28+ statistici și date Instagram pentru 2020

Instagram continuă să crească ca una dintre cele mai populare platforme de socializare de toate vârstele, locațiile și mărcile. Are o bază de utilizatori masivă și are rate de angajare per-post mai mari decât orice altă platformă socială.


Iată mai jos o colecție a celor mai actualizate pentru a vă oferi starea actuală a Instagram.

Instagram are acum mai mult decât 1 miliard de utilizatori activi lunar, la fel cum experții au estimat că va ajunge până la sfârșitul anului 2018. Aceasta este de mai mult de trei ori mai mare decât utilizatorii lunari activi de Twitter, iar în timp ce acum se descurcă utilizatorii WhatsApp și Facebook Messenger, 1 miliard de utilizatori nu este nimic de rușine.

Se știe că Instagram este o platformă „vizuală” de social media, deoarece este orientată către fotografii și partajare video. A fost creat de Kevin Systrom și Mike Krieger, dar acum este deținut de Facebook (l-a cumpărat pentru 1 miliard de dolari în 2012).

Aici am compilat 28 de statistici actualizate pe Instagram pentru a vă oferi actualele pagini de pe Instagram, ce fac utilizatorii săi pe acesta și modul în care îl folosesc. Să sărim..

Statistici și fapte Instagram (2020)

 • Distribuie pe ..
 • Distribuiți pe Facebook
 • Tweet
 • Prindeți-l
 • Trimiteți-vă la Reddit
 • Distribuiți pe LinkedIn

În iunie 2018, Instagram a raportat un reper. Instagram acum s-a terminat 1 miliard de utilizatori activi lunari (AMA). Aceasta a crescut de la 800 de milioane de MAU în septembrie 2017. (Sursa: business.instagram.com)
La nivel mondial 500 milioane plus Utilizatorii Instagram sunt activi în fiecare zi. (Sursa: business.instagram.com)
Sunt 4,2 miliarde de Instagram îi place pe zi. (Sursa: wired.co.uk/article/instagram-doubles-to-half-billion-users)
Sunt 400 de milioane de povești Instagram în fiecare zi cu o treime dintre cele mai văzute fiind create de companii. (Sursa: blog.hootsuite.com/instagram-statistics)
Peste 60 la sută dintre utilizatori se conectează zilnic la Instagram , devenind a doua rețea socială cea mai angajată după Facebook. (Sursa: brandwatch.com/blog/instagram-stats)
În fiecare zi, utilizatorii de Instagram încarcă o medie de 100+ milioane de fotografii. (Sursa: omnicoreagency.com/instagram-statistics)
logo instagram
Până în prezent mai mult de 50 de miliarde de fotografii au fost partajate pe Instagram. (Sursa: instagram-press.com)
Postările video au cea mai mare rată globală de implicare. (Cu 38% mai mare decât postările de imagine). (Sursa: mention.com/en/reports/instagram/more-statistics)
Când Instagram a introdus videoclipuri, mai mult decât 5 milioane au fost împărțite în 24 de ore. (Sursa: adweek.com/socialtimes/video-on-instagram-5m-uploads)
Numărul mediu de like-uri pe post de Instagram este 1261. (Sursa: mention.com/en/reports/instagram/more-statistics)
Instagram are De 58 de ori mai multă logodnă pe urmăritor decât Facebook. (Sursa: ecommerceceo.com/why-brands-should-embrace-instagram-instead-of-facebook)
statistici instagram 2020
Mai mult decât 100 de milioane Instagrammers vizionează sau partajează pe Live în fiecare zi. (Sursa: instagram-press.com/blog/2018/05/01/new-ways-to-share-and-connect-on-instagram)
38 la sută dintre utilizatori se conectează la Instagram de mai multe ori pe zi. (Sursa: pewinternet.org/2018/03/01/social-media-use-in-2018)
32 la sută dintre cei 25-34 de ani folosesc Instagram. Acesta este cel mai mare grup demografic de utilizatori. (Sursa: statista.com/statistics/398166/us-instagram-user-age-distribution)
Instagram crește De 5 ori mai repede decât utilizarea generală a rețelelor sociale în Statele Unite. (Sursa: mobilemonkey.com/blog/2018/01/25-amazing-instagram-statistics)
În fiecare lună există 16,6 milioane Google caută „Instagram”. (Sursa: trends.google.com)
Fotografiile contează pentru 91,07 la sută din toate postările Instagram. (Sursa: locowise.com/blog/instagram-hits-11-month-low-growth-and-engagement-down)
Utilizatorul mediu din SUA a trecut de la cheltuieli 29 de minute pe zi pe aplicația Instagram din septembrie 2017 la 55 de minute astăzi. (Sursa: techcrunch.com/2018/06/26/instagram-group-video-calling)
În 2018 ❤️ emoji a fost folosit De 14 miliarde de ori în comentarii. Cel mai folosit Filtru de față în Instagram Stories în 2018 a fost Heart Eyes. (Sursa: instagram-press.com/blog/2018/12/12/instagram-year-in-review-2018)
55 dintre cele mai populare și active mărci de pe Instagram, post de 1,5 ori pe zi, in medie. (Sursa: blog.bufferapp.com/how-often-post-social-media)
Un estimat 71 la sută dintre firmele americane folosesc Instagram și 80 la sută din conturi urmează o afacere pe Instagram. (Sursa: business.instagram.com)
69 la sută dintre utilizatorii Instagram au vârsta mai mică de 35 de ani. (Sursa: statista.com/statistics/248769/age-distribution-of-worldwide-instagram-users)
fapte de instagram
71 la sută dintre americanii cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani folosesc Instagram. (Sursa: pewinternet.org/2018/03/01/social-media-use-in-2018)
72 la sută utilizatorii Instagram spun că au achiziționat un produs pe care l-au văzut în aplicație. (Sursa: businessinsider.com/instagram-rolls-out-shoppable-posts-for-more-merchants-2017-10)
Veniturile din publicitate mobilă Instagram sunt aproape de 7 miliarde de dolari în 2018. (Sursa: statista.com/statistics/448157/instagram-worldwide-mobile-internet-advertising-revenue)
Instagram a crescut până la 2 milioane de reclame, de la un milion de agenți de publicitate în martie 2017. (Sursa: business.instagram.com)
Baza de utilizatori a Instagram a crescut cu mai mult de 300 la sută în ultimii doi ani. (Sursa: mobilemonkey.com/blog/2018/01/25-amazing-instagram-statistics)
Pizza este cea mai populară mâncare Instagrammed, în spatele Sushi și Steak. (Sursa: telegraph.co.uk/travel/food-and-wine-holidays/The-most-Instagrammed-foods-around-the-world)
logo instagram
98 la sută din mărcile de modă folosiți Instagram. (Sursa: statista.com/statistics/305292/worldwide-instagram-brand-adoption-rate-category)

 • Distribuie pe ..
 • Distribuiți pe Facebook
 • Tweet
 • Prindeți-l
 • Trimiteți-vă la Reddit
 • Distribuiți pe LinkedIn

În efortul de a vă ține la curent cu cele mai noi tendințe Instagram, statistici și numere de utilizator; ne-am dat numerele o dată pentru a ne asigura că au fost actualizate pentru a reflecta activitatea în 2018.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map