Pregled GreenGeeksa

In oba veva, da ponudnikov spletnih gostovanj danes na trgu ne primanjkuje. Spletno gostovanje je eden najpomembnejših vidikov uspešnega delovanja spletnega mesta. Tu pač GreenGeeks vstopi.


Toda z vsemi možnostmi, ki so na voljo, skupaj z različnimi funkcijami in cenovnimi točkami, je izbira pravega spletnega gostitelja za vaše potrebe težko reči najmanj..

GreenGeeks za njih je veliko odličnih stvari, kar zadeva hitrost, čas delovanja, podporo strankam in cenovno ugodne cene. Ta pregled GreenGeeksa vam podrobno ogleda ta okolju odgovoren spletni gostitelj.

Na žalost ne morem odvzeti nobenih možnosti spletnega gostovanja, ki niso vredne vašega časa ali denarja.

Kar pa lahko storim, je, da z vami delim vse, kar morate vedeti o enem najbolj edinstvenih ponudnikov spletnega gostovanja: GreenGeeks.

To se boste naučili iz tega pregleda GreenGeeksa

 1. Pros

Tu si podrobneje ogledam uporabo GreenGeeksa. Ker je o tem spletnem gostitelju veliko dobrih stvari.

 1. Proti

Vendar obstaja tudi nekaj slabih strani. Tu si podrobneje pogledam, kaj so.

 1. Načrti & Cene

Tu v tem razdelku bom podrobneje opisal njihovo.

 1. Ali priporočam GreenGeeks.com?

Tukaj vam povem, ali ali če menim, da vam je bolje z alternativo GreenGeeks.

pregled greengeeks

GreenGeeks je leta 2008 ustanovil Trey Gardner (ki ima izkušnje s sodelovanjem z več podjetji za spletno gostovanje, kot so iPage, Lunarpages in Hostpapa). storitve zvezdnega spletnega gostovanja lastnikom spletnih mest, kot ste sami, vendar to storite v okolju prijazno način tudi.

Toda v to bomo prišli dovolj kmalu.

Trenutno morate vedeti, da si bomo ogledali vse, kar ponuja GreenGeeks (dobro in ne tako dobro), tako da se boste, ko pride čas, sprejeli odločitev o spletnem gostovanju, imate vsa dejstva.

Torej, pojdimo v to.

Prosim GreenGeeks

Imajo trden ugled pri zagotavljanju izjemnih storitev spletnega gostovanja lastnikom spletnih strani vseh vrst.

1. Okolju prijazen

Ena izmed najbolj značilnosti GreenGeeksa je dejstvo, da so okolju prijazno podjetje za spletno gostovanje. Ali ste vedeli, da bo industrija gostovanja do leta 2020 v onesnaževanju okolja presegla letalsko industrijo!

V trenutku, ko pristanete na njihovi spletni strani, GreenGeeks skoči naravnost v to, da je vaše spletno gostovanje podjetje naj bo zelen.

Nato razložijo, kako si prizadevajo za zmanjšanje ogljičnega odtisa.

Priznani kot EPA Green Power Partner, trdijo, da je danes najbolj okolju prijazen ponudnik spletnega gostovanja.

Partnerstvo GreenGeeks EPA

Nisem prepričan, kaj to pomeni?

Oglejte si, kaj GreenGeeks počne, da boste postali okolju prijazen lastnik spletnega mesta:

 • Kupijo vetrno energijo za kompenzacijo energije, ki jo njihovi strežniki porabijo iz električnega omrežja. Pravzaprav kupujejo 3x količina energije njihovi podatkovni centri uporabljajo. Želite izvedeti več o kreditih za obnovljivo energijo? Poglejte tukaj in odgovorite na vsa vprašanja.
 • Za gostovanje podatkov o mestu uporabljajo energijsko učinkovito strojno opremo. Strežniki so nameščeni v podatkovnih centrih, zasnovanih tako, da so okolju prijazni
 • Nadomeščajo nad 615.000 KWH / leto zahvaljujoč svojim okolju prijaznim in zvestim strankam
 • Ponujajo zelene certifikacijske značke za spletne skrbnike, ki jih lahko dodajo na svoje spletno mesto in tako pomagajo širiti ozaveščenost o svoji okolju prijazni zavezi.

zelene značke spletnega mestaZelene značke za potrjevanje spletnih strani

Kot lahko vidite, biti del ekipe GreenGeeks pomeni, da tudi vi delate svoj del, da bo svet boljši kraj za življenje.

Evo, kaj imajo o tem povedati …

Kaj je zeleno gostovanje in zakaj je za vas tako pomembno??

Pomembno je ohraniti čim več našega okolja. Upoštevati moramo lastno počutje in dobrobit prihodnjih generacij. Strežniki spletnega gostovanja po vsem svetu poganjajo fosilna goriva. Samo en posamezen strežnik spletnega gostovanja proizvede 1390 funtov CO2 na leto.

GreenGeeks je ponosen, da našim strankam zagotavlja spletno gostovanje, ki ga poganja obnovljiva energija; do 300%. Pomagajo ustvariti trikratno količino energije, ki jo porabimo z delom z okoljskimi temelji & nakup kreditov za vetrno energijo, ki jih je treba vrniti v električno omrežje. Vsak vidik naše platforme gostovanja in poslovanja je zasnovan tako, da je kar najbolj energetsko učinkovit.

logotip
Mitch Keeler – Odnosi s partnerji GreenGeeks

2. Najnovejša tehnologija hitrosti

Hitreje ko se vaše spletno mesto naloži za obiskovalce spletnega mesta, tem bolje. Konec koncev bo večina obiskovalcev spletnega mesta opustila vaše spletno mesto, če se v 2 sekundah ali manj ne naloži. In čeprav obstaja veliko stvari, ki jih lahko sami izboljšate hitrost in uspešnost svojega spletnega mesta, saj veste, da vaš spletni strežnik pomaga, je glavni bonus.

Hitrost je tako pomembna lastnost, zato sem jih vprašal o tem …

Vsak lastnik spletnega mesta potrebuje spletno mesto za hitro nalaganje, kaj je GreenGeeks-ov hitri “sklad”?

Ko se prijavite z njimi, boste na voljo na gostiteljskem strežniku z najnovejšo in najbolj energetsko učinkovito nastavitvijo.

Številni strokovnjaki v industriji so visoko ocenili tako našo splošno uspešnost gostovanja kot hitrost. Kar zadeva strojno opremo, je vsak strežnik nastavljen tako, da uporablja trde diske SSD, konfigurirane v odvečnem prostoru za shranjevanje RAID-10. Ponujamo prilagojeno tehnologijo predpomnjenja v hiši & so bili eni prvih, ki so sprejeli PHP 7; naše stranke prinašajo tako spletne kot tudi strežnike baz podatkov (LiteSpeed ​​in MariaDB). LiteSpeed ​​in MariaDB omogočata hiter dostop do branja / pisanja podatkov, kar nam omogoča, da strani do 50-krat hitreje prikažemo.
Logotip GreenGeeks
Mitch Keeler – Odnosi s partnerji GreenGeeks

GreenGeeks investira v vse najnovejše hitrostne tehnologije, da se zagotovi, da se vaše spletne strani nalagajo s svetlobnimi hitrostmi:

 • Trdi diski SSD. Datoteke in baze podatkov vašega spletnega mesta so shranjene na trdih diskih, ki so hitrejši od trdega diska (trdi diski).
 • Hitri strežniki. Ko obiskovalec spletnega mesta klikne na vaše spletno mesto, splet in strežniki baz podatkov posredujejo vsebino do 50-krat hitreje.
 • Vgrajeni predal. Uporabljajo prilagojeno, vgrajeno tehnologijo predpomnjenja.
 • CDN storitve. Uporabite brezplačne storitve CDN, ki jih poganja CloudFlare, za predpomnjenje vsebine in hitro dostavo obiskovalcem spletnega mesta.
 • HTTP / 2. Za hitrejše nalaganje strani v brskalniku se uporablja HTTP / 2, ki izboljšuje komunikacijo med strankami in strežnikom.
 • PHP 7. Kot eden prvih, ki nudi podporo PHP 7, poskrbijo, da izkoristite tudi najnovejše tehnologije na svojem spletnem mestu.

Hitrost in uspešnost vašega spletnega mesta sta najpomembnejša za uporabniško izkušnjo in vašo sposobnost, da se uveljavite kot avtoriteta v svoji panogi.

GreenGeeks Load Times

Tu je moj preizkus GreenGeeks časi nalaganja. Ustvaril sem testno spletno mesto, ki je gostilo GreenGeeks (na programu EcoSite Starter), in nanj sem namestil WordPress s pomočjo teme Twenty Seventeen.

račun

Spletno mesto se je naložilo razmeroma hitro, 0,9 sekunde, velikost strani 253kb in 15 zahtev.

Ni slabo .. ampak počakaj, da postane boljše.

hitrost strežnika

GreenGeeks že uporablja vgrajen predpomnilnik tako da ni nastavitve za prilagoditev tega, vendar obstaja način za nadaljnjo optimizacijo stvari s stiskanjem nekaterih vrst datotek MIME.

V cPanelu poiščite razdelek s programsko opremo.

cpanel programska oprema

V Optimizirajte spletno mesto z nastavitvijo lahko optimizirate delovanje svojega spletnega mesta tako, da prilagodite način, kako Apache obravnava zahteve. Stisnite besedilo text / html text / plain in text / xml MIME in kliknite nastavitev za posodobitev.

greengeeks optimizira hitrost

S tem sem se čas nalaganja mojega testnega mesta znatno izboljšal, od 0,9 sekunde do 0,6 sekunde. To je izboljšanje za 0,3 sekunde!

optimizacija hitrosti

Da bi stvari še bolj pospešil, sem šel in namestil brezplačni vtičnik WordPress, imenovan Samodejno optimizirajte in preprosto sem omogočil privzete nastavitve.

samodejno optimiziraj vtičnik

To je še izboljšalo čas nalaganja, saj je skupno število strani zmanjšalo na samo 242kb in zmanjšala število zahtev na 10.

greengeeks strani naložijo krat

Na splošno je moje mnenje, da se spletna mesta, ki gostijo GreenGeeks, nalagajo precej hitro in pokazala sem vam dve preprosti tehniki, kako še bolj pospešiti stvari.

3. Zanesljiva infrastruktura

Ko gre za spletno gostovanje, potrebujete moč, hitrost in varnost. Zato so GreenGeeks zgradili celoten sistem z uporabo zanesljive infrastrukture, ki jo poganja sistem 300% čista, obnovljiva energija.

Imajo 5 podatkovnih centrov za vas lahko izberete sedež v Chicagu (ZDA), Phoenixu (ZDA), Torontu (CA), Montrealu (CA) in Amsterdamu (NL).

Datacentri

Z izbiro svojega podatkovnega centra poskrbite, da bo vaša ciljna publika čim prej prejela vsebino vašega spletnega mesta.

Poleg tega lahko pričakujete funkcije podatkovnega središča, kot so:

 • Napajanje omrežja z dvema mestoma se napaja z rezervno baterijo
 • Samodejno stikalo za prenos in dizelski generator na kraju samem
 • Samodejna temperaturna in klimatska kontrola v celotnem objektu
 • 24/7 osebje, skupaj s tehniki in inženirji podatkovnih centrov
 • Varnostni sistemi za biometrične in ključne kartice
 • FM 200 varni strežni sistemi za gašenje požarov

Da ne omenjam, ima GreenGeeks dostop do večine glavnih ponudnikov pasovne širine in njihova oprema je popolnoma odveč. In seveda, strežniki so energetsko učinkoviti.

4. Varnost in čas delovanja

Vedeti, da so podatki spletnih mest varni, je ena največjih skrbi, ki jo imajo ljudje pri izbiri spletnega gostitelja. To in vedoč, da bo njihova spletna stran ves čas delovala.

Kot odziv na te pomisleke dajo vse od sebe, ko gre za nadaljevanje in varnost.

 • Strojna oprema & Odvečna moč
 • Tehnologija na osnovi zabojnikov
 • Izolacija računa gostovanja
 • Proaktivno spremljanje strežnikov
 • Varnostno skeniranje v realnem času
 • Samodejne posodobitve aplikacij
 • Izboljšana zaščita pred neželeno pošto
 • Nočna varnostna kopija podatkov

Za začetek uporabljajo pristop na osnovi zabojnikov, ko gre za njihove storitve gostovanja. Z drugimi besedami, vaši viri so vsebovani tako, da noben drug lastnik spletnega mesta ne more negativno vplivati ​​na vaše s hitrim prometom, večjim povpraševanjem po virih ali kršitvijo varnosti..

Nato za zagotovitev, da je vaše spletno mesto vedno posodobljeno, GreenGeeks samodejno posodobi jedra WordPress, Joomla ali drugega sistema za upravljanje vsebine, tako da vaše spletno mesto nikoli ne postane ranljivo za grožnje varnosti. Če k temu dodamo, vse stranke prejmejo nočne varnostne kopije svojega spletnega mesta.

Za boj proti zlonamerni programski opremi in sumljivih dejavnostih na vašem spletnem mestu GreenGeeks daje vsaki stranki lasten datotečni sistem za varno vizualizacijo (vFS). Tako noben drug račun ne more dostopati do vašega in povzročiti težave z varnostjo. Če k temu najdemo nekaj sumljivega, ga takoj izoliramo, da preprečimo nadaljnjo škodo.

Poleg tega imate možnost uporabe vgrajene zaščite pred neželeno pošto, ki jo ponuja GreenGeeks za zmanjšanje števila poskusov neželene vsebine na vašem spletnem mestu.

Nazadnje spremljajo svoje strežnike, tako da odkrijejo vse težave, preden vplivajo na stranke in njihova spletna mesta. To pomaga ohraniti impresivnih 99,9% uptime.

5. Jamstva za storitve in podpora strankam

GreenGeeks kupcem ponuja številne garancije.

Oglejte si:

 • 99-odstotno jamstvo za produkcijo
 • 100-odstotno zadovoljstvo (in če niste, lahko aktivirate 30-dnevno garancijo vračila denarja)
 • 24/7 e-poštna podpora
 • Podpora v živo in telefon v živo

V želji, da bi zbrali nekaj statistike nadgradnje, da bi vam pokazali, kako resni so glede jamstva za nadrejeno delo, Povezala sem se s podporno ekipo Live Chat in dobil takojšen odgovor na moje prvotno vprašanje.

Ko mi predstavnik za pomoč strankam ni mogel pomagati, me je takoj napotil k drugemu članu ekipe, ki bi lahko, ki mi je nato odgovoril po e-pošti.

Žal nimajo podatkov, ki sem jih zahteval. Čeprav obljubljajo, da bo na spletnih straneh 99,9% produktivnosti, nikakor ni mogoče vedeti, da je to res, ne da bi izvedli osebni eksperiment, kot je ta, ki ga izvaja Hosting Facts:

Medtem ko sem prejel hitre odgovore na podporo, sem nekoliko razočaran, GreenGeeks nima podatkov, s katerimi bi lahko varnostno kopiral svoje trditve. Namesto tega bi se moral zanašati na njihov pisni e-poštni naslov:

Moje vprašanje: Zanima me, ali imate svojo uptime zgodovino? Pišem pregled in želim omeniti 99,9-odstotno garancijo za čas. Našel sem druge recenzente, ki so sami izvedli raziskavo in spremljali GreenGeeks na Pingdomu … ampak zanima me, če imate svoj seznam mesečnih odstotov za uptime.

Odgovor GreenGeeksa: GreenGeeks vzdržuje našo 99,9-odstotno garancijo za vzdrževanje strežnika vsak mesec v letu z zagotavljanjem, da imamo za to zagotovljeno posebno ekipo strežniških tehnikov, ki spremljajo, posodabljajo in vzdržujejo naše sisteme 24/7. Na žalost trenutno ni na voljo tabele, kot je bila ta, ki ste jo zahtevali.

Predvidevam, da boste morali sami presoditi, ali vam je to dovolj ali ne.

Baza znanja

GreenGeeks ima tudi obširno bazo znanja, enostaven dostop do e-pošte, klepeta v živo in podporo telefonom ter posebne vadbe spletnih strani, ki vam bodo pomagale pri urejanju e-poštnih računov, delu z WordPressom in celo pri vzpostavitvi trgovine z e-trgovino..

6. Sposobnost e-trgovine

Vsi načrti gostovanja prihajajo z mnogimi funkcijami e-trgovine, kar je super, če vodite spletno trgovino.

Za začetek boste prejeli brezplačno Let’s Encrypt Wildcard SSL certifikat strankam zagotoviti, da so njihovi osebni in finančni podatki stoodstotno varni. In če veste karkoli o SSL certifikatih, boste vedeli, da so Wildcard odlični, saj jih je mogoče uporabiti za neomejene poddomene domenskega imena.

Če na spletnem mestu za e-trgovino potrebujete nakupovalno košarico, ga lahko namestite s programsko opremo za namestitev z enim klikom.

Nazadnje ste lahko prepričani, da strežniki GreenGeeks združujejo PCI, kar še dodatno zavaruje podatke vašega spletnega mesta.

7. Ekskluzivni graditelj spletnih strani

S svojim spletnim gostovanjem imate dostop do vgrajenega spletnega gradnika GreenGeeks naredite ustvarjanje spletnega mesta lahek.

GreenGeeks Builder spletnih strani

S tem orodjem prejmete naslednje funkcije:

 • 100-ih vnaprej izdelanih predlog, ki vam bodo pomagale začeti
 • Teme, prijazne do mobilnih naprav in odzivne teme
 • Povlecite & tehnologija spuščanja, ki ne zahteva veščin kodiranja
 • SEO optimizacija
 • 24/7 namenska podpora

Ta gradnik spletnih strani se enostavno aktivira, ko se prijavite na GreenGeeks gostovanje.

GreenGeeks Cons

Vedno obstajajo slabosti pri vsem, tudi dobrih stvareh, kot je GreenGeeks spletno gostovanje. V prizadevanju, da vas vse seznanimo, smo pripravili nekaj pomanjkljivosti uporabe GreenGeeksa kot svojega spletnega gostitelja.

1. Zavajajoče cene

Ni zanikati, da je poceni gostovanje na spletu enostavno naleteti. Vendar pa poceni hosting storitev niso vedno na voljo pri visokokakovostnih gostovalnih podjetjih. Ne pozabite, da dobite tisto, kar plačate.

Na prvi pogled se zdi, da zanesljivo gostovanje GreenGeeks resnično ponuja poceni spletno gostovanje. In na podlagi prej omenjenih prednosti uporabe GreenGeeksa se zdi preveč dobro, da bi bilo res.

In tehnično je.

Po nadaljnji preiskavi sem ugotovil, da lahko na videz neverjetnega 3,95 USD / mesečno spletno gostovanje od GreenGeeksa pridobite samo, če se strinjate s plačilom tri leta delovne dobe po tej ceni.

Če želite plačati za enoletno storitev, boste plačali 5,95 USD na mesec.

In če ste GreenGeeks novi in ​​želite plačevati mesečno, dokler niste prepričani, da je gostiteljsko podjetje za vas, boste na koncu plačali vrtoglavih 9,95 USD / mesec!

GreenGeeks načrti in cene

Da ne omenjam, če želite plačevati mesečno za začetek, se tudi ne odpoveduje pristojbina za nastavitev, kar vas bo stalo dodatnih 15 USD.

2. Nadomestila ne vključujejo nastavitve in pristojbin za domeno

V skladu s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja GreenGeeks lahko prejmete celotno vračilo, če ste nezadovoljni, brez vprašanj.

Vendar vam ne bomo povrnili nastavitvene pristojbine, pristojbine za registracijo imena domene (tudi če ste jo prijavili brezplačno) ali pristojbin za prenos..

Čeprav se odštevanje pristojbin za domensko ime morda zdi smiselno (ker morate ob odhodu obdržati ime domene), se ljudem ne zdi pravično zaračunavati pristojbin za nastavitev in prenos, če na koncu niso zadovoljni s storitvami, ki jih nudijo.

Še posebej, če bo GreenGeeks ponudil garancijo za vračilo denarja brez postavljenih vprašanj.

Gostovalni načrti GreenGeeks

GreenGeeks ponuja več načrtov gostovanja glede na vaše individualne potrebe. Glede na to si bomo ogledali skupne načrte gostovanja in WordPress, tako da imate dobro predstavo, kaj lahko pričakujete, ko se prijavite za uporabo njihovih storitev gostovanja.

Načrti gostovanja v skupni rabi

Pokrajina gostovanja v skupni rabi se je močno spremenila. Mnogi v preteklosti so si samo želeli, da bi spletno gostovanje imelo brezhibno uptime po poceni ceni. Imate svoje majhne, ​​srednje velike in velike načrte, na strežniku udarite cPanel in končali ste. Danes kupci želijo brezhiben potek dela, hitrost, čas delovanja in prilagodljivost, kar je zajeto v lepi paket.

Sčasoma – GreenGeeks je optimiziral načrt gostovanja Ecosite Starter, da bi imel vse funkcije, ki si jih želi 99,9% gostujočih strank. Zato strankam zagotavljajo neposredno pot, da se nanjo prijavijo s spletnega mesta.

GreenGeeks skupno gostovanje

Povprečen Joe na ulici, namesto dragega načrta gostovanja z dodatnimi funkcijami, ne ve ničesar – poskušali so zmanjšati maščobo in strankam prinesti bolj optimizirano gostovanje.

Njihova vizija ponudnika gostovanja je, da svojim strankam omogočijo, da se osredotočijo na uvajanje, upravljanje in rast svojih spletnih strani, ne da bi jim bilo treba skrbeti za osnovno tehnologijo.

Gostovalska platforma bi morala ravno delovati.

Njihova razširljiva gostovalna funkcija je bila predstavljena v začetku tega leta in strankam omogoča enostavno dodajanje računalniških virov, kot so CPU, RAM in V / I na plačljiv način – odpravlja potrebo po nadgradnji na virtualni zasebni strežnik.

Z njihovimi načrti prejmete funkcije, kot so:

 • Neomejeno baz podatkov MySQL
 • Neomejeno pod in parkiranih domen
 • Enostavna uporaba armaturne plošče cPanel
 • Softaculous, ki vključuje namestitve 250 skriptov z enim klikom
 • Priložljivi viri
 • Možnost izbire vašega podatkovnega centra
 • PowerCacher predpomnilna rešitev
 • Brezplačna integracija CDN
 • Funkcije e-trgovine, kot so namestitev SSL certifikata in nakupovalni voziček
 • Brezplačni SSH in varni FTP računi
 • Podpora za Perl in Python

Poleg tega boste prejeli tudi brezplačno ime domene po namestitvi, brezplačna migracija spletnega mesta, in dostop do ekskluzivnega povleka GreenGeeks & drop page builder za enostavno ustvarjanje spletnih strani.

Načrt skupne cene se začne pri 3,95 USD / mesec (ne pozabite, samo če plačujete tri leta vnaprej). V nasprotnem primeru vas bo ta načrt stal 9,95 USD na mesec.

Ponujajo tudi Ecosite Pro in Ecosite Premium kot možnosti nadgradnje za gostovanje strank, ki to potrebujejo. https://www.greengeeks.com/kb/4873/greengeeks-shared-hosting-pricing/

Gostovanje WordPress

GreenGeeks ima tudi gostovanje v WordPressu, čeprav prihranite za nekaj funkcij, zdi se, da je enako načrtu skupnega gostovanja.

Gostovanje GreenGeeks WordPress

Pravzaprav je edina razlika, ki jo lahko opazim, dejstvo, da GreenGeeks ponuja, kar imenujejo “BREZPLAČNA WordPress izboljšana varnost.” Ni pa jasno, kaj vključuje izboljšana varnost, zato ne morem komentirati, ali gre za korist ali ne.

Vse ostalo, vključno z namestitvijo programa WordPress z enim klikom, je priloženo načelu gostovanja v skupni rabi. Poleg tega so cenovne točke enake, zato spet ni jasno, kakšne so razlike v resnici.

Pogosto zastavljena vprašanja

Tu je nekaj odgovorov na najpogostejša vprašanja:

 1. Kaj je GreenGeeks? GreenGeeks je podjetje za spletno gostovanje, ustanovljeno leta 2006, sedež pa je v Agoura Hills, Kalifornija. Njihovo uradno spletno mesto je www.greengeeks.com, njihova BBB ocena pa je A.
 2. Kakšni načrti gostovanja so na voljo pri GreenGeeksu? GreenGeeks ponuja skupno gostovanje, gostovanje WordPress Reseller gostovanje, VPS gostovanje in namenske strežnike.
 3. Kakšna nadzorna plošča se uporablja? Pogosto uporabljeni cPanel.
 4. Kako deluje brezplačna migracija spletnega mesta? Ko se prijavite za gostovanje GreenGeeksa, preprosto pošljite vozovnico migracijski ekipi, da vam lahko pomaga.
 5. Kakšne oblike plačila sprejema GreenGeeks? Vse glavne kreditne kartice (Visa, Mastercard in American Express) in PayPal.
 6. Ali so na voljo dodatni dodatki? Da, vključno z več licencami WHMCS (programska oprema za obračunavanje), obnovitvijo varnostnih kopij, ročnimi zahtevami za varnostno kopiranje in popolno skladnostjo s PCI. Seznam dodatkov si oglejte tukaj.

Ali priporočam GreenGeeks?

S toliko izbiro, kar GreenGeeks razlikuje od konkurence?

GreenGeeks je od leta 2008 vodilni v industriji okolju prijazen ponudnik spletnega gostovanja. Vendar to ni edina funkcija gostovanja, ki nas loči od drugih spletnih gostiteljev. Gostovalna platforma GreenGeeks je hitrejša, prilagodljiva in zasnovana za izboljšanje gostovanja.

Naša gostiteljska platforma ponuja obsežne računalniške vire, kar odpravlja potrebo po nadgradnji na virtualni zasebni strežnik. Vsak račun je opremljen z lastnimi namenskimi računalniškimi viri in zaščitenim virtualnim datotečnim sistemom. Izberete lahko lokacijo gostovanja, ki vam je geografsko blizu. GreenGeeks vas lahko postavi na strežnik v ZDA, Evropi ali Kanadi.

Izbirate lahko veliko več funkcij – vendar bi predlagal pogovor z našo skupino za klepet v živo ali pa nas pokličite. Naš strokovnjak za podporo bi rad povedal več odličnih razlogov, da bi nas lahko posnel.

logotip
Mitch Keeler – Odnosi s partnerji GreenGeeks

V kratkem, GreenGeeks je več kot ustrezna rešitev za spletno gostovanje. Ponujajo številne funkcije, imajo dobro podporo strankam in poskrbijo, da so podatki o obiskovalcih vašega spletnega mesta in spletnih strani varni in varni.

Da ne omenjam, če ste nekdo, ki želi biti okolju prijazen, GreenGeeks prevzame nase, da vam pomagajo biti bolj ekološki v tem visoko tehnološkem svetu. Kar je super!

Vendar morate upoštevati nekaj stvari, preden se podpišete z njimi. Zavedajte se, da cene niso takšne, kot se zdi, da je njihove garancije težko preveriti in če se premislite po prijavi, boste še vedno izgubili pošteno količino denarja.

Če to zveni kot ponudnik spletnega gostovanja, ki ga želite odjaviti, si oglejte njihovo spletno mesto in vse, kar lahko ponudijo, in se prepričajte, da zagotavljajo storitve gostovanja, ki jih resnično potrebujete po ceni. resnično želite plačati.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map