Najboljši partnerski programi za spletno gostovanje

Spletno gostovanje je eno najbolj donosne tržne niše tam zunaj. Tu je moj seznam najboljših, kjer lahko zaslužite do 7000 $ provizije za vsakega odjemalca spletnega gostovanja, ki ga navedete.


Če bi vam nekdo rekel, da so med spanjem zaslužili tisoč dolarjev, kaj bi jim rekli? Verjetno bi zahtevek zavrgli kot ponarejen, ga imenovali norega in nadaljevali z mislijo, da je nemogoče toliko zaslužiti (ali sploh), ne da bi bili dejansko “v službi”.

Toda kako to zaslužijo? Odgovor je preprost – podružnično trženje.

Najboljše spletno gostovanje in podružnični programi WordPress gostovanja v letu 2020:

Spletni gostiteljprovizijaPovezava za prijavoPregled
Tekoči splet150 dolarjev – 7000 dolarjevTekoči spletni partnerski program
Kinsta50 do 500 USDPodružnični program Kinsta
WP motor200 dolarjev+Partnerski program za WP Engine
Cloudways50 do 200 dolarjevPartnerski program Cloudways
A2 gostovanje85 – 140 dolarjevA2 partnerski program gostovanja
SiteGround50 do 125 USD+Partnerski program SiteGround
iPage105 – 150 dolarjeviPage affiliate program
Hostgator50 do 125 USDPartnerski program HostGator
Bluehost65 dolarjev+Partnerski program Bluehost

Na tisoče lastnikov spletnih strani in blogerjev je našlo način, kako se vzdržati s pasivnim tokom dohodka. Kako? S promocijo spletnih gostovalnih podjetij. Ali ste vedeli, da Bluehost je plačal 5 milijonov dolarjev provizij podružnicam lani!

Moram omeniti, da ta spletna stran prinaša dohodek iz podružničnega trženja. Ker ni skrivnost, da to spletno mesto zaslužim prek partnerskega trženja, predvsem od spletnih gostiteljev, ki sem jih v preteklih letih uporabljal kot spletni razvijalec.

Ko gre za izbiro najboljših partnerskih programov za spletno gostovanje, morate biti previdni. Ne izberite samo tistega, ki plača najvišjo provizijo; izberite tistega, ki je zanesljiv, uporabniku prijazen in znan po svoji kakovosti.

Ampak najpomembnejše pravilo vedno poskusite slediti, ali je to:

Kot pridruženi partner priporočamo le spletnim gostiteljem, ki jih poznate – in priporočite le spletnim gostiteljem, ki ste jih uporabljali prej in so vam pomagali doseči nekaj.

Če niste prepričani v izdelek in ne mislite, da bo ljudem pomagal, ga ne smete promovirati.

Če izdelka resnično ne poznate, ga uspešno uporabite zase in to lahko dokažete svoji publiki, ne morete pričakovati, da bodo drugi le sprejeli vašo besedo – Pat Flynn iz SmartPassiveIncome

Ve, o čem govori, saj vsak mesec zasluži približno 30 tisoč dolarjev za promocijo Bluehosta.

Ker če promovirate nekvaliteten izdelek, se slabo odraža na vas. Lahko na koncu izgubite publiko, za katero ste se tako zelo trudili. Skrbno izberite svoje partnerske programe in od tega boste lahko več zaslužili.

Najboljši programi za trženje spletnih partnerjev

najboljši spletni hosting partnerskih programov

Tukaj sem naštela in pregledala nekaj najboljših spletnih partnerskih programov za gostovanje, da se jim pridružiš. Ti so bili izbrani na podlagi izplačil, zanesljivosti in kakovosti.

Oglejmo jih podrobneje!

1. Tekoči spletni partnerski program

tekoči spletni partnerski program

Tekoči splet je vodilna na področju premijskega upravljanja gostinskega prostora. Ponujajo vrsto storitev od klasičnih namenskih strežnikov in VPS gostovanja ter oblakov namenskih strežnikov in VPS do popolnoma upravljanih WooCommerce in WordPress gostovanja.

Njihovo upravljano gostovanje WooCommerce in WordPress sta hitra, zanesljiva in varna. Spletna mesta, ki gostijo na tekočem spletu, imajo najhitrejšo hitrost z 10 PHP delavci, brezplačno migracijo spletnih mest, brezplačnimi SSL certifikati in brez previsokih pristojbin, omejitev prometa ali odmerjenih ogledov strani.

Podjetje LiquidWeb za upravljanje WooCommerce in WordPress prihaja v paketu z brezplačnim vtičnikom za gradnjo strani Beaver Builder, Vse ikoničnimi vtičniki WP, Jilt Abandonded Cart, Affiliate WP in Glew Analytics.

Njihov partnerski program je med najboljšimi v panogi. Podružnice so plačane 150% mesečnih stroškov z minimalnim CPA-jem 150 USD (zaslužite tudi 50% bonusa za predplačniške načrte.)

Zagotovo se splača napotiti kupce na LiquidWeb. Sledi razčlenitev razponov CPA:

 • Upravljana WordPress: 150 do 2000 dolarjev na registracijo
 • Upravljana storitev WooCommerce: 150 do 3000 USD na registracijo
 • Gostovanje VPS: 150 do 300 USD na prijavo
 • Namensko gostovanje: 150 do 7000 dolarjev na prijavo
 • Gostovanje v oblaku: 150 do 5000 USD na registracijo

Kot pridruženi partner LiquidWeb vam bodo zagotovili vrsto odličnih spodbud, ki vam bodo pomagale pri napotitvi strank nanje:

 • Prilagojene provizije
 • Ekskluzivne kode kupona
 • Ciljne strani s skupnimi znamkami
 • Ekskluzivne prodaje in ponudbe
 • Brezplačne podelitve strankam (na primer članarine za usposabljanje WP101)

Zaradi tega je podružnični program Liquid Web eden najboljših. To je vrhunski spletni gostitelj, ki ga bodo imeli radi stranke, ki jih omenjate, in jih boste velikodušno nagradili za prijavo.

Izplačilo znaša od 150 do 7000 dolarjev na prodajo

2. Partnerski program Kinsta

kinsta podružnični program

Kinsta je popolnoma upravljan ponudnik gostovanja WordPress z oblačnimi strežniki, ki jih poganja Google Cloud Platform. Spletna mesta z strelo Kinsta naložijo strele, so varna in imajo vse najnovejše tehnologije, kot so SSL, PHP7, HTTP / 2 CDN, območja uprizarjanja in več.

Njihov partnerski program je eden najboljših, če ne celo najboljši v industriji gostovanja. Za vsako prodajo, ki jo navedete, lahko zaslužite do 500 USD + prejmete 10% mesečno ponavljajočih se provizij.

Tu je nekaj razlogov, zakaj je pridružen program Kinsta eden najboljših v poslu:

 • Zaslužite med 50 do 500 dolarjev za vsako stranko, ki jo napotite (glede na vrsto načrta, na katerega se nanašate)
  • Začetni načrt (50 $ provizije)
  • Pro plan (provizija 100 USD)
  • Poslovni načrti (150 $ provizije)
  • Načrti za podjetja (provizija 500 USD)
 • 60 dni dolg piškotek za sledenje, zaslužek pa se izplača v 60-dnevnem oknu pretvorbe
 • 10% mesečnih ponavljajočih se provizij za življenjsko dobo stranke, ki ste jo napotili
 • Kinsta’s hitrost strjevanja je pod 5%, kar pomeni dosledno ponavljajoče se provizije
 • Mesečne izplačila na vaš PayPal račun
 • Sledenje v realnem času kjer si lahko v realnem času ogledate podatke o pridruženih osebah, pa tudi oglede strani, naročnine in podrobne podrobnosti načrta
 • Ogromna knjižnica promocijskih transparentov in logotipov ter vodnikov in virov za podružnice.

Zaradi vseh teh razlogov je podružnični program Kinsta eden najboljših. To je fantastičen spletni gostitelj in skupaj s svojim nagrajujočim partnerskim programom naredi to recept za uspeh. Toplo vam priporočam, da obiščete njihov program in začnete zaslužiti pridruženi dohodek.

Izplačilo znaša 50 do 500 dolarjev na prodajo

3. Partner za program WP Engine

Podružnični program spletnega gostovanja WP Engine

Če večinoma pišete o temah in vtičnikih WordPressa, bi bil lahko WP Engine najboljša izbira za vas.

WP Engine ima enega najbolj plačanih partnerskih programov, ki ponuja najmanj 200 dolarjev na prodajo. Plačilo vam bomo plačali 20. vsakega meseca in ustvarili boste račun za ShareASale, da boste prejeli plačilo.

Kot podružnica prejmete standardno provizijo v višini 200 USD za vsako prodajo ali 100% prihodka v prvem mesecu (odvisno od tega, kakšen načrt kupuje vaš bralec) – kar je višje. To je ena sladka stvar, kajne??

WP motor je ena vodilnih spletnih gostovalnih platform na domeni; s spodbujanjem le-teh lahko zagotovite nizke stopnje obrnjenosti. Prav tako ste lahko prepričani, da svojim občinstvom priporočate visokokakovosten izdelek.

Oglejmo si nekaj razlogov, zakaj je partnerski program WP Engine med najboljšimi v tem podjetju:

 • Zajetne provizije: Program ponuja najmanj 200 dolarjev ob vsaki prodaji. Težko se kateri koli drug program približa temu številu. Bonusna točka? Če se vaša stranka odloči za cenovni načrt, prejmete 100% prihodka prvega meseca.
 • Dodatni bonus na več napotnic: Program je zasnovan tako, da spodbudi podružnico za večjo prodajo. Če imate širši domet in lahko na spletno mesto gostiteljske storitve napotite več kot pet obiskovalcev, lahko računate, da boste zaslužili več kot 200 dolarjev na prodajo. Za vsakih pet prodaj, ki jih olajšate, prejmete dodatnih 100 USD. Za 10 prodaj dobite 250 dolarjev. Če 60 vaših napotiteljev pretvori, prejmete dobrih 1500 USD provizije, kar skupaj znaša 15.475 USD!
 • Nizke stope preobrata: Ljudje, ki se odločijo za storitev gostovanja WP Engine, so običajno predani uporabniki WordPress-a, ki iščejo napredno platformo za gostovanje. In WP Engine ne razočara. Zato so stopnje razveljavitve precej nižje kot pri drugih programih, kar pomeni, da ohranite več izplačila.
 • Komisija od podružnic: Potencial zaslužka WP Engine je še večji, ker vam daje provizijo za vsako prodajo, ki jo opravijo vaše podružnice. Za vsako pretvorbo vaših podružnic zaslužite 50 USD.
 • Kopirati & Prilepite promocijske materiale: WP Engine svojim podružnicam ponuja odlične pasice in predloge za uporabo kot promocijske vsebine. To močno zmanjša vaš trud ob povečanju konverzij, saj WP Engine redno izvaja A / B testiranje na svojih pasicah. Prav tako izvaja ponudbe za občasno pospeševanje prodaje, ki jih lahko uporabite za povečanje referenc.
 • Daljše trajanje piškotka: Na splošno piškotki za večino podružničnih programov potečejo v 30 dneh. Vendar WP Engine omogoča obdobje 180 dni. To pomeni, da če bo obiskovalec z vašega spletnega mesta kliknil povezavo med partnerji in kupil načrt gostovanja pri WP Engine kadar koli v obdobju 180 dni, boste prejeli svojo ustrezno provizijo..

Vsi ti dejavniki omogočajo, da partnerstvo programa WP Engine postane ena najboljših možnosti. Edina pomanjkljivost je, da se nanjo navadno prijavi manj ljudi, saj so načrti za gostovanje nekoliko dražji. Ustrezno boste morali ciljno občinstvo.

Izplačilo znaša 200 USD + na prodajo

4. Partnerski program Cloudways

Affiliate program za spletno gostovanje v oblaku Cloudways

Cloudways je upravljan spletni gostitelj, ki vam omogoča hitro uvajanje spletnih mest v strežnike v oblaku, kot so DigitalOcean, AWS, Vultr, Linode in še več.

Če torej blog o razvoju WordPressa, temah in vtičnikih, bi bil Cloudways lahko odlična izbira za vas.

Cloudways je eden od najbolj plačanih partnerskih programov, ki ponuja provizije do 200 dolarjev na prodajo.

Pred kratkim so prenovili svoj partnerski program, da bi ponudili povezanim boljšim in prožnejšim strukturam komisij. Obstajajo tri različne strukture komisij, ki vam pomagajo zaslužiti tako, kot želite:

 • Plošča (na podlagi uspešnosti) – zaslužite med 50 in 125 dolarjev na prodajo
 • Hibridni (na osnovi uspešnosti + ponavljajoči se) – zaslužite 30 USD za prijavo + 7% življenjske provizije
 • Po meri (na podlagi zmogljivosti) – zaslužite do 200 USD na prodajo

Oglejmo si nekaj razlogov, zakaj je program Cloudways affiliate eden najboljših v poslu:

 • Velik in prožen sestav provizij: Bolje ko boste uspešni, večje so vaše provizije. Izbirate lahko med strukturo provizij, ki temelji na uspešnosti, ali če ste nagnjeni k pasivnemu dohodku, je hibridni model provizije odličen, če ste na dolgi rok.
 • Namenski upravljavci podružnic: Dobite posebnega upravitelja podružnic, ki vam bo pomagal prehoditi vse korake partnerskega programa v oblaku. Odgovorila bo na vsa vaša vprašanja in vam omogočila dostop do strokovnih navodil.
 • Učni viri : Dobiš dostop do različnih virov, vključno z našimi e-poštnimi naslovi in ​​vodniki, mesečnimi glasili, spletnimi dnevniki in referenčnimi članki.
 • Sledenje v realnem času: Nadzorna plošča podružnice Cloudways prihaja s piškotki za sledenje, ki spremljajo vsakega obiskovalca in napotnice, tako da ne izgubite sledenja niti ene provizije.
 • Poročanje o uspešnosti: Do svojih podrobnih poročil o uspešnosti v pridruženi plošči lahko dostopate in ocenite svoja tržna prizadevanja za oglaševalske akcije ter optimizirate strategije za boljše rezultate.

Cloudways ponuja visoko zmogljivo in varnostno gostovanje v oblaku tako za WordPress kot za spletna mesta, ki niso WordPress. Zaradi vseh teh razlogov je Cloudways eden najboljših partnerskih programov za gostovanje z nekaj najvišjimi stopnjami konverzije.

Zaslužite do 200 USD na napotnico

5. A2 partnerski program gostovanja

A2 gostovanje web hosting partnerskega programa

A2 gostovanje je znano ime v industriji spletnih gostovanj, ki ponuja rešitve za gostovanje v WordPressu.

Provizija, ki jo ponuja partnerski program A2 Hosting, se začne pri 85 dolarjih in znaša do 140 dolarjev. Znesek se poveča na podlagi števila konverzij po spodbujevalni strukturi bonusa. Plačilo se izvrši 15. v mesecu prek PayPala. Ponuja tudi 10 dolarjev kot bonus za prijavo.

Za izplačilo plačila morate doseči referenčno vrednost 100 USD. Če v mesecu ne zaslužite 100 USD, se plačilo sprosti naslednji mesec (ali kadar je dosežen prag).

Oglejmo si nekatere funkcije pridruženega programa A2 Hosting in razumemo, zakaj je eden najboljših programov na voljo.

 • Visoka izplačila: Pri vsaki prodaji ponuja 85 dolarjev, provizija, ki jo ponuja A2 gostovanje, pa je večja kot pri številnih drugih partnerskih programih. Poleg tega se s povečanjem konverzij povečuje vaša provizija. Za konverzije med 11 in 20 prejmete provizijo v znesku 100 USD na prodajo. Pri konverzijah med 21 in 30 se izplačilo poveča na 120 USD na prodajo. Končno, za konverzije, starejše od 31 let, dobite 140 USD na prodajo.
 • Dvotirni bonus: Tako kot WP Engine tudi A2 gostovanje ponuja priložnost za zaslužek vsakič, ko vaše podružnice izvedejo konverzijo. Za vsako napotitev podružnice, ki kupuje pri A2 gostovanju, prejmete 5 USD.
 • Pravilnik o piškotkih: A2 gostovanje traja 90 dni, preden piškotek poteče. To pomeni, da če vaša napotnica opravi nakup kadar koli v treh mesecih od klika na povezavo s priporočilom, boste upravičeni do provizije.
 • Odlična nadzorna plošča: A2 Hosting v okviru svojega pridruženega programa svojim podružnicam zagotavlja vseobsegajočo nadzorno ploščo – imenovano iDevAffiiliates. Povezane družbe lahko s programsko opremo zbirajo statistične podatke o svoji prodaji. Prav tako lahko najdete transparente in kateri koli drug promocijski material. Programska oprema ima tudi videoposnetke in priročnike za usmerjanje podružnic k boljšim konverzijam.

Partnerski program A2 Hosting se je uveljavil kot vodilni program za blogerje, ki želijo zaslužiti. A2 gostovanje ponuja več gostovalnih načrtov, osnovni pa se začne pri 3,92 USD na mesec. To olajša privabljanje občinstva na portal.

Od 85 do 140 dolarjev na prodajo

6. Partnerski program SiteGround

Affiliate program spletnega gostovanja SiteGround

Že več kot desetletje je v industriji, SiteGround se je uveljavil kot ena najboljših platform za spletno gostovanje tam. Ima zvezdano podobo blagovne znamke, zaradi česar je njen partnerski program ena izmed najbolj priljubljenih odločitev za blogerje.

SiteGround je neodvisna in uporabniku prijazna gostiteljska platforma, ki ponuja izjemno kakovost. Partnerski program SiteGround je zasnovan tako, da nagradi količino, z minimalno provizijo v višini 50 USD na prodajo. To lahko doseže dobrih 125 USD, odvisno od števila napotnic, ki jih pretvorite.

Oglejmo si nekatere funkcije, zaradi katerih je partnerski program SiteGround najboljša izbira.

 • Struktura Komisije, ki temelji na uspešnosti: Program ponuja provizijo v višini 50 USD za vsako prodajo, ki se zgodi po vašem priporočilu. Stopnja narašča s številom konverzij. Medtem ko prejmete 50 dolarjev za do 5 prodaje, vam bo med 6 in 10 konverzijami prineslo 75 USD. Konverzije med 11 in 20 so upravičene do provizije v višini 100 USD na prodajo in če prečkate 20 konverzij, ste upravičeni do velikanske provizije v višini 125 USD na napotnico.
 • Ni minimalne prodaje: Ena najboljših lastnosti partnerskega programa SiteGround je ta, da vam za prejem provizije ni treba doseči določenega zneska. Tudi če opravite samo eno prodajo na mesec, bo vaša provizija sproščena.
 • Tedenska plačila: Za razliko od običajnega mesečnega plačilnega sistema SiteGround izvaja tedenska plačila. To privlači male blogerje, ki iščejo bolj reden priliv denarja. Provizija je sproščena 30 dni po prvi prodaji.
 • Robustna podporna podpora: Poleg tega, da podružnicam nudijo dobro oblikovane in prilagojene pasice za promocijo, jim omogoča tudi dostop do upravitelja podružnic, do katerega se lahko obrnete za kakršno koli pomoč.

SiteGround spada med najbolj priznana imena v panogi; zato ste lahko prepričani v visoke konverzije in nizke preobrate

Provizije, ki temeljijo na uspešnosti, od 50 do 125 USD+

7. iPage affiliate program

podružnični program za spletno gostovanje iPage

iPage je dobro znano ime na področju storitev gostovanja, ki ponuja različne načrte, ki ustrezajo potrebam posameznih lastnikov spletnih strani in podjetnikov. V industriji deluje od leta 1998 in je del velike skupine Endurance International (EIG).

Podružnični program iPage plačuje eno najboljših stopenj v panogi, pri čemer se provizije začnejo s pavšalno stopnjo 105 USD. Ponuja različne cene za različne načrte gostovanja, od 105 dolarjev za račune v skupni rabi in VPS, vse do 150 USD za namenski načrt gostovanja.

Obdelava plačila traja od 15 do 30 dni. Izberete lahko plačilo s čekom, PayPalom ali dobroimetjem (če ste uporabnik iPage).

Oglejmo si nekaj posebnosti partnerskega programa iPage Hosting. Zaradi česar je to privlačna možnost za podružnice?

 • Vodilne cene komisije: Kot podružnica imate možnost zaslužiti do 150 USD provizije na prodajo. To je ena od najvišjih izplačil partnerskega programa. Tudi osnovna obrestna mera v višini 105 USD je višja od večine standardnih provizij in ni zgornje meje, koliko lahko zaslužite.
 • Dostop do promocijskih materialov: iPage svojim podružnicam omogoča dostop do različnih promocijskih materialov, kot so prikazovalni pasi, besedilne povezave in drugo, ki jih lahko uporabijo na svoji spletni strani za promocijo storitev iPage gostovanja. Omogoči vam tudi svojo referenčno kodo, ki jo lahko uporabite v oglasu.
 • Višje spreobrnitve: iPage ponuja nekatere najcenejše načrte gostovanja v tej panogi. To pomeni, da vašim referencam olajša višjo stopnjo konverzije.
 • Geografska neodvisnost: Imate sedež kjer koli na svetu in postanete pridruženi član iPagea. Plačilo pa se izvede samo v ameriških dolarjih.

iPage svojim podružnicam ponuja tudi močan vir virov, ki ga lahko uporabijo za povečanje števila konverzij. Ker je del EIG, je iPage zanesljiva in široko zaupanja vredna storitev gostovanja.

Od 105 do 150 dolarjev na prodajo

8. Partnerski program HostGator

Partnerski program spletnega gostovanja HostGator

Še en član skupine Endurance International, HostGator je ena najdaljših storitev gostovanja v panogi. Ima več milijonov uporabnikov, razširjenih po vsem svetu.

Podružnični program HostGator je med najbolj priljubljenimi partnerskimi programi. Ima tudi strukturo provizij, ki temelji na uspešnosti, ki nagrajuje veliko število konverzij; osnovna provizija se začne pri 50 USD.

Ponuja načrte za VPS gostovanje, gostovanje v WordPressu, gostovanje v oblaku in namensko gostovanje računov, HostGator za izvajanje svojega pridruženega programa uporablja Impact Radius. Poglobimo se v njegove značilnosti.

 • Do 125 USD provizije: Z affiliate programom HostGator lahko zaslužite visoko provizijo v višini 125 USD na prodajo. Sledi struktura, ki temelji na količini, kjer zaslužite 50 dolarjev za do 5 konverzij, 75 dolarjev za 6 do 10 konverzij, 100 dolarjev za 11 do 20 napotitev in 125 dolarjev za napotitve nad 20.
 • Plačilni pogoji: Plačate mesečno, prodajo pa preverite dva meseca po opravljeni storitvi. Plačilo se izvede en teden po preverjanju prodaje. Za sprostitev provizije morate zaslužiti najmanj 100 dolarjev, vendar zgornje meje ni.
 • Podružnični podporni sistem: HostGator podružnicam ponuja veliko napotkov. Ponuja tudi različne pasice in druge materiale. Končno se boste lahko posvetovali s strokovnjaki, če želite povečati stopnjo konverzije.

Ker so načrti HostGatorja dobro znani in zelo priljubljeni, boste lahko preprosto promovirali njegove storitve in tako zaslužili več. Ta partnerski program je zagotovo eden najbolj uglednih v panogi.

Provizije, ki temeljijo na uspešnosti, od 50 do 125 USD

9. Partnerski program Bluehost

Affiliate program spletnega gostovanja Bluehost

Bluehost je tudi član EIG, zaradi česar je podoben drugim gostiteljskim mestom na tem seznamu.

Bluehost je platforma za spletno gostovanje, ki slovi po kakovostni in poceni ponudbi; zato ima njen partnerski program trdno mesto med blogerji, ki si želijo ustvariti dohodek.

Bluehost sledi pavšalni strukturi provizije, saj ponuja 65 dolarjev na prodajo. Vendar lahko provizija znese do 120 dolarjev, odvisno od števila napotitev.

Oglejte si nekaj edinstvenih ponudb podružničnega programa Bluehost:

 • Provizije za nagrajevanje: Lahko zaslužite ogromne vsote denarja, če imate zmogljivosti za povečanje obsežne prodaje. Z osnovno provizijo v višini 65 dolarjev na prodajo ste upravičeni do višje stopnje, če dobro tržite njihove načrte in vozite veliko število napotnic na njihov portal.
 • Plačilni pogoji: Če se prijavite s partnerskim programom Bluehost, boste svojo provizijo dobili 45 dni po koncu meseca upravičenega nakupa. Plačilo se obdeluje med 16. in zadnjim dnem v mesecu. Za sprostitev plačila morate zaslužiti najmanj 100 USD; morali bi imeti račun PayPal.
 • Vrhunsko sledenje: Bluehost ima eno najbolj izpopolnjene programske opreme za sledenje; nobena prodaja, ki jo omenjate, ne gre brez dovoljenja. Njegov tehnološko dovršen sistem sledenja omogoča stabilen in zanesljiv partnerski program.
 • Napotki in podpora: Če se pridružite pridruženemu programu Bluehost, imate dostop do številnih virov za povečanje stopnje konverzije. Podružnicam omogoča tudi vpogled v oglaševalske pasice in oglasne povezave. Nazadnje imajo založniki dostop do skupine strokovnjakov, ki vas lahko vodijo do zaslužka več.
 • Več konverzij, nizki preobrati: Bluehost je uveljavljena blagovna znamka v domeni spletnega gostovanja in jo že milijoni kupcev že uporabljajo povsod. To pomeni, da je podružnica lažje potiskati svoje gostovalne storitve rednim obiskovalcem. Ker je storitev gostovanja sprejeta med skupnostjo uporabnikov, boste lahko dosegli več konverzij in ohranili nizko stopnjo preusmeritve.

Bluehost svojim uporabnikom ponuja različne načrte. In ker je njegova stalna storitev široko cenjena, jo boste lahko preprosto promovirali. Kot podružnica spletnega gostovanja ne morete storiti narobe s partnerskim programom Bluehost.

Zaslužite 65 $ + za vsako prijavo

Kaj je podružnično trženje?

Affiliate marketing je koncept, kjer vam kot pridruženi član priporočite izdelek tretje osebe na svojem spletnem mestu. Ko nekdo kupi ta izdelek prek vaše povezave, prejmete provizijo. Enostavno, kajne?

kako deluje spletno gostovanje podružničnega marketinga

Trenutno je eden najboljših načinov za pridobitev pasivnega dohodka, še posebej, če že imate blog, ki privabi dostojno število obiskovalcev.

Ali vodite blog, ki se osredotoča na spletno gostovanje, teme WordPressa, bloganje ali kakršno koli temo, povezano z digitalnim trženjem? V tem primeru je naslednji korak, da se pridružite partnerskemu programu za spletno gostovanje. To je najboljši način za ustvarjanje potencialno velikega pasivnega dohodka.

Zakaj je donosno trženje spletnega gostovanja?

Preprosto povedano, trženje podružnic vam pomaga zaslužiti denar. Številni blogerji so lahko uporabili napotitvene povezave v svojo korist. Pridružitveni programi za spletno gostovanje izstopajo, saj so nekateri najbolj plačani podružnični programi na trgu.

Vse, kar morate storiti (lažje rečeno kot storiti, vem), je napisati eno objavo, v kateri pregledate spletno gostovanje in lahko zaslužite veliko provizije (odvisno od občinstva, ki ga privabite).

Mnogi blogerji, ki pokrivajo teme, kot so spletno gostovanje, bloganje, internetno trženje in tehnologija, lahko izjemno dobro zaslužijo. To storijo s promocijo storitev spletnega gostovanja na njihovi spletni strani.

Toda kot sem rekel na začetku te objave, in ne morem dovolj poudariti, kako pomembno je to:

Kot pridruženi tržnik priporočate le spletnim gostiteljem, ki jih poznate – in priporočajo samo spletnim gostiteljem, ki ste jih uporabljali prej in so vam pomagali doseči nekaj.

Če niste prepričani v spletnega gostitelja in ne mislite, da bo ljudem pomagal, ga ne bi smeli oglaševati.

Kako deluje?

Obstaja več načinov za promocijo storitve spletnega gostovanja na vašem blogu. Najprej lahko napišete objavo, v kateri pregledate njene storitve. Zaključite objavo spletnega dnevnika s povezavo do storitve spletnega gostovanja.

Drugič, na svojem spletnem mestu lahko prikažete pasice. Skoraj vsi partnerski programi vam ponujajo transparente in druge promocijske materiale njihove blagovne znamke. Te lahko uporabite na svojem spletnem mestu ali vdelate povezavo v nogo ali glavo vašega spletnega mesta. Uporabite lahko tudi kode s kuponi za popust in tako spodbudite svoje obiskovalce, da se odločijo za storitev gostovanja.

Vsakič, ko obiskovalec pregleda vaše spletno mesto, klikne na povezavo s priporočili in konča nakup storitve spletnega mesta gostovanja, prejmete provizijo. Ta provizija je lahko od 50 do več kot 1000 dolarjev, odvisno od tega, kateri web hosting partnerski program pripadate in kakšna je njihova struktura provizije..

Za koga je?

Partnerski programi za spletno gostovanje so namenjeni predvsem blogerjem, ki pišejo o podobnih temah, kot so SEO, ustvarjanje spletnih strani in blogov ter spletno obvladovanje. Tudi splošni lastniki spletnih strani so lahko podružnice, ki gostijo spletno gostovanje in promovirajo svojo želeno storitev gostovanja.

Če želite vplivati ​​na svoje občinstvo in preizkusiti svoja priporočila, je prvi korak, da zgradite njihovo zaupanje. Začnete lahko z ustvarjanjem strokovnih vsebin na svojem blogu.

Ko to storite, jih ni zelo težko usmeriti na določeno spletno gostovanje. Na primer, lahko preprosto vključite nogo z napisom »gosti spletno mesto SiteGround« in obiskovalce popeljete na spletno mesto SiteGround.

Če ste že seznanjeni s standardnim partnerskim trženjem in tudi pišete o teh temah, poskusite spletno gostovanje podružničnih programov!

Zaključne besede

Spletno gostovanje podružničnega trženja deluje izjemno dobro za blogerje, ki dosledno postavljajo veliko vsebine. Število konverzij, ki jih lahko naredite, je močno odvisno od razvrstitve spletnega spletnega dnevnika ali spletnega mesta, zato je vsebina tako pomembna.

Izbira tega ni preveč težka naloga za blogerje. Pravzaprav bi morali že vedeti o obstoju teh priljubljenih gostovalnih storitev. Ko pa izbirate, kaj želite promovirati, upoštevajte vse dejavnike. Ne gre samo za veliko provizijo, ampak tudi za ohranjanje legitimnosti vsebine.

Vsi pridruženi programi, o katerih smo razpravljali, že dolgo obstajajo; blogerjem dajejo veliko priložnost za večji pasivni dohodek. Na primer, slavni bloger Pat Flynn uporablja Bluehost in z napotki zasluži zajetno provizijo.

Če ste bloger in se želite pridružiti partnerskemu programu za spletno gostovanje, se potopite in nam sporočite, kateri program je najbolje deloval za vas!

Sem zamudil nekaj pomembnega, za kar mislite, da bi moral biti tukaj vključen? Potem bi rad vse to slišal v komentarjih spodaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map