Millors recursos en línia per a dones que vulguin aprendre a codificar

Tot i que finalment comencem a veure un petit canvi, no es nega que moltes dones s’allunyin d’entrar a les indústries STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques). Aquí he recopilat el millor .


No em creieu? Consulteu aquestes estadístiques impressionants sobre les dones del món de la tecnologia:

 • Les dones només tenen el 5% de les startups
 • L’11% dels càrrecs executius de Silicon Valley pertanyen a dones
 • Només el 25% de les tasques informàtiques són dones
 • Un sol 3% de les dones afirmen que la seva primera opció va ser una carrera tecnològica

I aquest és només el començament.

Però el cas és que les dones solen ser millors desenvolupadores que els homes. Un estudi del 2016 de més de 3 milions de peticions de tirada de Github va demostrar que El 79% de les sol·licituds d’atracció de dones van ser acceptades, amb els homes que segueixen a 74,6% – però només quan no es va revelar el gènere.

Aquest estudi continua afirmant que el biaix de gènere existeix en la programació de codi obert, ja que quan el gènere es va identificar al perfil públic d’un usuari, el nombre de rebutjos a les dones va augmentar significativament..

Tot i que no afirmo que sigui expert en el biaix de gènere ni busco una llista de raons per les quals les dones no són tan predominants en el món de la tecnologia, dic que hi ha un desequilibri definitiu. Al cap i a la fi, els números no són.

Però això pot canviar donant a les dones més oportunitats per unir-se al món de la tecnologia i triomfi com a homòlegs masculins. De fet, qualsevol dona que vulgui aprendre a codificar pot avui dia, sempre que sàpiga on anar per perfeccionar les seves habilitats.

Tant si sou una dona que vol canviar de carrera com si teniu una jove que vulgui aprendre algunes habilitats de codificació, us he cobert. Fes una ullada a aquest increïble arrodoniment de recursos Creat per ajudar a una dona a trencar les barreres i entrar al món de la tecnologia a qualsevol capacitat que desitgi.

Llista de recursos per a dones que volen aprendre a codificar

Millors recursos en línia per a dones que vulguin aprendre a codificar

Per facilitar-vos les coses. He dividit cada recurs en categories diferents perquè pugueu trobar el que busqueu.

Formació en lloc

1. Acadèmia de desenvolupadors d’Ada

desenvolupadors ada acadèmia

Ada Developers Academy és un programa de formació avançat i molt selectiu situat a Seattle, Washington, que atén a dones i persones de gènere diverses que volen convertir-se en desenvolupadors de programari.

Comptant amb patrocinadors per finançar la intensa experiència de pràctiques en classe i en la indústria (el que significa que la matrícula és gratuïta), Ada ensenya a les dones Rubí, Rails, HTML, CSS, JavaScript, Git i Control de fonts..

2. Noies que codifiquen

noies que codifiquen

El 74% de les joves expressen interès pels camps STEM i la informàtica. I, tanmateix, quan arriba el moment de decidir què estudiar i quina carrera triar, passa alguna cosa i molts trien un camí diferent. Girls Who Code va ser dissenyat per trencar aquest cicle i proporcionar a les nenes joves les habilitats i la confiança per avançar en la seva carrera professional.

Ofereixen clubs extraescolars per a noies tan joves com l’escola primària, de manera que poden començar a aprendre els fonaments bàsics i desenvolupar un amor per la codificació. A les nenes de secundària i secundària hi ha campaments d’estiu especialitzats que ensenyen la codificació i exposen les noies a possibles feines de tecnologia que puguin estar interessades.

3. Acadèmia Hackbright

acadèmia hackbright

En un esforç per ajudar les dones a ser grans programadores, Hackbright Academy ofereix un curs de formació accelerada de 12 setmanes que inclou tant treballs tradicionals en classe com treballs individualitzats per a projectes per a una comprensió completa de l’enginyeria de software.

4. MotherCoders

codis mare

MotherCoders és una organització sense ànim de lucre dissenyada per ajudar les mares a entrar en el món de la tecnologia perquè puguin establir carreres sòlides per elles mateixes. A través d’un programa de formació a temps parcial i de 9 setmanes (completat amb una cura d’infants en el lloc), MotherCoders té l’objectiu d’ajudar els que lluiten per accedir a programes educatius a reincorporar-se a la força de treball, avançar en la seva carrera o accelerar una startup..

5. Noia el desenvolupa

noia el desenvolupa

Girl Develop És una altra organització sense ànim de lucre que abasta 62 ciutats dels Estats Units que ofereix formes assequibles perquè les dones aprenguin el desenvolupament de programari i web. Amb les desenvolupacions presencials i el suport a la comunitat, Girl Develop Espera donar poder a les dones amb la confiança de construir les seves pròpies aplicacions web i mòbils.

Formació en línia / Cursos

1. destresa

destresa

A Skillcrush feu classes específiques en línia en funció del que voleu aprendre. Per exemple, apreneu a desenvolupar web, WordPress avançat, disseny web, analítica de dades i fins i tot redacció per a Internet.

Tot i que no només es limita a codificar per a les dones (aproximadament un 25% dels estudiants són homes), els programes de formació han estat dissenyats per ajudar les dones a entrar en la indústria dels seus somnis..

2. Rails Noies

rails noies

Rails Girls és un recurs en línia per a dones que busquen aprendre més sobre la tecnologia i com construir les seves idees. Aprendre programació bàsica, esbós i prototipat. A més, accedeix a guies web, materials i eines en línia per ajudar-vos a deixar les vostres idees i a informació sobre esdeveniments perquè pugueu conèixer dones avesades que vulguin entrar al món de la tecnologia..

Tutories

Trobar tutorials de codificació a Internet és tan senzill com executar una cerca ràpida a Google. Dit això, he facilitat les coses una mica més fàcil, compartint alguns tutorials amb tu, de manera que no haureu de buscar la web per vosaltres mateixos:

1. Tutories CSS

Esteu buscant uns quants tutorials per ajudar-vos amb les vostres habilitats CSS? Tripwire ha arrodonit alguns dels tutorials CSS més útils perquè pugueu treballar l’estil i els dissenys de les vostres pàgines web. Cada tutorial té una naturalesa específica, per la qual cosa només cal que trobeu el que s’adapti a les vostres necessitats i que el consulteu.

2. Tutories del codi de conquesta

Obteniu informació sobre els idiomes de llocs web més utilitzats com ara HTML, CSS, JavaScript i PHP gràcies a l’enllaç de tutorials de codi gratuïts de Code Conquest. Tot i que no estan dissenyats per oferir-vos una formació completa sobre un tema, aquests tutorials us poden ajudar a decidir si aquest idioma és l’opció adequada per a vosaltres..

3. CodeAcademy

Tot i que no s’adreça específicament a les dones, CodeAcademy és un dels llocs més populars per aprendre a codificar. Uniu milions de persones a aprendre HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, Python i Ruby, tot de franc..

4. Codi Venjadors

Code Avengers porta tutorials al següent nivell fent-los interactius i divertits. De nou, tot i que no està específicament orientat a les dones, hi ha moltes coses per aprendre com codificar jocs, aplicacions i llocs web mitjançant JavaScript, HTML i CSS. Disponible en diversos idiomes, aquest tutorial només triga 12 hores a completar-se.

5. Acadèmia Khan

Khan Academy ofereix persones que volen aprendre a codificar tutorials de vídeo pas a pas sobre com programar dibuixos, animacions i jocs. O bé, podeu aprendre a crear pàgines web mitjançant HTML i CSS.

Canals / Podcasts / Vídeos absurds

A continuació, es detallen alguns dels millors canals, podcasts i vídeos Slack per a dones que vulguin aprendre a codificar.

1. Canals fluixos per a dones en el món de la tecnologia

Si coneixeu l’eina de comunicació Slack i voleu connectar-vos amb altres dones del camp de la tecnologia, busqueu unir-vos a qualsevol d’aquests canals populars Slack:

 • Dones tecnològiques: amb més de 800 membres i acollint qualsevol persona independentment del nivell d’habilitat, podeu parlar amb altres dones que escriuen codi, programari de prova, gràfics de disseny i molt més..
 • #FemaleFounders: connecteu-vos amb nous fundadors d’empresa tecnològica establerts i aspirants per compartir idees i trobar solucions als problemes. L’aprenentatge dels uns i els altres emprenedors fa més fàcil maniobrar el món tecnològic complicat i, de vegades solitari, sobretot com a dona.
 • Women Techmakers: Dividits en tres equips: carrera inicial, carrera de nivell mitjà i carrera establerta, aquest canal Slack us connectarà amb persones aficionades i us informarà sobre propers esdeveniments i recursos per ajudar-vos a avançar en la vostra carrera professional..

2. Podcasts de dona fundadora

Doneu un cop d’ull a aquest resum d’alguns dels millors podcasts per a dones que busquen trencar el motlle i convertir-vos en fundadores de les seves pròpies startups:

 • Startup School Radio de Y Combinator: obteniu informació sobre fundadors o inversors anteriors sobre coses com iniciar, finançar i escalar la vostra pròpia empresa.
 • Girlboss Radio: cada podcast és una entrevista amb una dona d’èxit que l’ha marcat en el món empresarial. Esbrineu com l’han elaborat i què han après al llarg del camí.
 • Ella va fer la seva manera amb Amanda Boleyn: escoltar sobre dones empresàries més importants i com feien les coses de la seva manera.
 • SheNomads: si voleu entrar al món de la tecnologia, treballar a distància i viatjar pel món, aquest és el podcast per a vosaltres..
 • El podcast MADWomen de Women in Wireless: aquest podcast se centra en les dones del món mòbil i digital. Obteniu informació sobre líders femenins excepcionals, esbrineu el que cal tenir per tenir èxit i apoderen-vos per prendre el control de la vostra pròpia vida malgrat les probabilitats.

3. Llistes de reproducció de vídeo per a codificadores de dones

Si preferiu veure el contingut de vídeo, i no el text escrit, consulteu aquesta llista de llistes de reproducció de vídeo útils dissenyades per ajudar-vos a totes les vostres necessitats de codificació:

 • CodePath: l’enginyeria de programari és una indústria en constant transformació, cosa que significa que si tot just comences, pot ser difícil mantenir-se. Cerqueu mentors, apreneu noves habilitats i descobriu projectes que facin més fàcil i divertit les funcions de codificació.
 • WomenWhoCode: aquesta llista de reproducció de vídeos sense ànim de lucre ajuda a inspirar les dones a excel·lir en les seves carreres tecnològiques. Amb més de 50.000 membres de 20 països (que compta amb més de 3.000 esdeveniments a tot el món), aquest és el lloc on es pot trobar si necessiteu una mica de confiança i molts coneixements..
 • Coding Blonde: la creadora de darrere de Coding Blond va iniciar aquest canal de YouTube en un moment en què estava aprenent a codificar i va trobar que era intimidant gràcies a tots els estereotips.

Comunitats

Hi ha tantes comunitats a tot el món que connecten dones del món de la tecnologia que volen aprendre dels altres. Aquests són alguns dels millors per començar:

1. Grups de Facebook

Dones en tecnologia

dones en tecnologia

Aquest grup de Facebook és per a qualsevol persona que s’identifiqui com una dona que vol parlar de tecnologia. Té l’objectiu de mostrar a la gent que poden assolir els seus somnis, independentment dels obstacles que hi hagi, i fins i tot et connecta al seu podcast Women in Tech..

Global Tech Women

dones de tecnologia global

Descobreix els últims esdeveniments del món de la tecnologia i uneix-te a les converses també amb les teves pròpies històries. A més, coneix informació sobre els pròxims esdeveniments que acull Global Tech Women perquè puguis assistir i avançar en la teva carrera tecnològica.

2. Llistes de Twitter i xats

Doneu un cop d’ull a una llista completa de dones de tot el món en la indústria de la tecnologia que heu de seguir. A més, Women in Tech Chat és una gran font d’inspiració, de compartir idees i de xerrar.

Voleu una llista de hashtags per a Twitter o Instagram? Girl Knows Tech fa un gran treball per arrodonir els hashtags més utilitzats per a dones del món de la tecnologia.

Aquí hi ha alguns dels meus preferits:

 • #womenintech
 • #femalefounders
 • #womenwhocode
 • #codegoals
 • #womeninbiz

Per descomptat, tot això és només un començament. Però trobar altres dones del món de la tecnologia per seguir-te (i viceversa) és la manera més gran de construir una comunitat pròpia en la qual pots confiar per resoldre problemes, inspirar-te i compartir noves idees..

3. Esdeveniments

Si voleu assistir a esdeveniments en xarxa amb altres persones en el camp tecnològic, comproveu-ne la propera vegada que vulgueu fer un viatge de treball:

 • Celebració de Grace Hopper: uniu-vos a la trobada més gran de tecnòlegs femenins del món. Inscriu-te com a orador o voluntari, o simplement assisteix i gaudeix de l’ambient.
 • Cimera de gènere: aquesta cimera està dedicada a esbrinar per què existeix el biaix de gènere en els mons de la ciència i la tecnologia i com superar-lo.
 • Tapia Conference: l’objectiu d’aquesta conferència és promoure i celebrar la diversitat en informàtica. Busca reconèixer la existència de la diversitat, connectar persones i crear comunitats que s’estenguin més enllà de la conferència, obtenir assessorament de professionals líders del sector i inspirar-se en l’èxit d’altres persones..
 • Women Startup Challenge: si la vostra startup necessita finançament, assistiu a Women Startup Challenge i plantegeu la vostra idea per veure si algú està disposat a finançar el que heu d’oferir..

Pensaments finals

Al final, n’hi ha molts recursos disponibles per a les dones que volen aprendre a codificar. Des de programes de formació en classe fins a cursos en línia, contingut de vídeo i podcasts fins a esdeveniments i grups comunitaris, no hi ha res que us pugui impedir entrar en el món de la tecnologia i assolir els vostres somnis.

No deixeu que els estereotips i la parcialitat de gènere us limitin la vida. Pren el control, elabora un pla i fa un seguiment. El món necessita més dones codificadores.

Per tant, si teniu el motor i l’ambició d’entrar a la indústria tecnològica, mireu aquests recursos i comenceu de seguida. Si és el cas, potser inspireu més dones.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map