9 най-добри алтернативи на Mailchimp

MailChimp е лидер в пространството за имейл маркетинг софтуер (EMS) и се използва от стотици хиляди фирми по целия свят. Mailchimp известен със своя композитор за влачене и пускане на имейл, интуитивен интерфейс и силна марка. Но има куп наистина добри.


MailChimp се използва от стотици хиляди малки и средни предприятия по целия свят. Те стартираха през 2001 г. и се превърнаха в една от най-популярните платформи за имейл маркетинг в Интернет.

Независимо дали търсите алтернатива на Mailchimp или нещо дори по-добро или по-евтино, този списък на конкурентите на Mailchimp покрива ли ви.

Най-добрите алтернативи на Mailchimp през 2020 г.:

 • Най-добър като цяло: идва с повече и по-добри функции. Sendinblue е универсална платформа за автоматизация на маркетинга, за да ви помогне да развиете бизнеса си чрез имейл, SMS, Facebook реклами, чат, CRM и други.
 • Подгласник, Най-добър като цяло: е най-доброто решение в класа за автоматизиране на вашата фуния за маркетинг на съдържание. Предлага се с разработчици на целеви страници, уебинари, автореспонденти и всичко останало, което ви е необходимо за автоматизиране на маркетинговия ви имейл.
 • Най-добрата по-евтина алтернатива на Mailchimp: е най-лесната платформа за автоматизиране на фунията за имейл маркетинг и не е изненада Aweber е най-популярният софтуер за имейл маркетинг там за малки и средни предприятия.

Contents

Какво е Mailchimp

Mailchimp е платформа за имейл маркетинг, която ви позволява да поддържате връзка с вашите клиенти и абонати по имейл.

алтернативи на mailchimp

Платформата ви улеснява не само да изпращате, но и да проектирате красиви имейли, които помагат да конвертирате абонатите в продажби.

Предимства на Mailchimp

Mailchimp е една от най-популярните платформи за имейл маркетинг на пазара. Тяхната платформа е изградена за малки предприятия и в резултат на това е една от най-лесните имейл маркетингови платформи.

Всяка функция в платформата е лесна за разбиране и използване.

 • Зашеметяващи, водещи в индустрията и готови за използване шаблони на кампании и дизайни на бюлетини.
 • Разширена персонализация, A / B тестване, сегментиране и възможност за обединяване на маркери.
 • Автоматизация на работния процес; изоставена количка, RSS към имейл, препоръки за продукти, автоматизация на добре дошли.
 • Разширено отчитане и интеграция с любими приложения и уеб услуги.
 • Споделяне на кампании в социалните медии.
 • Лесно създавайте целеви страници, реклами за ремаркетинг на Google, реклами във Facebook, реклами в Instagram.

Ако тепърва започвате с маркетинг по имейл, Mailchimp може да е най-доброто място за начало. И най-евтиното място за начало, защото тяхното безплатен завинаги план позволява 2000 абонати на електронна поща и 12 000 имейла на месец.

Най-добрите алтернативи на Mailchimp през 2020 г.

Това се казва. Има куп наистина добри алтернативи на Mailchimp.

Ето списък от 9 сайтове за маркетинг на имейл като Mailchimp:

1. Sendinblue

sendinblue

 • Официален уебсайт: www.sendinblue.com
 • Водеща универсална маркетингова платформа (автоматизация на маркетинга, имейл кампании, транзакционни имейли, целеви страници, SMS съобщения, реклами във Facebook и ретаргетинг)
 • Такси въз основа на имейли, изпращани на месец.
 • Единствената платформа в списъка, която също ви позволява да изпращате SMS до вашия клиент.

Защо да използвате Sendinblue вместо Mailchimp

Ако искате да плащате въз основа на броя имейли, които изпращате всеки месец, тогава SendInBlue е единствената ви възможност. Безплатният план на Sendinblue ви позволява да изпращате 300 имейла на ден.

За разлика от Mailchimp, който таксува въз основа на броя на абонатите, които имате, Sendinblue таксува само за имейлите, които изпращате. Mailchimp таксува дори за неактивните абонати.

Защо да използвате Mailchimp вместо Sendinblue

Mailchimp е по-подходящ за хора, които тепърва започват, и за тези, които не се нуждаят от възможности за автоматизация на маркетинга.

2. GetResponse

GetResponse

 • Официален уебсайт: www.getresponse.com
 • Всичко в едно решение за автоматизиране на вашата фуния за маркетинг на съдържание.
 • Предлага съставител на целеви страници, платформа за вебинари, автоматични отговори и всичко останало, което е необходимо за напълно автоматизиране на маркетинга ви.

Защо да използвате GetResponse вместо Mailchimp

Ако искате платформа, която може да ви помогне да автоматизирате почти всички аспекти на вашата маркетингова фуния, тогава GetResponse е начинът да вървите.

Те предлагат всичко необходимо за изграждането на цялостна маркетингова фуния, включително създател на целеви страници, хостинг платформа на Webinars, инструменти за автоматизация и много други.

Защо да използвате Mailchimp вместо GetResponse

Ако тепърва започвате и се нуждаете от проста платформа за управление на вашия имейл маркетинг, тогава Mailchimp е пътят.

Mailchimp предлага много по-малко функции от GetResponse, което го прави много по-лесно за учене и използване.

3. Aweber

Aweber

 • Официален уебсайт: www.aweber.com
 • По-стар от Mailchimp; се занимава с бизнес от 1998 г..
 • Най-лесната платформа за автоматизиране на вашата маркетингова фуния.
 • Е най-популярната алтернатива за малкия и средния бизнес.

Защо да използвате Aweber вместо Mailchimp

Aweber е специализирана в доставката на електронна поща и предлага една от най-високите степени на доставяне на имейл на пазара. Те предлагат цялостно решение за автоматизиране на вашата фуния за имейл.

За разлика от Mailchimp, Aweber е изграден с автоматизация в ума.

Защо да използвате Mailchimp вместо Aweber

За разлика от Mailchimp, Aweber не предлага безплатен план, но те предлагат щедра 30-дневна безплатна пробна версия.

Ако никога досега не сте използвали платформа за имейл маркетинг и просто искате да тествате водите, продължете с безплатния план на Mailchimp.

4. Омнисенд

omnisend

 • Официален уебсайт: www.omnisend.com
 • Най-доброто за електронна търговия и автоматизация на многоканални маркетинг.
 • Интегрира се с имейл, SMS, Facebook Messenger, уеб известия, WhatsApp, Viber и други.
 • Ако сте на Shopify, Omnisend е най-добрият вариант, след като Mailchimp обяви оттеглянето си от Shopify.

Защо да използвате Omnisend вместо Mailchimp

Omnisend е платформа за маркетинг и автоматизация на електронна поща, разработена главно за електронна търговия и търговци. В сравнение с Mailchimp Omnisend е готов за електронна търговия и се предлага с функции като кодове за отстъпки и награди от клиенти, работни процеси за автоматизация на изоставяне на колички и много други. Дълга история.

Ако сте пазаруващ или търговец на електронна търговия, тогава Omnisend е най-добрият избор при избора на платформа за маркетинг по имейл.

Защо да използвате Mailchimp вместо Omnisend

Mailchimp е чудесен инструмент за малкия бизнес, така че ако сте малък бизнес, блогър или не управлявате сайт за електронна търговия, тогава се придържайте към Mailchimp. Тъй като Omnisend е насочен към по-сложни и напреднали потребители и за потребителите на електронна търговия, които търсят мощна всичко в една електронна платформа за маркетинг.

5. ConvertKit

convertkit

 • Официален уебсайт: www.convertkit.com
 • Създаден за професионални блогъри.
 • Една от най-лесните платформи за учене и използване.

Защо да използвате ConvertKit вместо Mailchimp

ConvertKit е най-подходящ за професионални блогъри и онлайн създатели, въпреки че може да се използва от фирми с всякакви форми и размери.

ConvertKit предлага лесен за използване интерфейс и го прави супер лесен за управление на вашия имейл маркетинг.

Защо да използвате Mailchimp вместо ConvertKit

Mailchimp е създаден за големи и малки предприятия. Независимо дали сте хобистки блогър или новини гигант като The Huffington Post, Mailchimp ви обхвана.

6. Капнете

капене

 • Официален уебсайт: www.drip.com
 • Drip ви помага да конвертирате всички свои клиентски данни, включително транзакции и действия, в персонализиран имейл маркетинг.
 • Комбинация от CRM и имейл маркетинг.

Защо да използвате Drip вместо Mailchimp

Drip не е създаден за обикновения маркетинг. Отидете с Drip, ако искате да преведете електронния си маркетинг на следващото ниво.

Те вземат всички ваши клиентски данни и вършат усилената работа, превръщайки ги в персонализирани имейли за вас.

Защо да използвате Mailchimp вместо Drip

Mailchimp е много по-лесно да се настрои и разбере от Drip. Ако тепърва започвате и се нуждаете от проста платформа, тогава отидете с Mailchimp.

7. MailerLite

mailerlite

 • Официален уебсайт: www.mailerlite.com
 • Всичко в една платформа за автоматизация на имейл маркетинга.
 • Предлага инструменти за изграждане на целеви страници, изскачащи абонаменти и автоматизация на имейли.

Защо да използвате MailerLite вместо Mailchimp

MailerLite.com е достъпна, но усъвършенствана платформа за имейл маркетинг, която може да ви помогне да управлявате и автоматизирате цялата си фуния за имейл маркетинг.

Той се предлага с инструменти, които ще ви помогнат да проектирате целевите си страници, изскачащите абонаменти и автоматизирането на имейли.

Защо да използвате Mailchimp вместо MailerLite

Mailchimp е по-прост и лесен инструмент от MailerLite. Ако тепърва започвате с имейл маркетинг или онлайн маркетинг като цяло, тогава MailerLite може да не е най-добрият вариант за вас.

8. MailGet Bolt

пощенски болт

 • Официален уебсайт: www.formget.com
 • Една от най-евтините платформи за имейл маркетинг.
 • Инструменти за автоматизиране на всичко във вашата маркетингова фуния.

Защо да използвате MailGet Bolt вместо Mailchimp

MailGet Bolt е много по-евтин от Mailchimp и предлага поне толкова функционалност, колкото Mailchimp. Предлага над 500 персонализирани шаблона за имейл, които можете да използвате.

Защо да използвате Mailchimp вместо MailGet Bolt

Офертите на Mailchimp са по-надеждна и по-популярна алтернатива на MailGet Bolt. Екипът им има много повече опит от MailGet.

9. iContact

icontact

 • Официален уебсайт: www.icontact.com
 • Позволява ви да изпращате неограничени имейли до вашите абонати за електронна поща.
 • Един от най-добрите екипи за поддръжка в бранша.

Защо да използвате iContact вместо Mailchimp

iContact предлага неограничено изпращане на имейли без допълнителни разходи. Те предлагат разширени функции като тестване на A / B Split, сегментиране на списъци и автоматизация.

Защо да използвате Mailchimp вместо iContact

Mailchimp е много по-прост от iContact и е изграден с начинаещи. Той е по-подходящ за начинаещи.

Най-добри алтернативи на Mailchimp: Обобщение

И така, сега разгледахме някои от по-добрите и по-евтини алтернативи на Mailchimp там.

Въпреки че Mailchimp е чудесен за начинаещи, ако искате нещо повече от вашата електронна маркетингова платформа, Mailchimp може да не е най-добрият вариант.

Sendinblue е най-добрият конкурент на Mailchimp. Това е всичко в една маркетингова платформа, която предлага отлични възможности за маркетинг по имейл, плюс целеви страници, чат, SMS съобщения, реклами във Facebook, пренасочване и други.

Някои от платформите за имейл маркетинг в този списък са по-напреднали от другите. Ако сте професионален блогър, препоръчвам ви да отидете с ConvertKit. От друга страна, ако искате усъвършенствана платформа за имейл маркетинг, която да автоматизира цялата ви фуния, тогава продължете GetResponse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map