Как да се регистрирате с хостинг InMotion (и как да инсталирате WordPress)?

Ето, ще ви преведа как да се регистрирате с InMotion хостинг, и как да инсталирате WordPress на InMotion хостинг. Това ще ви помогне да направите първата стъпка към хостинг и създаване на вашия уебсайт или блог с тях.


как да се регистрирате с inmotion хостинг и как да инсталирате wordpress на inmotion хостинг

InMotion хостинг е една от най-уважаваните и надеждни хостинг услуги, а освен това е и една от най-старите. В миналото имах добър опит с тях и можете да прочетете ревюто ми за InMotion тук.

за уеб хостинг с InMotion хостинг е много лесен и лесен за правене и е още по-лесно.

Как да се регистрирате с хостинг InMotion

Първо, нека ви преведа как се регистрирате с InMotion.

Стъпка 1. Изберете вашия хостинг план

www.inmotionhosting.com и изберете плана искате да използвате.

как да се запишете с хостинг на инмоции

Стъпка 2. Изберете името на вашия домейн

Изберете, ако искате регистрирайте домейн име с хостинг InMotion, или ако сте вече имат домейн име, което искате да използвате.

Стъпка 3. Конфигурирайте хостинг плана си

Изберете коя център за данни сървъри, които искате да използвате. един Източното крайбрежие на САЩ (ако сте в Европа, изберете това) или Западното крайбрежие на САЩ (ако сте в Азиатско-Тихоокеанския регион, изберете това).

Изберете дали искате хостинг на InMotion предварително инсталирайте WordPress (или Joomla, PrestaShop или BoldGrid) за вас.

Стъпка 4. Създайте хостинг акаунта си

Въведете своя имейл адрес и щракнете върху продължение.

Стъпка 5. Попълнете данните си за акаунта

Попълнете вашето име, адрес и данни за контакт и изберете предпочитания от вас начин на плащане.

InMotion хостинг приема плащания с кредитни карти (Visa, MasterCard, American Express и Discover), както и плащане чрез чек и паричен превод.

На следващо място, прегледайте поръчката си и накрая изпратете поръчката си – и сте готови!

На следващо място ще ви преведа как инсталирате WordPress на InMotion.

Как да инсталирате WordPress на хостинг InMotion

Абсолютният най-лесен начин за инсталиране на WordPress на InMotion хостинг е поставете WordPress предварително инсталиран, когато се регистрирате с InMotion (което обясних).

Но също така можете да инсталирате WordPress, след като сте се регистрирали, като използвате инсталационна програма, наречена Softaculous.

Как да инсталирате WordPress на InMotion с помощта на Softaculous

 • Етап 1. Влезте в хостинга си InMotion Панел за управление на акаунти (AMP).
 • Стъпка 2. Под името на акаунта ви, кликнете върху бутона cPanel. След това ще бъдете пренасочени и автоматично ще влезете в cPanel. Алтернативно можете да получите достъп до cPanel през адресната лента на браузъра си, като въведете domainname.com/cpanel (заменете domainname.com с действителното си име на домейн).

инмоция хостинг cpanel

 • Стъпка 3. Щракнете върху Softaculous връзка, който се намира в секцията Софтуер / Услуги.
 • Стъпка 4. Кликнете върху WordPress икона.
 • Стъпка 5. Щракнете върху Бутон за инсталиране.
 • Стъпка 6. Попълнете подробности за инсталиране (виж по-долу) и след това щракнете върху бутона Инсталиране в долната част на страницата.

inmotion хостинг на wordpress softaculous

 • Стъпка 7. Сега ще бъдете отведени на страница с настройки за вашия WordPress сайт. Тук преглеждам всяка от настройките, една по една:
  1. Изберете протокол. Изберете от кой от предоставените протоколи вашият уебсайт WordPress трябва да бъде достъпен от. Например използвам HTTPS: // WWW.websitehostingrating.com
  2. Изберете домейн. Изберете името на домейна, на което искате да инсталирате WordPress, от падащото поле
  3. Инсталиране в директория. Оставете това празно, за да се инсталира директно в домейна. Ако инсталирате в подпапка на вашия сайт, въведете името на папката. Например, ако въведете име на папка, тогава WP ще бъде инсталиран: website.com/folder-name.
  4. Име на сайта. Името на вашия сайт за WordPress.
  5. Описание на сайта. Описанието или „таглин“ за вашия WordPress сайт.
  6. Активиране на мултисайта (WPMU). Уверете се, че това поле не е отметнато, тъй като не искате WPMU (Multiuser) да е активиран.
  7. Потребителско име на администратор. Въведете потребителско име за вашето вход в WordPress Dashboard.
  8. Административна парола. Въведете парола за вход в WordPress Dashboard.
  9. Администраторски имейл. Въведете имейл адрес за вашето вход в WordPress Dashboard.
  10. Избери език. Изберете на какъв език искате да инсталирате вашата WordPress платформа. Списъкът с поддържани езици е доста голям и най-вероятно там ще намерите родния си език
  11. Ограничете опитите за влизане (Loginizer). Активирайте тази отметка, тъй като искате инсталиран приставката „Ограничете опитите за влизане“, тъй като повишава сигурността на вашия уебсайт WordPress
  12. Изберете тема, която да инсталирате. Изберете никой, освен ако не искате да използвате тема на WordPress от падащото меню.
  13. Разширени опции. Тук можете да преименувате името на базата данни и префикса на таблицата, но можете да оставите стойностите по подразбиране такива, каквито са.
  14. Инсталирай. Натиснете бутона за инсталиране и WordPress ще започне да се инсталира, след като сте готови, ще ви се покажат данните за вход (и също изпратете имейл до горния имейл адрес, който сте номинирали)

  Това е всичко. Сега знаете как да се регистрирате с InMotion хостинг и знаете как да инсталирате WordPress на InMotion хостинг. Сега зависи да отидете и да създадете и стартирате своя уебсайт, блог или онлайн магазин.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map