26+ kyberturvallisuustilastot ja tosiasiat vuodelle 2020

30 vuotta sitten Internet oli uusi ja jännittävä, tänään Internet voi olla vaarallinen paikka. Tässä on mitä sinun pitäisi tietää viimeisimmästä verkkoturvatilastot vuodelle 2020.


Tietoverkkorikollisuus on kasvussa, ja vaikka tämä ei saisi estää sinua käyttämästä online-resursseja, sen tulisi varmasti kannustaa sinua parantamaan tietoturvaa.

2020-tietoturvatilastot ja tosiasiat

Tässä on kokoelma viimeisimpiä verkkorikollisuutta ja verkkoturvallisuustilastoja vuodelle 2020, jotta voimme antaa sinulle nykytilanne siitä, mitä tapahtuu verkkoturvallisuusmaailmassa.

Jaa:

Contents

Vuonna 2019 Internet-esineistä (Internet of Things) tulee tärkeitä kohteita haittaohjelmahyökkäyksille

Lähde: https://www.beyondtrust.com/blog/entry/beyondtrust-2019-security-predictions

Johtava verkkoturvallisuusyritys BeyondTrust ennustaa tämän Asioiden Internet (IoT) -laitteista tulee tärkeitä hakkereiden kohteita vuonna 2019. Miksi? Koska Internet-laitteita (esim. Älytelevisiot, älykkäät kaiuttimet, kytketyt lelut, kannettavat, älykkäät laitteet jne.) Ei ole rakennettu kyberturvallisuutta ajatellen, ja näitä älykkäitä laitteita voidaan hyödyntää.

Sähköpostin roskapostit ovat verkkorikollisten yleisin tapa levittää haittaohjelmia

Lähde: https://blog.f-secure.com/failed-delivery-spam/

Käyttäjien huijaaminen napsauttamaan haitallisia linkkejä on yleisimpi tapa rikollisille levittää haittaohjelmia. Sähköposti roskapostit olivat verkkorikollisten yleisin tapa levittää haittaohjelmia vuonna 2018. Karkeasti 69 prosenttia roskapostista yrittää huijata käyttäjiä käymään haitallisessa URL-osoitteessa. Haitallisia liitetiedostoja käytettiin lopussa 31 prosentissa roskapostista.

Älykkäitä koteja yhdistävä ulkoinen verkko tekee USA: sta, UK: sta ja Kiinasta alttiimpia hyökkäyksille

Lähde: https://www.vpngeeks.com/21-terrifying-cyber-crime-statistics-in-2018/

Älykäs kodinkoneet ovat yhä yleisempiä. Ne ovat käteviä ja auttavat meitä kulkemaan jokapäiväisessä elämässämme. Sitä ei kuitenkaan pidä unohtaa, että rikolliset käyttävät älykkäitä kodin laitteita yksilöiden hyväksi. Verkko, joka yhdistää älykkäitä koteja Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa, on kytketty ulkoiseen verkkoon, ja jos reitittimelläsi ei ole asianmukaista tietoturvaa, olet suuressa määrin hakkeroinnin vaarassa.

Noin yksi viidestä tiedostosta ei ole suojattu

Lähde: https://info.varonis.com/hubfs/2018%20Varonis%20Global%20Data%20Risk%20Report.pdf

Tutkittaessa 6,2 miljardia tiedostoa, mukaan lukien sellaiset, jotka sisälsivät terveystiedot ja taloudelliset tiedot, noin 1/5 oli täysin auki maailmanlaajuiseen pääsyyn. Pahempaa on, että myös yritykset jatkavat tätä. Noin kahdella viidestä yrityksestä on yli 1000 tiedostoa avoinna kaikille, mukaan lukien arkaluontoiset tiedostot.

Tietoverkkorikollisuudesta tulee nopeasti kannattavaa kuin laiton huumekauppa

Lähde: https://cybersecurityventures.com/hackerpocalypse-cybercrime-report-2016/

Tietoverkkorikollisuus aiheuttaa paljon enemmän vahinkoa kuin kukaan voisi tietää, ja siitä on tulossa yksi ihmiskunnan suurimmista haasteista. Vuoteen 2021 mennessä se voisi maksaa meille 6 biljoonaa dollaria taistella. Kun yrityksiä, kuten Yahoo tai Equifax, hakkeroidaan, se aiheuttaa näiden rikosten koon, hienostuneisuuden ja kustannusten kasvavan tähtitieteellisellä nopeudella.

Yhdysvaltain käyttäjät avaavat noin kolmesta tietokalastelusähköpostin

Lähde: https://enterprise.verizon.com/resources/reports/dbir/

Sillä aikaa 1/3 avointa tietokalastelusähköpostia, pienempi prosenttiosuus napsauttaa uudelleen tartunnan saaneita linkkejä tai liitteitä. Noin 12 prosenttia on tietojenkalastelusta johtuvien todellisten infektioiden uhreja.

Tietojen menetys vastaa 43 prosenttia verkkohyökkäysten kustannuksista

Lähde: https://www.accenture.com/us-en/event-cybertech-europe-2017?src=SOMS

Kyberhyökkäykset ovat kalliita, ja kallein osa tästä on tiedon menetys. Tietojen menetys tapahtuu hakkeroinnin aikana ja jos tiedot kuuluvat kolmansille osapuolille, voi olla uskomattoman kallista yritystä palauttaa kadonneet tiedot..

Vuoteen 2020 mennessä kaikkialla maailmassa käytetään 300 miljardia salasanaa

Lähde: https://www.scmagazine.com/home/other/research/video-300-billion-passwords-by-2020-report-predicts/

Nykyään näyttää siltä, ​​että salasana on kaikessa. Sekä ihmisten että koneiden välillä on suunnilleen 300 miljardia salasanaa käytetään maailmanlaajuisesti vuoteen 2020 mennessä. Salasanat ovat avain kyberturvallisuuden suojaamiseen ja mahdollisten uhkien lieventämiseen.

Yli puolet vuosituhannen lukemista kärsi verkkorikollisuudesta viime vuonna

Lähde: https://www.arabianbusiness.com/2-5m-uae-consumers-said-be-hit-by-cyber-crime-in-past-year-653743.html

Millennium-ikäluokat ovat verkkorikollisuuden vaikutteimpia ihmisryhmiä. Tämä johtuu mahdollisesti siitä, että he ovat teknisesti taitavinta ryhmää. Joka tapauksessa, noin 53 prosenttia tuhansista vuosituhanneista kokenut verkkorikollisuuden viime vuonna.

Henkilötietoja voi ostaa välillä 0,20–15,00 dollaria

Lähde: https://www.rsa.com/content/dam/premium/fi/white-paper/2018-current-state-of-cybercrime.pdf

Minkä tyyppisen koron antaisit henkilötietoihisi? Valitettavasti muut eivät ehkä arvosta sitä korkeaksi. Koska henkilökohtaisia ​​tietoja myydään niin vähän, sinun kannattaa varoa. Myyntimarkkinoilla olevat yksilöt yrittävät todennäköisemmin kerätä mahdollisimman paljon tietoja myydäkseen.

Luottokortin tiedot myy korkeammalla hinnalla kuin muun tyyppiset henkilötiedot. Tietojesi tekeminen mahdollisimman vaikeaksi myydä edelleen vähentää niiden arvoa kaikille, jotka yrittävät saada aikaan identiteetti tai kaksi henkilöllisyyttäsi.

Alin tietoverkkorikollisuuden palkinto myönnetään Alankomaille. Korkein menee Indonesiaan.

Lähde: https://www.vpngeeks.com/21-terrifying-cyber-crime-statistics-in-2018/

Vaikka vain 14 prosenttia Tietoverkkorikollisuus vaikutti karkeasti Alankomaiden väestöön 59 prosenttia Indonesian väestöstä oli. Vaikka tavoitteena pitäisi olla, ettei ketään syyllistetä verkkorikollisuuteen, suurin osa maista putoaa jonnekin keskelle. Suuri osa tämän verokannan alentamisesta koostuu ihmisten koulutuksesta siitä, kuinka olla fiksu verkossa ja olla käyttämättä riskialtista käyttäytymistä.

Jos yrityksillä on tietosuojavirhe, yritysten ilmoittaminen vie yleensä yli 6 kuukautta. 

Lähde: https://www.zdnet.com/article/businesses-take-over-six-months-to-detect-data-breaches/

Jopa Yahoo: n ja Equifaxin jälkeen, yritykset eivät ole siinä kuin mahdollista. Se, että yrityksille kestää yli 6 kuukautta havaita, että niillä on tietosuojaloukkauksia, tarkoittaa sitä, että olet yhä alttiimpi tietojesi varastamiselle.

Hyökkäyksille alttius tarkoittaa, että on kysymys mistä yrityksistä luotat ja kenelle annat tietosi. Hyökkäyksiä tapahtuu, mutta yritysten ilmoittamiseen kulunut aika johtaa siihen, että tietoverkkorikolliset saavat kohtuuttoman määrän tietoa..

Noin 95 prosenttiin pilviturvallisuusvirheistä ennustetaan olevan asiakkaan virhe

Lähde: https://www.gartner.com/smarterwithgartner/is-the-cloud-secure/

Vaikka suuret yritykset ovat niitä, joihin kohdistetaan tiedotusvälineissä usein tietoturvaloukkauksia, kuluttajat eivät ole täysin koukussa. Näyttää siltä, ​​että noin 95 prosenttia pilviturvallisuusvirheiden seurauksena on asiakkaan virhe.

Pilven monimutkainen käyttö ei aina tee siitä käyttäjäystävällistä, mutta sen nykyinen käyttötapa sallii monenlaiset tietorikkomukset. Tätä asiaa voidaan torjua toteuttamalla ja panemalla täytäntöön pilvien omistajuutta, vastuuta ja riskin hyväksymistä koskevat politiikat.

Word, PowerPoint ja Excel (Microsoft Office -muodot) muodostavat yleisimmän ryhmän haitallisia tiedostopäätteitä.

Lähde: https://www.cisco.com/c/dam/m/digital/elq-cmcglobal/witb/acr2018/acr2018final.pdf

Tulossa suunnilleen 38 prosenttia, Microsoft Office-tiedostomuodot. Vaikka tämä saattaa kuulostaa epämääräiseltä, se vaikuttaa todennäköisesti päivittäin. Nämä Microsoft-tiedostomuodot lähetetään yleensä laajennuksina tai liitteinä sähköpostissa. Nämä liitetiedostot – yleiset haittaohjelmien uhkavektorit – ovat ongelmallisia kyberturvallisuudelle, koska niin monet ihmiset käyttävät niitä.

WordPress on suosituin verkkosivustojen luontiohjelmisto, joka tällä hetkellä tuottaa yli 30% kaikista Internet-sivustoista. Mutta 73,2% kaikista WordPress-asennuksista on avoinna haavoittuvuuksille.

Kyberturvallisuuden työttömyysaste lähestyy 0 prosenttia.

Lähde: https://www.gomindsight.com/blog/cybersecurity-statistics/

Vuoteen 2021 mennessä – samana vuonna, kun tietoverkkoturva maksaa meille 6 biljoonaa dollaria – myös työpaikkojen ennustetaan leviävän 3,5 miljoonaa. Tietoturvataitoja tarvitaan, ja niitä tarvitaan nyt. Mitä enemmän tietoverkkoturvatyöntekijöitä voidaan ottaa käyttöön, sitä parempi torjua nykyisiä turvallisuushaasteita.

Koska tietoverkkoturvallisuus uhkaa suistaa yrityksiä suojilta, kaikki haluavat saada jonkun (jopa konsulttina) auttamaan heitä sulkemaan mahdolliset riskit.

Noin 70 prosenttia organisaatioista ilmoittaa tietoturvariskinsä lisääntyneen merkittävästi vuonna 2017

Lähde: https://www-01.ibm.com/common/ssi/cgi-bin/ssialias?htmlfid=SEL03130WWEN&

Vasta muutaman viime vuoden aikana olemme alkaneet kuulla tietorikkomuksista ja suurten yritysten hakkeroinnista tietojensa saamiseksi. Vaikka tätä asiaa ei ole ollut olemassa vain parin viime vuoden aikana, riski on varmasti kasvanut. Miksi? Koska raha on nyt valtava tekijä. Hakkerit voivat tehdä suuria lahjoja hankkimalla arvokasta tietoa yrityksiltä, ​​varastamalla luottokorttitietoja asiakkailta tai kiristämällä yrityksiä uhkaamalla häiritä heidän liiketoimintaansa.

Yritykset pelkäävät tätä mahdollista tietoturvauhkaa, koska 71 prosenttia asiakkaista ilmoittaa jättävänsä organisaation tietorikkomuksen jälkeen.

Lähde: https://www.agcs.allianz.com/insights/expert-risk-articles/risk-future-cyber/

Saatat ihmetellä, miksi miljoonien arvoinen yritys saattaa antaa hakkereille. Se johtuu heidän asiakkaistaan ​​ja siitä, kuinka paljon vaakalaudalla on, jos he lähtevät. Jos 7 kymmenestä asiakkaasta pysyy ”olen poissa” -yrityksessä, jos yritys kokee tämän ongelman, heidän on parempi olla kokematta tätä asiaa.

Jos ihmiset pitävät sanansa uskollisina, niin yritys menee vatsaan nopeasti. Kyberturvallisuusriskien kokonaan välttäminen tai hakkereiden maksaminen on sen arvoista yrityksille, jotka eivät halua menettää koko asiakaskuntansa.

Yhdysvalloissa on vuosittain yli 130 laajamittaista, tavoitetietojen rikkomusta.

Lähde: https://www.accenture.com/us-en/event-cybertech-europe-2017?src=SOMS#block-insights-and-innovation

Yhdysvaltojen alkaessa puhua yhä enemmän esiintyvistä tietorikkomuksista, hyökkäysten määrä kasvaa jatkuvasti. Siellä on 130 laajamittaista vuosittain tapahtuvia iskuja, ja niiden lukumäärä kasvaa 27 prosenttia. Olemme siirtymässä nopeasti kyberturvallisuuskriisiin ilman parannuksia.

Android-alustat ovat erittäin alttiita tietoverkkoturvahyökkäyksille

Lähde: https://www.agcs.allianz.com/insights/expert-risk-articles/risk-future-cyber/

Android-alustoille asennetun haittaohjelmien (haittaohjelmien) määrä on kasvoi 400 prosenttia. Osa ongelmasta on se, että ihmiset ovat paljon rennompia älypuhelimissaan kuin tietokoneissaan. Sillä aikaa 72 prosenttia käyttäjillä on ilmainen virustorjuntaohjelma vain kannettavassa tietokoneessa 50 prosenttia sinulla on kaikenlainen suoja puhelimessa.

Muista, että tämä on vaarallista, koska mobiililaitteet ovat nyt kannettavia henkilökohtaisia ​​avustajia. Niitä käytetään seuraamaan kaikkea työhön liittyvistä tiedoista perheen ja ystävien terveystietoihin rahoitukseen. Ne ovat kaikille sopiva gadget ja jos jotkut puhelimet ovat tietoverkkorikollisuuden uhreja, niin kaikki nämä tiedot ovat hakkeroiden saatavissa.

Kiina on maa, jolla on eniten haittaohjelmia maailmassa

Lähde: https://www.pandasecurity.com/mediacenter/press-releases/all-recorded-malware-appeared-in-2015/

Selvästi yli puolet Kiinan tietokoneista on tartunnan saaneita haittaohjelmilla. Vaikka tietoisuus lisääntyisi, hakkerit ovat saavuttaneet huippunsa. Hakkerit voivat käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja, salasanoja ja tartuttaa muita saman verkon laitteita heti valloitettuaan yhden laitteen. Tämä tarkoittaa, että verkkojen turvallisuuden varmistaminen on uskomattoman tärkeää, jotta se ei leviä niin nopeasti kuin Kiinassa.

Löydä itsesi FBI: n halutuimmista luetteloista, jos olet joutunut hakkerointiin.

Lähde: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

Se on totta, tällä rikoksella ei ole armoa. On olemassa FBI: n etsimimpien luettelo ja jos olet kiinni hakkeroinnista, niin olet juuri täällä. Vuodesta 2018 lähtien luettelossa oli yli 40 henkilöä. Tietokoneohjelmoija Park Jin Hyok on numero 1 luettelossa. Hän on vastuussa joistakin historian kalleimmista tunkeutumisista.

Hänen hyökkäyksensä yrittivät varastaa enemmän kuin Miljardi dollaria ja tämä hyökkäyssarja vaikutti kymmeniin tuhansiin tietokoneisiin. Sanomattakin on selvää, että FBI ei sekoita asiaa. Tämäntyyppiset rikokset ovat vakavia, koska niihin osallistuvien henkilöiden lukumäärä on suuri ja koska lopulta ne maksavat rahaa kaikille osallisille.

Identiteettivarkaudet ovat vaikuttaneet noin 60 miljoonaan amerikkalaiseen

Lähde: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

Ja tämä on vain amerikkalaisten lukumäärä, jotka ovat olleet menneisyydessä! Kun nämä numerot ovat korkeita, kuka tietää kuinka moniin vaikuttaa jatkossakin? Aina henkilöillä on pääsy henkilötietoihisi, henkilöllisyysvarkaus on vaarassa. Siksi haluat varmistaa, että olet aina fiksu tietojesi suhteen ja suojaat sitä mahdollisilta hakkereilta. Haluat vähentää tilannetta, joka saattaa jättää sinut ja henkilötietosi alttiiksi.

Kohdennettujen hyökkäysten ykkönen on Yhdysvallat.

Lähde: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

Vaikka Kiina saattaa olla valtio, jolla on eniten haittaohjelmia ja Indonesian rikollisuus saattaa olla korkein, Yhdysvallat on todella kärjessä kohdennettujen hyökkäysten luettelossa. Mitä ovat kohdennetut hyökkäykset? Kohdennetut hyökkäykset voivat olla joko valtion tukia tai yksityisten ryhmien sponsoroimia, mutta ne ovat useammin jälkimmäisiä.

Yhdysvallat on tällä hetkellä tavoite muille valtioille häiritä, ryöstää, sabotaata tai vakoilla heidän kybervälityksensä kautta. Heti Yhdysvaltojen takana paikoissa # 2 ja # 3 ovat Intia ja Japani.

Tietojen rikkomuksen keskimääräiset kustannukset yritykselle ovat 3,86 miljoonaa dollaria.

Lähde: https://securityintelligence.com/series/ponemon-institute-cost-of-a-data-breach-2018/

Jos yrityksesi tietojasi ei ole rikottu, valmistaudu huuhtelemaan melkein 4 miljoonaa dollaria viemäriin. Jokainen tytäryritys vie maailmanlaajuisesti tämän määrän maata käsittelemään käsiteltäviä ongelmia, ja muista, että suurin osa tästä menee tietojen menetyksen korvaamiseen..

Nyt, jos olet yritys Yhdysvalloissa, se maksaa kaksinkertaisen summan 7,91 miljoonaa dollaria. Koska tämä ja se, että rikkomuksen tunnistaminen vie sinulta kuusi kuukautta, voi olla turvallisempaa ryhtyä voimakkaisiin ehkäiseviin toimenpiteisiin..

Hakkerihyökkäys tapahtuu 39 sekunnin välein

Lähde: https://www.securitymagazine.com/articles/87787-hackers-attack-every-39-seconds

Et voi vain päästä siitä pois. Kerran minuutin välein hakkeri hyökkää mihin tahansa tietokoneeseen, jolla on Internet-yhteys. Nämä hyökkäykset vaikuttavat 30 prosenttia amerikkalaisista joka vuosi.

On arvioitu, että vuonna 2020 nähdään 200 miljardia kytkettyä laitetta

Lähde: https://www.symantec.com/security-center/threat-report

Laitteiden yhdistäminen on kätevää, mutta se antaa myös hakkereille pääsyn yhä useampaan tietoon, kun he ovat rikkonut yhtä laitetta verkossa. Ennen pitkää hakkereilla on helpompi ja helpompi päästä käsiksi kaikki tietoihimme muutamalla napsautuksella näppäimiä..

Yritykset ovat valmistautumattomia – ja vain noin 38 prosenttia maailman yrityksistä luulee pystyvänsä käsittelemään suurta verkkohyökkäystä, jos se tapahtuu.

Lähde: https://www.cybintsolutions.com/cyber-security-facts-stats/

Noin 38 prosenttia maailmanlaajuisten järjestöjen mukaan voitaisiin hoitaa ”hienostunut verkkohyökkäys”. Mihin se jättää ketään muuta? Se tarkoittaa 62 prosenttia ei ole valmistautunut, jotka ovat kauheita kertoimia, kun yli puolet yrityksistä on kokenut jonkinlaisen hyökkäyksen viime vuonna.

Keskimääräinen lunastusohjelma on yli 1000 dollaria

Lähde: https://www.symantec.com/security-center/threat-report

Jos et ole kuullut lunastusohjelmista, se on haittaohjelma, joka uhkaa julkisia henkilötietoja tai estää pääsyn lopullisesti, ellei summaa makseta. Vaikka sinun ei tarvitse maksaa lunastusohjelmia, on yleistä, että tämän tyyppisen verkkohyökkäyksen uhrit maksavat tietonsa turvassa.

Lisäksi ransomware on niin vaarallista, että Internet antaa meille mahdollisuuden yhdistää elämämme niin monella tavalla. Perheen, ystävien, koulun, työpaikan ja muun suhteen kaikenlainen pääsy tähän käyttöoikeuteen tuntuu käytännössä mahdotonta useimmille henkilöille. Siksi lunnaat on pieni hinta, joka maksetaan, jotta pääsemme käyttämään ikuisesti.

Ransomware-hyökkäyksiä ihmisiin kohdistuu paljon useammin kuin yrityksiä

Lähde: https://cybersecurityventures.com/global-ransomware-damage-costs-predicted-to-exceed-8-billion-in-2018/

Vuonna 2020 arvioidaan, että yritykset vaivaavat ransomware-hyökkäykset joka 14. sekunti (kyllä ​​- 4 kertaa minuutissa!). Se on silti harvemmin kuin ihmiset vastaanottavat nämä pyynnöt. Seurauksena on, että ransomware muodostaa joukon kyberturvallisuushyökkäysten maailmanlaajuisia vahinkokustannuksia.

Kyberturvallisuustilastot: avainasemassa olevat

Yleensä ottaen, verkkoturvallisuus on iso ongelma, ja se vain kasvaa. Koska tietojenkalasteluyritykset, haittaohjelmat, henkilöllisyysvarkaudet ja valtavat tietorikkomukset lisääntyvät päivittäin, maailma tarkastelee epidemiaa, joka ratkaistaan ​​vain maailmanlaajuisin toimin.

Aiheen ymmärtäminen ja massojen kouluttaminen järjestelmän suurten epävarmuustekijöiden ratkaisemiseksi on ensimmäinen askel sen varmistamiseksi, että hakkereilla ei ole mahdollisuutta varastaa tietoja ja henkilöllisyyttäsi (kotona tai töissä).

Jaa:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map