21 parasta Chrome-laajennusta opiskelijoille (ja opettajille)

Tässä on kuratoitu kokoelma 21 parasta ja ilmaista Google Chrome -laajennukset opiskelijoille auttaa käyttämään selaimesi voimaa tullaksesi paremmaksi ja tehokkaammaksi opiskelijaksi.


Suurin osa nykyaikaisesta opiskelijatyöstä tehdään selaimen sisällä. Jos olet yliopistossa tai yliopistossa, mahdollisuudet ovat suurin osa työstäsi ja opiskelu tapahtuu myös selaimessa.

Tässä artikkelissa opastan sinut läpi joitain parhaat Chrome-laajennukset, jotka jokaisella opiskelijalla on oltava. Jotkut näistä auttavat sinua entistä tuottavampana; jotkut auttavat sinua estämään virheitä kirjoittaessasi.

Kaikkien näiden Google Chrome -laajennusten asennus on ilmaista, ja sovelluksia on erittäin helppo käyttää.

parhaat google-kromilaajennukset opiskelijoille ja opettajille

Kielioppi & Oikeinkirjoituksen työkalut

Grammarly

kieliopin kromilaajennus

Grammarly on edistynyt kieliopin tarkistustyökalu, joka testaa kirjoitustasi satojen kielioppivirheiden varalta.

ilmainen versio tämän sovelluksen auttaa sinua estää kielioppivirheet useimmissa kirjoituksissa. Parasta tässä laajennuksessa on, että se toimii melkein kaikilla verkkosivustoilla, kuten Gmailissa, Google-dokumenteissa jne. Toisin kuin useimmat muut kielioppityökalut, se antaa sinulle mahdollisuuden valita kirjoittamasi englannin kielen – brittiläinen tai amerikkalainen.

premium-versio Tämän sovelluksen avulla voit tarkistaa kielioppivirheiden lisäksi myös tarkistaa tekstin plagiointi. Se auttaa myös asettamaan sävyn kirjoittamisellesi ja ehdottaa muutoksia vastaavasti.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarly-for-chrome/kbfnbcaeplbcioakkpcpgfkobkghlhen

LanguageTool

languagetool kromipidennys

Vaikka Chromen sisäänrakennettu oikeinkirjoituksen tarkistus voi auttaa korjaamaan joitain oikeinkirjoitusvirheitä, se ei ole varustettu auttamaan sinua kielioppivirheiden korjaamisessa. LanguageTool auttaa sinua korjata kielioppivirheet yli 20 eri kielellä.

Se toimii melkein kaikilla sivustoilla, mukaan lukien sosiaalinen media ja sähköpostilaatikot. LanguageTool korostaa korjaamista tarvitsevaa tekstiä ja antaa sinun korjata kielioppivirheet yhdellä napsautuksella. Se merkitsee tekstissä sekä kirjoitusvirheet että kieliopilliset virheet.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spell-checker/oldceeleldhonbafppcapldpdifcinji

GrammarBase

grammarbaasi kromipidennys

GrammarBase on ilmainen kieliopin tarkistustyökalu, joka tarkistaa kaiken välimerkistä tyyliin. Se voi auttaa sinua korjata kieliopilliset virheet kirjoittaessasi yhdellä napsautuksella. Se tarkistaa myös tekstin plagiointia vastaan.

Paras osa tässä kieliopin tarkistimessa on, että se on täysin ilmainen eikä vaadi päivityksiä uusien ominaisuuksien avaamiseksi. Se toimii melkein kaikilla verkkosivustoilla, kuten Gmailissa ja Facebookissa.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarbase-web-grammar-c/plklmneddckmpnnkjldofmaegchjmoea

Omat kieliopini

kieliopin tarkistuskromin laajennus

Omat kieliopini on ilmainen kieliopin tarkistustyökalu, joka voi auttaa sinua korjaa kieliopin perusvirheet. Se toimii melkein kaikilla verkkosivustoilla ja mahdollistaa kielioppivirheiden korjaamisen yhdellä napsautuksella tai kahdella.

Se myös tarkistaa oikeinkirjoituksen virheitä ja ehdottaa korjauksia, joita voit käyttää yhdellä napsautuksella.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/my-grammar-check/ecpbljknammclncihheaiehdahccgmnk

Inkivääri

inkivääri kromipidennys

Inkivääri on yksi suosituimmista kieliopin tarkistustyökaluista Internetissä. Sen avulla voit Korjaa kielioppivirheet yhdellä napsautuksella. Se auttaa myös pääsemään ehdotuksia selkeydeksi ja lauseiden sanamuotoa varten.

Sen avulla voit myös Kääntää teksti yhdellä napsautuksella. Gingerin ilmaisen version avulla voit korjata melkein kaikki kirjoituksen perusvirheet Internetissä. Se toimii Gmailissa, Google Docsissa, Facebookissa, Redditissä ja melkein kaikissa muissa sivustoissa.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spelling-chec/kdfieneakcjfaiglcfcgkidlkmlijjnh

Plagiointia

ProWritingAid

pro kirjoitusapu kromi laajennus

ProWritingAid on ilmainen työkalu, joka tarkistaa kirjoitettasi kieliopin virheitä ja tarjoaa ehdotuksia kirjoitustyyliisi parantamiseksi. Sen avulla voit estää virheitä ja tehdä kirjoittamisesta vahvempaa. Sen mukana tulee myös plagioinnin tarkastaja.

Se toimii melkein kaikilla Internet-sivustoilla, mukaan lukien sähköpostilaatikot, Twitter ja muut suositut sivustot. Sen mukana tulee sisäänrakennettu tesaurus joka tarjoaa ehdotuksia kirjoittamisen parantamiseksi.

Kaikkia ehdotuksia voidaan käyttää yhdellä napsautuksella oikealta tekstistä, koska tämä laajennus korostaa tekstin automaattisesti, jota on tarpeen korjata tai parantaa.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/prowritingaid/npnbdojkgkbcdfdjlfdmplppdphlhhcf

Plagly

selvästi kromi jatko

Plagly on kieliopin ja plagioinnin tarkastaja. Se tarkistaa tekstisi tuhansia verkkosivuja vastaan ​​ja raportoi tekstin plagioivia kohtia. Se tarjoaa myös ehdotuksia kielioppivirheiden korjaamiseksi kirjoittaessasi.

Vaikka ensimmäiset toimet ovat ilmaisia, joudut maksamaan kohtuuhintaisen kuukausimaksun, jotta pääset käsiksi työkaluun ja käytät rajoittamatonta plagiointia..

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagly-plagiarism-checker/dhkdaobajijkikfmfhnebdocgfimnpag

Plagioinnin tarkastaja

plagioinnin tarkastaja kromi-laajennus

Plagioinnin tarkastaja on ilmainen kromilaajennus, joka tarkistaa tekstin plagiointia. Voit valita minkä tahansa kappaleen ja napsauttaa hiiren kakkospainikkeella valintaa tarkistaaksesi plagioinnin.

se on täysin ilmainen eikä vaadi maksamista täyden käyttöoikeuden saamiseksi. Vaikka se ei ole täydellinen työkalu plagioinnin tarkistamiseen, se on täysin ilmainen ja tarjoaa perustiedot plagiointia.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagiarism-checker-for-ch/pkgnahhgdacdodckgdpomajapacjhjbf

Lainausgeneraattorit

MyBib

Mybib-kromipidennys

MyBib on ilmainen viittausgeneraattori laajennus Google Chromelle. Tämä kromilaajennus neuvoo, onko lähde luotettava vai ei. Se auttaa myös luomaan viittauksia yli 9000 tuetun ennalta määritellyn lainaustyylin perusteella, mukaan lukien Chicago, MLA, APA, AMA ja Harvard.

Voit joko kopioi bibliografia leikepöydälle tai lataa se Word-asiakirjana. Se voi tehdä mitä EasyBib ja Cite This For Me tekevät ja tehdä sen paremmin. Suosittelen tätä laajennusta kahden muun vaihtoehdon yli.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/mybib-free-citation-gener/phidhnmbkbkbkbknhldmpmnacgicphkf

Mainitse tämä minulle

mainitse tämä minulle kromilaajennus

Mainitse tämä minulle luo automaattisesti verkkosivustojen viittauksia ja viittauksia asiakirjoihin, joissa on useita erilaisia ​​tyylejä, joista valita. Tyylit sisältävät Chicago, APA, MLA ja Harvard.

Se tekee kaiken vain napin painalluksella. Sen avulla voit luoda kauniita lainauksia, jotka näyttävät hyvältä ja ovat hyväksyttäviä akateemiseen käyttöön.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/cite-this-for-me-web-cite/nnnmhgkokpalnmbeighfomegjfkklkle

EasyBib

easybib-kromilaajennus

EasyBib on ilmainen Chrome-laajennus, joka viittaa verkkosivustoihin yhdellä napsautuksella ja se myös neuvoo uskottavuudesta mainituista verkkosivustoista. On paljon parempi luottaa EasyBibiin kuin arvaamiseen yksin.

Se voi kertoa, mitkä sitaatit ovat uskottavia ja joita voidaan käyttää ja joita sinun tulisi välttää, kuten rutto.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/easybib-toolbar/hmffdimoneaieldiddcmajhbjijmnggi

Sanakirja & Tesaurus

Google sanakirja

google sanakirja kromilaajennus

Google sanakirja on Googlen virallinen Chrome-laajennus, jonka avulla voit nähdä määritelmät suoraan Googlen virallinen sanakirja. Älä etsi enää sanoja Googlessa tarkistaaksesi niiden merkityksen tai oikeinkirjoituksen.

Voit joko napsauttaa kromilaajennuskuvaketta ja kirjoittaa / liittää sanan, jonka Google määrittelee. Tai voit kaksoisnapsauttaa sanaa missä tahansa sivun kohdalla, ja tämä laajennus näyttää merkityksen pienessä rivissä olevassa ponnahdusikkunassa.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-dictionary-by-goog/mgijmajocgfcbeboacabfgobmjgjcoja

Power Thesaurus

power thesaurus kromilaajennus

Power Thesaurus on ilmainen Chrome-laajennus, joka voi näyttää sinulle antonyymit ja synonyymit poistumatta verkkosivulta, josta löysit sanan. Se voi auttaa sinua parantamaan kirjoitustasi tekemällä siitä erittäin helpon löytää samanlaisia, tehokkaampia sanoja korvaamaan heikot sanasi.

Voit tarkistaa tesauruksen tämän laajennuksen avulla joko valitsemalla sanan ja napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella valintaa. Tai voit napsauttaa valikkorivin laajennuskuvaketta kirjoittaaksesi sana manuaalisesti ja etsiä tesauruksesta.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/power-thesaurus/hhnjkanigjoiglnlopahbbjdbfhkndjk

Quillbot

quillbot-kromilaajennus

Quillbot on ilmainen kromilaajennus, joka auttaa sinua korvata sanat niiden vaihtoehdoilla Thesaurusista vain yhdellä napsautuksella. Sen sijaan, että etsisit vaihtoehtoja jokaiselle sanalle itsellesi, voit yksinkertaisesti lisätä kappaleen tai lauseen tähän työkaluun ja napsauttaa Quill it -painiketta luodaksesi uuden kappaleen vaihtoehtoisilla sanoilla.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/quillbot/iidnbdjijdkbmajdffnidomddglmieko

Tuottavuuden työkalut

Keskity

pysy keskittyneenä kromilaajennukseen

Jos vihaat tuntea syyllisyyttä jälkeen tuhlaa tuntia sosiaalisessa mediassa tai YouTubessa, sitten Keskity on laajennus, jota olet etsinyt. Se auttaa minimoimaan 5 minuutin sosiaalisen median kirjautumiset, jotka muuttuvat tunneiksi estämällä häiritsevät verkkosivustot.

Tämän laajennuksen avulla voit asettaa päivärajan rajan ”sosiaaliselle medialle ja häiritseville verkkosivustoille”. Sen oletus on vain 10 minuuttia. Päiväpäiväraportti on minuuttimäärä, jonka sinulla on selata häiriöluettelossa olevia sivustoja.

Jos olet kova tuottavuuden geek, voit ottaa ydinasetuksen käyttöön asetuksista, jotka estävät kaikki verkkosivustot kokonaan. ydinasemavaihtoehto voi estää kaikki verkkosivustot jos haluat viettää aikaa offline-tilassa työskentelemällä vaikeiden asioiden parissa, kun sinulla ei ole varaa häiritsemiseen.

Jos haluat selata Internetiä vapaasti viikonloppuisin tai töiden jälkeen, voit mukauttaa Aktiiviset aukioloajat ja Aktiiviset päivät -vaihtoehtoja. Voit kirjoittaa kaikki estettävät sivustot häiriötekijäluetteloon asetusvalikosta tai napsauttaa laajennuksen kuvaketta valikkopalkissa ja lisätä nykyisen sivuston luetteloon sieltä.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/stayfocusd/laankejkbhbdhmipfmgcngdelahlfoji

Evernote Web Clipper

evernote kromilaajennus

Evernote on eniten suosittu muistiinpanosovellus, jota miljoonat ihmiset käyttävät maailman ympäri. Se ei vain voi tehdä sinusta entistä tuottavampaa, vaan se voi myös auttaa sinua muistamaan kaiken oppimasi. Paras osa Evernoten käytöstä on kyky kaapata muistiinpanoja verkkosisällöstä kuten verkkosivuja, sähköposteja ja muuta sisältöä yhdellä napsautuksella.

Evernoten muistiinpanoprosessi voi nopeuttaa työnkulkua ja tarjota helpon tavan tallentaa kaiken oppimasi.
Evernote Web Clipper antaa sinun tallentaa lähes kaiken Internetissä. Tutkimusmateriaalista meemiin voit save kaikki Evernote-tilillesi vain muutamalla napsautuksella.

Tämän laajennuksen avulla voit myös ota kuvakaappauksia. Paras osa tästä laajennuksesta on, että sen avulla voit kaapata vain sivun osia. Lisäksi se voi helposti valita verkkosivujen, kuten Reddit – viestit, twiitit, blogi – viestit jne., Sisällön.

Paras osa sisällön tallentamisesta Web-leikkuri on se, että sinulla on tallennettu kopio Evernote-laitteeseesi, vaikka Web-sivu olisi siirretty offline-tilaan tai sen jälkeen.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/evernote-web-clipper/pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc

Todoist

todoist kromilaajennus

Todoist on yksi kaikkein suositut tehtäväluettelo-sovellukset. Se tarjoaa sovelluksia kaikille laitteille, mukaan lukien Android, iOS jne. Todo-luettelon pitäminen päässä vain heikentää tuottavuutta. Todoist Chrome -laajennuksen avulla voit pysyä tuottavana koko päivän unohtamatta mitään tehtävistäsi. Puhtaan käyttöliittymän avulla on helppo pitää silmällä kaikki päivätehtäväsi.

Todoist on tehty yhteistyötä ajatellen. Voit helposti tehdä yhteistyötä muiden ihmisten kanssa jotka käyttävät Todoistia tehtävissä ja projekteissa. Voit jättää kommentteja tehtävistä luokkatovereillesi.

Pidän Todoistista eniten, että se ehdottaa automaattisesti tehtävien aika- ja päivämäärää aikataulun mukaan. Kun luot tehtävää, se ehdottaa päivämäärää, jos napsautat tehtävän nimen vieressä olevaa kalenterikuvaketta.

Työnkulun parantamiseksi Todoist antaa sinun jakaa tehtävät projektiin ja tarroihin. Voit myös luoda suodattimia suodata tehtävät prioriteettien perusteella, hankkeet ja kenelle heidät on osoitettu. Todoist voi olla minimaalinen tehtäväluettelo tai täysimittainen tuottavuuskone, jossa on kymmeniä ominaisuuksia, kuten Muistutukset, uusintatehtävät, suodattimet, tarrat, ja paljon enemmän.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/todoist-to-do-list-and-ta/jldhpllghnbhlbpcmnajkpdmadaolakh

Dualless

kaksinkertainen kromi-jatke

Dualless auttaa sinua työskentele kahdella avoimella ikkunalla vierekkäin. Vain yhden näytön työskentely voi olla väsyttävää, koska kaikki useiden ikkunoiden välillä vaihdetaan. Jos sinulla ei ole varaa kahteen näyttöön, voit käyttää Duallessia järjestämään kaksi ikkunaa vierekkäin vain muutamalla napsautuksella.

Sinä pystyt vedä ja pudota ikkunat vierekkäin itse, mutta tämä laajennus auttaa sinua tekemään sen vain muutamalla napsautuksella. Dualless tarjoaa monia erilaisia ​​asetteluvaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain valita kaksi välilehteä, jotka haluat jakaa, ja napsauttaa laajennuksen kuvaketta valitaksesi ikkunan jakoasettelun.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/dualless/bgdpkilkheacbboffppjgceiplijhfpd

Automaattinen korostus

automaattinen korostus kromilaajennus

Automaattinen korostus auttaa sinua lukemaan verkkosisältöä paljon nopeammin korostaa automaattisesti sivun tärkeimmät osat. Se on naurettavan tarkka korosteineen suurimman osan ajasta. Se voi auttaa sinua vähentämään lukuaikasi puoliksi.

Sen sijaan, että luet koko artikkelin, voit napsauttaa valikkopalkin Automaattinen korostus -kuvaketta laajennuksen asentamisen jälkeen, ja se tulee korosta sisältökohdat, jotka ovat tärkeimpiä. Laajennus korostaa osia keltaisella taustalla. Voit muokata korostetun tekstin värimaailmaa laajennusvaihtoehtojen sivulta.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/auto-highlight/dnkdpcbijfnmekbkchfjapfneigjomhh

Kami-laajennus

kami kromipidennys

Kami on ilmainen laajennus, jonka avulla voit muokata ja merkitä PDF-dokumentteja suoraan selaimessa. Sen avulla voit lisätä tekstiä asiakirjoihin tai jopa piirtää niihin. Se toimii offline-tilassa ja sisältää kymmeniä ominaisuuksia ilmaiseksi.

Voit muokata asiakirjoja Google Drivesta tai Google Classroomista. Kami on tarkoitettu käytettäväksi yhteistyössä opiskelijoiden ja opettajien välillä. Se auttaa sinua yhteistyössä opettajien ja muiden oppilaiden kanssa helposti.

Kami voi auttaa sinua siinä, haluatko merkitä muistiinpanosi, jotta ne olisivat paremmin luettavissa, tai haluatko saada opettajasi tarkistuksen tehtävästä. Se tarjoaa sujuvan työnkulun molemmille PDF-asiakirjojen merkitseminen ja yhteistyö yli heidän.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/kami-extension-pdf-and-do/ecnphlgnajanjnkcmbpancdjoidceilk

sadepilvi

nimbus kromipidennys

sadepilvi auttaa sinua kaappaa kuvakaappauksia ja tallenna näyttökuvia selaimesi. Sen avulla voit kaappaa koko sivun kuvakaappaukset ja vain valitut alueet sivun. Sen avulla voit myös tehdä huomautuksia ja muokata näyttökuvia suoraan selaimessa. Voit myös lisätä vesileimabrändisi kaikkiin näytön sieppauksiin muutamalla napsautuksella.

Se voi auttaa sinua muokata näyttökuvia poistumatta selaimesta. Sen avulla voit Lisää vesileimat, teksti ja kuvat näyttökuvien päälle. Voit myös hämärtää kuvan osia vain muutamalla napsautuksella. Nimbus voi auttaa sinua kaappaamaan tärkeitä tietoja juuri sellaisena kuin ne näkyvät sivulla.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/nimbus-screenshot-screen/bpconcjcammlapcogcnnelfmaeghhagj

LastPass

lastpass kromilaajennus

LastPass on yksi parhaat salasananhallinnat jotka tallentavat salasanasi turvallisesti pilvessä ja antavat sinulle turvallisen pääsyn jokaiselle verkkosivustolle, johon kirjaudut sisään jokaisesta tietokoneesta ja mobiililaitteesta.

LastPass muistaa kaikki salasanasi sinulle, joten sinun ei tarvitse valita heikkoja tai helposti muistettavia salasanoja. Se on enemmän kuin vain salasanan hallinta. Se voi tallentaa salasanojen lisäksi myös muita tärkeitä tietoja, kuten luottokorttitietojasi, pankkitilisi tietoja.

LastPass mukana tulee ilmainen suunnitelma tai voit päivittää premium-suunnitelmiin, jotka alkavat vain 3 dollaria kuukaudessa.

Linkki: https://chrome.google.com/webstore/detail/lastpass-free-password-ma/hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd

Täällä voit selata enemmän opiskelijoille ja opettajille suunnattuja sovelluksia, mukaan lukien koulutuspelit, vieraiden kielten oppimissovellukset, laskimet ja ladata enemmän.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map