28+ Instagram statisztikák és tények 2020-ra

Instagram továbbra is növekszik az egyik legnépszerűbb közösségi médiaplatformként minden életkorban, helyszínen és márkanéven belül. Hatalmas felhasználói bázissal büszkélkedhet, és magasabb az utáni elkötelezettség aránya, mint bármely más társadalmi platformon.


Az alábbiakban egy a legfrissebb gyűjtemény, amely megadja az Instagram jelenlegi állapotát.

Az Instagramnak több, mint 1 milliárd aktív felhasználó havonta, éppúgy, mint a szakértők becslése szerint, 2018 végéig. Ez több mint háromszorosa a Twitter havi aktív felhasználójának, és bár ez most a WhatsApp és a Facebook Messenger felhasználóit vonzza, az egymilliárd felhasználót nem kell szégyellni..

Köztudott, hogy az Instagram egy „vizuális” közösségi média platform, mert a fényképekre és a videó megosztására irányul. Kevin Systrom és Mike Krieger készítette, de a Facebook tulajdonában van (2012-ben 1 milliárd dollárért vásárolta meg).

Itt összeállítottam 28 legfrissebb Instagram statisztika hogy megismerje az Instagram földterületének jelenlegi elrendezését, hogy mit csinálnak a felhasználók és hogyan használják. Ugorjunk be..

Instagram statisztikák és tények (2020)

 • Oszd meg ..
 • Megosztani Facebookon
 • Csipog
 • Tűzd ki
 • Küldje el Redditnek
 • Megosztás a LinkedIn-en

2018 júniusában az Instagram jelentést tett egy mérföldkőről. Az Instagramnak vége 1 milliárd havi aktív felhasználó (MAU). Ez a 2017. szeptemberi 800 millió MAU-ból nőtt. (Forrás: business.instagram.com)
Világszerte 500 millió plusz Az Instagram felhasználók minden nap aktívak. (Forrás: business.instagram.com)
Vannak 4,2 milliárd Instagram tetszik naponta. (Forrás: wired.co.uk/article/instagram-doubles-to- half-billion-users)
Vannak Napi 400 millió Instagram-történet a leglátványosabb egyharmadot a vállalkozások készítik. (Forrás: blog.hootsuite.com/instagram-statistics)
A felhasználók több mint 60 százaléka naponta jelentkezik be az Instagram-ba , így a Facebook után a második leglátogatottabb közösségi hálózat. (Forrás: brandwatch.com/blog/instagram-stats)
Az Instagram felhasználók minden nap átlagosan feltöltenek 100+ millió fénykép. (Forrás: omnicoreagency.com/instagram-statistics)
instagram logó
Eddig több mint 50 milliárd fotó megosztották az Instagram-on. (Forrás: instagram-press.com)
A videofelvételek teljes elkötelezettségi aránya a legmagasabb. (38 százalékkal magasabb, mint a képes hozzászólások). (Forrás: említés.com/hu/jelentések/instagram/more-statistika)
Amikor az Instagram videókat mutatott be, több mint 5 milliót osztottak meg 24 óra alatt. (Forrás: adweek.com/socialtimes/video-on-instagram-5m-uploads)
Az Instagram-hozzászólások átlagos kedveltségeinek száma 1261. (Forrás: említés.com/hu/jelentések/instagram/more-statistika)
Az Instagram rendelkezik 58-szor nagyobb elkötelezettség követőnként, mint a Facebookon. (Forrás: ecommerceceo.com/why-brands-should-embrace-instagram-instead-of-facebook)
instagram statisztika 2020
Több mint 100 millió Az Instagrammers minden nap nézi vagy megosztja az élő közvetítést. (Forrás: instagram-press.com/blog/2018/05/01/new-ways-to-share-and-connect-on-instagram)
38 százalék a felhasználók naponta többször jelentkeznek be az Instagram-ba. (Forrás: pewinternet.org/2018/03/01/social-media-use-in-2018)
32 százalék a 25-34 éves korosztályt az Instagram használja. Ez a legnagyobb felhasználói demográfiai csoport. (Forrás: statista.com/statistics/398166/us-instagram-user-age-distribution)
Az Instagram növekszik Ötször gyorsabb mint az Egyesült Államokban a közösségi hálózatok általános használata. (Forrás: mobilemonkey.com/blog/2018/01/25-amazing-instagram-statistics)
Minden hónapban vannak 16,6 millió A Google az „Instagram” kifejezésre keres. (Forrás: trend.google.com)
A fotók számítanak 91,07 százalék az összes Instagram hozzászólás. (Forrás: locowise.com/blog/instagram-hits-11-month-low-growth-and-engagement-down)
Az átlagos amerikai felhasználó eltöltötte a kiadásokat Napi 29 perc a Instagram alkalmazásban 2017. szeptemberig 55 perc ma. (Forrás: techcrunch.com/2018/06/26/instagram-group-videocalling)
2018-ban a Moji️ emoji használtunk 14 milliárd alkalommal megjegyzésekben. A leggyakrabban használt Arcszűrő az Instagram Stories 2018-ban a Heart Eyes volt. (Forrás: instagram-press.com/blog/2018/12/12/instagram-year-in-review-2018)
Az Instagram 55 legnépszerűbb és legaktívabb márkája, napi 1,5 alkalommal, átlagban. (Forrás: blog.bufferapp.com/how-often-post-social-media)
Becsült 71 százalék az USA vállalkozásainak száma az Instagram, és 80 százalék számlák követnek egy vállalkozást az Instagram-on. (Forrás: business.instagram.com)
69 százalék Instagram-felhasználók 35 évesnél fiatalabb. (Forrás: statista.com/statistics/248769/age-distribution-of-worldwide-instagram-users)
instagram tények
71 százalék 18–24 éves amerikaiak száma használja az Instagram-ot. (Forrás: pewinternet.org/2018/03/01/social-media-use-in-2018)
72 százalék Instagram-felhasználók szerint egy olyan terméket vásároltak, amelyet láttak az alkalmazásban. (Forrás: businessinsider.com/instagram-rolls-out-shoppable-posts-for-more-merchants-2017-10)
Az Instagram mobilhirdetési bevétele közel van 7 milliárd dollár (Forrás: statista.com/statistics/448157/instagram-worldwide-mobile-internet-hirdetés-bevétel)
Az Instagram már nőtt 2 millió hirdető, 1 millió hirdetőtől vissza 2017. márciusban (Forrás: business.instagram.com)
Az Instagram felhasználói bázisa több mint nőtt 300 százalék az elmúlt néhány évben. (Forrás: mobilemonkey.com/blog/2018/01/25-amazing-instagram-statistics)
A pizza a legnépszerűbb Instagrammed élelmiszer, Sushi és Steak mögött. (Forrás: telegraph.co.uk/utazás/élelmezés- és borászat-ünnepek/A legszélesebb-Instagrammed-foods-around-the-world)
instagram logó
A divatmárkák 98 százaléka használja az Instagram-ot. (Forrás: statista.com/statistics/305292/worldwide-instagram-brand-adoption-rate-category)

 • Oszd meg ..
 • Megosztani Facebookon
 • Csipog
 • Tűzd ki
 • Küldje el Redditnek
 • Megosztás a LinkedIn-en

Annak érdekében, hogy naprakész legyen a legújabb Instagram trendekkel, statisztikákkal és felhasználói számokkal; már egyszer megadtuk a számokat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy frissítésre kerültek-e a 2018. évi tevékenységek tükrében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map