2020 er her og retail-apokalypsen er over os, og det er alt sammen takket være e-handel og online shopping. Ikke kendt med nogen af ​​disse udtryk? Du er kommet til det rigtige sted.


Denne artikel vil lede dig gennem alt hvad du har brug for at vide om, hvordan e-handel og online shopping vil forme sig i 2020. Fordi at holde sig ajour med den seneste e-handelsstatistik og online shopping tendenser er vigtig for enhver online forretning i år.

e-handelsstatistikker og fakta om online shopping 2020

Det detail apokalypse henviser til lukning af et stort antal mursten og mørtel placeringer, især kæde butikker.

Denne apokalypse har fundet sted siden det tidlige 2010’erne og der er ingen ende i syne. Årsagen? Det vækst i e-handel og online shopping at nej tillader os at have produkter lige ved hånden uden så meget som at åbne et katalog eller gå ud af vores hoveddøre.

E-handel er handlen om at købe eller sælge produkter og tjenester online. Det har været blomstrende siden det tidlige 1970’erne da studerende ved Stanford og MIT brugte ARPANET til at arrangere salg af cannabis.

I dag er e-handel og online shopping mærker husholdningsnavne. Har du nogensinde hørt om et websted, der hedder Amazon? I 2015, online-shopping-webstedet tegnede sig for halvt af al vækst i e-handel. Dette emne er porten til fremtiden, og det er vigtigt at kende den nyeste e-handelsstatistik for 2020 for at være kendt.

Contents

1. Statistikker over købsadfærd 2020

Del på:

Mænd bruger mere pr. Transaktion end kvinder – ca. 68 procent mere

Kilde: https://home.kpmg/bh/en/home/insights/2017/01/online-purchase- Behavior.html

Ifølge KPMG bruger mænd omkring 68 procent flere penge på deres transaktioner end kvinder gør. Dette skyldes, at det er mere sandsynligt, at de køber luksusprodukter og elektronik samt køber i bulk end deres kvindelige kolleger. Kvinder er mere tilbøjelige til at købe mad og make-up, som er varer til lavere omkostninger.

Mænd maksimerer deres tid online og dermed ender med at bruge flere penge på grund af det. Hvis du ønsker at øge dit salg til dit mandlige publikum på din e-handelsmarked, kan du prøve at tilbyde pakker. Mænd er mere tilbøjelige til at tage sig tid til at finde ud af, at de kan købe en større pakke på én gang og bruge flere penge på én gang – så de ikke behøver at vende tilbage senere – end en kvinde.

Forbrugere er væsener – 30 procent vil hellere vende tilbage til et websted, de har købt fra tidligere

Kilde: https://assets.kpmg/content/dam/kpmg/xx/pdf/2017/01/the-truth-about-online-consumers.pdf

Hvis du har en positiv oplevelse med et brand, siger forskningen, at du usandsynligt vil forvildes fra det brand efter det. Dette er en af ​​grundene til, at e-mails, der er sendt til kunder, efter at de allerede har købt fra et websted en gang, er så effektive. Ligesom at vende tilbage til din samme foretrukne butik i et indkøbscenter, er online shopping meget ens. Du kender de mærker, du har tillid til, og du er god til at gå efter det.

Kan du huske Amazon? Cirka 59 procent af Millennials siger, at de er på vej til Amazon før noget andet e-handelswebsted

Kilde: https://whatmillennialswant.inviqa.com

Hvad siger dette om e-handelsmarkedet? Det handler om bekvemmelighed. Amazon markedsfører bekvemmelighed inden noget andet. Deres primære forsendelsesmulighed er eksemplet på bekvemmelighed, fordi det bringer dit produkt til dit dørtrin, før et sporingsnummer endda er tilgængeligt for dig at finde din pakke.

Når Amazon har fået dig, kommer du aldrig tilbage. Plus, Amazon tilbyder så mange forskellige varer, du har brug for, at der virkelig aldrig er behov for at se andre steder.

Online-forbrugere bliver mere aktive online – omkring 30 procent sender feedback og efterlader anmeldelser

Kilde: https://assets.kpmg/content/dam/kpmg/xx/pdf/2017/01/the-truth-about-online-consumers.pdf

Mens anmeldelser ikke er tilgængelige i mursten og mørtelbutikker, kan de tage eller bryde beslutningen om at foretage et online køb. Husk, at dette nu er en integreret del af online-shoppingoplevelsen. Markedspladsen er nu et rum for købere til at udveksle informationsvirksomheder og produkter. Det kan være nyttigt for forbrugerne, men kan virkelig skade salget, hvis produktet ikke gør, hvad det skal.

Det anslås, at ca. 95 procent af alle køb inden 2040 vil ske via e-handel

Kilde: https://www.nasdaq.com/article/uk-online-shopping-and-ecommerce-statistics-for-2017-cm761063

Hvis du var en vantro indtil dette tidspunkt, er dette et signal til at komme om bord. Det kan være hårdt, hvis du elsker købsoplevelsen ved at gå til et indkøbscenter. Alligevel er det bare ikke fremtidens måde. Med detailapokalypsen over os, ser vi på et væld af

2. Forladt indkøbsvognstatistik 2020

Del på:

Nogle gange er det svært at følge igennem. De uventede ekstraomkostninger forbundet med online shopping har ca. 60 procent afgivet deres vogne ved kassen

Kilde: https://baymard.com/lists/cart-abandonment-rate

Disse ekstra gebyrer er en af ​​grundene til, at Amazon dræber e-handelsspil i 2019. Købere vil gerne se nøjagtigt, hvad de vil få med hensyn til omkostninger. Hvis en shopper fik en utrolig aftale, indtil de klikkede på deres indkøbsvognikon, er det ikke underligt, at de ikke følger med med betaling.

At have online-shopping og e-handel-websteder, der indtræffer købere i eventuelle ekstra gebyrer på forhånd, vil føre til et meget lykkeligere resultat i begge ender.

Alle elsker en aftale – 54 procent af kunderne går tilbage og køber de forladte varer i deres kurve, hvis prisen falder

Kilde: https://www.nchannel.com/blog/retail-data-ecommerce-statistics/

Hvis du lægger den i din kurv, ville du sandsynligvis have den, men de uventede gebyrer skræmte dig væk. Når det er sagt, hvis din kurvpris falder, hvorfor ville du da ikke vende tilbage og købe den? Det er adfærden hos over halvdelen af ​​online-shoppere derude.

Købere er uforpligtende – 23 procent forsøger ikke at købe, hvis de skal oprette en konto

Kilde: https://www.nchannel.com/blog/retail-data-ecommerce-statistics/

Hvis du er en online shopper, har du sandsynligvis været der. Dette vil ikke være en almindelig forekomst på et websted som Amazon. Men hvis du prøver et nyt sted, kan du muligvis se et par ting, du kan lide, og læg det i din kurv. Før du ved af det, er du på vej til kassen, og webstedet rammer dig med “Opret en konto.”

Mens nogle e-handelswebsteder er blevet kloge og tilføjet en “check ud som gæst” -indstilling, insisterer andre på, at du opretter en konto. Ifølge N Channel prøver 1 ud af 5 kunder ikke at gøre det. De ser frem til at gennemgå check-out uden at skulle opgive nogen personlige oplysninger. e-handelswebsteder, der leder efter mere salg, klarer sig godt at tilføje en mulighed, der ikke kræver oprettelse af en konto for at købe.

3. Statistik over platformpræstationer 2020

Del på:

Kundeservice betyder noget. Omkring 80 procent af deltagerne sagde, at de holder op med at give deres forretning til virksomheder på grund af en dårlig kundeservicesoplevelse

Kilde: https://blog.hubspot.com/news-trends/customer-acquisition-study

Du har muligvis allerede en bestemt hændelse i tankerne med denne statistiske infographic. Har du nogensinde stødt på et rigtig hårdt firma at arbejde med? Har du nogensinde haft bare en afgrænset kundeserviceoplevelse, der ødelagte et firma for dig for evigt? Måske sværger du endda, at du aldrig ville give dem din virksomhed igen i et vrede telefonopkald med en kundeserviceagent?

Uanset hvad der skete, var det mindeværdigt. Hvis du har oksekød hos en virksomhed, ser du ikke ud til at arbejde sammen med dem igen, og det er sådan, de fleste forbrugere er. At have god kundeservice, når du ikke har nogen form for tid med dine kunder, er lige så vigtigt som en mursten og mørtelvirksomhed, men stadig mere udfordrende.

Forbrugerne køber på flere enheder. Cirka 85 procent af kunderne vil starte et givet køb på en enhed og gennemføre det på en anden

Kilde: https://www.thinkwithgoogle.com/consumer-insights/how-digital-connects-shoppers-to-local-stores/

Mobilkøb påvirkes ofte af e-mails sendt fra forhandleren. Mens en forbruger måske starter på deres telefon eller bærbar computer eller iPad, afsluttes købet på en anden enhed, fordi oplysningerne er så tilgængelige fra alle platforme.

Pas på langsomme steder. Hvis det tager mere end 3 sekunder at indlæse dit websted, klikker 57 procent af forbrugerne på i stedet for at vente

Kilde: https://www.pure360.com/warm-up-ip-address/

Med e-handelsrevolutionen kommer behovet for at tilfredsstille forbrugernes behov for hurtigt internet. Hvis webstederne er langsomme, er salget også. At vente på, at siderne indlæses, svarer til at vente i linjer i indkøbscentret, og kunderne i 2019 vil ikke have noget at gøre med det.

4. Statistik over e-handel med videoindhold 2020

Del på:

Organisk trafik forbedres med op til 157 procent med videoer

Kilde: https://www.hubspot.com/marketing-statistics

De websteder, der fungerer bedst, er dem med videoer. Uanset om det er fordi videoer generelt er mere nyttige for forbrugerne, eller fordi de er mere interessante end læsemateriale, uanset hvad, så går trafikken op, når der er tale om videoer.

Når de foretager et køb, fandt 80 procent af forbrugerne videoer nyttige

Kilde: https://www.hubspot.com/marketing-statistics

Har du nogensinde fundet en virkelig nyttig videoundervisning eller en produktdemo? Hvis du har det, ved du, at det kan forbedre din shoppingoplevelse ti gange. En del af grunden til, at nogle købere elsker at gå til en mursten og mørtel placering så meget, er, at det giver dem mulighed for at have det fysiske produkt i deres hænder.

Du kan tilbringe så lidt tid med en vare og vide, at den ikke er noget for dig. Selvom det ikke helt erstatter oplevelsen, kan det at se en anden håndtere et produkt hjælpe dig med at evaluere, hvordan du kan lide det. Det er måske bare det vippepunkt, du har brug for at se jakken, der er modelleret af en der har en lignende størrelse eller alle lommer i rygsækken i en video.

Visualer er en væsentlig del af en forbrugers beslutningsproces. Ni ud af 10 shoppere siger, at det er den vigtigste del af deres købsbeslutning

Kilde: https://www.jlbmedia.com/benefits-product-video-production/

Vil du købe noget, som du aldrig engang havde set før? Svaret er sandsynligvis, “ingen måde!” Uanset om disse visuals er videoer eller billeder, vil du sikre dig, at du ved, hvad du får, inden du bestiller det. Således tilskynder videoer til engagement på websteder, fordi de viser produkter i realtid. Brugere kan se nøjagtigt, hvordan de ville bruge produktet, og hvordan det ser ud.

Fire gange så mange shoppere foretrækkes at se en video om et produkt end bare at læse om produktet

Kilde: https://animoto.com/blog/business/video-marketing-cheat-sheet-infographic/

Lad os se det i øjnene. Det er ikke så let at læse om et produkt som at se noget om det. Hvis du får se en tutorial eller en demovideo, ved du nøjagtigt, hvordan produktet er beregnet til at blive brugt på en brugervenlig måde. Det tager mindre tid og mindre kræfter, og du vil være så meget tættere på at købe din ønskede vare på kort tid.

5. Statistik for e-handel med sociale medier 2020

Del på:

Hvis en butik har tilstedeværelse på sociale medier, øger de deres gennemsnitlige salg med 32 procent

Kilde: https://www.bigcommerce.com/blog/5-social-stats-for-online-storeowners/

Generelt har de fleste enkeltpersoner tillid til virksomheder, der har mere og mere en online tilstedeværelse. Hvis du kan finde deres Facebook eller Instagram, øger det muligheden for, at du kan lære deres produkter at kende. Hvis forbrugere kan interagere med en butik via deres sociale medier, er det mere sandsynligt, at de føler sig godt tilpas med og foretager et køb. Således øger det en butiks onlinesalg med 32 procent.

Facebook er det mest populære e-handelsforum. Cirka 85 procent af alle e-handelsopkøb på et socialt medieside kommer fra Facebook

Kilde: https://www.shopify.com/infographics/social-commerce

Selvom du muligvis ikke er bekendt med det, kan Facebook’s e-handelsmarked muligvis blive mere og mere relevant i fremtiden. I øjeblikket er omkring 85 procent af alle e-handelsopkøb på sociale medier på Mark Zuckerbergs platform.

Mens Facebook i øjeblikket har monopolet, begynder den blomstrende succes muligvis at blive emuleret af nogle andre sociale medier-giganter som Instagram eller Twitter. Den eneste tid viser, hvor e-handel kan udvide til og fortsætte med at være en succes.

Hvis indholdet er visuelt, er det 40 gange så sandsynligt, at det deles på sociale medier

Kilde: https://www.dreamgrow.com/21-social-media-marketing-statistics/

Visuelt indhold er mere tiltalende for forbrugerne, og det er derfor meget mere sandsynligt, at de deler det med deres indre kredse. Sociale medier – ligesom e-handel og online shopping – ændrer den måde, produkterne ses på. Produkter kan nu straks henvises til venner og familie, hvis en forbruger er tilfreds med det. At gøre et produkt, der kan markedsføres på sociale medier, er nu lige så vigtigt som at sikre, at dit websted er brugervenligt.

6. Nøgleaftaler

Del på:

Så hvad er de vigtigste takeaways i 2020-e-handel og online shopping-industrien, som disse statistikker indikerer?

 • At forstå, hvordan forbrugere fungerer, er vigtigt for at øge e-handel og online shopping.
 • Optimering af mobile websteder hjælper forbrugere med at fungere bedre og øge salget. Mobilwebsteder, der ikke er optimeret, forhindrer kunder, der har indflydelse på platformens ydelsesstatistik.
 • Mens opgørelse af indkøbskurv vil ske, selv med de absolut bedste websteder, er forståelse, hvis det sker bare fordi købere er uforpligtende, eller fordi selve webstedet er en hindring for køberen, utroligt vigtigt. Hvis det er sidstnævnte, er det vigtigt at foretage ændringer af selve webstedet. Hvordan ser denne ændring ud??
  • Underret købere om yderligere gebyrer i forvejen, så der ikke er et klistermærke i vognen.
  • Tillad ikke oprettelse af en konto for at købe varer.
  • Send en e-mail-påmindelse til personer, der har forladt vogne. Endnu bedre, hvis et salg tilfældigvis rammer deres indkøbskurv, gør det dem så meget mere tilbøjelige til at købe.
 • I dag og alder på sociale medier kan videoindhold forbedre engagementet og hjælpe forbrugerne med at forstå den måde, produkter fungerer på en mere effektiv måde, som skriftligt indhold eller endda fotografier.
 • Sociale medier og deres e-handelsmarkeder kan hjælpe med at skabe opmærksomhed overfor brand. Brug af denne vej kan hjælpe med at forbedre forretningen og blive konkurrencedygtig i denne nye og blomstrende branche.

Samlet set vil e-handel og online shoppingindustri snart blive en fremtidsvej. De tilgængelige statistikker for e-handel viser, at der er forskellige måder at se de fordelagtige aspekter ved at købe og sælge tjenester online.

Uanset om du ser på køberadfærd, platformpræstationer eller statistikker på sociale medier, er det vigtigste aspekt bare at forstå, hvordan forbrugere fungerer for at fortsætte med at vokse e-handel.

Med 95 procent af køb på vej mod online markedspladsen på næsten 20 år har du det bedre med at lære at få mest muligt ud af din købs- eller salgsoplevelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me