Kot lastnika majhnega podjetja je težko najti pravega ponudnika spletnega gostovanja. HostPapa se razlikuje od drugih spletnih gostiteljev s svojim začetnikom prijaznim gostovanjem za mala podjetja in začetnike.


V prizadevanju, da pomagam malim podjetjem, ki iščejo zanesljivega ponudnika gostovanja, sem se odločila, da vam pokažem vloge in izide spletnega gostitelja, ki bo pripomogel k uspehu vašega malega podjetja: HostPapa.

HostPapa ponuja cenovno ugodne cene načrtov spletnega gostovanja za začetnike in spletna mesta za mala podjetja z načrti, ki vključujejo brezplačno ime domene, neomejeno pasovno širino in diskovni prostor ter brezplačen SSL & CloudFlare CDN.

Tukaj bom pogledal najpomembnejše lastnosti HostPapa, kaj njihove prednosti in slabosti so in kaj je njihovo načrti in cene so kot. Ko boste to prebrali, boste vedeli, ali je to pravi (ali napačen) spletni strežnik za vas.

Prijavite se s to povezavo in dobili boste 58% OFF posebna ponudba – gosti vaše spletno mesto od 3,36 USD / mesec

Kaj se boste naučili v tem pregledu

 1. Pros

V prvem razdelku tega pregleda HostPapa bom predstavil tisto, kar je .

 1. Slabosti

So pa tudi negativnosti. V tem razdelku bom predstavil, kaj je .

 1. Gostovalni načrti & cene

V tem razdelku sem predstavil in katere so značilnosti vsakega načrta.

 1. Ali priporočam HostPapa.com?

In končno, tukaj vam povem, če pomislim, ali če se bolje prijavite s tekmovalcem.

hostpapa pregled

HostPapa, ustanovljen pred več kot desetimi leti, je od takrat doživel znatno rast. In čeprav zagotovo niso brez svojih pomanjkljivosti, imajo ugled pri stvareh, kot so okolju prijazne, izjemne storitve za stranke in nabor orodij, kot nalašč za začetnike lastnikov podjetij.

Torej, začnimo s tem pregledom HostPapa?.

Profesorji HostPapa

Kot sem že omenil, HostPapa dela nekaj prav, da je v tako kratkem času doživel tako velik porast. Pravzaprav se domneva, da gostujejo skoraj pol milijona spletnih mest samo v ZDA in Kanadi.

Torej, poglejmo, kaj jih naredi tako odlične in zakaj jih nekateri izbirajo med vsemi drugimi ponudniki gostovanja na trgu.

1. Hitrost

Hitreje ko se vaše spletno mesto naloži, bolje je. Raziskave so pokazale, da bo večina obiskovalcev spletnega mesta opustila vaše spletno mesto, če se ne naloži v dveh sekundah ali manj.

HostPapa je vložil v najnovejšo hitrostno tehnologijo, da bi zagotovil hitro nalaganje spletnih strani:

 • Pogoni SSD. Datoteke in baze podatkov vašega spletnega mesta so shranjene na trdih diskih, ki so hitrejši od trdega diska (trdi diski).
 • Hitri strežniki. Ko obiskovalec spletnega mesta klikne na vaše spletno mesto, splet in strežniki baz podatkov posredujejo vsebino do 50-krat hitreje.
 • Vgrajeni predal. HostPapa uporablja Cachewall, ki optimizira, zaščiti in izboljša odzivni čas za vaše spletno mesto.
 • Mreža za pošiljanje vsebine. HostPapa ima CDN, ki ga poganja CloudFlare, za predpomnjenje vsebine in hitro dostavo obiskovalcem spletnega mesta.
 • PHP7. HostPapa poskrbi, da izkoristite tudi najnovejše tehnologije na svojem spletnem mestu.

Kako hitri so časi nalaganja HostPapa?

Odločil sem se preizkusiti čase nalaganja. Ustvaril sem testno spletno mesto, ki je gostilo HostPapa (na WP Starter načrtu), nato pa sem nanj namestil WordPress in uporabil temo Twenty Seventeen.

račun hostpapa

Testno mesto se je zunaj polja naložilo razmeroma hitro, 1 sekundo, velikost strani 211 kb in 17 zahtev.

časi nalaganja hostpapa

Ni slabo .. ampak postane boljše.

HostPapa že uporablja vgrajeno predpomnjenje ki je privzeto omogočen, tako da ni nastavitev za urejanje, obstaja pa način, da hitrost nekoliko izboljšate stiskanje nekaterih vrst datotek MIME.

Prijavite se v cPanel in poiščite razdelek s programsko opremo.

oddelek za programsko opremo cpanel

V nastavitvi Optimiziranje spletnega mesta lahko optimizirate delovanje svojega spletnega mesta tako, da prilagodite način, kako Apache obravnava zahteve. Stisnite besedilo text / html text / plain in text / xml MIME in kliknite nastavitev za posodobitev.

cpanel optimizirati spletno stran

S tem sem se čas nalaganja mojega testnega mesta nekoliko izboljšal, od 1 sekunde navzdol do 0,9 sekunde.

hitrost strani hostpapa

Da bi stvari še bolj pospešil, sem šel in namestil a brezplačen vtičnik WordPress, imenovan samodejno optimiziranje in preprosto sem omogočil privzete nastavitve.

samodejno optimiziraj vtičnik

To je izboljšalo čas nalaganja še na 0,8 sekunde, skupno število strani pa je zmanjšalo na samo 197 KB in zmanjšalo število zahtev na 12.

hostpapa hitro nalaganje strani

Spletna mesta v programu WordPress, ki jih gosti HostPapa, se naložijo zelo hitro, zato sem vam pokazal dve preprosti tehniki, s katerimi lahko stvari še bolj pospešite.

2. 24-urna podpora

HostPapa ne nudi samo zvezdniške podpore, kot to počnejo mnogi drugi ponudniki gostovanja v teh dneh. Ne, namesto tega gredo naprej in naprej, da se ločijo od preostale konkurence.

Oglejte si, kaj ponujajo vsaki stranki:

 • Obsežna baza znanja. Če iščete malo samopomoči, poiščite enostavne priročnike in vadnice. Razdeljeni na kategorije, kot so gostovanje, e-pošta in domene, lahko vedno najdete točno tisto, kar iščete.
 • Video vadnice. Če ste bolj vizualna oseba in raje spremljate video vaje, je to kraj za vas. Naučite se uporabljati vse funkcije, ki jih ponuja HostPapa, in si oglejte vsebino navodila po korakih.
 • Klepet v živo. Pogovorite se s pravo osebo v živo s težavo, ki jo trenutno imate, s funkcijo klepeta v živo v HostPapi 24/7.
 • Nadzorna plošča HostPapa. Upravljajte svoj račun HostPapa s pomočjo intuitivne nadzorne plošče. Prijavite se s svojo prijavno stranjo, Facebookom, Googlom ali celo Twitterjem. Opravljajte nakupe, si oglejte podatke za obračun in celo natisnite račune za svoje zapise.
 • Vstopnice za podporo. Pošljite vstopnice za podporo ali preverite stanje obstoječih na nadzorni plošči HostPapa.
 • Strokovnjaki HostPapa. Pridružite se njihovemu tedenskemu seminarju ali celo zakažite 30-minutno usposabljanje ena na ena s predstavnikom strokovne podpore (BREZPLAČNO).

Kot dodaten bonus HostPapa omogoča tudi preprost dostop do statusa omrežja, tako da vedno veste, kaj se dogaja.

Stanje omrežja

Oglejte si stanje spletnih gostovanj in e-poštnih storitev, DNS gostovanja, strežnikov Linux in celo sisteme za obračunavanje in podporo. Da ne omenjam, preverite, ali se rešujejo kakšna trenutna vprašanja in ali se pojavlja kakšno načrtovano vzdrževanje, ki bi lahko motilo vašo storitev.

In če to ni dovolj, vedite, da HostPapa prevaja vsebino njihovega spletnega mesta v angleščino, francoščino, španščino in nemščino, kar skrbi za njihovo rastočo mednarodno bazo strank.

Baza znanja

In dobite to, saj ne samo, da lahko berete vsebino spletnega mesta HostPapa v več jezikih, lahko prejmete tudi klepet v živo in telefonsko podporo v več jezikih..

3. Visoko varni podatkovni centri

HostPapa ima a zanesljiva infrastruktura gostovanja in ohranja najvišje standarde, ko gre za zavarovanje njihovih podatkovnih centrov.

Na primer pričakujte, da bodo na vseh strežnikih HostPapa vzpostavljene naslednje varnostne funkcije:

 • Klimatska in temperaturna kontrola
 • Zvišane talne zmogljivosti
 • Zaščita pred napakami
 • Protipožarni sistemi
 • Sistemi za zaznavanje vode
 • Neprekinjeno napajanje (UPS)
 • Pripravljenost in odvečna proizvodnja energije
 • Dizelski rezervni generatorji

Izdelki Intel Server napajajo vso opremo HostPapa in popolnoma opremljeno omrežje s pogonom Cisco zagotavlja, da so podatki vašega spletnega mesta popolnoma varni.

4. Impresivno Uptime

Ekipa na HostPapa vam želimo zagotoviti 100-odstotno jamstvo za produkcijo. Lepo pri njih pa je, da razumejo, da zaradi načina skupnega gostovanja to ni samo nerealno, napačno je obljubiti.

Navsezadnje je potrebno le eno spletno mesto na skupnem strežniku, da vse vrže v kaos. Naj gre za kršitev varnosti, prekomerno porabo virov ali velik porast prometa, resnica je, da bodo strežniki v skupni rabi občasno upadali.

Kljub temu HostPapa zagotavlja 99,9% uptime.

In če ste v prvih 30 dneh od gostovanja svojega spletnega mesta s HostPapa sploh nezadovoljni, lahko dobite celotno povračilo (minus vse pristojbine za nastavitev in registracijo domenskih imen).

5. Orodja za mala podjetja

Se spomnite, ko sem rekel, da HostPapa skrbi za mala podjetja? V prizadevanju, da bi ugotovil, kako res je to, sem preučil vse funkcije, ki jih ponujajo strankam, ki so lahko koristne lastnikom malih podjetij.

In to sem si zamislil:

Imena domen

Poceni imena domen

Zaženite hitro iskanje po imenu domene z lastnim orodjem za ime domene HostPapa. Izberite med klasičnimi končnicami domenskih imen ali izberite bolj edinstveno, na primer .guru ali .club. Kakor koli že, lahko izberete resnično izvrstno ime domene, ki bo temelj vašega novega spletnega mesta.

In če se prijavite za gostovanje HostPapa, lahko svoje prvo kul ime domene brezplačno registrirate za prvo leto storitve.

Rešitve po e-pošti

HostPapa e-poštne rešitve

E-pošta je ključnega pomena za uspeh vašega malega in srednjega podjetja. Na srečo ima HostPapa veliko e-poštnih rešitev, ki jih lahko izbirate med:

 • Osnovna e-pošta ki ima profesionalno identiteto z imenom vašega podjetja
 • Napredna e-pošta ki je na voljo z več mobilnimi prijaznimi varnostnimi funkcijami
 • Office 365 e-pošta ki je priložena Microsoftovemu Officeu in nič stroškov upravljanja
 • G Suite za e-pošto, skupaj z orodji za produktivnost in spletno shranjevanje, spet brez dodatnih stroškov

SSL potrdila

SSL potrdila

Naj bo priloženo šifriranje SSL certifikata prost. SSL certifikat Premium Wildcard je ni na voljo brezplačno, HostPapa ima na voljo nekaj trdnih SSL certifikatov za vaše rastoče spletno mesto. In ker je varovanje podatkov vašega spletnega mesta in, kar je še pomembneje, podatkov obiskovalcev vaše spletne strani pomembno za vaš ugled, boste morda iskali potrdilo SSL pri ponudniku gostovanja.

Če investirate v SSL certifikate HostPapa, boste uživali:

 • 256-bitno šifriranje podatkov
 • Takojšnja in samodejna namestitev
 • 99% združljivost brskalnika

Nazadnje boste lahko prikazali pečat, ki ga je mogoče klikniti, ki vsebuje podatke vašega potrdila SSL za obiskovalce spletnega mesta, kar dodaja verodostojnost vašemu spletnemu mestu in omogoča, da ste videti vredni zaupanja.

Dostava vsebinskega omrežja (CDN)

Cloudflare CDN

Vsi gostiteljski načrti HostPapa Business in Business Pro prihajajo zraven brezplačne storitve Cloudflare CDN da hitreje kot kdaj koli prej pošljete vsebino svojega spletnega mesta globalni publiki.

Povečajte čas delovanja spletnega mesta, tako da uravnotežite nalaganje strežnika, povečate hitrost in zmogljivost spletnega mesta in celo uživate v dodani varnosti pred hekerji in drugimi varnostnimi grožnjami. Poleg tega pridobite analitiko, da boste lažje videli, od kod prihaja promet, da boste lahko spremljali potencialne grožnje.

Samodejno varnostno kopiranje spletnih strani

Brezplačne varnostne kopije spletnih strani

Nič ni hujšega kot vložiti veliko trdega dela v gradnjo spletnega podjetja, le da ga izbrišete zaradi okvare strežnika, hekerja ali kakšne druge napake na spletnem mestu..

Zato HostPapa stopi v korak in daje svojim strankam samodejne varnostne kopije na spletnem mestu:

 • Izberite med 7 različnimi obnovitvenimi točkami
 • Podatki so shranjeni na ločenih lokacijah za dodatno zaščito
 • Osnovni načrti imajo do 1 GB rezervnega prostora (na voljo je dodatni prostor)
 • Varnostno kopirajte datoteke, bazo podatkov in e-poštna sporočila svojega spletnega mesta

Ne pozabite, to je premium storitev.

6. Builder spletnih strani

Izdelava spletnega mesta nikoli ni bila lažja z uporabo ekskluzivnega HostPapa Website Builder.

Uporabi povlecite & spusti graditelja spletnih strani, izbirate med stotimi vnaprej oblikovanimi predlogi in celo zgradite trgovino za e-trgovino, ki bo prodajala fizične ali digitalne izdelke in storitve (ali oboje!).

Spletna stran Builder

Tu je nekaj ključnih funkcij, ki jih lahko pričakujete, ko uporabljate graditelja spletnega mesta HostPapa:

 • Enostavna prilagoditev vseh elementov spletnega mesta, vključno z barvnimi shemami, pisavami in slikami
 • Mobilno odziven dizajn za vse naprave velikosti
 • Prilagoditev HTML, JS in CSS, če imate nastavljeno znanje (čeprav to ni potrebno)
 • Integrirane ikone socialnih deležev in obrazci za stike
 • SEO optimizacija za boljše uvrstitve pri iskanju
 • Sposobnost objave na Facebooku
 • Način predogleda v živo za namizne in mobilne naprave

Graditelj spletnih mest HostPapa

Z graditeljem spletnega mesta HostPapa lahko spletno mesto profesionalnega videza objavite v nekaj minutah, ne da bi vedeli, kako se lička kode.

7. Zeleno gostovanje

HostPapa se ponaša s tem, da je eno prvih gostujočih podjetij, ki je izjavilo, da bo zeleno pomagalo svetu, v katerem živimo.

Spodbujajo razvoj in uporaba vetrne in sončne energije z nakupom zelenih certifikatov. To naj bi izravnalo porabo energije v njihovih podatkovnih centrih in pisarnah.

HostPapa ne porabi nič drugega kot 100% obnovljivo energijo Zelene oznake, ki prihaja iz različnih virov po ZDA in Kanadi. Pri tem ne samo zmanjšajo svoj odtis ogljika, ampak upajo, da bodo z uporabo čiste energije in skušali zmanjšati svoj odtis na Zemlji tudi več ljudi..

Na svoje spletno mesto lahko dodate pasice, s katerimi lahko z zelenim spletnim gostovanjem obvestite obiskovalce spletnega mesta.

Zelene energijske pasice

Za dopolnitev zasnove vašega spletnega mesta dodajte celoten pas, polovico pasu ali celo majhen pravokotnik.

Cons HostPapa Cons

Zdaj, ko dobro veste, kaj HostPapa lahko ponuja strankam, je čas, da si ogledate nekaj pomanjkljivosti, tako da se boste lahko odločili za najbolj informirano odločitev pri izbiri ponudnika gostovanja.

1. Drage pristojbine za podaljšanje

Na prvi pogled se zdi HostPapa zelo stroškovno učinkovit ponudnik gostovanja, še posebej, ker je zelen spletni gostitelj, ki lahko občutno podraži cene.

Poleg tega je pri ponudnikih gostovanja običajno, da imajo izjemno nizke cene prijav, da bi več ljudi spodbudili, da jih začnejo uporabljati. Nato po enem letu zadovoljive storitve ponudnik gostovanja dvigne mesečne cene in upa, da se bo večina ljudi obnovila.

Navsezadnje nihče ne želi vsako leto spreminjati gostiteljev spletnih strani, še posebej, če so zadovoljni s storitvijo.

Povedano je lahko zvišanje cen obnove nepričakovano in povzroči resne šok nalepke. In na žalost, to točno počne HostPapa.

Drage cene podaljšanja

Pridite, da boste morali vložiti v dolgoročno pogodbo, da dosežete nizko uvodno ceno, pri čemer se je treba podaljšati..

2. Manjkajoče funkcije

Začetni nabor funkcij HostPapa se zdi močan za lastnike malih podjetij. Vendar menim, da manjkajo nekatere ključne stvari:

 • Njihovi garancija za vračilo denarja 30 dni v primerjavi s konkurenco, ki ponuja 60 ali celo 90-dnevno jamstvo za vračilo denarja, je kratko
 • Samodejno varnostno kopiranje je vrhunska storitev tako za načrte gostovanja Starter kot za Business, kar je spet v nasprotju s konkurenco, kjer so v okviru gostiteljskega načrta na voljo vsaj tedenske varnostne kopije.
 • Čeprav trdijo, da je mednarodno gostiteljsko podjetje, lokacije podatkovnih centrov so precej omejene (tudi pri storitvah CDN bo to moralo vplivati ​​na hitrost mest, ki so geografsko daleč). Če se nahajate zunaj ZDA ali Kanade potem HostPapa ni najbolj idealen spletni gostitelj.

Gostni načrti HostPapa

HostPapa ponuja veliko načrtov za gostovanje, kot so VPS in gostovanje pri preprodajalcih. To je rečeno, pogledal jih bom skupne in WordPress gostovanje načrtov zato imate dobro idejo, kaj pričakovati, ko se prijavite za uporabo HostPapa gostovanja.

Skupno gostovanje

HostPapa je delil gostovanje, ki deluje odlično za tiste, ki se šele začnejo, ali tiste, ki imajo minimalno prometa, ki prihaja na njihova spletna mesta.

HostPapa skupni načrti gostovanja

Odvisno od stopnje, ki jo izberete, boste prejeli funkcije, kot so:

 • Več ali neomejeno gostovanje spletnih mest
 • Neomejeno prostora na disku in pasovne širine
 • Brezplačna registracija domenskega imena
 • 24/7 podpora
 • Brezplačno Šifriraj SSL, Cloudflare CDN in prenos spletnega mesta
 • 99% podaljška
 • Izboljšanje učinkovitosti in varnosti
 • Strežniki CloudLinux
 • In veliko več

Imeli boste tudi dostop do graditelja spletnega mesta HostPapa, nadzor cPanel, orodje Softaculous za integracijo aplikacij in celo brezplačno usposabljanje ena na ena.

HostPapa deljeno gostovanje se giblje od 3,95 USD / mesec do 12,95 USD / mesec, odvisno od tega, kateri načrt izberete.

The Business Pro načrt je najdražji načrt, vendar je vreden dodatnih stroškov, saj je na voljo z večjo zmogljivostjo, varnostjo in hitrostjo.

Na voljo je z raketno hitrimi premijskimi strežniki (3x zmogljivostjo strežnika) in podvoji RAM in trdi disk.

Lastnosti:

 • Hitrejši strežniki
 • 300-odstotno povečanje učinkovitosti
 • Manj računov na strežniku
 • 4x več CPU in MYSQL virov
 • Premium nadomestni SSL
 • Samodejno varnostno kopiranje spletnega mesta
 • Zaznavanje straniLock
 • Zasebnost domenskega imena

Gostovanje WordPress

Gostovanje HostPapa WordPress

Ponuja tudi HostPapa Gostovanje WordPressa ki skrbi za tiste, ki se odločijo za uporabo priljubljenega sistema za upravljanje vsebin WordPress.

Čeprav večina funkcij odraža tisto, kar je ponujeno v skupnih gostovalnih načrtih, lahko pričakujete tudi te dodatne gostovalne funkcije:

 • Samodejno nameščena WordPress (zelo priročna za začetnike)
 • WordPress predpomnjenje
 • Brezplačen prenos spletnega mesta WordPress
 • Izboljšani SSD pogoni
 • 24/7 strokovna podpora za WordPress
 • Vgrajen vtičnik za SEO optimizacijo (Yoast SEO)
 • Samodejne posodobitve jedra WordPress

Ko sem preizkusil čas nalaganja strani HostPapa, sem ga preizkusil na njihovem WP Starter načrtu.

Načrti gostovanja v WordPressu se nekoliko razlikujejo, ko gre za ceno: 3,95 USD na mesec, 5,95 USD na mesec in 12,95 USD na mesec, spet samo, če vlagate v dolgoročne pogodbe.

Kot pri zgoraj omenjenih skupnih načrtih, priporočam the WP Business Pro načrt. Da, to je najdražji načrt, vendar je na voljo z večjo zmogljivostjo, varnostjo in hitrostjo. Dobili boste raketne hitre premijske strežnike (3-kratno delovanje strežnika) in podvojili RAM in trdi disk.

Lastnosti:

 • Hitrejši strežniki
 • 300-odstotno povečanje učinkovitosti
 • Manj računov na strežniku
 • 4x več CPU in MYSQL virov
 • Premium nadomestni SSL
 • Samodejno varnostno kopiranje spletnega mesta
 • Zaznavanje straniLock
 • Zasebnost domenskega imena

Pogosto zastavljena vprašanja

Tu je nekaj odgovorov na najpogostejša vprašanja:

 1. Kaj je HostPapa? HostPapa je kanadsko podjetje za spletno gostovanje v zasebni lasti, ki ponuja gostovanje v skupni rabi, prodajalcu, VPS in WordPress. Njihovo uradno spletno mesto je www.hostpapa.com. Več si preberite na njihovi strani Wikipedije.
 2. Kakšna nadzorna plošča se uporablja? Pogosto uporabljeni cPanel.
 3. Ali se bo moje spletno mesto hitro naložilo? Večina načrtov gostovanja ima dostop do brezplačnih storitev CloudN CDN, ki pomagajo povečati hitrost in zmogljivost spletnega mesta. Če uporabljate gostovanje v WordPressu, boste dobili tudi vgrajeno rešitev za predpomnjenje WordPress za hitro pošiljanje statičnih datotek obiskovalcem spletnega mesta.
 4. Kaj se zgodi, če moje spletno mesto pade pod 99,9-odstotno garancijo? Po branju spletnega mesta in pogojev storitve ni videti nikjer, ki bi naslavljal, ali prejemate dobropis za kakršen koli izpad. HostPapa se namesto tega zanaša na svoje trditve, da bodo ves čas vzdrževali 99,9% uptime.
 5. Ali je na voljo brezplačno SSL potrdilo? Da, čeprav je za nakup na voljo nekaj naprednih SSL certifikatov, lahko vsak načrt gostovanja prejme brezplačno šifrirano SSL potrdilo Let’s Encrypt, kar je super za lastnike malih podjetij, ki na svojem spletnem mestu sprejemajo plačilo..
 6. Ali obstaja kakšno vgrajeno orodje za trženje? Da, lahko s pomočjo ustvarjalca spletnih strani HostPapa vključite skupno rabo družbe na svojem spletnem mestu, optimizirate spletno mesto za SEO in višje uvrstitve v iskanju in celo sodelujete z Google Analytics, tako da lahko sledite, od kod prihajajo obiskovalci spletnega mesta in kaj počnejo enkrat na vašem Spletna stran.

Ali priporočam HostPapa?

Na koncu je HostPapa dobra rešitev za spletno gostovanje za tiste, ki potrebujejo nekaj več začetnikom prijazen. Prav tako je dobro za tiste, ki so vodenje malih podjetij. Nabor funkcij je dovolj velik, da lahko opravi delo, vendar ne presega tistih, ki preprosto ne potrebujejo toliko.

Če pa začnete opažati skaliranje vašega malega podjetja, boste našli razpoložljive vire, ki ne bodo mogli najbolje služiti vašim potrebam. Vendar pa boste imeli varno spletno mesto, ki vzdržuje impresivno uptime. Da ne omenjam, se boste lahko počutili dobro glede dejstva, da zmanjšujete lastni ogljični odtis z uporabo zelenega spletnega gostovanja.

Če se odločite, da boste HostPapa uporabili za svoje potrebe po gostovanju, se prepričajte, da predhodno preučite svoj proračun, saj je v vsak načrt vgrajenih nekaj vprašljivih pristojbin. Poskrbeti boste morali tudi za to, da gostitelja dobro odpravite, saj imate le 30 dni časa, da se odločite, ali jih želite obdržati ali ne (če želite vračilo, ki je).

Če HostPapa zveni kot ponudnik spletnega gostovanja, ki ga želite preveriti, pojdite na njihovo spletno mesto, si oglejte, kaj lahko ponudijo, in se prepričajte, da imajo funkcije gostovanja, ki jih potrebujete za uspešno izvajanje spletnega mesta za mala podjetja..

Prijavite se s to povezavo in dobili boste 58% OFF posebna ponudba – gosti vaše spletno mesto od 3,36 USD na mesec

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me