7 най-добри алтернативи на Hootsuite

Ако искате да увеличите присъствието си в социалните медии като бизнес или влияние, трябва да създадете и публикувате много съдържание. Тук е инструмент за управление на социалните медии Hootsuite влиза. Но има страхотни там.


Каквато и платформа да искате да разширите следващите си, най-важната част е редовното публикуване на ново съдържание, за да запазите последователите си. Въпреки че създаването на съдържание е нещо, което не можете да автоматизирате, можете лесно да го автоматизирате да публикувате в социални медии с инструменти като Hootsuite.

Най-добрите алтернативи на Hootsuite през 2020 г.:

 • Най-добър като цяло: според мен е най-добрият инструмент за управление на социални медии „всичко в едно“, за планиране и управление на съдържание за всички ваши акаунти в социалните медии.
 • Подгласник, Най-добър като цяло: не идвайте с безплатен план, но има по-евтин премиен план, който свързва до пет акаунта в социалните медии. Харесвам и възможностите за куриране на съдържание на SocialPilot.
 • Най-добрата безплатна алтернатива на Hootsuite: е най-добрият сайт за управление на безплатни социални медии като Hootsuite там, безплатният план нека свържете до три от, всяка комбинация от, Facebook, Instagram, Twitter и LinkedIn.

Какво е Hootsuite?

най-добрите алтернативи на Hootsuite

Hootsuite ви позволява да управлявайте всичките си профили в социалните медии от едно табло. Но това не е най-добрата част. Най- най-добрата част за използването на Hootsuite е, че ви позволява да създайте календар за популяризиране на съдържанието.

Вместо да създавате и публикувате ново съдържание всеки ден, вие създавате много съдържание предварително и автоматизирайте публикуването с Hootsuite.

Планиране на публикации в социалните медии е само една част от това, което Hootsuite може да предложи. Тя също ви позволява да автоматизирано повторно публикуване на съдържание. Без инструмент като Hootsuite, няма как да знаете как се представят вашите публикации в социалните медии.
Hootsuite предоставя табло за управление, където можете да проверите каква е ефективността на съдържанието ви в социални медийни платформи като Facebook, Twitter, Pinterest и Instagram.

Характеристики и планове на Hootsuite

Hootsuite е нещо повече от инструмент за планиране на публикации в социалните медии. Тя ви позволява да управлявайте всичките си профили в социалните медии от едно табло за управление и предлага гледка от птичи поглед върху представянето на вашия бизнес в социалните медии.

планове за костюми

Hootsuite позволява управление на 35 социални мрежи, включително Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Pinterest и много други. Тя ви позволява да планирате неограничен брой публикации на всички тези платформи. Той също така предлага инструменти за куриране на съдържание, които да ви помогнат да създадете повече съдържание за по-малко време.

Стартовият план на Hootsuite ви позволява да управлявате до 10 профила в социалните медии. Планът за стартиране се предлага на $ 29 на месец когато се плаща ежегодно.

Плюсовете и минусите на Hootsuite

Hootsuite може да ви помогне автоматизирайте управлението на социалните си медии и ви спестяват часове всеки месец, които можете да прекарате, създавайки повече съдържание. Той също предлага анализи за всички ваши акаунти в социалните медии което може да ви даде гледка от птичи поглед за това как се изпълняват публикациите ви в социалните медии и къде бихте могли да се справите по-добре.

Ако управлявате бизнес, Hootsuite може да ви спести много проблеми и да направи маркетинга за съдържание още по-ефективен за вас, като ви позволи да планирайте промоцията си на съдържание.
Hootsuite предлага стотици функции и може да бъде драстично подобрение в това как управлявате присъствието си в социалните медии.

Но в същото време, то може да бъде малко скъпо ако тепърва започвате. Той е създаден за фирми, а не за лица или влиятелни лица, които тепърва започват.

Най-добри алтернативи на Hootsuite през 2020 г.

Каквато и да е причината ви, ето някои от най-добрите алтернативи на Hootsuite можете да намерите в Интернет:

1. Изпращаем

sendible

 • Планове от $ 29 / месец или $ 24 / месец, когато се таксуват годишно (30-дневна безплатна пробна версия)
 • Уебсайт: https://www.sendible.com/

Sendible е инструмент за управление на социалните медии, използван от над 10 000 бизнеса по целия свят. Той поддържа планиране на публикации за Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest и много други сайтове за социални медии. Той също така предлага да планирате публикации на блог платформи, включително WordPress, Medium, Blogger и Tumblr.

С Sendible получавате достъп до функции като вградена аналитика за всички поддържани платформи за социални медии и автоматично рециклиране на вечнозелено съдържание. С Sendible можете лесно да автоматизирате присъствието си в социалните медии.

Sendible ви позволява да създавате и управлявате своите календар за популяризиране на съдържанието за всички социални медии и блог платформи на едно място. Можете лесно да планирате мнения месеци предварително.

Изпратими планове:
Sendible предлага 30-дневна безплатна пробна версия, за която можете да се регистрирате, без да въвеждате данни за кредитната си карта. В техния стартов план получавате неограничен график за до 12 услуги (акаунти в социалните медии) само $ 29 на месец.

Защо Sendible е добра алтернатива на Hootsuite:
Hootsuite позволява само свързване на до 10 акаунта в социалните медии в техния стартов план, който струва $ 29 на месец; Sendible, от друга страна, позволява до 12 акаунта в социалните медии.

2. AgoraPulse

agorapulse

 • Планове от $ 99 / месец или $ 89 / месец при таксуване годишно (28-дневна безплатна пробна версия)
 • Уебсайт: https://agorapulse.com/

AgoraPulse се използва от над 17 000 търговци на социални медии по целия свят. Това е инструмент за управление на социалните медии, създаден за сериозни собственици на бизнес и агенции, които се справят с десетки клиенти.

Това не само го прави лесно график съдържание за платформи за социални медии, но също така ви помага управлявайте и отговаряйте на коментари чрез обикновена входяща кутия, до която всички ваши съотборници имат достъп.

Най-добрата част за AgoraPulse е, че предлага a вграден CRM за да ви помогнем да управлявате всички свои клиенти в социалните медийни платформи. Можете да свържете и управлявате вашите акаунти във Facebook, Twitter, Instagram, YouTube и LinkedIn с AgoraPulse от едно табло за управление.

Въпреки че AgoraPulse предлага десетки невероятни функции, които могат да променят начина, по който управлявате социалните медии, не препоръчвам този инструмент, ако тепърва започвате, тъй като може да бъде малко скъпо за начинаещи.

AgoraPulse планове:
Плановете на AgoraPulse започват от 99 долара на месец и позволяват свързване на до 10 акаунта в социалните медии с до 2 потребителски акаунта (за управление).

Защо AgoraPulse е добра алтернатива на Hootsuite:
AgoraPulse е по-подходящ за фирми с много клиенти. Той предлага обикновен CRM, който можете да използвате за управление и проследяване на вашите клиенти на поддържаните социални медийни платформи.

3. Sprout Social

покълнат социален

 • Планове от $ 99 / месец (30-дневна безплатна пробна версия)
 • Уебсайт: https://sproutsocial.com/

Sprout Social се използва от някои големи играчи в онлайн маркетинга като Glassdoor, Grubhub и Vice. Той предлага прост начин да управлявате присъствието си в социалните медии в различни платформи и да планирате редовно съдържание.

Той ви дава необходимите инструменти за създаване и управление на график за популяризиране на съдържанието в социални медии. С Sprout Social можете също следете социалните медии за ключови думи, профили и местоположения.

Също така ви дава възможност да управление на коментари от всичките ви профили в социалните медии направо от една входяща кутия, до която може да има достъп целия ви екип. Това прави невероятно лесно да отговаряте на коментари и да останете в цикъла на това, което говорят вашите последователи.

Точно като AgoraPulse, Sprout Social не е подходящ за начинаещи или фирми, които просто започват с маркетинг в социалните медии. Стартовият план на Sprout Social струва 99 долара на месец на потребител и позволява само управление на 5 профила. Но Sprout Social е невероятно полезен, ако имате много последователи в социалните медии.

Sprout Социални планове:
Стартовият план на Sprout Social позволява управление на до 5 профила в социалните медии и струва $ 99 на потребител на месец.

Защо Sprout Social е добра алтернатива на Hootsuite:
Sprout Social е създаден за екипи, които искат да управляват хиляди последователи от една входяща кутия. Sprout Social предлага много по-добра CRM и функционалност за управление на клиентите от Hootsuite.

4. SocialPilot

socialpilot

 • Планове от $ 30 / месец или $ 25 / месец при таксуване годишно (14-дневна безплатна пробна версия)
 • Уебсайт: https://socialpilot.co/

SocialPilot е универсален инструмент за управление на маркетинга в социалните медии, който се използва от харесва на маркетинговия гуру Нийл Пател. Тя ви позволява да планирате публикации за всички основни социални платформи като Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram и подобни.

Тя също ви позволява да планирайте публикациите визуално, използвайки изглед на календар. За разлика от други инструменти в този списък, SocialPilot е създаден за малки фирми, блогъри и тези, които тепърва започват. Техният стартов план предлага да се свържат до 25 профила, 3 потребителски акаунта и неограничен график само за 30 долара на месец.

SocialPilot планове:
Началният план на SocialPilot позволява управление и планиране на публикации за до 25 профила само за 30 долара на месец или $ 25 на месец, ако плащате годишно.

Защо SocialPilot е добра алтернатива на Hootsuite:
SocialPilot е колкото три пъти по-евтин от Hootsuite, тъй като позволява свързването на 25 профила в социалните медии и три потребителски акаунта само за 30 долара на месец, докато Hootsuite позволява само 10 профила и един потребителски акаунт за 29 долара на месец.

5. eClincher

eClincher

 • Планове от $ 59 / месец и 15% отстъпка при таксуване годишно (14-дневна безплатна пробна версия)
 • Уебсайт: https://eclincher.com/

eClincher е мощен инструмент за планиране на социални медии, който работи с Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn и други големи платформи за социални медии. Той идва с всичко необходимо, за да управлявате и увеличавате присъствието си в социалните медии.

Получавате календар със съдържание график публикации седмици или месеци предварително. Можете също така да получите социална поща да управлявате всички коментари и разговори с вашите клиенти и последователи на едно място.

Едно нещо, което не харесвам в този инструмент е, че изисква да се абонирате за добавка, която струва $ 50 на месец на профил, ако искате Twitter CRM функции. Някои други инструменти в този списък го предлагат безплатно.

eClincher планове:
Основният план на eClincher позволява свързване на до 10 профила и позволява планиране на неограничени публикации за само $ 59 на месец.

Защо eClincher е добра алтернатива на Hootsuite:
eClincher е усъвършенстван инструмент за управление на социални медии, създаден за напреднали потребители. Ако искате повече информация и разширени функции, eClincher е чудесен избор.

6. Буфер

буфер

 • Безплатен (ограничен) план и премиум планове от $ 15 / месец (14-дневна безплатна пробна версия)
 • Уебсайт: https://buffer.com/

буфер е един от най-старите и популярни инструменти за планиране на социални медии. Те са от много време и предлагат десетки функции, които да опростят планиране на социални медии и създаване на съдържание.

Ако тепърва започвате, горещо препоръчвам да отидете с Buffer като техен плановете са много достъпни а инструментът е един от най-лесните за учене / използване.

Освен само планирането на социалните медии, вие получавате и достъп до буфера разширение за браузър което ви позволява да планирате публикация в социалните медии, без да напускате страницата, която четете.

Например, ако искате да туитирате интересна статия, която четете, можете да насрочите туит само с едно щракване върху иконата на разширение на браузъра Buffer.

Едно нещо, което не ми харесва при Buffer е, че той позволява само да планирате до 100 публикации наведнъж в стартовия план. Повечето други инструменти в този списък позволяват да планирате неограничен брой публикации по всяко време.

Буферни планове:
Стартовият план на Buffer позволява да планирате до 100 публикации по едно и също време за до 8 профила в социалните медии $ 15 на месец.

Защо буферът е добра алтернатива на Hootsuite:
Ако тепърва започвате, Buffer е много по-добра алтернатива на Hootsuite, защото за 15 долара на месец получавате да насрочите до 100 публикации за до 8 профила в социалните медии.

7. Социален доклад

Социален доклад

 • Планове от $ 49 / месец (30-дневна безплатна пробна версия)
 • Уебсайт: https://www.socialreport.com/

Социален доклад е прост инструмент за управление на социални медии и ангажираност, който са хиляди бизнеси по целия свят. Тя ви позволява да планирате публикации за всички основни социални медийни платформи, включително Facebook, Twitter, Instagram, YouTube и LinkedIn.

Social Report също така дава възможност на вас и вашия екип да управлявайте всичките си разговори (коментари и съобщения) със своите последователи на едно място. Той също така предлага десетки показатели и функции за анализи, за да ви даде представа за представянето на вашето съдържание в сайтовете за социални медии.

Планове за социални доклади:
Разходите за стартов план на Social Report $ 49 на месец и позволява планиране на неограничени публикации за до 25 профила.

Защо Social Report е добра алтернатива на Hootsuite:
Social Report предлага много модерни функции за анализи и управление, които липсват на Hootsuite. Също така ви дава възможност да разделите профили въз основа на пространства от имена на проекта.

Алтернативи на Hootsuite: Обобщение

И така, кои са най-добрите сайтове за конкуренти като Hootsuite?

Ако тепърва започвате и искате да спестите пари, препоръчвам да отидете с едното Буфер или SocialPilot. Буферът позволява планиране на 100 публикации за до 8 профила само за 15 долара на месец.

SocialPilot, от друга страна, струва 30 долара на месец и позволява управление на 25 профила и ви позволява да планирате неограничен брой публикации. Ако сте обвързани с пари, тогава буферът е най-добрият вариант.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map