A2 hosting pregled

Pronalaženje savršene web hosting tvrtke teško je s toliko dostupnih opcija koje možete izabrati. Jedna od najboljih web hosting tvrtki koje se ispod radara trebaju razmotriti je A2 hosting.


Čini se da svaki put kada pomislimo da danas poznajemo top 5 na tržištu, pojavljuje se novi koji nudi veće i bolje setove značajki, zajedno s većom brzinom od svih ostalih hosting rješenja. Mogu vam to reći jedan od najboljih web hosting usluga na tržištu danas je A2 hosting.

I nisam sama da to kažem.

a2 hosting recenzije na twitteruDobre i loše ocjene na Twitteru

Ovdje u ovome A2 hosting pregled, Pogledat ću bliže i vidjeti šta ovaj jedinstveni, neovisno posjedovani i upravljani pružatelj usluga web hostinga može ponuditi vlasnicima web lokacija poput vas, tako da možete odlučiti ispunjavaju li vaše potrebe ili ne.

Ako mi date 10 minuta svog vremena, dat ću vam sve potrebne informacije o A2 hostingu i odgovaram na pitanja poput.

 • Koje značajke pruža A2 hosting svojim klijentima?
 • Kako se brzina i performanse A2 hostinga mjere?
 • Koji su različiti planovi dostupni?
 • Hoće li pomoći migraciji moje web stranice?
 • Koliko košta A2 hosting?
 • Kakav hosting pruža A2 vlasnicima web stranica?
 • Što je tako dobro u njihovim poslužiteljima?
 • Hoće li njihovi Turbo poslužitelji zaista učitati stranice 20x brže?

Do trenutka kada završite s čitanjem ove recenzije A2 hostinga, zasigurno ćete moći reći je li to prava usluga web hostinga za vaše potrebe.

Upotrijebite ovaj ekskluzivni promotivni kôd: webrating51 i dobiti 51% popusta svi planovi za web hosting

Contents

Što ćete naučiti iz ove recenzije

 1. Hosting rješenja & značajke

Ovdje ću objasniti različite načine na koje pružaju klijente i koje su njihove ključne razlike.

Također ću detaljno raspravljati o svakom od njih .

 1. Popis prednosti i nedostataka

Ovdje ću detaljno pogledati oba (ili skočiti ravno na ili).

 1. Zajednički planovi & cijene

Ovdje ću vam detaljno opisati i koje ćete karakteristike dobiti za svakog.

 1. Preporučujem li A2Hosting?

Evo reći ću vam ili ako mislim da bi vam bilo bolje da koristite natjecatelja.

Osnovan 2001. godine, A2 Hosting je neovisna hosting tvrtka. To znači da nisu dio velikog konglomerata poznatih web domaćina nazvanog Endurance International Group (EIG).

Što ako niste znali, nema najbolji ugled. U stvari, neki pružatelji hostinga poput HostGator i Bluehost u vlasništvu su EIG-a i mogu izgubiti kupce upravo zbog te činjenice.

Ali ne A2 hosting. Oni su neovisno u vlasništvu i čine dobro.

Kako u redu, dobro, na vama je da odlučite.

A2 hosting je odlična opcija web hostinga na površini, unatoč tome što ne znamo nijedan detalj, jer omogućuje vlasnicima web stranica svih veličina i vrsta.

Bez obzira jeste li nova web stranica s nekoliko stotina jedinstvenih posjetitelja mjesečno ili dobro uspostavljena web stranica s tisućama jedinstvenih posjetitelja dnevno, tu je rješenje za hosting.

Web hosting rješenja

Ovo su različita hosting rješenja koja A2 hosting pruža vlasnicima web stranica.

Dijeljeni hosting

Kada je u pitanju zajednički paketi hostinga, imaju tri različita plana – .

Svaka nudi neograničenu pohranu, transfere i ekskluzivni cPanel za kontrolu svih podataka vašeg računa kao i značajki web mjesta.

Vlasnicima web stranica također daju besplatne SSL certifikate i besplatni SSD. Pored toga, možete jednostavno integrirati aplikacije za košaricu i pretvoriti vaše web mjesto u eCommerce trgovinu.

A2 hosting - zajednički planovi cijena hostinga

Svaki od ovih planova dobro funkcionira s WordPressom, Joomlom i Drupalom. Važno je imati na umu da je fokus ovog pregleda bit će planovi zajedničkog hostinga.

Hosting prodavača

Hosting prodavača omogućuje vlasnicima web stranica da koriste dodijeljeni prostor na tvrdom disku i propusnost za hostiranje web stranica u ime trećih strana.

Ukratko, kupite hosting usluge pružene u jednom od planova hostinga A2 prodavača, a zatim ih prodajete drugima, možda radi zarade. U rasponu od 30 GB do 200 GB prostora za pohranu, A2 Hosting ima na raspolaganju širok raspon mogućnosti hostinga za preprodavače.

Planovi za hosting planove za prodavače kreću se od 13,19 USD mjesečno do 40,91 USD mjesečno.

VPS hosting

S A2 hostingom možete birati neupravljan ili upravljan VPS hostingom za one koji žele veću kontrolu nad svojom web stranicom i ugodniju atmosferu.

Iako je tehnički još uvijek zajedničko okruženje, VPS hosting ima manje radnog opterećenja s obzirom da ima manje korisnika na poslužitelju. Pored toga, šanse drugih da ruše vašu web lokaciju uklanjaju se jer svatko ima svoju krišku poslužiteljskog kolača.

Imaju 3 VPS hosting planova u rasponu od 5 USD mjesečno do 32,99 USD mjesečno. Osim toga, oni nude moćnija rješenja za upravljanje VPS hostingom počevši od 32,99 USD mjesečno i donoseći 65,99 USD mjesečno.

Cloud hosting

Ako očekujete da će vaša web stranica značajno povećati za kratko vrijeme, razmislite o tome Cloud hosting opcija.

Jednostavno dizajnirajte svoj oblak s potrebnim značajkama i resursima prema vašim potrebama i promijenite veličinu kako vaša web stranica raste. Na kraju plaćate samo ono što koristite kada odaberete njihov Cloud hosting.

Cijene za Cloud hosting kreću se od 15 USD mjesečno do 25 USD mjesečno, ovisno o vašim individualnim potrebama.

Namjenski poslužitelj hosting

Za programere ili administratore sustava koji se udobno razvijaju pomoću naredbenog retka, A2 hosting nije upravljao namjenski hosting poslužitelj opcije.

Za ogromne web stranice kojima je potrebno puno resursa, ali ne žele se baviti ničim vezanim za host, A2 hosting nudi opsežne upravljane namjenske hosting hosting opcije.

U rasponu od 9,31 USD / mjesec do 141,09 USD / mjesec, možete odabrati neupravljano ili upravljano rješenje za hosting hostinga ovisno o vrsti vlasnika web stranice koja ste.

Upotrijebite ovaj ekskluzivni promotivni kôd: webrating51 i dobiti 51% popusta svi planovi

Glavne značajke

A2 Hostingovi dijeljeni planovi hostinga nude vlasnicima web lokacija a tona značajki. Pogledajmo samo nekoliko onoga što možete očekivati ​​ako krenete s nekim od svojih pristupačnih dijeljenih hosting planova.

 • Neograničena propusnost. Prenesite što više podataka odnekud drugdje na svoje novo domaćinstvo, a sve besplatno. Uz to, potražite pomoć njihovog stručnog tima za podršku koji premješta vašu web lokaciju.
 • Besplatna migracija web mjesta. Premjestit će se kako bi vam pomogao da besplatno premjestite web mjesto s druge hosting usluge – ako vaša web-lokacija koristi cPanel (što većina web hosting kompanija radi).
 • Brzina je do 20 puta brža od konkurencije. Turbo poslužitelji koji isporučuju 20 puta brže učitavanje web stranica & A2 web akcelerator caching 1 klikom. ()
 • Instalira se WordPress jednim klikom. Jednostavno instalirajte WordPress i započnite odmah. Osim toga, WordPress je unaprijed konfiguriran za brzinu i sigurnost
 • “Trajna sigurnost”. Uživajte u besplatnoj HackScan zaštiti kako vaša web-lokacija ne postane žrtva hakera, ažuriranja kernelCare sustava za ponovno postavljanje kernela, dvostruki vatrozid, skeniranje virusa, brza sila obrane i još više za maksimalnu sigurnost web mjesta.
 • Zajamčeno produženje rada. Oni jamče 99,99% produženja.
 • WP-CLI (Sučelje naredbenog retka za WordPress). Ako vam treba, možete imati unaprijed instaliran WP-CLI.
 • Besplatno Cloudfare CDN. Poslužitelji širom svijeta određuju najbrži put za isporuku sadržaja vaše web stranice posjetiteljima web mjesta.
 • Podrška 24 sata dnevno. Pomoć potražite 24/7/365 putem live chat-a, karte, e-pošte ili telefona.

Ali to nije sve. U stvari, A2 hosting ima 5 različitih značajki koje žele osigurati da svi zainteresirani kupci znaju prije donošenja konačne odluke o kupnji:

 1. Hosting za programere
 2. Registracija domena
 3. Prijenos domene
 4. SSL certifikati
 5. Brz & Turbo poslužitelji brzi hosting

Hosting za programere

A2 hosting - softver prilagođen programerima

A2 je posvećen pružanju klijentima najnoviji razvojni softver. Neke od najistaknutijih su:

 • PHP kompatibilnost
 • PHPNG, što je osnova za najnovije verzije PHP-a, PHP 7.x (što web lokacijama 2x brži od PHP 5,6)
 • Python 2.6, 2.7 ili 3.2 – najpopularniji programski jezik na visokoj razini i opće namjene
 • Apache 2.2 koji je u svijetu najkorišteniji softver za web poslužitelje
 • FTP tako da datoteke možete jednostavno prenositi između računala i poslužitelja
 • I još puno toga …

Registracija i prijenos domene

A2 hosting - gTLD, prijenos domene ili registracija

Registrirajte novu domenu ili prebacite postojeću kada odlučite ići s njima. Zapravo imate pristup najpopularnijim generičkim domenama najviše razine (gTLD). Jednostavno upišite željeno ime domene i registrirajte ga kao svoje.

A2 hosting - TLD-ovi za pojedine zemlje, prijenos domene ili registracija

Osim toga, ako vaša web lokacija cilja određeno zemljopisno mjesto, kao što je određena zemlja, zgrabite TLD za određenu zemlju također.

Posjetitelji web lokacija imaju sklonost vjerovati TLD-ovima koji se odnose na pojedinu zemlju, posebno kada je riječ o kupnji na mreži. Ojačajte svoju reputaciju, uspostavite povjerenje i obratite se svom međunarodnom brendu implementirajući TLD za određenu zemlju.

Evo još nekoliko značajki koje možete očekivati ​​kada registrirate domenu putem A2:

 • Prilagodite način prikazivanja podataka vaše domene u pretraživanjima “Whois”
 • dobiti besplatno upravljanje DNS-om i gledajte brzinu mjesta naglo zahvaljujući smanjenom kašnjenju
 • Zaštitite svoje osobne podatke opcijom zaštite ID-a
 • Spriječite otmicu domena ili neovlašteni prijenos računa
 • Pristupite timu za podršku u bilo kojem satu svakog dana

SSL certifikati

Postoji nekoliko opcija SSL certifikata koje možete odabrati s A2 hostingom, što je lijepa promjena od nekih drugih pružatelja usluga hostinga koji pružaju samo jednog ili dva.

Zaštita vaše web lokacije posebno je bitna kada sakupljate bilo koju vrstu plaćanja od posjetitelja web mjesta.

Uostalom, kupci vam povjeravaju svoje osobne i financijske podatke prilikom kupovine u vašoj internetskoj trgovini. Ako ove informacije dođu u pogrešne ruke, sigurno ste se našli u puno problema.

 • Šifrirajmo. Besplatno SSL rješenje koje pruža poboljšanu sigurnost web mjesta. Pored toga, on osigurava vezu s vašim poslužiteljem koju javnost ne vidi.
 • SSL s jednim web mjestom. Premium, jednosmjerne SSL opcije s jednim klikom dostupne su od 49,95 USD godišnje. Uz svu zaštitu koju nudi i besplatni SSL, jedno SSL web mjesto također dolazi s 256 bitnom enkripcijom, službenim pečatom web lokacije i provjerenim statusom domene.
 • Wildcard SSL. Ovaj SSL certifikat primjenjivat će se na neograničen broj poddomena, a sve za jednu nisku cijenu. Wildcard SSL certifikati počinju od 149,95 USD godišnje.
 • Napredni SSL. Ovaj napredni SSL certifikat dolazi s izvanrednim izborom SSL certifikata organizacije Autentičan i proširene provjere valjanosti.

SwiftServers & Turbo hosting

Ekskluzivna SwiftServer platforma A2 hosting pruža korisnicima usluge vrhunski u izvedbi i brzini stranice. Zapravo, ovo su prednosti koje ćete iskoristiti odabirom A2 hostinga i njihove SwiftServer platforme:

 • Povećana raspodjela resursa po računu
 • Manji broj kupaca na svakom zajedničkom poslužitelju
 • Brži performanse hostinga u usporedbi s Apacheom

Uz to, s dva od tri zajednička plana hostinga, imat ćete ekskluzivan pristup njihovim A2 Optimizirani web akcelerator, zajedno s postavljanjem predmemorije za 1 klik.

A2 Optimizirani web akcelerator

Rješenja za predmemoriranje nisu nešto što nude mnogi dijeljeni hosting planovi, ali s A2 hostingom to dobijate na većini dijeljenih hosting hosting planova.

Evo preuzimanja dostupnih rješenja za predmemoriranje koje možete izabrati izravno sa svog cPanela:

 • Turbo predmemorija. Sav HTML sadržaj vaše web stranice pohranit će se u Turbo cache i posluživati ​​se bez pokretanja PHP skripti.
 • OpCache / APC. S ovom izuzetnom značajkom smanjite PHP vrijeme odziva na pola.
 • Memcached. Povećajte brzinu svojih MySQL baza podataka čuvanjem važnih podataka u memoriji za brže preuzimanje.

Uz SwiftServer hosting, dobivate i besplatne SSD-ove. Kao jedna od prvih hosting kompanija koja je ponudila SSD diskove kao zamjenu za zastarjele pogone tvrdog diska (HDD-ovi), vlasnici web stranica doživjeli su povećanu brzinu učitavanja stranica, jer SSD-ovi eliminiraju pokretne dijelove i povećavaju vrijeme čitanja i pisanja..

Jer A2 hosting je toliko samouvjeren Vaša će web stranica brže raditi do 300 puta nego standardne tvrtke za dijeljenje hostinga koje koriste svoje SSD-ove, svim korisnicima daju jedan besplatno.

SwiftServers vs Turbo hosting – u čemu je razlika?

Sve planove A2 pokreće njihova server SwiftServer infrastruktura, međutim, njihov Turbo plan dolazi s dodatnim brzinama i obećava do 20 puta brže učitavanje web stranica.

a2 hosting turbo

Duga priča kratka. Njihovi Turbo web hosting poslužitelji ponašaju se gotovo identično kao Swift Web Hosting serveri, ali pružaju dodatnu brzinu!

Turbo poslužitelji nude padajuću Apache zamjenu koja učitava stranice do 20 puta brže učitavanje stranica u usporedbi sa standardnim hostingom. Što njihove Turbo servere čini iznimno brzima?

 • Manje korisnika na poslužitelju
 • A2 optimizirano – Pokreće APC / OPcache & Turbo predmemorija
 • Koristi manje CPU-a i memorije nego Apache
 • Brže i efikasnije upravlja vezama
 • Pruža poboljšanu stabilnost

Upotrijebite ovaj ekskluzivni promotivni kôd: webrating51 i dobiti 51% popusta svi planovi

Za i protiv A2 hostinga

Kao i kod bilo kojeg pružatelja usluga hostinga, postoje i prednosti i nedostaci koje treba riješiti prije donošenja konačne odluke. Budući da je A2 hosting prvenstveno zajedničko hosting rješenje, bit će određenih nedostataka ako se uspoređuju rame uz rame s nekim danas upravljanim pružateljima usluga hostinga na tržištu..

Profesionalci

A2 hosting ima solidan skup značajki koji može obaviti posao za većinu ljudi. Pogledajmo i mislim na što mislim.

Brzina web mjesta

A2 hosting naglašava činjenicu da je jedan od njihovih prioriteta brzina stranice i brzina rada, bez obzira na plan hostinga koji idete.

Uz super brze poslužitelje dobivate i Memcached, Turbo Cache i OpCache / APC resurse koji se lako omogućuju na vašem hosting računu.

I ne samo to, imate pristup više resursa s manje naprezanja poslužitelja, poboljšane performanse na Apache poslužiteljima, manji broj korisnika po poslužitelju iako je zajednički plan hostinga, besplatni Railgun Optimizer za do 143% brže vrijeme učitavanja HTML-a, i besplatni SSD-ovi.

Pored toga, možete se pretplatiti na ekskluzivnu uslugu A2 Hosting Performance Plus i dodati dodatni GB RAM-a na svoj račun kada vaša web lokacija doživi veliki porast prometa.

Višestruki podatkovni centri

Jedan od glavnih razloga zašto mogu ovako brzo odgovoriti jest taj što imaju tri podatkovna centra širom svijeta kako bi što brže privukli vaš web sadržaj posjetiteljima web mjesta..

 • SAD – Michigan
 • Europa – Amsterdam
 • Azija – Singapur

Uz to imaju svi kupci besplatni Cloudfare CDN koji odabere najbrži put do posjetitelja vaše web stranice.

To znači brže preuzimanje podataka s vaše web stranice, brže isporuke sadržaja i brže vrijeme učitavanja stranica. Sve to kombinirano izjednačava se s sretnijim posjetiteljima stranica koji će se iznova i iznova vraćati.

Garancija na vrijeme

Kao i kod većine pružatelja usluga hostinga, A2 hosting jamči da se vaše web mjesto neće srušiti 99,99% vremena, bez obzira na okolnosti. To vrijedi čak i za one koji imaju zajednički plan hostinga.

Jedan strah da ljudi imaju ulaganja u zajednički hosting je činjenica da drugi korisnici “dijele” resurse poslužitelja imaju potencijal srušiti vašu web stranicu s njima kad se nešto dogodi s njihovom web stranicom.

S njihovom garancijom za neočekivano vrijeme možete biti sigurni da njihov tim stručnjaka radi svakodnevno kako bi vaš poslužitelj uvijek bio u funkciji..

Poslužitelji koje koristi A2 Hosting neovisno su u vlasništvu i njima upravljaju stručni administratori sustava koji slijede najbolje prakse, koriste samo najbolje podatkovne centre poslužitelja i zakrpe sve sigurnosne probleme što prije.

skalabilnost

S A2 hostingom imate prostora za rast što je veliki plus kada je u pitanju odabir pravog hosting hostinga. Za one koji tek počinju, zajednički plan hostinga savršena je opcija.

Nudi dovoljno značajki za osiguravanje vaše web stranice i obećanje njezine ukupne brzine i performansi. Od tamo možete uložiti u VPS hosting, pa čak i preći na namjenski plan hostinga ako treba.

A2 hosting - Skalabilnost

Na kraju, s A2 hostingom ste u mogućnosti povećajte veličinu koliko želite bez brige o promjeni hosting tvrtki.

Vrhunske mjere sigurnosti

A2 hosting - sigurnost

A2 hosting nudi vam niz sigurnosnih mjera kojima se osigurava zaštita podataka vaše web stranice, kao i osobni podaci onih koji vrše plaćanja na vašoj web stranici..

 • Jednokratno čišćenje web mjesta. Ako je vaša web lokacija hakirana, njihov tim za podršku popravit će vašu web stranicu. To uključuje čišćenje haka, uklanjanje upozorenja s crne liste i popravak neželjene pošte SEO. Osim što će vas vratiti na mrežu, dodat će poboljšane mjere zaštite kako bi se spriječilo da se dogodi još jedan hack.
 • Nadzor web stranica Sucuri. Za kontinuirano nadgledanje web stranica, možete ulagati u Sucuri Monitoring web mjesta za 5 USD mjesečno. Ovim ćete dobiti kontinuirana skeniranja i upozorenja, daljinsko skeniranje i skeniranje na strani poslužitelja, zaštitu vatrozida na web mjestu i prevenciju hakera i DDoS napada.
 • Vatrozid Sucuri računa. Za dodatnih 15 USD mjesečno možete zaista zaštititi web mjesto od upada primanjem DDoS / grube sile / zaštite od zlonamjernog softvera, virtualnim zakrpanjem i otvrdnjavanjem vaše web stranice, te blokiranjem SQL ubrizgavanja zajedno s softverom i blokiranjem ranjivosti na više mjesta..

Za one koji to sve žele, možete izvršiti plaćanje jednom godišnje u iznosu od 274,88 USD i primijeniti sve gore navedene sigurnosne mjere na vašu web stranicu..

Podrška e-trgovini

Za one koji žele ugostiti svoju internetsku trgovinu, znajte da postoje mnoge značajke e-trgovine koje se pakiraju u vaš zajednički plan hostinga:

 • Nekoliko SSL certifikata koje možete odabrati
 • ID računa trgovca (samo Sjedinjene Države)
 • PayPal računi trgovca
 • Postavke Magento, OpenCart, PrestaShop i AbanteCart u jednom kliku

Zadovoljstvo globalnoj publici

A2 hosting - zadovoljava globalnu publiku

Jedna stvar koju A2 hosting razumije jest potreba da se zadovolji globalna publika. Znaju da mnoge hosting tvrtke ciljaju klijente koji govore engleski jezik, što može rezultirati mnogim propuštenim prilikama u inozemstvu.

A s tri glavna podatkovna centra koji se protežu u cijelom svijetu – Sjeverna Amerika, Europa i Azija – ključno je da oni koji govore druge jezike budu u stanju razumjeti sve, uključujući cijene.

Srećom, A2 hosting ne samo da ima padajući izbornik prijevoda za one u Sjedinjenim Državama, Meksiku, Indiji, Velikoj Britaniji i Južnoj Africi, oni nude prikladnu razmjenu valuta, tako da možete dobiti i precizne cijene..

Ova strategija nije dobra samo za korisničko iskustvo, već im pomaže povećati prodaju i proširiti svoju marku kao onu koja je dostupna međunarodnim kupcima.

Protivnici

Svaka tvrtka ima nedostatke, bez obzira koliko savršeno se trudila. I, iako imaju dosta pozitiva, postoje neke stvari o kojima morate razmisliti prije nego što ih nabrojite kao svoj sljedeći pružatelj usluga hostinga.

Naknade za migracije

Nadogradnju i nadogradnju između planova relativno je jednostavno napraviti. No, moraju biti svjesni određenih naknada. Pogledajte što to može ili ne može koštati ako se odlučite za prebacivanje između hosting planova:

 • nadogradnje. Nadogradnja na plan s visokim cijenama dobit će vam dodatnu naknadu za migraciju računa. Ako odlučite promijeniti podatkovne centre tijekom migracije računa, oduzeće se i naknada za migracijski podatkovni centar. Međutim, prelazak na drugi podatkovni centar bez nadogradnje koštat će vas 25 dolara naknade.
 • Smanjenja. Ako prijeđete na niži plan hosting hostinga, možda će vam se naplatiti nadogradnja od 25 USD.
 • Migracije drugih domaćina. Ako se premještate s drugog pružatelja usluga hostinga koji nema cPanel, možda će vam se naplatiti troškovi koje određuje tim za migraciju. Međutim, ako se kreće s domaćina cPanel, naknade za migraciju se neće primjenjivati.

Iako su ove naknade naizgled neznatne i postoje neki načini kako ih trebate platiti, još je važno imati na umu različite naknade s kojima ćete biti suočeni dok koristite A2 hosting.

Ograničene bonus mogućnosti

Koliko god A2 hosting učinio da vaša web stranica bude super brza, jedini način pristupa značajkama kao što su Turbo Server, A2 Optimized Site Accelerator (koji uključuje Turbo Cache, OpCache / APC i Memchached) je ulaganje u najviše dostupan cjenovni plan dijeljenja hostinga.

To znači da su druga dva hosting hosting plana, ona koja čine A2 Hosting izuzetno povoljnim za one koji tek počinju ili s nižim hosting proračunima, u skladu sa svim ostalim standardnim hosting planovima vani..

A2 hosting želi da vjerujete da su oni korak iznad ostalih što se tiče brzine i performansi. I s pravom je tako. Na kraju se tako izdvajate među čak i najtežom konkurencijom.

Međutim, propust da spomenimo da će dva od tri podijeljena hosting plana testirati se kao “prosječna” u usporedbi s konkurentima u industriji usluga hostinga nekako je pogrešno..

Uz toliko usredotočenosti na činjenicu da Turbo poslužitelji A2 Hosting isporučuju brzine i do 20 puta brže od uobičajenih hosting kompanija, lako je propustiti činjenicu da od toga imate samo koristi ulaganjem u najskuplji dostupni hosting plan.

Zajednički planovi hostinga i cijene

A2 hosting - 3 plana cijena

Oni nude tri odvojena plana za njihove zajedničke hosting usluge: Lite, Swift i Turbo.

A2 lite plan

Ovaj plan počinje od 3,92 USD mjesečno

 • Web lokacija hosta 1, 5 poddomena i 25 parkiranih domena
 • Uživajte u 5 baza podataka

Osnovne značajke:

 • Neograničen prijenos podataka
 • Besplatno SSL certifikat i SSD rješenje
 • Podrška 24/7/365
 • 3 raspoloživa podatkovna centra
 • Besplatno Cloudfare CDN
 • Besplatna migracija web mjesta
 • 99% jamstvo neispravnosti
 • Dostupna je PHP verzija 7.x
 • 25 adresa e-pošte
 • cPanel Control Panel
 • Nekoliko značajki e-trgovine

Sve u svemu, za zajednički plan hostinga po tako niskoj cijeni, skup značajki prikladan je za one s jedne web stranice.

A2 plan brzog gostovanja

Ovaj plan počinje od 4,90 USD mjesečno

 • Hostirajte neograničene web stranice, poddomene, parkirane domene i domene addon
 • Uživajte u neograničenim bazama podataka
 • Imate neograničeno RAID-10 prostora za pohranu

Osnovne značajke:

 • Neograničen prijenos podataka
 • Besplatno SSL certifikat i SSD rješenje
 • Podrška 24/7/365
 • 3 raspoloživa podatkovna centra
 • Besplatno Cloudfare CDN
 • Besplatna migracija web mjesta
 • Sigurnosne kopije poslužitelja unatrag
 • 99% jamstvo neispravnosti
 • Dostupna je PHP verzija 7.x
 • Neograničene adrese e-pošte
 • cPanel Control Panel
 • Nekoliko značajki e-trgovine

Opet, za relativno nisku cjenovnu cijenu, oni s više web lokacija dobivaju dobar set značajki s brzim planom A2 hostinga.

Turbo plan A2 hostinga

Ovaj plan počinje od 9,31 USD mjesečno

 • Hostirajte neograničene web stranice, poddomene, parkirane domene i domene addon
 • Uživajte u neograničenim bazama podataka
 • Imate neograničeno RAID-10 prostora za pohranu

Osnovne značajke:

 • Neograničen prijenos podataka
 • Besplatno SSL certifikat i SSD rješenje
 • Turbo poslužitelj
 • Podrška 24/7/365
 • A2 optimizirani web akcelerator zajedno s Turbo predmemorijom, OpCache / APC i memcachedom
 • 3 raspoloživa podatkovna centra
 • Besplatno Cloudflare CDN
 • HTTP / 2, SPDY i rubna strana uključuje (ESI)
 • Besplatna migracija web mjesta
 • Sigurnosne kopije poslužitelja unatrag
 • 99% jamstvo neispravnosti
 • Dostupna je PHP verzija 7.x
 • Neograničene adrese e-pošte
 • cPanel Control Panel
 • A2 Optimizirane Magento značajke
 • Nekoliko značajki e-trgovine

Kao što bi se moglo sumnjati, zajednički plan s najboljim cijenama nudi najviše mogućnosti.

Sve u svemu, iskusit ćete najbrže brzine i performanse ulaganjem u Turbo plan za A2 hosting Turbo dijeljenje.

Ovo je najbolji plan za hosting za one koji imaju puno prometa na web mjestu, web mjesta sa značajnim resursima ili jednostavno žele sve značajke koje A2 ima na raspolaganju.

A2 hosting pitanja

Ovdje ćete pronaći odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja.

Što je A2Hosting.com?

A2 Hosting je web hosting tvrtka sa sjedištem u Ann Arboru koja nudi razne usluge web hostinga kao što su dijeljeni, preprodavački, VPS, Cloud i usluge hostinga za namjenski poslužitelj. Imaju tri podatkovna centra koja se nalaze u Michiganu (SAD), Amsterdamu (Europa) i Singapuru (Azija) iz koje možete izabrati. A2 hosting ima A ocjenu od BBB.

Da li A2 hosting nudi garanciju povrata novca?

Da. Oni nude puni povrat ako otkažete svoj račun u prvih 30 dana korištenja njihovih usluga. Uz to, možete dobiti procijenjeni povrat ako u bilo kojem trenutku nakon 30 dana odlučite da A2 nije za vas. Registracije domena, naknade za postavljanje i naknade za migraciju ne mogu se vratiti.

Koju vrstu podrške pruža A2 hosting svojim kupcima?

A2 hosting ima izvanrednu podršku za sve klijente, bez obzira koji hosting plan odaberete. Nude sustav ulaznica za podršku, e-poštu, chat uživo i podršku putem telefona. Što je bolje, podrška je dostupna svakog dana, u bilo koje vrijeme, tijekom cijele godine.

Hoće li A2 hosting besplatno preseliti moju trenutnu web lokaciju?

Da. Oni nude besplatnu migraciju web mjesta, čak i za najjeftiniji zajednički plan hostinga koji nude. Uz to, za postojeće kupce migracija web mjesta u većini slučajeva dolazi besplatno.

Što je jamstvo neispravnosti A2 Hosting-a?

Za razliku od mnogih hosting usluga, oni jamče produženje 99,99% vremena.

Uz stalne sigurnosne mjere (kao što su KernelCare, dvostruki vatrozidovi, obrana od grube sile, skeniranje virusa, otvrdnjavanje poslužitelja i sigurnosni nadzor 24/7/365) A2 hosting gotovo da ne može obećati zastoj na web mjestu.

Ako vaša web-lokacija ima vremena zastoja, njihov iskusni tim za podršku je na raspolaganju da odmah riješi probleme. A ako je problem zbog kršenja web lokacije, na raspolaganju je tim za podršku koji će vam pomoći da očistite web mjesto i vratite je u pogon..

Da li A2 hosting nudi SSL certifikate, SSD i CDN?

Apsolutno. Svi planovi dolaze s besplatnim SSL certifikatom putem Let’s Encrypt. Osim toga, Solid State Drive Hosting uključen je za sve datoteke, OS i baze podataka vaše web lokacije. To osigurava moguću najbržu brzinu. Konačno, svim korisnicima pružaju besplatni Cloudflare CDN za brzo i učinkovito isporučivanje vašeg web sadržaja posjetiteljima web mjesta.

Da li A2 hosting nudi sigurnosne kopije web mjesta?

Pružaju dva rješenja kada su u pitanju sigurnosne kopije web stranica. Prva usluga koju nude naziva se sigurnosna kopija servera unatrag. Iako nije dostupno za Lite hosting plan, ova značajka dolazi sa Swift i Turbo planovima za zajedničko gostovanje.

Uz pomoć sigurnosne kopije poslužitelja unatrag, redovito se prave automatske snimke sigurnosnih kopija kojima možete u bilo kojem trenutku pristupati sa svog cPanela i vratiti ih na web mjesto..

Osim toga, A2 hosting olakšava ručnu izradu sigurnosnih kopija vaše web stranice (web stranice, baze podataka i e-pošte) na sigurno, izvan web mjesta koristeći dodatnu uslugu DropMySite Backup, kojoj se lako pristupa u vašem cPanelu. Možete čak zakazati redovite sigurnosne kopije tako da nikad ne zaboravite zadržati kopiju pri ruci.

Što A2 hosting servere čini tako brzima?

Njihovi poslužitelji su brzi zbog svoje SwiftServer platforme (poslužitelji optimizirani brzinom prema vašem odabiru mjesta poslužitelja i upotreba besplatnih SSD uređaja).

A2 također nude ono što oni nazivaju Turbo poslužitelji. Ovo je optimizirani akcelerator web mjesta za koji tvrde da učitava stranice do 20 puta brže od ostalih web domaćina.

Koji je najjeftiniji hosting plan A2 Hosting?

A2 hosting najjeftiniji hosting plan je njihov Lite plan, koji je dijeljeni hosting plan ulazne razine. Lite počinje 3,92 dolara mjesečno.

Mogu li instalirati WordPress na A2 hosting?

Da definitivno! A2 hosting savršeno upravlja web-lokacijama, blogovima ili trgovinama e-trgovine sa pogonom na WordPress. Možete ili unaprijed instalirati i konfigurirati WordPress za vas ili možete upotrijebiti Softaculous instalacijski program WordPress s jednim klikom koji dolazi s vašom upravljačkom pločom cPanel..

Postoje li dobre alternative za Hosting A2?

Da, postoje, ali ako mene pitate, A2 Hosting je prilično savršena tvrtka za web hosting. Zatim ponovno preporučujem da istražite i druge web domaćine. Dvije dobre alternative A2 hostingu koje vrijedi razmotriti su InMotion hosting i SiteGround.

Trebam li obratiti pozornost na A2 hosting recenzije o Redditu i Quori?

Da, većinom, možete vjerovati da su Quora i Reddit dobra mjesta za čitanje recenzija. Pročitajte recenzije o Redditu i Quori. Također postoje recenzije na web lokacijama kao što su TrustPilot i Yelp.

Postoji li kôd kupona A2 hosting koji mogu koristiti?

Da, trebali biste koristiti ovaj ekskluzivni A2 hosting hosting promotivni kôd: webrating51 koji vam daje 51% popusta na sve planove za web hosting.

Preporučujem li A2 hosting?

Ukratko, za one koji traže jeftino zajedničko hosting rješenje, da, toplo preporučujem da dam A2.

Oni su u neovisnom vlasništvu što znači da imaju potpunu kontrolu nad svim svojim poslužiteljima, što je veliki plus u monopolu hosting pružatelja usluga vani.

Oni se također snalaze u tri najvažnije značajke hostinga – brzina, značajke i podrška.

Iako ćete možda trebati nadograditi na plan cijene hostinga kako biste uživali u svim značajkama koje A2 hosting nudi, dobre vijesti su, da su visoka razina brzine, performansi i podrške ugrađena u sve njihove planove.

Na kraju, uz jamstvo povrata novca u bilo kojem trenutku, stvarno nema razloga da se A2 Hosting ne oproba. Dakle, provjerite ih i pogledajte kako to ide. Nikad ne znaš. Jedinstveni, samostalni pružatelj usluga hostinga mogao bi biti upravo ono što trebate vama i vašoj web lokaciji.

Upotrijebite ovaj ekskluzivni promotivni kôd: webrating51 i dobiti 51% popusta svi planovi za web hosting

Otkrivanje FTC-a: Da bih vam osigurao najjeftiniju moguću cijenu, zaradit ću malu proviziju ako se odlučite prijaviti putem mojih veza.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map