21 millors extensions Chrome per a estudiants (i professors)

Aquí teniu una col·lecció curada dels 21 millors i gratuïts Extensions de Google Chrome per a estudiants per ajudar-vos a aprofitar el poder del vostre navegador per convertir-vos en un estudiant millor i més eficient.


La majoria dels treballs moderns dels estudiants es fan dins d’un navegador web. Si esteu a la universitat o a la universitat, el més probable és que la vostra feina estudiï i també al navegador.

En aquest article us guiaré a través d ‘alguns dels les millors extensions de Chrome que tots els estudiants han de tenir. Alguns d’aquests us ajudaran a ser més productius; alguns l’ajudaran a prevenir errors a la redacció.

Totes aquestes extensions de Google Chrome són d’instal·lació gratuïta i les aplicacions són molt fàcils d’utilitzar.

millors extensions de Google Chrome per a estudiants i professors

Gramàtica & Eines d’ortografia

Gramaticalment

extensió cromada gramaticalment

Gramaticalment és una eina avançada de comprovació de la gramàtica que posa a prova la vostra redacció davant de centenars d’errors gramaticals.

El versió gratuïta d’aquesta aplicació t’ajudarà prevenir errors gramaticals en la majoria de la vostra redacció. La millor part d’aquesta extensió és que funciona a gairebé tots els llocs web inclosos Gmail, Google Docs, etc. A diferència de la majoria d’altres eines gramaticals, us ofereix l’opció de seleccionar l’anglès que escriviu – britànic o americà..

El versió premium d’aquesta aplicació no només us ajudarà a comprovar errors de gramàtica, sinó que també us ajudarà a comprovar el text en contra plagi. També us ajuda a definir un to per a la vostra redacció i us suggereix modificacions en conseqüència.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarly-for-chrome/kbfnbcaeplbcioakkpcpgfkobkghlhen

LanguageTool

Extensió de crom languagetool

Tot i que el codi ortogràfic integrat de Chrome us pot ajudar a solucionar alguns errors d’ortografia, no està equipat per ajudar-vos a solucionar errors gramaticals.. LanguageTool t’ajuda solucionar errors de gramàtica en més de 20 idiomes diferents.

Funciona en gairebé tots els llocs, inclosos les bústies de correu electrònic i les xarxes socials. LanguageTool subratlla el text que necessita correcció i permet solucionar errors gramaticals amb un sol clic. Marca en text tant les faltes d’ortografia com les faltes gramaticals.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spell-checker/oldceeleldhonbafppcapldpdifcinji

GrammarBase

extensió de crom de grammarbasee

GrammarBase és una eina gratuïta per comprovar la gramàtica que ho comprova tot de Puntuació a Estil. Et pot ajudar solucionar errors gramaticals a la vostra redacció amb un sol clic. També comprova el text contra el plagi.

La millor part d’aquest corrector gramatical és que ho és completament gratuït i no requereix cap actualització per desbloquejar més funcions. Funciona en gairebé tots els llocs web, inclosos Gmail i Facebook.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammarbase-web-grammar-c/plklmneddckmpnnkjldofmaegchjmoea

La meva revisió gramatical

la meva extensió de cromat de control gramatical

La meva revisió gramatical és una eina gratuïta de verificació de gramàtica que us pot ajudar solucionar errors gramaticals bàsics. Funciona a gairebé tots els llocs web i permet solucionar errors de gramàtica amb només un clic o dos.

També comprova l’ortografia errors i suggereix solucions que podeu aplicar amb només un clic.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/my-grammar-check/ecpbljknammclncihheaiehdahccgmnk

Gingebre

extensió de crom de gingebre

Gingebre és una de les eines de comprovació de la gramàtica més populars a Internet. Et permet solucionar els errors de gramàtica amb només un clic. També t’ajuda a obtenir suggeriments per a claredat i per referir frases.

També et permet traduir el text amb només un clic. La versió gratuïta de Ginger us permet solucionar gairebé tots els errors gramaticals bàsics en la vostra redacció a Internet. Funciona amb Gmail, Google Docs, Facebook, Reddit i gairebé tots els altres llocs.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spelling-chec/kdfieneakcjfaiglcfcgkidlkmlijjnh

Comprobadors de plagi

ProWritingAid

extensió de cromo per a escriptura pro

ProWritingAid és una eina gratuïta que comprova la vostra redacció de gramàtica errors i ofereix suggeriments per millorar el vostre estil d’escriptura. Us pot ajudar a prevenir errors i fer més forta la vostra redacció. També ve amb una verificador de plagi.

Funciona en gairebé tots els llocs web a través d’Internet, incloent bústies de correu electrònic, Twitter i altres llocs més populars. Arriba amb una Tesaurus integrat que ofereix suggeriments per millorar la vostra redacció.

Tots els suggeriments es poden aplicar amb un sol clic del text, ja que aquesta extensió ressaltarà automàticament el text que necessita correcció o millora.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/prowritingaid/npnbdojkgkbcdfdjlfdmplppdphlhhcf

De plaga

extensió de crom plagial

De plaga és un corrector gramatical i verificador de plagi. Comprova el text amb milers de pàgines en línia i informa de passatges plagiats del text. També ofereix suggeriments per solucionar els errors de gramàtica a la redacció.

Tot i que les primeres accions són gratuïtes, haureu de pagar una quota mensual assequible per obtenir un accés complet a l’eina i la comprovació del plagi il·limitat.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagly-plagiarism-checker/dhkdaobajijkikfmfhnebdocgfimnpag

Comprobador de plagi

extensió de crom de verificador de plagi

Comprobador de plagi és una extensió de crom gratuïta que comprova el text per trobar plagi. Podeu seleccionar qualsevol paràgraf i feu clic amb el botó dret a la selecció per comprovar-ne el plagi.

És completament gratuït i no requereix que pagueu per tenir accés complet. Tot i que no és l’eina perfecta per controlar el plagi, és totalment gratuït i ofereix una comprovació bàsica del plagi.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/plagiarism-checker-for-ch/pkgnahhgdacdodckgdpomajapacjhjbf

Generadors de cites

MyBib

extensió de crom de mybib

MyBib és un generador gratuït de cites extensió per a Google Chrome. Aquesta extensió cromada t’assessora sobre si una font és creïble o no. També us ajuda a generar citacions basades en més de 9000 estils de cites prèviament definits, inclosos Chicago, MLA, APA, AMA i Harvard.

Vostè pot copieu la vostra bibliografia al porta-retalls o descarregueu-la com a document de Word. Pot fer el que EasyBib i Cite This For Me fan i fer-ho millor. Us recomano aquesta extensió a les altres dues opcions.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/mybib-free-citation-gener/phidhnmbkbkbkbknhldmpmnacgicphkf

Citeu-ho per a mi

citeu això per a mi amb extensió de crom

Citeu-ho per a mi automàticament crea citacions de llocs web i fa referència a documents en diferents estils per escollir. Els estils inclouen Chicago, APA, MLA i Harvard.

Tot ho fa amb només un clic d’un botó. Permet crear precioses citacions que es veuen bé i són acceptables per a un ús acadèmic.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/cite-this-for-me-web-cite/nnnmhgkokpalnmbeighfomegjfkklkle

EasyBib

extensió crom de easybib

EasyBib és una extensió Chrome gratuïta que cita llocs web amb un clic i també t’assessora sobre la credibilitat dels llocs web que esteu citant. És molt millor confiar en EasyBib que una suposició per compte propi.

Pot dir-vos quines citacions són creïbles i es poden utilitzar i que hauríeu d’evitar com la pesta.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/easybib-toolbar/hmffdimoneaieldiddcmajhbjijmnggi

Diccionari & Tesaurus

Diccionari de Google

Extensió de crom del diccionari de Google

Diccionari de Google és l’extensió oficial de Chrome de Google que us permet veure directament les definicions Diccionari oficial de Google. No hi ha més paraules de cerca a Google per comprovar-ne el significat ni l’ortografia.

Podeu fer clic a la icona d’extensió de crom i escriure / enganxar la paraula que voleu definir Google. O simplement podeu fer doble clic en una paraula a qualsevol lloc de la pàgina i aquesta extensió us mostrarà el significat d’un petit quadre emergent en línia.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/google-dictionary-by-goog/mgijmajocgfcbeboacabfgobmjgjcoja

Tesaurus de poder

extensió de cromo tesaurus de poder

Tesaurus de poder és una extensió Chrome gratuïta que us pot mostrar antònims i sinònims sense sortir de la pàgina web heu trobat la paraula. Us pot ajudar a millorar la vostra redacció fent que sigui molt fàcil trobeu paraules similars i més potents per substituir les teves paraules febles.

Podeu consultar el tesaurus mitjançant aquesta extensió seleccionant una paraula i fent clic amb el botó dret a la selecció. O bé podeu fer clic a la icona d’extensió de la barra de menús per escriure la paraula manualment i cercar el Tesaurus.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/power-thesaurus/hhnjkanigjoiglnlopahbbjdbfhkndjk

Quillbot

Extensió de crom quillbot

Quillbot és una extensió de crom gratuïta que us ajuda substituir les paraules per les seves alternatives del Tesaurus amb només un clic. En lloc de trobar alternatives per cada paraula individual pel vostre compte, simplement podeu posar un paràgraf o una oració en aquesta eina i feu clic al botó “Ampliar-lo” per generar un nou paràgraf amb paraules alternatives..

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/quillbot/iidnbdjijdkbmajdffnidomddglmieko

Eines de productivitat

Mantindre la concentració

Extensió de crom permanent enfocada

Si odies sentir-se culpable després malgastant hores a les xarxes socials o a YouTube, aleshores Mantindre la concentració és l’extensió que heu buscat. Ajuda a minimitzar els check-in de 5 minuts de les xarxes socials que es converteixen en hores bloquejant llocs web que distreuen.

Aquesta extensió et permet establiu un límit de bonificació diària per a “xarxes socials i llocs web que distreuen”. Es defineix per defecte a només 10 minuts. El vostre import diari és el nombre de minuts en què podeu navegar pels llocs de la llista de distraccions.

Si ets un productor hardcore, podeu activar l’opció nuclear des de la configuració que bloqueja tots els llocs web completament. El l’opció nuclear pot bloquejar tots els llocs web si voleu passar temps fora de línia treballant en coses difícils quan no podeu permetre distraccions.

Si voleu navegar per Internet lliurement els caps de setmana o després de la feina, podeu personalitzar les opcions de la jornada activa i els dies actius. Podeu introduir tots els llocs que voleu bloquejar a la llista de distraccions al menú d’opcions o podeu fer clic a la icona de l’extensió a la barra de menús i afegir el lloc actual a la llista d’allà..

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/stayfocusd/laankejkbhbdhmipfmgcngdelahlfoji

Evernote Web Clipper

Evernote extensió de crom

Evernote és el més popular aplicació de presa de notes utilitzada per milions de persones al voltant del món. No només et pot fer més productiu, sinó que també et pot ajudar a recordar tot el que aprens. La millor part d’utilitzar Evernote és capacitat de capturar notes de contingut en línia com ara pàgines web, correus electrònics i altres continguts amb només un clic.

El procés de presa de notes d’Evernote pot accelerar el flux de treball i oferir una manera senzilla d’emmagatzemar tot el que apreneu.
Evernote Web Clipper us permet capturar gairebé tot a Internet. Des de material d’investigació fins a memes, podeu senvieu-ho tot al vostre compte d’Evernote amb només uns clics.

Aquesta extensió també us permet fer-ho fer captures de pantalla. La millor part d’aquesta extensió és que permet capturar només parts d’una pàgina. A més, pot seleccionar fàcilment els continguts de les pàgines web com ara Reddit Posts, piulets, publicacions de blogs, etc..

La millor part sobre l’estalvi de contingut amb el programa Clipper Web és que teniu una còpia desada al vostre Evernote, encara que / després que la pàgina web s’hagi desconnectat.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/evernote-web-clipper/pioclpoplcdbaefihamjohnefbikjilc

Totist

totist extensió de crom

Totist és un dels més aplicacions populars de llista de tot. Ofereix aplicacions per a tots els dispositius, inclosos Android, iOS, etc. Tenir una llista al vostre cap només provocarà la vostra productivitat. L’extensió Todoist Chrome us permet mantenir productiu tot el dia sense oblidar cap tasca. La interfície neta facilita la vigilància de totes les tasques del dia.

Totist està pensat amb la col·laboració. Podeu fàcilment col·labora amb altres persones que utilitzen Todoist en les tasques i projectes. Podeu deixar comentaris sobre les vostres companyes.

El que més m’agrada de Todoist és que automàticament us suggereix hora i data per a les tasques en funció de la vostra programació. Quan creeu una tasca, us suggerirà una data si feu clic a la icona de calendari al costat del nom de la tasca.

Per millorar el vostre flux de treball, Todoist us permet dividir les tasques en projectes i etiquetes. També podeu crear filtres a filtrar les tasques en funció de les prioritats, els projectes i a qui estan assignats. Totist pot ser una llista mínima de productes o una màquina de productivitat completa amb dotzenes de funcions com ara Recordatoris, tasques de repetició, filtres, etiquetes, i molt més.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/todoist-to-do-list-and-ta/jldhpllghnbhlbpcmnajkpdmadaolakh

Sense dualesa

extensió cromada sense duelos

Sense dualesa t’ajuda treballar amb dues finestres obertes una al costat de l’altra. Treballar amb un sol monitor pot ser esgotador per haver de canviar entre diverses finestres. Si no us podeu permetre dos monitors, podeu utilitzar Dualless per organitzar dues finestres una al costat de l’altra amb només uns clics.

Tu pots arrossegueu i deixeu anar les finestres una al costat de l’altra tu mateix, però aquesta extensió t’ajuda a fer-ho amb només uns clics. Dualless ofereix moltes variacions de disseny diferents. Tot el que heu de fer és seleccionar dues pestanyes que voleu dividir i fer clic a la icona de l’extensió per seleccionar el disseny de la finestra de divisió.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/dualless/bgdpkilkheacbboffppjgceiplijhfpd

Ressaltat automàtic

Extensió de crom de ressalt automàtic

Ressaltat automàtic us ajuda a llegir el contingut en línia molt més ràpidament destacant automàticament les parts més importants de la pàgina. És ridículament precís amb els punts forts la major part del temps. Us pot ajudar a reduir el temps de lectura a la meitat.

En lloc de llegir tot l’article, podeu fer clic a la icona Ressaltat automàtic a la barra de menús després d’instal·lar l’extensió i així ressalteu els passatges del contingut que són més importants. L’extensió destaca passatges amb fons groc. Podeu editar l’esquema de colors del text ressaltat des de la pàgina d’opcions d’extensió.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/auto-highlight/dnkdpcbijfnmekbkchfjapfneigjomhh

Extensió Kami

extensió de crom de Kami

Kami és una extensió gratuïta que et permet editar i anotar documents PDF directament al navegador. Permet afegir text als documents o fins i tot dibuixar-los. Funciona fora de línia i inclou dotzenes de funcions de forma gratuïta.

Podeu editar documents de Google Drive o de Google Classroom. El kami es fa servir de manera col·laborativa entre estudiants i professors. T’ajuda a col·laborar fàcilment amb els professors i altres estudiants.

Tant si voleu anotar les notes per fer-les més llegibles o si voleu que la revisió del vostre professor sobre una tasca, Kami us pot ajudar. Ofereix un flux de treball suau per a tots dos anotant documents PDF i col·laborant sobre ells.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/kami-extension-pdf-and-do/ecnphlgnajanjnkcmbpancdjoidceilk

Nimbus

extensió crom de nimbus

Nimbus t’ajuda capturar captures de pantalla i enregistrar les projeccions de pantalla del vostre navegador. Et permet capturar captures de pantalla de pàgina completa i capturar només les àrees seleccionades de la pàgina. També us permet anotar i editar les captures de pantalla directament al vostre navegador. També podeu afegir la marca de marca d’aigua a totes les captures de pantalla amb només uns clics.

Et pot ajudar editar les captures de pantalla sense sortir del navegador. Et permet afegir filigranes, text i imatges a la part superior de les captures de pantalla. També podeu difuminar parts de les imatges amb només uns clics. Nimbus us pot ajudar a capturar informació important de la mateixa manera que es mostra a la pàgina.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/nimbus-screenshot-screen/bpconcjcammlapcogcnnelfmaeghhagj

LastPass

extensió de crom passatge

LastPass és un dels millors gestors de contrasenyes que emmagatzemen les vostres contrasenyes de forma segura al núvol i us permet accedir de forma segura a tots els llocs web als quals inicieu la sessió des de qualsevol ordinador i dispositiu mòbil.

LastPass recorda totes les vostres contrasenyes, de manera que no heu de triar contrasenyes dèbils o fàcils de recordar. És més que un gestor de contrasenyes. No pot emmagatzemar només contrasenyes, sinó també altres dades importants com ara les dades de la targeta de crèdit, les dades del vostre compte bancari.

LastPass inclou un pla gratuït o podeu actualitzar a plans premium a partir de només 3 dòlars al mes.

Enllaç: https://chrome.google.com/webstore/detail/lastpass-free-password-ma/hdokiejnpimakedhajhdlcegeplioahd

Aquí podeu navegar per més aplicacions adreçades a estudiants i professors, inclosos jocs educatius, aplicacions d’aprenentatge d’idiomes estrangers, calculadores i més càrregues.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map