8 най-добри алтернативи на Wix

Ако искате да създадете уебсайт, или трябва да знаете как да кодирате, или трябва да наемете някой, който го прави. Това е проблема Wix се опитва да реши с техния уебсайт. Не ме разбирайте погрешно, Wix е страхотен, но там има добри.


Създаването на изумителен уебсайт не става по-лесно, когато използване на уебсайт. Днешните инструменти за създаване на уебсайтове създават сайтове, които са оптимизирани за мобилни устройства и имат вградени модерни редактори на изображения и използват лесна функция за плъзгане и пускане.

Най-добрите алтернативи на Wix през 2020 г.:

 • Най-добър като цяло: е всичко в едно създател на уебсайт за всеки, който иска да създаде красив уебсайт, тъй като има най-качествените дизайни и функции на пазара.
 • Най-добър като цяло, подгласник: е лесен за използване конструктор на сайтове, който можете да използвате за създаване на всички видове сайтове, включително прости блогове и сложни сайтове за електронна търговия.
 • Най-добрата алтернатива за електронна търговия: е алтернативата на nobrainer, ако искате да създадете професионален онлайн магазин без кодиране.

Какво е Wix

Wix е конструктор на уебсайтове с влачене и пускане, който ви помага да създадете професионално изглеждащ уебсайт сами. И това не е всичко.

най-добрите алтернативи на уикс

Тя ви позволява да създавате уебсайтове с толкова много или с малко функционалност, която искате. Независимо дали искате да започнете блог или да създадете сайт за електронна търговия, Wix ви обхвана.

Ползи за Wix

Wix.com ви позволява да създавате напълно функционални уебсайтове без да пишете един ред код. Всичко, което трябва да направите, е да плъзнете и пуснете елементи на страницата, за да редактирате дизайна.

Основните характеристики на Wix са:

 • Повече от 500 зашеметяващи, мобилни оптимизирани, дизайни и шаблони, покриващи всички индустрии.
 • Мощни инструменти за персонализиране, включително един от най-добрите редактори за плъзгане и пускане в бизнеса.
 • Готов е електронната търговия, която ви позволява да продавате цифрови или физически стоки с помощта на множество методи за плащане.
 • Свържете собственото си име на домейн и SSL сертификат.
 • 24/7 помощ по телефона и имейл, както и множество помощни статии и видеоклипове.

Сега нека да разгледаме 8 конкурент сайтове като Wix кои са най-добрите алтернативи на Wix в момента:

1. Шофирайте

Shopify

 • Официален уебсайт: www.shopify.com
 • Най-популярната софтуерна платформа за електронна търговия за изграждане на онлайн магазини.
 • Управлявайте всичко – от маркетинг до обработка на плащания в една платформа.

Защо да използвате Shopify вместо Wix

Shopify е най-добрият избор и най-препоръчителният вариант за начинаещи, които искат да създадат онлайн магазин. Той идва с всичко, което ще ви е необходимо за лесно стартиране и управление на онлайн магазин.

Платформата е построена с начинаещи предвид и се предлага с всички задължителни функции на софтуер за електронна търговия, но въпреки това е много лесна за използване.

Защо да използвате Wix вместо Shopify

Wix е много по-лесен за използване от Shopify, но му липсва много функционалност, която Shopify може да предложи. Ако искате да стартирате онлайн магазин, тогава Shopify има повече смисъл. Но ако просто искате да създадете сайт за тестване на водите, тогава отидете с Wix.

2. Weebly

Weebly

 • Официален уебсайт: www.weebly.com
 • Платформата за електронна търговия в Weebly се задвижва от Square.
 • Създател на уебсайтове, който е изграден с електронна търговия.

Защо да използвате Weebly вместо Wix

Weebly е по-подходящ за хора, които желаят да създадат сайт за електронна търговия, без да пишат нито един ред код. Съставителят за плъзгане и пускане ви позволява лесно да персонализирате дизайна на страниците на вашия сайт.

Защо да използвате Wix вместо Weebly

Ако искате прост строител на сайтове да изгради основен уебсайт, тогава Wix е пътят.

3. Квадратна зона

Squarespace

 • Официален уебсайт: www.squarespace.com
 • Един от най-популярните създатели на уебсайтове за влачене и пускане.
 • Известен със стотиците предлагани красиви дизайнерски шаблони.

Защо да използвате Squarespace вместо Wix

Squarespace споделя много прилики с Wix. И двете предлагат платформа за плъзгане и пускане, която ви позволява да създавате повече от просто изглеждащи уебсайтове.

Независимо дали искате да разширите основен сайт за портфолио или да изградите пълномощен онлайн магазин, Squarespace може да ви помогне.

Ако тепърва започвате, Squarespace може да не е най-добрата платформа за вас. Техните инструменти идват с малко крива на обучение.

Защо да използвате Wix вместо Squarespace

Ако тепърва започвате и имате нужда от лесен за начинаещи създател на уебсайтове, тогава отидете с Wix.

4. Сайт123

site123

 • Официален уебсайт: www.site123.com
 • Лесен за използване строител на уебсайтове, който се предлага с безплатен план.
 • Позволява ви да създавате и сайтове за електронна търговия.

Защо да използвате Site123 вместо Wix

Site123 предлага лесен за използване конструктор на сайтове, който можете да използвате за създаване на всички видове сайтове, включително прости блогове и сложни сайтове за електронна търговия.

Защо да използвате Wix вместо Site123

Wix предлага много повече функционалност и функции от Site123. И те са много по-дълго в бизнеса и имат по-голямо доверие в бранша.

5. GoDaddy GoCentral

благочестив гоцентрал

 • Официален уебсайт: www.godaddy.com
 • GoDaddy е един от най-надеждните уеб хостове и доставчици на домейни в Интернет.
 • С GoDaddy можете да управлявате всичко на едно място, включително вашите домейни и уеб хостинг акаунти.

Защо да използвате GoDaddy Website Builder вместо Wix

GoDaddy е големият татко на уеб хостинга и регистрацията на имена на домейни. Ако искате да можете да мащабирате уебсайта си повече от няколко страници, изградени с конструктор за плъзгане и пускане, тогава трябва да отидете с GoDaddy. Те предлагат всичко необходимо за лесното стартиране и мащабиране на уебсайт.

Защо да използвате Wix вместо GoDaddy Website Builder

Wix е много по-лесен за използване от GoCentral Builder на уебсайтове на GoDaddy. Цялата платформа на Wix е създадена само за да осигури изграждане на уебсайт за влачене и пускане.

6. Удивително

поразително

 • Официален уебсайт: www.strikingly.com
 • Започва като конструктор за влачене и пускане за изграждане на лични сайтове.
 • Позволява изграждането на всички видове уебсайтове, включително сайтове за електронна търговия.

Защо да използвате поразително вместо Wix

Поразително предлага всичко, което ще ви е необходимо за изграждането и управлението на вашия уебсайт, включително маркетингови инструменти и анализи. Можете да използвате Strikingly за да създадете красив сайт за портфолио или да продавате свои собствени продукти онлайн.

Защо да използвате Wix вместо поразително

Wix предлага малко повече функционалност и повече инструменти, които да ви помогнат да стартирате уебсайта си. Но Strikingly е малко по-лесно да се използва и учи.

7. Ucraft

ucraft

 • Официален уебсайт: www.ucraft.com
 • Безплатно създаване на уебсайт със стотици красиви шаблони за избор.
 • Позволява ви да свържете името на вашия домейн безплатно.

Защо да използвате Ucraft вместо Wix

Ucraft предлага опростен интерфейс за създаване и управление на вашите уебсайтове. Те предлагат безплатен план, който ви позволява да изградите основен уебсайт, ако току-що изпробвате водите.

За разлика от повечето други създатели на уебсайтове в този списък, Ucraft е единственият малко, който ви позволява да свържете безплатно потребителско име на вашия уебсайт безплатно, без да надграждате до премиум план.

Защо да използвате Wix вместо Ucraft

С Wix можете да създадете пълноценен уебсайт с толкова или толкова малко функционалност, колкото искате. Ucraft е малко ограничен по този начин.

8. BoldGrid

boldgrid

 • Официален уебсайт: www.boldgrid.com
 • Създайте уебсайт, задвижван от WordPress, без да се налага да се справяте с настройката на сървъра за уеб хостинг.
 • Използвайте BoldGrid builder за лесно изграждане и персонализиране на дизайна на вашия уебсайт.

Защо да използвате BoldGrid вместо Wix

BoldGrid просто ви позволява да създадете уебсайт, работещ с WordPress, и след това ви позволява да използвате BoldGrid Builder, за да проектирате вашия уебсайт, колкото искате. Строителят идва с десетки шаблони за избор.

Защо да използвате Wix вместо BoldGrid

За разлика от BoldGrid, който включва използването и изучаването на WordPress, Wix е много по-лесен за научаване и разбиране.

Най-добрите Wix алтернативи: Обобщение

Значи Wix е полезен? Да, това е наистина добър създател на уебсайтове, но..

Ако искате да създадете уебсайт с влачене и пускане с помощта на спечелени шаблони, тогава Squarespace е най-добрата алтернатива на Wix.

Ако искате пълен контрол върху вашия уебсайт, отидете с BoldGrid. Тяхната платформа ви позволява лесно да създадете уебсайт на WordPress и след това да го редактирате с BoldGrid builder.

Ако искате да създадете пълноценна уебсайт за електронна търговия, тогава отидете с Shopify. Тяхната платформа е изградена с цел да улесни изграждането и управлението на сайт за електронна търговия.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map