26+ Cyber ​​Security Statistikk og fakta for 2020

For 30 år siden Internett var nytt og spennende, i dag kan Internett være et farlig sted. Dette er hva du bør vite om det siste cybersikkerhetsstatistikk for 2020.


Cyberkriminalitet er på vei opp, og selv om dette ikke burde hindre deg i å bruke ressurser på nettet, burde det absolutt oppmuntre deg til å styrke IT-sikkerheten din.

Sikkerhetsstatistikk og fakta fra 2020

Her er en samling av den mest oppdaterte statistikken for cybercrime og cybersecurity for 2020 for å gi deg den nåværende situasjonen for hva som skjer i cybersecurity-verdenen..

Dele på:

Contents

I 2019 vil IoT (Internet of Things) enheter bli hovedmål for angrep mot skadelig programvare

Kilde: https://www.beyondtrust.com/blog/entry/beyondtrust-2019-security-predictions

BeyondTrust, et ledende nettfirma, spår det Internet of Things (IoT) -enheter vil bli hovedmål for hackere i 2019. Hvorfor? Fordi IoT-enheter (f.eks. Smarte TV-er, smarte høyttalere, tilkoblede leker, bærbare apparater, smarte apparater osv.) Ikke er bygget med cybersikkerhet i tankene, og disse smarte dingsene kan utnyttes.

E-post spam er den vanligste metoden for cyber-kriminelle å spre malware

Kilde: https://blog.f-secure.com/failed-delivery-spam/

Å lure brukere til å klikke på ondsinnede lenker er den vanligste metoden for cyber-kriminelle å spre skadelig programvare. E-post spam var den vanligste metoden for nettkriminelle å spre skadelig programvare i 2018. Grovt 69 prosent av spam-e-postmeldingene prøver å lure brukere til å besøke en ondsinnet URL. Ondsinnede vedlegg ble brukt i de resterende 31 prosent av spam.

Det eksterne nettverket som forbinder smarthus gjør USA, Storbritannia og Kina mer utsatt for angrep

Kilde: https://www.vpngeeks.com/21-terrifying-cyber-crime-statistics-in-2018/

Smarte hjemmeenheter blir stadig mer utbredt. De er praktiske og hjelper oss med å gjøre hverdagen vår. Imidlertid bør det ikke overses at kriminelle bruker smarte hjem enheter for å utnytte enkeltpersoner med dem. Nettverket som kobler smarte hjem i USA, Storbritannia og Kina, er koblet til et eksternt nettverk, og hvis ruteren din ikke har den riktige sikkerheten, risikerer du en hacker.

Omtrent 1 av 5 filer er ikke beskyttet

Kilde: https://info.varonis.com/hubfs/2018%20Varonis%20Global%20Data%20Risk%20Report.pdf

Når du kartla 6,2 milliarder filer, inkludert filer som inneholdt helsejournaler og økonomisk informasjon, om 1 av 5 var helt åpne for global tilgang. Det som gjør det verre er at selskaper også foreviger dette. Om lag 2 av 5 selskaper vil ha over 1000 filer åpne for alle å se, inkludert filer med sensitiv informasjon.

Cyberkriminalitet blir raskt mer lønnsomt enn ulovlig narkotikahandel

Kilde: https://cybersecurityventures.com/hackerpocalypse-cybercrime-report-2016/

Nettkriminalitet forårsaker langt mer skade enn noen person kunne vite, og det blir en av menneskehetens største utfordringer. I 2021 kunne det koste oss 6 billioner dollar å bekjempe. Når selskaper som Yahoo eller Equifax blir hacket, får det størrelsen, raffinementen og kostnadene til disse forbrytelsene å vokse med en astronomisk hastighet.

Brukere i USA åpner rundt 1 av 3 phishing-e-poster

Kilde: https://enterprise.verizon.com/resources/reports/dbir/

Samtidig som 1 av 3 åpne nettfiskemails, en mindre prosent klikker igjen på de infiserte koblingene eller vedleggene. Omtrent 12 prosent er ofre for de faktiske infeksjonene som skyldes phishing.

Informasjonstap står for 43 prosent av kostnadene ved nettangrep

Kilde: https://www.accenture.com/us-en/event-cybertech-europe-2017?src=SOMS

Cyberangrep er dyre, og den dyreste delen av dette er tap av informasjon. Datatap skjer under hacks, og hvis informasjonen tilhører tredjeparter, kan det være utrolig kostbart å prøve å gjenopprette tapte data.

I 2020 vil det være 300 milliarder passord brukt over hele verden

Kilde: https://www.scmagazine.com/home/other/research/video-300-billion-passwords-by-2020-report-predicts/

I disse dager virker det som om det er et passord for omtrent alt. Mellom både mennesker og maskiner vil det være omtrent 300 milliarder passord brukt over hele verden innen 2020. Passord er nøkkelen til å sikre netsikkerhetsbeskyttelse og avbøte potensielle trusler.

Over halvparten av årtusener opplevde nettkriminalitet det siste året

Kilde: https://www.arabianbusiness.com/2-5m-uae-consumers-said-be-hit-by-cyber-crime-in-past-year-653743.html

Millennials er den mest berørte gruppen mennesker av nettkriminalitet. Dette er potensielt fordi de er den mest teknologisk kyndige gruppen. I alle fall rundt 53 prosent av årtusener opplevde nettkriminalitet det siste året.

Personopplysninger kan kjøpes innen $ 0,20 til $ 15,00

Kilde: https://www.rsa.com/content/dam/premium/en/white-paper/2018-current-state-of-cybercrime.pdf

Hvilken type sats vil du legge på dine personopplysninger? Dessverre er det ikke sikkert andre verdsetter det som høyt. Siden personopplysninger selges for så lite, vil du være forsiktig. Personer som er i salgsmarkedet, er mye mer sannsynlig å prøve å samle så mye data å selge som mulig.

Kredittkortinformasjon selger i den høyere enden enn andre typer personopplysninger. Å gjøre informasjonen din så vanskelig å videreselge som mulig vil føre til at verdien av den reduseres til alle som prøver å tjene penger eller to av identiteten din.

Den laveste prisen for nettkriminalitetsrate går til Nederland. Den høyeste går til Indonesia.

Kilde: https://www.vpngeeks.com/21-terrifying-cyber-crime-statistics-in-2018/

Mens bare 14 prosent av befolkningen i Nederland ble grovt påvirket av nettkriminalitet 59 prosent av befolkningen i Indonesia var. Selv om målet skal være å ikke ha noen påvirkning av nettkriminalitet, faller de fleste land et sted i midten. En stor del av å senke denne frekvensen vil bestå i å utdanne folk til hvordan de skal være smarte på nettet og ikke delta i risikofylt oppførsel.

Hvis de har et datainnbrudd, tar det vanligvis selskaper over 6 måneder å varsle dem. 

Kilde: https://www.zdnet.com/article/businesses-take-over-six-months-to-detect-data-breaches/

Selv etter Yahoo og Equifax er ikke selskapene så på den som de kunne vært. Det at det tar selskaper over seks måneder å innse at de har et datainnbrudd, betyr at du er mer og mer utsatt for å få informasjonen din stjålet.

Å være sårbar for angrep betyr at det handler om hvilke selskaper du stoler på og hvem du gir informasjonen din til. Angrep skjer, men tiden som går, mens det tar selskaper å legge merke til, resulterer i at en uakseptabel mengde informasjon blir anskaffet av cyber-kriminelle.

Rundt 95 prosent av sikkerhetsfeil i skyen er spådd å være kundens feil

Kilde: https://www.gartner.com/smarterwithgartner/is-the-cloud-secure/

Mens store selskaper er de som ofte er målrettet i media som å slippe inn sikkerhetsbrudd, er ikke forbrukerne helt av. Det ser ut til at rundt 95 prosent av sikkerhetsfeil i skyen, skyldes kunden feil.

Skyens komplekse bruk gjør den ikke alltid brukervennlig, men måten den brukes på nå gjør det mulig for en rekke datainnbrudd. Fremover kan dette problemet bekjempes ved å implementere og håndheve retningslinjer for eierskap, ansvar og risikoaksept.

Word, PowerPoint og Excel (Microsoft Office-formatene) utgjør den mest utbredte gruppen av ondsinnede filutvidelser.

Kilde: https://www.cisco.com/c/dam/m/digital/elq-cmcglobal/witb/acr2018/acr2018final.pdf

Kommer inn omtrent 38 prosent, Microsoft Office-filformater. Selv om dette kan høres vagt ut, påvirker det sannsynligvis deg hver eneste dag. Disse Microsoft-filformatene blir ofte sendt som utvidelser eller vedlegg i e-post. Disse filvedleggene – vanlige trusselvektorer for skadelig programvare – er problematiske for cybersikkerhet ettersom så mange personer bruker dem.

WordPress er den mest populære programvaren for oppretting av nettsteder som for tiden driver mer enn 30% av alle nettsteder på Internett. Men 73,2% av alle WordPress-installasjoner er åpne for sårbarheter.

Arbeidsløsheten for cybersikkerhet nærmer seg 0 prosent.

Kilde: https://www.gomindsight.com/blog/cybersecurity-statistics/

I 2021 – samme år som cybersikkerhet vil koste oss $ 6 billioner – er det også spådd at arbeidsplasser treffer rundt 3,5 millioner. Kompetanse innen cybersikkerhet er nødvendig, og de trengs nå. Jo flere nettbaserte sikkerhetsarbeidere som kan ansettes, desto bedre er det å bekjempe sikkerhetsutfordringene vi står overfor.

Ettersom cybersikkerhet truer med å avspore virksomheter, er alle ute etter å få på seg noen (selv som en konsulent) for å hjelpe dem med å stenge mulige risikoer.

Rundt 70 prosent av organisasjonene sier at cybersikkerhetsrisikoen økte betydelig i 2017

Kilde: https://www-01.ibm.com/common/ssi/cgi-bin/ssialias?htmlfid=SEL03130WWEN&

Bare de siste årene har vi begynt å høre om brudd på data og store selskaper som ble hacket for sine data. Selv om dette problemet ikke bare har eksistert de siste par årene, har risikoen absolutt økt. Hvorfor? Fordi penger nå er en enorm faktor. Hackere kan tjene store penger ved å skaffe verdifull informasjon fra selskaper, stjele kredittkortsdata fra kunder eller utpressing av selskaper ved å true med å forstyrre forretningsvirksomheten.

Bedrifter er redde for denne potensielle trusselen for cybersikkerhet fordi 71 prosent av kundene sier at de ville forlate en organisasjon etter et datainnbrudd.

Kilde: https://www.agcs.allianz.com/insights/expert-risk-articles/risk-future-cyber/

Du lurer kanskje på hvorfor et selskap verdt millioner kan gi til en hacker. Det er på grunn av kundene deres og hvor mye som står på spill hvis de drar. Hvis 7 av 10 kunder forblir “Jeg er ute” hvis et selskap opplever dette problemet, bør de ikke oppleve dette problemet.

Hvis folk holdt ord på ordet, ville selskapet gått opp i magen på kort tid. Å unngå cybersikkerhetsrisikoer helt eller å betale ut en hacker er det verdt det for selskaper som ikke vil miste hele sin base av kunder.

Det er over 130 storskala måldatainnbrudd i USA hvert år.

Kilde: https://www.accenture.com/us-en/event-cybertech-europe-2017?src=SOMS#block-insights-and-innovation

Mens USA begynner å snakke mer og mer om datainnbrudd som oppstår, øker antallet angrep kontinuerlig. Det er 130 storstilt angrep som oppstår hvert år, og antallet øker med 27 prosent. Vi går raskt mot en cybersecurity-krise uten forbedringer.

Android-plattformer er svært utsatt for cybersikkerhetsangrep

Kilde: https://www.agcs.allianz.com/insights/expert-risk-articles/risk-future-cyber/

Mengden skadelig programvare (skadelig programvare) installert på Android-plattformer har økte med 400 prosent. En del av problemet er det faktum at enkeltpersoner er mye mer avslappet når det kommer til smarttelefonene sine enn datamaskinene. Samtidig som 72 prosent av brukerne har bare gratis antivirusprogramvare på sin bærbare datamaskin 50 prosent har noen form for beskyttelse på telefonen.

Husk at dette er farlig fordi mobile enheter nå er håndholdte personlige assistenter. De er vant til å spore alt fra arbeidsrelatert informasjon til familie og venner til helseinformasjon til økonomi. De er en unik størrelse i alle størrelser, og hvis noen telefoner er utsatt for nettkriminalitet, blir alle dataene tilgjengelige for hackeren.

Kina er det landet med mest skadelig programvare i verden

Kilde: https://www.pandasecurity.com/mediacenter/press-releases/all-recorded-malware-appeared-in-2015/

Godt over halvparten av Kinas datamaskiner er smittet med ondsinnet programvare. Selv med økende bevissthet, når hackere sitt høydepunkt. Hackere kan få tilgang til personlig informasjon, passord og infisere andre enheter i det samme nettverket når de har erobret en enhet. Dette betyr at det er utrolig viktig å sikre at nettverk forblir sikkerhet, slik at det ikke sprer seg så raskt som det har i Kina.

Finn deg på FBI-listen som er mest ønsket om du er fanget.

Kilde: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

Det er riktig, det er ingen nåde med denne forbrytelsen. Det er en FBI Cyber ​​Most Wanted List og hvis du blir fanget av hacking, er det akkurat her du går. Fra og med 2018 var listen over 40 individer. Dataprogrammerer Park Jin Hyok er nummer 1 på listen. Han er ansvarlig for noen av de dyreste dataantrengingene i historien.

Angrepene hans forsøkte å stjele mer enn 1 milliard dollar og denne serien av angrep påvirket titusenvis av datamaskiner. Unødvendig å si at FBI ikke roter seg rundt. Disse typer forbrytelser er alvorlige på grunn av antall individer de påvirker, samt mengden penger de ender opp med å koste alle involverte.

Rundt 60 millioner amerikanere har blitt påvirket av identitetstyveri

Kilde: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

Og dette er bare antallet amerikanere som har vært i fortiden! Hvem vet hvor mange som vil bli påvirket i fremtiden, med så høye tall? Hver gang enkeltpersoner har tilgang til dine personlige data, risikerer du identitetstyveri. Dermed vil du sørge for at du alltid er smart med dataene dine og beskytter dem mot potensielle hackere der ute. Du ønsker å redusere enhver situasjon som kan gi deg og dine personlige data utsatt.

Det viktigste målet for målrettede angrep er USA.

Kilde: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

Mens Kina kanskje er staten med mest skadelig programvare og Indonesia har kanskje den høyeste kriminalitetsraten, USA topper faktisk listen for målrettede angrep. Hva er målrettede angrep? Målrettede angrep kan være statsstøttet eller sponset av private grupper, men de er oftere de siste.

USA er for tiden et mål for andre stater å forstyrre, plyndre, sabotere eller spionere på via sine nettmidler. Rett bak USA på plass nr. 2 og nr. 3 ligger henholdsvis India og Japan.

Gjennomsnittlig kostnad for et dataovertredelse for et selskap er 3,86 millioner dollar.

Kilde: https://securityintelligence.com/series/ponemon-institute-cost-of-a-data-breach-2018/

Hvis selskapet ditt har brudd på dataene, må du være klar til å skylle nesten 4 millioner dollar i avløpet. Det vil ta et gitt selskap over hele verden denne mengden land å ta opp de aktuelle problemene, og husk at mesteparten av dette vil gå for å løse informasjonstap.

Hvis du er et selskap i USA, koster det dobbelt så mye penger på 7,91 millioner dollar. Gitt dette, og det faktum at det vil ta deg seks måneder å identifisere bruddet, kan det være tryggere å sette i gang sterke forebyggende tiltak.

Et hackerangrep skjer hvert 39. sekund

Kilde: https://www.securitymagazine.com/articles/87787-hackers-attack-every-39-seconds

Du kan bare ikke komme vekk fra det. En gang hvert minutt angriper en hacker en gitt datamaskin med Internett-tilgang. Disse angrepene påvirker 30 prosent av amerikanerne hvert år.

Det anslås at 2020 vil se 200 milliarder tilkoblede enheter

Kilde: https://www.symantec.com/security-center/threat-report

Det er praktisk å koble til enheter, men det gir også hackere tilgang til mer og mer informasjon når de har brutt en enhet i et nettverk. Innen lang tid vil hackere ha en enklere og enklere tid med å få tilgang til all vår informasjon med noen få klikk på tastene.

Bedrifter er uforberedte – og bare rundt 38 prosent av de globale selskapene tror at de kan håndtere et stort nettangrep dersom det skulle skje.

Kilde: https://www.cybintsolutions.com/cyber-security-facts-stats/

Rundt 38 prosent av globale organisasjoner sier at de kunne håndtere et “sofistikert cyberangrep.” Hvor overlater det noen andre? Det betyr 62 prosent er ikke forberedt, som er forferdelig odds når mer enn halvparten av selskapene har opplevd et slags angrep det siste året.

Den gjennomsnittlige ransomware er over $ 1000

Kilde: https://www.symantec.com/security-center/threat-report

Hvis du ikke har hørt om ransomware, er det en type skadelig programvare som truer med offentlig personlige data eller for alltid sperrer tilgang med mindre beløpet er betalt. Selv om du ikke trenger å betale ransomware, er det vanlig at ofre for denne typen cyberangrep vil betale opp for å holde dataene deres trygge.

I tillegg er det som er så farlig med ransomware at internett lar oss koble livene våre på så mange måter. For familie, venner, skole, jobb med mer, virker det å ha noen form for blokkering for denne tilgangen praktisk talt ufattelig for de fleste enkeltpersoner. Dermed er løsepenger en liten pris å betale for å ha denne tilgangen for alltid.

Ransomware-angrep på enkeltpersoner forekommer mye oftere enn bedrifter

Kilde: https://cybersecurityventures.com/global-ransomware-damage-costs-predicted-to-exceed-8-billion-in-2018/

I 2020 anslås det at virksomheter vil bli plaget av ransomware angriper hvert 14. sekund (ja – 4 ganger i minuttet!). Likevel er det fortsatt sjeldnere enn enkeltpersoner mottar disse forespørslene. Som et resultat står ransomware for en masse mengder av de globale skadekostnadene for angrep på nettet.

Cyber ​​Security Statistics: Key Takeaways

Alt i alt, cybersikkerhet er et stort problem, og det blir bare større. Etter hvert som phishing-forsøk, malware, identitetstyveri og enorme datainnbrudd øker daglig, ser verden på en epidemi som bare vil bli løst med verdensomspennende handling.

Å forstå problemet og utdanne massene om hvordan man takler storstilt usikkerhet i systemet er det første trinnet for å sikre at hackere ikke har en sjanse til å stjele informasjon og identiteten din (hjemme eller på jobben).

Dele på:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map