8 най-добри алтернативи на Fiverr

Икономиката на свободна практика, или концертната икономика, бързо нараства и Fiverr се превърна в един от основните пазари на свободна практика там. Не ме разбирайте погрешно, Fiverr е чудесно място за намиране на фрийлансъри, но има и по-добри там


Fiverr.com е пазарен пазар на свободна практика, където можете да намерите услуги, вариращи от графичен дизайн до редактиране на музика / видео до маркетинг и копирайтинг. Fiverr е доброто място за начало, когато търсите кръстоска между качество и цена.

Най-добрите алтернативи на Fiverr през 2020 г.:

 • Най-добър като цяло: е един от най-големите пазари за онлайн фрийлансъри и обичам простотата на Upwork. Кажете им за вашия проект и те ще ви съчетаят с фрийлансъри, след което преминете през мачовете и изберете този, с който искате да работите.
 • Подгласник, Най-добър като цяло: има почти 30 милиона фрийлансъри на своя пазар. Обичам неговата прозрачност, тъй като получавате безплатни оферти за вашия проект и плащате за работата само когато концерта е завършен.
 • Най-добрата „премиум“ алтернатива на Fiverr: одобрява само 3% от фрийлансърите, които се регистрират и ще ви струват повече, така че ако се тревожите повече за бюджета си, отколкото за качеството на работа, тогава TopTal може да не е най-добрата платформа за вас.

Въпреки че някои доставчици на услуги на Fiverr предлагат изключително обслужване, повечето продавачи в платформата просто не си струват да харчите пари, ако искате висококачествена работа.

Contents

Какво е Fiverr

Fiverr е платформа / пазар за покупка и продажба на онлайн услуги, опаковани като „концерти“.

алтернативни алтернативи

Тези услуги варират от уеб дизайн, графичен дизайн, видео, гласово копиране, копирайтинг до музика / подкаст / редактиране на видео. Ако управлявате онлайн бизнес, услугите на Fiverr могат да ви помогнат да решите повечето от проблемите си.

по-категорични категорииFiverr има над 150 категории, от които да избирате

Fiverr започна като платформа с 5 долара услуги по този начин името Fiverr. Въпреки че е известна с ценовата цена от $ 5, платформата е надраснала първоначалната цел и сега предлага всички видове услуги, вариращи от $ 5 до $ 1000.

Предимства на Fiverr

Ако притежавате онлайн бизнес, вече знаете, че повечето от задачите в списъка ви (като например написването на страницата за сайта за вашия сайт) не си заслужават времето. Повечето от тези задачи не е необходимо да се изпълняват перфектно; те просто трябва да бъдат направени.

Би било разумно да възложите тези задачи на някой в ​​Интернет, за да спестите време и да го свършите от някой, който го прави през целия ден. Тук идва Fiverr.

Те предлагат кръстоска между качество и цена. Ако искаш бързо, евтино свършена работа, Fiverr е мястото, където трябва да отидете.

Но ако сте сериозен собственик на бизнес с някои сериозни нужди, за които трябва да се погрижите, Fiverr може да не е най-добрата платформа.

Най-добрите алтернативи на Fiverr

Ето моя списък на най-добрите алтернативи на Fiverr в момента конкурентни сайтове като Fiverr, които трябва да помислите да използвате вместо това.

1. Upwork.com

upwork

 • Официален уебсайт: www.upwork.com
 • Upwork е една от най-старите и най-надеждни фрийланс платформи в Интернет.
 • Услугите варират от графичния дизайн до разработката на приложения и всичко между тях.
 • За разлика от Fiverr, при Upwork вие публикувате работа и след това на свободна практика ви изпращат предложения за работата с оферта.

Защо да използвате Upwork вместо Fiverr

Ако искате да получите работа от експерт, тогава Upwork е пътят. Можете да изберете от стотици експерти, които кандидатстват за вашите обяви за работа. Обновяването ще ви струва малко повече от Fiverr, ако искате качествени резултати.

Защо да използвате Fiverr вместо Upwork

Ако искате първият ви епизод на подкаст да бъде редактиран, има смисъл да го направите евтино. Отидете с Fiverr, ако вашата работа просто трябва да бъде свършена добре.

2. Freelancer.com

на свободна практика

 • Официален уебсайт: www.freelancer.com
 • Freelancer.com помага на милиони фирми да намерят фрийлансъри от много дълго време.
 • Платформата работи подобно на Upwork и има над 32 милиона регистрирани фрийлансъри.
 • Можете да бъдете домакин на конкурс за дизайн, в който всички дизайнери на платформата могат да се състезават.

Защо да използвате Freelancer вместо Fiverr

Ако искате да свършите висококачествена работа и да имате добър бюджет, тогава трябва да отидете с Freelancer.com. Те дори позволяват конкурси за дизайн, при които награждавате парите с награди за най-доброто участие.

Защо да използвате Fiverr вместо Freelancer

Въпреки че Fiverr има хиляди талантливи фрийлансъри, които са експерти в това, което правят, Fiverr е най-подходящ, ако искате да свършите работата бързо на ниска цена.

3. PeoplePerHour.com

peopleperhour

 • Официален уебсайт: www.peopleperhour.com
 • Въпреки че не е толкова популярен, колкото някои от другите платформи в този списък, PeoplePerHour съществува от 2007 г..
 • Всички фрийлансъри в платформата първо се интервюират, преди да бъдат добавени към платформата.

Защо да използвате PeoplePerHour вместо Fiverr

Наемането на фрийлансър е хит и пропуска игра, в която пропускате повече, отколкото удряте. За да намерите страхотни фрийлансъри, обикновено трябва да отделите няколко хиляди долара, преди най-накрая да намерите добър за работата.

С PeoplePerHour можете да сте спокойни, че който и да наемете, знае какво правят.

Защо да използвате Fiverr вместо PeoplePerHour

Ако искате страхотни фрийлансъри без предположения, отидете с PeoplePerHour. Ако искате по-евтини фрийлансъри, които могат да свършат работата, наемете някой от Fiverr въз основа на прегледите.

4. Guru.com

гуру

 • Официален уебсайт: www.guru.com
 • Платформата на Гуру ви дава достъп до над 3 милиона фрийлансъри от цял ​​свят.
 • Независимо дали имате нужда от написана статия или се нуждаете от ново лого, предназначено за вашия бизнес с тухли и хоросани, платформата на Гуру ви обхвана.

Защо да използвате Guru вместо Fiverr

Гуру ви предлага достъп до милиони опитни фрийлансъри, които можете да наемете. Ако искате да намерите опитен фрийлансър, с когото можете да изградите постоянни отношения, вървете с Гуру.

Защо да използвате Fiverr вместо Guru

Изберете Fiverr, ако цената е основен фактор и ако искате да платите само това, което ви трябва.

5. TopTal.com

toptal

 • Официален уебсайт: www.toptal.com
 • TopTal рекламират себе си като платформата, където хората отиват в „Наемете най-добрите 3% талант на свободна практика“.
 • Доверен на индустриални гиганти като Hewlett Packard и Airbnb.
 • Прочетете подробния ми преглед на Toptal тук.

Защо да използвате TopTal вместо Fiverr

TopTal не е платформата, на която отивате да наемете фрийлансъри от третия свят, които предлагат да създават уебсайтове за по-малко от 50 долара. Ако искате да наемете един от най-добрите 3% таланти в света, то TopTal е вашата платформа.

За разлика от други платформи в този списък като Upwork, TopTal предлага само на свободна практика в рамките на няколко различни набора умения. На тази платформа няма наети писатели или маркетинг за социални медии.

Защо да използвате Fiverr вместо TopTal

Ако тепърва започвате и се притеснявате повече за бюджета си, отколкото за качеството на работа, тогава TopTal може да не е най-добрата платформа за вас. Цените им започват от 60 долара на час.

6. Codeable.io

codeable

 • Официален уебсайт: www.codeable.io
 • Codeable.io е вашето обслужване на едно гише за всички неща WordPress.
 • За разлика от други платформи, Codeable’s Team ви съвпада с фрийлансър, вместо сами да избирате такава.

Защо да използвате Codeable.io вместо Fiverr

Независимо дали искате да получите грешка, коригирана на вашия сайт или се нуждаете от разработен персонализиран плъгин, Codeable има разработчиците на свободна практика да го направят.

Те предлагат пълна политика за възстановяване на суми, ако работата не ви харесва. Вие плащате само ако работата е по ваше удовлетворение. Също така имате 24/7 достъп до екип за поддръжка на клиенти, до който можете да се свържете по имейл или телефон.

Защо да използвате Fiverr вместо Codeable.io

Ако искате да намерите нещо на вашия сайт, фиксирано за евтино, тогава Fiverr е пътят. Ако вашият сайт не работи на WordPress, тогава Codeable.io няма полза за вас.

7. Outsourcely.com

outsourcely

 • Официален уебсайт: www.outsourcely.com
 • Аутсорсинг предлага на стартиращите лесен достъп до своя талант от над 400 хиляди фрийлансъри.
 • Без такса за маркиране на услугите, предоставяни от фрийлансъри в платформата.

Защо да използвате Outsourcely вместо Fiverr

Въпреки че рекламират платформата си като платформа за наемане на свободна практика за стартиращи компании, в платформата на Outsourcely можете да получите всички видове работа, дори ако сте минали през стартиращия етап.

Ако искате лесен и бърз достъп до истински, опитни фрийлансъри, Outsourcely е много по-добър от Fiverr.

Защо да използвате Fiverr вместо Outsourcely

Fiverr е известен със своята цена от $ 5 и като такава е платформа, фокусирана повече върху предоставянето на евтини услуги, отколкото върху предоставянето на услуги с най-високо качество. Ако бюджетът ви е малък и едва започвате, отидете с Fiverr.

8. Truelancer.com

truelancer

 • Официален уебсайт: www.truelancer.com
 • Макар и сравнително новодошъл, Truelancer си направи име за себе си, като осигури качествена работа на евтини цени.
 • Предлага най-вече фрийлансъри от страни от 3-ти свят като Индия, Пакистан и подобни.

Защо да използвате Truelancer вместо Fiverr

Ако искате бързо да свършите някаква работа и не се интересувате много от качеството, тогава тази платформа може да е добра опция. Truelancer е по-добра платформа от Fiverr за работа по поръчка.

Защо да използвате Fiverr вместо Truelancer

Ако имате работа, която не изисква много персонализирана работа и е необходимо да я свършите евтино, тогава отидете с Fiverr.

често задавани въпроси

Какви са плюсовете на Fiverr?

Fiverr е водещ пазар, свързващ фрилансери (продавачи) с клиенти (купувачи). Евтино е, можете да намерите фрийлансъри от едва 5 долара. Наличен е огромен набор от фрийлансъри, налични за концерти (работни места) в почти всяка категория, за която се сетите. Полезна поддръжка, която винаги заема страната на купувача.

Какви са минусите на Fiverr?

Понякога получавате това, за което плащате, не очаквайте качеството на работа да е непосилно за нещо, за което сте платили 5 долара (особено за сложни и предизвикателни задачи). Някои продавачи определят необосновани срокове и трябва да доплатите, за да получите работата по-бърза.

Кои са най-добрите алтернативи на Fiverr?

Ако искате бързо, евтино свършена работа, Fiverr е мястото, където трябва да отидете. Но ако искате да получите работа от експерт в индустрията, пазарите на свободна практика като Upwork и Toptal са по-добри алтернативи на Fiverr.com.

Най-добрите алтернативи на Fiverr – Резюме

Добър ли е Fiverr за фрийлансъри?

Да Fiverr служи като цел за намиране на евтини фрийлансъри.

Но има куп добри сайтове като Fiverr там.

Ако искате бързо да свършите евтината работа, тогава трябва да отидете с платформа като Truelancer. Талантът им се състои най-вече от фрийлансъри от държави от трети свят.

Ако искате да свършите работата си на бюджет, без да влошавате качеството, трябва да отидете със сайт като Upwork или Freelancer.com. И двамата предлагат достъп до милиони фрийлансъри с голямо разнообразие от умения и са най-добрите конкуренти на Fiverr там.

И ако парите не са основен проблем за вас, отидете с Toptal. Те се рекламират като платформата, която ви помага да наемете най-добрите 3% таланти в Интернет.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map