21 bedste Chrome-udvidelser til studerende (og lærere)

Her er en kurateret samling af de 21 bedste og gratis Google Chrome-udvidelser til studerende for at hjælpe dig med at udnytte kraften i din browser til at blive en bedre og mere effektiv studerende.


Det meste af det moderne studerendes arbejde udføres i en webbrowser. Hvis du er på college eller universitet, er chancerne for det meste af dit arbejde, og studiet foregår også i browseren.

I denne artikel vil jeg guide dig gennem nogle af bedste Chrome-udvidelser, som enhver studerende skal have. Nogle af disse vil hjælpe dig med at blive mere produktiv; nogle vil hjælpe dig med at forhindre fejl i din skrivning.

Alle disse Google Chrome-udvidelser er gratis at installere, og apps er super nemme at bruge.

bedste Google Chrome-udvidelser til studerende og lærere

Grammatik & Staveværktøjer

Grammarly

grammatisk kromforlængelse

Grammarly er et avanceret grammatikontrolværktøj, der tester din skrivning mod hundreder af grammatiske fejl.

Det gratis version af denne app vil hjælpe dig forhindre grammatiske fejl i de fleste af dine forfattere. Den bedste del ved denne udvidelse er, at den fungerer på næsten alle websteder inklusive Gmail, Google Docs osv. I modsætning til de fleste andre grammatikværktøjer giver det dig muligheden for at vælge, hvilket engelsk du skriver – britisk eller amerikansk.

Det premium version af denne app vil ikke kun hjælpe dig med at tjekke for grammatiske fejl, men det vil også hjælpe dig med at kontrollere din tekst imod plagiat. Det hjælper dig også med at indstille en tone til din skrivning og foreslår ændringer i overensstemmelse hermed.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarly-for-chrome/kbfnbcaeplbcioakkpcpgfkobkghlhen

LanguageTool

languagetool kromudvidelse

Selvom Chrome’s indbyggede stavekontrol kan hjælpe dig med at løse nogle stavefejl, er den ikke udstyret til at hjælpe dig med at rette grammatiske fejl. LanguageTool hjælper dig rette grammatikfejl på over 20 forskellige sprog.

Det fungerer på næsten alle websteder, herunder sociale medier og e-mail-indbakke. LanguageTool understreger tekst, der skal rettes, og giver dig mulighed for at rette grammatiske fejl med et enkelt klik. Det markeres i tekst både stavefejl og grammatiske fejl.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spell-checker/oldceeleldhonbafppcapldpdifcinji

GrammarBase

grammarbasee kromforlængelse

GrammarBase er et gratis grammatikontrolværktøj, der tjekker for alt fra tegnsætning til stil. Det kan hjælpe dig rettelse af grammatiske fejl i din skrivning med kun et enkelt klik. Det kontrollerer også din tekst imod plagiering.

Den bedste del ved denne grammatikontrol er, at den er helt gratis og kræver ingen opgraderinger for at låse flere funktioner op. Det fungerer på næsten alle websteder inklusive Gmail og Facebook.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarbase-web-grammar-c/plklmneddckmpnnkjldofmaegchjmoea

Min grammatjekontrol

min grammatisk check kromudvidelse

Min grammatjekontrol er et gratis grammatikontrolværktøj, der kan hjælpe dig rettelse af grundlæggende grammatiske fejl. Det fungerer på næsten alle websteder og tillader rettelse af grammatikfejl med blot et klik eller to.

Det også kontrollerer for stavning fejl og foreslår rettelser, du kan anvende med bare et klik.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/my-grammar-check/ecpbljknammclncihheaiehdahccgmnk

ingefær

ingefær krom forlængelse

ingefær er et af de mest populære grammatikontrolværktøjer på Internettet. Det giver dig mulighed for det retter grammatikfejl med bare et klik. Det hjælper dig også med at få forslag til klarhed og omformulering af sætninger.

Det giver dig også mulighed for det Oversætte teksten med bare et klik. Den gratis version af Ingefær giver dig mulighed for at løse næsten alle grundlæggende grammatikfejl i din skrivning på Internettet. Det fungerer med Gmail, Google Docs, Facebook, Reddit og næsten alle andre websteder.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spelling-chec/kdfieneakcjfaiglcfcgkidlkmlijjnh

Plagieringskontrol

ProWritingAid

pro skrivemiddel krom udvidelse

ProWritingAid er et gratis værktøj der tjekker din skrivning for grammatik fejl og giver forslag til forbedring af din skrivestil. Det kan hjælpe dig med at forhindre fejl og gøre din skrivning stærkere. Det leveres også med en plagieringskontrol.

Det fungerer på næsten alle websteder over internettet inklusive e-mail-indbakke, Twitter og andre populære websteder. Det leveres med en indbygget tesaurus der tilbyder forslag til forbedring af din skrivning.

Alle forslagene kan anvendes med et enkelt klik højre fra teksten, da denne udvidelse markerer teksten automatisk, der skal rettes eller forbedres.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/prowritingaid/npnbdojkgkbcdfdjlfdmplppdphlhhcf

Plagly

plagly kromforlængelse

Plagly er en grammatikontrol og plagieringskontrol. Den kontrollerer din tekst mod tusinder af sider online og rapporterer plagierende passager i din tekst. Det giver også forslag til at rette grammatiske fejl i din skrivning.

Selvom de første par handlinger er gratis, skal du betale et overkommeligt månedligt gebyr for at få fuld adgang til værktøjet og ubegrænset plagieringskontrol.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagly-plagiarism-checker/dhkdaobajijkikfmfhnebdocgfimnpag

Plagieringskontrol

plagiering checker udvidelse

Plagieringskontrol er en gratis kromforlængelse der tjekker tekst for plagiering. Du kan vælge ethvert afsnit og højreklikke på markeringen for at kontrollere det for plagiering.

det er helt gratis og kræver ikke, at du betaler for at få fuld adgang. Selvom det ikke er det perfekte værktøj til at kontrollere plagiering med, er det helt gratis og tilbyder grundlæggende plagieringskontrol.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagiarism-checker-for-ch/pkgnahhgdacdodckgdpomajapacjhjbf

Citationsgeneratorer

MyBib

mybib kromforlængelse

MyBib er en gratis citeringsgenerator udvidelse til Google Chrome. Denne kromforlængelse rådgiver dig om, hvorvidt en kilde er troværdig eller ej. Det hjælper dig også med at generere citater baseret på over 9000 understøttede, foruddefinerede citatstilarter inklusive Chicago, MLA, APA, AMA og Harvard.

Du kan enten kopier din bibliografi til udklipsholderen eller download den som et Word-dokument. Det kan gøre, hvad EasyBib og Cite This For Me gør, og gøre det bedre. Jeg anbefaler denne udvidelse over de to andre indstillinger.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/mybib-free-citation-gener/phidhnmbkbkbkbknhldmpmnacgicphkf

Cite This For Me

citerer dette for mig kromudvidelse

Cite This For Me opretter automatisk webstedscitater og referencer i dokumenter med mange forskellige stilarter at vælge imellem. Stilarterne inkluderer Chicago, APA, MLA og Harvard.

Det gør det hele med bare et klik på en knap. Det giver dig mulighed for at oprette smukke citater, der ser godt ud og er acceptabel til akademisk brug.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/cite-this-for-me-web-cite/nnnmhgkokpalnmbeighfomegjfkklkle

EasyBib

easybib kromforlængelse

EasyBib er en gratis Chrome-udvidelse der citerer websteder med et enkelt klik og det også rådgiver dig om troværdigheden af de websteder, du citerer. Det er meget bedre at stole på EasyBib end en gæt på din egen.

Det kan fortælle dig, hvilke citater der er troværdige og kan bruges, og hvilke du bør undgå som pesten.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/easybib-toolbar/hmffdimoneaieldiddcmajhbjijmnggi

Ordbog & Thesaurus

Google ordbog

Google ordbog chrome udvidelse

Google ordbog er Googles officielle Chrome-udvidelse, der giver dig mulighed for at se definitioner direkte fra Googles officielle ordbog. Ikke mere at søge ord på Google for at kontrollere deres betydning eller stavemåde.

Du kan enten klikke på ikonet for forlængelse af krom og skrive / indsætte det ord, du vil have Google til at definere. Eller du kan blot dobbeltklikke på et ord hvor som helst på siden, og denne udvidelse viser dig betydningen i et lille popup-felt.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-dictionary-by-goog/mgijmajocgfcbeboacabfgobmjgjcoja

Power Thesaurus

magt tesaurus krom udvidelse

Power Thesaurus er en gratis Chrome-udvidelse, der kan vise dig antonymer og synonymer uden at forlade websiden du fandt ordet på. Det kan hjælpe dig med at forbedre din skrivning ved at gøre det super-let at finde lignende, mere magtfulde ord at erstatte dine svage ord.

Du kan kontrollere tesaurusen ved hjælp af denne udvidelse ved enten at vælge et ord og højreklikke på markeringen. Eller du kan klikke på udvidelsesikonet i menulinjen for at skrive ordet manuelt og søge i synonymordbogen.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/power-thesaurus/hhnjkanigjoiglnlopahbbjdbfhkndjk

Quillbot

quillbot krom udvidelse

Quillbot er en gratis kromudvidelse, der hjælper dig erstatte ord med deres alternativer fra Thesaurus med bare et klik. I stedet for at finde alternativer til hvert enkelt ord på egen hånd, kan du blot sætte et afsnit eller en sætning i dette værktøj og klikke på knappen Quill it for at generere et nyt afsnit med alternative ord.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/quillbot/iidnbdjijdkbmajdffnidomddglmieko

Produktivitetsværktøjer

Forbliv fokuseret

forbliv fokuseret kromforlængelse

Hvis du hader at føle dig skyldig efter spilder timer på sociale medier eller YouTube, derefter Forbliv fokuseret er den udvidelse, du har ledt efter. Det hjælper med at minimere 5-minutters check-ins på sociale medier, der bliver timer ved at blokere distraherende websteder.

Denne udvidelse gør det muligt for dig sæt en daglig kvote for “sociale medier og distraherende websteder”. Standardindstillingen er kun 10 minutter. Din daglige kvote er det antal minutter, du har tilladelse til at gennemse siderne på din distraktionsliste.

Hvis du er en hardcore produktivitets nørd, kan du aktivere den nukleare mulighed fra de indstillinger, der blokerer alle websteder fuldstændigt. Det nuklear mulighed kan blokere alle websteder hvis du vil bruge tid offline på at arbejde på vanskelige ting, når du ikke har råd til distraktioner.

Hvis du vil surfe på internettet frit i weekender eller efter arbejde, kan du tilpasse indstillingerne Aktive timer og Aktive dage. Du kan indtaste alle de websteder, du ønsker at blokere, i distraktionslisten fra indstillingsmenuen, eller du kan klikke på udvidelsessymbolet i menulinjen og tilføje det aktuelle sted til listen derfra.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/stayfocusd/laankejkbhbdhmipfmgcngdelahlfoji

Evernote Web Clipper

evernote kromforlængelse

Evernote er mest populær note-app, der bruges af millioner af mennesker jorden rundt. Det kan ikke kun gøre dig mere produktiv, men det kan også hjælpe dig med at huske alt, hvad du lærer. Den bedste del ved brug af Evernote er evne til at fange noter fra online indhold såsom websider, e-mails og andet indhold med bare et klik.

Evernotes notatproces kan fremskynde din arbejdsgang og tilbyde en nem måde at gemme alt, hvad du lærer.
Evernote Web Clipper giver dig mulighed for at fange næsten alt på Internettet. Fra forskningsmateriale til memes kan du slæg alt på din Evernote-konto med bare et par klik.

Denne udvidelse giver dig også mulighed for tag skærmbilleder. Det bedste ved denne udvidelse er, at det kun giver dig mulighed for at fange dele af en side. Desuden kan det nemt vælge indholdet på websider som Reddit Posts, Tweets, Blog Posts osv.

Den bedste del om at gemme indhold med Web Clipper er, at du har en gemt kopi i din Evernote, selvom / efter at websiden er gået offline.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/evernote-web-clipper/pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc

Todoist

todoist kromudvidelse

Todoist er en af ​​de mest populære todo liste apps. Det tilbyder apps til alle enheder inklusive Android, iOS osv. Hvis du holder en todo-liste i dit hoved, vil det kun ødelægge din produktivitet. Todoist Chrome-udvidelsen giver dig mulighed for at være produktiv hele dagen uden at glemme nogen af ​​dine opgaver. Den rene grænseflade gør det nemt at holde øje med alle dine opgaver for dagen.

Todoist er lavet med samarbejde i tankerne. Du kan nemt samarbejde med andre mennesker der bruger Todoist til opgaver og projekter. Du kan give kommentarer til opgaver til dine klassekammerater.

Hvad jeg mest kan lide ved Todoist er, at det foreslår automatisk tid og dato for opgaver baseret på din tidsplan. Når du opretter en opgave, foreslår den en dato, hvis du klikker på kalenderikonet ved siden af ​​opgavens navn.

For at forbedre din arbejdsgang giver Todoist dig mulighed for at dele dine opgaver med projekter og etiketter. Du kan også oprette filtre til filteropgaver baseret på prioriteter, projekter, og hvem de er tilknyttet. Todoist kan være en minimal todo-liste eller en fuldgyldig produktivitetsmaskine med snesevis af funktioner som f.eks Påmindelser, gentagelsesopgaver, filtre, etiketter, og meget mere.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/todoist-to-do-list-and-ta/jldhpllghnbhlbpcmnajkpdmadaolakh

Dualless

dualløs kromforlængelse

Dualless hjælper dig arbejde med to åbne vinduer side om side. At arbejde på kun en skærm kan være trættende på grund af al skift mellem flere vinduer. Hvis du ikke har råd til to skærme, kan du bruge Dualless til at arrangere to vinduer side om side med bare et par klik.

Du kan træk og slip windows side om side dig selv, men denne udvidelse hjælper dig med at gøre det med bare et par klik. Dualless tilbyder mange forskellige layoutvarianter at vælge imellem. Alt hvad du skal gøre er at vælge to faner, du vil opdele, og klikke på udvidelsens ikon for at vælge vinduesdelingslayout.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/dualless/bgdpkilkheacbboffppjgceiplijhfpd

Auto fremhævning

automatisk fremhævelse af kromudvidelse

Auto fremhævning hjælper dig med at læse onlineindhold meget hurtigere ved automatisk fremhævelse af de vigtigste dele af siden. Det er latterligt nøjagtigt med højdepunkterne for det meste. Det kan hjælpe dig med at reducere din læsetid til det halve.

I stedet for at læse hele artiklen, kan du klikke på ikonet Auto Fremhæv i menulinjen efter installation af udvidelsen, og det vil den også fremhæv passager i det indhold, der er det vigtigste. Forlængelsen fremhæver passager med en gul baggrund. Du kan redigere farveskemaet for den fremhævede tekst fra siden med udvidelsesindstillinger.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/auto-highlight/dnkdpcbijfnmekbkchfjapfneigjomhh

Kami-udvidelse

kami kromforlængelse

Kami er en gratis udvidelse, der giver dig mulighed for det rediger og annotér PDF-dokumenter direkte i din browser. Det giver dig mulighed for at tilføje tekst til dokumenter eller endda tegne på dem. Det fungerer offline og kommer med snesevis af funktioner gratis.

Du kan redigere dokumenter fra Google Drev eller Google Classroom. Kami er lavet til at blive brugt i samarbejde mellem studerende og lærere. Det hjælper dig nemt at samarbejde med dine lærere og andre studerende.

Uanset om du vil kommentere dine noter for at gøre dem mere læsbare eller ønsker at få din lærers anmeldelse af en opgave, kan Kami hjælpe dig med det. Det tilbyder en jævn arbejdsgang til begge dele annotering af PDF-dokumenter og samarbejde over dem.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/kami-extension-pdf-and-do/ecnphlgnajanjnkcmbpancdjoidceilk

Nimbus

nimbus kromforlængelse

Nimbus hjælper dig fange skærmbilleder og optage screencasts af din browser. Det giver dig mulighed for det fange skærmbilleder på hele siden samt kun fange udvalgte områder af siden. Det giver dig også mulighed for at kommentere og redigere dine skærmbilleder direkte i din browser. Du kan også tilføje dit vandmærke-branding til alle dine skærmbilleder med bare et par klik.

Det kan hjælpe dig rediger dine skærmbilleder uden at forlade din browser. Det giver dig mulighed for det tilføj indsæt vandmærker, tekst og billeder oven på dine skærmbilleder. Du kan også sløre dele af billederne med blot et par klik. Nimbus kan hjælpe dig med at indsamle vigtige oplysninger lige som den vises på siden.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/nimbus-screenshot-screen/bpconcjcammlapcogcnnelfmaeghhagj

LastPass

lastpass kromforlængelse

LastPass er en af bedste adgangskodeadministratorer der gemmer dine adgangskoder sikkert i skyen og giver dig sikker adgang til hvert websted, du logger ind på fra alle computere og mobile enheder.

LastPass husker alle dine adgangskoder til dig, så du behøver ikke at vælge svage eller let at huske adgangskoder. Det er mere end bare en adgangskodemanager. Det kan gemme ikke kun adgangskoder, men også andre vigtige oplysninger, såsom dine kreditkortoplysninger, dine bankkontodetaljer.

LastPass leveres med en gratis plan, eller du kan opgradere til premium-planer, der starter ved kun $ 3 pr. Måned.

Link: https://chrome.google.com/webstore/detail/lastpass-free-password-ma/hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd

Her kan du gennemse flere apps, der er rettet mod studerende og lærere, herunder uddannelsesspil, apps til fremmedsprog, lommeregnere og meget mere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map