ClickFunnels е универсална платформа за онлайн маркетинг и продажби, използвана от хиляди търговци по целия свят. Много хора и ръководители в индустрията се доверяват на лесното създаване и оптимизиране на фуниите за продажби и маркетинг. Това е страхотен онлайн производител на фуния за продажби, но има солидни там.


Clickfunnels е универсален инструмент за маркетинг и фуния за продажби онлайн което може да ви помогне да изградите модерни фунии за продажби и маркетинг. Можете да създавате целеви страници, страници за продажби, страница за включване, страница за заснемане, фуния за семинари, сайтове за членство и много други, като крайната цел е да конвертирате трафик и да генерирате потенциални клиенти и да увеличите приходите.

Най-добрите алтернативи на ClickFunnels през 2020 г.:

 • Най-добър като цяло: е солидна програма за създаване на целеви страници и платформа за автоматизация на маркетинга. GetResponse е най-добрата алтернатива на ClickFunnels, тъй като идва с възможностите за имейл маркетинг и автоматизация на маркетинга, които ClickFunnels имат, но на много по-евтина цена. Вижте новия им инструмент Autofunnel – готов, автоматизиран генератор на фунии.
 • Най-добър като цяло, подгласник: е инструмент, насочен основно към изграждането на перфектни целеви страници, които конвертират. Не може напълно да замени ClickFunnels, но когато е интегрирана с платформа за имейл маркетинг, Leadpages е евтина алтернатива на ClickFunnels.
 • Най-добрата „WordPress“ алтернатива на ClickFunnels: е основно пакет от WordPress приставки, който прави това, което ClickFunnels прави. Това е много по-евтино от ClickFunnels, но основният недостатък е, че трябва да използвате WordPress и трябва да го хоствате свой собствен сайт.

Има много за ClickFunnels, които маркетолозите обичат, но това не е един размер, който е подходящ за всякакъв вид инструмент. Ако търсите по-добри / по-евтини алтернативи на ClickFunnels, по-долу ще споделя с вас 8 от най-добрите алтернативи на ClickFunnels.

Но първо …

Contents

Какво е ClickFunnels

ClickFunnels е платформа, която ви позволява да лесно изграждайте маркетингови фунии с помощта на влачене и пускане. Отнемаше стотици часове и много опит за изграждане на маркетингови фунии. Но с ClickFunnels е толкова лесно, колкото да натиснете няколко бутона.

алтернативи за кликване

ClickFunnels ви позволява да създавате:

 • Изстискайте фуниите на страницата.
 • Автоматизирани фунии за вебинари.
 • Фунии за пускане на продукти.
 • Търговски фунии (вградена количка за пазаруване и интегрирана с любимите ви колички).
 • Фунии на сайта за членство.
 • И зарежда повече.

Поне това е идеята. В действителност това изисква много работа, за да настроите фуния с ClickFunnels, но е много по-малко, ако трябва да го направите сами от нулата.

Предимства на ClickFunnels

Ако сте нови за маркетинга и никога не сте продавали нищо преди, изграждането на маркетингова фуния скоро може да се превърне в кошмар. ClickFunnels ви предоставя проста платформа за изграждане и хостинг на маркетингова фуния. Ако решите да изградите такъв с ClickFunnels, това ще ви отнеме стотици часове и много пари.

Основните характеристики включват:

 • влача & Изработете създателя на страници, който ви позволява да изграждате страници във фуниите за продажби без нито един ред код.
 • Вграден имейл автоматичен отговор, наречен „Actionetics“.
 • Можете също да настроите партньорска програма с ClickFunnels с помощта на вградената си „Backpack“ .
 • Вградена количка за пазаруване, която ви позволява да проследявате своите поръчки на клиенти. Не е необходимо да се регистрирате за друга услуга за пазаруване.
 • Създайте фунии, за да изпращате потенциални клиенти към точния продукт и да ги проследявате след покупката.
 • Изпращайте последващи имейли и SMS съобщения.
 • Включете членство и влизания във вашия сайт.
 • Проектирайте формуляри за събиране на желаната информация.
 • Той идва с изчерпателна база данни от 20+ готови за употреба шаблони.

Clickfunnels е чудесен набор от инструменти, но може да не е това, от което се нуждаете в момента или е твърде скъпо за вашия вкус.

Ако това е така и вие търсите най-добрите алтернативи ClickFunnels, тук по-долу е списък на сайтове като ClickFunnels, които трябва да проверите..

Най-добрите алтернативи на ClickFunnels

1. GetResponse

GetResponse

 • Официален уебсайт: www.getresponse.com
 • Кръстоска между инструмент за маркетинг по имейл и създател на фунии.
 • Позволява ви да автоматизирате цялата си маркетингова фуния лесно от една единствена платформа.

GetResponse е напреднала, но евтина всичко в една платформа за автоматизация на маркетинга. Платформата идва с маркетинг по имейл, автоматизация на маркетинга, създател на целеви страници и фунии за продажба.

Autofunnel е скорошна функция и ви позволява да създавате автоматизирани, стъпка по стъпка фунии за изграждане на целеви страници, автоматизирани имейли, продажба на продукти, възстановяване на изоставени колички, за да спечелите повече пари.

Защо да използвате GetResponse вместо ClickFunnels

Ако искате да можете да автоматизирате цялата си маркетингова фуния от едно място, GetResponse е начинът да продължите. Плюс това струва много по-малко и това е най-добрата алтернатива ClickFunnels Platinum.

Те ви позволяват да изградите цяла маркетингова фуния (включително целеви страници и изскачащи прозорци и уебинари) от една платформа, след което ви позволяват да автоматизирате всичко това.

ClickFunnels срещу GetResponse

Ако искате да можете да превключвате вашите маркетингови платформи за електронна поща, тогава отидете с ClickFunnels. Тяхната платформа се интегрира с почти всички популярни платформи за имейл маркетинг там, включително GetResponse.

2. Лидери

leadpages

 • Официален уебсайт: www.leadpages.net
 • LeadPages има за цел максимално да опрости процеса на изграждане на целевите страници.
 • Изберете от над 200 безплатни шаблона или купете такъв от техния пазар, който може да предложи още хиляди.

Leadpages е напреднал и мощен инструмент за създаване на целеви страници който се предлага с набор от функции, които гарантират, че страниците се конвертират и печелят пари.

Защо да използвате водещи страници вместо ClickFunnels

Ако искате лесен начин да създадете целеви страници с висока конверсия, без да пишете никакъв код, тогава преминете с Leadpages. Всичките им шаблони са тествани и доказано конвертират. Получавате над 200 безплатни шаблона, от които да избирате, така че никога да не се налага да започвате от нулата.

ClickFunnels срещу Leadpages

Leadpages ви позволява само да създавате целеви страници, а не цели сложни и автоматизирани фунии за маркетинг и продажби. Ако искате да можете да контролирате цялата си фуния от една платформа, отидете с ClickFunnels.

3. Инсталиране

instapage

 • Официален уебсайт: www.instapage.com
 • Клиентската база на Instapage вижда средно 22% процент на реализация с техните целеви страници.
 • Предлага инструменти и много функции, които ще ви помогнат лесно да изградите и оптимизирате целевите си страници.

Защо да използвате Instapage вместо ClickFunnels

Instapage предлага много проста платформа, която е лесна за научаване и започнете да използвате от първа стъпка. За разлика от повечето други създатели на целеви страници в този списък, интерфейсът на Instapage е най-простият от всички и най-лесният за научаване.

Защо да използвате ClickFunnels вместо Instapage

ClickFunnels предлага много повече инструменти от Instapage и се интегрира с много приложения, които вашият бизнес може би вече използва. ClickFunnel хоства цялата ви фуния за вас.

4. Деблокирайте

unbounce

 • Официален уебсайт: www.unbounce.com
 • Създател на целева страница, създаден за дизайнери. Работи много като софтуер за дизайн като Photoshop.
 • Лесно изграждане на професионални и разделени тестови целеви страници.

Защо да използвате Unbounce вместо ClickFunnels

За разлика от ClickFunnels, която цели да бъде универсална платформа за изграждане на маркетингова фуния, Unbounce е платформа за създаване и тестване на целеви страници с висока конверсия. Unbounce се специализира в създаването на красиви целеви страници, които превръщат посетителите в пари.

Защо да използвате ClickFunnels вместо Unbounce

Ако искате платформа, която ви помага да управлявате цялата си маркетингова фуния на едно място, тогава отидете с ClickFunnels.

5. Builderall

builderall

 • Официален уебсайт: www.builderall.com
 • Всичко в една платформа, която ви помага да изградите вашия онлайн бизнес.
 • Инструменти, които ще ви помогнат да създадете уебсайт, да пускате на пазара своите продукти и имейл маркетинг.

Защо да използвате Builderall вместо ClickFunnels

Builderall е инструмент, който има за цел да помогне на предприемачите да стартират своя онлайн бизнес, без да харчат хиляди часове за управление на хиляди различни инструменти. Тя ви позволява да създадете уебсайт за вашия продукт и целеви страници. Той също така предлага инструменти за управление на вашия имейл маркетинг и да ви помогне да автоматизирате всичко.

Защо да използвате ClickFunnels вместо Builderall

За разлика от Builderall, ClickFunnels е маркетингово средство. Тя ви позволява да управлявате и автоматизирате цялата си маркетингова фуния от една платформа.

6. Процъфтявайте теми

процъфтяват теми

 • Официален уебсайт: www.thrivethemes.com
 • Предлага лесни приставки за WordPress за изграждане на целеви страници и фунии за реализация.
 • Много по-евтино от ClickFunnels.

Защо да използвате ThriveThemes вместо ClickFunnels

С абонамент за $ 19 на месец получавате достъп до всички инструменти и плъгини, които Thrive Themes може да предложи. Тези инструменти ще ви помогнат да създадете своя имейл списък, A / B да тествате целевите си страници и да изградите цяла фуния отгоре на уебсайта си WordPress.

Защо да използвате ClickFunnels вместо ThriveThemes

Ако не сте’не се интересувате от хостинг на целеви страници на собствения си уебсайт или не’като WordPress, след това отидете с ClickFunnels.

7. InstaBuilder

instabuilder

 • Официален уебсайт: www.instabuilder.com
 • Съставител на плъзгане и пускане на целеви страници за WordPress.
 • Предлага се с десетки безплатни шаблони за избор.
 • Най-евтината алтернатива ClickFunnels там.

Защо да използвате InstaBuilder вместо ClickFunnels

Ако искате пълен контрол над целевите си страници и искате да ги хоствате на собствения си уебсайт, тогава отидете с InstaBuilder. То’s приставка за WordPress, която ви позволява да изградите фуния на вашия собствен уебсайт на WordPress.

Защо да използвате ClickFunnels вместо InstaBuilder

ClickFunnels е много по-лесен за обучение и работа с InstaBuilder. Ако нямате опит с изграждането или управлението на WordPress сайт, тогава работата с ClickFunnels има повече смисъл.

8. OptimizePress

optimizepress

 • Официален уебсайт: www.optimizepress.com
 • Над 300 шаблона за целева страница, от които да избирате.
 • Позволява ви да изграждате портала за членство на вашия сайт WordPress.

Защо да използвате OptimizePress вместо ClickFunnels

OptimzePress е плъгин за WordPress, който ви позволява да създавате всички видове целеви страници, за които можете да мислите, включително страници за продажба, страници за регистрация и дори пълни продажби фунии. Най-хубавото е, че също така ви позволява да изградите членски портал на вашия сайт.

Защо да използвате ClickFunnels вместо OptimizePress

ClickFunnels е много по-лесно да се научи и да започне да използва от OptimizePress. С OptimizePress трябва сами да управлявате уебсайта си.

Най-добри алтернативи на ClickFunnels: Обобщение

И така, какво е по-добро от ClickFunnels?

Ако искате добър алтернативен конкурент на ClickFunnels, силно препоръчвам да се свържете с GetResponse. Това е най-добрата алтернатива на „like for like“ за ClickFunnels там. Той предлага всички функции, които ClickFunnels може да предложи.

Ако искате повече контрол над целевите си страници и сте в състояние да създадете перфектни и конвертиращи страници, тогава преминете с Leadpages. Той е създаден специално за създаване на целеви страници, които конвертират, но интегрирани с имейл платформа е наистина добра алтернатива и също така по-евтина.

И накрая, ако сте потребител на WordPress, тогава Thrive Themes трябва да бъде единствената ви възможност да разгледате. Това е пакет от приставки, които инсталирате на вашия сайт WordPress и може да създава всички видове целеви страници, страници за достъп, страници за продажби и цели фунии.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me