Parhaat online-resurssit naisille, jotka haluavat oppia koodaamaan

Vaikka olemme vihdoin alkaneet nähdä pienen muutoksen, ei ole kiistatonta, että monet naiset uskaltavat päästä sisään STEM (tiede, tekniikka, tekniikka ja matematiikka) -teollisuudelle. Täällä olen koonnut parhaat .


Älä usko minua? Katso nämä yllättävät tilastot naisista teknologiamaailmassa:

 • Naiset omistavat vain 5% uusista yrityksistä
 • Piilaakson johtavista tehtävistä 11% kuuluu naisille
 • Vain 25 prosenttia tietojenkäsittelytehtävistä kuuluu naisille
 • Vain 3% naisista väittää, että tekniikan ura oli heidän ensimmäinen valinta

Ja tämä on vasta alku.

Asia on kuitenkin se, että naiset ovat yleensä parempia kehittäjiä kuin miehet. Vuonna 2016 tehty tutkimus, joka koski yli 3 miljoonaa Githubin vetämispyyntöä, osoitti sen Naisten vetohakemuksista hyväksyttiin 79%, miesten seuraamalla klo 74,6% – mutta vasta kun sukupuolta ei paljastettu.

Tässä tutkimuksessa todetaan edelleen, että sukupuoleen kohdistuvaa puolueellisuutta esiintyy avoimen lähdekoodin ohjelmoinnissa, koska kun sukupuoli oli tunnistettavissa käyttäjän julkisessa profiilissa, naisten hylkäämisten määrä kasvoi huomattavasti.

Vaikka en väitä olevansa asiantuntija sukupuolten tasa-arvon suhteen, en myöskään halua toimittaa luetteloa syistä, miksi naiset eivät ole yhtä yleisiä tech-maailmassa, sanon, että epäselvä epätasapaino on olemassa. Loppujen lopuksi numerot eivät valehtele.

Mutta se voi muuttua antamalla naisille lisää mahdollisuuksia liittyä teknologiamaailmaan ja menestyä heidän miehenä vastaavina. Itse asiassa jokainen nainen, joka haluaa oppia koodaamaan, voi nykyään, kunhan hän tietää minne mennä hioa taitojaan.

Olitpa nainen, joka haluaa muuttaa uraa, vai nuori tyttö, joka haluaa oppia muutamia koodaustaitoja, olen saanut sinut suojaamaan. Katso tätä hämmästyttävää resurssien roundup suunniteltu auttamaan naista murtamaan esteet ja pääsemään teknologiamaailmaan haluamallaan tavalla.

Resurssien luettelo naisille, jotka haluavat oppia koodaamaan

Parhaat online-resurssit naisille, jotka haluavat oppia koodaamaan

Jotta asiat olisivat sinulle helpompaa. Olen jakanut jokaisen resurssin erillisiin luokkiin, joten voit löytää juuri etsimäsi.

Koulutus paikan päällä

1. Ada Developers Academy

ada-kehittäjien akatemia

Ada Developers Academy on edistyksellinen ja erittäin valikoiva koulutusohjelma, joka sijaitsee Seattlessa, Washingtonissa ja joka palvelee naisia ​​ja sukupuolten välisiä ihmisiä, jotka haluavat tulla ohjelmistokehittäjiksi..

Sponsoroimalla sponsoreita intensiivisen luokan ja teollisuuden harjoittelukokemuksen rahoittamiseen (opetus on ilmainen), Ada opettaa naisille Ruby-, Rails-, HTML-, CSS-, JavaScripti-, Git- ja Source Control -sovelluksia..

2. Tytöt, jotka koodittavat

tytöt, jotka koodittavat

74% nuorista tytöistä ilmaisee kiinnostusta STEM-aloihin ja tietotekniikkaan. Ja silti, kun on aika päättää, mitä opiskella ja mikä ura valita, tapahtuu jotain ja monet valitsevat toisen polun. Girls Who Code oli suunniteltu katkaisemaan sykli ja antamaan nuorille tytöille taidot ja itseluottamus siirtyä eteenpäin teknisen uransa kanssa.

Ne tarjoavat koulun jälkeen klubeja ala-asteisiin tytöihin, jotta he voivat alkaa oppia perusteet ja kehittää rakkautta koodaukseen. Keskiasteen ja keskiasteen tytöille on erikoistuneita kesäleirejä, jotka opettavat koodausta ja altistavat tytöt potentiaalisiin teknisiin töihin, joista he voivat olla kiinnostuneita..

3. Hackbright Academy

hackbright-akatemia

Yrittäessään auttaa naisia ​​tulemaan suuriksi ohjelmoijiksi, Hackbright Academy tarjoaa 12 viikon nopeutetun koulutuskurssin, joka sisältää sekä perinteisen luokan sisäisen kurssityön että yksilöllisen projektityön ohjelmistosuunnittelun perusteelliseksi ymmärtämiseksi.

4. ÄitiKooderit

mothercoders

MotherCoders on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on suunniteltu auttamaan äidejä murtautumaan tekniikkamaailmaan, jotta he voivat luoda vankan uran itselleen. Osa-aikatyön, 9 viikon koulutusohjelman (sisältyy paikan päällä tapahtuvaan lastenhoitoon) avulla MotherCoders pyrkii auttamaan koulutusohjelmiin pääsyä saavuttavia henkilöitä palaamaan työvoimaan, edistämään uransa tai nopeuttamaan aloittamista.

5. Tyttö kehittää sitä

tyttö kehittää sitä

Tyttökehitys Se on toinen voittoa tavoittelematon organisaatio, joka kattaa 62 Yhdysvaltojen kaupunkia ja tarjoaa naisille kohtuuhintaisia ​​tapoja oppia verkko- ja ohjelmistokehitystä. Henkilökohtaisten luokkien ja yhteisötuen avulla Girl Develop It toivoo voivansa lisätä naisten luotettavuutta rakentaa omia verkko- ja mobiilisovelluksiaan..

Online-koulutus / kurssit

1. Skillcrush

skillcrush

Skillcrushilla otat erityisiä verkkokursseja sen perusteella, mitä haluat oppia. Opi esimerkiksi verkkokehitys, edistyksellinen WordPress, verkkosuunnittelu, data-analyysi ja jopa Internetin copywriting.

Vaikka koulutusohjelmat eivät rajoitu pelkästään naisten koodaamiseen (noin 25% opiskelijoista on miehiä), koulutusohjelmat suunniteltiin auttamaan naisia ​​pääsemään unelmiensa teollisuuteen.

2. Kiskotytöt

kiskot tytöt

Rails Girls on online-lähde naisille, jotka haluavat oppia lisää tekniikasta ja kuinka rakentaa ideoitaan. Opi perusohjelmointi, luonnostelu ja prototyyppien laatiminen. Lisäksi voit käyttää online-verkkooppaita, -materiaaleja ja -työkaluja, joiden avulla saat ideasi käytöstä ja tapahtumistiedot, jotta voit tavata samankaltaisia ​​naisia, jotka haluavat murtautua tekniikkamaailmaan..

Oppaat

Koodausohjeiden löytäminen Internetistä on yhtä helppoa kuin nopean Google-haun suorittaminen. Toisin sanoen, olen tehnyt asioita hiukan helpommaksi jakamalla sinulle joitain opetusohjelmia, jotta sinun ei tarvitse itse pestä verkkoa:

1. CSS-oppaat

Etsitkö muutamia oppaita auttamaan sinua CSS-taitojesi suhteen? Tripwire on pyöristänyt joitain hyödyllisimpiä CSS-opetusohjelmia, jotta voit työskennellä verkkosivujen muotoilussa ja asetteluissa. Jokainen opetusohjelma on luonteeltaan erityinen, joten etsi vain tarpeitasi vastaava ja tarkista se.

2. Code Conquest -koodiopetus

Tutustu yleisimmin käytettyihin verkkosivustojen kieliin, kuten HTML, CSS, JavaScript ja PHP, Code Conquestin ilmaisten koodiohjeiden ansiosta. Nämä oppaat eivät ole suunniteltu tarjoamaan sinulle täydellistä koulutusta yhdestäkään aiheesta, mutta voivat auttaa sinua päättämään, onko kyseinen kieli sinulle oikea valinta.

3. CodeAcademy

CodeAcademy ei ole erityisesti suunnattu naisille, mutta se on yksi suosituimmista paikoista oppia koodaamaan. Liity miljoonien ihmisten joukkoon oppimaan HTML-, CSS-, JavaScriptiä, jQuery-, PHP-, Python- ja Ruby-palveluita – kaikki ilmaiseksi.

4. Code Avengers

Code Avengers vie opetusohjelmat seuraavalle tasolle tekemällä niistä vuorovaikutteisia ja hauskoja. Vaikka taas ei ole suunnattu erityisesti naisille, on vielä paljon opittavaa, kuten pelien, sovellusten ja verkkosivustojen koodaaminen JavaScriptin, HTML: n ja CSS: n avulla. Tämä opetusohjelma on saatavana useilla kielillä, ja se kestää vain 12 tuntia.

5. Khan-akatemia

Khan Academy tarjoaa ihmisille, jotka haluavat oppia koodaamaan vaiheittaiset video-oppaat piirustusten, animaatioiden ja pelien ohjelmoinnista. Tai voit oppia luomaan verkkosivuja HTML: n ja CSS: n avulla.

Hiljaiset kanavat / podcastit / videot

Tässä on eräitä parhaimmista Slack-kanavista, podcasteista ja videoista naisille, jotka haluavat oppia koodaamaan.

1. Naisten hitaat kanavat tech-maailmassa

Jos tunnet Slack-viestintätyökalun ja haluat olla yhteydessä muihin tekniikan alan naisiin, harkitse liittymistä mihin tahansa näistä suosituista Slack-kanavista:

 • Women in Technology: yli 800 jäsenellä ja tervetulleella ketään taitotasosta riippumatta, voit puhua muiden naisten kanssa, jotka kirjoittavat koodia, testaavat ohjelmistoja, suunnittelevat grafiikkaa ja paljon muuta.
 • #FemaleFounders: ota yhteyttä uusien, vakiintuneiden ja haluttavien teknologiayritysten perustajien kanssa jakaa ideoita ja löytää ratkaisuja ongelmiin. Toisilta yrittäjiltä oppiminen helpottaa hankalin ja joskus yksinäisen tekniikkamaailman ohjaamista – etenkin naisena.
 • Naissuunnittelijat: Jaettu kolmeen joukkueeseen: varhainen ura, keskitason ura ja vakiintunut ura. Tämä Slack-kanava yhdistää sinut samankaltaisten ihmisten kanssa ja ilmoittaa sinulle tulevista tapahtumista ja resursseista uran edistämiseksi.

2. Naisten perustajien podcastit

Tutustu tähän parhaiden podcastien rounduppiin naisille, jotka haluavat murtaa muotin ja tulla omien startup-yritysten perustajiin:

 • Y Combinatorin Startup School Radio: oppi aiemmilta perustajilta tai sijoittajilta esimerkiksi oman yrityksen perustamisesta, rahoittamisesta ja skaalaamisesta.
 • Girlboss Radio: jokainen podcast on haastattelu menestyvästä naisesta, joka on tehnyt merkinnän yritysmaailmassa. Ota selvää kuinka he tekivät sen ja mitä he oppivat matkan varrella.
 • Hän teki sen omalla tavallaan Amanda Boleynin kanssa: kuule parhaista naisyrittäjistä ja kuinka he tekivät asiat omalla tavallaan.
 • SheNomads: Jos haluat päästä teknologiamaailmaan, työskennellä etäyhteyden kautta ja matkustaa ympäri maailmaa, tämä on podcast sinulle.
 • Naisten langaton MADWomen-podcast: tämä podcast keskittyy mobiili- ja digitaalimaailman naisiin. Opi poikkeuksellisista naisjohtajista, selvitä, mitä menestymiseen tarvitaan, ja anna itsellesi mahdollisuus hallita omaa elämääsi kertoimista huolimatta.

3. Naisten koodereiden videon soittolistat

Jos haluat mieluummin katsoa videosisältöä kuin kirjoitettua tekstiä, tutustu tähän luetteloon hyödyllisistä videosoittolistoista, jotka on suunniteltu auttamaan sinua kaikissa koodaustarpeissa:

 • CodePath: ohjelmistosuunnittelu on jatkuvasti muuttuva ala, mikä tarkoittaa, että jos olet vasta aloittamassa, se voi olla vaikea pysyä ajan tasalla. Löydä mentorit, opi uusia taitoja ja löydä projekteja, jotka tekevät koodaustaidoidesi hiomista helpommaksi ja hauskemmaksi.
 • WomenWhoCode: Tämä voittoa tavoittelematon videoluettelo auttaa inspiroimaan naisia ​​huippuosaamiseen teknisessä urallaan. Yli 50 000 jäsentä 20 maassa (ja ylpeilee yli 3 000 maailmanlaajuisella tapahtumalla) on tämä paikka, jossa tarvitset vähän itseluottamista ja paljon tietoa.
 • Coding Blonde: Coding Blondin takana oleva luoja aloitti tämän YouTube-kanavan aikana, kun hän oppi koodaamaan ja havaitsi sen olevan pelottava kaikkien stereotypioiden ansiosta.

yhteisöjen

Eri puolilla maailmaa on niin monia yhteisöjä, jotka yhdistävät tekniikan maailmassa naisia, jotka haluavat oppia muilta. Tässä on muutama parasta aloittamiseen:

1. Facebook-ryhmät

Naiset tekniikassa

naiset tekniikassa

Tämä Facebook-ryhmä on tarkoitettu kaikille naisille, jotka haluavat puhua tekniikkaa. Sen tarkoituksena on osoittaa ihmisille, että he voivat saavuttaa unelmansa riippumatta siitä, mitä esteitä edessään on, ja jopa yhdistää sinut heidän podcastiin Women in Tech.

Global Tech Women

globaalin teknologian naiset

Ota selvää uusimmista tapahtumista teknologiamaailmassa ja liity keskusteluihin myös omien tarinoidesi mukaan. Lisäksi saat lisätietoja tulevista tapahtumista, joita Global tech Women järjestää, jotta voit osallistua ja edistää teknistä uraasi.

2. Twitter-luettelot ja keskustelut

Katso fempirestä kattava luettelo naisista ympäri maailmaa tekniikan alalta, jota sinun tulisi seurata. Lisäksi Women in Tech Chat on loistava lähde inspiraatiolle, ideoiden jakamiselle ja keskusteluille.

Haluatko luettelon Twitterin tai Instagramin hashtageista? Girl Knows Tech tekee hienoa työtä pyöristämällä tekniikan maailmassa naisille eniten käytetyt hashtit.

Tässä on joitain suosikkeistani:

 • #womenintech
 • #femalefounders
 • #womenwhocode
 • #codegoals
 • #womeninbiz

Tietenkin, tämä on vasta alku. Mutta muiden tekniikan naisten löytäminen seuraamaan sinua (ja päinvastoin) on paras tapa rakentaa oma yhteisösi, johon voit luottaa ongelmien ratkaisemiseen, inspiraation ja uusien ideoiden jakamiseen.

3. Tapahtumat

Jos haluat osallistua tapahtumiin verkostoitumaan tekniikan alan muiden kanssa, tarkista nämä seuraavan kerran, kun haluat tehdä työmatkan:

 • Grace Hopper -juhlat: liittyä maailman suurimpaan naisteknologien kokoonpanoon. Rekisteröidy puhujana tai vapaaehtoisena tai vain osallistu ja nauti ilmapiiristä.
 • Sukupuoleen liittyvä huippukokous: Tämä huippukokous on omistettu selvittämään, miksi sukupuoleen kohdistuva puolue esiintyy tiede- ja teknologiamaailmassa, ja miten sen voittamaan.
 • Tapia-konferenssi: Tämän konferenssin tavoitteena on mainostaa ja juhlia tietokoneen monimuotoisuutta. Se pyrkii tunnistamaan monimuotoisuuden olemassaolon, yhdistämään ihmiset ja luomaan yhteisöjä, jotka ulottuvat konferenssin ulkopuolelle, saamaan neuvoja alan johtavilta ammattilaisilta ja saamaan inspiraatiota muiden menestyksestä..
 • Women Startup Challenge: Jos yrityksesi tarvitsee rahoitusta, osallistu Women Startup Challenge -sovellukseen ja korota ideasi nähdäksesi onko joku valmis rahoittamaan mitä sinulla on tarjottavanaan.

Lopulliset ajatukset

Lopulta on monia resursseja naisille, jotka haluavat oppia koodaamaan. Luokan sisäisistä koulutusohjelmista verkkokursseihin, videosisältöön ja podcasteihin tapahtumiin ja yhteisöryhmiin, siellä ei ole mitään, joka voi estää sinua pääsemästä tekniikan maailmaan ja saavuttamaan unelmiesi.

Älä anna stereotypioiden ja sukupuoleen kohdistuvan puolueellisuuden estää elämääsi. Ota hallinta, tee suunnitelma ja seuraa. Maailma tarvitsee enemmän naiskoodereita.

Joten, jos sinulla on halu ja halu päästä teknologiateollisuudelle, tutustu näihin resursseihin ja aloita heti. Jos sinulla on jotain, saatat inspiroida enemmän naisia ​​seuraamaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map