21 Cele mai bune extensii Chrome pentru studenți (și profesori)

Iată o colecție cu 21 dintre cele mai bune și gratuite Extensii Google Chrome pentru studenți pentru a vă ajuta să folosiți puterea browserului dvs. pentru a deveni un student mai bun și mai eficient.


Cea mai mare parte a activității moderne a studenților se realizează în interiorul unui browser web. Dacă sunteți la facultate sau la universitate, șansele sunt cea mai mare parte a muncii dvs. și studierea se face și în browser.

În acest articol, vă voi ghida prin unele cele mai bune extensii Chrome pe care trebuie să le aibă fiecare student. Unele dintre acestea te vor ajuta să devii mai productiv; unii vă vor ajuta să preveniți greșelile în scris.

Toate aceste extensii Google Chrome sunt gratuite pentru instalare, iar aplicațiile sunt foarte ușor de utilizat.

cele mai bune extensii Google Chrome pentru studenți și profesori

Gramatică & Instrumente de ortografie

Grammarly

extensie cromatică gramatical

Grammarly este un instrument avansat de verificare a gramaticii care îți testează scrierea împotriva sutelor de greșeli gramaticale.

versiune gratuită din această aplicație vă va ajuta previn greșelile gramaticale în majoritatea scrisului tău. Cea mai bună parte a acestei extensii este că funcționează pe aproape toate site-urile web, inclusiv Gmail, Google Docs, etc. Spre deosebire de majoritatea celorlalte instrumente gramaticale, vă oferă opțiunea de a selecta limba engleză pe care o scrieți – britanică sau americană.

versiune premium din această aplicație nu numai că vă va ajuta să verificați greșelile gramaticale, dar vă vor ajuta și să vă verificați textul plagiat. Vă ajută, de asemenea, să setați un ton pentru scrierea dvs. și sugerează modificări în consecință.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarly-for-chrome/kbfnbcaeplbcioakkpcpgfkobkghlhen

LanguageTool

extensie crom languagetool

Deși instrumentul ortografic integrat al Chrome vă poate ajuta să remediați unele greșeli de ortografie, acesta nu este echipat pentru a vă ajuta să remediați greșelile gramaticale. LanguageTool te ajută reparați greșelile gramaticale în peste 20 de limbi diferite.

Funcționează pe aproape toate site-urile, inclusiv pe rețelele de socializare și inboxurile de e-mail. LanguageTool subliniază textul care necesită o corecție și vă permite să remediați greșelile gramaticale cu un singur clic. Se marchează în text atât greșeli de ortografie, cât și erori gramaticale.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spell-checker/oldceeleldhonbafppcapldpdifcinji

GrammarBase

extensie cromatică grammarbasee

GrammarBase este un instrument gratuit de verificare a gramaticii care verifică totul de la Punctuație la Stil. Te poate ajuta repara erorile gramaticale în scrisul dvs. cu un singur clic. De asemenea, verifică textul dvs. împotriva plagiatului.

Cea mai bună parte a acestui verificator de gramatică este că este complet gratuit și nu necesită nicio actualizare pentru a debloca mai multe funcții. Funcționează pe aproape toate site-urile web, inclusiv Gmail și Facebook.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarbase-web-grammar-c/plklmneddckmpnnkjldofmaegchjmoea

Verificarea mea gramaticală

extensia mea de cec de gramatică

Verificarea mea gramaticală este un instrument gratuit de verificare a gramaticii care vă poate ajuta repara erorile gramaticale de bază. Funcționează pe aproape toate site-urile web și permite remedierea greșelilor gramaticale cu doar un clic sau două.

De asemenea verifică ortografia greșește și sugerează remedieri pe care le poți aplica doar cu un clic.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/my-grammar-check/ecpbljknammclncihheaiehdahccgmnk

Ghimbir

extensie crom de ghimbir

Ghimbir este unul dintre cele mai populare instrumente de verificare gramaticală de pe Internet. Vă permite să reparați greșelile gramaticale cu doar un clic. De asemenea, te ajută să obții sugestii pentru claritate și reformulare de propoziții.

De asemenea, vă permite să Traduceți textul cu un singur clic. Versiunea gratuită de Ginger vă permite să remediați aproape toate greșelile gramaticale de bază în scrierea dvs. pe Internet. Funcționează cu Gmail, Google Docs, Facebook, Reddit și aproape toate celelalte site-uri.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spelling-chec/kdfieneakcjfaiglcfcgkidlkmlijjnh

Verificatori de plagiat

ProWritingAid

extensie crom pentru ajutor de scriere pro

ProWritingAid este un instrument gratuit care verifică scrierea gramaticii greșeli și oferă sugestii pentru a vă îmbunătăți stilul de scriere. Vă poate ajuta să preveniți greșelile și să vă întăriți scrisul. De asemenea, vine cu un verificator de plagiat.

Funcționează pe aproape toate site-urile de pe Internet, inclusiv căsuțele de e-mail, Twitter și alte site-uri populare. Vine cu un tezaur încorporat care oferă sugestii pentru a vă îmbunătăți scrierea.

Toate sugestiile pot fi aplicate cu un singur clic dreapta din text, deoarece această extensie va evidenția automat textul care are nevoie de corectare sau îmbunătățire.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/prowritingaid/npnbdojkgkbcdfdjlfdmplppdphlhhcf

Plagly

extensie plagly crom

Plagly este un verificator de gramatică și verificator de plagiat. Verifică textul dvs. cu mii de pagini online și raportează pasaje plagiate din text. De asemenea, oferă sugestii pentru a remedia erorile gramaticale în scrierea dvs..

Deși primele acțiuni sunt gratuite, trebuie să plătiți o taxă lunară la prețuri accesibile pentru a avea acces complet la instrument și verificarea nelimitată a plagiatului.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagly-plagiarism-checker/dhkdaobajijkikfmfhnebdocgfimnpag

Verificator de plagiat

extensie crom verificator plagiat

Verificator de plagiat este o extensie crom gratuită care verifică textul pentru plagiat. Puteți selecta orice alineat și faceți clic dreapta pe selecție pentru a verifica dacă acesta este plagiat.

Este complet gratuit și nu vă solicită să plătiți pentru a avea acces complet. Deși nu este instrumentul perfect pentru a verifica plagiatul, este complet gratuit și oferă verificări de bază ale plagiatului.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagiarism-checker-for-ch/pkgnahhgdacdodckgdpomajapacjhjbf

Generatoare de citare

MyBib

extensie crom mybib

MyBib este un generator de citare gratuit extensie pentru Google Chrome. Această extensie cromată vă sfătuiește dacă o sursă este sau nu credibilă. De asemenea, vă ajută să generați citări bazate pe peste 9000 de stiluri de citare acceptate, predefinite, inclusiv Chicago, MLA, APA, AMA și Harvard.

Puteți fie copiați bibliografia în clipboard sau descărcați-o ca document Word. Poate face ceea ce fac EasyBib și Cite This For Me și face mai bine. Recomand această extensie peste celelalte două opțiuni.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/mybib-free-citation-gener/phidhnmbkbkbkbknhldmpmnacgicphkf

Cită asta pentru mine

citiți asta pentru mine extensie cromată

Cită asta pentru mine creează automat citări de site-uri și referențiere în documente cu mai multe stiluri diferite pentru a alege. Stilurile includ Chicago, APA, MLA și Harvard.

Face totul cu doar un clic al unui buton. Vă permite să creați citări frumoase, care arată bine și sunt acceptabile pentru utilizare academică.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/cite-this-for-me-web-cite/nnnmhgkokpalnmbeighfomegjfkklkle

EasyBib

extensie crom easybib

EasyBib este o extensie Chrome gratuită care citează site-urile web cu un singur clic de asemenea te sfătuiește cu privire la credibilitate a site-urilor web pe care le citești. Este mult mai bine să te bazezi pe EasyBib decât o bănuială pe cont propriu.

Vă poate spune ce citări sunt credibile și care pot fi utilizate și pe care ar trebui să le evitați ca ciuma.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/easybib-toolbar/hmffdimoneaieldiddcmajhbjijmnggi

Dicţionar & Tezaur

dictionar Google

Extensia chrome din dicționarul Google

dictionar Google este extensia Chrome oficială a Google care vă permite să vedeți definițiile direct de la Dicționarul oficial al Google. Nu mai căutați cuvinte pe Google pentru a le verifica semnificația sau ortografia.

Puteți să faceți clic pe pictograma extensiei crom și să tastați / inserați cuvântul pe care doriți să îl definească Google. Sau puteți pur și simplu faceți dublu clic pe un cuvânt oriunde pe pagină și această extensie vă va arăta semnificația într-o casetă pop-up mică în linie.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-dictionary-by-goog/mgijmajocgfcbeboacabfgobmjgjcoja

Tezaur de putere

Power Thesaurus extensie crom

Tezaur de putere este o extensie Chrome gratuită care vă poate arăta antonime și sinonime fără a părăsi pagina web pe care ai găsit cuvântul. Vă poate ajuta să vă îmbunătățiți scrierea făcând-o super ușoară găsiți cuvinte similare, mai puternice pentru a înlocui cuvintele tale slabe.

Puteți verifica tezaurul utilizând această extensie, fie selectând un cuvânt și făcând clic dreapta pe selecție. Sau puteți face clic pe pictograma de extensie din bara de meniu pentru a tasta manual cuvântul și a căuta tezaur.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/power-thesaurus/hhnjkanigjoiglnlopahbbjdbfhkndjk

Quillbot

extensie crom quillbot

Quillbot este o extensie crom gratuită care vă ajută înlocuiți cuvintele cu alternativele lor din tezaur cu doar un clic. În loc să găsiți alternative pentru fiecare cuvânt în parte, puteți pur și simplu să puneți un paragraf sau o propoziție în acest instrument și să faceți clic pe butonul Quill it pentru a genera un nou paragraf cu cuvinte alternative.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/quillbot/iidnbdjijdkbmajdffnidomddglmieko

Instrumente de productivitate

Rămâi concentrat

prelungiți cromul în funcție

Dacă urăști să te simți vinovat după irosind ore pe rețelele de socializare sau pe YouTube, apoi Rămâi concentrat este extensia pe care o căutați. Acesta ajută la minimizarea check-in-urilor de socializare de 5 minute care se transformă în ore prin blocarea site-urilor web care distrag atenția.

Această extensie vă permite să stabiliți o limită de cotizare zilnică pentru „rețelele de socializare și site-urile care distrag atenția”. Este implicit la numai 10 minute. Alocația dvs. zilnică este numărul de minute în care aveți voie să navigați pe site-urile din lista dvs. de distragere.

Dacă sunteți un geek de productivitate hardcore, puteți activa opțiunea nucleară din setările care blochează complet toate site-urile web. opțiunea nucleară poate bloca toate site-urile web dacă doriți să petreceți timp offline lucrând la chestii dificile atunci când nu vă puteți permite distrageri.

Dacă doriți să navigați pe Internet în mod liber în weekend sau după muncă, puteți personaliza opțiunile Active Ore și Zile active. Puteți introduce toate site-urile pe care doriți să le blocați în lista de distracții din meniul de opțiuni sau puteți face clic pe pictograma extensiei din bara de meniu și adăugați site-ul curent la lista de acolo..

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/stayfocusd/laankejkbhbdhmipfmgcngdelahlfoji

Evernote Web Clipper

Extensie cromă evernote

Evernote este cel mai mult aplicația populară de luare de note folosită de milioane de oameni in jurul lumii. Nu numai că vă poate face mai productiv, dar vă poate ajuta și să vă amintiți tot ceea ce învățați. Cea mai bună parte a utilizării Evernote este capacitatea de a capta notițe din conținut online cum ar fi paginile web, e-mailurile și alt conținut cu un singur clic.

Procesul de luare a notelor de la Evernote vă poate grăbi fluxul de lucru și vă poate oferi un mod ușor de a stoca tot ce învățați.
Evernote Web Clipper vă permite să capturați aproape totul pe Internet. De la materialele de cercetare la memorii, puteți saveți totul în contul dvs. Evernote cu doar câteva clicuri.

Această extensie vă permite, de asemenea, să faceți capturi de ecran. Partea cea mai bună despre această extensie este că vă permite să capturați doar părți ale unei pagini. Mai mult decât atât, poate selecta cu ușurință conținutul paginilor web, cum ar fi Reddit Postări, Tweeturi, bloguri, etc..

Cea mai bună parte despre salvarea conținutului cu ajutorul Web Clipper este că aveți o copie salvată în Evernote, chiar dacă / după ce pagina web a fost deconectată.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/evernote-web-clipper/pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc

Todoist

extensie cromă totist

Todoist este unul dintre cei mai aplicații populare din lista tuturor. Oferă aplicații pentru toate dispozitivele, inclusiv Android, iOS, etc. Ținând o listă de lucruri în capul dvs. nu vă va face decât să vă strică productivitatea. Extensia Todoist Chrome vă permite să rămâneți productiv toată ziua fără să uitați niciuna din sarcinile dvs. Interfața curată face ușor să fii cu ochii pe toate sarcinile tale pe parcursul zilei.

Todoist este realizat cu colaborarea în minte. Puteți ușor colaborează cu alte persoane care folosesc Todoist pentru sarcini și proiecte. Puteți lăsa comentarii cu privire la sarcinile pentru colegii de clasă.

Ceea ce îmi place cel mai mult despre Todoist este faptul că vă sugerează automat ora și data pentru sarcini pe baza programului dvs. Când creați o sarcină, vă va sugera o dată dacă faceți clic pe pictograma calendarului de lângă numele sarcinii.

Pentru a îmbunătăți fluxul de lucru, Todoist vă permite să vă împărțiți sarcinile în proiecte și etichete. Puteți crea, de asemenea, filtre filtrează sarcinile în funcție de priorități, proiecte și cui sunt repartizați. Todoist poate fi o listă minimă de totul sau o mașină de productivitate completă, cu zeci de funcții, cum ar fi Memento-uri, sarcini de repetare, filtre, etichete, și mult mai mult.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/todoist-to-do-list-and-ta/jldhpllghnbhlbpcmnajkpdmadaolakh

Dualless

extensie cromă fără dublă

Dualless te ajută lucrați cu două ferestre deschise una lângă alta. A lucra pe un singur monitor poate fi obositor din cauza tuturor comutării între mai multe ferestre. Dacă nu vă puteți permite două monitoare, puteți utiliza Dualless pentru a aranja două ferestre unul lângă altul cu doar câteva clicuri.

Poti trageți și aruncați ferestrele una lângă alta tu însă această extensie te ajută să o faci doar cu câteva clicuri. Dualless oferă multe variante diferite de dispunere. Tot ce trebuie să faceți este să selectați două file pe care doriți să le împărțiți și să faceți clic pe pictograma extensiei pentru a selecta aspectul împărțirii ferestrei.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/dualless/bgdpkilkheacbboffppjgceiplijhfpd

Repere automate

Extensie automată cromată

Repere automate te ajută să citești mult mai rapid conținutul online evidențierea automată a celor mai importante părți ale paginii. Este ridicol de precisă cu cele mai importante momente. Vă poate ajuta să reduceți timpul la lectură la jumătate.

În loc să citiți întregul articol, puteți să faceți clic pe pictograma Evidențiere automată în bara de meniu după instalarea extensiei și o va face evidențiați pasaje din conținutul care sunt cele mai importante. Extensia evidențiază pasaje cu fundal galben. Puteți edita schema de culori a textului evidențiat din pagina cu opțiuni de extensie.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/auto-highlight/dnkdpcbijfnmekbkchfjapfneigjomhh

Extensia Kami

extensie crom kami

kami este o extensie gratuită care vă permite să editați și adnotați documentele PDF chiar în browserul dvs.. Vă permite să adăugați text la documente sau chiar să le utilizați. Funcționează offline și vine cu zeci de funcții gratuit.

Puteți edita documente din Google Drive sau Google Classroom. Kami este făcut pentru a fi utilizat în colaborare între elevi și profesori. Te ajută să colaborezi cu profesorii și cu ceilalți studenți cu ușurință.

Indiferent dacă doriți să adnotați notele dvs. pentru a le face mai lizibile sau doriți să obțineți evaluarea profesorului pentru o misiune, Kami vă poate ajuta. Oferă un flux de lucru lin pentru ambele adnotarea documentelor PDF și colaborarea peste ei.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/kami-extension-pdf-and-do/ecnphlgnajanjnkcmbpancdjoidceilk

Nimbus

extensie crom nimbus

Nimbus te ajută captura capturi de ecran și înregistrează ecranele de ecran a browserului. Vă permite să captura capturi de ecran de pagină completă, precum și captura doar zonele selectate a paginii. De asemenea, vă permite să adnotați și să modificați capturile de ecran chiar în browserul dvs. Puteți adăuga, de asemenea, marca de filigran la toate capturile de ecran cu doar câteva clicuri.

Te poate ajuta editați capturile de ecran fără a părăsi browserul. Vă permite să adăugați filigrane de inserare, text și imagini în partea de sus a capturilor de ecran. De asemenea, puteți estompa părți ale imaginilor cu doar câteva clicuri. Nimbus vă poate ajuta să captați informații importante exact așa cum sunt afișate pe pagină.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/nimbus-screenshot-screen/bpconcjcammlapcogcnnelfmaeghhagj

LastPass

extensie crom passpass

LastPass este unul dintre cei mai buni manageri de parole care stochează parolele în siguranță în cloud și vă oferă acces securizat la fiecare site web pe care vă conectați de la fiecare computer și dispozitiv mobil.

LastPass își amintește toate parolele pentru tine, deci nu trebuie să alegeți parolele slabe sau ușor de reținut. Este mai mult decât un simplu manager de parole. Acesta poate stoca nu numai parole, dar și alte informații importante, cum ar fi datele cardului dvs. de credit, detaliile contului dvs. bancar.

LastPass vine cu un plan gratuit sau puteți face upgrade la planurile premium începând cu doar 3 USD pe lună.

Legătură: https://chrome.google.com/webstore/detail/lastpass-free-password-ma/hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd

Aici puteți răsfoi mai multe aplicații destinate studenților și profesorilor, inclusiv jocuri educaționale, aplicații de învățare a limbilor străine, calculatoare și multe altele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map