В това Преглед на Divi, Ще ви покажа какво могат да предложат темата и създателят на страници на ElegantThemes Divi за WordPress. Ще разгледам характеристиките, плюсовете и минусите и ще ви кажа дали Divi е подходящ за вас.


Обобщение на прегледа на Divi (основни точки)

информация икона относно
Divi е WordPress тема и създател на визуални страници за създаване на красиви уебсайтове за минути, без познания за кодиране. Невероятно лесно е да се използва, че ще решите уеб сайтове в рекордно кратко време.
икона на долара цена
Вместо да плащате отделно за темата Divi и строителя, купувате достъп до целия каталог на теми и плъгини на Elegant Themes.. Достъпът за 1 година е 89 долара или доживотният достъп е $ 249.
икона за happyface Професионалисти
Divi е лесен за използване и напълно адаптивен, без да се налага да добавяте един ред код. Създайте всякакъв тип уебсайт и го използвайте неограничен брой сайтове. Достъп до 100s предварително подготвени сайтове, оформления & тематични пакети, плюс достъп до Екстра, Блум, Монарх и още. Невероятна подкрепа и без риск 30-дневна гаранция за връщане на парите.
икона sadface Против
Divi е мощна WordPress тема и всичко това, което означава, че идва с нея толкова много опции и функционалности, почти прекалено много. Също. Използването на Divi на персонализираните къси кодове не се прехвърлят на други създатели на страници като Elementor.
присъда икона присъда
„Divi се доставя с богат списък от блестящи функции и продукти Addon, които създават страхотни уебсайтове лесно. Divi е най-популярната тема на WordPress и най-добрият създател на визуални страници. Той е невероятно лесен за използване, което го прави идеален както за начинаещи, така и за опитни потребители. “

призив за действие
Направо към: – – – – – –

Не забравяйте, че създаването на уебсайтове беше запазването на избрани няколко? Огнено дишащи кодове нинджи, извисяващи се над клавиатури?

Със сигурност уеб дизайнът измина дълъг път, благодарение на платформи като WordPress.

Всъщност, ние преживяхме епоха на WordPress теми, които бяха трудни за персонализиране.

Скоро след това бяхме лекувани с многоцелеви теми на WordPress със 100+ демонстрации и след това създатели на визуални страници стана общоприето.

И тогава Ник Роуч и Ко намериха начин да обединят двете, да променят играта.

„Смесете пълноценна програма за създаване на предни страни с една от най-добрите теми на WordPress?“ “Защо не?”

И така, Диви се роди.

TL; DR: Благодарение на тема WordPress & визуализатор на страници като Divi, можете да създавате красиви уебсайтове за минути, без никакви познания за кодиране.

Което задава въпроса „Какво е Divi?“

Разберете защо 600K клиенти използват Divi и визуалното му влачене & капка строител. Безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Какво е Divi?

Просто и ясно; Divi е както тема за WordPress, така и визуален създател на страници.

Мислете за Divi като за две неща в едно: Темата Divi и приставката Divi Builder.

Ще бъдете правилни, ако казахте, че Divi е рамка за уеб дизайн или както казват разработчиците:

Divi е нещо повече от тема на WordPress, това е напълно нова платформа за изграждане на уебсайт, която замества стандартния редактор на WordPress публикации с изключително превъзходен визуален редактор. Може да се наслаждава както на дизайнерите, така и на новодошлите, като ви дава силата да създавате ефектни дизайни с изненадваща лекота и ефективност.
(Изграждане визуално – елегантни теми)

Настрана: Докато Divi Builder допълва темата Divi удивително добре, можете да използвате приставката Divi Builder с всякаква WordPress тема.

Ето какво ми каза Никола от поддръжката преди няколко секунди:

Здрасти! �� Със сигурност. Плъгинът Divi builder е проектиран да функционира заедно с всяка тема, която е кодирана според Стандартите за добро кодиране, както са дефинирани от производителите на WordPress.
(Елегантен препис на чат поддръжка за теми)

Обратно към Divi.

divi е за всички

Divi е водещият продукт на Elegant Themes, един от най-иновативните тематични магазини на WordPress наоколо.

Защо казвам така?

Взех визуалния конструктор на страницата на Divi и …

Е, момчета, ще пропуснете безплатната демонстрация и ще преминете направо към „Моля, вземете МОЯ ПАРИ!“

Да, толкова е хубаво.

Този преглед ще се съсредоточи повече върху приставката Divi Builder, защото това е истинската сделка!

Разберете защо 600K клиенти използват Divi и визуалното му влачене & капка строител. Безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Плюсове на Divi

Сега, когато знаем с какво работим, Divi е всичко, за което се твърди? Нека да преминем няколко плюса.

Лесен за използване / Visual Drag and Drop Page Builder

Divi е невероятно лесен за използване, че ще решите уеб сайтове за рекордно кратко време.

Divi Builder, който беше добавен към Divi 4.0, ви позволява да създавате вашия уебсайт в предния край в реално време.

С други думи, вие виждате промените си, докато ги правите, което елиминира връщанията назад и назад, спестявайки ви много време.

Всички елементи на страницата се настройват лесно; всичко е точка и щракване. Ако искате да местите елементи наоколо, имате на разположение функционалност за плъзгане и пускане.

divi builder

Не се нуждаете от умения за кодиране, за да използвате Divi, създателят на визуални страници ви предлага пълен контрол върху дизайна над всичко.

В същото време получавате пълнофункционален редактор на кодове, който прави добавянето на персонализирани CSS стилове и код толкова по-лесно и приятно.

40+ елемента на уебсайта

елементи на уебсайта на divi builder

Напълно функционален уебсайт е съставен от много различни елементи.

Можете да имате бутони, формуляри, изображения, акордеони, търсене, магазин, публикации в блогове, аудио файлове, призиви за действие (CTA) и много други елементи в зависимост от вашите нужди.

За да ви помогне да създадете професионален уебсайт, без да инсталирате допълнителни плъгини, Divi се предлага с над 40 елемента на уебсайта.

Независимо дали се нуждаете от блог раздел, коментари, социални медии следвайте икони, раздели и видео плъзгачи сред други елементи, Divi има гръб.

Всички елементи на Divi са 100% отзивчиви, което означава, че можете лесно да създавате отзивчиви уебсайтове, които изглеждат страхотно и се представят добре на множество устройства.

1000+ предварително изработени оформления на уебсайтове

Divi оформление пакети

С Divi можете да изградите уебсайта си от нулата или да инсталирате един от 1000+ предварително направени оформления.

Точно така, Divi се предлага с 1000+ оформления на уебсайтове безплатно. Просто инсталирайте оформлението от библиотеката и го персонализирайте, докато не паднете.

Чисто нови оформления се добавят седмично, което означава, че винаги ще имате ново вдъхновение да създавате уебсайтове, които са извън тази галактика.

Най-добрата част е разположението с тонове изображения, икони и илюстрации без роялти, така че да можете да ударите земята.

Дизайнът на уебсайтове Divi се предлага в много категории, което означава, че има по нещо за всеки.

Независимо дали изграждате уебсайт за ресторант, агенция, онлайн курс, бизнес, електронна търговия, професионални услуги или нещо друго, Divi има точно оформлението за вас.

Персонализирайте всичко, Пълен контрол върху дизайна

пълен контрол върху дизайна

Броят на опциите за персонализиране на това нещо wаз ще Blow. Вашият. Ум. Искам да кажа, че можете да персонализирате всичко до най-малките детайли.

Независимо дали искате да персонализирате фонове, шрифтове, интервали, анимации, рамки, състояния на курсора, разделители на форми, ефекти и да добавите персонализирани CSS стилове, наред с други неща, Divi ще ви впечатли.

Не е нужно също да прекъсвате пот, за да правите персонализиране на уебсайта си; Divi прави всичко твърде лесно с интуитивния създател на визуални страници.

Просто кликнете върху кой елемент искате да персонализирате, изберете вашите опции и работата ви е свършена.

Елегантните теми ви предлагат подробна документация с видеоклипове, които ви показват как точно да настроите и персонализирате всеки елемент от вашия уебсайт.

Достъп до Extra, Bloom & монарх

допълнителни цъфти монарх приставки

Divi е пословичният подарък, който никога не спира да дава. Когато се присъедините към Elegant Themes, получавате темата Divi, Divi Builder, 87+ други теми, включително Extra, Bloom имейл за включване на имейл и плъгин за социално споделяне на Monarch..

Extra е красива и мощна тема на списанието WordPress. Това е идеалната тема за онлайн списания, новинарски сайтове, блогове и други уеб публикации.

Bloom е най-модерният плъгин за избор на имейл, който ви помага бързо да изграждате списъци с имейли. Плъгинът се предлага с множество инструменти като безпроблемна интеграция с много доставчици на имейл, изскачащи прозорци, входни модули и онлайн форми.

Monarch е мощен плъгин за социално споделяне, който ви помага да популяризирате социалното споделяне на вашия сайт и да увеличите социалното си следване с лекота. Имате на ваше разположение 20+ социални сайтове за споделяне и множество опции.

Вградено олово поколение и имейл маркетинг

инструменти за генериране на олово

Divi ви предлага множество опции за оптимизиране на трафика и генериране на потенциални клиенти на автопилот. Когато закупите Divi, получавате мощния пакет за приставки Elegant Themes.

Благодарение на приставката за отваряне на имейлите на Bloom можете лесно да създавате списъци с имейли. Нямате нужда от трета страна за събиране на потребителски данни на вашия уебсайт.

На всичкото отгоре можете да използвате силата на Divi Leads за разделяне на тестовете на вашите страници, получаване на ценна информация и повишаване на процента на реализация, без да се опитвате силно от ваша страна.

Безпроблемна интеграция с WooCommerce

divi woocommerce интеграция

Персонализирането на WooCommerce е предизвикателство, особено когато работите с тема, която е трудно да се интегрира с платформата за електронна търговия. В повечето случаи онлайн магазинът ви изглежда мрачен и непрофесионален.

Това не е така при Divi. Divi се интегрира безпроблемно с WooCommerce, което ви позволява да приложите силата на Divi Builder във вашия магазин, продукти и други страници. Всичко благодарение на модулите WooCommerce на Divi.

Освен това можете да създадете красиви целеви страници за вашите продукти на WooCommerce, което ви позволява да увеличите вашите проценти на реализация изключително.

Добавянето на къси кодове и джаджи на WooCommerce към вашия уебсайт с помощта на Divi е нещата от четвъртокласниците. Прекалено лесно е, че не очаквам да се сблъскате с някакви проблеми.

Ето демонстрация на магазин за WooCommerce, създадена с помощта на Divi. Сега можете да изградите магазина на мечтите си, без да пишете ред код.

Съотношение качество-цена

съотношение качество-цена

Divi е чудовище на тема. Той е пълен до краищата с всички функции, които трябва да изградите уебсайтове като професионалист.

Divi Builder добавя много функционалност към темата Divi, като прави възможно това, което някога се е смятало за невъзможно.

Можете да изградите практически всеки уебсайт под слънцето. Единственото ограничение е вашето въображение.

Членството в Divi ви дава достъп до 89+ теми и куп плъгини. Има и еднократно плащане, ако не харесвате абонаменти.

Пакетът е чудесна инвестиция за всеки потребител на WordPress. Това е истинска стойност за парите ви.

Разберете защо 600K клиенти използват Divi и визуалното му влачене & капка строител. Безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Минуси от Divi

Казват, че всичко, което има плюсове, трябва да има минуси. С всички сладки ползи, Divi има ли минуси? Нека да разберем.

Твърде много опции

твърде много опции

Divi е мощна WordPress тема и всичко това, което означава, че идва с толкова много опции и функционалности, почти прекалено много.

Понякога може да ви е трудно да намерите опция от милионите опции. Но знаете какво казват: По-добре да имаш функция и да не ти е нужна, отколкото обратното.

И все пак, след като сте запознати с настройките, плавното плаване от там.

Крива на обучение

крива на обучение

С много опции идва крива на обучение. За да използвате Divi в най-пълната си степен, ще трябва да разгледате документацията и да гледате няколко видеоклипа.

Добре е за начинаещи, но тъй като имате на разположение много опции, ще трябва да отделите малко време, за да научите как работи всичко.

Никога не се притеснявайте обаче, Divi е забавно да се учи и използва; би трябвало да сте готови за нула време.

Вие сте обвързани с Divi

divi тема визуална страница

След като отидете Divi, няма връщане назад. За съжаление, персонализираните къси кодове на Divi не се прехвърлят на други създатели на страници като Elementor, BeaverBuilder, WPBakery и други.

С други думи, това е болка преминаване от Divi към друг създател на страници. Ако планирате да използвате само Divi, това не е проблем. Ако обаче искате да преминете към друг създател на страници, по-добре е да изградите уебсайта от нулата.

Колко струва Divi?

divi цени

С всички сладки черти, свирка и звънци, колко струва Divi? Елегантните теми ви предлагат два пакета с цени.

Можете да пролетите за $ 89 / годишен пакет или да отидете с еднократното плащане $ 249. Всички пакети се предлагат с Divi, Extra, Bloom, Monarch, актуализации на продукти, звездна поддръжка, стотици пакети за уебсайтове и неограничено използване на уебсайтове.

Разберете защо 600K клиенти използват Divi и визуалното му влачене & капка строител. Безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Примери за уебсайтове Divi

примери за уебсайт divi

Над 1.2M уебсайтове използват Divi. По-долу намерете няколко страхотни примера за малко вдъхновение.

  • Kissmetrics
  • Мери и точка
  • Авамовите скокове
  • RadspeicheR
  • 100 експонат

Можете да видите още примери на витрината на Divi или на уебсайта BuiltWith.

Divi FAQ

Ето няколко често задавани въпроса, в случай че имате подобен въпрос.

Безплатна ли е темата Divi?

Не. Divi не е безплатна тема на WordPress. Трябва да закупите валиден лиценз от елегантните теми, за да използвате Divi. Неограниченият достъп за 1 година е 89 долара или доживотният достъп е 249 долара.

Мога ли да използвам Divi на множество сайтове?

Да, можете да използвате Divi на множество сайтове. Всеки лиценз Divi ви предлага неограничено използване на уебсайтове.

Каква е разликата между темата Divi и Divi builder?

Темата на Divi е точно това, тема на WordPress. От друга страна, Divi Builder е визуален плъгин за изграждане на страници, който можете да използвате с всяка друга тема на WordPress.

Divi 4.0 обединява двете, като ви предлага както тема, така и визуален плъгин в една рамка.

Добре ли е Divi за SEO?

Divi е подготвена за оптимизация на търсачките. Кодирана е по най-добрите SEO и WordPress стандарти.

На всичкото отгоре той се предлага с вградени SEO функции в случай, че не използвате SEO плъгин на трети страни като Yoast.

В същото време Divi се интегрира безпроблемно с всички SEO плъгини.

Бързо зарежда ли се Divi?

Divi е оптимизиран за бързо зареждане на страници. Благодарение на най-новите дизайнерски техники Divi гарантира готови за мобилни устройства и бързо зареждащи се уебсайтове на WordPress. През юни 2019 г. ElegantThemes преработи кодовата база Divi, което значително подобри скоростта на зареждане на страниците при стандартните инсталации на Divi.

Кои са най-добрите алтернативи на Divi?

Въпреки че е най-популярната WordPress тема и плъгин за създаване на страници там, има няколко добри Divi алтернативи, които трябва да обмислите. Elementor е наистина добър плъгин за създаване на страници на WordPress, който е бърз, лесен за използване и идва с множество модули / шаблони. Beaver Builder е лесен за използване WordPress създател на страници, който се предлага с предварително направени шаблони, за да ви помогне да създадете уебсайт.

Каква подкрепа и помощ получавам?

Всички елегантни теми получават денонощна поддръжка 365 дни в годината чрез чат на живо и формуляри за контакт. Техната поддръжка на клиенти е бърза и доста полезна. Получих отговори на въпросите си за по-малко от минута.

Освен това можете да разгледате документацията. Освен това можете да разгледате блога на Elegant Themes или да се присъедините към Divi Facebook групата.

Преглед на Divi: Обобщение

преглед divi

Бих ли препоръчал Divi на приятелите си? Определено да! Divi кораби с богат списък от блестящи функции, които правят създаването на страхотни уебсайтове лесно.

Divi е най-популярната тема на WordPress и най-добрият създател на визуални страници. Той е невероятно лесен за използване, което го прави идеален както за начинаещи, така и за опитни потребители.

За да започнете пътуването си към по-добър и лесен уеб дизайн, вземете своето копие на Divi днес.

Разберете защо 600K клиенти използват Divi и визуалното му влачене & капка строител. Безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me