28+ Instagram-statistikker og -fakta for 2020

Instagram fortsætter med at vokse som en af ​​de mest populære sociale medieplatforme i alle aldre, placeringer og mærker. Det har en massiv brugerbase, og den kan prale af højere engagement end hver anden social platform.


Her nedenfor er en samling af de mest opdaterede til at give dig den aktuelle status på Instagram.

Instagram har nu mere end 1 mia. Månedlige aktive brugere, ligesom eksperter estimerede, at det ville være ved udgangen af ​​2018. Det er mere end tre gange de månedlige aktive brugere af Twitter, og mens det nu følger efter WhatsApp- og Facebook Messenger-brugere, er 1 milliard brugere intet at skamme sig over.

Det er almindelig viden, at Instagram er en “visuel” social medieplatform, fordi den er rettet mod fotos og video-deling. Det blev oprettet af Kevin Systrom og Mike Krieger, men ejes nu af Facebook (købte det for 1 milliard dollars i 2012).

Her har jeg samlet 28 opdaterede Instagram-statistikker for at give dig det aktuelle lag af Instagram-landet, hvad dets brugere gør på det, og hvordan de bruger det. Lad os hoppe ind..

Instagram statistik og fakta (2020)

 • Del på ..
 • Del på facebook
 • tweet
 • Fastgør det
 • Send til Reddit
 • Del på LinkedIn

I juni 2018 rapporterede Instagram et vartegn. Instagram er nu forbi 1 milliard månedlige aktive brugere (MAU’er). Dette voksede fra 800 millioner MAU’er i september, 2017. (Kilde: business.instagram.com)
I hele verden 500 millioner plus Instagram-brugere er aktive hver eneste dag. (Kilde: business.instagram.com)
Der er 4,2 milliarder Instagram kan lide Per dag. (Kilde: wired.co.uk/article/instagram-doubles-to-half-billion-users)
Der er 400 millioner Instagram-historier hver dag med en tredjedel af de mest set oprettet af virksomheder. (Kilde: blog.hootsuite.com/instagram-statistics)
Over 60 procent af brugerne logger på Instagram dagligt , hvilket gør det til det næst mest engagerede sociale netværk efter Facebook. (Kilde: brandwatch.com/blog/instagram-stats)
Hver dag uploader Instagram-brugere et gennemsnit på 100+ millioner fotos. (Kilde: omnicoreagency.com/instagram-statistics)
instagram logo
Til dato mere end 50 milliarder fotos er blevet delt på Instagram. (Kilde: instagram-press.com)
Videoindlæg har den højeste samlede engagementsprocent. (38 procent højere end billedindlæg). (Kilde: vermeld.com/da/reports/instagram/more-statistics)
Da Instagram introducerede videoer, var mere end 5 millioner blev delt på 24 timer. (Kilde: adweek.com/socialtimes/video-on-instagram-5m-uploads)
Det gennemsnitlige antal likes per Instagram-indlæg er 1.261. (Kilde: vermeld.com/da/reports/instagram/more-statistics)
Instagram har 58 gange mere engagement pr. følger end Facebook. (Kilde: ecommerceceo.com/why-brands-should-embrace-instagram-instead-of-facebook)
instagram statistik 2020
Mere end 100 millioner Instagrammere ser eller deler på Live hver dag. (Kilde: instagram-press.com/blog/2018/05/01/new-ways-to-share-and-connect-on-instagram)
38 procent af brugere logger på Instagram flere gange om dagen. (Kilde: pewinternet.org/2018/03/01/social-media-use-in-2018)
32 procent af 25-34-årige bruger Instagram. Dette er den største brugerdemografiske gruppe. (Kilde: statista.com/statistics/398166/us-instagram-user-age-distribution)
Instagram vokser 5 gange hurtigere end den samlede brug af sociale netværk i USA. (Kilde: mobilemonkey.com/blog/2018/01/25-amazing-instagram-statistics)
Hver måned er der 16,6 millioner Google søger efter “Instagram”. (Kilde: trends.google.com)
Fotos tæller for 91,07 procent af alle Instagram-indlæg. (Kilde: locowise.com/blog/instagram-hits-11-month-low-growth-and-engagement-down)
Den gennemsnitlige amerikanske bruger er gået fra at bruge 29 minutter om dagen på Instagram-appen i september 2017 til 55 minutter i dag. (Kilde: techcrunch.com/2018/06/26/instagram-group-video-calling)
I 2018 ❤️ emoji var brugt 14 milliarder gange i kommentarer. Den mest anvendte Ansigtsfilter i Instagram-historier i 2018 var Heart Eyes. (Kilde: instagram-press.com/blog/2018/12/12/instagram-year-in-review-2018)
55 af de mest populære og aktive mærker på Instagram, post 1,5 gange om dagen, gennemsnitlig. (Kilde: blog.bufferapp.com/how-often-post-social-media)
Anslået 71 procent af amerikanske virksomheder bruger Instagram og 80 procent af konti følger en virksomhed på Instagram. (Kilde: business.instagram.com)
69 procent af Instagram-brugere er yngre end 35 år. (Kilde: statista.com/statistics/248769/age-distribution-of-worldwide-instagram-users)
instagram fakta
71 procent af amerikanere i alderen 18 til 24 bruger Instagram. (Kilde: pewinternet.org/2018/03/01/social-media-use-in-2018)
72 procent af Instagram-brugere siger, at de har købt et produkt, de så på appen. (Kilde: businessinsider.com/instagram-rolls-out-shoppable-posts-for-more-merchants-2017-10)
Instagram-annonceindtægter fra Instagram er tæt på 7 milliarder dollars i 2018. (Kilde: statista.com/statistics/448157/instagram-worldwide-mobile-internet-advertising-revenue)
Instagram er vokset til 2 millioner annoncører, op fra 1 million annoncører tilbage i marts 2017. (Kilde: business.instagram.com)
Instagram’s brugerbase er vokset med mere end 300 procent i løbet af de sidste par år. (Kilde: mobilemonkey.com/blog/2018/01/25-amazing-instagram-statistics)
Pizza er den mest populære Instagrammed-mad, bag Sushi og bøf. (Kilde: telegraph.co.uk/travel/food-and-wine-holidays/The-most-Instagrammed-foods-around-the-world)
instagram logo
98 procent af modemærkerne Brug Instagram. (Kilde: statista.com/statistics/305292/worldwide-instagram-brand-adoption-rate-category)

 • Del på ..
 • Del på facebook
 • tweet
 • Fastgør det
 • Send til Reddit
 • Del på LinkedIn

I et forsøg på at holde dig ajour med de nyeste Instagram-tendenser, statistikker og brugernumre; har vi givet vores numre en gang for at sikre, at de er blevet opdateret for at afspejle aktivitet i 2018.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map