Pregled servebolta

Važno je brzo učitavanje web stranice. Vi i svi ostali to znate. Unesi Servebolt. Potpuno upravljani web domaćin s jakim naglaskom na skalabilnost, sigurnost i pružatelja usluga ili nevjerojatno brz web hosting!


Usluga web hostinga koju koristite za vaše web mjesto jedini je kritični faktor koji će odrediti koliko će se brzo (ili sporo) učitati vaše web mjesto. Ovaj pregled Servebolta pružit će vam sve što trebate znati prije nego što se prijavite s ovim upravljanim web-domaćinom.

Dakle, ako idete ili napravite web mjesto ili premjestite postojeću web lokaciju na novi web domaćin, možda je brzo i brzo učitajte, zar ne! Budući da vrijeme učitavanja vaše web stranice utječe na korisničko iskustvo, stope pretvorbe i SEO.

Istraživanje Googlea ustanovilo je da se stopa napuštanja početne stranice povećava za 32% kada se vrijeme učitavanja stranice poveća na 3 sekunde; 90% kada je potrebno 5 sekundi za učitavanje; 106% u trajanju od 6 sekundi; i 123% 10 sekundi. To znači da imate samo nekoliko sekundi da uvjerite posjetitelja vaše web stranice da ostane na vašoj web stranici.

Snažno web hosting rješenje koje jamči brzu brzinu web stranice je Servebolt. Filozofija ove web hosting usluge može se sažeti u jedan redak: “Ne dovodite kamion na drag utrku”.

Što je Servebolt?

Servebolt je upravljani pružatelj usluga hostinga u oblaku.

Svaka web lokacija koja se nalazi na Serveboltu pokreće Bolt ™ ️, koji je spremnik vaše web stranice i uključuje sve postavke, pohranu i tehničko okruženje.

Bolt ™ ️ je spremnik odgovoran za hosting vaše web stranice. Bolt ™ ️ definira pohranu, postavke i tehničko okruženje. Tvrtka također nudi alate naredbenog retka, podršku za SSL, SSH, Git i SFTP certifikate i nevjerojatno brzu bazu podataka.

što je servebolt

Koristite svoj upravljački panel za upravljanje vijcima ™ ️ koji su osigurani sigurnosnim kopijama. Servebolt je jedan od najboljih pružatelja usluga hostinga za brzinu i performanse. Tvrtku su 2014. osnovali Erkend i Hans Kristian kao Raske Sider. Servebolt je sada globalno sa uredima u Švedskoj, Norveškoj i Nizozemskoj. Ako imate veliku web stranicu s puno sadržaja i velikim prometom, ovo je izvrsna opcija.

servebolt cms vrste

Hosting platforma Servebolta posebno je dizajnirana kako bi osigurala da vaše WordPress web mjesto radi izuzetno brzo i na prednjem i na stražnjem kraju. Vaši programeri uštedjet će dragocjeno vrijeme zahvaljujući alatu WP-Developers. Podržan je širok raspon CMS platformi, uključujući:

Servebolt podržava: WordPress, WooCommerce, CraftCommerce i CraftCMS, Pimcore, Magento, Laravel, Prestashop, X-Cart, Drupal, Invision Community

Stavite Servebolt na test sa 100% besplatnim probnim vremenom! Premjestiti ih je lako, a oni će to učiniti za vas, besplatno!

Brzina servobolta

Serveboltova oblačna platforma stvorena je za brzinu. Dobit ćete maksimalno šest puta veću brzinu nego kod mnogih Serveboltovih konkurenata. Pitanja brzine hostinga riješena su kombinacijom hardvera, softvera i umrežavanja. Servebolt Linux optimizira brzinu procesora. Svaki procesor uključuje Hyperthreading. To je razlog zbog kojeg vam procesori omogućavaju brži i istovremeno rad na više zadataka. Vaše brže umrežavanje uključuje Infiniband za brzi prijenos podataka između mrežnih računala.

brzina posluživanja

Servebolt je odgovoran za razvoj i održavanje distribucije Linuxa. Sve su razine optimizirane kako bi bili sigurni da ćete dobiti maksimalne brzine u oblaku Servebolt. Izuzetna brzina jedan je od ključnih razloga izvrsnosti ove recenzije Servebolta. Tvrtka dodatno ima vlastite verzije PHP-a i MariaDB-a kako bi se osiguralo poboljšanje performansi vaše web stranice WordPress. Vaš hosting paket uključuje neograničenu propusnost.

što su vijci

Servebolt ima stručni tim koji će vam pomoći u razmjeri i upravljanju prometom na vašoj web stranici. Stručnjaci će vam pomoći da donesete ispravne odluke kako bi osigurali najbolje iskustvo. Lokacije u oblaku postavljene su strateški kako bi se osiguralo da imate najnižu moguću kašnjenje. Oblik Servebolt u potpunosti je uspio osloboditi vaš tim za ostala područja. Servebolt je izvrstan za programere, jednostavan je za upotrebu, jednostavan za upotrebu i idealan ako nemate iskustva.

 • WordPress cache
 • WordPress Multisite
 • Git Integracija
 • Izravnavanje opterećenja
 • GZIP kompresija
 • Optimizacija slike (za ovo nema potrebe za dodatnim dodacima!)

Kad odaberete plan hostinga, možete odabrati Oblačno područje kako biste osigurali da dobivate najbrže moguće brzine.

Stavite Servebolt na test sa 100% besplatnim probnim vremenom! Premjestiti ih je lako, a oni će to učiniti za vas, besplatno!

Vrijeme posluživanja i prekida rada

Već znate da prekid ima negativan učinak na vašu konačnu vrijednost. Prekid rada postaje kritičan ako zarađujete novac oglašavanjem ili prodajom proizvoda putem svoje web stranice. Ako ne znate trenutne cijene produženog rada, Servebolt nudi besplatan alat za provjeru vašeg produženog vremena. Izdvojene stope Servebolta su iznimne. Prosjek nekih mjeseci je 100 posto. Godišnji prosjek za 2019. godinu bio je 99,99 posto. Da biste osigurali da postižete svoj optimalni profitni potencijal, vaše web mjesto zahtijeva najbolje moguće produženje rada.

Sigurnost Servebolta

Sigurnost Servebolt shvaća vrlo ozbiljno. To je razlog što je cijela platforma stvorena koristeći najviši stupanj sigurnosti. Nikada se nećete morati brinuti za sigurnost putem Servebolta. AppArmor koristi se za zaštitu svakog pojedinog poslužitelja. Tvrtka je također koristila brojne dodatne mjere da osigura vrhunsku sigurnost. Servebolt monitori za sva pitanja 24/7. Tvrtka se neprestano krpa i nadograđuje koristeći sve nedavne nadogradnje radi sigurnosti.

Servebolt i Cloudfare su službeni partneri. Servebolt je također stvorio partnerstva s dodatnim tvrtkama, uključujući Blix Solutions da nadgleda sav promet primljen od poslužitelja. Sve su zlonamjerne aktivnosti blokirane prije nego što se nanese šteta vašoj tvrtki. Dobit će vam se niz SSL certifikata. Vaše stvarne potvrde ovise o složenosti vaših zahtjeva. Certifikati uključuju:

 • Sve domene (uključujući postavljanje, testiranje) dobivaju besplatni SSL.
 • Neka su certifikati za šifriranje besplatni.
 • Self-potpisani SSL certifikati su besplatni.
 • Proxy CDN-ovi primaju SSL.

Stavite Servebolt na test sa 100% besplatnim probnim vremenom! Premjestiti ih je lako, a oni će to učiniti za vas, besplatno!

Za i protiv Servebolta

Prof servebolt

 • Izuzetno brzo web hosting.
 • Besplatna migracija web mjesta (čak i za probne račune).
 • 99,9% produženog jamstva.
 • Prilagođeni skup Linux-a.
 • Nema potrebe za Memcachedom ili Redisom.
 • Vi birate svoju PHP verziju.
 • Rezervne kopije pohranjuju se tijekom 30 dana.
 • Dnevno sigurnosno kopiranje.
 • Keširanje na temelju poslužitelja.
 • Prilagođena upravljačka ploča.

Servebolt kontra

 • Nije jeftin. Mnogo skuplje od ostalih davatelja usluga upravljanja poput WP Engine i Kinsta.

Servebolt planovi

Servebolt nudi širok spektar planova za izbor, svi uključuju besplatno probno razdoblje. Prilikom odabira plana važno je odrediti veličinu vaše web stranice i prikaze stranica koje će dobiti (ili se očekuje da će ih dobiti). To vam može uštedjeti puno novca, posebno ako odaberete Servebolt kao svog web domaćina.

Ako imate malo WordPress web mjesto koje ne zahtijeva toliko prostora za pohranu, najbolje je držati se jednog od planova visokih performansi s nižim učinkom. Ako imate veću web lokaciju koja zahtijeva više snage za čovjeka i poslužitelja i doživljava sve veće potrebe za prometom i uslugama, poslovni planovi Servebolt Enterprise nude veću pohranu, pa čak i prilagođeni plan po cijeni prilagođenoj vama..

Planovi cijena posluživanja

Stavite Servebolt na test sa 100% besplatnim probnim vremenom! Premjestiti ih je lako, a oni će to učiniti za vas, besplatno!

 • Unos: Vaš trošak iznosi 39 USD mjesečno za 1 web stranicu, 1GB prostora za pohranu i maksimalno 250K pregleda stranica.
 • Dodatno mali: Vaš trošak iznosi 69 USD mjesečno za 1 web stranicu, 2 GB prostora za pohranu i maksimalno 400K pregleda stranica.
 • Starter: Vaš trošak iznosi 99 USD mjesečno za tri web stranice, 4 GB prostora za pohranu i maksimalno milion pregleda stranica.
 • Mala: Vaš trošak iznosi 189 USD mjesečno za tri web stranice, 8 GB prostora za pohranu i maksimalno milion pregleda stranica.
 • Srednja: Vaš trošak iznosi 349 USD mjesečno za 5 web stranica, 16 GB prostora za pohranu i maksimalno milion pregleda stranica.
 • Veliki: Vaš trošak iznosi 549 USD mjesečno za 7 web stranica, 32 GB prostora za pohranu i maksimalno milion pregleda stranica.
 • XL: Vaš trošak iznosi 749 USD mjesečno za 15 web stranica, 64 GB prostora za pohranu i najviše dva milijuna pregleda stranica.
 • XXL: Vaš trošak je 1.409 USD mjesečno za 20 web stranica, 128 GB prostora za pohranu i najviše dva milijuna pregleda stranica.

Da biste utvrdili kako Servebolt funkcionira, možete iskoristiti besplatno probno razdoblje za stvaranje testnog Bolts ™ ️. Pokretači se nude program ranog pokretanja programa koji vam nudi polovinu servisnih planova Servebolt za godinu dana, uz besplatan pregled performansi.

Pregled servebolta: Sažetak

reviewbolt pregled

Servebolt je na sljedećoj razini internetskog hostinga s visokim performansama. Premjestite na Servebolt ili je jednostavno pokušajte besplatno i doživite brzinu punjenja kakvu nikada ranije niste vidjeli.

Servebolt nudi izvrsne brzine, izvrsnu uslugu kupcima i vrhunsku sigurnost. Unatoč višim troškovima (ovo nije SiteGround ili dijeljeni Bluehost hosting), ulaganje je vrijedno novca jer je hosting izniman. Ovaj Servebolt pregled preporučuje barem isprobavanje usluge.

Stavite Servebolt na test sa 100% besplatnim probnim vremenom! Premjestiti ih je lako, a oni će to učiniti za vas, besplatno!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map