8 најбољих опција за Фиверр

Слободна економија, или гиг економија, брзо расте и Фиверр је постало једно од главних слободних тржишта на отвореном. Немојте ме погрешно схватити, Фиверр је одлично место за проналазак фрееланцера, али има и бољих тамо


Фиверр.цом је тржиште слободних сајтова на коме можете пронаћи услуге у распону од графичког дизајна до уређивања музике / видео записа, до маркетинга и копирања. Фиверр је добро место за почетак када тражите прелаз између квалитета и цене.

Најбоље алтернативе за Фиверр у 2020. години:

 • Најбољи свеукупно: је једно од највећих онлине фрееланцер тржишта и волим једноставност Упворк-а. Кажете им о свом пројекту и они ће вас повезивати са фрееланцерима, а затим прођите кроз утакмице и одаберите ону са којом желите да сарађујете..
 • Руннер-уп, Најбољи свеукупно: има скоро 30 милиона фрееланцера на свом тржишту. Волим његову транспарентност јер примате бесплатне понуде за свој пројекат, а посао плаћате тек када свирка буде завршена.
 • Најбоља „премиум“ алтернатива Фиверру: одобрава само 3% фрееланцера који су се пријавили и коштаће вас више, тако да ако бринете више о свом буџету него о квалитету рада, онда ТопТал можда није најбоља платформа за вас.

Иако неки добављачи услуга на Фиверру пружају изванредну услугу, већина продавача на платформи једноставно не вреди трошити новац на њих ако желите квалитетан посао.

Contents

Шта је Фиверр

Фиверр је платформа / тржиште за куповину и продају мрежних услуга упакованих као “свирке”.

алтернатива фиверра

Ове услуге се крећу у распону од веб дизајна, графичког дизајна, видео записа, преношења гласа, копирања до музике / подцаста / уређивања видеа. Ако водите интернетску фирму, услуге на Фиверру могу вам помоћи у решавању већине ваших проблема.

фиверр категоријеФиверр има преко 150 категорија за избор

Фиверр је започео као платформа са 5 $ услуга, дакле име Фиверр. Иако је позната по цени од 5 УСД, платформа је прерасла првобитну намену и сада нуди све врсте услуга у распону од 5 до 1000 УСД.

Предности Фиверра

Ако имате интернет предузеће, већ знате да већина задатака на вашој листи (попут писања странице о страници за вашу веб локацију) не вреди вашег времена. Већина ових задатака не треба се обављати савршено; само их треба обавити.

Било би паметно ове задатке предати некоме на Интернету да бисте уштедјели вријеме и то обавили од некога ко то ради цијели дан. Овде долази Фиверр.

Они нуде разлику између квалитета и цене. Ако желиш брзо, јефтино обављено, Фиверр је тамо где треба да одете.

Али ако сте озбиљан власник пословања са неким озбиљним потребама о којима треба водити рачуна, Фиверр можда није најбоља платформа.

Најбоље опције Фиверр

Ево моје листе листа најбоље Фиверр алтернативе управо сада, странице конкурената попут Фиверра које бисте требали размотрити умјесто тога.

1. Упворк.цом

упворк

 • Званична веб локација: ввв.упворк.цом
 • Надоградња је једна од најстаријих и најпоузданијих платформи за фрееланцинг на Интернету.
 • Услуге се крећу од графичког дизајна до развоја апликација и свега између тога.
 • За разлику од Фиверра, на Упворк-у објављујете посао и тада вам фрееланцери шаљу приједлоге за посао с лицитацијом.

Зашто користити Упворк уместо Фиверр-а

Ако желите да посао обави стручњак, онда је посао надоградња. Бирате између стотина стручњака који се пријављују за објављивање посла. Надоградња ће вас коштати мало више од Фиверра ако желите квалитетне резултате.

Зашто користити Фиверр уместо Упворк-а

Ако желите да вам се прва епизода подкаста уреди, има смисла да то учините јефтино. Пођите с Фиверром ако ваш посао треба само добро обавити.

2. Фрееланцер.цом

фрееланцер

 • Званична веб локација: ввв.фрееланцер.цом
 • Фрееланцер.цом већ дуже време помаже милионима предузећа да пронађу слободњаке.
 • Платформа функционише слично као Упворк и има преко 32 милиона регистрованих фрееланцера.
 • Можете угостити конкурс за дизајн на којем се могу такмичити сви дизајнери на платформи.

Зашто користити Фрееланцер уместо Фиверр

Ако желите да квалитетно обавите посао и имате добар буџет, тада би требало да одете са Фрееланцер.цом. Они чак омогућавају конкурсе за дизајн где наградите новац наградама најбољим уласком.

Зашто користити Фиверр уместо Фрееланцера

Иако Фиверр има хиљаде талентованих фрееланцера који су стручњаци за оно што раде, Фиверр је најприкладнији ако желите брзо да завршите посао по ниској цени.

3. ПеоплеПерХоур.цом

људиперхоур

 • Званична веб локација: ввв.пеоплеперхоур.цом
 • Иако није тако популаран као неке друге платформе на овој листи, ПеоплеПерХоур постоји од 2007.
 • Сви фрееланцери на платформи се најприје интервјуишу прије него што су додани на платформу.

Зашто користити ПеоплеПерХоур уместо Фиверр-а

Унајмљивање фрееланцера је игра хит и пропуста у којој пропустите више него што погодите. Да бисте пронашли сјајне фрееланцере, обично морате издвојити неколико хиљада долара прије него што коначно пронађете добар посао.

Уз ПеоплеПерХоур, можете бити сигурни да ко год вас запосли зна шта раде.

Зашто користити Фиверр уместо ПеоплеПерХоур

Ако желите сјајне фрееланцере без нагађања, идите с ПеоплеПерХоур. Ако желите јефтиније фрееланцере који могу добити посао, запослите некога из Фиверра на основу рецензија.

4. Гуру.цом

гуру

 • Званична веб локација: ввв.гуру.цом
 • Гуруова платформа омогућава вам приступ преко 3 милиона фрееланцера из целог света.
 • Без обзира да ли вам треба чланак написан или вам је потребан нови лого дизајниран за ваше пословање са циглама и малтерима, Гуруова платформа вам је омогућила покривање.

Зашто користити Гуру уместо Фиверр-а

Гуру вам нуди приступ милионима искусних фрееланцера које можете унајмити. Ако желите да пронађете искусног фрееланцера са којим можете успоставити везу, идите са Гуруом.

Зашто користити Фиверр уместо Гуруа

Изаберите Фиверр ако су трошкови главни фактор и ако желите да платите само оно што вам је потребно.

5. ТопТал.цом

топтал

 • Званична веб локација: ввв.топтал.цом
 • ТопТал се рекламира као платформа на којој људи иду у „Унајмите најбоље 3% фрее талент“.
 • Поуздају се великани из индустрије попут Хевлетт Пацкард-а и Аирбнб-а.
 • Прочитајте моју детаљну рецензију Топтал овде.

Зашто користити ТопТал уместо Фиверр

ТопТал није платформа на којој ћете запослити фрееланцере трећег света који нуде израду веб локација за мање од 50 долара. Ако желите да запослите једног од најбољих 3% талената у свету, онда је ТопТал ваша платформа.

За разлику од других платформи на овој листи, попут Упворк-а, ТопТал нуди само фрееланцере у оквиру неколико различитих скупова вештина. На овој платформи нема изнајмљивача за писце или друштвене медије.

Зашто користити Фиверр уместо ТопТал-а

Ако тек почињете и бринете више о свом буџету него о квалитету рада, тада ТопТал можда није најбоља платформа за вас. Њихове цене почињу од 60 долара на сат.

6. Цодеабле.ио

кодиран

 • Званична веб локација: ввв.цодеабле.ио
 • Цодеабле.ио је ваш центар за све ствари у ВордПрессу.
 • За разлику од других платформи, Цодеабле-ов тим вас успоређује са фрееланцер-ом уместо да сами изаберете једну.

Зашто користити Цодеабле.ио уместо Фиверр

Без обзира да ли желите да исправите грешку на својој веб локацији или вам је потребан прилагођени додатак, Цодеабле има самосталне програмере да то ураде..

Они нуде пуну политику поврата новца ако вам се дело не свиђа. Плаћате само ако је посао на ваше задовољство. Такође имате приступ тиму за подршку клијентима 24 сата на дан или 7 сати путем којег можете доћи путем е-поште или телефона.

Зашто користити Фиверр уместо Цодеабле.ио

Ако желите да се на вашој веб страници нешто јефтино поправи, Фиверр је то пут. Ако ваша веб локација не ради на ВордПрессу, онда вам Цодеабле.ио нема никакве користи.

7. Оутсоурцели.цом

оутсоурцели

 • Званична веб локација: ввв.оутсоурцели.цом
 • Оутсоурцели нуди стартапима једноставан приступ свом талент талент групи од преко 400 хиљада фрееланцера.
 • Без накнаде за маркирање услуга које пружају фрееланцери на платформи.

Зашто користити Оутсоурцели уместо Фиверр

Иако своју платформу рекламирају као слободну платформу за запошљавање стартупа, на Оутсоурцели платформи можете да обавите све врсте посла чак и ако прођете почетну фазу.

Ако желите лак и брз приступ стварним, искусним фрееланцерима, Оутсоурцели је пуно бољи од Фиверра.

Зашто користити Фиверр уместо Оутсоурцели

Фиверр је познат по цени од 5 УСД и као таква је платформа усредсређена више на пружање јефтиних услуга, него на пружање услуга највишег квалитета. Ако вам је буџет кратак и тек почињете, крените са Фиверр.

8. Труеланцер.цом

труеланцер

 • Званична веб локација: ввв.труеланцер.цом
 • Иако релативно нов, Труеланцер је себи дао име нудећи квалитетан посао по повољним ценама.
 • Углавном нуде фрееланцери из земаља трећег света попут Индије, Пакистана и сличних.

Зашто користити Труеланцер уместо Фиверр-а

Ако желите да брзо обавите неки посао и није вам много стало до квалитета, онда би ова платформа могла бити добра опција. Труеланцер је боља платформа од Фиверра за прилагођени рад.

Зашто користити Фиверр уместо Труеланцера

Ако имате на уму посао који не захтева много прилагођеног посла и треба га јефтино обавити, тада крените са Фиверр-ом.

Често постављана питања

Које су предности Фиверра?

Фиверр је водеће тржиште које повезује слободњаке (продавце) са купцима (купцима). Јефтино је, можете пронаћи слободњаке са само 5 долара. На располагању је огроман спектар фрееланцера који су доступни за концерте (послове) у готово свим категоријама које се сјетите. Корисна подршка која увек заузима купца.

Који су недостаци Фиверра?

Понекад добијете оно што сте платили, немојте очекивати да ће квалитет рада бити изванредан за нешто за шта сте платили 5 долара (посебно за сложене и захтјевне послове). Неки продавци постављају неразумне рокове и морате брже платити посао.

Које су најбоље алтернативе Фиверру?

Ако желите брз, јефтин посао обављен, Фиверр је тамо где треба да одете. Али ако желите добити посао од стране стручњака за индустрију, тада су слободна тржишта попут Упворк-а и Топтал-а боља алтернатива Фиверр.цом.

Најбоље алтернативе за Фиверр – Резиме

Да ли је Фиверр добар за слободњаке?

Да, Фиверр служи својој сврси као место проналаска јефтиних фрееланцера.

Али, ту је гомила добрих сајтова као што је Фиверр.

Ако желите да брзо постигнете јефтин посао, тада би требало да идете са платформом као што је Труеланцер. Њихов фонд талент чине углавном фрееланцери из земаља трећег света.

Ако желите да свој посао завршите по буџету без нарушавања квалитета, требало би да одете са веб локација попут Упворк или Фрееланцер.цом. Обојица нуде приступ милионима фрееланцера са широким спектром вештина и најбољи су Фиверр-ови конкуренти.

А ако вам новац није главни проблем, пођите с Топталом. Они се рекламирају као платформа која вам помаже да запослите најбоље 3% талента на Интернету.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map