Топтал Ревиев

Топтал компанијама омогућава да ангажују само најбоље фрееланцере из своје глобалне мреже провјерених талената. Ово Топтал преглед детаљније погледа шта нуде, како би вам помогао да одлучите да ли је то право тржиште слободних слободних производа за ваше пословање или не..


Резиме најновијег прегледа (кључне тачке)

инфо икона О томе
Топтал омогућава само најбољим фрееланцерима да се придруже њиховој платформи, тако да ако желите да их запослите топ 3% фрееланцера у свету, онда је ово место да их ангажују.
икона долара Трошак
Цена ангажовања фрееланцера из Топтала зависи од врсте улоге, али можете очекивати да је платите између 60 и 200 долара + на сат ().
хаппифаце икона Прос
Топтал се може похвалити 95% стопе успешности пробног рада за најам, са $ 0 накнада за регрутовање за најбољих 3% светских фрееланце талентпоол група. Добићете представљен кандидатима у року од 24х од пријаве, а 90% клијената ангажује првог кандидата који Топтал представља.
садфаце ицон Цонс
Ако вам је потребна само помоћ с мањим пројектом или сте на а уски буџет и могу да приуште само неискусни и јефтини фрееланцери – онда Топтал није тржиште за вас.
пресуда икона Пресуда
Топталов строг поступак скрининга за талент гаранције да ћете запослити само најбоље фрееланцере који су проверени, поуздани и стручњаци за дизајн, развојне димензије, финансије и управљање пројектима и производима.

позив на акцију
Скочи на: – – – – – – – –

Запошљавање радника са пуним радним временом није увек најбоље решење, поготово када требате само запослити некога да ради на краткорочном пројекту. Слободњаци су најприкладнији за ове врсте пројеката за које вам је потребан стручњак, али их не желите / не морате запослити стално.

Иако постоје стотине слободних тржишта, већина фрееланцера на овим платформама нису стручњаци. Да бисте пронашли поузданог фрееланцера са којим можете радити на више и сложених пројеката, морат ћете унајмити неколико фрееланцера прије него што пронађете онај који савршено одговара вашим потребама. Чак и тада, можете их изгубити ако одлуче да подигну своје цене, напусте посао или једноставно нестану.

Овде долази Топтал. Њихова платформа вам помаже запослити најбоље 3% фрееланцере на свету из преко 100 земаља, а већина се налази у Америци и Европи.

топтал топ три посто

Када радите са Топталом, можете лако пронађите стручног фрееланцера за ваш пројекат из првог покушаја као и сви фрееланцери прегледани и интервјуисани пре него што им то буде дозвољено на перону. И у сигурним сте рукама јер Топтал сарађује са компанијама попут Аирбнб, Хевлетт Пацкард, Зендеск, Моторола, Бридгестоне, Схопифи и многим другима.

Унајмите најбоље 3% фрееланцера за свој пројекат – 0 УСД хонорара за регрутацију и 2 недеље бесплатног суђења без ризика!

Шта је Топтал.цом?

топтал ревиев

Топтал је тржиште слободних производа слично као код Упворк. Оно што разликује Топтал од осталих тржишта је то што вам омогућава приступ најбољи од најбољих фрееланцера из целог света. За разлику од других фрееланце мрежа / тржишта, Топтал ветеринари и разговори са слободњацима и прихвата само стручњаке који се могу доказати.

Топтал може бити ваш партнер који вам помаже да завршите све своје пројекте. Било да вам треба неко за дизајн корисничког интерфејса за вашу нову иПхоне апликацију или залеђе ваше сложене апликације за веб сервер, Топтал може помоћи вам да пронађете стручњака који може обавити посао. Њихова мрежа укључује менаџере пројеката, менаџере производа, стручњаке за финансије, дизајнере и програмере.

врхунски таленатУнајмите талент светске класе као што су иОС програмери, напредни програмери, УКС дизајнери, УИ дизајнери, финансијски стручњаци, менаџери дигиталних пројеката, менаџери производа

Унајмите најбоље 3% фрееланцера за свој пројекат – 0 УСД хонорара за регрутацију и 2 недеље бесплатног суђења без ризика!

Како дјелује Топтал

За разлику од других фрееланце маркет-ова, Топталов тим лично вам помаже да пронађете најбољег фрееланцера за ваше пословне потребе. Топтал омогућава само најбољим фрееланцерима на свету да се придруже њиховој платформи након ригорозног поступка интервјуа који може трајати недељама. Квалитет талентованих фрееланцера који су доступни на овој платформи је њихов највећи диференцијатор.

процес запошљавања

Кад се пријавите, морате попуните једноставну анкету, што траје мање од две минуте. То помаже Топталу да боље разуме ваш пројекат. Једном када се пријавите, бићете одредио стручњака који ће боље контактирати с вама разумете ваше захтеве пројекта. Овај корак помаже тиму Топтал да схвати колико ће велики и сложен бити ваш пројекат.

Тим Топтал ће тада пронаћи фрееланцера који одговара вашим захтевима. Добићете представљен кандидатима у року од 24х од пријаве, а 90% компанија запосли првог кандидата који их уведе Топтал.

Процес пробира

Оно што разликује Топтал од осталих маркетиншких тржишта је њихово строг процес скрининга која прихвата само 3% свих кандидата. Разлог њиховог интензивног прегледа и интервјуирања је уклањање неквалитетних фрееланцера који немају довољно искуства.

Топтал’с поступак скрининга има 5 корака и успешно га завршавају само искусни и стручни фрееланцери који су озбиљни у свом послу.

топтал сцреенинг поступак

Тхе Први корак о процесу се ради тестирање комуникацијских вештина и личности. Подносилац захтева мора бити у стању да изузетно добро комуницира на енглеском језику. Такође тестирају да ли је подносилац захтева заиста страствен и у потпуности укључен у посао који обавља.

Само 26,4% подносилаца захтева прође овај корак.

Тхе други корак је дубински преглед вештина који отклања било какве неквалитетне фрееланцере који нису изузетни у свом послу. Овај корак тестира способност и интелект пријавитеља за решавање проблема. Подносилац захтева је дужан да испуни различите задатке како би доказао своје вештине.

Само 7,4% подносилаца захтева прође овај корак.

Тхе трећи корак је уживо пројекција где ће бити кандидат прегледан од стране стручњака. Овај корак је више попут интервјуа један на један са стручњаком из примарне експертизе подносиоца пријаве.

Само 3,6% кандидата је прошло овај корак.

Ово четврти корак додјељује подносиоцу пријаве тест пројекат која опонаша сценарије из стварног света и тестира њихову способност за решавање проблема у стварном свету. Само 3,2% подносиоца захтева је прошло овај корак.

Тхе последњи корак је стални тест континуиране изврсности. Топтал не узима олако неквалитетан рад и лошу комуникацију. Овај корак осигурава да само најбољи од најбољих фрееланцера остају на мрежи.

Само 3,0% подносилаца захтева прође овај корак и њима је дозвољено да постану фрееланцер у мрежи Топтал.

Како се пријавити (као клијент / послодавац)

Пријављивање за Топтал као клијент / послодавац је веома лако. То укључује само одговарање на неколико питања како бисте тиму Топтал дали представу о вашим пројектним захтевима.

Када то видите, видећете образац за анкету:

горњи поступак пријаве - 1

Прво питање на које требате одговорити је кога желите запослити. За овај пример, хајде да сарађујемо са дизајнерима. Након што одаберете врсту талента коју желите да запослите, кликните на дугме Почетак рада.

Сада морате одабрати за коју врсту пројекта вам треба помоћ:

горњи поступак пријаве - 2

У већини случајева радите на новом пројекту, па одаберите врсту новог пројекта као врсту пројекта. Кликните велико плаво дугме Следећи у доњем десном углу обрасца за наставак.

Сада морате одабрати да ли имате или не имате јасне спецификације за пројекат. Ово у основи говори Топталу како сте далеко стигли у процесу идеализације:

горњи поступак пријаве - 3

Већина ваших пројеката може имати користи од доприноса стручног дизајнера или програмера. Ако већ немате јасне спецификације спремне за своје пројекте, одаберите опцију “Имам грубу представу о томе шта желим да изградим” и кликните на дугме Даље..

Сада морате одлучити колико дуго ће вам требати дизајнер:

горњи поступак пријаве - 4

За већину пројеката то ће бити само неколико недеља, тако да одаберемо „1 до 4 недеље“. Ако још нисте сигурни или желите да га оставите отворен за расправу, изаберите „Одлучићу касније“.

Сада морате одабрати колико вам дизајнера треба:

горњи поступак пријаве - 5

За већину пројеката требат ће вам више него само дизајнер или програмер. Требат ће вам неко из вашег тима који ће управљати осталим дијеловима пројекта. Дакле, одаберимо „Вишефункционални тим“.

Ако још нисте сигурни или желите да га оставите отворен за расправу, изаберите „Одлучићу касније“. Кликните на дугме Даље да бисте наставили.

Сада морате одабрати ниво временске посвећености коју ваш пројекат захтева:

горњи поступак пријаве - 6

За озбиљне пословне пројекте то ће бити пуно радно време или барем хонорарно, па одаберимо хонорарно. Ако још нисте сигурни или желите да га оставите отворен за расправу, изаберите „Одлучићу касније“. Кликните на дугме Даље да бисте наставили.

Сада одаберите вештине које ће ваш идеалан кандидат имати за овај пројекат:

горњи поступак пријаве - 7

За пројекат веб дизајна, требаће вам веб дизајн, брзи веб дизајн и дизајн корисничког интерфејса. Изаберите одговарајуће вештине и кликните на дугме Даље.

Сада изаберите број запослених који раде у вашој компанији:

горњи поступак пријаве - 8

Изаберите мање од 10 за овај пример. Кликните на дугме Даље да бисте наставили.

Сада одаберите када требате дизајнеру да почне са вама:

горњи поступак пријаве - 9

За већину пројеката то ће бити најмање 1 недељу. Ако још нисте сигурни или желите да га оставите отворен за расправу, изаберите „Одлучићу касније“. Кликните на дугме Даље да бисте наставили.

Сада морате да одлучите да ли сте отворени за рад са Ремоте талентом:

горњи поступак пријаве - 10

За већину врста пројеката, чак и сложене, то неће бити важно, али ако нисте сигурни, одаберите „Нисам сигуран“. Кликните на дугме Даље да бисте наставили.

Сада одаберите буџет за ову улогу:

горњи поступак пријаве - 11

Препоручујем да одаберете “$ 51 – 75 $ / хр” јер већина фрееланцера на платформи наплаћује најмање 60 УСД / сат. Кликните на дугме Даље да бисте наставили.

Сада, попуните своје контакт податке да бисте се завршили са пријавом:

горњи поступак пријаве - 13

Сада попуните своје контакт податке како би вас тим Топтал могао позвати да започнете поступак:

То је све. Завршили сте поступак пријаве. Сада ћете од Топтал-а добити брзи позив где ће стручњак одговорити на сва ваша питања и затражити више детаља о вашем пројекту како би вас могли поставити са најпогоднијим фрееланцером за ваш пројекат.

Унајмите најбоље 3% фрееланцера за свој пројекат – 0 УСД хонорара за регрутацију и 2 недеље бесплатног суђења без ризика!

Најбоље цене

Да бисте запослили свог првог фрееланцера на Топталу, морате се једнократно појавити, повратни депозит у износу од 500 УСД. Ако одлучите да се не запослите ни у једној фази поступка, добит ћете поврат новца. У супротном, 500 УСД ће касније бити додато као кредит на ваш рачун и користиће се за плаћање фрееланцерима са којима радите. Овај депозит говори Топталу да сте озбиљни око запошљавања фрееланцера.

За разлику од платформи попут Упворк-а, на овој платформи нећете наћи ниједног јефтиног фрееланцера. Најбољи од најбољих фрееланцера долазе са скупоцјеном ценом. Већина фрееланцера на овој мрежи наплатити најмање 60 УСД на сат или чак више, зависно од нивоа вештина и искуства.

Колико кошта топтал?

Топтал нуди флексибилне цене у зависности од потреба клијента и њиховог географског положаја. Ниже вредности трошкова топтал.цом могу се користити као смернице:

Трошак за програмере:

 • Сат по сату: 60 до 95 долара + / сат
 • Половично радно време: 1.000 до 1.600 долара + недељно
 • Пуно радно време: 2000 до 3200 долара + недељно

Дизајнерски трошак:

 • Сат по сату: 60 до 150 долара + на сат
 • Половично радно време: 1200 до 2600 долара + недељно
 • Пуно радно време: од 2.400 до 5200 долара + недељно

Трошак стручњака за финансије:

 • Сат по сату: 60 до 200 долара + на сат
 • Половично радно време: 2000 до 3200 долара + недељно
 • Пуно радно време: 4.000 до 6.400 + недељно

Цена менаџера пројекта:

 • Сат по сату: 60 до 150 долара + на сат
 • Половично радно време: 1300 до 2600 долара + недељно
 • Пуно радно време: 2.600 до 5200 долара + недељно

Цена менаџера производа:

 • Сат по сату: 60 до 180 долара + на сат
 • Половично радно време: 1.500 до 2.800 долара + недељно
 • Пуно радно време: 3.000 до 5.600 долара + недељно

Запамтити. Ако нисте задовољни перформансама у прве две недеље, Топтал ће вратит ћемо вам и депозит и било који трошак за посао слободњака.

Топтал код купона

Набави $ 150 Амазон поклон картица бесплатно када се пријавите као послодавац / клијент и почнете да користите Топтал.

горњи код купона

Да бисте испунили услове за употребу, морате да користите ову везу за пријаву и морате да прођете пробно раздобље без ризика.

Након што сте први пут успешно запослили компанију Топтал, пошаљите нам е-пошту и затражите своју поклон картицу у износу од 150 долара.

Врхунске предности и недостаци

Тхе највећа корист ангажовање фрееланце талената од Топтал-а је да је то њихово строг процес скрининга уклања ко год није стручњак. Када запослите некога из Топтала, можете бити сигурни да они знају како да реше ваш проблем или да вам помогну у вашем пројекту.

Али то је такође један од највећих недостатака рада са Топталом. Зато што само нуде приступ топ 3% фрееланцери, стопе могу бити прилично скупе ако тек започињете или имате мали буџет.

Ако сте на мали буџет или је потребна само помоћ с малим пројектом, онда има пуно више смисла ићи на тржиште слободних послова попут Упворк-а.

Али ако одете на тржиште слободних послова попут Упворк-а који омогућава било коме да се придружи као фрееланцер, суочиће се са вама тачним проблемом који вам Топтал помаже да решите. Унајмити савршеног фрееланцера потрајати ће нешто покушаја и грешке.

А то у многим случајевима може значити губитак новца (и времена) да пронађете најбољег фрееланцера за свој пројекат.

Други велика корист од рада са Топталом је да нисте сами. За разлику од других платформи и тржница које вам једноставно дају листу фрееланцера, Топтал-ов тим стручњака сарађује са вама на проналажењу савршеног фрееланце талента за ваш пројекат на основу ваших захтева.

Унајмите најбоље 3% фрееланцера за свој пројекат – 0 УСД хонорара за регрутацију и 2 недеље бесплатног суђења без ризика!

ФАК

Је Топтал законит?

Топтал је реномирано тржиште светских талентованих стручњака које сарађује са познатим брендовима као што су Аирбнб, ХП, Зендеск и Моторола. Основали су га 2010. Тасо Ду Вал (ЦЕО) и Бреанден Бенесцхотт, а седиште му је у Силицијумској долини.

Колико кошта Топтал?

Трошкови ангажовања фрееланцера на Топталу зависе од врсте улоге, али очекујте да ће платити између 60 и 200 долара + по сату за фрееланцера. Постоји и једнократни повратни депозит у износу од 500 УСД. Ако одлучите да се не запослите ни у једној фази поступка, добит ћете поврат новца. У супротном, 500 УСД ће касније бити додато као кредит на ваш рачун.

За кога је Топтал добар?

Топтал је савршен за предузећа која траже кључног партнера који може гарантовати врхунски талент стручњака, без потребе да ангажује некога са пуним радним временом или кућом за сложене пројекте дизајна, развоја и финансијских услуга..

Топтал вс Упворк

Има много Топтал такмичара вани, а Упворк је главни. Главне разлике између Топтал-а и Упворк-а су процес скрининга и квалитет фрееланцера. Ако желите запослити најбоље фрееланцере чија је стручност провјерена у кратком року, а затим изаберите Топтал. Ако имате времена да прођете поступак провјере и запошљавања како бисте сами пронашли добре слободњаке, а затим изабрали Упворк.

Које начине плаћања Топтал прихвата?

Топтал прихвата плаћање са свих главних кредитних картица (Виса, Мастерцард, Амек), банковним банковним преносом и ПаиПал.

Који је пробни период Топтала и гаранција поврата новца?

Топтал даје клијентима 14 дана да се “опробају фрееланцер”, потпуно бесплатно. Тек када сте 100% задовољни са фрееланцером, тек тада започиње ангажман са Топталом. Ако нисте 100% задовољни са фрееланцерима са којима сте упознати, дозвољено вам је да поновите пробни поступак са још 5 слободних посланика.

Ко је власник интелектуалне својине посла који су створили фрееланцери?

Клијент зна. Једина улога Топтала је да повеже слободне стручњаке са клијентима. У свим уговорима пише да је сав посао креиран од стране Топтал фрееланцера власништво клијента, а не Топтал – не фрееланцер.

Шта је то Топтал трацкер?

Топтал трацкер (ТопТрацкер) је софтвер за праћење слободног времена. Може се користити за лако праћење напретка и извештаја. Клијенти / запослени могу га користити за лако праћење напретка с било којег уређаја, укључујући и десктоп апликације за Виндовс и Мац.

Топтал Трацкер функције укључују:

 • Временске снимке екрана.
 • Праћење нивоа активности – унос тастатуре и померање миша.
 • Стварање пројеката и расподјела запослених по пројекту.
 • Контрола приватности за запослене да прегледају или одбаце снимке заслона.
 • Детаљни извештаји о продуктивности са извозом (цсв и пдф) функционалности.
 • Ручни и аутоматски уноси времена.

Топтал преглед: резиме

топтал.цом рецензија

Топтал је фантастично тржиште слободних талената ако желите да запослите најбоље фрееланце таленте на Интернету. Њихов ригорозни поступак испитивања интервјуа омогућава само 3% подносиоца захтева и уклони све неквалитетне кандидате.

То више него удвостручује шансе да пронађете савршен талент стручњака за своје пројекте од почетка. За разлику од других фрееланце маркет-ова као што је Упворк, не требате да зависите од покушаја и грешака у употреби њихове платформе.

Иако Топтал проналази сјајне фрееланцере у шетњи парком, фрееланцери на платформи коштају много више од трчања јефтиних фрееланцера. Ако тек започињете или имате мали буџет, не препоручујем употребу Топтала.

Унајмите најбоље 3% фрееланцера за свој пројекат – 0 УСД хонорара за регрутацију и 2 недеље бесплатног суђења без ризика!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map