Bedste online ressourcer for kvinder, der ønsker at lære at kode

Selvom vi endelig begynder at se et lille skift, er der ingen benægtelse af, at mange kvinder holder sig væk fra at komme ind i STEM (videnskab, teknologi, teknik og matematik) industrier. Her har jeg samlet det bedste .


Tro mig ikke? Tjek disse forbløffende statistikker om kvinder i den tekniske verden:

 • Kvinder ejer kun 5% af startups
 • 11% af de ledende stillinger i Silicon Valley tilhører kvinder
 • Kun 25% af computerjobs besiddes af kvinder
 • Kun 3% af kvinderne hævder, at en karriere inden for teknologi var deres første valg

Og dette er bare begyndelsen.

Men sagen er, at kvinder har en tendens til at være bedre udviklere end mænd. En undersøgelse fra 2016 med mere end 3 millioner Github pull-anmodninger viste det 79% af kvindernes pull-anmodninger blev accepteret, med mænds følger kl 74,6% – men kun når køn ikke blev afsløret.

Denne undersøgelse fortsætter med at oplyse, at kønsfordeling findes i open source-programmering, fordi når køn var identificerbart på en brugers offentlige profil, steg antallet af afslag for kvinder markant.

Selvom jeg ikke hævder at være ekspert inden for kønsfordeling, og jeg ser heller ikke ud til at give en liste over grunde til, at kvinder ikke er så udbredt i tech-verdenen, siger jeg, at der er en klar ubalance. Når alt kommer til alt ligger numrene ikke.

Men det kan ændre sig ved at give kvinder flere muligheder for at deltage i tech-verdenen og lykkes som deres mandlige kolleger. Faktisk kan enhver kvinde, der ønsker at lære at kode, i dag, så længe hun ved, hvor hun skal gå for at finpudse sine evner.

Uanset om du er en kvinde, der ønsker at foretage en karriereændring, eller en ung pige, der ønsker at lære et par kodefærdigheder, har jeg dig dækket. Se på dette fantastiske opsamling af ressourcer designet til at hjælpe en kvinde med at bryde barrierer og komme ind i den tekniske verden, uanset hvilken kapacitet de ønsker.

Liste over ressourcer til kvinder, der vil lære at kode

Bedste online ressourcer for kvinder, der ønsker at lære at kode

At gøre tingene lettere for dig. Jeg har opdelt hver ressource i forskellige kategorier, så du kan finde lige det, du leder efter.

Træning på stedet

1. Ada Developers Academy

ada udviklere akademi

Ada Developers Academy er et avanceret og meget selektivt træningsprogram beliggende i Seattle, Washington, der henvender sig til kvinder og forskellige kønsmæssige mennesker, der ønsker at blive softwareudviklere.

At stole på sponsorer til at finansiere den intense praktikoplevelse inden for klassen og industrien (hvilket betyder, at undervisning er gratis), lærer Ada kvinder Ruby, Rails, HTML, CSS, JavaScript, Git og Source Control.

2. Piger der koder

piger der koder

74% af de unge piger udtrykker interesse for STEM-felter og datalogi. Og alligevel, når det er tid til at beslutte, hvad de skal studere, og hvilken karriere de skal vælge, sker der noget, og mange vælger en anden vej. Girls Who Code var designet til at bryde den cyklus og give unge piger færdigheder og selvtillid til at komme videre med deres teknisk karriere.

De tilbyder efter-skoleklubber for piger så unge som folkeskolen, så de kan begynde at lære det grundlæggende og udvikle en kærlighed til kodning. For piger i middel- og gymnasiet er der specialiserede sommerlejre, der underviser i kodning og udsætter piger for potentielle tekniske job, de kan være interesseret i.

3. Hackbright Academy

hackbright akademi

I et forsøg på at hjælpe kvinder med at blive gode programmører tilbyder Hackbright Academy et 12 ugers accelereret træningskursus, der involverer både traditionelt kursusarbejde i klassen og individuelt projektarbejde for en grundig forståelse af software engineering.

4. MotherCoders

mothercoders

MotherCoders er en nonprofitorganisation designet til at hjælpe mødre med at bryde ind i den tekniske verden, så de kan etablere solide karrierer for sig selv. Gennem et deltids, 9-ugers træningsprogram (komplet med børnepasning på stedet), sigter MotherCoders at hjælpe dem, der kæmper for at få adgang til uddannelsesprogrammer igen at komme ind i arbejdsstyrken, fremme deres karriere eller fremskynde en opstart.

5. Pige Udvikle det

pige udvikler det

Girl Develop Det er en anden nonprofitorganisation, der spænder over 62 byer i USA, der giver kvinder til overkommelige priser til at lære web- og softwareudvikling. Med personlige klasser og samfundsstøtte håber Girl Develop It at styrke kvinder med tillid til at opbygge deres egne web- og mobilapplikationer.

Onlineuddannelse / -kurser

1. Skillcush

skillcrush

Hos Skillcrush tager du specifikke onlinekurser baseret på, hvad du vil lære. Lær for eksempel webudvikling, avanceret WordPress, webdesign, dataanalyse og endda copywriting til internettet.

Selvom det ikke kun er begrænset til kun kodning for kvinder (ca. 25% af studerende er mandlige), blev træningsprogrammerne designet til at hjælpe kvinder med at bryde ind i drømmenes industri.

2. Rails Girls

skinner piger

Rails Girls er en online ressource for kvinder, der ønsker at lære mere om teknologi og hvordan man bygger deres ideer. Lær grundlæggende programmering, skitse og prototype. Adgang til online webguider, materialer og værktøjer, der hjælper dig med at få dine ideer fra jorden og information om begivenheder, så du kan møde lignende kvinder, der ønsker at bryde ind i den tekniske verden.

Vejledninger

At finde kodningsvejledninger på internettet er så simpelt som at køre en hurtig Google-søgning. Når det er sagt, har jeg gjort ting lidt lettere for dig ved at dele nogle tutorials med dig, så du ikke behøver at skure internettet selv:

1. CSS-tutorials

Leder du efter et par tutorials til at hjælpe dig med dine CSS-færdigheder? Tripwire har afsluttet nogle af de mest nyttige CSS-tutorials rundt, så du kan arbejde med stylingen og layouterne på dine websider. Hver tutorial er specifik i karakteren, så find bare den der passer til dine behov og tjek den.

2. Vejledning til kode erobring af kode

Lær mere om de mest udbredte webstedssprog som HTML, CSS, JavaScript og PHP takket være Code Conquests roundup af gratis kodetutorials. Selvom de ikke er designet til at give dig fuld træning om et emne, kan disse tutorials hjælpe dig med at beslutte, om dette sprog er det rigtige valg for dig.

3. CodeAcademy

Skønt CodeAcademy ikke er specifikt rettet mod kvinder, er det et af de mest populære steder at lære at kode. Deltag i millioner af mennesker i at lære HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, Python og Ruby – alt sammen gratis.

4. Code Avengers

Code Avengers tutorials til næste niveau ved at gøre dem interaktive og sjove. Selvom de ikke er specifikt rettet mod kvinder, er der meget at lære, hvordan man koder spil, apps og websteder ved hjælp af JavaScript, HTML og CSS. Denne tutorial er tilgængelig på flere sprog og tager kun 12 timer at gennemføre.

5. Khan Academy

Khan Academy tilbyder folk, der ønsker at lære, hvordan man kode trin-for-trin-videotutorials om, hvordan man programmerer tegninger, animationer og spil. Eller du kan lære, hvordan du opretter websider ved hjælp af HTML og CSS.

Slappe kanaler / podcasts / videoer

Her er en oversigt over nogle af de bedste Slack-kanaler, podcasts og videoer til kvinder, der vil lære at kode.

1. Slakke kanaler til kvinder i teknologverdenen

Hvis du er bekendt med kommunikationsværktøjet Slack og ønsker at komme i kontakt med andre kvinder inden for teknologiområdet, skal du undersøge, hvordan du tilslutter sig et vilkårligt antal af disse populære Slack-kanaler:

 • Kvinder inden for teknologi: med over 800 medlemmer, og byde enhver velkommen uanset færdighedsniveau, kan du tale med andre kvinder, der skriver kode, testsoftware, designgrafik og mere.
 • #FemaleFounders: kom i kontakt med nye, etablerede og håbefulde stiftere af tech-virksomheder til at dele ideer og finde løsninger på problemer. At lære af hinanden iværksættere gør det lettere at manøvrere den vanskelige og til tider ensomme techverden – især som en kvinde.
 • Kvinder teknikere: Opdelt i tre hold: tidlig karriere, midtvejs karriere og etableret karriere, denne Slack kanal vil forbinde dig med ligesindede mennesker samt informere dig om kommende begivenheder og ressourcer til at hjælpe med at fremme din karriere.

2. Kvindelig grundlægger Podcasts

Tjek denne sammenlægning af nogle af de bedste podcasts for kvinder, der ønsker at bryde formen og blive grundlæggere af deres egne startups:

 • Startup School Radio af Y Combinator: Lær af tidligere grundlæggere eller investorer om ting som at starte, finansiere og skalere din egen virksomhed.
 • Girlboss Radio: hver podcast er et interview med en succesrig kvinde, der har markeret sig i erhvervslivet. Find ud af, hvordan de lavede det, og hvad de lærte undervejs.
 • Hun gjorde det på sin måde med Amanda Boleyn: høre om top kvindelige iværksættere og hvordan de gjorde tingene på deres egen måde.
 • SheNomads: Hvis du vil komme ind i tech-verdenen, arbejde eksternt og rejse verden rundt, er dette podcasten for dig.
 • MADWomen Podcast af Women in Wireless: denne podcast fokuserer på kvinder i den mobile og digitale verden. Lær om ekstraordinære kvindelige ledere, find ud af, hvad det kræver for at få succes, og bemynd dig selv til at tage kontrol over dit eget liv på trods af oddsene.

3. Videoafspilningslister til kvindekodere

Hvis du hellere vil se videoindhold i modsætning til skrevet tekst, kan du tjekke denne liste med nyttige videoafspilningslister designet til at hjælpe dig med alle dine kodningsbehov:

 • CodePath: software engineering er en stadig skiftende branche, hvilket betyder, at hvis du lige er startet, kan det være svært at følge med. Find mentorer, lær nye færdigheder og opdag projekter, der gør det nemmere og sjovere at slå dine kodningsevner lettere.
 • WomenWhoCode: denne nonliste-playliste med videoer hjælper med at inspirere kvinder til at udmærke sig i deres teknologiske karrierer. Med over 50.000 medlemmer over 20 lande (og kan prale af 3.000+ verdensomspændende begivenheder), er dette stedet at være, hvis du har brug for lidt tillid og en hel masse viden.
 • Coding Blonde: skaberen bag Coding Blond startede denne YouTube-kanal på et tidspunkt, hvor hun lærte at kode og fandt, at den var skræmmende takket være alle stereotyper.

Fællesskaber

Der er så mange samfund over hele kloden, der forbinder kvinder i den tekniske verden, der ønsker at lære af andre. Her er nogle af de bedste til at komme i gang:

1. Facebook-grupper

Kvinder inden for teknik

kvinder inden for tech

Denne Facebook-gruppe er til enhver, der identificerer sig som en kvinde, der ønsker at tale tech. Det sigter mod at vise folk, at de kan nå deres drømme, uanset hvilke hindringer der ligger foran dig, og endda forbinder dig til deres podcast Women in Tech.

Global Tech Kvinder

globale tech kvinder

Find ud af de seneste begivenheder i tech-verdenen, og vær med i samtalerne med dine egne historier. Desuden finder du ud af alle kommende begivenheder Global tech Women er vært for, så du kan deltage i og fremme din teknisk karriere.

2. Twitter-lister og chats

Tjek fempire for en omfattende liste over kvinder rundt om i verden i den tech-industri, du skal følge. Derudover er kvinder i teknisk chat en fantastisk kilde til inspiration, idédeling og chatter.

Vil du have en liste med hashtags til Twitter eller Instagram? Girl Knows Tech gør et godt stykke arbejde med at afrunde de mest anvendte hashtags til kvinder i teknologiens verden.

Her er nogle af mine favoritter:

 • #womenintech
 • #femalefounders
 • #womenwhocode
 • #codegoals
 • #womeninbiz

Selvfølgelig er dette bare en start. Men at finde andre kvinder i den tekniske verden til at følge dig (og vice versa) er den største måde at opbygge et eget samfund på, du kan stole på til problemløsning, inspiration og deling af nye ideer.

3. Begivenheder

Hvis du kan lide at deltage i begivenheder for at samarbejde med andre inden for det tekniske felt, skal du tjekke ud her, næste gang du vil tage en arbejdstur:

 • Grace Hopper Celebration: Deltag i verdens største samling af kvindelige teknologer. Tilmeld dig som taler eller frivillig, eller bare deltage og nyd atmosfæren.
 • Kønstopmøde: dette topmøde er dedikeret til at finde ud af, hvorfor der findes kønsfordeling i videnskabs- og teknologiverdenen, og hvordan man kan overvinde det.
 • Tapia-konference: denne konferences mål er at fremme og fejre mangfoldighed inden for computing. Den søger at erkende mangfoldighed eksisterer, forbinde mennesker og skabe samfund, der strækker sig ud over konferencen, få råd fra førende fagfolk i branchen og blive inspireret af andres succes..
 • Women Startup Challenge: Hvis din startup har brug for finansiering, skal du deltage i Women Startup Challenge og give din idé at se, om nogen er villig til at finansiere det, du har at tilbyde.

Afsluttende tanker

I sidste ende er der mange ressourcer til rådighed for kvinder, der ønsker at lære at kode. Fra træningsprogrammer i klassen til onlinekurser, videoindhold og podcasts til begivenheder og samfundsgrupper, der er intet derude, der kan forhindre dig i at komme ind i tech-verdenen og nå dine drømme.

Lad ikke stereotyper og kønsfordeling stoppe dit liv. Tag kontrol, lav en plan og følg igennem. Verden har brug for flere kvindelige kodere.

Så hvis du har drevet og ambitionen om at komme ind i teknologibranchen, så tjek disse ressourcer og start med det samme. Hvis noget, kan du måske inspirere flere kvinder til at følge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map