DreamHost pregled

DreamHost je zaslovel s svojim velikodušnim in vodilnim 97-dnevnim jamstvom za vračilo denarja v industriji in obljubljajo, da bo vaše spletno mesto hitro, varno & vedno gor.


Kot eden najdaljših vladnih ponudnikov spletnega gostovanja na trgu danes, DreamHost ve za funkcije, cenovno ugodnost in podporo strankam. Ta pregled DreamHost vas bo seznanil, če je ta spletni gostitelj dobra izbira za vas.

Vendar vas želimo voditi skozi vse, kar lahko ponudijo, tako da, če se pojavijo na vašem seznamu “maybes”, lahko bolje ugotovite, ali je DreamHost spletni gostitelj, ki mu želite zaupati podatke svojega spletnega mesta..

To se boste naučili iz tega pregleda DreamHost

 1. Seznam profesionalcev

Tu si podrobneje ogledam uporabo DreamHosta. Ker je o tem spletnem gostitelju veliko dobrih stvari.

 1. Seznam slabosti

Vendar pa ima DreamHost tudi nekaj slabih strani. Tu si podrobneje pogledam, kaj so.

 1. Načrti DreamHost & Cene

Tu v tem razdelku bom podrobneje opisal njihovo.

 1. Ali priporočam DreamHost.com?

Tukaj vam povem, ali ali če mislim, da vam je bolje, da nadomestite DreamHost.

Torej, pojdimo v ta pregled DreamHost …

Prednostniki DreamHost-a

DreamHost je neodvisno lastniško in upravljano gostovalno podjetje, ki je prestalo preizkus časa, kljub temu da je Endurance International na videz prevzel nekatera največja imena v zgodovini gostovanja (npr. IPage, Hostgator in Bluehost).

Da bi DreamHost to storil in ostal uspešen, si je moral zelo prizadevati, da bi zadovoljil stranke, ki iščejo zanesljivo gostovanje, ki je na voljo z vsem potrebnim za zagon donosne spletne strani.

Torej, poglejmo in poglejmo, kaj vse lahko ponudijo.

1. Hitrost

Hitri strežniki so zelo pomemben dejavnik pri izbiri spletnega gostitelja. Ker so raziskave pokazale, da bo večina obiskovalcev spletnega mesta zapustila vaše spletno mesto (in se nikoli več ne vrnila), če ne uspe naložite v 2 sekundah ali manj.

Hitreje ko se vaše spletno mesto naloži, bolje je!

Lastniki spletnih mest potrebujejo hitro nalaganje spletnih mest, kaj pomeni hitro skladanje DreamHosts-a?

Res je odvisno od storitev, ki jih imate pri nas, vendar smo porabili veliko časa za izdelavo naše upravljane ponudbe WordPress, DreamPress, da bi zagotovili eno najbolj odzivnih izkušenj z WordPressom v spletu!

se predpomni na ravni strežnika s PHP OPcache in Memcached, deluje na vrhu bliskovitega PHP7 in živi razporejeno po spletnem strežniku Nginx in strežniku baz podatkov MySQL, optimiziranem za WordPress. Na DreamPress smo zelo ponosni in smo se zelo trudili, da bi postali ena najmočnejših spletnih gostovanj WordPress.

Dreamhost logotip
Brett Dunst – DreamHost VP za korporativne komunikacije

DreamHost ponuja nekaj najnovejše hitrostne tehnologije, s katero zagotovite, da se vaše spletno mesto hitro naloži:

 • Pogoni SSD. Datoteke in baze podatkov vašega spletnega mesta so shranjene na SSD-ju, ki so veliko hitrejši kot trdi disk (trdi disk).
 • Gzip stiskanje. Privzeto je omogočeno v vseh načrtih gostovanja
 • OPcache predvajanje. OPcache je predpomnilnik, vgrajen v PHP, in je tudi privzeto omogočen.
 • Mreža za pošiljanje vsebine. Cloudflare je storitev CDN, ki zagotavlja zaščito in pospeševanje spletnih strani. DreamHost je “Optimiziran gostiteljski partner” podjetja Cloudflare.
 • PHP7. To je zadnja različica PHP-ja in zagotavlja hitrejše delovanje in manj virov.

Preskus hitrosti – kako hiter je DreamHost?

Odločil sem se preizkusiti čas nalaganja. Ustvaril sem testno spletno mesto, ki je gostilo (v načrtu Shared Starter), in nato namestil WordPress (z uporabo vsebine argentinske teme in lutke lorem ipsum).

Nadzorna plošča

Na testnem mestu se je testno mesto naložilo precej hitro, 1,1 sekunde, velikost strani 210 kb in 15 zahtev.

sanjska hitrost

Sploh ni slabo .. ampak postane boljše.

DreamHost že prihaja vgrajeno predpomnjenje in stiskanje gzip ki so privzeto omogočene, zato tu ni nastavitev za optimizacijo.

Da pa bi stvari še bolj pospešil, sem šel naprej in namestil a brezplačen vtičnik WordPress, imenovan samodejno optimiziranje in preprosto sem omogočil privzete nastavitve.

samodejno optimiziraj vtičnik

To je še izboljšalo delovanje, saj se je obril 0,1 sekunde, in zmanjšal skupno velikost strani na samo 199 kb in zmanjšala število zahtev na 11.

časovna hitrost nalaganja sanj

Spletna mesta v programu WordPress, ki jih gosti DreamHost, se naložijo precej hitro, tu pa sem vam prikazal preprosto tehniko, s katero lahko stvari še bolj pospešite.

2. DIY Remixer Builder spletnih strani

Ekipa v DreamHostu ve, kako težko je zgraditi spletno mesto iz nič, še posebej, če ne poznate nobene kode.

remixer

Zato ponujajo ustvarjalce spletnih strani Remixer vsem strankam, da ustvarijo izstopajoča spletna mesta, ki so usmerjena v promet in pretvorbo obiskovalcev v kupce.

Tu je nekaj funkcij, ki so priložene vašemu vgrajenemu ustvarjalcu spletnih mest:

 • Neomejeno ustvarjanje spletnega mesta po enem načrtu gostovanja
 • Brez omejitev strani
 • Teme, ki so prijazne mobilnim napravam
 • Barve in pisave po meri
 • Dodelitev domenskega imena spletnemu mestu Remixer (brezplačno)
 • Dostop do brezplačnih in profesionalnih fotografij
 • Vgrajena SEO optimizacija
 • Posamezna medijska knjižnica, tako da lahko na svojem spletnem mestu objavljate fotografije, videoposnetke in zvoke

remixer teme

Izdelava spletnega mesta od zgoraj navzgor je zelo preprosta, če uporabljate ekskluzivni ustvarjalec spletnih strani.

3. Imena domen in še več

DreamHost ne ponuja samo domenskih imen s svojimi načrti gostovanja (razen za načrt za gostovanje v skupni rabi), vključujejo tudi kup dodatnih funkcij, zato je posel malo slajši.

Za začetek uporabite njihovo priročno vrstico za iskanje domen in poiščite popoln URL za rastoče spletno mesto.

domenska imena

Nato uživajte v naslednjem:

 • Samodejna obnova. Nastavite lastno samodejno obnovitev domenskega imena, tako da lahko vsako leto poskrbite, da bo vaše ime domene ostalo in nihče ne bo izkoristil svojega trdega dela.
 • Upravljanje z DNS. Referenčni računalniki po imenih namesto po naslovih IP.
 • Brezplačno prejmite toliko poddomena, kolikor jih potrebujete.
 • Namenski strežniki imen. Ustvarite iskalne strežnike imen z vašo domeno, da odgovorite na zahteve DNS za svojo domeno.
 • Posredovanje domen. Samodejno preusmerite obiskovalce vaše spletne strani na drug URL ali ime domene za lažje upravljanje vsebine.
 • Izbirno zaklepanje domene. Brezplačno zaklenite svoje ime domene za dodatno varnost, tako da ne bo mogoče opraviti nepooblaščenih sprememb.

Registriranje domenskih imen s DreamHostom je najpreprostejša rešitev, ko jih uporabljate tudi kot ponudnik gostovanja.

Če imate ime domene pri drugem podjetju, ga lahko preprosto prenesete na DreamHost, ko boste pripravljeni.

4. Predanost okolju

DreamHost razume, da vodenje gostujočega podjetja odmerja okolje. Na primer, elektrika za vzdrževanje strežnikov, papir za vodenje pisarn in celo plin, ki je potreben, da zaposleni vsak dan pridejo na delo in z njega, vplivajo na okolje, ki ga delimo vsi.

Obstaja tudi razumevanje, da je DreamHost z leti in dolgo v prihodnost zrasel in bo še naprej rasel v večje podjetje, ki porabi več zemeljskih dragocenih virov.

V odgovor DreamHost naredi naslednje, da zmanjša lastni ogljični odtis:

 • Njihove pisarne imajo energetsko učinkovite naprave in razsvetljavo ter uporabljajo vodovodne napeljave z nizkim tokom
 • Podatkovni centri vključujejo visoko učinkovito hladilno infrastrukturo, uporabo komunalne in obnovljene vode, energetsko učinkovite procesorje in energijo iz obnovljivih virov, kot so vetrne elektrarne, sončne plošče in hidroelektrarne
 • Zaposleni prejmejo brezplačne koše za recikliranje v svojih pisarnah, finančne spodbude za uporabo javnega prevoza, priložnosti za delo od doma in dostop do e-prijave in videokonference

Če je vaša naloga, da rešite okolje, pomembna, lahko ste prepričani, da je DreamHost na vaši strani in po svojih najboljših močeh zagotavlja okoljsko odgovorne storitve gostovanja.

5. 100% neuradnost

Redkost je najti gostiteljsko podjetje, ki bo zagotovilo resnično 100-odstotno garancijo. In vendar DreamHost to nekako naredi.

DreamHost vaše spletno mesto vedno deluje in uporablja več lokacij podatkovnega središča za obremenitev in morebitne grožnje izpadov, odvečno hlajenje, generatorje v sili in nenehno spremljanje strežnikov..

Če kadar koli na vašem spletnem mestu pride do izpadov (kar v skladu s DreamHostom ne bo), za vsak slučaj pa boste prejeli tudi nadomestilo.

zagotovljeno podaljšanje časa

Če želite preveriti trenutno stanje vseh kritičnih težav, izpadov in posodobitev sistema, obiščite spletno mesto DreamHost Status kadarkoli želite.

trenutno stanje sanj

Če želite preveriti zgodovino težav s strežnikom, ki so se zgodile s DreamHostom, lahko to storite tudi:

posodobitve strežnikov

Ta preglednost je odlična lastnost, ki jo kupci cenijo. Svet ni popoln in prav tako na trgu ni nobenega ponudnika spletnega gostovanja.

Skrivanje dejstva, da se stvari dogajajo, navadno ni dobro pri plačilu strank, zato se DreamHost trudi, da vam pokaže, kdaj se stvari dogajajo in kako se ravna, tako da ste lahko prepričani, da zaslužite svoj denar in vaše spletno mesto je zaščiten.

6. Impresivno jamstvo za vračilo denarja

Spet DreamHost resnično prekaša sebe, ko gre za zagotovitev, da ima storitve gostovanja, ki jih potrebujete za zagon uspešnega spletnega mesta.

Vsi načrti gostovanja v skupni rabi prihajajo z 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja in vsi načrti DreamPress prihajajo z 30-dnevnimi garancijami za vračilo denarja.

To je izjemno, saj celo 90-dnevna garancija denarnega povračila InMotion ne more konkurirati. In večina drugih ponudnikov gostovanja vam odpove samo 30 ali 45 dni, če niso zadovoljni.

DreamHost želi, da se prepričate, ali so (ali ne) tisti za vas. In s tako velikodušno politiko vračil vsi kupci DreamHosta že od samega začetka začnejo graditi zaupanje z njimi, kar lahko poteka posel.

Konec koncev, številne trgovine za e-trgovino trdijo, da ko podaljšajo čas vračila, dejansko opazijo upad nadomestil in povečanje prodaje.

7. Velika podpora strankam

Verjetno bodo časi, ko se boste morali obrniti na nekoga v podporo. Zato je ključnega pomena vedenje, da bo kadar koli prisoten član ekipe, ki vam bo pomagal.

DreamHost ima v stanju pripravljenosti človeška bitja, ki vam pomagajo rešiti vsako težavo. Izkušeni so s spletnim gostovanjem in WordPressom (če izberete upravljani načrt gostovanja WordPressa) in vam lahko pomagajo rešiti vse težave, s katerimi se srečujete.

Poleg tega lahko:

 • Stopite v stik s podporo za stranke prek klepeta v živo 24/7/365
 • Če želite odgovoriti na vprašanja, se obrnite na osebje za podporo, tehnično podporo ali servisno ekipo
 • Začnite nit na forumu skupnosti, da vidite, kaj si mislijo druge stranke DreamHosta
 • Odpravite težave z obsežno zbirko znanja, ki vsebuje članke, povezane z upravljanjem / obračunavanjem računov, SSL potrdili, podporo za izdelke in drugo

DreamHost Cons

Skratka, DreamHost je preprost ponudnik gostovanja, ki svojim strankam ponuja funkcije, potrebne za zagon uspešnega spletnega mesta.

Vendar obstajajo nekatere stvari, ki niso tako velike, da bi se morali zavedati, preden se boste odločili za DreamHost.

1. Brez cPanela

Ponudniki gostovanja tradicionalno ponujajo svojim strankam dostop do stvari, kot so upravljanje in obračunavanje računov, e-poštni računi, informacije o FTP in še več v cPanelu ali Plesku, oba pa sta intuitivni nadzorni plošči z enostavno uporabo nadzornih plošč.

DreamHost tega ne stori, kar lahko naredi krivuljo učenja nekoliko težko za tiste, ki so novi na gostovanju ali tiste, ki poznajo cPanel.

Nadzorna plošča dreamhost

Težava lastniške nadzorne plošče DreamHosta je, da je težko najti stvari, ki jih iščete, armaturna plošča se lahko zdi omejujoča, zahteve za podporo strankam pa se povečajo, ker imajo ljudje veliko težav pri opravljanju tudi najpreprostejših nalog.

2. Brez telefonske podpore

Seveda lahko do podpore DreamHost dostopate po e-pošti ali v klepetu v živo. Toda ni telefonske številke, do katere bi lahko stopili v stik, ko se želite pogovarjati s pravo živo osebo.

Čeprav lahko zahtevate povratni klic s strani tehnične podpore, bo to drago stalo, saj ta podporna storitev ni vključena v vaš načrt gostovanja.

Namesto tega lahko v svoj račun za mesečno naročnino dodate tri povratne klice ali investirate v enkratni povratni klic tudi za določeno pristojbino..

Številnim strankam to ne ustreza, saj imajo najbolj zanesljivi ponudniki gostovanja brezplačno na voljo e-pošto, sisteme za vozovnice, klepet v živo in telefonsko storitev..

Če k temu dodate, podpora za klepet v živo ni na voljo 24/7, kot je e-poštna podpora. Do njih lahko dostopate le vsak dan od 5.30 do 21.30 pacifiški čas.

Čeprav to ponavadi ni težava, lahko vsi pomislimo na čas, ko bomo potrebovali takojšnjo podporo sredi noči. Zdi se tudi, da je edini način za dostop do podpore za klepet v živo prek nadzorne plošče, ki ne pomaga, če imate vprašanja pred prodajo, na katera želite odgovoriti takoj. Namesto tega morate uporabiti spletni obrazec za stike.

Gostovalni načrti DreamHost

DreamHost ima na voljo veliko načrtov za gostovanje, vključno s skupnim gostovanjem, namenskimi strežniki, virtualnimi zasebnimi strežniki (VPS) in gostovanjem WordPressa,

Vendar si bomo samo ogledali skupne in WordPress načrte gostovanja.

Skupno gostovanje

Skupno gostovanje podjetja DreamHost je zelo preprosto.

skupne načrte gostovanja

Izbirate lahko le dva načrta:

 1. Shared Starter. To je super za tiste, ki šele začenjajo. Vključuje eno spletno mesto, ime domene .com za nizko ceno, neomejen promet, hitro shranjevanje SSD, potrdilo SSL in možnost nadgradnje, da dodate e-poštni račun. Ta načrt se začne ob 2,95 USD / mesec.
 2. Shared Neomejeno. Ta načrt je odličen za tiste z več spletnimi mesti. Uživajte v neomejenih spletnih mestih, brezplačnem imenu domene, neomejenem prometu in shrambi SSD, več SSL certifikatov in gostovanju po e-pošti. Ta načrt se začne ob 7,95 USD / mesec.

S skupnim gostovanjem imate dostop do lastniške nadzorne plošče, 100-odstotno jamstvo za čas, 24/7 podporo in impresivno 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Druge funkcije načrta DreamHost Shared Unlimited vključujejo:

 • Neomejeno baz podatkov MySQL
 • Stranski strežnik vključuje (SSI)
 • Podpora za IPv6
 • Popolna lupina Unix
 • PHP 7.1 podpora
 • Podpora za Rails, Python in Perl
 • Dostop do neobdelanih dnevniških datotek
 • Dostop do Crontaba
 • Popoln dostop do CGI
 • Konzervirani skripti CGI

Pomembno je upoštevati, da DreamHost ne ponuja Windows operacijski sistemi, vključno z ASP.NET ali Windows Server. Namesto tega nudijo samo podporo Linuxu.

Gostovanje WordPress

Zakaj je DreamHost in vaš DreamPress tako zavezan WordPressu?

Kot podjetje, ki si močno prizadeva za krepitev vsebin ustvarjalcev vsebine, tako da jim pomaga doseči uspeh na spletu, bi bilo noro, da ne bomo nor na WordPress – ta ima več kot tretjino spleta!

WordPress združuje ustvarjalnost ljudi in moč računalnikov na način, ki ga je uspelo doseči le malo spletnih platform. Skupnost WordPress je neverjetna in nas nikoli ne neha presenetiti!

Polnih je tisoč koristnih ljudi, ki so vsi osredotočeni na izboljšanje osnovne platforme in na to, da vsak, ki želi svoj glas slišati v spletu, dobi to priložnost.

Dejansko se naše izjave o viziji in poslanstvu zelo ujemajo z odprtim spletom in demokratiziranim objavljanjem:

“Ljudje imajo svobodo izbire, kako se deli njihova digitalna vsebina”, je naša izjava Vision. “Spodbujajte uspeh z zagotavljanjem odprte spletne platforme po izbiri” je naša izjava o poslanstvu.

Dreamhost logotip
Brett Dunst – DreamHost VP za korporativne komunikacije

DreamHost’s Gostovanje WordPressa je tudi zelo preprosto.

Wordpress načrti gostovanja

Izbirate lahko le dva načrta:

 1. Shared Starter. To je dobro za majhna spletna mesta WordPress, tista, ki se šele začnejo, in vse, ki imajo strog proračun. Na voljo je s skupnim strežnikom gostovanja, podpira eno spletno mesto in ima neomejen promet, hitro shranjevanje SSD, SSL certifikat z enim klikom, podporo 24/7 in možnost nadgradnje, da dodate e-poštni račun. Ta načrt se začne ob 2,59 USD / mesec.
 2. DreamPress. To je zmogljivo gostovanje v programu WordPress za velika spletna mesta in podjetja, ki želijo brezhibno delovanje na svojih zelo prodajnih mestih. Na voljo je optimizirano za WordPress in z vgrajenimi orodji. Na voljo je s hitrim strežnikom v oblaku, vključuje eno spletno mesto, 10K obiskovalce spletnega mesta mesečno, 30 GB SSD prostora za shranjevanje, SSL certifikat z enim klikom, gostovanje po e-pošti, podporo 24/7 in brezplačno pred namestitvijo Jetpack. Ta načrt se začne ob 16,95 USD / mesec.

S DreamHost WordPress gostovanjem dobite hitro osvetlitev, vgrajene varnostne funkcije in strokovnjake za WordPress, usposobljene za pomoč pri vaših vprašanjih in pomislekih.

Poleg tega vsi programi WordPress gostovanja vključujejo:

 • Samodejne posodobitve programa WordPress (jedro programa WordPress in varnostne posodobitve)
 • WordPress namestite in priljubljene vtičnike in teme za začetek
 • Zasebnost domene
 • Neomejen e-poštni naslov
 • Nadzorna plošča DreamHost po meri
 • Vgrajen požarni zid spletne aplikacije (WAF)
 • Popolno upravljanje domene
 • Dostop do SFTP in SSH
 • WP-CLI

Če se odločite za načrt gostovanja DreamPress, boste prejeli tudi predpomnjenje na strežniku na ravni strežnika, predpomnjenje predmetov, takojšnje lansiranje spletnega mesta, predpomnjenje lakov, stiskanje Brotli, takojšnje nadgradnje, privzeti status HTTP in NGINX z omogočenim HTTP2.

Pogosto zastavljena vprašanja

Tu je nekaj odgovorov na najpogostejša vprašanja:

 1. Kaj je DreamHost? DreamHost je podjetje za spletno gostovanje v Los Angelesu. Leta 1996 so ga ustanovili Dallas Bethune, Josh Jones, Michael Rodriguez in Sage Weil. Njihovo uradno spletno mesto je www.dreamhost.com. Več si preberite na njihovi strani Wikipedije.
 2. Kakšni načrti za gostovanje so na voljo pri DreamHost-u? Deljeno, VPS, namensko in upravljano gostovanje WordPressa.
 3. Kakšna nadzorna plošča se uporablja? DreamHost-ova prilagojena nadzorna plošča.
 4. Ali bom prejel SSL potrdilo? Da, vse domene, ki jih gostuje DreamHost, prejmejo brezplačen SSL certifikat Let Šifriraj in uživajo v namestitvi z enim klikom, ki se izvaja na nadzorni plošči.
 5. Ali lahko gostim e-poštni račun? Če ne investirate v načrt gostovanja v skupni rabi, boste prejeli gostovanje po e-pošti z neomejenimi e-poštnimi naslovi.
 6. Ali DreamHost ponuja izdelavo spletnega mesta? Da, vsi načrti za gostovanje prihajajo z Remixerjem, ki je DreamHost-ov ustvarjalec spletnih strani s klikom za urejanje. Poleg tega imate na voljo vnaprej oblikovane teme, med katerimi so vgrajene slike zalog in barvne sheme. Prav tako lahko ustvarite toliko želenih spletnih strani – vse, ne da bi vam bilo treba poznati nobeno kodo.
 7. Kakšno podporo strankam lahko pričakujem pri DreamHostu? Do podpore klepetanja v živo lahko dostopate 7 dni v tednu v podaljšanem delovnem času, podpore 24/7 po e-pošti in plačujete za premijsko podporo za povratni klic. Na voljo sta tudi forum skupnosti in obsežna zbirka znanja z obilico člankov o več temah.
 8. Kakšna jamstva obstajajo? DreamHost ponuja 100-odstotno garancijo za produktivnost (skupaj z odškodnino v primeru, da se vaše spletno mesto zmanjša) in 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Ali priporočam DreamHost?

S toliko izbiro spletnega gostovanja, kar DreamHost loči od počitka?

Resnično verjamemo v odprt splet, ki spoštuje lastniške pravice vseh uporabnikov. Ustvarjalci vsebine ne smejo biti omejeni s pogoji storitve, ki odvzamejo nekaj lastništva lastnim digitalnim medijem.

Ne bi smeli iskati tehnoloških podjetij, da bi jim povedali, kaj lahko in česa ne morejo objavljati na spletu. DreamHost zagotavlja resnično prenosljivost podatkov in spoštovanje naših uporabnikov in njihove vsebine, mi pa to počnemo z močjo odprtokodne programske opreme.

Dreamhost logotip
Brett Dunst – DreamHost VP za korporativne komunikacije

Na koncu je dober razlog, zakaj DreamHost obstaja že tako dolgo in drži do svojega uspeha. Ponuja preprosto razumevanje načrtov gostovanja, cenovno ugodne cene in več kot dovolj funkcij zagnati spletno mesto spodobne velikosti brez kakršnih koli težav.

To je reklo, če nimate cPanela ali Pleska nadzorna plošča za upravljanje podatkov o računu je lahko odziv za tiste, ki imajo radi intuitivno naravo bolj tradicionalnih nadzornih plošč. Da ne omenjam, da plačevanje telefonske podpore ne bo ustrezalo številnim potencialnim strankam.

Za blogerje, mala podjetja in tiste, ki imajo spletna mesta WordPress, je DreamHost primeren ponudnik gostovanja. Čeprav je pomembno, da se prepričate, da njihova preprostost ponuja dovolj funkcij za vas in vaše rastoče spletno mesto.

Če pa se odločite za gostovanje v DreamHost-u, se lahko vsaj odpočijete od tega, kar imate 97 dni da se odločijo, ali so prava izbira za vas ali ne.

Torej, preverite DreamHost ven in se prepričajte sami. Njihov ustvarjalec spletnega mesta remixer, neobstoječe omejitve prometa, predanost okolju in podpora za e-poštno sporočilo 24/7 so morda ravno tisto, kar potrebujete za zagon uspešnega spletnega mesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map