Как да ускорите WordPress? (На бавни сайтове Bluehost, HostGator & GoDaddy)

И двамата знаем, че бавният уебсайт е лош за удовлетвореност на потребителите, конверсии и SEO. Ако вашият сайт за WordPress в Bluehost, HostGator или Godaddy бавно се зарежда, тук ще ви покажа .


Така, какво става с бавните WordPress сайтове на Bluehost, HostGator и GoDaddy? Хостингът на WordPress „извън кутията“ настройка и конфигурация на сървъра на Bluehost, HostGator и GoDaddy могат да бъдат (но не винаги да са) бавни и мудни.

Бавен WordPress сайт на Bluehost, HostGator и GoDaddy може да бъде фиксиран (до известна степен).

Но единственото гарантирано и истинско „поправяне“ да ускорите вашия WordPress сайт на Bluehost, HostGator и GoDaddy е да преминете към по-бърз уеб хост като SiteGround (повече за това защо е така).

коригирайте бавен уебсайт bluehost hostgator godaddy

Да имаш бавно зареждане на уебсайт не е буено. е лошо за удовлетвореността на потребителите (потребителите ще чакат и чакат, и в крайна сметка натиснете бутона за връщане и никога не се върнете), лошо за реализации (ще получите по-малко продажби или потенциални клиенти) и това е така лошо за SEO (ще имате по-ниски класирания в Google). Според Google:

 • Pinterest увеличен трафик на търсачки и регистрации от 15% когато намалиха възприетите време за изчакване с 40%.
 • Кликнете два пъти от Google намерени 53% от посещенията на мобилни сайтове бяха изоставени, ако дадена страница отне по-дълго от 3 секунди да се зареди.
 • Кога AutoAnything намали времето за зареждане на страницата наполовина, те видяха тласък на 12-13% в продажбите.

Скоростта на изпълнение е свързана с потребителското изживяване, задържането на потребителите, оптимизирането на търсачките и подобряването на реализациите:

по-бърз сайт повече реализацииGoogle изчислява допълнителни $ 72K годишни приходи, ако скоростта на сайта се увеличи само 1 секунда

Добре, така че можем да се съгласим, че скоростта на сайта има значение …

Сега ще ви покажа как да ускорите WordPress чрез коригиране на бавни WordPress сайтове на Bluehost, HostGator и GoDaddy.

Да започваме…

Как да ускорите WordPress (в Bluehost, HostGator или GoDaddy)

Тествайте скоростта на уебсайта си

Първото нещо, което трябва да направите, е проверете времето за зареждане на сайта си WordPress. За да проверите колко бързо / бавно се зарежда, но също така и да сравните вашия сайт, за да получите оценка преди „ускоряване на WordPress“.

Има лесен начин да разберете дали сайтът ви е бавен.

За да тествате скоростта, отидете на безплатен инструмент като GTMetrix или Pingdom и въведете URL адреса и щракнете върху submit. Инструментът ще отнеме няколко секунди, за да тества вашия сайт, след това ще ви покаже броя секунди, необходими за зареждане на сайта.

доклад за скоростта на gtmetrix„Напълно заредено време“ около 1 секунда е наистина добро

Ако вашият сайт отнеме повече от 3 секунди за да се заредите, тогава имате бавно изходен, но добре сайт и имате някои фини настройки, но ако отнема повече от 5 секунди след това имате сайт за бавно зареждане и много работа.

Добра работа, ако страниците ви в WordPress се заредят за около 1 секунда. Продължете да четете, ако вашият сайт Bluehost, HostGator и GoDaddy зарежда бавно …

Преминаване към по-бърз уеб хост

Много важна е компанията, която е домакин на вашия сайт! Това е причината уеб хостингът да е фактор №1 в официалното ръководство за оптимизация на WordPress.

Бързият уеб хостинг е най-важното нещо за ускоряване на вашия WordPress сайт.

чуруликане

Ако се опитвате да накарате вашия сайт да се зареди възможно най-бързо, преминаване към по-бърз уеб хост за вашия WordPress сайт е бърз и гарантиран начин за ускоряване на WordPress.

И, преминаването към нов уеб хост е лесно. Особено WordPress сайтове.

Така, защо SiteGround?

Тъй като SiteGround е почти гарантирано, за да ви даде значително подобрение на времето за зареждане.

Когато преместих сайта си в SiteGround, времето за зареждане на началната ми страница премина от 6,9 секунди до 1,6 секунди. Това е 5,3 секунди по-бързо!

gtmetrix преди и следВижте моя преглед на SiteGround за повече тестове за скорост

SiteGround също е # 1 уеб хостинг компания в много анкети / анкети във Facebook:

анкети във фейсбукВижте анкетите във Facebook:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/473644732678477/ permalink / 1638240322885573 / https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

Технологията за скорост на SiteGround е основното, което хората харесват най-много. Те също получават положителни отзиви в Twitter:

мнения на сайта на Twitter

SiteGround има 3 управлявани хостинг планове за WordPress, които можете да избирате от:

планове за wordpress wordground на сайта

Най- GrowBig планът ви дава 2 пъти повече сървърни ресурси от StartUp и полу-посветен хостинг GoGeek план ви дава 3x повече сървърни ресурси.

GrowBig и GoGeek идват с професионална услуга за трансфер на сайтове, ежедневно архивиране, усъвършенстван NGINX базиран динамичен кеш и кеширане на Memcached, PHP 7.3 и HTTPS настройка, безплатен Cloudflare CDN и възможност за хостинг на множество уебсайтове. Ето пълно сравнение на плановете на SiteGround.

Имате бавен сайт на Bluehost, HostGator или GoDaddy? Направете си услуга и преминете към хостинг на SiteGround WordPress (P.S. те ще мигрират вашия сайт безплатно).

Добре, но кажете, че не искате да превключвате уеб хост (все още). Какво можете да направите, за да ускорите сайта Bluehost, HostGator и GoDaddy?

Продължете да четете и разберете как …

Използвайте по-бърза тема на WordPress

Ако вашият сайт HostGator или GoDaddy или Bluehost WordPress е бавен, но не искате да превключвате уеб хост, тогава най-голямото подобрение на скоростта, което можете да направите, е да промените вашата тема на WordPress.

И използвайте a бърза тема на WordPress.

бързи теми за WordPressВижте моята колекция от най-бързи теми за WordPress

Темата на WordPress, която вашият сайт използва, има огромно влияние върху скоростта на вашия сайт. Защо?

Много теми на WordPress са лошо кодиран и ела раздут с десетки ресурси (изображения, CSS и javascript), които могат да забавят вашия уеб сайт.

Ако вашата тема предлага всяка функция под слънцето, е раздута със скриптове и ресурси и идва с много нискокачествен код, скоростта на уебсайта ви ще пострада.

Дума на предпазливост, преди да инсталирате нова тема.

Темите са лесни за инсталиране и използване. Но промяната на тема не е въпрос само на щракване върху бутон, почти гарантирано ще обърка външния вид, оформлението и дори функционалността на вашия сайт.

Всъщност е по-лесно да преминете към по-бърз уеб хост и да извлечете ползите от това, отколкото да превключите темата на WordPress.

Първо трябва да опитате това, но ако все пак искате да продължите напред и да превключвате теми, тогава ето урок как безопасно да превключвате теми.

Използвайте приставка за кеширане

кеширане е механизъм, съхраняващ данни във временна памет, който съхранява копие на статични уеб страници. Тъй като сървърът не се пингва за всяка заявка всеки път, кеширането намалява натоварването на сървъра и осигурява по-бързи скорости.

Ако вече не използвате кеширане, тогава настройте кеширането е гарантиран начин за ускоряване на WordPress както и подобряване на потребителското изживяване. Плюс това всички знаем, че Google обича по-бързи сайтове, така че кеширането също подобрява SEO класирането.

WP Rocket е премиум приставка за кеширане на WordPress, която е лесна за настройка и е изключително ефективна при ускоряване на времето за зареждане на вашия уебсайт. Това струва само 49 долара годишно и това е инструментът за кеширане, който използвам и препоръчвам.

фейсбук анкета за приставкиWP Rocket е най-високо оцененият Caching Plugin в повечето анкети

WP Rocket е много лесна за стартиране и се предлага с всички задължителни функции: Предварително зареждане на кеш, Кеширане на страници, Предварително зареждане на Sitemap, GZIP компресия, Кеширане на браузър, Оптимизация на базата данни, Оптимизация на шрифтове на Google, Мързеливи изображения, Минимизиране / Съединяване на HTML, JavaScript и CSS файлове, както и много повече.

Ето моето ръководство за това как да конфигурирате WP Rocket с препоръчителни настройки.

WP Супер кеш и WP най-бързият кеш са два други приставки за кеширане, които можете да използвате. Те са и двете безплатни. Ето сравнение на приставки за кеширане.

Използвайте плъгин за оптимизиране на изображението

Изображенията са важна част от дизайна на вашия уеб сайт, тъй като ангажират потребителите, когато идват на вашия сайт, и задържат потребителите да не напускат вашия сайт.

Но ако изображенията, които използвате, не са оптимизирани, тогава те биха могли да ви наранят повече, отколкото да ви помогнат.

wordpress оптимизация на изображениетоВижте ръководството на Google за оптимизация на изображенията

Когато запазвате изображение, трябва да сте сигурни, че сте използвайте правилния формат на изображението.

.PNG създава изображения с по-високо качество и по-голям размер и се използва главно за графика, лога, илюстрации, икони или когато се нуждаете от фон, за да бъде прозрачен.

.JPG се използва главно за снимки и по-добрият баланс между качество и размер на файла обикновено прави JPG по-подходящи за интернет.

След това трябва да го направите компресирайте и преоразмерявайте вашите изображения.

Добрата новина е, че има куп наистина страхотни WordPress многофункционални приставки за оптимизиране на изображения можете да използвате за автоматизиране на процеса на оптимизиране на изображения.

Ето два пълни приставки, които препоръчвам:

optimole плъгин

Optimole взема вашите изображения и ги оптимизира автоматично за вас в облака.

 • Използва компресия със загуба и без загуби.
 • Оптимизира изображенията в облака, след това оптимизираните изображения се сервират чрез CDN, който ги кара да се зареждат бързо).
 • Избира правилния размер на изображението за браузъра и прозореца на посетителите.
 • Използва мързеливо зареждане за показване на изображенията.

плъгин с къс пиксел

ShortPixel автоматично оптимизира вашите изображения в облака.

 • Използва компресия с загуба, гланц и без загуби.
 • Оптимизира изображенията в облака, след това оптимизираните изображения се сервират чрез CDN, който ги кара да се зареждат бързо).
 • Позволява ви да преобразувате PNG в JPG автоматично.
 • Може да създава WebP версии на вашите изображения.

Най-важното при избора на плъгин за оптимизиране на изображения е да изберете такъв, който оптимизира и компресира изображения в облака. Защото това намалява натоварването на вашия сайт.

Използване на мрежа за доставяне на съдържание (CDN)

А мрежа за доставка на съдържание (CDN) взема всички статични активи на вашия уебсайт (изображения, CSS, JavaScript) и ги доставя на сървър, който е географски по-близо до мястото, където посетителят осъществява достъп до вашия сайт. Това намалява времето за изтегляне.

какво е cdn

Съхранявайки статичните си активи в географски разпределена мрежа от оптимизирани сървъри, можете значително да намалите времето за зареждане на страницата и закъсненията.

Най-популярният и лесен за CDN там е Cloudflare.

Всички планове на SiteGround идват с безплатно Cloudflare CDN и лесен достъп до всички други функции за скорост и сигурност, предоставени от Cloudflare. Bluehost и HostGator, но не и GoDaddy, също идват с Cloudflare вграден директно във вашия хостинг акаунт.

Използвайте най-новата версия на PHP 7

Връзката на WordPress се захранва от MySQL и PHP. MySQL е системата за управление на базата данни, а PHP е скриптовият език от страна на сървъра. PHP е много важен за WordPress, използва се в ядрото / бекенда и в плъгини и теми.

PHP 7 е най-новата версия и има значителни подобрения по отношение на скоростта, производителността и сигурността. PHP 7.2 официално е посочен като препоръчително изискване за стартиране на WordPress и вашият WordPress хост трябва използвайте поне PHP 7 или по-висока версия, тъй като се предлага с множество предимства за скорост, производителност и сигурност.

версия за WordPress phpPHP 7.3 може да се справи с 3 пъти повече заявки / сек от PHP 5.6 (източник: kinsta.com)

Ако вашият хостинг доставчик не предлага PHP 7, тогава е време да помислите за смяна на уеб хост. Хубавото е, че можете да промените PHP версиите с едно щракване (и не е необходима друга конфигурация и ще видите незабавно увеличение).

Ето как да промените PHP версията на Bluehost, HostGator и GoDaddy.

 • https://my.bluehost.com/hosting/help/php-version-selection-php-config
 • https://www.hostgator.com/help/article/php-configuration-plugin
 • https://www.godaddy.com/help/view-or-change-your-php-version-in-web-and-classic-hosting-3937

Конфигурирайте настройките на WordPress

Обичам WordPress, защото той е наистина мощен и лесен за използване. Но зад кулисите се случват много неща, а WordPress идва с множество настройки, скриптове и функции, които създават HTTP заявки, заемат ресурси, които не са ви необходими. тези функциите и протичащите процеси могат да се забавят вашия сайт.

Например, извън кутията, WordPress зарежда емоджи на всяка една страница на вашия сайт. Деактивирайки емоджи, този скрипт вече няма да се зарежда и в резултат това ще намали общия ви брой HTTP заявки и размера на вашата страница.

оптимизация на производителността на wordpress

Деактивиране на несъществени настройки нямате нужда от това ще намалите общия ви брой HTTP заявки и размера на вашата страница, което в замяна повишава скоростта и производителността.

Има куп добри и лесни за използване WordPress плъгини за оптимизиране на производителността:

 • Perfmatters (Платен плъгин от $ 24.95 / година)
 • Изчисти (безплатен плъгин)
 • WP Disable (Безплатен плъгин – но не е актуализиран за WordPress 5.0)

Ръководства за това как да конфигурирате тези приставки можете да намерите на съответните им страници за изтегляне.

Деактивирайте pingbacks, trackbacks и ограничете ревизиите

Pingbacks и trackbacks са дистанционни известия за връзка които предупреждават други сайтове на WordPress, които сте свързали с тях, и обратно, други сайтове са свързани с вас.

Това може да звучи като полезна функционалност, но не е така. Защото това поставя много заредете ресурсите на вашия сървър, тъй като „pinging“ генерира заявки от WordPress.

Освен това Pingbacks и trackbacks са широко злоупотребяван за спам и при насочване към уебсайтове с DDoS атаки.

пингбакове и връщания

Трябва да изключите pingbacks и trackbacks в Settings → Discussion. Просто премахнете отметката от „Опит за уведомяване за всички блогове, свързани с статията“ и „Разрешаване на известия за връзки от други блогове (пингбакове и проследяване) за нови статии“, и това ще ви помогне да ускорите WordPress още няколко.

WordPress идва с вграден контрол за ревизия за всички публикации или страници, които създавате. Това е добра характеристика, но може да доведе до ненужно подуване във вашата база данни на WordPress.

Когато пишете, редактирате и актуализирате съдържание, WordPress създава много запазени версии. Ограничаване на броя на ревизиите които могат да се съхраняват на публикация или страница, ще изчистят пространството във вашата база данни.

WP Revision Control е безплатен плъгин, който ви позволява да определите броя на ревизиите, запазени за публикации и страници. Ограничаването на ревизиите до нещо като 5 ще попречи на ревизиите да не излизат от употреба, особено ако правите много актуализации.

Разбийте коментарите на няколко страници

Получаването на коментари от ангажирани потребители на публикации в блогове е добро нещо, но твърде много коментари на дадена страница ще направят зареждането на страницата по-бавно, и това е лошо нещо.

Решението е да разбиете или пагинирате коментарите на няколко страници. И това е лесно да се направи в WordPress:

разбийте коментарите на страници

В своя администратор на WordPress отидете на Настройки → Дискусия и проверете опцията „Разбиване на коментари на страници“. След това трябва да въведете броя на коментарите, които искате на всяка страница (например 5), и как искате да ги покажете (например по-нови за по-стари).

Как да ускорите WordPress: приключване

как да ускорите wordpress на бавни сайтове на bluehost hostgator godaddy

Преминаването към по-бърз уеб хост често е най-бързият и лесен метод за ускоряване на бавен WordPress сайт на Bluehost, HostGator и GoDaddy.

Но ако това не е възможно и трябва да останете с текущия си уеб хост, тогава тази публикация в блога очертава набор от техники и инструменти за оптимизация, които можете да приложите, за да ускорите WordPress.

Послепис Ако сте се преместили на по-бърз уеб хост, тогава можете да публикувате вашите преди и след подобряване на скоростта в коментарите …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map