26+ Cyber ​​Security Statistik og fakta for 2020

For 30 år siden var Internettet nyt og spændende, i dag kan Internettet være et farligt sted. Her er hvad du skal vide om det nyeste cybersikkerhedsstatistikker for 2020.


Cyberkriminalitet er ved at stige, og selvom dette ikke burde forhindre dig i at bruge onlinessourcer, burde det bestemt opmuntre dig til at øge din IT-sikkerhed.

2020-cybersikkerhedsstatistik og fakta

Her er en samling af de mest opdaterede cyberkriminalitets- og cybersikkerhedsstatistikker for 2020 for at give dig den aktuelle tilstand af hvad der sker i cybersikkerhedsverdenen..

Del på:

Contents

I 2019 vil IoT (Internet of Things) enheder blive vigtigste mål for malware-angreb

Kilde: https://www.beyondtrust.com/blog/entry/beyondtrust-2019-security-prictions

BeyondTrust, et førende cybersecurity-firma, forudsiger det Internet of Things (IoT) enheder bliver vigtige mål for hackere i 2019. Hvorfor? Fordi IoT-enheder (f.eks. Smarte tv’er, smarte højttalere, tilsluttet legetøj, wearables, smarte apparater osv.) Ikke er bygget med cybersikkerhed i tankerne, og disse smarte gadgets kan udnyttes.

E-mail-spam er den mest almindelige metode for cyber-kriminelle til at sprede malware

Kilde: https://blog.f-secure.com/failed-delivery-spam/

At narre brugere til at klikke på ondsindede links er den mest almindelige metode for cyberkriminelle til at sprede malware. E-mail-spam var den mest almindelige metode for cyberkriminelle til at sprede malware i 2018. Groft 69 procent af spam-e-mails forsøger at narre brugerne til at besøge en ondsindet URL. Ondsindede vedhæftede filer blev brugt i de resterende 31 procent af spam.

Det eksterne netværk, der forbinder smarte hjem, gør USA, Storbritannien og Kina mere sårbare over for angreb

Kilde: https://www.vpngeeks.com/21-terrifying-cyber-crime-statistics-in-2018/

Smart home-enheder bliver stadig mere udbredt. De er praktiske og hjælper os med at gennemføre vores daglige liv. Det bør dog ikke overses, at kriminelle bruger smarte hjem-enheder til at udnytte enkeltpersoner med dem. Det netværk, der forbinder smarte hjem i USA, Storbritannien og Kina, er forbundet til et eksternt netværk, og hvis din router ikke har den rette sikkerhed, risikerer du en hacker.

Ca. 1 ud af 5 filer er ikke beskyttet

Kilde: https://info.varonis.com/hubfs/2018%20Varonis%20Global%20Data%20Risk%20Report.pdf

Ved undersøgelse af 6,2 milliarder filer, inklusive sådanne, der indeholdt sundhedsregistre og økonomiske oplysninger, om 1 ud af 5 var helt åben for global adgang. Det, der gør det værre, er, at virksomheder også opretholder dette. Cirka 2 ud af 5 virksomheder vil have over 1000 filer åbne for alle at se, herunder filer med følsom information.

Cyberkriminalitet bliver hurtigt mere rentabel end den ulovlige narkotikahandel

Kilde: https://cybersecurityventures.com/hackerpocalypse-cybercrime-report-2016/

Cyberkriminalitet forårsager langt større skade, end nogen person kunne vide, og det bliver en af ​​menneskehedens største udfordringer. I 2021 kunne det koste os 6 billioner dollars til kamp. Når virksomheder som Yahoo eller Equifax bliver hacket, får det størrelse, sofistikering og omkostninger til disse forbrydelser til at vokse med en astronomisk hastighed.

Brugere i USA åbner omkring 1 ud af 3 phishing-e-mails

Kilde: https://enterprise.verizon.com/resources/reports/dbir/

Mens 1 ud af 3 åbne phishing-e-mails, en mindre procent klikker igen på de inficerede links eller vedhæftede filer. Cirka 12 procent er ofre for de faktiske infektioner, der følger af phishing.

Informationstab tegner sig for 43 procent af omkostningerne ved cyberangreb

Kilde: https://www.accenture.com/us-en/event-cybertech-europe-2017?src=SOMS

Cyberangreb er dyre, og den dyreste del af dette er tab af information. Datatab forekommer i hacks, og hvis oplysningerne hører til tredjepart, kan det være utroligt dyrt at forsøge at gendanne de mistede data.

I 2020 vil der blive brugt 300 milliarder adgangskoder over hele verden

Kilde: https://www.scmagazine.com/home/other/research/video-300-billion-passwords-by-2020-report-predicts/

I disse dage ser det ud til, at der er en adgangskode til næsten alt. Mellem både mennesker og maskiner vil der være nogenlunde 300 milliarder adgangskoder brugt over hele verden i 2020. Adgangskoder er nøglen til at sikre cybersikkerhedsbeskyttelse og afbøde potentielle trusler.

Over halvdelen af ​​årtusinder har oplevet cyberkriminalitet i det sidste år

Kilde: https://www.arabianbusiness.com/2-5m-uae-consumers-said-be-hit-by-cyber-crime-in-past-year-653743.html

Millennials er den mest påvirkede gruppe mennesker af cyberkriminalitet. Dette er potentielt fordi de er den mest teknologisk kendte gruppe. Under alle omstændigheder omkring 53 procent af årtusinder har oplevet cyberkriminalitet i det sidste år.

Personlige data kan købes inden for intervallet fra $ 0,20 til $ 15,00

Kilde: https://www.rsa.com/content/dam/premium/en/white-paper/2018-current-state-of-cybercrime.pdf

Hvilken type sats ville du lægge på dine personlige data? Desværre værdsætter andre måske ikke det så højt. Da personlige data sælges for så lidt, vil du være opmærksom. Personer, der er på salgsmarkedet, er meget mere tilbøjelige til at forsøge at samle så mange data, der sælges som muligt.

Kreditkortoplysninger sælger i den højere ende end andre former for personoplysninger. Ved at gøre dine oplysninger så vanskelige at videresælge som muligt vil værdien af ​​den mindske for enhver, der forsøger at få et buck eller to ud af din identitet.

Den laveste pris for cyberkriminalitet tildeles Nederlandene. Den højeste går til Indonesien.

Kilde: https://www.vpngeeks.com/21-terrifying-cyber-crime-statistics-in-2018/

Mens kun 14 procent af befolkningen i Holland blev groft ramt af cyberkriminalitet 59 procent af befolkningen i Indonesien var. Selvom målet skal være at få ingen påvirket af cyberkriminalitet, falder de fleste lande et sted i midten. En stor del af at sænke denne sats vil bestå i at uddanne folk til, hvordan man kan være smart online og ikke engagere sig i risikabel opførsel.

Hvis de har en dataovertrædelse, tager det typisk virksomheder over 6 måneder at varsel. 

Kilde: https://www.zdnet.com/article/businesses-take-over-six-months-to-detect-data-breaches/

Selv efter Yahoo og Equifax er virksomhederne ikke så i stand til det, som de kunne være. Den kendsgerning, at det tager virksomheder over 6 måneder at indse, at de har en dataovertrædelse, betyder, at du er mere og mere modtagelig for at få dine oplysninger stjålet.

At være sårbar overfor angreb betyder, at det er et spørgsmål om, hvilke virksomheder du stoler på, og hvem du giver dine oplysninger til. Angreb forekommer, men den tid, der går, mens det tager virksomheder at bemærke, resulterer i, at en uacceptabel mængde information erhverves af cyberkriminelle.

Cirka 95 procent af cloud-sikkerhedsfejl forventes at være kundens skyld

Kilde: https://www.gartner.com/smarterwithgartner/is-the-cloud-secure/

Mens store virksomheder er dem, der ofte er målrettet i medierne som at give sikkerhedsbrud, er forbrugerne ikke helt ude af krogen. Det ser ud til, at omkring 95 procent af skysikkerhedsfejl resulterer i kundens skyld.

Skyens komplekse brug gør den ikke altid brugervenlig, men den måde, den i øjeblikket bruges på, giver mulighed for en række dataovertrædelser. For at komme videre kan dette spørgsmål bekæmpes ved at implementere og håndhæve politikker for cloud-ejerskab, ansvar og risikoaccept.

Word, PowerPoint og Excel (Microsoft Office-formaterne) udgør den mest udbredte gruppe af ondsindede filtypenavne.

Kilde: https://www.cisco.com/c/dam/m/digital/elq-cmcglobal/witb/acr2018/acr2018final.pdf

Kommer ind omtrent 38 procent, Microsoft Office-filformater. Selvom dette muligvis lyder vagt, påvirker det sandsynligvis dig hver eneste dag. Disse Microsoft filformater sendes ofte som udvidelser eller vedhæftede filer i e-mails. Disse filvedhæftede filer – almindelige trusselvektorer for malware – er problematiske for cybersikkerhed, da så mange enkeltpersoner bruger dem.

WordPress er den mest populære software til oprettelse af websteder, der i øjeblikket driver mere end 30% af alle websteder på Internettet. Men 73,2% af alle WordPress-installationer er åbne for sårbarheder.

Cyber-sikkerhedsledigheden nærmer sig 0 procent.

Kilde: https://www.gomindsight.com/blog/cybersecurity-statistics/

I 2021 – samme år som cybersikkerhed vil koste os 6 billioner dollars – forventes der også job at ramme 3,5 millioner. Der kræves cybersikkerhedsfærdigheder, og de er nødvendige nu. Jo flere cybersikkerhedsarbejdere, der kan ansættes, jo bedre til at bekæmpe de sikkerhedsudfordringer, som vi i øjeblikket står overfor.

Da cybersikkerhed truer med at afspore virksomheder, er alle på udkig efter at få nogen (selv som konsulent) til at hjælpe dem med at lukke eventuelle risici.

Cirka 70 procent af organisationerne siger, at deres cybersikkerhedsrisiko steg markant i 2017

Kilde: https://www-01.ibm.com/common/ssi/cgi-bin/ssialias?htmlfid=SEL03130WWEN&

Først i de sidste par år er vi begyndt at høre om dataovertrædelser og store virksomheder, der blev hacket for deres data. Selvom dette spørgsmål ikke bare har eksisteret i de sidste par år, er risikoen bestemt steget. Hvorfor? Fordi penge nu er en enorm faktor. Hackere kan tjene store penge ved at indhente værdifulde oplysninger fra virksomheder, stjæle kreditkortsdata fra kunder eller afpresning af virksomheder ved at true med at forstyrre deres forretningsaktiviteter.

Virksomheder er bange for denne potentielle trussel mod cybersikkerhed, fordi 71 procent af kunderne siger, at de ville forlade en organisation efter et dataovertrædelse.

Kilde: https://www.agcs.allianz.com/insights/expert-risk-articles/risk-future-cyber/

Du kan undre dig over, hvorfor et selskab, der er værd at millioner kan give i en hacker. Det er på grund af deres kunder, og hvor meget der står på spil, hvis de forlader. Hvis 7 ud af 10 kunder forbliver “Jeg er ude”, hvis en virksomhed oplever dette problem, oplever de bedre ikke dette problem.

Hvis folk holdt deres ord i orden, ville virksomheden gå mave op på ingen tid. At undgå cybersikkerhedsrisici helt eller betale af en hacker er det værd for virksomheder, der ikke ønsker at miste hele deres kundekreds.

Der er over 130 storskala måldataovertrædelser i USA hvert år.

Kilde: https://www.accenture.com/us-en/event-cybertech-europe-2017?src=SOMS#block-insights-and-innovation

Mens USA begynder at tale mere og mere om dataovertrædelser, der opstår, stiger antallet af angreb konstant. Der er 130 i stor skala angreb, der forekommer hvert år, og antallet vokser med 27 procent. Vi bevæger os hurtigt mod en cybersikkerhedskrise uden forbedringer.

Android-platforme er meget modtagelige for cybersikkerhedsangreb

Kilde: https://www.agcs.allianz.com/insights/expert-risk-articles/risk-future-cyber/

Mængden af ​​malware (ondsindet software), der er installeret på Android-platforme, har steg med 400 procent. En del af problemet er det faktum, at enkeltpersoner er meget mere afslappede, når det kommer til deres smartphones end deres computere. Mens 72 procent af brugere har kun gratis antivirus-software på deres bærbare computer 50 procent har enhver form for beskyttelse på deres telefon.

Husk, at dette er farligt, fordi mobile enheder nu er håndholdte personlige assistenter. De er vant til at spore alt fra arbejdsrelateret information til familie og venner til sundhedsoplysninger til økonomi. De er en gadget i én størrelse, der passer til alle, og hvis nogen telefoner er offer for cyberkriminalitet, bliver alle disse data tilgængelige for hacker.

Kina er det land med flest malware i verden

Kilde: https://www.pandasecurity.com/mediacenter/press-releases/all-recorded-malware-appeared-in-2015/

Langt over halvdelen af ​​Kinas computere er inficeret med ondsindet software. Selv med stigende opmærksomhed når hackere deres højdepunkt. Hackere kan få adgang til personlige oplysninger, adgangskoder og inficere andre enheder på det samme netværk, når de har erobret en enhed. Det betyder, at det er utroligt vigtigt at sikre, at netværk forbliver sikkerhed, så det ikke spreder sig så hurtigt, som det har gjort i Kina.

Find dig selv på FBI’s mest efterspurgte liste, hvis du er blevet fanget af hacking.

Kilde: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

Det er rigtigt, der er ingen nåde med denne forbrydelse. Der er en FBI Cyber ​​mest efterspurgte liste og hvis du er blevet fanget af hacking, er det lige her, du går. Fra 2018 var listen over 40 personer. Computer programmør Park Jin Hyok er nummer 1 på listen. Han er ansvarlig for nogle af de dyreste computerindtrængen i historien.

Hans angreb forsøgte at stjæle mere end $ 1 milliard og denne række angreb påvirkede titusinder af computere. Det er overflødigt at sige, at FBI ikke rodder sammen. Disse typer forbrydelser er alvorlige på grund af antallet af individer, de påvirker, samt det beløb, de ender med at koste alle involverede.

Cirka 60 millioner amerikanere er blevet påvirket af identitetstyveri

Kilde: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

Og dette er kun antallet af amerikanere, der har været i fortiden! Hvem ved hvor mange der vil blive påvirket i fremtiden med så høje tal? Hver gang personer har adgang til dine personlige data, risikerer du identitetstyveri. Således vil du sikre dig, at du altid er smart med dine data og beskytter dem mod potentielle hackere derude. Du ønsker at reducere enhver situation, der kan give dig og dine personlige data eksponeret.

Det største mål for målrettede angreb er De Forenede Stater.

Kilde: https://us.norton.com/internetsecurity-emerging-threats-10-facts-about-todays-cybersecurity-landscape-that-you-should-know.html

Mens Kina måske er den stat med mest malware og Indonesien har måske den højeste kriminalitetsrate, USA topper faktisk listen over målrettede angreb. Hvad er målrettede angreb? Målrettede angreb kan enten være statssponsoreret eller sponsoreret af private grupper, men de er oftere sidstnævnte.

USA er i øjeblikket et mål for andre stater at forstyrre, plyndre, sabotere eller spionere på via deres cybermidler. Lige bag USA på plads nr. 2 og nr. 3 ligger henholdsvis Indien og Japan.

De gennemsnitlige omkostninger ved et dataovertrædelse for et selskab er $ 3,86 millioner.

Kilde: https://securityintelligence.com/series/ponemon-institute-cost-of-a-data-breach-2018/

Hvis din virksomhed har overtrådt deres data, skal du være klar til at skylle næsten $ 4 millioner ned i afløbet. Det tager ethvert givet firma overalt i denne mængde land at tackle de aktuelle spørgsmål, og husk, at størstedelen af ​​dette vil gå til at løse informationstab.

Hvis du nu er et firma i USA, koster det det dobbelte af pengene $ 7,91 millioner. I betragtning af dette og det faktum, at det tager dig 6 måneder at identificere overtrædelsen, kan det være mere sikkert at iværksætte stærke forebyggende foranstaltninger.

Et hackerangreb forekommer hvert 39. sekund

Kilde: https://www.securitymagazine.com/articles/87787-hackers-attack-every-39-seconds

Du kan bare ikke komme væk fra det. En gang hvert eneste minut angriber en hacker en given computer med internetadgang. Disse angreb påvirker 30 procent af amerikanerne hvert år.

Det anslås, at 2020 vil se 200 milliarder tilsluttede enheder

Kilde: https://www.symantec.com/security-center/threat-report

Det er praktisk at tilslutte enheder, men det giver også hackere adgang til flere og flere oplysninger, når de har brudt en enhed i et netværk. Inden længe har hackere en lettere og lettere tid på at få adgang til alle vores oplysninger med et par klik på nøglerne.

Virksomheder er uforberedte – og kun omkring 38 procent af de globale virksomheder mener, at de kunne håndtere et stort cyberangreb, hvis det skulle ske.

Kilde: https://www.cybintsolutions.com/cyber-security-facts-stats/

Rundt om 38 procent af globale organisationer siger, at de kunne håndtere et “sofistikeret cyberangreb.” Hvor forlader det nogen anden? Det betyder 62 procent er ikke forberedt, hvilket er forfærdelige odds, når mere end halvdelen af ​​virksomhederne har oplevet en eller anden form for angreb i det sidste år.

Den gennemsnitlige ransomware er over $ 1.000

Kilde: https://www.symantec.com/security-center/threat-report

Hvis du ikke har hørt om ransomware, er det en type ondsindet software, der truer med offentlige personlige data eller for altid blokerer adgang, medmindre beløbet er betalt. Selvom du ikke behøver at betale ransomware, er det almindeligt, at ofre for denne type cyberangreb vil betale op for at holde deres data sikre.

Derudover er det, der er så farligt ved ransomware, det faktum, at internettet tillader os at forbinde vores liv på så mange måder. Med familie, venner, skole, arbejde med mere virker det at have nogen form for blokering på denne adgang praktisk talt uundgåelig for de fleste enkeltpersoner. Således er en løsepenge en lille pris at betale for at have denne adgang for evigt.

Ransomware-angreb på enkeltpersoner forekommer meget oftere end virksomheder

Kilde: https://cybersecurityventures.com/global-ransomware-damage-costs-predicted-to-exceed-8-billion-in-2018/

I 2020 anslås det, at virksomhederne vil blive plaget af ransomware angriber hvert 14. sekund (ja – 4 gange pr. minut!). Alligevel er det stadig sjældnere, end enkeltpersoner modtager disse anmodninger. Som et resultat tegner ransomware sig for en masse af de globale skadeomkostninger ved cybersikkerhedsangreb.

Cyber-sikkerhedsstatistik: Nøgleafdelinger

samlet set, cybersikkerhed er et stort problem, og det bliver kun større. Efterhånden som phishingforsøg, malware, identitetstyveri og enorme dataovertrædelser øges dagligt, ser verden på en epidemi, der kun vil blive løst med verdensomspændende handling.

At forstå problemet og uddanne masserne om, hvordan man skal tackle storskala usikkerhed i systemet, er det første skridt til at sikre, at hackere ikke har en chance for at stjæle information og din identitet (derhjemme eller på arbejdet).

Del på:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map