Bluehost Ostale vrste web hostinga: VPS, Cloud, WooCommerce i WordPress hosting

U redu, pa kakav ćete hosting od Bluehosta dobiti za novostvorenu web stranicu, kad vam treba nešto malo više gunđanje od dijeljenog hostinga?


bluehost vps, cloud, woocommerce i wordpress hosting

Ovdje sam već pokrivao planove za web hosting za dijeljenje planova za web lokaciju Bluehost. Sada ću proći kroz Bluehost-ove druge, naprednije vrste hosting usluga, naime njihove VPS, Cloud, WooCommerce & WordPress hosting opcije.

 1. Hosting Bluehost VPS

Ovdje ću vam dati kratak pregled planova Bluehostovog VPS hostinga.

 1. Bluehost Cloud Hosting

Ovdje ću vam dati kratak pregled i pregled planova Bluehost’s Cloud hostinga.

 1. Bluehost WooCommerce hosting

Ovdje ću dati kratki pregled Bluehostovih planova za WooCommerce hosting.

 1. Bluehost WordPress hosting

Ovdje ću dati kratki pregled Bluehostovih planova za VPS WordPress hosting.

Ovdje ću usporediti različite planove web hostinga Bluehosta i kako vam oni mogu pomoći u stvaranju savršene web stranice. Započnimo s usporedbom Bluehostovih (“ne dijeljenih”) web hosting usluga.

Hosting Bluehost VPS

Ako želite sigurnu i uspješniju web lokaciju, tada biste trebali odjaviti VPS hosting od Bluehosta. Kad god gledate bilo koji hosting plan, morat ćete potražiti značajke uključene u plan.

bluehost vps hosting

Kada je riječ o virtualnim privatnim poslužiteljima, trebali biste znati da ćete moći imati fleksibilnost i veću kontrolu nad svojom web stranicom. Prolazimo kroz različite pakete koje pruža Bluehost i koje su značajke u kojima možete uživati ​​u ovim VPS hosting planovima.

Tako Bluehost ima četiri različita VPS hosting paketa uključujući standardni, poboljšani, premium i vrhunski paket. Međutim, trebali biste znati da odabir pravog plana zapravo ovisi o potrebama i zahtjevima koje imate.

Uz poboljšani paket, moći ćete imati brzinu od 2 CPU jezgre zajedno s SAN pohrana od 60 GB i 4 GB RAM-a. Oni pružaju 24/7 tehničku podršku za sve svoje pakete.

S njihovim VPS hostingom moći ćete dobiti poboljšano cPanel sučelje koji će vam omogućiti upravljanje VPS hostingom na najbolji mogući način.

Bluehost Cloud Hosting

Evo jednog od najtraženijih Bluehost web hosting plana i nema sumnje da je ovo jedna od Bluehost-ovih najboljih hosting usluga.

hosting hosting oblaka

Kada je u pitanju Bluehostovo gostovanje u oblaku Ako planirate, vaši će podaci biti zaštićeni čak i zbog nekoliko tehnoloških propusta.

Da ne zaboravim, ako koristite cloud hosting, tada biste trebali znati da to ne treba više od toga 3 sekunde za učitavanje bilo koje web stranice. S hostingom u oblaku, predmemoriranje je iznimno, i sa globalni CDN, resursi vašeg servera usredotočeni su na pravo mjesto.

Pomoću Bluehost cloud paketa za oblak moći ćete dobiti najbolje planove za svoju web stranicu. Imaju tri paketa uključujući Starter, Performance i Business Pro. Naravno, ako tražite web hosting web oblak za svoje poslovanje, onda biste trebali razmotriti njihov Poslovni Pro paket.

Međutim, njihov najpopularniji paket je Paket performansi u kojem ćete moći uživati ​​u prednostima neograničenih web stranica, sa nesmereni prostor za pohranu i propusnost.

Bluehost WooCommerce hosting

Ime sve govori. Ako želite stvoriti trgovinu e-trgovine i tražite opciju koja će vam pružiti sve potrebne stvari, tada biste trebali razmotriti WooCommerce hosting od Bluehosta.

bluehost woocommerce hosting

Ako imate internetsko poslovanje, ovo je savršen način za početak. Uz ovaj hosting plan, također ćete moći birati između tri različita hosting plana, uključujući Starter, Plus i Business Pro.

Kada birate upravljani WordPress i WooCommerce hosting, morate biti sigurni u sigurnost. A Bluehost pruža svu sigurnost potrebnu za upravljanje internetskom trgovinom.

Bluehost pruža pozitivan SSL na svom Starter planu uz tehničku podršku 24 sata dnevno. S ovim specifičnim planom, dobit ćete Prostor web mjesta od 100 GB s neograničena propusnost.

Ako ste osnovali internetsko poduzeće i tražite račun za Plus ili Business Pro, tada ćete moći primati neograničeno parkirane domene i poddomene.

Međutim, odabir pravog hosting paketa uvijek ovisi o onome što tražite. Uvijek biste trebali usporediti svoje mogućnosti na mreži, a trebali biste proći i detaljni istraživački postupak.

Bluehost WordPress hosting

Tko ne želi imati hosting plan koji će vam pružiti sve stvari koje ćete morati postaviti kasnije? S WordPress hosting Bluehosta plan, Bluehost će vam pružiti dobro optimiziranu instalaciju WordPressa na vašoj domeni.

bluehost wordpress hosting

Upravljani WordPress hosting od Bluehosta olakšat će vam stvari, a pružit će vam brz, siguran i pouzdan web hosting.

Za upravljani WordPress hosting, Bluehost ima četiri različita plana. Možete birati između WP standard, WP Enhanced, WP Premium i WP Ultimate. Možete usporediti njihov grafikon i odabrati onaj koji odgovara vašim potrebama i potrebama.

Ipak, WP Standard njihov je najpopularniji plan koji možete odabrati, a on ga ima poboljšani cPanel sa SiteLock CDN i sigurnosti SiteLock Pro.

Integrirali su neke moćne sigurnosne alate za sigurnost web mjesta WordPress, a uz svaki paket moći ćete ih dobiti Sigurnost SiteLock i napredni CDN. Osim toga, ne morate instalirati WordPress i zatim ga optimizirati na svojoj web lokaciji.

S ovim paketom jednostavno morate započeti sa svojom web stranicom. Ovaj je plan pogodan za sve one koji žele izgraditi svoju web stranicu na WordPressu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map