Слабе лозинке су један од главних разлога зашто се интернетски рачуни хакују. Следећи разлог на листи је употреба исте лозинке за више веб локација или свих ваших налога. ЛастПасс је одличан менаџер лозинки, али постоје заиста добри тамо.


Овде долазе менаџери лозинки попут ЛастПасс-а. Они вам не само помажу да генеришете јаче лозинке, већ их памте и за вас.

Најбоље алтернативе ЛастПасс-а у 2020. години:

 • Најбољи свеукупно:. Ово је мој омиљени менаџер лозинки због чистог, једноставног корисничког интерфејса, сигурности И долази са бесплатним ВПН и Дарк Веб надзором.
 • Руннер-уп, Најбољи свеукупно:. Покретање је 1Пассворд захваљујући једноставности у употреби, функцијама и одличној сигурности.
 • Најбоља бесплатна алтернатива ЛастПасс-у: најбољи је бесплатни менаџер лозинки на тржишту, долази са могућностима, али није најлакши за употребу, а сучеље је застарело.

Шта је ЛастПасс (и како ради)

најбоље последње алтернативе

ЛастПасс је једноставан алат који управља вашим лозинкама и повећава сигурност свих ваших онлајн налога. ЛастПасс чува све ваше лозинке на вашем ЛастПасс налогу иза главне лозинке. Коришћење алата за управљање лозинком као што је ЛастПасс може 10 пута увећати вашу безбедност на мрежи. Уместо да користите исту слабу лозинку на свим веб локацијама, ЛастПасс можете да користите за генерисање и чување снажних лозинки за све веб локације које користите.

И зато што ЛастПасс обрађује део лозинки за памћење за вас, не морате да одаберете слабе или једноставне за памћење лозинке. ЛастПасс је више од менаџера лозинки. У њега се могу сместити не само лозинке, већ и друге важне информације као што су подаци о вашој кредитној картици, подаци о вашем банковном рачуну, па чак и детаљи администрације сервера (ако сте у питању такве ствари).

Штавише, може чувајте личне податке као што су име, адреса, телефонски број итд. Ове информације ће се у прегледачу попунити само једним кликом, уместо да сами унесете све. Овим информацијама можете приступити на било којем уређају на којем сте инсталирали ЛастПасс. ЛастПасс нуди апликације за све уређаје и проширења за готово све прегледаче.

ЛастПасс функције и планови

Иако ЛастПасс нуди на десетине сигурносних функција, кориснички интерфејс за управљање свим вашим лозинкама и личним подацима је једноставан као што може бити. Сем чување и памћење свих ваших лозинки за вас такође нуди сигурносне функције као што су прилагођене Двострука аутентификација систем који можете да користите за апликације које бисте можда желели да осигурате, попут апликација повезаних са банкарством.

ластпасс планови

Једном када то омогућите 2ФА (двофакторска аутентификација), апликација на коју је омогућите затражиће једнократну лозинку којој можете приступити са ЛастПасс-а. Али то није све што ЛастПасс може да понуди. Такође долази са једноставном функцијом која омогућава лако и сигурно дељење лозинки са другима (ако и када то морате). 

Предности и недостаци ЛастПасс-а

Постоји много разлога због којих бисте можда желели да користите ЛастПасс за управљање лозинкама. Прво од њих је једноставност и приступачност. Научење коришћења ЛастПасс траје мање од минута или две.

И нуди апликације за све уређаје и платформе укључујући Андроид, иОС, Мац, Бровсер Ектенсионс и Веб. Где год да одете, који год уређај да користите, можете лако приступите свим својим лозинкама са само неколико кликова или додира. Други разлог због којег људи воле ЛастПасс је тај што он може да попуни све ваше корисничке акредитиве за вас са само једним кликом на све уређаје на којима је доступан.

Уместо да тражите, а затим копирате и залепите лозинку сваки пут када се желите пријавити на веб локацију, ЛастПасс то ради за вас са само једним кликом или два. Такође можете да омогућите Аутоматско попуњавање или чак аутоматско пријављивање функција за ваше омиљене веб локације. Иако постоји пуно разлога због којих људи воле ЛастПасс, постоји неколико разлога због којих бисте могли размотрити друге апликације за управљање лозинком.

Један од таквих разлога је што је десктоп апликација, како наводе неки корисници, помало сметала и доступна је само за Мац а не за Виндовс. Штавише, бесплатна верзија не нуди све функције дељења и ограничава употребу ЛастПасс Аутхентицатора. Чак и ако мислите да је ЛастПасс најбоља опција за вас, ево неколико алтернатива које бисте требали размотрити пре него што се покренете алл-ин са управитељем лозинки:

Најбоље алтернативе за ЛастПасс тренутно

1. Дасхлане

дасхлане менаџер лозинки

 • Дасхлане је најбоља алтернатива ЛастПасс-у
 • Бесплатни и премиум планови од 3,33 УСД месечно
 • Веб локација: хттпс://дасхлане.цом/

Дасхлане је један од најпопуларнијих менаџера за лозинке на тржишту. Нуди чист, једноставан кориснички интерфејс за чување и управљање свим вашим лозинкама. Нуди апликације за све уређаје и платформе укључујући Виндовс, Мац, иОС и Андроид.

Најбољи део Дасхлане-а је тај његов премијум план долази са бесплатним ВПН и Дарк Веб Мониторингом. Ако се веб локација хакује, украдене лозинке се обично продају на Дарк Вебу. Дарк Веб Мониторинг прати ваше корисничке налоге против листа хакованих веб локација и упозорава вас ако на овом списку пронађе ваше корисничко име. То вам даје шансу да промените лозинку пре него што неко злоупотреби ваше налоге.

Дасхлане планови:
иако бесплатни план нуди на десетине невероватних функција и довољно је за већину корисника, омогућава вам само то сачувајте 50 лозинки и може се користити само на једном уређају. Премиум верзија Дасхлане-а, с друге стране, омогућава неограничене лозинке и уређаје. Такође нуди тамно праћење веба и бесплатну пратећу ВПН услугу.

Зашто је Дасхлане добра алтернатива ЛастПасс-у:
Дасхлане је доступан на више уређаја и платформи од ЛастПасс-а, а премиум план долази са ВПН услугом.

2. 1Пассворд

1Пассворд

 • Најлакши за употребу лозинку на тржишту
 • Бесплатни и премиум планови од 2,99 долара месечно
 • Веб локација: хттпс://1пассворд.цом/

1Пассворд препоручују десетине публикација као што су Фаст Цомпани, Тхе Вирецуттер, Виред и ТрустПилот. То је једно од најлакше за употребу апликација за управљање лозинкама на тржишту. Интерфејс је минималан и не преплављује вас са хиљаду опција.

Ова апликација нуди на десетине функција које ће вам помоћи да заштитите и заштитите све своје мрежне налоге као што је надзор за компромитоване пријаве и веб локације које подржавају 2ФА. Нуди самосталне апликације за Мац, иОС, Виндовс, Андроид, Линук и Цхроме ОС. 

1Пословни планови:
Тхе бесплатна верзија ограничава кориснике на само један уређај. Али премиум верзија вам омогућава да чувате неограничене лозинке и ставке. Такође нуди до 1ГБ простора за складиштење докумената.

Зашто је 1Пассворд добра алтернатива ЛастПасс-у:
1Пассворд нуди једноставније сучеље од већине осталих апликација за управљање лозинкама.

3. Лепљива лозинка

СтицкиПассворд

 • Најбољи бесплатни заувек менаџер лозинки
 • Бесплатни и премиум планови од 29,99 УСД годишње
 • Веб локација: хттпс://ввв.стицкипассворд.цом/

Лепљива лозинка је једна од најбољи менаџери лозинки на тржишту. Бесплатна верзија омогућава вам да на све своје уређаје сместите онолико лозинки и докумената. Ова апликација долази са апликацијама за све уређаје и платформе укључујући Мац, иОС, Андроид и Виндовс. Омогућава вам да чувате неограничене лозинке, белешке и документе. Такође долази са 2 фактор аутентификацијом.

Бесплатна верзија лепљиве лозинке је више као локална апликација за управљање лозинкама која чува лозинке на вашим уређајима. За разлику од других менаџера лозинки на овоме, бесплатна верзија Стицки Пассворд не нуди синхронизацију између свих ваших уређаја. Твој лозинке се чувају само на уређајима на којима их креирате. Најбољи део коришћења премиум верзије ове апликације је тај што они донирају део ваше уплате за уштеду угрожених маната (да, манате!).

Лепљиви планови за лозинку:
иако бесплатна верзија нуди онолико безбедносних функција као и премиум верзија, бесплатна верзија не нуди синхронизацију у облаку и зато такве лозинке неће бити синхронизоване између свих уређаја. Премиум план синхронизује све лозинке и документе на свим вашим уређајима и израђује резервне копије у облаку.

Зашто је лепљива лозинка добра алтернатива ЛастПасс-у:
Лепљива лозинка не ограничава ваше коришћење ове две лозинке чак и на бесплатном плану, за разлику од ЛастПасс-а.

4. Прекријте

Заобићи

 • Најбољи менаџер лозинки ван мреже
 • Бесплатни и премиум планови од 11,99 УСД (једнократни трошкови)
 • Веб локација: хттпс://енпасс.ио/

Заобићи нуди дивно минималан дизајн интерфејса који олакшава управљање свим вашим лозинкама. Његове апликације су доступне на Андроид, иОС, Мац, Линук и Виндовс. Бесплатна верзија нуди готово исто толико функција као и премиум верзије ове апликације.

Једина ограничења су та која можете на бесплатној верзији сачувајте само 20 лозинки и не можете да створите више трезора за одвајање података. Обухватите премиум верзије ове апликације омогућавају чување неограничених лозинки и омогућавају стварање различитих трезора на основу случајева употребе као што су Ворк, Фамили, итд..

Обухватите планове:
Бесплатна верзија ове апликације омогућава само чување 20 лозинки. Најбољи део ове апликације је што су премиум верзије доступне за једнократну накнаду. Иако морате да купите апликацију за сваку платформу на којој желите да је користите, задржаћете је током целог живота за само 11,99 долара по платформи.

Зашто је Енпасс добра алтернатива ЛастПасс-у:
Енпасс је много јефтинији од ЛастПасс-а. За цену годишње претплате на ЛастПасс, можете добити Енпасс за цео живот.

5. РобоФорм

РобоФорм

 • Најбољи менаџер лозинки за фреемиум
 • Бесплатни и премиум планови од 1,99 УСД месечно
 • Веб локација: хттпс://робоформ.цом/

РобоФорм је бесплатни менаџер лозинки који је доступан за све уређаје и платформе укључујући иОС, Андроид, Мац и Виндовс. Такође је доступан као проширење за прегледаче за све прегледаче, укључујући Фирефок, Цхроме, Опера и Сафари. Корисник интерфејс је сличан ЛастПасс-у и једноставан за употребу.

РобоФорм планови:
Тхе бесплатна верзија ове апликације омогућава вам да складиштите неограничене лозинке на свим својим уређајима, али не нуди резервну копију или синхронизацију у облаку између уређаја. Премиум верзија нуди све ово и сигурне функције дељења.

Зашто је РобоФорм добра алтернатива ЛастПасс-у:
РобоФорм је доступан за више платформи и уређаја него ЛастПасс.

6. Чувар

Кеепер Сецурити

 • Најбољи менаџер лозинки усмерен на безбедност у класи
 • Бесплатни и премиум планови од 2,49 долара месечно
 • Веб локација: хттпс://кееперсецурити.цом/

Голман је сигурни менаџер лозинки који се пласирају на предузећа. За разлику од других апликација на овој листи, Кеепер је осмишљен за предузећа и тимове, и као такав нуди на десетине безбедносних функција и предности. То је једна од најцењенијих апликација за управљање лозинкама на готово свим платформама, укључујући Гоогле Плаи, Г2Цровд, Аппле Сторе, ГетАпп и Трустпилот. Долази са апликацијама за све уређаје укључујући Андроид, иОС, Мац и Виндовс.

Чувари планова:
Тхе бесплатна верзија може се користити само на једном уређају. Премиум верзија омогућава синхронизацију између неограничених уређаја и нуди на десетине безбедносних функција.

Зашто је Кеепер добра алтернатива ЛастПасс-у:
Кеепер је дизајниран за предузећа и тимове који желе да своје податке чувају што је могуће сигурније. Кеепер нуди бољу сигурност од ЛастПасс-а и прави се за тимове.

7. Битварден

Битварден

 • Најбољи опен-соурце и бесплатни менаџер лозинки
 • Бесплатни и премиум планови од 1 УСД месечно
 • Веб локација: хттпс://битварден.цом/

Битварден је бесплатно опен-соурце манагер лозинке. Нуди апликације за све платформе укључујући Виндовс, Мац, Линук, Андроид и иОС. Такође долази са екстензијама за прегледаче за све модерне прегледаче. Штавише, ако сте техничар или веб програмер, чак можете да приступите Битвардену од интерфејс командне линије. Најбољи део Бит Битрена је да га, ако желите, можете бесплатно подесити на сопствени прилагођени сервер.

Битварден планови:
Битварден је потпуно бесплатно и нуди све функције које ће вам икада требати. Бесплатна верзија омогућава вам складиштење и синхронизацију неограничених лозинки на неограниченим уређајима. Такође долази са 2-факторском аутентификацијом. Врхунска верзија ове апликације нуди неколико додатних напредних безбедносних функција и 1 ГБ у шифрованом складишту датотека.

Зашто је Битварден добра алтернатива ЛастПасс-у:
Битварден нуди бесплатно све функције за које ЛастПасс наплаћује.

Алтернатива ЛастПасс: Резиме

Иако је ЛастПасс одличан и нуди стотине сигурносних функција, он није најбољи за све.

Ако не можете да одлучите са којом од ових ЛастПасс алтернатива ћете препоручити, пођите са Дасхлане-ом. Долази са свим функцијама које ће вам икада требати и мало је једноставније за употребу од ЛастПасс-а.

Најбољи део Дасхлане-а је да његова премиум верзија нуди бесплатну ВПН услугу која ће вам помоћи да осигурате искуство прегледавања.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me