors teljesítmény a felhasználói élményt, a felhasználó megtartását, a keresőmotor optimalizálását és a konverziók javítását jelenti:

gyorsabb webhelyen több konverzióA Google további 72 000 dolláros éves bevételt becsül, ha a webhely sebessége éppen növekszik 1 másodperc

Oké, tehát megállapodhatunk abban, hogy a webhely sebessége számít …

Most megmutatom, hogyan gyorsítsd fel a WordPress programot a lassú WordPress webhelyek javítása a Bluehost, HostGator és GoDaddy rendszereken.

Kezdjük el…

A WordPress felgyorsítása (a Bluehoston, a HostGatoron vagy a GoDaddyn)

Tesztelje webhelye sebességét

Az első dolog, amit meg kell tennie ellenőrizze a WordPress webhely betöltési idejét. Annak ellenőrzése érdekében, hogy milyen gyorsan / lassan töltődik be, de összehasonlítani kell a webhelyet is, hogy megkapja a „WordPress felgyorsításának” pontszámát..

Könnyen megtudhatja, ha webhelye lassú-e.

A sebesség teszteléséhez keressen egy ingyenes eszközt, például a GTMetrix vagy a Pingdom, írja be az URL-t, majd kattintson a Küldés gombra. Az eszköz néhány másodpercet vesz igénybe a webhely tesztelésében, majd megmutatja, hány másodpercig tart tölti be a webhely.

gtmetrix sebesség jelentésAz 1 másodperc körüli „teljesen betöltött idő” nagyon jó

Ha webhelye több, mint 3 másodperc betölteni, akkor van egy lassú, de rendben lévő webhelyed, és van néhány finomhangolása, de ha ez többet vesz igénybe, 5 másodperc akkor lassan tölt be webhelyét, és sok tennivaló van.

Jó munka, ha a WordPress oldalai kb. 1 másodperc alatt betöltődnek. Folytassa az olvasást, ha a Bluehost, a HostGator és a GoDaddy webhely lassan töltődik be …

Váltás egy gyorsabb webes hostra

Nagyon fontos a webhely üzemeltetője! Ez az oka annak, hogy a web hosting a WordPress hivatalos optimalizálási útmutatójában az elsődleges teljesítménytényező.

A gyors webtárhely az egyetlen legfontosabb dolog a WordPress webhely felgyorsításához.

csipog

Ha megpróbálja a webhelyet a lehető leggyorsabban betölteni, egy gyorsabb webgazda felé mozgatás a WordPress webhelyén a a WordPress felgyorsításának leggyorsabb és garantált módja.

És, új webgazda felé költözni könnyű. Különösen a WordPress webhelyek.

Így, miért a SiteGround?

Mivel a SiteGround majdnem garantáltan jelentősen javítja a betöltési időt.

Amikor a webhelyet a SiteGround-hez költöztettem, a honlap töltési ideje 6,9 ​​másodpercről 1,6 másodpercre csökkent. Ez 5,3 másodperccel gyorsabb!

gtmetrix előtt és utánTovábbi sebességtesztekkel kapcsolatban lásd a SiteGround áttekintést

A SiteGround szintén a # 1 web hosting cég sok Facebook felmérésben / közvélemény-kutatásban:

facebook felmérésekNézze meg a Facebook szavazásait:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/473644732678477/ permalink / 1638240322885573 / https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

A SiteGround sebességtechnikája a legfontosabb dolog, amit az emberek szeretnek. Pozitív értékeléseket kapnak a Twitteren:

siteground vélemények a Twitteren

A SiteGround 3 kezelt WordPress-tárhely-tervet választhat a következők közül:

siteground wordpress tervek

Az GrowBig A terv kétszer annyi szerver erőforrást biztosít Önnek, mint a StartUp, és a félig elkötelezett tárhelyet GoGeek A terv háromszor több szerverforrást biztosít Önnek.

A GrowBig és a GoGeek professzionális webhelyátviteli szolgáltatással, napi mentésekkel, fejlett NGINX alapú dinamikus gyorsítótárakkal és Memcached gyorsítótárakkal, PHP 7.3 és HTTPS telepítéssel, ingyenes Cloudflare CDN-vel és több webhely tárhelyének képességével érkezik. Itt található a SiteGround terveinek teljes összehasonlítása.

Lassú webhelye van a Bluehoston, a HostGatoron vagy a GoDaddyn? Tegyen egy szívességet, és váltson a SiteGround WordPress tárhelyre (P.S. ingyen áttelepítik az Ön webhelyét).

Oké, de mondd, hogy nem akarod váltani a webes hostot (még csak). Mit tehetsz a Bluehost, a HostGator és a GoDaddy webhely felgyorsításához?

Olvassa tovább és derítse ki, hogyan…

Használjon gyorsabb WordPress témát

Ha a HostGator, a GoDaddy vagy a Bluehost WordPress webhely lassú, de nem akarja átváltani az internetes hostot, akkor a legnagyobb sebességjavítás, amit megtehetsz, a WordPress téma megváltoztatása.

És használja a gyors WordPress téma.

gyors wordpress témákTekintse meg a leggyorsabb WordPress témák gyűjteményét

Az Ön által használt WordPress-téma óriási hatással van a webhely sebességére. Miért?

Sok WordPress téma rosszul kódolt és gyere több tucat erőforrással felfújt (képek, CSS és javascript), amelyek lelassíthatják webhelyét.

Ha a témája minden funkciót napfény alatt kínál, szkriptekkel és forrásokkal felfújt, és sok alacsony minőségű kódot tartalmaz, akkor a webhely sebessége szenvedni fog.

Vigyázat egy új téma telepítése előtt.

A témákat könnyű telepíteni és használni. De a téma megváltoztatása nem csak egy gombra kattintás kérdése, szinte garantált, hogy elrontja webhelyének megjelenését, elrendezését és még a funkcionalitását is.

Valójában könnyebb váltani egy gyorsabb webes hostra, és kihasználni ennek előnyeit, mint a WordPress téma váltása.

Először meg kell próbálnia, de ha továbbra is tovább akarja váltani a témákat, akkor itt található egy útmutató a témák biztonságos váltásához.

Használjon gyorsítótárazási plugint

gyorsítótárral egy olyan mechanizmus, amely ideiglenes memóriában tárolja az adatokat, és megőrzi a statikus weboldalak másolatát. Mivel a kiszolgálót nem kell minden egyes kéréshez rögzíteni, a gyorsítótárazás csökkenti a szerver terhelését és gyorsabb sebességet eredményez.

Ha még nem használja a gyorsítótárat, akkor állítsa be a gyorsítótárazás garantáltan lehetővé teszi a WordPress felgyorsítását valamint javítja a felhasználói élményt. Ráadásul mindannyian tudjuk, hogy a Google szereti a gyorsabb webhelyeket, így a gyorsítótárazás javítja a SEO rangsorolását is.

A WP Rocket egy prémium WordPress gyorsítótárazási plugin, azaz van könnyen beállítható és rendkívül hatékony a terhelési idő felgyorsításában webhelyén. Csak költségekbe kerül Évente 49 dollár és ez a gyorsítótárazási eszköz, amelyet használok és ajánlom.

cache plugin facebook pollA legtöbb közvélemény-kutatásban a WP Rocket a legmagasabb szintű gyorsítótárazási plugin

A WP Rocket használatának megkezdése nagyon egyszerű, és az összes szükséges funkcióval rendelkezik: Gyorsítótár-előtöltés, Oldal-gyorsítótár, Oldaltérkép-előtöltés, GZIP-tömörítés, Böngésző-gyorsítótár, Adatbázis-optimalizálás, Google Betűtípus-optimalizálás, Lazyloaded Images, HTML minimalizálása / összefűzése, JavaScript és CSS fájlok, valamint még sok más.

Itt található az útmutató, hogy hogyan konfigurálhatjuk a WP rakétát az ajánlott beállításokkal.

WP Super gyorsítótár és WP leggyorsabb gyorsítótár két másik gyorsítótár-bővítmény, amelyet használhat. Ők mindkettő ingyenes. Itt található a gyorsítótárazó pluginek összehasonlítása.

Használjon képoptimalizáló plugint

A képek fontos részét képezik az Ön webhelyének kialakításában, mivel vonzzák a felhasználókat, amikor az Ön webhelyére érkeznek, és megtartják a felhasználókat, hogy ne hagyják el az Ön webhelyét..

De ha a használt képeket nem optimalizálják, akkor ezek inkább árthatnak, mint segíthetnek.

wordpress kép optimalizálásNézze meg a Google képoptimalizálási útmutatóját

Kép mentésekor ügyeljen arra, hogy te használja a megfelelő képformátumot.

.PNG jobb minőségű és nagyobb méretű képeket állít elő, és főleg grafikákhoz, logókhoz, illusztrációkhoz, ikonokhoz, vagy amikor a háttér átlátszóra van szüksége.

.JPG elsősorban fényképekhez használják, és a jobb minőség és a fájlméret egyensúlya miatt a JPG-k általában alkalmasabbak az interneten.

Ezután meg kell tömörítse és átméretezze a képeit.

A jó hír az, hogy van egy csomó igazán nagyszerű WordPress all-in-one képoptimalizáló plugins felhasználhatja a képoptimalizálási folyamat automatizálására.

Itt van két összes az egyben plugin, amit ajánlok:

optimole plugin

Az Optimole automatikusan optimalizálja a képeket a felhőben.

 • Veszteséges és veszteségmentes tömörítést használ.
 • Optimalizálja a képeket a felhőben, majd az optimalizált képeket egy CDN-n keresztül szolgáltatja, amely gyors betöltést tesz lehetővé).
 • Kiválasztja a megfelelő képméretet a látogató böngészőjéhez és nézetablakához.
 • Lusta betöltés a képek megjelenítéséhez.

rövid pixel plugin

A ShortPixel automatikusan optimalizálja a képeket a felhőben.

 • Veszteséges, fényes és veszteségmentes tömörítést használ.
 • Optimalizálja a képeket a felhőben, majd az optimalizált képeket egy CDN-n keresztül szolgáltatja, amely gyors betöltést tesz lehetővé).
 • Lehetővé teszi a PNG automatikus JPG konvertálását.
 • Készíthet képeinek WebP verzióit.

Képoptimalizáló plugin kiválasztásakor a legfontosabb dolog az, hogy válasszon egyet, amely optimalizálja és tömöríti a felhőben lévő képeket. Mivel ez csökkenti a webhely terhelését.

Használjon tartalomszolgáltató hálózatot (CDN)

A tartalomszolgáltató hálózat (CDN) az összes weboldal statikus tartalmát (képeket, CSS-t, JavaScriptet) elviszi, és egy kiszolgálón szállítja, amely földrajzilag közelebb van ahhoz a helyhez, ahol a látogató hozzáfér az Ön webhelyéhez. Ez csökkenti a letöltési időket.

mi a cdn

Azáltal, hogy statikus eszközeit az optimalizált szerverek földrajzilag elosztott hálózatában tárolja, jelentősen csökkentheti az oldalbetöltési időket és a késéseket.

A legnépszerűbb és szintén könnyű CDN-k a Cloudflare.

Minden SiteGround tervhez tartozik ingyenes Cloudflare CDN és könnyű hozzáférés a Cloudflare összes többi sebesség- és biztonsági szolgáltatásához. Bluehost és HostGator, de nem GoDaddy, szintén jönnek a Cloudflare-hez beépítve közvetlenül a tárhely-fiókjába.

Használja a legújabb PHP 7 verziót

A WordPress háttérprogramját a MySQL és PHP. A MySQL az adatbázis-kezelő rendszer, a PHP pedig a szerveroldali szkriptek nyelve. A PHP nagyon fontos a WordPress számára, a magban / háttér-rendszerben, valamint a bővítményekben és témákban használják.

A PHP 7 a legújabb kiadás és jelentős javulást mutat a sebesség, a teljesítmény és a biztonság szempontjából. A PHP 7.2 hivatalos listája a WordPress futtatásának ajánlott követelménye, és a WordPress gazdagépének ezt meg kell tennie legalább legalább PHP 7-et használjon, mivel rengeteg sebességgel, teljesítménnyel és biztonsági előnyeivel jár.

WordPress php verzióA PHP 7.3 háromszor több kérelem / mp-et képes kezelni, mint a PHP 5.6 (forrás: kinsta.com)

Ha a tárhely szolgáltatója nem kínál a PHP 7-et, akkor itt az ideje, hogy gondolkodjon az internetes host átváltásáról. Az a jó, hogy egyetlen kattintással megváltoztathatja a PHP verzióit (és nincs szükség más konfigurációra, és azonnali lendületet fog látni).

Az alábbiak szerint módosíthatja a PHP verziót a Bluehoston, a HostGatoron és a GoDaddyn.

 • https://my.bluehost.com/hosting/help/php-version-selection-php-config
 • https://www.hostgator.com/help/article/php-configuration-plugin
 • https://www.godaddy.com/help/view-or-change-your-php-version-in-web-and-classic-hosting-3937

Konfigurálja a WordPress beállításait

Szeretem a WordPress-t, mert nagyon hatékony és egyszerűen használható. De sok minden zajlik a színfalak mögött, és a WordPress rengeteg beállítással, szkriptekkel és funkciókkal rendelkezik, amelyek HTTP-kéréseket hoznak létre, és olyan erőforrásokat igényelnek, amelyekre nincs szükség. Ezek A funkciók és a futó folyamatok lelassulhatnak te oldalad.

Például a WordPress a dobozból hangulatjeleket tölt be a webhely minden egyes oldalára. A hangulatjelek letiltásával ez a szkript már nem töltődik be, és ennek eredményeként csökken a HTTP kérések teljes száma és az oldalméret.

wordpress teljesítmény optimalizálása

A nem alapvető beállítások letiltása nem kell csökkentenie a HTTP-kérelmek számát és az oldalméretét, ami cserébe növeli a sebességet és a teljesítményt.

Van egy csomó jó és egyszerűen használható WordPress teljesítmény-optimalizáló plugin:

 • Perfmatters (Fizetett plugin 24,95 USD-tól / év)
 • Clearfy (Ingyenes bővítmény)
 • WP letiltása (Ingyenes bővítmény – de a WordPress 5.0 verziójára nem frissítettük)

Ezeknek a plugineknek a konfigurálásáról szóló oktatóanyagok megtalálhatók a megfelelő letöltési oldalakon.

Letiltja a pingback-eket, a trackbacks-eket és a korlátozások számát

Pingbacks és trackback távoli link-értesítések amelyek figyelmeztetnek más WordPress-webhelyeket, amelyeket összekapcsoltál velük, és fordítva, más webhelyek összekapcsolták Önt.

Ez hasznos funkciónak tűnhet, de nem az. Mert ez sokat tesz terhelés a szerver erőforrásain, mivel a „pinging” kéréseket generál a WordPress-től.

Plusz a Pingbacks és a trackbacks széles körben alkalmazhatók visszaéltek spam miatt és amikor webhelyeket céloz meg DDoS támadásokkal.

pingback és trackback

A Beállítások → Vita menüben kapcsolja ki a pingback-eket és a trackbacks-eket. Egyszerűen törölje a „Kísérlet értesíteni a cikkben hivatkozott összes blogot” és az „Az egyéb cikkek linkjeiről szóló értesítések (pingbacks és trackbacks) új cikkekről” jelölést, és ez segít a WordPress további felgyorsításában..

A WordPress jön beépített verzióvezérlés a létrehozott bejegyzésekhez vagy oldalakhoz. Ez jó tulajdonság, de vezethet felesleges puffadás a WordPress adatbázisában.

Tartalom írása, szerkesztése és frissítése során a WordPress sok mentett változatot hoz létre. A felülvizsgálatok számának korlátozása amely postánként vagy oldalon tárolható, helyet fog felszabadítani az adatbázisban.

A WP Revision Control egy ingyenes bővítmény, amely lehetővé teszi a bejegyzéshez és az oldalakhoz mentett revíziók számának meghatározását. Ha a revíziók valamire 5-re korlátozódnak, akkor a revíziók nem kerülnek kezéből, különösen, ha sok frissítést végez.

A megjegyzéseket több oldalra oszthatja

Jó dolog az elkötelezett felhasználóktól megjegyzéseket szerezni a blogbejegyzéseken túl sok megjegyzés egy oldalon lelassítja az oldal betöltését, és ez egy rossz dolog.

A megoldás az, hogy a megjegyzéseket több oldalra bontja vagy paginate. És ezt könnyű megtenni a WordPress programban:

bontja megjegyzéseit oldalakba

A WordPress rendszergazdájában menjen a Beállítások → Megbeszélés pontra, és jelölje be a „Megjegyzés törlése oldalakba” lehetőséget. Ezután be kell írnia az egyes oldalakon kívánt megjegyzések számát (pl. 5), és azt, hogyan szeretné megjeleníteni őket (például újabb és régebbi).

Hogyan gyorsítsuk fel a WordPress-t: egy csomagolás

hogyan lehet felgyorsítani a wordpress-t a bluehost hostgator godaddy lassú webhelyein

A gyorsabb webtárhelyre váltás gyakran a leggyorsabb és legegyszerűbb módszer a lassú WordPress webhely felgyorsítására a Bluehoston, a HostGatoron és a GoDaddyn..

De ha ez nem lehetséges, és a jelenlegi internetes házigazdánál kell maradnia, akkor ez a blogbejegyzés egy sor optimalizálási technikát és eszközt ismertet, amelyeket a WordPress felgyorsítása érdekében alkalmazhat..

Ui Ha egy gyorsabb internetes házigazda felé költözött, ingyenesen tegye közzé a megjegyzésben a gyorsulás előtti és utáni javításokat…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map