7 най-добри ExpressVPN алтернативи

Вашият интернет доставчик може да вижда вашия интернет трафик и вероятно записва историята на сърфирането ви. Ето защо се нуждаете от VPN услуга като ExpressVPN, за да кодирате трафика си в криптиран тунел. Ето моята колекция от момента.


Когато погледнете нещо нагоре в Google, вашият интернет доставчик знае точно какво сте Googled и от какво местоположение. Винаги има среден мъж, който гледа на вашата интернет активност. А виртуална частна мрежа (VPN) криптира вашия интернет трафик и скрива и защитава вашата онлайн идентичност.

Най-добрите ExpressVPN алтернативи през 2020 г.:

 • Най-добър като цяло: има всичко, което искате от добра VPN, включително поверителност, сигурност, скорост и огромен брой локации и сървъри.
 • Подгласник, Най-добър като цяло: е базирана в САЩ VPN компания, която подчертава бързината, сигурността и неприкосновеността на личния живот – с много връзки на ниска цена

Какво е ExpressVPN

expressvpn алтернативи

ExpressVPN доставя почти във всяка област. Тяхната VPN мрежа е бърза, сигурна и отблокира Netflix и поддържа торенти.

ExpressVPN е VPN услуга, която ви позволява да сърфирате в интернет анонимно. Когато използвате VPN, никой няма да може да проследи вашето местоположение или вашата онлайн активност. Дори вашия доставчик на услуги или правителството на вашата страна.

Предимства на ExpressVPN

ExpressVPN предоставя проста VPN услуга, която да ви помогне да защитите всичките си устройства и да сърфирате в интернет анонимно, без никой да знае. Те предлагат приложения за всички устройства и платформи, включително Smart TV, Android, iOS, PlayStation и дори вашето интернет рутер устройство.

Основните характеристики включват:

 • Строга политика „без регистрация“.
 • 160 локации на VPN сървъри в 94 държави по целия свят.
 • Вградена функция за тестване на скоростта.
 • 256-битово AES криптиране в най-добрия клас.
 • Съвместимост на анонимни IP, Kill-Switch, Netflix и P2P сървъри.
 • Маскиране на IP адрес.
 • Използвайте 3 устройства с 1 абонамент.

Надежден ли е ExpressVPN? Ако сигурността е една от основните ви проблеми, можете да бъдете сигурни, че ExpressVPN приема сигурността сериозно. Повечето потребители ще се нуждаят само от стандартния (и най-сигурен) „OpenVPN“, ExpressVPN също поддържа SSTP, L2Tp / IPsec и PPTP протоколи.

Когато използвате VPN услуга, можете лесно да получите достъп до уебсайтове, които са блокирани във вашата страна или от вашия интернет доставчик.

ExpressVPN е страхотна VPN услуга, но трябва да знаете, че има конкурентни сайтове като ExpressVPN там. Ето списък на най-добрите алтернативи на ExpressVPN в момента:

1. NordVPN

nordvpn

 • Официален уебсайт: www.nordvpn.com
 • Над 5000 VPN сървъри по целия свят в много различни страни.
 • Най-евтините цени, които можете да намерите в Интернет.

Защо да използвате NordVPN вместо ExpressVPN

Има ги’t много доставчици на VPN услуги в Интернет, които могат да победят NordVPN’s цени. Повечето VPN услуги, включително ExpressVPN, таксуват $ 100 за годишния си план.

Но с NordVPN можете да получите 3 години стаж само за 100 долара.

Те имат хиляди сървъри по целия свят и ви позволяват да изберете коя страна, през която искате да се свържете. Според мен NordVPN е най-добрата алтернатива на ExpressVPN.

Защо да използвате ExpressVPN вместо NordVPN

ExpressVPN имат повече места за избор от NordVPN. Приложенията им покриват всички ваши устройства и платформи, включително Smart TV, PlayStation, Android и iOS.

2. BulletVPN

bulletvpn

 • Официален уебсайт: www.bulletvpn.com
 • Политика за нулева регистрация.
 • Глобалната мрежа от VPN сървъри ви позволява да изберете страната, от която искате да получите достъп до Интернет.

Защо да използвате BulletVPN вместо ExpressVPN

BulletVPN предлага нулева политика. Това означава, че го правят’не регистрирайте всяка ваша дейност на техните сървъри. Това подобрява поверителността ви и не оставя следи след себе си.

Защо да използвате ExpressVPN вместо BulletVPN

Ако използвате няколко устройства за сърфиране в Интернет, тогава ExpressVPN е най-добрият избор. Те предлагат приложения за всички устройства и платформи, включително PlayStation, Android, iOS, Mac и Smart TV.

3. IPVanish

ipvanish

 • Официален уебсайт: www.ipvanish.com
 • 40 000+ споделени IP адреси по целия свят.
 • Нулеви дневници за трафик.

Защо да използвате IPVanish вместо ExpressVPN

IPVanish е представен на много популярни сайтове като CNN, NBC News, Mashable, TechRadar и PCMag.com.

Ако искате VPN услуга, която не държи регистрации на вашия трафик на някой от техните сървъри, тогава отидете с IPVanish. С тяхната политика за нулеви дневници на трафика можете да бъдете сигурни, че нито една ваша онлайн активност не се регистрира.

Защо да използвате ExpressVPN вместо IPVanish

ExpressVPN е малко по-лесен за използване от IPVanish. Ако използвате много устройства и искате просто приложение, тогава ExpressVPN е най-добрият начин.

4. VyprVPN

vyprvpn

 • Официален уебсайт: www.vyprvpn.com
 • Препоръчва се и се използва от системните администратори на Reddit.
 • Няма политика за регистрация.

Защо да използвате VyprVPN вместо ExpressVPN

Приложенията VyprVPN са достъпни за почти всички платформи и устройства, включително Linux, Windows, iOS, Android, Mac и дори вашите рутери. Тяхната политика без регистрация ви позволява да сърфирате в Интернет, без да оставяте след себе си никакви отпечатъци.

Защо да използвате ExpressVPN вместо VyprVPN

ExpressVPN е малко по-лесен за учене, но струва много повече от VyprVPN. Те ви предлагат достъп до мрежа от над 3000 VPN сървъри по целия свят. Това означава, че можете да се свържете с интернет от почти всяка страна, която искате.

5. CyberGhost

cyberghost vpn

 • Официален уебсайт: www.cyberghost.com
 • Носител на наградата BestVPN.com.
 • Политика за нулева регистрация.

Защо да използвате CyberGhost вместо ExpressVPN

CyberGhost предлага много прост и лесен за използване интерфейс, улесняващ дори начинаещите да използват услугата. Те предлагат приложения за всички ваши устройства, включително Android, iPhone, Windows и Mac. Средната оценка за тяхната услуга е 9,4 на TrustPilot.

Защо да използвате ExpressVPN вместо CyberGhost

ExpressVPN предлага приложения, които могат да покрият поверителността ви на всички устройства, които използвате. Те предлагат приложения за над дузина различни платформи и устройства, включително Android, iOS, Mac, Windows, Chromebook, Kindle Fire, Xbox, Playstation, Apple TV и много повече устройства.

6. Мулвад

mullvad

 • Официален уебсайт: www.mullvad.net
 • VPN услуга, създадена за разработчици и софтуерни хора.
 • Въобще няма журнали за активност.

Защо да използвате Mullvad вместо ExpressVPN

Mullvad е усъвършенствана VPN услуга за хора, които знаят какво правят и искат да бъдат призрак в Интернет. Мулвад не знае’не искам от вас имейл или някаква лична информация.

Вместо това получавате номер на акаунт и след това го използвате, за да се свържете с Mullvad и да платите за услугата. Те насърчават плащането под формата на пари в брой или биткойн, за да запазите личната си идентичност.

Защо да използвате ExpressVPN вместо Mullvad

Ако не сте’t напреднал потребител, след което стойте далеч от Mullvad. То’е създаден за потребители, които знаят какво правят. ExpressVPN е много по-добър избор, ако искате настройка с едно щракване за всичките си устройства.

7. Частен достъп до Интернет (PIA)

privateinternetaccess (pia)

 • Официален уебсайт: www.privateinternetaccess.com
 • Една от най-старите и най-доверени VPN услуги.
 • Доверен на големи марки като MSN Money, Wired, Gizmodo и Yahoo!.

Защо да използвате частен достъп до Интернет вместо ExpressVPN

Частният достъп до Интернет е включен в онлайн списания като PCMag, Tom’s Ръководство и Cnet. Те ви позволяват да използвате VPN услугата на 10 устройства едновременно. Те също така ви позволяват да изберете няколко VPN шлюза.

Защо да използвате ExpressVPN вместо частен достъп до Интернет

За разлика от частния достъп до Интернет, ExpressVPN е корпорация, базирана на Британските Вирджински острови. Това означава, че го правят’не трябва да спазвате някакви правила за съхранение на данни.

Най-добри ExpressVPN алтернативи: Обобщение

Ако искате по-евтина алтернатива на ExpressVPN, тогава отидете с NordVPN. Това е най-добрата алтернатива на ExpressVPN на пазара. Техният 3-годишен план струва по-малко от ExpressVPN’s 1-годишен план.

Ако искате пълна поверителност, тогава продължете с Mullvad. Внимавайте, то’е напреднала платформа и не е подходяща за начинаещи, така че не’не се регистрирайте, освен ако не сте добре с компютрите.

Те не’не поискайте лична информация, за да ви остане напълно анонимна онлайн и да позволи плащания под формата на биткойн.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map