Невероватним 77 милиона имена домена управља ГоДадди.цом и то га чини највећим регистром домена на Интернету. Овде можете пронаћи које су најбоље ГоДадди алтернативе.


Најбоље ГоДадди алтернативе у 2020. години:

 • Најбољи свеукупно: је најбоља алтернатива за регистрацију имена домена ГоДадди, главни разлог је зато што Намецхеап нуди бесплатну ВХОИС заштиту приватности са свим њиховим именима домена.
 • Руннер-уп, Најбољи свеукупно: један је од најјефтинијих хостинг провајдера на тржишту који нуди почетницима прилагођен и квалитетан веб хостинг. Регистрација домена укључена је бесплатно када купујете план за хостинг.

Предузећа имају поверења ГоДадди са њиховим веб локацијама и иако има доста тога што је добро са ГоДадди-ом, постоје неке ствари због којих бисте могли да тражите алтернативу познатом регистру домена.

Једна таква ствар су веће цене обнављања домена. ГоДадди вам прву годину наплаћује много мање него за обнављање. Звучи као попуст, али на крају кошта више него код већине осталих регистрара имена домена.

На овом списку ћу вас водити кроз неке од њих најбоље ГоДадди алтернативе и сајтови за конкуренцију тренутно.

Contents

Шта је ГоДадди

проклете алтернативе

ГоДадди је један од најпоузданијих и најпознатијих регистрара имена домена на Интернету. Њихова платформа је место где требате да купите име домена за своју веб локацију. Ако је ваша веб локација Фацебоок, тада ће ваше име домена бити Фацебоок.цом.

Предности ГоДадди-а

Највећа корист од ГоДадди-а је у томе што они пружају широк избор услуга. Када купите домен са ГоДадди.цом, добићете приступ свим осталим сервисима потребним за покретање веб локације са једног места.

Они нуде све, од веб хостинга, алата за израду веб локација, софтвера за е-трговину, хостинга е-поште до врхунских ССЛ сертификата на нивоу предузећа.

1. Намецхеап.цом (укључује бесплатну ВХОИС приватност)

домаинцхеап домене

 • Званична веб локација: ввв.намецхеап.цом
 • Један од најпопуларнијих регистрара домена на Интернету. Намецхеап је најбоља алтернатива ГоДадди-у.
 • Све домене на Намецхеап.цом имају бесплатну приватност ВХОИС домена. Остали регистратори имена домена, укључујући ГоДадди, додатно наплаћују за то.
 • Послује од 2001. године.

Зашто користити Намецхеап уместо ГоДадди

За разлику од ГоДадди-а, Намецхеап нуди ВХОИС заштиту приватности бесплатно са свим именима њихових домена. За разлику од ГоДадди-а, Намецхеап нуди обнављање по истој цени као и када купујете свој домен.

Зашто користити ГоДадди умјесто Намецхеап-а

Намецхеап је познат само као регистратор домена, али они нуде и веб хостинг. Ако желите најбоље у управљању вашим малим мрежним предузећем и желите да можете да управљате свиме на једном месту, као што су хостинг, е-поруке, е-трговина – онда идите са ГоДадди.

2. Блуехост.цом (све у једном имену домена, веб хостингу и блогу)

блуехост домени

 • Званична веб локација: ввв.блуехост.цом
 • Стотине хиљада предузећа широм света имају поверење.
 • Назив домена долази бесплатно када купујете годишњи план веб хостинга.
 • Један од најцењенијих тимова за подршку у индустрији.

Зашто користити Блуехост умјесто ГоДадди-а

Ако ваша веб локација ради на ВордПрессу, онда нема никога бољег у послу од Блуехоста. Освојили су бројне награде за подршку и један су од препоручених домаћина на званичном веб месту ВордПресс.орг.

Зашто користити ГоДадди уместо Блуехоста

Ако водите посао који стварно брзо расте, требали бисте ићи с ГоДадди-ом. Блуехостове услуге су погодније за мала предузећа и професионалне блогере.

3. ХостГатор.цом (најјефтинији назив домена и комбинација хостинга)

домене хостгатора

 • Званична веб локација: ввв.хостгатор.цом
 • Сви годишњи планови заједничког веб хостинга долазе са бесплатним именом домена које се сваке године бесплатно обнавља вашом претплатом.
 • Нуди све врсте веб хостинг услуга укључујући заједнички хостинг, ВПС хостинг и управљани ВордПресс хостинг.

Зашто користити ХостГатор уместо ГоДадди-а

Ако само желите да водите блог или малу вест страницу, онда је ХостГатор тај пут. Без обзира да ли водите бутичну продавницу за поправку бицикла или вест страницу која привлачи милионе посетилаца, ХостГатор то може поднијети све.

Зашто користити ГоДадди умјесто ХостГатор

Ако желите да лако повежете веб локацију са милионима посетилаца, тада је ГоДадди најбољи избор. Њихови клијенти укључују локалне бутичне продавнице до великих брендова.

4. Хостингер.цом (јефтини веб хостинг)

домени хостинга

 • Званична веб локација: ввв.хостингер.цом
 • Хостингер је себи дао име нудећи најјефтиније планове за веб хостинг.
 • Планови почињу од само 1,96 долара месечно.
 • Сви годишњи планови веб хостинга долазе са бесплатним именом домена.

Зашто користити Хостингер уместо ГоДадди-а

Ако тек почињете и желите најјефтиније цене веб хостинга, пођите са Хостингер-ом. Иако су популарни због јефтиног веб хостинга, то не значи да њихове услуге веб хостинга не могу да се надмећу са другим великим играчима на овој листи.

Зашто користити ГоДадди уместо Хостингера

Ако не волите да компромитујете квалитет за новац, онда Хостингер можда није најбољи веб домаћин за ваше пословање.

5. Домаинс.Гоогле (имена домена регистрована код Гоогле-а)

гоогле.домаинс

 • Званична веб локација: ввв.домаинс.гоогле
 • Желите Гоогле-ову сигурност и поузданост? Домаинс.Гоогле је Гоогле-ова услуга назива домена за мала предузећа и предузетнике.
 • Управљајте свим апликацијама, укључујући Гоогле диск и Гмаил за ваше предузеће, са једног налога.

Зашто користити Гоогле домене уместо ГоДадди

Иако Гоогле домени нису толико популарни као већина осталих добављача имена домена на овој листи, услузи њихових имена домена верује хиљаде предузећа широм света.

Гоогле-ов циљ са свим својим услугама, укључујући и Гоогле домене, је да власници предузећа олакшају постављање и управљање веб локацијама. Ако тражите једноставан начин за подешавање и управљање веб страницом, онда можете да рачунате на једноставност Гоогле-ових услуга имена домена.

Зашто користити ГоДадди уместо Гоогле домена

Ако желите да можете да управљате свим, укључујући ваше веб хостинг налоге и називе домена, све под једном веб страницом, а затим идите са ГоДадди.

6. Динадот.цом (добра алтернатива ГоДадди-у)

динадот

 • Званична веб локација: ввв.динадот.цом
 • Један од најстаријих регистраца домена на Интернету основан 2002.
 • Понудите бесплатну ВХОИС заштиту приватности укључену у основну цену свих њихових домена.
 • Бесплатни Буилдер веб локација нуди се са свим доменима како би вам омогућио да направите веб странице професионалног изгледа за неколико минута.

Зашто користити Динадот уместо ГоДадди-а

Ако желите да ВХОИС заштита приватности буде укључена у цену вашег домена, тада крените са Динадот. ВИтх Динадот, нисте ограничени само на бесплатног градитеља веб страница; такође можете да сместите своју веб локацију на ВПС серверу са исте контролне табле.

Зашто користити ГоДадди уместо Динадота

ГоДадди нуди шири спектар услуга и производа који могу бити корисни код скалирања вашег пословања.

7. ДреамХост.цом (поуздан провајдер)

дреамхост домени

 • Званична веб локација: ввв.дреамхост.цом
 • Један од најпожељнијих веб хостинга за Блоггере и предузетнике тек почиње.
 • Сви годишњи планови заједничког хостинга долазе са бесплатним доменским именом које се сваке године обнавља помоћу ваше претплате.
 • Тим за подршку један је од најбољих у индустрији.

Зашто користити ДреамХост уместо ГоДадди-ја

ДреамХост је познат по свом сјајном тиму за подршку и победник је ПЦМаг Едиторс Цхоице-а 4 године заредом. Помоћу ДреамХост-а можете изабрати дељени хостинг ванилије или ићи са планом управљања ВордПресс хостингом. Њихови планови и понуде могу се лако повезати са вашим послом.

Зашто користити ГоДадди уместо ДреамХост-а

Ако желите више од веб хостинга и имена домена, идите са ГоДадди. ГоДадди нуди све, од Премиум ССЛ сертификата до услуге маркетинга путем е-поште.

8. Домаин.цом (постоји већ годинама)

домаин.цом

 • Званична веб локација: ввв.домаин.цом
 • Компанија поседује име домена Домаин.цом.
 • Послује од 2000. године.

Зашто користити Домаин.цом уместо ГоДадди

Њихов циљ је да својим понудама услуга поједноставе процес поседовања веб странице и учине га што једноставнијим. А да би они постали стварност, нуде бесплатног градитеља веб страница који ће вам помоћи да објавите своју прву веб локацију за неколико минута без ангажовања веб дизајнера.

Зашто користити ГоДадди уместо Домаин.цом

Оно што ми се не свиђа код овог регистрара је да за разлику од већине осталих на овој листи, они не нуде ВХОИС заштиту приватности бесплатно са својим доменима. Морате га платити одвојено за све своје домене.

Ако желите да можете да управљате свиме што ваша веб локација треба са једног места, идите са ГоДадди.

Најбоље ГоДадди алтернативе – Резиме

Да ли је ГоДадди најбоља опција?

Иако волим услуге ГоДадди-а и клијент сам годинама, једна од ствари које ми се не свиђају је да су њихове цене обнављања много веће од цена за пријављивање..

А за разлику од већине регистара домена горе, они не нуде ВХОИС заштиту приватности бесплатно.

Као што сам овде описао, постоји неколико добрих ГоДадди алтернатива за регистрацију домена и веб хостинг.

Ако тек почињете, препоручујем вам да одете са Намецхеап-ом због бесплатне заштите ВхоисГуард приватности домена или Блуехост-а, јер они имају један од најбољих тимова за подршку у индустрији и један су од препоручених веб хостова за почетнике..

Чак их препоручује и званична страница ВордПресс.орг заједнице.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me