WP Engine nudi upravljani WordPress hosting za web stranice širom svijeta koji nude zadivljujuću podršku i hosting za poslovne klase koji je optimiziran za WordPress. No, je li WP Engine najbolji izbor za vas?


Kao vlasnik internetske tvrtke koja želi postići skaliranje i uspjeti, morate pronaći načine za uštedu vremena, poboljšati sigurnost web mjesta i osigurati svojim korisnicima najbolje moguće iskustvo tijekom navigacije po vašoj web lokaciji. To je razlog zašto toliko vlasnici web stranica WordPress vole WP motor.

A posebno njihove poznate brzinske tehnologije. Budući da je WP Engine postao prvi uspio domaćin WordPress koji je prihvatio Google Cloud Platform najnovija infrastruktura, Računalo optimizirani virtualni strojevi (VM) (C2).

WP Engine sada nudi performanse koje su takve 40% brže. To je povrh optimizacije softvera koje su rezultirale 15-postotnim poboljšanjem performansi na cijeloj platformi.

Tehnologija brzina WP motora ključna je značajka koju kupci najviše vole.

Recenzije na TwitteruUglavnom pozitivne kritike ljudi na Twitteru

U ovome Pregled WP motora Ja ću pomno pogledati prednosti i nedostatke te izvesti svoje kako bih vam pomogao da se odlučite prije nego što se prijavite za njih za svoju WordPress stranicu.

Klikom na ovu vezu možete ugostiti samo svoju WordPress web stranicu 25 dolara mjesečno (obično 30 USD mjesečno) kada se plaća godišnje.

Što ćete naučiti u ovom pregledu

 1. Profesionalci

Ovdje ću istražiti ono što je njihovo, jer ima mnoštvo pozitivnih podataka, posebno oko tri web hostinga; , sigurnost i podrška.

 1. Protivnici

Dolaze puno stvari kako treba, ali kao i kod svake (hosting) usluge vani, nije sve savršeno, ovdje pokrivam ono što su njihovi .

 1. Planovi & cijene

Ovdje istražujem njihove različite i koje su značajke koje dolaze s njihovim različitim planovima.

 1. Je li WP Engine dobar?

Na kraju, zamotam stvari u sažetak i obavještavam vas jesu li upravljani WordPress hosting uslugom .

Upravljani WordPress hosting vrhunska je usluga dizajnirana tako da ne samo ugošćuje podatke vaše web stranice i brzo ih šalje posjetiteljima web stranice, već i pomaže vlasnicima web mjesta da upravljaju napornim zadacima koji dolaze s pokretanjem web stranice koja raste.

Iako svaki upravljani WordPress domaćin ima različit skup značajki, glavni fokus trebao bi biti brzina web stranice, performanse, korisnička usluga i sigurnost.

wp pregled motora

Dakle, pogledajmo kako se mjere u ovoj recenziji WPEngine.

Profesionalci WP motora

Osnovan 2010. godine u Austinu u Teksasu, WP Engine namijenio je pružanju specijaliziranog WordPress hostinga jer se WordPress sustav za upravljanje sadržajem i dalje dokazao kao najpopularnija dostupna platforma za pisanje blogova.

Izgrađena na mrežnoj infrastrukturi svjetske klase, integrira se s najboljim tehnološkim partnerima poput Googlea, AWS-a i New Relic-a, a tvrtka je u privatnom vlasništvu s 18 podatkovnih centara koji pokrivaju svijet.

WP Engine vjeruje u snagu open-source-a. napravili su svoju WordPress platformu za digitalno iskustvo (DXP) koju pokreće preko 30 tehnologija otvorenog koda.

Ali jesu li danas najbolje upravljano WordPress hosting rješenje? Pogledajmo i vidimo.

1. Brzina paljenja

Mnogi se čimbenici igraju zbog čega će se vaša web stranica brzo učitavati i biti uspješna u svakom trenutku. Srećom, WP Engine je na vrhu svega.

Važnost “brzine” ne može se umanjiti, a evo što oni o tome imaju reći:

Imati brzo učitavanje web mjesta danas je neophodno, što sve brzi tehnološki paket koristi WP Engine?

Brzina stranice je glavni diferencijator za WP Engine. To je jedno od glavnih obilježja naše platforme koje nas izdvaja od konkurencije. Tehnologija koja stoji iza toga uključuje CDN integraciju s jednim klikom, prilagođeno proširenje NGINX i SSD tehnologiju. CDN drastično skraćuje vrijeme čekanja imovine i osigurava oslobađanje resursa za važne zahtjeve. NGINX integracija pruža bolje iskustvo posjetiteljima dodavanjem prioriteta ljudskim zahtjevima nad automatiziranim zahtjevima sustava. A SSD tehnologija djeluje na način da izbjegne zasićenost RAM-om i poboljšava bekend prikazivanje. Za dublji zaron na našoj tehnološkoj stopi, pogledajte ovu stranicu.

S ukupnog stajališta infrastrukture udružili smo se s Amazonovim web uslugama i Google Cloud Platformom kako bismo kupcima ponudili niz poslovnih rješenja koja pružaju munjevito, skalabilno, visoko dostupno i sigurno iskustvo. Osim toga, posjedovanje visokokvalitetnih partnera poput ovih omogućava nam pružanje podatkovnih centara na najrazličitijim lokacijama – ukupno 18. Ova globalna prisutnost daje nam mogućnost opsluživanja više kupaca na lokalnoj razini, gdje vide daljnja poboljšanja performansi i brzine.

WPEngine logotip
Robert Kielty – Affiliate Manager u WP Engine-u

CDN usluge

U partnerstvu su sa StackPath (ranije MaxCDN) kako bi svim svojim kupcima omogućili pristup uslugama isporuke sadržajne mreže. Korištenje CDN-a može drastično smanjiti kašnjenje i poboljšati brzinu stranice jer poslužitelji koji obuhvaćaju cijeli svijet rade zajedno na isporuci sadržaja web mjesta korisnicima na temelju njihovog zemljopisnog položaja. CDN je besplatan sa svim planovima.

WP Engine’s EverCache tehnologija

Izgradili su jednu od najkarakterističnijih WordPress arhitektura ikad – nazvanu EverCache – za postizanje brzine i za upravljanje kružnim prometima na svim web lokacijama na kojima je domaćin bez ikakvog stanke..

Da bi se to dogodilo, kupci koriste kombinaciju CDN usluga, agresivno keširanje koje provodi EverCache i odgovorno ažuriranje kad god se nešto novo pojavi na vašoj web stranici. Drugim riječima, vaša web stranica brzo pruža sadržaj ljudima širom svijeta, predmemorira sav statički sadržaj i čak ažurira vaše web mjesto kad god promijenite..

wp predmemoriranje motora

Predmemoriranje stranica, Memorija memorije i predmemoriranje objekata (mora biti omogućeno na korisničkom portalu) dolaze ugrađeni i mogu se lako očistiti iz vašeg administrativnog područja WordPressa.

WP Engine agresivno kešira sve, od stranica do feedova do 301 preusmjeravanja na poddomene; zbog toga se vaše web mjesto čini munjevitim.

Alat za performanse stranice WP Engine-a

Na Korisničkom portalu svi kupci imaju pristup Alatu za izvedbu stranice. Da biste ga koristili, sve što morate učiniti je unijeti URL svoje web lokacije i vidjeti kako ona dobro funkcionira.

wp alat za ispitivanje brzine motora

Evo detalja vrste podataka koje ovaj alat pruža:

 • Preporuke za poboljšanje brzine i performansi web mjesta
 • Broj sekundi potrebnih da preglednik prikaže prvi objekt na zaslonu
 • Prosječno vrijeme potrebno da se na zaslonu prikažu svi vidljivi dijelovi vaše web stranice
 • Broj resursa koje traži web stranica koja se analizira (uključujući resurse kao što su slike, fontovi, HTML i skripte)
 • Ukupna veličina datoteke svih elemenata prenesenih sa vaše stranice u korisnikov preglednik

Mislim da su samo preporuke uredne. Uštede vam vrijeme upotrebe alata treće strane kao što je Google PageSpeed ​​Insights i nude mnogo dodatnih resursa za objašnjenje preporuka za one koji ne razumiju.

preporuke brzine

Konačno, WP Engine dolazi sa PHP 7.2 spremnim i čak omogućuje svima, bilo da koriste hosting ili ne, pristup svom ekskluzivnom WP Engine Speed ​​Tool (mada morate unijeti adresu e-pošte da biste postigli rezultate, a neki možda neće biti u skladu s njima ).

besplatni alat za ispitivanje brzine

Moj vlastiti test brzine

Ovdje sam želio vidjeti kako se brzo učitava WPE, ne koristeći vlastite alate za ispitivanje brzine.

Napravio sam WordPress web mjesto koje se nalazilo na planu WP Engine-a od 25 dolara mjesečno (plaća se godišnje), a zatim sam nastavio i instalirao besplatnu verziju teme GeneratePress s nekoliko postova i blogova s ​​sadržajnim blogovima.

Pa koliko je brz WP Engine? Zapravo stvarno brzo …

wp test brzine motora na gtmetrixu

Prema GTmetrix-u, moja je web stranica u potpunosti učitana 0,8 sekundi. Daljnje ručne optimizacije performansi nisu bile potrebne zahvaljujući ugrađenom predmemoriranju stranica, Memcachedu i predmemoriranju objekata.

Također sam želio vidjeti kako se njihov nastup održava pod malo stresa, pa sam otrčao a Opterećenje testom simulirajući 30 aktivnih posjetitelja koji dolaze na stranicu u periodu od 3 minute.

ispitivanje utjecaja opterećenja

Ono što ovaj grafikon pokazuje jest da kada se broj posjetitelja poveća (zelena linija), vremena učitavanja stranice (plava linija) ostaju fiksna na oko 40 milisekundi (zelena linija).

To je stvarno dobra stvar jer to znači da veći broj posjetitelja koji dolaze na web stranicu ne dovodi do pada performansi.

2. Napredne sigurnosne značajke

WP Engine zna koliko je važna sigurnost web mjesta, posebno za web stranice koje imaju skaliranje. Zbog toga svojim kupcima nude brojne premium sigurnosne značajke dizajnirane za zaštitu podataka vaše web lokacije.

 • Otkrivanje i blokiranje prijetnji. Njihova platforma pregledava sav promet na web-lokaciji, tražeći sumnjive uzorke i automatski blokiraju zlonamjerne napade.
 • Web aplikacije. Napadi web aplikacija koji se javljaju i u sloju WordPressa i nginx identificiraju se i zakrpe odmah, prije nego što negativno utječu na vašu web lokaciju.
 • WordPress Core. Tim stručnjaka WP Enginea ima na umu cjelokupnu WordPress zajednicu, bilo da koriste usluge upravljanja upravljanjem ili ne. Ako je razvijena zakrpa za WordPress jezgra, ona će se uputiti na WordPress zajednicu na razmatranje.
 • WordPress dodaci. Instalacijama i ažuriranjima dodataka ne upravlja WP Engine, tako da održavate kontrolu nad dizajnom i funkcionalnošću vaše web stranice. U skladu s tim, razvojni dodaci WP Engine paze na ranjivosti dodataka kako njihovi kupci ne bi postali plijen zlonamjernim aktivnostima.
 • Automatizirano krpanje i ažuriranja. Oni automatski zakrpaju jezgru WordPress-a, tako da ne morate brinuti o ranjivima.
 • Automatske sigurnosne kopije. Za slučaj da se nešto dogodi na vašoj web stranici, WP Engine ima sigurnosnu kopiju vaše web lokacije koju je lako vratiti. U stvari, oni izvode sigurnosne kopije i imaju mogućnost vraćanja jednim klikom.

Uz sve to, WP Engine nudi prevenciju protiv DDoS napada, grubih pokušaja i JavaScript / SQL ubrizgavanje napada. Osim toga, poznate su po tome što rade sa zaštitnim firmama trećih strana da izvršavaju rutinske preglede koda i revizije sigurnosti kako bi bili sigurni da je sve u redu.

I najbolji dio? Ako je vaša web stranica WordPress hakirana, popravit će je besplatno.

3. Izuzetna korisnička podrška

WP Engine poznat je po tome što ima zvjezdanu korisničku podršku. Zapravo, oni imaju preko 200 stručnjaka za usluge 24/7/365 koji korisnicima pružaju korisničku podršku jedan na jedan.

Postoje tri globalne lokacije za podršku, tako da je netko dostupan u svakom trenutku. I za kraj, tim za podršku vam ne pomaže samo u vezi s pitanjima vezanim za hosting. Oni su i WordPress stručnjaci koji vam mogu pomoći u dijagnosticiranju problema i preporučiti optimizaciju web mjesta.

Korisniku podrške možete pristupiti putem sljedećih kanala:

 • Podrška za razgovor uživo tijekom cijelog sata za sva prodajna pitanja
 • 24-satna telefonska podrška za prodajna pitanja
 • Podrška korisničkog portala za bilo kakve probleme s tehničkim hostingom ili WordPressom
 • Namjenski odjeljak za podršku za naplatu za rješavanje problema vašeg računa
 • Opća baza znanja sa člancima koji se odnose na različite teme

Tim za podršku pohvalio se manje od 3 minute vremena za razgovor uživo i jakom neto promotivnom ocjenom od 82, što dokazuje da je njihova glavna pažnja sreća kupaca..

Da ih testiram, stupio sam u kontakt s timom za podršku u 4:45 ujutro i dovoljno je sigurno, za otprilike 30 sekundi, netko je bio tu da odgovori na moja pitanja.

podrška za chat motora

Član tima s kojim sam razgovarao bio je ljubazan i dobro upućen te je rado odgovarao na bilo koja pitanja koja sam imao.

Kada govorimo o kupcima …

WP Engine nudi niz jedinstvenih značajki koje značajke ili alat najviše vole vaši kupci?

Proizvodni portfelj WP Engine-a znatno je porastao u posljednjih nekoliko godina. Zapravo smo upravo lansirali visoko napredno sigurnosno rješenje Global Edge Security. Ovisno o kupcu, možda ćete vidjeti različite postavke za različite alate. Na primjer, kupci na namjenskim poslužiteljima stvarno uživaju u SSH Gateway pristupu. Na manjoj strani, sa zajedničkim planovima, agencije i samostalni programeri uvijek hvale jednostavnost razvojnog i proizvodnog okruženja na našoj platformi, s tim da je naša posebna značajka prenosiva instalacija stalwart..

Naši alati za uvid, poput performanse stranice i performanse sadržaja, uvijek su hit. Sve u svemu, naš najpopularniji alat bila bi izvedba aplikacija. Omogućava vidljivost na razini koda kako bi se timovima brže riješilo, optimiziralo njihova iskustva u WordPressu i povećalo okretnost u razvoju. Daje timovima za razvoj i IT rad vidljivost koja im je potrebna za izgradnju i održavanje izvrsnih WordPress digitalnih iskustava.

WPEngine logotip
Robert Kielty – Affiliate Manager u WP Engine-u

4. garancije

Gotovo sve tvrtke za upravljanje WordPress hostingom nude kupcima nekakve garancije. Na kraju krajeva, garancije su izvrstan način za usađivanje povjerenja onima koji tvrtku još nisu upoznali i vole.

Oni nude sljedeća jamstva:

 • 99,95% jamstva za produženo vrijeme poslužitelja i 99,99% produženog vremena za one s poboljšanom SLA (bez izuzetih prekida rada, kao što su zakazano ili hitno održavanje, beta usluge, pa čak i događaji više sile)
 • Iako ovo nije savršeno, oni imaju sjajan članak koji objašnjava produženje rada, stvarnost koja stoji iza zagonetnih 100% garancija produžetka i koja pitanja biste zapravo trebali postavljati potencijalnom domaćinu
 • 60-dnevno jamstvo povrata novca na svim planovima osim prilagođenih

Također možete iznijeti argument da WP Engine jamči sigurnost web mjesta jer će besplatno popraviti vašu hakiranu stranicu, što za veliki napad može koštati posao tisuće dolara za dijagnosticiranje i čišćenje.

5. Stadijsko okruženje

Jedna od najpopularnijih značajki koja se nudi svim kupcima, bez obzira na njihov hosting plan, je postavljanje web stranica.

Web mjesto za inscenaciju zapravo je samo klonirana verzija stvarne web stranice na kojoj možete sigurno testirati razvoj, dizajn i promjene sadržaja.

Wordpress admin insceniranje

Ova značajka nudi obilje prednosti kao što su:

 • Jednostavno postavljanje koraka jednim klikom na nadzornoj ploči WordPressa (ili korisničkog portala)
 • Neovisni klon vaše web stranice za testiranje tema, dodataka i prilagođenog koda bez straha da ćete nešto pokvariti i iskusiti stanke
 • Mogućnost otkrivanja pogrešaka u dizajnu ili funkcionalnosti prije nego što web stranica postane aktivna
 • Lokalno ili internetsko postavljanje radi vaše udobnosti
 • Jednostavan prijenos mjesta između radnog i životnog okruženja

Bez obzira radi li vaš tim zajedno na stvaranju WordPress web lokacija za klijente ili samo želite isprobati neke stvari na vlastitoj web stranici, kreirajući, razvijati i upravljajući scenskim okruženjem s scenskim okruženjem WP Engine-a vrlo je jednostavno.

6. Besplatan pristup Okviru Genesis i više od 35+ premium tema

Ako mene pitate, ovo je jedan posao s čudovištem.

WP Engine nedavno je kupio StudioPress i svi kupci imaju pristup Genesis Framework i 35 vrhunskih tema StudioPress WordPress uključeni su u pretplate za pokretanje, rast, skaliranje, premiju i Enterprise.

Okvir geneze i teme StudioPressa

Teme StudioPress-a, koje pokreće Genesis Framework, kupcima WP Engine-a olakšavaju brzu izradu prekrasnih, profesionalnih WordPress stranica. Sve su teme optimizirane za pretraživače, brzo se učitavaju s zaključanim sigurnosnim značajkama (znam jer je ovo web mjesto izgrađeno na Genesisovom okviru).

Evo što kažu o kupnji StudioPressa:

WP Engine je kupnju StudioPressa mnoge iznenadio, zašto ste se odlučili za StudioPress?

Glavni fokus za WP Engine bio je i nastavlja biti doprinos WordPress zajednici. Zapravo, to je još jedna od naših vrijednosti – posvećeni vraćanju. Naše opredjeljenje za vrijeme, novac, pisanje, kodiranje i misaono vodstvo ukupno je dosad u 2018. godini iznosilo više od 1,7 milijuna dolara. Akvizicija StudioPress-a je sljedeća razina za nas u tim pokušajima povratka. Kako se WP Engine kreće iz snage u snagu, imamo resurse koji će pomoći da Genesis Framework raste i cvjeta. Zapravo 15% svih naših kupaca koristi Genesis, a 25% naših najvećih kupaca koristi ga. Kao tvrtka, to je okvir koji smo već dobro upoznati.

Po riječima našeg osnivača, Jason Cohena, „Vidimo priliku da se uloži u Genesis kako bi se evoluirao i nastavio služiti zajednici koja se oslanja na njega. To će uključivati ​​ulaganje u inženjerske napore iza okvira, ulaganje u stvaranje novih tema
i ulaganje u ekonomiju okvira i partnere koji proizvode proizvode koji podržavaju i oslanjaju se na njega. ” Imajući to na umu, vjerujemo da će akvizicija imati koristi i za WP Engine i za WordPress zajednicu i istinski je primjer naše težnje tvrtke da uzvratimo.

WPEngine logotip
Robert Kielty – Affiliate Manager u WP Engine-u

WP Engine Cons

WP Engine ima svoje nedostatke, kao i sve najbolje stvari u životu.

Pogledajmo da li su to stvari zbog kojih ćete poželjeti otići s drugim upravljanim pružateljem usluga WordPress.

1. Nema registracija domena ili hosting hostinga

Svojim kupcima nude samo usluge hostinga, što znači da nisu dostupne registracije domena.

Ovo nije samo nezgodno (jer ćete morati steći naziv domene pomoću kompanije treće strane), ne postoji poticaj za upotrebu njihovih planova hostinga da biste dobili besplatnu registraciju imena domene.

Uz to, uslugama e-pošte s WP Engineom ne možete ugostiti. Iako neki preferiraju hostovanje svojih poruka e-pošte na platformama trećih proizvođača samo u slučaju da se poslužitelji računala sruše, drugima se ovo neće svidjeti.

Primjerice, trebate nabaviti zasebno hosting e-pošte G Suite (ranije Google Apps) od 5 USD mjesečno po adresi e-pošte ili Rackspace od 2 USD mjesečno po adresi e-pošte.

2. Onemogućeni dodaci

Kao što smo ranije spomenuli, WP Engine uvjeren je da njegova infrastruktura ima sve što je potrebno za održavanje vaše web stranice sigurnom i brzom radom. Kao rezultat toga, sastavili su popis Onemogućeni dodaci za koje se zna da uzrokuju probleme s njihovim internim službama.

Ovdje možete vidjeti puni popis nedopuštenih dodataka. U međuvremenu, evo nekoliko najpoznatijih zabranjenih dodataka:

 • Predmemoriranje dodataka kao što su WP Super Cache, W3 Total Cache, WP Cache datoteka i WordFence. FYI WP Raketa je dozvoljena / radi.
 • Sigurnosne kopije dodataka kao što su WP DB Backup i BackupWordPress
 • Dodaci za slične postove poput YARPP i slični postovi
 • Prekinuta provjera veze
 • EWWW alat za optimizaciju slike (osim ako ne koristite verziju oblaka)

Problem s tim je što mnogi ljudi vole imati kontrolu na nadzornoj ploči WordPressa nad stvarima poput sigurnosti web mjesta, sigurnosnih kopija, optimizacije slike, pa čak i brzine web mjesta pomoću dodatka za predmemoriranje..

I dok WP Engine tvrdi da vam to sve podnose, neki ljudi možda nisu spremni odreći se svake kontrole i odustati od korištenja svojih omiljenih dodataka nadajući se da ih WP Engine uvijek pokriva.

3. Nema cPanela

Opet, iako možda nije potpuni prekidač poslova, mnogi ljudi koji traže pružatelja usluga hostinga su navikli i više vole tradicionalni cPanel za upravljanje svojim računima i web stranicama.

WP Engine, međutim, ima a vlasnički portal korisnika izgleda intuitivno za korištenje.

wp korisnički portal wp

No onima koji se ne žele baviti nečim novim, Korisnički portal može ih odvratiti od upotrebe.

K tome, Korisnički portal prikazuje broj posjetitelja, propusnost i pohranu koje ste koristili, što se čini dobrim pravom?

Pa, to je sve dok ne shvatite da svi dostupni planovi za hosting imaju posjetitelje, propusnu širinu i ograničenja za pohranu, što ne rade svi pružatelji hostinga (uspjeli ili na neki drugi način)..

4. Komplicirana web stranica (sučelja)

Iako se nekima ovo može činiti malo, otkrio sam malo je teško kretati se web stranicom. Iako postoji puno informacija koje objašnjavaju sve, volio bih da postoji jednostavniji izgled.

U stvari, neke od njihovih najboljih karakteristika bile su skrivene duboko u člancima podrške, pa ih je bilo teško pronaći. Da ne spominjem, morao sam pročitati puno više sadržaja nego što bih volio da bih saznao jednostavne odgovore na stvari koje sam želio znati o WP Engine upravljanom hostingu.

Međutim, moram reći da kada se prijavite i dobijete pristup “podupiraču”, sve je vrlo dobro postavljeno, jednostavno i lako razumljivo.

Planovi smještaja WP motora

WP Engine ima 3 upravljana WordPress hostinga planira se odabrati osim ako vam nije potreban prilagođeni plan, u kojem ćete morati kontaktirati tim za stvaranje.

wp planovi za određivanje cijene motora

Svaki plan sadrži skup specifičnih značajki koje u cjelosti možete vidjeti ovdje. Međutim, proučit ćemo svaki plan i glavne značajke koje imaju, kako biste vidjeli razlike:

Plan pokretanja WP motora (počev od 25 USD mjesečno kad se plaća godišnje)

Plan pokretanja savršen je za one koji imaju manje WordPress web mjesta, ali još uvijek trebaju pogodnosti koje upravlja hosting pruža.

Ovo su ključne značajke ovog plana:

 • 1 web stranica WordPress
 • Do 25K posjeta mjesečno
 • 10 GB lokalne pohrane
 • 50 GB propusne širine mjesečno
 • Besplatne migracije web mjesta
 • Global CDN
 • Automatizirani SSL certifikati
 • Alat za izvedbu stranice
 • 24/7 podrška uživo

Plan rasta WP motora (počevši od 115 USD mjesečno)

Plan rasta osmišljen je za one s web stranicama WordPressa koji i dalje bilježe više prometa, ili barem imaju namjeru u bliskoj budućnosti.

Ovo su ključne značajke ovog plana:

 • 5 web stranica WordPress
 • Do 100.000 posjeta mjesečno
 • 20 GB lokalne pohrane
 • 200 GB propusne širine mjesečno

Sadrži i sve drugo što plan za pokretanje ima, uvezene SSL certifikate i podršku 24 sata na telefonu.

Plan mjerenja WP motora (počevši od 290 USD mjesečno)

Plan razmjera namijenjen je velikim web stranicama WordPress-a kojima je potrebno upravljanje uslugama hostinga kako bi im se omogućilo organiziranje i uspješnost.

Ovo su ključne značajke ovog plana:

 • 15 web stranica WordPress
 • Do 400 000 posjeta mjesečno
 • 30 GB lokalne pohrane
 • 400 GB propusne širine mjesečno

Ona također ima sve ostalo što plan rasta ima.

Osim toga, nedavno su kupili StudioPress, koji imaju svi kupci puni pristup premium Genesis Framework-u i preko 35+ premium tema, što je krađa posla ako mene pitate.

Često postavljana pitanja

Evo odgovora na neka od najčešće postavljanih pitanja:

 1. Koja vrsta planova hostinga je dostupna sa WP Engineom? Svi hosting planovi upravljaju WordPress hostingom. Razlikuju se po cijeni kao što su broj web stranica, propusnost, pohrana i broj očekivanih posjetitelja mjesečno.
 2. Kakva se kontrolna ploča koristi? WP Engine je prilagođen korisnički portal.
 3. Zašto znači upravljanje WordPress hostingom?? Ukratko, upravljani WordPress hosting znači da vaš pružatelj hosting usluga brine o stvarima poput sigurnosti web mjesta, brzine, ažuriranja i sigurnosnih kopija, tako da ne morate.
 4. Što se događa ako moja web stranica premaši broj dozvoljenih posjeta na mom planu? WP Engine vrlo je jasno koliko posjetitelja web mjesta može posjetiti web stranicu mjesečno, istovremeno uzimajući u obzir da se mogu dogoditi nagli skokovi u prometu. Ovisno o vašem planu hostinga, dobit ćete naknadu za prekomjerne troškove na temelju broja prekoračenih posjeta vaše web stranice. Za više informacija pogledajte detaljno objašnjenje ovdje.
 5. Hoću li dobiti SSL potvrdu? Da, sve domene koje domaćin WP Engine dobivaju besplatni šifrirajući SSL certifikat Let’s Encrypt i uživaju u instalaciji od 1 klika koja se izvodi na Korisničkom portalu. Dostupne su i druge vrste premium SSL certifikata.
 6. Mogu li ugostiti račun e-pošte? Ne, WP Engine ne ugošćuje usluge e-pošte na svojoj platformi. No ipak imaju rješenja treće strane koja mogu odgovarati vama.
 7. Nudi li WP Engine program za izradu web stranica? Ne, nude samo usluge hostinga za WordPress. U skladu s tim, oni pružaju pristup svim alatima za korisničku stranicu na korisničkom portalu za praćenje brzine i performansi web mjesta. Oni kupcima također besplatno daju Genesis Framework i preko 35 tematika StudioPressa, tako da je izrada web mjesta WordPress cinch.
 8. Kakvu korisničku podršku mogu očekivati ​​kod WP Engine-a? Svi kupci imaju pristup podršci za chat uživo cijeli dan, svaki dan. Dok ulažete u skuplje planove, dobivate 24/7 telefonsku podršku i pristup usluzi jedan na jedan za optimizaciju stranice.
 9. Kakva jamstva postoje? WP Engine nudi 99,95% produženog jamstva, kao i 60-dnevno jamstvo povrata novca.
 10. Postoji li kod kupona za WP Engine? Da, koristite kôd kupona WP Engine wpe3free i ostvarite besplatno 4 mjeseca (ili 20% popusta od vašeg prvog mjeseca na mjesečne planove).

Da li bih preporučio WP Engine?

WP Engine daleko je jedno od najbolje upravljanih WordPress hosting rješenja na današnjem tržištu. Oni uzimaju sigurnost, brzina i performanse vaše web stranice ozbiljno, i ne propustite doći do nje služba za korisnike.

Evo što imaju reći o tri S hostinga:

Što WP Engine razlikuje od konkurencije kada su u pitanju tri S hostinga: brzina, sigurnost i podrška?

Ubrzati – WP Engine radi isključivo s WordPressom, što znači da je naša platforma potpuno optimizirana za pružanje brzih, sigurnih WordPress iskustava. Kao što je gore spomenuto, koristimo kombinaciju tehnologija kako bismo osigurali visoku razinu performansi web mjesta. Sve to funkcionira u skladu kako bi se postiglo prosječno učitavanje stranica
poboljšanje za 38% prilikom prelaska s drugih pružatelja usluga hostinga. Platforma WP Engine dizajnirana je tako da mjeri tako da ne dolazi do smanjenja brzine na web lokacijama i poslovnim mjerilima kupaca.

sigurnosti – U WP Engine-u naša je misija pomoći našim kupcima da pobjede na mreži. Znamo da stranice naših kupaca predstavljaju posao, sredstva za život. Oslanjaju se na nas kako bismo ih zaštitili od napada. Kao rezultat sigurnosnog sloja, mjesečno blokiramo preko 150 milijuna loših zahtjeva. Proaktivno blokiramo brojne napade web aplikacija, pružamo sigurnosno održavanje i izradu jednokratnog dodatka / zakrpa za ranjive kupce i automatski nadograđujemo mjesta za korisnike s najnovijim sigurnosnim ažuriranjima.

podrška – Naš tim za podršku blistavi je svjetionik u kompaniji. Mi održavamo istinski NPS-ov rezultat svjetske klase od 86, zajedno s 3 nagrade “Back to-back” Gold Stevie za korisničku uslugu kako bismo to dokazali (više o tome ovdje). Tim svakodnevno pruža sve od sebe u nastojanju da pomognemo profesionalnom rastu naših kupaca, a to pokazuje i povratna informacija koju dobijemo od njih. Taj se mentalitet u velikoj mjeri podudara s jednom od naših glavnih vrijednosti – Inspiriranim kupcem.

Logotip WP motora
Robert Kielty – Affiliate Manager u WP Engine-u

To je rečeno, njihovi planovi su cijene malo s visoke strane, što nije korisno za one s ograničenim proračunima. No, za one koji planiraju povećati svoje poslovanje u bliskoj budućnosti ili već ostvaruju velik prihod, visoka cijena vrijedi usluge koje pružaju i bezbrižnost da je njihova web lokacija sigurna i da uvijek radi.

Ako tražite vrhunskog WordPress hosting hosting usluga, predlažem vam da pogledate WP Engine. Uz značajke kao što su ugrađeni EverCache rješenje, the Alat za izvedbu stranice, automatski dnevno sigurnosno kopiranje, nadzor sigurnosti, i CDN usluge, nikada se nećete morati brinuti o vašoj sposobnosti da povećate i posjetiteljima web mjesta pružite najbolje moguće iskustvo.

Klikom na ovu vezu možete ugostiti samo svoju WordPress stranicu 25 dolara mjesečno (obično je to 30 USD mjesečno) kad se plaća godišnje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me