A2 Hosting – Godaddy

Glava uz glavu A2 Hosting Vs Godaddy Usporedba performansi, značajki, cijene, prednosti i nedostataka hostinga kako bi vam pomogao da odaberete između ova dva poznata pružatelja web hosting usluga.


prelazite prstom udesno

A2 hosting

GoDaddy

Oko:A2 hosting pruža web hosting rješenja koja su nevjerojatno brza, bez obzira radi li se o novom blogu, popularnoj poslovnoj stranici ili čak nečemu s malim prometom. A2 služi svima, od web amatera do profesionalnih programera koji zadovoljavaju njihove prilagođene zahtjeve.GoDaddy se u posljednje vrijeme pojavljuje u medijima, posebno u TV oglasima i tiskanim medijima. Pruža imena domena, kao i web hosting koji je vrlo razumljiv, zajedno s povoljnim planovima i impresivnim vremenima.
Osnovano u:20031997
Ocjena BBB-a:++
Adresa:2000 Hogback Road Suite 6 Ann Arbor, MI 4810514455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Broj telefona:(888) 546-8946(480) 505-8877
Email adresa:Nije na popisuNije na popisu
Vrste podrške:Telefon, podrška uživo, ulaznica, chatTelefon, podrška uživo, chat, ulaznica, trening
Data Center / Lokacija poslužitelja:Michigan, SAD; Amsterdam, Nizozemska i Singapur, AzijaPhoenix, Arizona
Mjesečna cijena:Od 3,92 dolara mjesečnoOd 4,99 dolara mjesečno
Neograničen prijenos podataka:DaDa (osim na ekonomskom planu)
Neograničeno pohranjivanje podataka:DaDa (osim na ekonomskom planu)
Neograničena e-pošta:DaDa (osim na ekonomskom planu)
Više domena hosta:DaDa (osim na ekonomskom planu)
Upravljačka ploča / sučelje hostinga:cPanelcPanel
Jamstvo neispravnosti poslužitelja:99,90%99,90%
Povrat novca zagarantovan:Bilo kada30 dana
Dostupni namjenski hosting:DaDa
bonusi & Dodaci:Attracta SEO i marketinški alati. Besplatni HackScan i sigurnosni alati. Besplatni čvrsti diskovi (SSD-ovi). Mreža isporuke sadržaja CloudFlare. Besplatno Šifriramo SSL certifikate. Alat za poboljšanje sigurnosti Patchman-a. Integrirani ManageWP račun.Premium DNS alat za upravljanje (samo krajnji plan). Dvostruka obrada snage i memorije (samo krajnji plan). DudaMobile automatski pretvara vašu web lokaciju u mobilnu (svi planovi osim Gospodarstva). SSL potvrda (samo krajnji plan). Akcelerator web stranica (samo krajnji plan). SSL potvrda (samo krajnji plan). Skener zlonamjernog softvera (samo krajnji plan).
Dobro: Izgrađeno za brzinu: A2 hosting koristi SSD pogone, namjenske turbo servere, predmemoriranje web mjesta i još mnogo toga, kako bi osigurao munjevitu izvedbu svoje web stranice.
Linux i Windows hosting: A2 hosting nudi rijetku opciju hostinga utemeljenog na sustavu Windows uz uobičajene Linux-ove planove.
Trajna sigurnost: Svi planovi A2 hostinga obuhvaćeni su naprednim sigurnosnim protokolom koji uključuje dvostruki vatrozid, detekciju brutalne sile, skeniranje virusa, otvrdnjavanje servera i još mnogo toga.
Zvjezdana korisnička podrška: A2 hosting nudi podršku tijekom cijelog sata uz podršku dobrog i stručnog tima.
Sjajno vrijeme: Očekivali biste da će tvrtka poput GoDaddy imati jednu od najboljih izvedbi u industriji, samo činjenica da su toliko velike. Ali još uvijek nisam čuo pritužbu na produženje rada GoDaddy. Uptime je jedna od onih stvari za koje očekujete da web hosting tvrtka isporuči, a GoDaddy to radi sa stilom.
Linux i Windows hosting: GoDaddy je jedan od rijetkih pružatelja usluga hostinga koji vam nudi mogućnost da se za Windows, a ne za industrijski standardni Linux operativni sustav. Ako imate web stranice ASP.NET, ovo je mjesto za vas.
Izvrsna tehnička podrška: Iznova i iznova, web hosting tvrtke primaju pritužbe na svoju korisničku uslugu. Bilo da se radi o nedostatku znanja ili velikim vremenima čekanja, ali GoDaddy je ovom čarolijom izvukao zeca iz šešira. Imaju apsolutno najbolju službu za korisnike.
Prijateljski: Većina GoDaddy-a izgrađena je na ideji novijih krajnjih kupaca. Svi su njihovi alati ???? newbie ???? prijateljski. Osobno volim njihovcPanel koji bi u ovom trenutku trebao biti industrijski standard. Sve što mi treba je nadohvat ruke i nemam apsolutno nikakvih pritužbi na njihov UX.
Loše: Turbo poslužitelji koštaju više: Ako želite puni opseg mogućnosti A2 Hosting s turbo punjenjem, morat ćete se školovati za njihove najskuplje planove.
Pozivni brojevi su obavezni: A2 hosting ne prijavljuje se automatski po njihovim sniženim cijenama, tako da ćete morati poduzeti dodatni korak unošenja kodova koji se lako nalaze na njihovoj web stranici..
Nije velika vrijednost: Ako GoDaddy ne uhvatite na velikom promotivnom ugovoru, bit ćete malo uznemireni cijenama koje plaćate. Jednostavno ne postižete istu razinu performansi s paketima usluga donjeg dijela usluge GoDaddy. Ali ako ih uhvatite u promociji, pileća večera pobjednica.
Nedostaje značajka internetske trgovine: Po meni, u današnje doba i dodaci, dodaci e-trgovini trebali bi biti glavni problem. Trebali biste dobiti sva zvona i zviždaljke, jer web hosting tvrtka ionako uzima komad svog novca. GoDaddyju nedostaju čamac s nedostajućim značajkama i pogreškama koje napadaju vašu trgovinu pod bilo kojim kutom.
Sažetak:A2 hosting (pregled) pruža izuzetno optimizirano okruženje za WordPress koje čini čuda i za Blogerse i korporacije. A klijenti mogu birati između Windows i Linux hostinga koji se isporučuju podjednako dobro. Ostale značajke A2 hostinga uključuju opcijski Turbo Server za brže učitavanje stranica, besplatan prijenos web stranica, besplatne sigurnosne kopije natrag na poslužitelju, četverostruku redundantnu mrežu i još mnogo toga. A2 također nudi podršku tijekom cijelog sata, podršku putem e-pošte i telefona, a brz je i prilagodljiv.Također dostupna u ovoj web hosting usluzi je velika podrška, uz instaliranje aplikacije u 1 kliku i više. Vrijedi napomenuti da je za korištenje registracije domena zajedno s hostingom lako koristiti. Korisnici ne moraju brinuti da li su njihove web stranice spremne za mobilne uređaje ili da biraju između Linuxa i Windows-a. Korisnici također mogu pristupiti računima u mobilnoj aplikaciji Go Daddy sa samim web mjestima prilagođenim kako bi korisnici lakše pristupili podacima računa. Ovdje možete pronaći alternative GoDaddy.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map