8 најбољих ЦлицкФуннел алтернатива

ЦлицкФуннелс је свеобухватна платформа за маркетинг и продају на мрежи коју користе хиљаде трговца широм света. Многи и лидери у индустрији верују да лако стварају и оптимизирају токове продаје и маркетинга. То је сјајан градитељ тока продаје на мрежи, али постоје солидни тамо.


Цлицкфуннелс је све-у-једном алат за маркетинг и ток продаје на мрежи који вам могу помоћи у изградњи напредних продајних и маркетиншких токова. Можете да креирате одредишне странице, продајне странице, страницу за пријављивање, страницу за снимање, ток вебинара, веб локације за чланство и још много тога, а крајњи циљ је претварање промета и генерисање потенцијалних потенцијалних клијената и повећање прихода.

Најбоље алтернативе у ЦлицкФуннелу у 2020. години:

 • Најбољи свеукупно: је солидан градитељ одредишне странице и платформа за аутоматизацију маркетинга. ГетРеспонсе је најбоља алтернатива ЦлицкФуннел-у, јер долази са могућностима маркетинга е-поште и могућностима аутоматизације маркетинга које ЦлицкФуннелс имају, али по знатно нижој цени. Погледајте њихов нови Аутофуннел алат – готов, аутоматизовани генератор лијевка.
 • Најбољи свеукупно, тркачки старт: је алат првенствено фокусиран на стварање савршених одредишних страница које претварају. Не може у потпуности заменити ЦлицкФуннелс, али кад је интегрисан у платформу за маркетинг е-поште, Леадпагес је јефтина алтернатива ЦлицкФуннелс.
 • Најбоља „ВордПресс“ алтернатива ЦлицкФуннелс: у основи је пакет ВордПресс додатака који ради оно што ЦлицкФуннелс ради. Много је јефтиније од ЦлицкФуннела, али главна страна је што морате да користите ВордПресс и морате да га угостите на сопственој веб локацији..

Тржиште има много о ЦлицкФуннел-у који воле, али то није једна величина алата. Ако тражите боље / јефтиније алтернативе за ЦлицкФуннелс, у наставку ћу вам делити 8 најбољих алтернатива ЦлицкФуннелс.

Али прво…

Contents

Шта је ЦлицкФуннелс

ЦлицкФуннелс је платформа која вам омогућава лако саставите маркетиншке токове користећи драг-анд-дроп. Некада је било потребно стотине сати и пуно искуства за прављење маркетиншких токова. Али са ЦлицкФуннел-ом то је једноставно као кликом на неколико дугмића.

алтернативе функцијама за кликање

ЦлицкФуннелс вам омогућава да креирате:

 • Стисните токове странице.
 • Аутоматизирани токови вебинара.
 • Токови за покретање производа.
 • Продајни токови (уграђена корпа за куповину и интегрише се са вашим омиљеним колицима за куповину).
 • Токови веб локације за чланство.
 • И пуно више.

Барем то је идеја. У стварности је потребно пуно посла да бисте поставили лијак са ЦлицкФуннел-ом, али много је мање ако бисте то морали сами да урадите од почетка.

Предности ЦлицкФуннела

Ако сте нови у маркетингу и никада раније нисте ништа продали, изградња маркетиншког лијевка ускоро може постати ноћна мора. ЦлицкФуннелс вам пружа једноставну платформу за изградњу и домаћин тока маркетинга. Ако се одлучите за изградњу са ЦлицкФуннел-ом, требало би вам стотине сати и много новца.

Главне карактеристике укључују:

 • Превуците & Испусти алатку за прављење страница која вам омогућава да правите странице унутар продајних токова без иједног ретка кода.
 • Уграђени аутоматски е-маил под називом „Ацтионетицс“.
 • Такође можете подесити партнерски програм помоћу ЦлицкФуннела уз помоћ њиховог уграђеног “Бацкпацк-а” .
 • Уграђена корпа за куповину која омогућава праћење наруџби купаца. Не морате се пријавити за другу услугу колица.
 • Направите токове да бисте потенцијалним купцима послали прави производ и пратили их након куповине.
 • Слање накнадних е-порука и СМС порука.
 • Укључите чланарину и пријаве на вашу веб локацију.
 • Дизајнирајте обрасце за прикупљање информација које желите.
 • Долази са опсежном базом података од 20+ предложака спремних за употребу.

Цлицкфуннелс је одличан пакет алата, али можда није оно што вам је тренутно потребно или прескупо за ваш укус.

Ако је то случај, а ви тражите лову за најбољим ЦлицкФуннел алтернативама, овде је доле листа веб локација као што су ЦлицкФуннелс које требате да проверите..

Најбоље алтернативе за ЦлицкФуннелс

1. ГетРеспонсе

гетреспонсе

 • Званична веб локација: ввв.гетреспонсе.цом
 • Прелаз између алата за маркетинг е-поште и стварања тока.
 • Омогућава вам да аутоматизујете читав маркетиншки ток лако са једне јединствене платформе.

ГетРеспонсе је напредна, али јефтина, све у једној платформи за аутоматизацију маркетинга. Платформа долази са маркетинг путем е-поште, аутоматизација маркетинга, прављење одредишних страница и токови продаје.

Аутофуннел је недавна функција и омогућава вам да направите аутоматизоване токове по корак по корак за прављење одредишних страница, аутоматизоване поруке е-поште, продају производа, враћање напуштених колица, како бисте зарадили више новца.

Зашто користити ГетРеспонсе уместо ЦлицкФуннела

Ако желите да будете у могућности да аутоматизујете целокупни маркетиншки ток са једног места, ГетРеспонсе је тај пут. Осим тога, кошта много мање, а такође је и најбоља ЦлицкФуннелс платинум алтернатива.

Омогућавају вам да изградите читав ток маркетинга (укључујући одредишне странице и скочне прозоре и вебинаре) са једне платформе, а затим вам омогућавају да све то аутоматизујете..

ЦлицкФуннелс вс ГетРеспонсе

Ако желите да будете у могућности да пребаците своје платформе за маркетинг путем е-поште, онда крените са ЦлицкФуннелс. Њихова се платформа интегрише са готово свим популарним платформама за маркетинг путем е-поште, укључујући ГетРеспонсе.

2. Леадпагес

водеће странице

 • Званична веб локација: ввв.леадпагес.нет
 • ЛеадПагес има за циљ да што више поједностави процес израде одредишних страница.
 • Изаберите између преко 200 бесплатних предложака или их купите на њиховом тржишту које има на хиљаде више да понуди.

Леадпагес је напредни и моћан алат за прављење одредишних страница који долази са пакетом функција које осигуравају претварање страница и зарађују вас.

Зашто користити водеће странице умјесто ЦлицкФуннелс

Ако желите једноставан начин да креирате одредишне странице са високим претварањем без писања било каквог кода, тада крените са Леадпагес. Сви њихови предлошци су тестирани и доказано остварују конверзију. Добивате више од 200 бесплатних предложака за избор, тако да никад не морате почети од нуле.

ЦлицкФуннелс вс Леадпагес

Леадпагес вам омогућава само да направите одредишне странице, а не цео сложени и аутоматизовани ток маркетинга и продаје. Ако желите да можете да контролишете цео ток са једне платформе, идите на ЦлицкФуннелс.

3. Инстапаге

инстапаге

 • Званична веб локација: ввв.инстапаге.цом
 • Корисници клијента Инстапаге-а виде просјечну стопу конверзије од 22% са својим одредишним страницама.
 • Нуди алате и пуно функција које ће вам помоћи да лако направите и оптимизирате своје одредишне странице.

Зашто користити Инстапаге уместо ЦлицкФуннелс

Инстапаге нуди врло једноставну платформу коју је лако научити и започети користити од покретања. За разлику од већине осталих произвођача градских одредишних страница на овој листи, Инстапаге интерфејс је најједноставнији од свих и најлакше је научити.

Зашто користити ЦлицкФуннелс уместо инсталације

ЦлицкФуннелс нуди много више алата него Инстапаге и интегрише се са пуно апликација које ваше предузеће можда већ користи. ЦлицкФуннел угошћује целокупан ток за вас.

4. Унбоунце

одвезати се

 • Званична веб локација: ввв.унбоунце.цом
 • Направио је прављење одредишне странице за дизајнере. Делује доста попут софтвера за дизајн као што је Пхотосхоп.
 • Лако правите професионалне и подељене тестне одредишне странице.

Зашто користити Унбоунце уместо ЦлицкФуннелс

За разлику од ЦлицкФуннела који за циљ има бити свеобухватна платформа за изградњу маркетиншког тока, Унбоунце је платформа за креирање и тестирање одредишних страница са високим претварањем. Унбоунце се специјализирао за стварање прелијепих одредишних страница које посјетитеље претварају у новац.

Зашто користити ЦлицкФуннелс уместо одбацивања

Ако желите платформу која вам помаже да управљате целим маркетиншким лијаком на једном месту, а затим идите на ЦлицкФуннелс.

5. Буилдералл

буилдералл

 • Званична веб локација: ввв.буилдералл.цом
 • Све у једној платформи која вам помаже да изградите ваше интернет пословање.
 • Алати који ће вам помоћи да направите веб локацију, продајете своје производе и маркетинг путем е-поште.

Зашто користити Буилдералл уместо ЦлицкФуннелс

Буилдералл је алат који има за циљ да помогне предузетницима да покрену своје онлине пословање без да троше хиљаде сати управљајући хиљадама различитих алата. Омогућава вам да направите веб локацију за свој производ и одредишне странице. Такође нуди алате за управљање е-маилом и за помоћ у аутоматизацији свега.

Зашто користити ЦлицкФуннелс уместо Буилдералл

За разлику од Буилдералл-а, ЦлицкФуннелс је маркетиншко средство. Омогућава вам управљање и аутоматизацију читавог тока маркетинга са једне платформе.

6. Напредујте теме

напредовати теме

 • Званична веб локација: ввв.тхриветхемес.цом
 • Нуди једноставне додатке за ВордПресс за израду одредишних страница и токова конверзије.
 • Много је јефтиније од ЦлицкФуннела.

Зашто користити ТхривеТхемес уместо ЦлицкФуннелс

Са претплатом од 19 УСД месечно добијате приступ свим алатима и додацима које Тхриве Тхемес може да понуди. Ови алати ће вам помоћи да направите листу е-поште, А / Б тестирате своје одредишне странице и направите цео ток на врху веб локације ВордПресс..

Зашто користити ЦлицкФуннелс уместо ТхривеТхемес

Ако ниси’нисам заинтересован за хостинг одредишних страница на сопственој веб локацији или не’не свиђа вам се ВордПресс, а затим крените са ЦлицкФуннелс.

7. ИнстаБуилдер

инстабуилдер

 • Званична веб локација: ввв.инстабуилдер.цом
 • Алат за прављење и задржавање одредишне странице за ВордПресс.
 • На располагању је десетак бесплатних предложака.
 • Тамо је најјефтинија ЦлицкФуннел алтернатива.

Зашто користити ИнстаБуилдер уместо ЦлицкФуннелс

Ако желите потпуну контролу над одредишним страницама и желите да их угостите на сопственој веб локацији, онда крените са ИнстаБуилдер. То’с ВордПресс додатком који вам омогућава да направите ток на сопственој веб локацији ВордПресс.

Зашто користити ЦлицкФуннелс уместо ИнстаБуилдер-а

ЦлицкФуннелс је много лакше научити и радити са ИнстаБуилдер-ом. Ако немате искуства са изградњом или управљањем ВордПресс веб странице, тада одлазак са ЦлицкФуннел има више смисла.

8. ОптимизеПресс

оптимизепресс

 • Званична веб локација: ввв.оптимизепресс.цом
 • Преко 300 предложака одредишне странице на избор.
 • Омогућује вам израду портала за чланство на вашој ВордПресс веб локацији.

Зашто користити ОптимизеПресс уместо ЦлицкФуннелс

ОптимзеПресс је ВордПресс додатак који вам омогућава да направите све врсте одредишних страница које можете да мислите, укључујући продајне странице, странице за регистрацију, па чак и комплетне продајне токове. Најбољи део је то што вам такође омогућава да изградите Портал за чланство на својој веб локацији.

Зашто користити ЦлицкФуннелс уместо ОптимизеПресс

ЦлицкФуннелс је много лакше научити и почети користити него ОптимизеПресс. Помоћу ОптимизеПресс-а морате сами да управљате својом веб страницом.

Најбоље алтернативе ЦлицкФуннелс: Резиме

Дакле, шта је боље од ЦлицкФуннела?

Ако желите доброг алтернативног конкурента ЦлицкФуннелс-у, топло препоручујем да одете са ГетРеспонсе. То је најбоља “лике фор лике” алтернатива ЦлицкФуннел-у вани. Нуди све функције које ЦлицкФуннелс може да понуди.

Ако желите већу контролу над одредишним страницама и моћи да правите савршене и претварају странице, тада крените са Леадпагес. Направљен је посебно за прављење одредишних страница које претварају, али интегрисан са платформом за е-пошту заиста је добра алтернатива и јефтинија такође.

Коначно, ако сте корисник ВордПресс-а, Тхриве Тхемес би требао бити ваша једина опција за разматрање. То је пакет додатака које инсталирате на своју ВордПресс веб локацију и може да креира све врсте одредишних страница, одјавних страница, продајних страница и читавих токова.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map