8 най-добри алтернативи на GoDaddy

Зашеметяващите 77 милиона имена на домейни се управляват от GoDaddy.com и това го прави най-големият регистратор на домейни в Интернет. Тук можете да намерите кои са най-добрите алтернативи на GoDaddy.


Най-добрите алтернативи на GoDaddy през 2020 г.:

 • Най-добър като цяло: е най-добрата алтернатива за регистрация на домейни на GoDaddy, основната причина е, защото Namecheap предлага WHOIS защита на поверителността безплатно с всичките им имена на домейни.
 • Подгласник, Най-добър като цяло: е един от най-евтините хостинг доставчици на пазара, предлагащ начинаещ приятелски и качествен уеб хостинг. Регистрацията на имена на домейни е включена безплатно, когато купувате уеб хостинг план.

Бизнесът се доверява GoDaddy с техните уебсайтове и въпреки че има много добри неща с GoDaddy, има някои неща, които може би ще ви потърсят алтернатива на известния регистратор на домейни.

Едно такова нещо са по-високите цени за подновяване на имена на домейни. GoDaddy ви таксува много по-малко за първата година, отколкото при подновяванията. Звучи като отстъпка, но в крайна сметка ви струва много повече от повечето други регистратори на имена на домейни.

В този списък ще ви насоча към някои от най-добрите GoDaddy алтернативи и конкурентни сайтове в момента.

Contents

Какво е GoDaddy

алтернативи

GoDaddy е един от най-доверените и известни регистратори на имена на домейни в Интернет. Тяхната платформа е мястото, където отивате да закупите име на домейн за вашия уебсайт. Ако вашият уебсайт е Facebook, тогава името на вашия домейн ще бъде Facebook.com.

Предимства на GoDaddy

Най-голямото предимство на GoDaddy е, че те предоставят голямо разнообразие от услуги. Когато купувате домейн от GoDaddy.com, получавате достъп до всички други услуги, необходими за стартиране на уебсайт от едно място.

Те предлагат всичко – от уеб хостинг, инструменти за изграждане на уебсайтове, софтуер за електронна търговия, хостинг на електронна поща до първокласни SSL сертификати на корпоративно ниво.

1. Namecheap.com (включва безплатна конфиденциалност на WHOIS)

домейни с имена

 • Официален уебсайт: www.namecheap.com
 • Един от най-популярните регистратори на домейни в Интернет. Namecheap е най-добрата алтернатива на GoDaddy.
 • Всички домейни от Namecheap.com се предлагат с безплатна конфиденциалност на домейна WHOIS. Други регистратори на домейни, включително GoDaddy, заплащат допълнително за това.
 • Бизнес е от 2001 година.

Защо да използвате Namecheap вместо GoDaddy

За разлика от GoDaddy, Namecheap предлага WHOIS защита на поверителността безплатно с всичките им имена на домейни. И за разлика от GoDaddy, Namecheap предлага подновяване на същата цена, както когато купувате вашия домейн.

Защо да използвате GoDaddy вместо Namecheap

Namecheap е известен само като регистратор на имена на домейни, но те също предлагат уеб хостинг. Ако искате най-доброто в управлението на вашия малък малък бизнес и искате да можете да управлявате всичко на едно място като хостинг, имейли, електронна търговия – тогава отидете с GoDaddy.

2. Bluehost.com (всичко в едно име на домейн, уеб хостинг и блог)

bluehost домейни

 • Официален уебсайт: www.bluehost.com
 • Доверен на стотици хиляди предприятия по целия свят.
 • Името на домейн идва безплатно, когато купувате годишен уеб хостинг план.
 • Един от най-високо оценените екипи за поддръжка в бранша.

Защо да използвате Bluehost вместо GoDaddy

Ако вашият уебсайт работи на WordPress, няма никой по-добър в бизнеса от Bluehost. Те са спечелили множество награди за подкрепа и са един от препоръчаните домакини на официалния уебсайт на WordPress.org.

Защо да използвате GoDaddy вместо Bluehost

Ако управлявате бизнес, който се разраства наистина бързо, тогава трябва да отидете с GoDaddy. Услугите на Bluehost са по-подходящи за малки фирми и професионални блогъри.

3. HostGator.com (най-евтино име на домейн и хостинг комбинация)

домейни на hostgator

 • Официален уебсайт: www.hostgator.com
 • Всички годишни планове за уеб хостинг се предлагат с безплатно име на домейн, което се подновява всяка година безплатно с вашия абонамент.
 • Предлага всички видове уеб хостинг услуги, включително споделен хостинг, VPS хостинг и управляван хостинг на WordPress.

Защо да използвате HostGator вместо GoDaddy

Ако просто искате да стартирате блог или малък сайт за новини, тогава HostGator е пътят. Независимо дали управлявате бутиков магазин за ремонт на велосипеди или новинарски сайт, който привлича милиони посетители, HostGator може да се справи с всичко.

Защо да използвате GoDaddy вместо HostGator

Ако искате да можете лесно да увеличавате уебсайта си до милиони посетители, тогава GoDaddy е най-добрият избор. Техните клиенти включват местни бутикови магазини към големи марки.

4. Hostinger.com (евтин уеб хостинг)

хостинг домейни

 • Официален уебсайт: www.hostinger.com
 • Хостингърът направи име за себе си, като предложи най-евтините планове за уеб хостинг.
 • Планове, започващи от само 1,96 долара на месец.
 • Всички годишни уеб хостинг планове идват с безплатно име на домейн.

Защо да използвате Hostinger вместо GoDaddy

Ако тепърва започвате и искате най-евтините уеб хостинг цени, отидете с Hostinger. Въпреки че са популярни за евтин уеб хостинг, това не означава, че техните уеб хостинг услуги не могат да се конкурират с други големи играчи в този списък.

Защо да използвате GoDaddy вместо Hostinger

Ако не обичате да компрометирате качеството за парите, тогава Хостингер може да не е най-добрият уеб хост за вашия бизнес.

5. Domains.Google (имена на домейни, регистрирани в Google)

google.domains

 • Официален уебсайт: www.domains.google
 • Искате сигурността и надеждността на Google? Domains.Google е услугата за имена на домейни на Google за малки фирми и предприемачи.
 • Управлявайте всички приложения, включително Google Drive и Gmail за вашия бизнес, от един акаунт.

Защо да използвате Google Domains вместо GoDaddy

Въпреки че Google Domains не е толкова популярен, колкото повечето други доставчици на имена на домейни в този списък, тяхната услуга за имена на домейни се доверява на хиляди фирми по целия свят.

Целта на Google с всичките й услуги, включително Google Domains, е да улесни създаването и функционирането на уебсайт за собствениците на бизнес. Ако търсите лесен начин да настроите и управлявате уебсайта си, тогава можете да разчитате на простотата на услугите за име на домейн на Google.

Защо да използвате GoDaddy вместо Google домейни

Ако искате да можете да управлявате всичко, включително вашите уеб хостинг акаунти и имена на домейни всички под един уебсайт, тогава отидете с GoDaddy.

6. Dynadot.com (добра алтернатива на GoDaddy)

Dynadot

 • Официален уебсайт: www.dynadot.com
 • Един от най-старите регистратори на домейни в Интернет, основан през 2002 г..
 • Предлагайте безплатна защита на поверителността WHOIS, включена в основната цена на всички техни домейни.
 • Безплатен уебсайт Builder предлага с всички домейни, за да ви позволи да създадете професионално изглеждащи уебсайтове за минути.

Защо да използвате Dynadot вместо GoDaddy

Ако искате WHOIS защита на поверителността да е включена в цената на вашето име на домейн, тогава отидете с Dynadot. WIth Dynadot, вие не се ограничавате само до безплатния създател на уебсайтове; можете също така да хоствате уебсайта си на VPS сървър направо от същото табло за управление.

Защо да използвате GoDaddy вместо Dynadot

GoDaddy предлага по-широк спектър от услуги и продукти, които могат да бъдат полезни при мащабиране на вашия бизнес.

7. DreamHost.com (надежден доставчик)

dreamhost домейни

 • Официален уебсайт: www.dreamhost.com
 • Един от най-препоръчваните уеб хостове за блогъри и предприемачи, който тепърва започва.
 • Всички годишни планове за споделен хостинг идват с безплатно име на домейн, което се подновява всяка година с вашия абонамент.
 • Екипът за поддръжка е един от най-добрите в бранша.

Защо да използвате DreamHost вместо GoDaddy

DreamHost е известен със страхотния си екип за поддръжка и е победител в PCMag Editors Choice 4 години подред. С DreamHost можете да изберете ванилов споделен хостинг или да отидете с хостинг план за управляван WordPress. Техните планове и предложения могат лесно да мащабират вашия бизнес.

Защо да използвате GoDaddy вместо DreamHost

Ако искате повече от уеб хостинг и име на домейн, отидете с GoDaddy. GoDaddy предлага всичко – от Premium SSL сертификати до имейл маркетинг услуги.

8. Domain.com (съществува от години)

domain.com

 • Официален уебсайт: www.domain.com
 • Компанията притежава име на домейн Domain.com.
 • Бизнес е от 2000 година.

Защо да използвате Domain.com вместо GoDaddy

Целта им с предлаганите от тях услуги е да опростят процеса на притежаване на уебсайт и да го направят възможно най-лесен. И за да го направят реалност, те предлагат безплатен създател на уебсайтове, който да ви помогне да публикувате първия си сайт за минути, без да наемате уеб дизайнер.

Защо да използвате GoDaddy вместо Domain.com

Това, което не харесвам в този регистратор, е, че за разлика от повечето от останалите в този списък, те не предлагат WHOIS защита на поверителността безплатно с техните домейни. Трябва да го заплатите отделно за всичките си домейни.

Ако искате да можете да управлявате всичко, което вашият уебсайт има нужда от едно място, тогава отидете с GoDaddy.

Най-добрите GoDaddy алтернативи – обобщение

GoDaddy най-добрият вариант ли е??

Въпреки че обичам услугите на GoDaddy и съм клиент от години, едно от нещата, които не ми харесват, е, че цените им за подновяване са много по-високи от цените за регистрация..

И за разлика от голяма част от регистраторите на домейни по-горе, те не предлагат WHOIS защита на поверителността безплатно.

Както разгледах тук, има няколко добри алтернативи на GoDaddy за регистрация на домейни и уеб хостинг.

Ако тепърва започвате, препоръчвам ви да отидете с Namecheap заради безплатната защита на поверителността на домейна WhoisGuard или Bluehost, тъй като те имат един от най-добрите екипи за поддръжка в бранша и са един от най-препоръчваните уеб хостове за начинаещи..

Те дори се препоръчват от официалния сайт на общността WordPress.org.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map