Easychee pregled

Tražite li jednostavan način registracije, hostovanja i upravljanja web-mjestima WordPress, ali niste sigurni gdje biste sve to dobili od jednog davatelja usluga koji se jednostavno koristi? Zatim EasyWP WordPress hosting tvrtke Namecheap može biti opcija za vas.


Pogledajte EasyWP.com

Ako ste izveli neko kopanje (što biste uvijek trebali učiniti prije donošenja konačne odluke), možda ste naišli Namecheap.

Poznat kao najbolji neovisni ICANN registar domena osnovan 2000, Namecheap je ponosni menadžer s preko 10 milijuna imena domena. Ali više od toga, Namecheap tvrdi da je jedan od najlakši za korištenje i najjeftiniji WordPress hosting hosting davatelji usluga u svijetu (o tome ćemo vidjeti u mojem EasyWP pregledu ispod).

Klikom na ovu vezu možete ugostiti samo svoju web stranicu $ 1 za prvi mjesec (instalirajte 1x web stranicu WordPress i instalirajte je).

Pregled preglednika imena i EasyWP

 1. Easycheva recenzija

Evo mog s pregledom različitih cijena i planova za odabir.

 1. Za i protiv EasyWP-a

Evo malo bliže pogledam na i. Jer ima puno dobrih stvari, ali ima i negativa.

 1. Glavne značajke imenjaka

Ovdje u ovom odjeljku ću se pozabaviti imenima i ostalim proizvodima i uslugama koje oni nude.

 1. Preporučujem li EasyWP.com?

Ovdje u sažetku kažem vam postoje li ili postoje bolji EasyWP alternative.

easywp uspio wordpress hosting

Želite vlasnicima web stranica pružiti najnovije najkvalitetnije domene i hosting proizvoda po super konkurentnim cijenama, Namecheap nastoji pružiti zvjezdanu uslugu, sigurnost i podršku.

Ali ostaje pitanje: je Namecheap vrsta pružatelja usluga hostinga kojom želite upravljati svojom web stranicom WordPress?

Uostalom, samo zato što nude pouzdane usluge naziva domene, ne znači da se podudaraju kada je u pitanju web hosting i upravljani WordPress hosting.

Pogledajmo.

Namecheap EasyWP WordPress hosting (i planovi)

Namecheap nudi razne hosting planove za ispunjavanje potreba svih vlasnika web stranica, bez obzira na industriju i veličinu.

Svaki plan dolazi s moćnim alatima koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, kao i čvrstom zaštitom vaših podataka i podataka o posjetiteljima vaše web lokacije..

namecheap easywp pregled - vođenje wordpress hostinga

Evo prekrivanja višestrukih hosting planova Namecheapa, počevši od onog što je najbolje: uspio WordPress hosting.

Pomoću Namecheapovog upravljanog WordPress hostinga možete dobiti web hosting za svoju WordPress web stranicu u nekoliko sekundi. zvao EasyWP, ova usluga hostinga pruža vam najviše svega što vam je potrebno za izgradnju i održavanje vaše WordPress web stranice.

Na taj se način možete usredotočiti na važnije stvari poput marketinga svog branda, izgradnju većeg praćenja i osiguravanje veće prodaje.

Provjerite što možete dobiti kada upotrebljavate EasyWP:

 • 99% produžnog jamstva
 • Instalacija Instant WordPress-a
 • Pokreće Namecheap Cloud
 • SFTP i pristup bazi podataka
 • Privremena besplatna domena EasyWP (koristi se dok ne dobijete vlastitu registriranu domenu)
 • Ugrađena mogućnost održavanja
 • Opcije za jednostavno sigurnosno kopiranje i vraćanje
 • Podrška za domene Namecheap
 • 24/7 Podrška za imeche
 • SSL certifikati
 • Vlasnička nadzorna ploča

Trenutno postoje tri upravljana WordPress hosting hosting plana:

 1. EasyWP Starter: ovaj plan dolazi sa SSD za pohranu od 10 GB, 50K posjetitelja / mjesec, i započinje od 3,88 USD mjesečno (prvi mjesec je samo 1 USD, obnova 28,88 USD nakon toga).
 2. EasyWP Turbo: ovaj plan dolazi sa SSD za pohranu od 50 GB, 200K posjetitelja / mjesec, i započinje od 7,88 USD / mjesečno (prvi mjesec je samo 2 USD, obnavljanje 68,88 USD nakon toga).
 3. EasyWP Supersonic: ovaj plan dolazi sa 100 GB SSD prostora, 500K posjetitelja / mjesec, i započinje od 11,88 USD / mjesečno (prvi mjesec je samo $, nakon toga obnavljanje 98,88 USD).

easywp usporedba cijena

Nema sumnje da jesu povoljne cijene. Iako također nema načina reći koliko će trajati ova prodajna cijena, kao što su neki dan, cijene na svim hosting planovima bile različite.

Pros za Namecheap EasyWP

Namecheap se gotovo dva desetljeća široko koristi za usluge naziva domena. No, znači li to da pružane usluge hostinga nude išta vrijedno?

cvrkut

EasyWP nije samo jedan od najjeftinijih pružatelja usluga WordPressa, već je i jedan od najbržih:

easywp brzog hostinga

Evo nekoliko najboljih razloga za korištenje Namecheap web hostinga.

1. Velika vrijednost za novac

Može biti teško zadržati se na proračunu prilikom pokretanja nove web stranice, čak i kada je riječ o web hostingu. I premda postoje vani izvrsni pružatelji usluga hostinga, neki su vrlo skupi za korištenje.

easywp upravljani wp hosting planovi (godišnje)

S Namecheapom dobivate sve osnove koje bi trebala doći s pružateljem usluga hostinga i to po vrlo niskoj cijeni.

Nema puno upravljanih WordPress domaćina koji su spremni pružiti stvari poput rutinskih sigurnosnih kopija, besplatnih SSL certifikata i podrške 24/7 za onoliko niske koliko i Namecheap.

I za kraj, cijena obnove web mjesta Namecheap još uvijek je vrlo jeftina. Jeftina cijena je, bez sumnje, najbolja stvar kod EasyWP-a!

2. Jednostavna nadzorna ploča

Mnogima se možda neće svidjeti činjenica da upravljani hosting planovi Namecheapa dolaze s vlasničkom nadzornom pločom za razliku od standardnog cPanela.

Ali činjenica je da je EasyWP nadzorna ploča ima jednostavno postavljanje koje je jednostavno za korištenje.

jednostavna nadzorna ploča

To je rečeno, ako odlučite koristiti bilo koji drugi plan hostinga Namecheap, imat ćete pristup popularnom cPanelu za upravljanje vašim web mjestima, što je uvijek dobrodošlo među onima koji su navikli koristiti taj standardni upravljački panel.

Početak rada s EasyWP-om ne može biti lakši.

3. Instant postava WordPress-a

Činjenica da Namecheap instalira WordPress na vašu web lokaciju odmah (jednim jednostavnim klikom) je sjajna.

postava wordwp wordpressa

Ovaj jednostavan postupak sprječava početnike da rade na pogreškama, ubrzava proces izrade web mjesta i postavlja dobre temelje od samog početka.

4. Jednostavno sigurnosno kopiranje i ažuriranje sigurnosti

Imati sigurnosne kopije vaše web stranice u svakom trenutku smanjuje vrijeme zastoja u slučaju da se nešto dogodi. Također obnavlja sav vaš naporan rad, a život manje stresnim (od čega svi mogu imati koristi!).

jednostavne sigurnosne kopije wordpressa

Bez obzira želite li se osloniti na rutinske sigurnosne kopije Namecheap-a ili ih ručno izvesti sami, Namecheap čini izradu sigurnosnih kopija web stranice jednostavnim za napraviti na cPanelu ili na EasyWP nadzornoj ploči (ovisno o tome koji plan hostinga koristite).

5. Ugrađeno rješenje za predenje

Namecheap želi osigurati da su brzina i performanse vaše web stranice najbolje što mogu biti. Zato svi upravljani planovi za WordPress hosting hosting dolaze s unaprijed instaliranim EasyWP dodatkom.

easywp ugrađen u predmemoriranje

ugrađeno predmemoriranje rješenje rukuje predmemoriranjem stranica, objekata i baze podataka tako da ne morate.

6. Besplatne CDN usluge

CDN je izuzetno koristan za isporuku trenutnih sadržaja web mjesta posjetiteljima koji stignu na vašu web lokaciju. Pomoću mreže poslužitelja smještenih širom svijeta, kada netko klikne na vašu web lokaciju, poslužitelj koji se nalazi najbliže geografski dostavlja sadržaj.

S Besplatni CDN tvrtke EasyWP usluga, postupak skaliranja i ubrzavanja vaše web stranice nikada nije bio jasniji i intuitivniji. Možete dodati CDN svojoj domeni za manje od pet minuta. EasyWP-a Nadzvučni CDN uključuje

 • Analitika u stvarnom vremenu.
 • Podrška HTTP / 2 sljedeće generacije.
 • 45 lokacija visokih performansi poslužitelja.
 • Globalno praćenje rada web stranica.
 • Vatrozidovi web aplikacije za zaštitu od napada unaprijed.
 • Besplatni namjenski SSL za plaćene planove.

7. 30-dnevno jamstvo povrata novca

Uvijek postoji sigurnost da pružatelj usluga hostinga s kojim odlučite otići ima garanciju povrata novca.

Uostalom, ako je tvrtka dovoljno uvjerena da će vam se svidjeti hosting plan koji odaberete, trebao bi biti povrata novca iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni.

Namecheap nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve upravljane WordPress planovima.

Klikom na ovu vezu možete ugostiti samo svoju web stranicu $ 1 za prvi mjesec (instalirajte 1x web stranicu WordPress i instalirajte je).

Slabosti Namecheap-a EasyWP

Iako se čini da Namecheap ima sve što biste mogli potražiti u web domaćinu, pogledajmo nekoliko nedostataka:

1. Nejasna jamstva za neispravno poslovanje

Kada čujete da zajednički hostingovi planovi Namecheap imaju 100% produženu garanciju ili čak i uspjeli WordPress hosting hosting planovi imaju 99,9% produženog jamstva, očekujete da će vrijeme produženja odgovarati garancijama.

Vrijeme produženja EasyWP-a je pristojno, ali nije savršeno. Namecheap obećava 100% produženje rada, ali to se odnosi na produženje rada njihovih poslužitelja, a ne na vašoj web lokaciji koja ima 100% produženog vremena. Slijede prosječni rezultati rada za posljednjih 6 mjeseci:

 • Travanj 2019: 99,86%
 • Ožujak 2019: 99,87%
 • Veljača 2019. 99,91%
 • Siječanj 2019. 99,89%
 • Prosinac 2018 .: 99,91%
 • Studeni 2018 .: 99,57%

Kao što vidite, produženje rada nije ni blizu 100%. I tu je ulov. Namecheap obećava da će njegovi poslužitelji biti pokrenuti 100% vremena – a ne vaša web stranica, kao što mnogi vjeruju.

Taj se isti koncept može primijeniti na bilo koji web hosting plan koji koristite, bilo da se dijeli, VPS ili čak uspijeva WordPress hosting.

2. Blokirani dodaci

Budući da se dodatak EasyWP automatski instalira na sve EasyWP WordPress web stranice i rukuje tri razine naprednog keširanja, Namecheap je stvorio popis dodataka koje ne smijete koristiti.

Smatra se da ovaj popis zabranjenih dodataka negativno utječe na brzinu i performanse vaše web stranice i uključuje mnoge popularne WordPress predmemorije za predmemoriranje poput WP Rocket i W3 Total Cache.

zabranjeni dodaci

Ovaj blokirani popis dodataka uključuje i druge popularne dodatke:

 • Gumbi za jednostavno dijeljenje na društvenim mrežama
 • EWWW alat za optimizaciju slike
 • Slični postovi
 • WP Raketa
 • WP Super predmemorija

Možete vidjeti puni popis zabranjenih dodataka i njihove razloge’ovdje nije dopušteno.

Sjetite se samo ako koristite Namecheap EasyWP hosting, nećete moći koristiti nijedan zabranjeni dodatak, bez obzira koliko ih volite.

3. Ograničenja web mjesta

Od sada, oni koji žele koristiti WordPress hosting za upravljanje Namecheap-om jesu ograničeno na 1 instalirati WordPress. Ako želite ugostiti više web stranica WordPressa s Namecheapom, morat ćete kupiti dodatne EasyWP pretplate.

Svaki novi dodatak web mjestu vratit će vam 29,99 USD, što brzo može pretvoriti jeftini WordPress hosting u skupi WordPress hosting ako imate više web mjesta koja trebaju hosting usluge.

To zapravo i nije loše, ali upozorite vas ako je vaša namjera ugostiti više WordPress web lokacija pomoću EasyWP-a, tada morate platiti za svaki addon web mjesto.

4. Nedostatak telefonske podrške

Iako nekim ljudima to možda nije važno, vrijedno je napomenuti da Namecheap kupcima ne nudi telefonsku podršku.

To znači da kad dođe do problema, ne možete s nekim razgovarati o tome, a vi ste na milost i nemilost karata službe za pomoć i sati uživo.

Uz to, nisam impresioniran ni podrškom za chat uživo. Postavio sam jednostavno pitanje: Dobivam li Builder web mjesta pomoću EasyWP Upravljanog WP hostinga ili je to samo za zajedničke planove hostinga?

live chat

Odmah, odgovor je molim dajte mi 3-5 minuta da razmotrim vaš zahtjev. U usporedbi s drugim sustavima za podršku uživo razgovaranim s ovim, to nije dobar znak.

Nitko ne bi trebao dugo čekati na odgovor na jednostavno pitanje, pogotovo kad toliko mnogo natjecatelja vani ima odgovore na sve odmah..

Tijekom razgovora uslijedilo je još jedno jednostavno pitanje vezano za privremenu domenu EasyWP-a koje dolazi s upravljanim WordPress hostingom.

vrijeme odgovora uživo

Opet su me “stavili na čekanje” (dvije minute nakon postavljanja pitanja) što za mene znači da osoba s kojom sam razgovarao nema pojma kako odgovoriti na moja pitanja. To može brzo postati frustrirajuće ako imate puno pitanja.

Glavne značajke Namecheap-a

Namecheap je višestruka tvrtka koja nudi svojim kupcima mnoštvo različitih alata i usluga.

Ostali planovi hostiranja imena

Namecheap također ima druge hosting planove za one koji imaju različite potrebe. Pogledajmo brzo.

Dijeljeni hosting

Uz 100-postotno jamstvo za produženje rada, ažurirani cPanel i novi Builder web stranica, stvaranje web mjesta koja se sada ističe i upravljanje njime nikada nije bilo lakše. Također možete očekivati ​​značajke poput besplatnog SSL certifikata, rutinskih sigurnosnih kopija web mjesta i preko 100 ugrađenih aplikacija s instalacijom jednim klikom..

Imajte na umu da se Builder web stranica smatra sustavom upravljanja sadržajem, a ne ugrađeni alat. To znači da ne možete koristiti Web Builder na WordPress web mjestu, kao što mi je objašnjeno tijekom live chat sesije. To nije jasno na web mjestu i može uzrokovati određenu zbrku.

Planovi zajedničkog hostinga počinju od 2,88 USD za mjesec dana (9,88 USD za godinu dana).

Hosting prodavača

Postavite više vlastitih web stranica ili postanite prodavač i plasirajte na tržište svoj vlastiti brend pomoću Namecheap hosting hosting plana. Uživajte u značajkama kao što su nepromjereni D + GB propusnost, besplatni cPanel i WHM, preprodavački alati (WHMCS platforma za naplatu, SSL prodajni program, marketinški alati s bijelim oznakama) i anonimni poslužitelji imena, tako da vaši kupci nikada ne uče o uslugama hostinga koje koristite domaćin njihovim web mjestima.

Postoje tri planova hostinga za preprodavače: Nebula (16,88 USD mjesečno), Galaxy Expert (26,88 USD mjesečno) i Universe Pro (36,88 USD mjesečno).

VPS hosting

VPS hosting s Namecheap-om pruža vam mogućnost lakog skaliranja vaše web stranice bez ometanja korisničkog iskustva, trošenja previše resursa ili uzrokovanja rušenja vaše web lokacije. Evo nekoliko najboljih značajki koje dobivate s VPS hostingom: SSD pohrana, potpuni pristup korijenu, 99,9% garancija produženja rada, jednostavna mogućnost nadogradnje i nadogradnje te rutinsko sigurnosno kopiranje.

Odaberite između dva VPS hosting plana – Pulsar (14,88 USD mjesečno) ili Quasar (24,88 mjesečno) – i potiskivati ​​rastuću web stranicu u veliku brzinu.

Namjenski hosting

Za web stranice velikih razmjera kojima su potrebni namjenski poslužitelji možete dobiti vrhunske značajke poput namjenskog podatkovnog centra koji drži sve poslužitelje, snažne Intelove procesore i stabilne mreže za vrhunsko povezivanje i mogućnost brzog rješavanja problema

Kada koristite namjenski poslužitelj Namecheap, također imate pristup uslugama upravljanja poslužiteljem za stvari poput savjeta ponavljanja korisničke podrške, obustava poslužitelja, obnove jezgrenog softvera i ispravci nedostataka poslužitelja.

Cijene za Namecheap namjenske poslužitelje su konkurentne, u rasponu od 39,44 USD mjesečno – 188,88 USD mjesečno ovisno o vašim individualnim potrebama.

Usluge naziva domena

imena domena

Namecheap ima sve što vam je potrebno kada je u pitanju naziv domene vaše web stranice:

 • Registar: pronađite savršeno ime domene pomoću funkcije pretraživanja imena Namecheap i registrirajte ga odmah.
 • Prijenos: uštedite na obnavljanju prijenosom vaše domene u Namecheap i dobiti dodatnu godinu registracije besplatno.
 • tržište: pregledajte dostupne domene, kupite novu ili prodajte svoju koja posjedujete na Namecheap-ovom tržištu domena.
 • Osobne domene: stvorite osobnu domenu koristeći se svojim vlastitim imenom, a zatim .com ili .me i markirajte se u ovom konkurentnom internetskom okruženju.

Namecheap nudi i FreeDNS usluge svima, čak i onima koji za svoje nazive domena koriste druge hosting ili registre. Ova besplatna usluga dolazi s intuitivnom upravljačkom konzolom i 24/7 tehničkom podrškom.

Najbolja stvar u vezi s imenima domena Namecheap je zauvijek besplatni WhoisGuard, to će vaše podatke o Whoisu učiniti nevidljivim od trenutka kada vaše domene kupite od Namecheap-a..

Internetska sigurnost

Zaštita vaše prisutnosti na internetu i osobnih podataka vaših mrežnih kupaca presudna je za vašu reputaciju marke i opći uspjeh. Srećom, Namecheap to razumije i uzima na sebe da ponudi tri različita načina da se zaštitite:

Zaštita privatnosti WhoisGuarda: čuvajte svoje kontakt podatke (kao što su ime, e-adresa, adresa i telefonski broj) izvan javne Whois baze podataka da vas neželjeni poštu, marketinške firme i mrežni prevaranti ne mogu pronaći. Ova besplatna usluga također sprečava otmicu imena domene, što se događa kada netko koristi vaše osobne podatke za prijenos vaše domene drugom registraru.

SSL certifikat: zaštitite podatke svojih kupaca SSL certifikatom. Ovo će vam pomoći da steknete povjerenje u vašu marku i uspostavite se kao pouzdana tvrtka s kojom ljudi žele poslovati.

Premium DNS: ako ste zabrinuti zbog DNS produžetka, iskoristite sigurnu, globalno dostupnu DNS uslugu Namecheap. Također dolazi sa stopostotnim ugovorom o razini usluge, tako da se više nikada ne morate brinuti zbog prekida rada DNS-a.

VPN usluga: Namecheap je nedavno predstavio novu VPN uslugu koja nudi brza, sigurna, neograničena i pouzdana VPN rješenja. Njihova VPN mreža djeluje u preko 40 zemalja. Njihov VPN proizvod nov je na tržištu i uistinu se, barem barem, ne može natjecati s NordVPN-om i ExpressVPN-om..

Više o SSL-ovima

Namecheap vrlo ozbiljno uzima SSL certifikate. Zato ćemo detaljnije pogledati sve što dobivate Namecheap SSL certifikatom instaliran na vašoj web stranici:

 • Službeni pečat SSL stranice
 • Vrhunska podrška dostupna je 24 sata dnevno
 • Kompatibilnost između preglednika
 • 256-bitna ili 128-bitna enkripcija

Privatni hosting e-pošte

Namecheap ima privatno, sigurno i pouzdano rješenje u oblaku za sve vaše potrebe e-pošte temeljene na webu. Svi privatni planovi e-pošte dolaze s laganim sučeljem za web poštu koja upravljanje e-poštom, kontaktima i kalendarom čini cinch.

Dobivate i značajne značajke kao što su:

 • POP / IMAP / Webmail
 • Mnogo GB prostora za pohranu e-pošte i datoteka
 • Zaštita od neželjene pošte
 • Mobilna podrška
 • Unificirano upravljanje računom e-pošte
 • Alati za suradnju za postavljanje korisničkih uloga, brzo pregledavanje i dijeljenje podataka

Graditelj web stranica

graditelj web stranica

Izgradnja vaše web stranice nikada nije bila jednostavnija zahvaljujući ugrađenom Namecheap Builderu web stranica. Dolazi s drag and drop sučeljem. A ako vam treba malo inspiracije, možete odabrati između preko 200 unaprijed dizajniranih predložaka kako biste započeli, bez obzira u kojoj se industriji nalazite.

Ovaj intuitivni graditelj web stranica također dolazi sa:

 • Višejezična podrška (45 jezika)
 • Društveni mediji, opcije plaćanja i podrška za videosadržaj
 • Odgovarajući dizajn
 • SEO optimizacija
 • Opcije izgleda odredišne ​​stranice i rešetke

Zapamtite, ovo je sustav upravljanja sadržajem, a ne alat koji se može koristiti na web stranicama WordPressa.

Dodatni ugrađeni alati

aplikacije za nadgledanje imena

Namecheap dolazi s besplatnim i vrhunskim aplikacijama koje se na jednostavan način integriraju s novostvorenom web stranicom i čine jednostavnu izgradnju, upravljanje i održavanje web lokacije..

Neke od najboljih aplikacija kojima možete pristupiti uključuju G Suite, Weebly, Nadgledanje vremenskih ograničenja imena i platno.

Preporučujem li EasyWP? Sažetak

Namecheap je prilično sjajan. Imaju solidnu reputaciju kao sjajan u industriji imena domena i tvrde da znaju što rade u industriji web hostinga.

Ako želite super jeftino rješenje za hosting WordPressa koje olakšava postavljanje WordPress-a; onda je EasyWP odličan izbor.

Klikom na ovu vezu možete ugostiti samo svoju web stranicu $ 1 za prvi mjesec (1x web stranica WordPress instalirana i spremna za rad).

Međutim, ako zanemarite jeftinu cijenu, onda Namecheap zapravo ne odgovara u usporedbi s ostalim pružateljima usluga WordPress hosting usluga vani.

Za mene je velika greška to što za upotrebu EasyWP-a možete koristiti samo imena domena registrirana u Namecheap-u.

Ako vas ovaj EasyWP pregled nije uvjerio i želite više od upravljanog domaćina WordPressa, onda postoji mnogo drugih pouzdanih rješenja za hosting za odabir.

Sve što trebate učiniti je provjeriti naše preglede o hostingu i odlučiti koji je najbolji za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map