Cloudways pregled

Cloudways nudi pristupačan, moćan i jednostavan za postavljanje hosting za oblak za WordPress web stranice, a u ovom detaljnom Cloudways pregledu saznat ćete jesu li oni najbolji WordPress domaćin za vas.


Tražite li domaćina WordPress koji nije samo brz, siguran i vrlo pouzdan, već i pristupačan? To se ponekad može činiti nemogućim podvigom, pogotovo kada tek počinjete i ne znate kako ukloniti loše servise za pružatelje usluga WordPress..

E sad, danas vam ne mogu reći o svakom pouzdanom, brzom i povoljnom WordPress hosting hostingu koji je danas na tržištu. Ali ono što mogu učiniti jest istaknuti jedan od najboljih: Cloudways.

Nisam jedini koji je impresioniran Cloudwaysom:

pregled oblaka na twitteruPretjerano pozitivne ocjene korisnika na Twitteru

Ovdje u ovom pregledu Cloudways-a razmotrit ću najvažnije značajke koje nude, i proći vam kroz sve prednosti i nedostatke kako bih vam pomogao da odlučite je li prijava na Cloudways.com prava stvar koju trebate učiniti.

Dajte mi 10 minuta svog vremena i kada to završite čitati ćete znati da li je ovo prava (ili pogrešna) usluga hostinga za vas.

Ostvarite 10% popusta na tri mjeseca pomoću koda: webrating

Prijavite se i i dobiti 1 BESPLATNO premještanje za svoju web stranicu to rješavaju stručnjaci za migraciju Cloudways-a.

Što ćete naučiti iz ove recenzije Cloudways-a

 1. Popis profesionalaca

Ovdje prolazim kroz, osobito oko tri web hostinga; brzina, sigurnost i podrška. (P.S. check out, zadivit ćete se)

 1. Popis nedostataka

Ali ima ih i nekoliko. Ovdje opisujem nedostatke njihovog korištenja.

 1. Planovi i cijene

Evo vas vodim kroz različite ponude.

 1. Preporučujem li Cloudways.com?

I na kraju, obavještavam vas je li Cloudways (nagovještaj: da, znam).

Postavljanje da pojednostavi vaše web hosting iskustvo, Cloudways ima za cilj da pojedincima, timovima i tvrtkama svih veličina omogući posjetiteljima njihovih web stranica što je moguće najjednostavnije korisničko iskustvo.

Da ne spominjem, ova jedinstvena tvrtka nudi web hosting utemeljen na platformi (kao servis) (PaaS) u oblaku, što ga izdvaja čak i od toliko mnogo drugih pružatelja usluga hostinga koji nude mnoštvo hosting rješenja.

Hosting planovi dolaze s a fantastičan set značajki, podršku na koju se možete osloniti i cijene koje si možete priuštiti.

Učinak je u srži svega što rade. Oni su dizajnirali svoj tehnološki paket kako bi što bolje iskoristili svaki dolar koji uložite. Kombiniraju NGINX, lakiranje, memcached i Apache kako bi pružili najbrže iskustvo bez ugrožavanja kompatibilnosti koda..

Što znači da je njihovo infrastruktura je optimizirana za brzinu, performanse i sigurnost, i vidjet ćete da je to jedna od najbolji hosting hosting usluga opcije okolo.

I nisam jedini koji kaže da je Cloudways najbolji …

Jer je Cloudways vrlo popularan među stvarnim korisnicima. WordPress hosting je zatvoren Facebook grupa s preko 9000 članova isključivo posvećenih WordPress hostingu.

cloudways facebook recenzijePravi korisnici na WordPress hosting grupi Facebook ih obožavaju!

Svake godine članovi se mole da glasaju za svog omiljenog web računala WordPress. Kao što vidite da su bili izglasao # 2 WordPress domaćina dvije godine zaredom (# 2 u anketi 2017. i # 2 u anketi 2016.)

anketa na facebooku

Dakle, pogledajmo bliže i pogledajte što vam Cloudways može ponuditi.

Profesori Cloudways-a

Cloudways shvaća web hosting ozbiljno i nastoji pružiti kupcima ono najbolje kada je u pitanju 3 web hostinga; Brzina, sigurnost i podrška.

Planovi hostinga također dolaze prepuni bitne i korisne značajke koju svatko, s bilo kojom vrstom web stranice i bilo kojom razinom vještina može koristiti.

1. Jedinstveno rješenje za hosting u oblaku

Cloudways nudi samo hosting temeljen na oblaku za vlasnike web stranica.

mogućnosti hostinga u oblaku

Dakle, kako se to razlikuje od ostalih, tradicionalnijih hosting rješenja?

 • Višestruke kopije sadržaja vašeg web mjesta spremaju se na više poslužitelja, tako da ako se glavni poslužitelj pokvari, kopije s drugih poslužitelja uskoče, smanjujući vrijeme zastoja
 • Jednostavno migrirajte svoju web lokaciju prema različitim poslužiteljima u različitim podatkovnim centrima ako treba
 • Iskustvo brže vrijeme učitavanja zahvaljujući višestrukim postavljanjem poslužitelja i premium CDN uslugama
 • Uživajte više sigurno okruženje jer svaki poslužitelj radi zajedno i neovisno jedan o drugom
 • Iskoristite prednost a namjenski resursi okruženje tako da na vašu web lokaciju drugi ne utječu
 • Lako povećajte svoju web lokaciju, dodavanjem dodatnih resursa ako je potrebno ako primijetite nagli promet ili rast prodaje
 • Cloud hosting je pay-as-you-go pa plaćate samo ono što trebate i koristite

Iako je ovo rješenje za hosting različito od danas dostupnih planova hosting hosting hostinga, budite sigurni da ga možete koristiti s bilo kojim popularnim sustavom za upravljanje sadržajem (CMS) poput WordPress, Joomla, Magento i Drupal sa samo nekoliko klikova.

2. Performanse velike brzine

Cloudways’ serveri brzo plamte tako da znate da se sadržaj vaše web lokacije posjetiteljima pruža što je brže moguće, bez obzira koliko prometa posjećujete odjednom.

Ali to nije sve. Cloudways nudi čitav niz značajki koje se odnose na brzinu:

 • Namjenski resursi. Svi poslužitelji imaju određenu količinu resursa zahvaljujući posebnom okruženju u kojem sjede. To znači da vaša web lokacija nikada nije u opasnosti zbog dodatnog privlačenja resursa druge web lokacije, a performanse vaše web lokacije nikada se ne žrtvuju..
 • Besplatni dodatak Caching WordPress. Cloudways pruža ekskluzivni dodatak za predmemoriranje, Breeze, svim kupcima besplatno. Svi planovi hostinga dolaze i s ugrađenim naprednim predmemorijima (Memcached, Varnish, Nginx i Redis), kao i sa predmemoriranom cijelom stranicom..
 • Redis podrška. Omogućivanje Redisa pomaže vašoj bazi podataka na web-lokaciji bolje nego ikad prije. Pomiješani s Apache, Nginx i Varnish, nikad ne morate brinuti o izvedbi vaše web lokacije.
 • PHP serveri spremni. Cloudways poslužitelji su spremni za PHP 7, što je najbrža PHP verzija do sada.
 • Usluga mreže isporuke sadržaja (CDN). Primanje vrhunskih CDN usluga tako da poslužitelji na cijelom svijetu mogu dostavljati sadržaj vaše web stranice posjetiteljima web mjesta na temelju njihove geografske lokacije.
 • Poslužitelji za automatsko liječenje. Ako se vaš poslužitelj pokvari, Cloudways odmah skoči s automatskim samoizlječenjem kako bi umanjio zastoj.

Kao što vidite, brzina i performanse nikada ne bi trebali predstavljati problem kod Cloudways hostinga.

Dakle .. Koliko brzo je Cloudways WordPress hosting?

Ovdje ću provjeriti performanse Cloudways-a testiranjem brzine ove web stranice (hostirane na SiteGround) u odnosu na njenu kloniranu kopiju (ali hostiranu na Cloudways-u).

To je:

 • Prvo ću testirati vrijeme učitavanja ove web stranice kod trenutnog web-domaćina (što je SiteGround).
 • Zatim ću testirati istu web lokaciju (klonirana kopija *), ali hostiranu na Cloudwaysu **.

* Koristite dodatak za migraciju, izvezite cijelu web lokaciju i hostirate je na Cloudwaysu
** Korištenje DigitalOcean-a u Cloudwaysovom DO1GB planu (10 USD mjesečno)

Radeći ovaj test dobit ćete razumijevanje kako brzo učitavanje web mjesta s Cloudways-om stvarno je.

Evo kako je moja početna stranica (na ovoj web lokaciji koju hostiram) SiteGround) nastupa na Pingdomu:

web mjesto početne stranice

Moja se početna stranica učitava za 1,24 sekunde. To je zapravo vrlo brzo u usporedbi s mnogim drugim domaćinima – jer SiteGround ni na koji način nije spor domaćin.

Pitanje je, hoće li se brže učitati Cloudways? Hajde da vidimo…

oblak brzine testiranja pingdom

O da, hoće! Na Cloudwaysu se učitava točno ista početna stranica 435 milisekundi, to je bliža 1 sekunda (za preciznost 0,85) brže!

Što kažete na stranicu bloga, recimo ovu stranicu s recenzijom? Evo kako se brzo učitava SiteGround:

brzinska izvedba

Ova se stranica za recenziju učitava u 1,1 sekundi, opet SiteGround donosi veliku brzinu! A što je s Cloudwaysom?

vremena brzog opterećenja

Učitava se samo 798 milisekundi, pa ispod jedne sekunde i opet puno brže!

Pa što napraviti od svega toga?

Pa, jedno je sigurno, ako bi se to web mjesto hostiralo na Cloudwaysu, a ne na SiteGroundu, tada bi se učitalo puno brže. (napomena za sebe: premjestite ovu web lokaciju na Cloudways pronto!)

3. Upravljana sigurnost

Zauzimajući proaktivan pristup sigurnosti web mjesta, možete osjetiti svoje osjetljive podatke u Cloudways zahvaljujući njihovim ugrađenim sigurnosnim značajkama:

 • Vatrozidovi na razini OS-a koji štite sve poslužitelje
 • Rutinske zakrpe i nadogradnje upravljačkog softvera
 • Jednostavnim klikom besplatna instalacija SSL certifikata
 • Dvofaktorska provjera autentičnosti za vaš Cloudways račun
 • Mogućnost bijele IP adrese

Kao dodatni bonus, u slučaju da se nešto dogodi na vašoj web stranici, Cloudways nudi besplatne automatske sigurnosne kopije podataka i slika oblačnog poslužitelja.

S Vraćanje jednim klikom ako opcija vaše web stranice ne padne, vrijeme zadržavanja je minimalno.

Ako na vašoj web lokaciji dođe do prekida rada (nije povezano s planiranim održavanjem, hitnim održavanjem ili onim što nazivaju „događajima više sile“), nadoknadit će vam vas Cloudways.

Ti će se krediti primjenjivati ​​na troškove usluga za vaš sljedeći mjesec.

4. Zvjezdana korisnička podrška

Kada je riječ o izboru pružatelja usluga hostinga, podrška bi trebala biti prioritet. Bilo koja vrsta poslovanja u današnje vrijeme u potpunosti ovisi o neometanom poslovanju web hostinga. Ali, mogu se dogoditi slučajevi kada stvari ne funkcioniraju tako dobro.

Na kraju krajeva, ako vam je ikada potrebna pomoć, morate biti u mogućnosti kontaktirati one koji su odgovorni za održavanje podataka na vašoj web lokaciji.

Ako trebate kontaktirati nekoga iz službe za podršku, možete razgovarati s članom tima za uspjeh kupca putem razgovarati uživo ili predati kartu putem sustava prodaja ulaznica i upravljajte napredovanjem vašeg upita.

A ako želite, možete “Zatraži poziv” i razgovarajte s korisničkom podrškom putem telefona tijekom radnog vremena.

Možete se obratiti i aktivnoj zajednici članova Cloudways-a za razmjenu znanja, iskustava i vještina. I naravno, možete postavljati i pitanja!

I na kraju, iskoristite opsežnu bazu znanja, zajedno s člancima o početku rada, upravljanju poslužiteljem i upravljanjem aplikacijama.

članci za pomoć u bazi znanja

Da ne spominjemo, čitajte članke o svom računu, naplati, uslugama e-pošte, dodacima i još mnogo toga.

5. Suradnja tima

Možda se čini čudnim, ali Cloudways nudi niz funkcija i alata dizajniranih za pomoći vama i vašem timu da surađuju i uspijevaju.

Ovo je posebno korisno za programere ili agencije koje upravljaju s više web stranica odjednom na više poslužitelja.

Na primjer, automatska implementacija Gita, neograničena područja prikazivanja i siguran SSH i SPTP pristup omogućuje vam da pokrenete projekte i učinite ih savršenim prije nego što počnete uživo.

Pored toga, dodijelite zadatke članovima tima, prenesite poslužitelje drugima, klonirajte aplikacije i poslužitelje i koristite Cloudways WP Migrator dodatak lako premjestiti WordPress web stranice od drugih pružatelja usluga hostinga na Cloudways.

6. Nadgledanje web stranica

Uživati 24 satno nadgledanje vaše web stranice tako da znate da je sve u tijeku. Poslužitelj na kojem su vaši podaci pohranjeni je praćeno 24/7/365.

Uz to možete vidjeti više od 16 različitih mjernih podataka izravno s vaše Cloudways konzole.

nadgledanje poslužitelja

Primajte ažuriranja u stvarnom vremenu putem e-pošte ili teksta od CloudwaysBot, pametan pomoćnik koji stalno prati izvedbu vaše web lokacije. Pomoću podataka koje šalje AI bot možete optimizirati svoje poslužitelje i aplikacije.

Osim toga, svoju platformu možete integrirati sa svojom e-pošta, Slack, HipChat, i druge aplikacije trećih strana.

I na kraju, iskoristite prednost Nova reliktna integracija tako da možete riješiti probleme uska grla i napredovati ih što je prije moguće.

Cloudways kontra

Cloudways je bez sumnje jedinstveno, pouzdano i izvrsno hosting rješenje. To je rekao, jest nedostaje nekoliko važnih značajki.

1. Nema registracije domena

Cloudways ne nudi kupcima registraciju imena domene, besplatno ili uz naplatu. To znači da prije nego što se registrirate za korištenje njihovih usluga hostinga, morate osigurati naziv domene putem trećeg prodavača.

Ako tome dodate, usmjeravanje domene na davatelja hostinga nakon postavljanja može biti teško, posebno za početnike web stranice.

Zbog toga će se mnogi odlučiti otići negdje drugdje za svoje potrebe hostinga. Napokon, odlazak registrirati naziv domene i povratak da biste se prijavili za hosting i usmjerite novostvoreni URL vašem pružatelju usluga hostinga može biti previše gnjavaže, osim ako mrtvi postavljeni na upotrebu Cloudways-a.

To je posebno istinito kada toliko mnogo konkurentskih hosting pružatelja usluga nudi besplatnu registraciju imena domene i pomoć u usmjeravanju vaše domene na svog domaćina.

2. Nema cPanela ili Pleska

Cloudways je tvrtka od platforme do usluge, tako tradicionalna cPanel i Plesk nadzorne ploče jednostavno nisu tamo.

Na raspolaganju je namjenska konzola za upravljanje aplikacijama koje se nalaze na cloud poslužitelju. Ali za one koji nisu navikli na ovu značajnu razliku, možda imate problema.

Da ne spominjemo, cPanel i Plesk su mnogo opsežniji, omogućujući vam da upravljate svime što je povezano s hostingom s jedne prikladne nadzorne ploče.

Iako se Cloudways konzola tek malo navikava, oni koji prelaze s druge hosting platforme mogu biti zastrašujući.

3. Nema hostinga putem e-pošte

Cloudways hosting planova ne dolaze s integriranom e-poštom računi poput toliko uglednih pružatelja usluga hostinga.

Umjesto toga, oni žele da ljudi plaćaju po računu e-pošte, što može biti skupo ako vodite veliku tvrtku, imate značajan tim i treba im puno računa e-pošte kako bi se stvari odvijale.

Nude usluge e-pošte kao odvojeni plaćeni dodatak. Za račune e-pošte (poštanske sandučiće) možete ih koristiti Dodatak e-pošte Rackspace (cijene počinju od 1 USD mjesečno po adresi e-pošte), a za odlazne / transakcijske e-poruke možete koristiti njihov prilagođeni dodatak SMTP.

Planovi hostinga i cijene u oblaku

Cloudways dolazi s mnogim upravljao planovima hostinga to će raditi svima bez obzira na veličinu, složenost ili proračun web lokacije.

cloudways upravljanja planovima za WordPress hosting

Za početak, imaju 5 pružatelja usluga infrastrukture koje možete odabrati, a cijene vašeg plana će se mijenjati ovisno o tome kojeg davatelja infrastrukture odlučite koristiti:

 1. DigitalOcean: Planovi se kreću od 10 USD mjesečno do 80 USD mjesečno, RAM od 1GB-8GB, procesori od 1 jezgre do 4 jezgre, pohrana od 25GB do 160GB, a propusnost od 1TB do 5TB.
 2. Linode: Planovi se kreću od 12 USD mjesečno do 90 USD mjesečno, RAM-a od 1GB-8GB, procesori od 1 jezgre do 4 jezgre, pohrana od 20 GB do 96 GB i propusnost od 1TB do 4TB.
 3. Vultr: Planovi se kreću od 11 USD mjesečno do 84 USD mjesečno, RAM-a od 1GB-8GB, procesori od 1 jezgre do 4 jezgre, pohrana od 25GB do 100GB, a propusnost od 1TB do 4TB.
 4. Amazonove web usluge (AWS): Planovi se kreću od 85,17 USD mjesečno do 272,73 USD mjesečno, RAM od 3,75 GB-15 GB, vCPU od 1-4, pohrana na 4 GB preko ploče i širina pojasa 2 GB na ploči.
 5. Google računski motor (GCE): Planovi se kreću od 73,62 USD mjesečno do 226,05 USD mjesečno, RAM od 3,75 GB-16GB, vCPU od 1-4, pohrana na 20 GB preko ploče i širina pojasa 2 GB na ploči. To su samo istaknuti planovi. Također nudimo dodatne planove.
 6. Ovo su samo istaknuti planovi. Oni također nude dodatne planove, kao i prilagođene planove.

partneri u oblačnoj infrastrukturiPartneri oblačne infrastrukture koje koriste

Zapamtite, takvi su planovi plati dok ideš. Kad god trebate povećati (ili smanjiti skaliranje) možete, što znači da više koristite propusnu širinu, više plaćate.

Osim toga, svi hosting planovi dolaze sa 24/7 stručnom podrškom, neograničenim instalacijama aplikacija, besplatnim SSL certifikatima i besplatnim migracijama web stranica.

Možete isprobati bilo koji od dostupnih planova za hosting besplatno 3 dana. Od tamo jednostavno platite i nikad niste vezani ni za jednu vrstu ugovora.

Upravljani WordPress hosting

Vrijedno je napomenuti da Cloudways nudi potpuno upravljani WordPress hosting.

uspio wordpress hosting

U skladu s tim, teško je utvrditi razlike između tipičnih Cloudways hosting planova i WordPress hosting planova. U stvari, nema naznaka da postoji čak i razlika u cijenama.

Stigao sam preko Live Chat-a kako biste saznali postoji li razlika u značajkama ili cijeni:

cloudways chat 1cloudways chat 2

Reći ću da je odgovor bio vrlo brz na moj upit. Malo sam zbunjen zašto odvajaju svaki CMS na različite web stranice – WordPress, Magento, PHP, Laravel, Drupal, Joomla i PrestaShop i hosting WooCommerce – ako je sve isto.

Zbog toga sam se kretao kroz mnoštvo informacija koje su se u stvari sve ponavljale. To može biti zbunjujuće za osobu koja pokušava usporediti planove i donijeti konačnu odluku.

A ako je korisničko iskustvo na njihovoj web stranici frustrirajuće, možda će propustiti mnoge prilike da se ljudi prijave na svoje hosting planove jer ljudi jednostavno napuste web mjesto prije nego što stignu dovoljno daleko da se prijave..

Često postavljana pitanja

Evo odgovora na neka od najčešće postavljanih pitanja:

 1. Koja vrsta hosting planova je dostupna? Cloud-osnovano gostovanje pomoću jednog od pet dostupnih pružatelja usluga infrastrukture: DigitalOcean (DO), Linode, Vultr, Amazon Web Services (AWS) i Google Computing Engine (GCE).
 2. Gdje su Cloudways centri podataka? Ovisno o tome kojeg davatelja oblaka odaberete, možete ugostiti podatke svoje web lokacije u podatkovnim centrima koji se nalaze u SAD-u, Europi, Aziji ili Južnoj Americi. Postoje 62 podatkovna centra koja se nalaze u 15 zemalja i 33 grada.
 3. Mogu li premjestiti postojeću web stranicu na Cloudways hosting? Da, tim u Cloudwaysu pomoći će vam da besplatno preselite postojeću web lokaciju.
 4. Mogu li povećati ili smanjivati ​​pomoću Cloudways-a? Smanjiti možete samo ako koristite GCP i AWS. Ostala tri pružatelja usluga oblaka imaju ograničenja u smanjenju veličine. Međutim, kao zaobilazno rješenje uvijek možete klonirati svoju web lokaciju kako bi se rasporedio na nižem spec.
 5. Koji su načini plaćanja prihvaćeni? Cloudways prihvaća PayPal i glavne kreditne kartice kao što su MasterCard, Visa i American Express.
 6. Kako funkcionira isplata? To znači da plaćate samo za resurse koje trošite. Naplaćuju vam zaostale zarade, što znači da će vam na početku sljedećeg mjeseca naplatiti usluge koje ste koristili u određenom mjesecu. Ne postoje zaključani ugovori, tako da možete slobodno koristiti njihove usluge bez vezanosti za ugovor.
 7. Da li nude ugrađeni program za izradu stranica? Ne, Cloudways se bavi samo resursima poslužitelja i minimalnim značajkama koje dolaze uz svaki plan, kao što su brzina i performanse, sigurnost i korisnička podrška..
 8. Je li Cloudways dobar za web mjesta WordPress? Da, oni su izvrstan hosting hosting za WordPress web stranice i blogove. Dobivate neograničene WordPress instalacije, unaprijed instalirani WP-CLI, neograničen broj mjesta za postavljanje i Git integraciju. Pored toga, oni će i besplatno premjestiti vašu postojeću web lokaciju.
 9. Da li nude FTP pristup? Da, dobivate SFTP ili SSH za pristup i ažuriranje datoteka i mapa na svojoj aplikaciji.
 10. Što je s namjenskim poslužiteljem i IP-om? Svaki poslužitelj koji instalirate dolazi s namjenskim okruženjem i jednom zasebnom IP adresom.
 11. Da li nude besplatne sigurnosne kopije? Da, sigurnosno će sigurnosno kopirati sve podatke vaše aplikacije i povezane baze podataka.
 12. Je li uključeno hosting hostinga? Ne nije, ali nude usluge e-pošte kao zaseban dodatak. Za račune e-pošte (poštanske sandučiće) možete koristiti njihov dodatak Rackspace e-pošta (cijene počinju od 1 USD mjesečno).
 13. Kako mogu znati kojeg davatelja oblaka odabrati? Ne znam bih li trebao odabrati DigitalOcean, Vultr, Amazon Web Services (AWS) ili Google Computing Engine (GCE)?
  • DigitalOcean je jedan od najjeftinijih oblaka s visokim performansama na SSD-u. S 8 podatkovnih centara, trebali biste odabrati DigitalOcean ako vam treba pristupačni web domaćin s velikom širinom opsega.
  • Vultr je najpovoljniji pružatelj usluga oblaka s većine lokacija. Nude SSD pohranu i gotovo neograničenu propusnost na 13 lokacija. Odaberite Vultr ako su jeftine cijene ključni faktor za vas.
  • Linode dolazi s opsežnim mogućnostima po izvrsnim cijenama. Linode jamči 99,99% produženog vremena, a njemu vjeruje više od 400 000 kupaca širom svijeta. Odaberite Linode ako želite skalabilno hosting rješenje za e-trgovinu i prilagođene aplikacije.
  • Web usluge Amazon (AWS) nudi pouzdanu infrastrukturu. Omogućuje fleksibilne, skalabilne i podesive veličine diska i propusnost s 8 podatkovnih centara u 6 zemalja. Odaberite AWS ako ugošćujete web stranice sa velikim poslovnim i resursima.
  • Google računski motor (GCE) je moćna i pouzdana infrastruktura hostinga u oblaku s učinkovitim performansama koje dolazi s brandom Google po atraktivnoj cijeni sa 99,9% produženog vremena. Odaberite GCE ako hostujete velike poslovne i resursne web stranice.
 14. Imaju li besplatno suđenje? Da, možete se prijaviti za trodnevno besplatno probno razdoblje (nije potrebna kreditna kartica) i iskoristiti njihovu uslugu na probnom izdanju.

Preporučujem li Cloudways?

da jesam.

Jer, na kraju, Cloudways je pouzdana i pristupačna opcija hostinga u oblaku za bilo kojeg vlasnika web mjesta, bez obzira na razinu vještine ili vrstu web lokacije.

Zbog svoje platforme temeljene na oblaku, možete doživjeti velike brzine, optimalne performanse mjesta i vrhunska sigurnost.

Sve je to osmišljeno kako bi posjetiteljima vaše web stranice omogućilo najbolje korisničko iskustvo i zaštitili podatke vaše web lokacije od zlonamjernih aktivnosti.

U skladu s tim, razlike u Cloudways-u mogu u početku malo komplicirati stvari za početnike vlasnike web stranica. Tamo je nema tradicionalnog cPanela ili Pleska, nema načina registriranja imena domene s Cloudways i nema hostinga putem e-pošte svojstvo.

To dodaje ukupnoj cijeni hostinga i čini da se početak uključivanja više koristi od ostalih usporedivih hosting pružatelja usluga na tržištu danas.

Ako se odlučite poraditi s njima, odmjerite prednosti i nedostatke prije prijave. Ili, iskoristite prednost 3-dnevno besplatno probno razdoblje kako biste bili sigurni da imaju značajke potrebne za skaliranje vašeg poslovanja i upravljanje vašim hosting računom.

Od tamo odvojite vrijeme da pročitate dokumentaciju i upoznate se s ovom platformom utemeljenom u oblaku kako ne biste propustili neke značajke koje dolaze s ovim jedinstvenim hosting rješenjem.

Otkrivanje FTC-a: Da biste dobili najjeftiniju cijenu, zaradit ću proviziju ako se odlučite prijaviti putem mojih veza.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map