28+ Instagram-tilastot ja faktat vuodelle 2020

Instagram kasvaa edelleen yhtenä suosituimmista sosiaalisen median alustoista kaiken ikäisille, sijainneille ja tuotemerkeille. Sillä on laaja käyttäjäkunta ja sillä on korkeammat postimerkinnät kuin missään muussa sosiaalisessa ympäristössä.


Täällä on kokoelma uusimpia, jotta saat sinulle Instagram-tilan nykytilan.

Instagramissa on nyt enemmän kuin 1 miljardi kuukausittain aktiivista käyttäjää, aivan kuten asiantuntijat arvioivat sen olevan vuoden 2018 loppuun mennessä. Se on yli kolme kertaa kuukausittain aktiiviset Twitterin käyttäjät ja vaikka se jäljittää nyt WhatsApp- ja Facebook Messenger -käyttäjiä, miljardi käyttäjää ei ole mitään hävetä..

On yleisesti tiedossa, että Instagram on ”visuaalinen” sosiaalisen median alusta, koska se on suunnattu valokuviin ja videon jakamiseen. Sen ovat perustaneet Kevin Systrom ja Mike Krieger, mutta sen omistaa nyt Facebook (osti sen miljardilla dollarilla vuonna 2012).

Täällä olen koonnut 28 ajan tasalla olevaa Instagram-tilastoa antaa sinulle Instagram-maan nykyisen asennuksen, mitä sen käyttäjät tekevät siinä ja kuinka he käyttävät sitä. Hyppäämme sisään..

Instagram-tilastot ja tosiasiat (2020)

 • Jaa ..
 • Jaa Facebookissa
 • piipittää
 • Kiinnittää sen
 • Lähetä Redditille
 • Jaa LinkedInissä

Instagram ilmoitti kesäkuussa 2018 maamerkistä. Instagram on nyt ohi 1 miljardi kuukausittain aktiivista käyttäjää (MAU). Määrä kasvoi 800 miljoonasta MAU: sta syyskuussa 2017 (lähde: business.instagram.com)
Maailmanlaajuinen 500 miljoonaa plus Instagram-käyttäjät ovat aktiivisia joka päivä. (Lähde: business.instagram.com)
Siellä on 4,2 miljardia Instagram-tykkää päivässä. (Lähde: wired.co.uk/article/instagram-doubles-to- half-billion-users)
Siellä on 400 miljoonaa Instagram-tarinaa joka päivä ja kolmasosa katsotuimmista on yritysten luomia. (Lähde: blog.hootsuite.com/instagram-statistics)
Yli 60 prosenttia käyttäjistä kirjautuu Instagramiin päivittäin , tekemällä siitä toiseksi kiinnostuneimman sosiaalisen verkoston Facebookin jälkeen. (Lähde: brandwatch.com/blog/instagram-stats)
Joka päivä Instagram-käyttäjät lataavat keskimäärin Yli 100 miljoonaa kuvaa. (Lähde: omnicoreagency.com/instagram-statistics)
instagram-logo
Tähän mennessä yli 50 miljardia kuvaa on jaettu Instagramissa. (Lähde: instagram-press.com)
Videoviesteillä on korkein sitoutumisaste. (38 prosenttia korkeampi kuin kuvaviestit). (Lähde: maininta.com/fi/raportit/instagram/more-statistics)
Kun Instagram esitteli videoita, enemmän kuin 5 miljoonaa jaettiin 24 tunnissa. (Lähde: adweek.com/socialtimes/video-on-instagram-5m-uploads)
Keskimääräinen tykkäysten määrä Instagram-viestiä kohden on 1261. (Lähde: maininta.com/fi/raportit/instagram/more-statistics)
Instagram on 58 kertaa enemmän sitoutumista seuraajaa kohti kuin Facebook. (Lähde: ecommerceceo.com/why-brands-should-embrace-instagram-instead-of-facebook)
instagram-tilastot 2020
Enemmän kuin 100 miljoonaa Instagrammerkit katsovat tai jakelevat Livessä joka päivä. (Lähde: instagram-press.com/blog/2018/05/01/new-ways-to-share-and-connect-on-instagram)
38 prosenttia käyttäjien kirjaudu sisään Instagram monta kertaa päivässä. (Lähde: pewinternet.org/2018/03/01/social-media-use-in-2018)
32 prosenttia 25-34-vuotiaista käyttää Instagramia. Tämä on suurin käyttäjäryhmä. (Lähde: statista.com/statistics/398166/us-instagram-user-age-distribution)
Instagram kasvaa 5 kertaa nopeammin kuin yleinen sosiaalisten verkostojen käyttö Yhdysvalloissa. (Lähde: mobilemonkey.com/blog/2018/01/25-amazing-instagram-statistics)
Joka kuukausi on 16,6 miljoonaa Google hakee haulla ”Instagram”. (Lähde: trend.google.com)
Valokuvia odotetaan 91,07 prosenttia kaikista Instagram-viesteistä. (Lähde: locowise.com/blog/instagram-hits-11-month-low-growth-and-engagement-down)
Keskimääräinen yhdysvaltalainen käyttäjä on mennyt menoista 29 minuuttia päivässä Instagram-sovelluksessa syyskuussa 2017 55 minuuttia tänään. (Lähde: techcrunch.com/2018/06/26/instagram-group-video-calling)
Vuonna 2018 ❤️ emoji käytettiin 14 miljardia kertaa kommentteina. Eniten käytetty Kasvosuodatin Instagram-tarinoissa vuonna 2018 oli Heart Eyes. (Lähde: instagram-press.com/blog/2018/12/12/instagram-year-in-review-2018)
55 suosituinta ja aktiivista tuotemerkkiä Instagramissa, postita 1,5 kertaa päivässä, keskimäärin. (Lähde: blog.bufferapp.com/how-often-post-social-media)
Arvioitu 71 prosenttia Yhdysvaltain yrityksistä käyttää Instagramia ja 80 prosenttia tiliä seuraa yritystä Instagramissa. (Lähde: business.instagram.com)
69 prosenttia Instagram-käyttäjistä on alle 35-vuotiaita. (Lähde: statista.com/statistics/248769/age-distribution-of-worldwide-instagram-users)
Instagram-tosiasiat
71 prosenttia 18–24-vuotiaista amerikkalaisista käyttää Instagramia. (Lähde: pewinternet.org/2018/03/01/social-media-use-in-2018)
72 prosenttia Instagram-käyttäjistä sanoo ostaneensa tuotteen, jonka he näkivät sovelluksessa. (Lähde: businessinsider.com/instagram-rolls-out-shoppable-posts-for-more-merchants-2017-10)
Instagram-mobiilimainonnan tulot ovat lähellä 7 miljardia dollaria vuonna 2018. (Lähde: statista.com/statistics/448157/instagram-worldwide-mobile-internet-mainonta-tulot)
Instagram on kasvanut 2 miljoonaa mainostajaa, enemmän kuin miljoona mainostajaa maaliskuussa 2017. (Lähde: business.instagram.com)
Instagramin käyttäjäkunta on kasvanut yli 300 prosenttia parin viime vuoden aikana. (Lähde: mobilemonkey.com/blog/2018/01/25-amazing-instagram-statistics)
Pizza on suosituin Instagrammed-ruoka, Sushi ja pihvi takana. “
instagram-logo
98 prosenttia muotimerkeistä käytä Instagram. (Lähde: statista.com/statistics/305292/worldwide-instagram-brand-adoption-rate-category)

 • Jaa ..
 • Jaa Facebookissa
 • piipittää
 • Kiinnittää sen
 • Lähetä Redditille
 • Jaa LinkedInissä

Pyrkiessään pitämään sinut ajan tasalla Instagramin uusimmista trendeistä, tilastoista ja käyttäjänumeroista; olemme antaneet numeromme kerran kerran varmistaaksemme, että ne on päivitetty vastaamaan toimintaa vuonna 2018.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map