7 најбољих граматичких алтернатива

Грамматично је једна од најпопуларнији алати за анализу граматике и писања на Интернету. То је велика надоградња од провјеравања правописа уграђених у Мицрософт Ворд и веб прегледаче попут Гоогле Цхроме-а. Али има гомила заиста добрих. Ево колекције најбољих.


Иако вам Граммарли може помоћи да поправите граматичке грешке и побољшате свој стил писања, можда није најбоља опција за вас. Постоје и други алати које морате провјерити прије него што уђете у Граммарли.

Да бисмо вам уштедјели сате истраживања, саставили смо неке од њих најбоље алтернативе Граммарли-у постоје на тржишту.

Најбоље граматичке алтернативе у 2020. години:

 • Најбољи свеукупно: много је више од провјере граматике. То је ментор писања који анализира ваш стил писања и нуди предлоге за побољшање.
 • Руннер-уп, Најбољи свеукупно: је алат за провјеру граматике, интерпункције и провјере правописа који је све у једном и који аутоматски открива и исправља злоупотријебљене ријечи и граматичке грешке..
 • Најбоља СЕО алтернатива Граммарли-у: је помоћник у писању за СЕО, маркетингу и ауторе реклама. То ради оно што Граммарли ради, али вам такође даје анализу текста и оптимизацију садржаја за откривање проблема са СЕО како бисте их могли поправити и остварити бољи ранг.

Шта је граматика?

најбоље граматичке алтернативе

Граматика је бесплатан алат која провјерава ваше писање граматичке грешке, правописна грешкас, и понуде сугестије о побољшању стила писања. То вам може помоћи да избегнете грешке пре него што на следећу адресу е-поште притиснете дугме за слање.

Нема више коректних порука е-поште стотину пута пре него што притиснете дугме за слање. Граматички то ради за вас и чини то пуно боље од задатих правописних провера који нуде ваш оперативни систем и прегледач.

Граматичке карактеристике

Граматички је доступан на свим платформама на којима можете писати. Доступна је као проширење за веб прегледаче као што су Гоогле Цхроме и Фирефок. Такође је доступна и као самостална десктоп апликација за Мац и Виндовс. И не само то, већ долази и са апликацијом за Андроид и иОС која вашу задану тастатуру може заменити Граммарли.

граматичке апликације

Граматички проверава да ли у тексту може бити више од 200 граматичких грешака. Такође нуди предлоге за побољшање вашег стила писања у складу са тоном гласа који желите да пренесете.

Са Премиум верзијом добијате још 250 граматичких чекова, напредно откривање плагијата и предлоге за побољшање вокабулара.

граматичке карактеристике

Граматички предности и недостаци

Граматика је доступна бесплатно за све ваше уређаје и лако можете ухватити једноставне граматичке грешке. Али ако желите најбоље што овај алат може да понуди, морате извадити новчаник.

Тхе Про верзија Грамматички тестира ваш текст на пуно више граматичких грешака и чак провјерава ваш текст на плагијаризам.

Иако вам Про верзија може пружити руку у лекторирању вашег писања, то кошта 139 долара годишње или 59 долара по кварталу или можете ићи са најскупљим од свих планова, месечним планом, који кошта 29 УСД месечно.

Ако тек започињете или имате мали буџет, верзија Граммарли про није најбоље решење за вас.

Најбоље граматичке алтернативе

ПроВритингАид

ПроВритингАид

ПроВритингАид користе га хиљаде професионалних писаца, уредника и студената широм света. То је много више од пуке провјере граматике. То анализира ваш стил писања и понуде сугестије да га побољшају.

Делује и као ментор писања помажу вам да побољшате своје писање сваки пут када га користите. Делује на свим вашим омиљеним апликацијама за писање и веб локацијама укључујући Гоогле документе, Мицрософт Оутлоок, Опен Оффице итд.

Карактеристике

 • Апликације и проширења су доступна за све прегледаче, укључујући Гоогле Цхроме и Фирефок.
 • Ради са апликацијама као што су Мицрософт Оутлоок, Мицрософт Ворд, Гоогле Доцс, Сцривенер и Опен Оффице.
 • Провјера граматике, уредник стилова и ментор писања упакован у један алат.

Зашто користити ПроВритингАид уместо Граммарли-а

Ако желите више од само Граматичке провере, покушајте ПроВритингАид да покуша. Анализира ваше писање и нуди вам предлоге за побољшање писања и делује као ментор писања како би вам помогао да побољшате свој стил писања.

Гингер Софтваре

гингер софтваре

Гингер Софтваре је једна од најбоља граматичка провера алате на Интернету. Доступан је за Цхроме, Фирефок и Сафари као проширење за прегледач. Доступан је и за иОС и Андроид, тако да можете писати без грешке на свим уређајима које користите.

Ђумбир проширење прегледача ради на готово свим веб локацијама укључујући оне које најчешће користите, као што су Твиттер и Фацебоок, или Слацк и Зендеск, ако водите посао

Карактеристике

 • Апликације су доступне за Андроид и иОС уређаје.
 • Проширења прегледача раде на свим веб локацијама укључујући и оне популарне као што су Фацебоок и Твиттер.
 • Анализира ваше писање и нуди приједлоге за побољшање стила вашег писања.

Зашто користити Гингер умјесто Граммарли

Ђумбир ради на више веб локација него на Граммарлију. Врло добро функционише са пословним апликацијама као што су Зендеск, Слацк и друге.

Цопиврители

Цопиврители

За разлику од осталих алата на овој листи, Цопиврители је створена са једином сврхом креирање СЕО-оптимизованог садржаја. Анализира ваш садржај и нуди предлоге за његово побољшање, како за људе тако и за претраживаче. Провјерава ваш текст и за граматичке и за правописне грешке. Такође нуди предлоге за побољшање вашег стила писања.

Користе је хиљаде ауторских компанија, маркетинга и уредника који желе да створе најбољи могући садржај за своју публику.

Најбољи део ове алатке је то што је она анализира садржај вашег конкурента и нуди предлоге на побољшању оптимизације вашег претраживача. Такође долази са десетинама уграђених предложака задатака који ће вам олакшати да своје писање предајете слободним ауторским ауторима. Такође проверава ваш текст на плагијаризам.

Не само то, већ анализира и садржај на густоћу кључних речи како би вам помогао избегавајте Гоогле алгоритамске казне. Омогућава вам да откријете пуњење кључних ријечи и побољшате омјере циљања кључних ријечи. Такође вашем садржају даје оцену читљивости и нуди предлоге за његово побољшање.

Карактеристике

 • Помаже вам да направите садржај који воле и људи и претраживачи.
 • Један од најлакших начина за оптимизацију вашег садржаја за претраживаче без губитка квалитета.
 • Нуди предлоге за исправљање граматичких и правописних грешака. Такође нуди предлоге за побољшање вашег стила писања.

Зашто користити Цопиврители уместо Граммарли

Цопиврители је направљен за СЕО и маркетинга који желе да произведу најквалитетнији садржај који може да се високо постави на претраживачима и читаоци га воле.

Хемингваи Едитор (Десктоп Апп)

Хемингваи Едитор

Хемингваи Едитор, за разлику од других алата на овој листи, то је алат за анализу писања помаже вам да побољшате своје писање. Иако не нуди провјеру граматике, он анализира ваш текст и нуди вам стотине приједлога за његово побољшање.

Хемингваи Едитор је десктоп апликација за Виндовс и Мац ОСКС, а кошта 19,99 УСД.

Писање на Хемингваиу неће само учини ваше писање читљивијим али ће такође побољшати свој стил писања сваки пут када га користите. Он вам говори када је ваше писање тешко читати или када речи требате заменити бољом алтернативом. Најбољи део овог алата је онај који вашем садржају даје оцену читљивости.

Карактеристике

 • Алат за писање који користе многи професионални блогери и писци.
 • Помаже вам да анализирате своје писање и нуди предлоге за његово читање.
 • Употријебите овај алат заједно са осталим алаткама за провјеру граматике као што је Граммарли да бисте извукли максимум из њега.

Зашто користити Хемингваи Едитор уместо Граммарлија

Хемингваи Едитор није граматика или проверка правописа. То је алат за писање који вам помаже да побољшате свој стил писања и учините га читљивијим и доступнијим свима. Када се користи заједно са Граммарли-ом или неким другим алатком за проверу граматике, може вам помоћи да побољшате свој стил писања и учините га читљивијим.

Бели дим

Бели дим

Бели дим је један од најстаријих и већине популарна провера граматике алате на Интернету. ВхитеСмоке је много више од провјере правописа. То је лектор који вам помаже да поправите све, од једноставних граматичких грешака до грешака у стилу. ВхитеСмоке користе популарни брендови попут Дицтионари.цом, Пеарсон, МцГилл и Универзитета у Торонту.

Карактеристике

 • Једна од најстаријих и највјернијих провјеравања граматике на Интернету.
 • То вам помаже да поправите граматичке грешке и нуди предлоге за побољшање стила писања.
 • Доступно је и за десктоп и за мобилне уређаје, тако да можете писати без грешке на свим својим уређајима.

Зашто користити ВхитеСмоке уместо Граммарли-а

ВхитеСмоке је врхунско средство за лекторирање које користи најновије технологије природног језика како би вам помогло да боље пишете и чак побољшате своје писање.

ПаперРатер

ПаперРатер

ПаперРатер је мрежни алат који проверава ваше писање Граматичке и правописне грешке, и плагијаризам. Доступан је само као мрежни алат, тако да нема потребе за преузимањем апликације за радну површину или инсталирањем проширења за прегледач. Бесплатна верзија апликације омогућава проверу до 5 страница по предаји.

Премиум претплата, међутим, омогућава проверу до 20 страница по предаји.

Карактеристике

 • Бесплатан алат којим се ваше писање провјерава на граматичке грешке и правописне грешке.
 • Омогућава проверу текста ради плагијаризма.
 • Нуди предлоге који ће вам помоћи да побољшате писање и даје оцену писања.

Зашто користити ПаперРатер уместо Граммарли-а

ПаперРатер је бесплатан за до 50 предавања месечно. Анализира ваше писање и даје оцену. Такође нуди предлоге који ће вам помоћи да побољшате свој стил писања.

ЛангуагеТоол

ЛангуагеТоол

ЛангуагеТоол је лекторски софтвер који нуди предлоге за исправљање граматичких грешака и правописних грешака у вашем тексту. Доступна је као проширење за прегледач и за Гоогле Цхроме и за Фирефок.

То је једно од најбољи алати када је у питању лектура. То вам може помоћи да поправите граматичке грешке и побољшате свој стил писања. Премиум верзија овог алата проверава ваш текст са 2500 различитих грешака и нуди предлоге за побољшање вашег писања.

Најбољи део овог алата је онај са којим ради много различитих језика укључујући енглески, немачки, француски, холандски, итд. Проверава ваше писање због грешака на свим подржаним језицима.

Карактеристике

 • Ради са пуно других језика осим енглеског.
 • Провјерава ваш текст на преко 2500 грешака.
 • То вам помаже да поправите граматичке и правописне грешке, али такође побољшава ваш стил писања.

Зашто користити ЛангуагеТоол уместо Граммарли-а

Граматички подржава само енглески језик. ЛангуагеТоол долази са подршком за бројне језике осим енглеског, укључујући немачки, француски, румунски и холандски.

Закључак

Дакле, да ли је граматика добра? Можеш се кладити! Граматика и је један од најбољих напредних и једноставних асистената у писању за уклањање граматичких, правописних и интерпункцијских грешака..

Сви алати на овој листи нуде бесплатну верзију за ваш тест пре него што га купите. Препоручујем тестирање најмање једне или две алтернативе на овој листи пре него што се решите за ону која вам се допада. Већина ових алата понудиће предлоге који ће вам помоћи да побољшате свој стил писања.

Ако вам је фокусирање на побољшавање стила писања, препоручујем вам да наставите са тим Хемингваи Едитор. Доступна је за обје мреже и као самостална апликација за радну површину. Не нуди провјеру граматике, па вам препоручујемо да је користите заједно са алатком за провјеру граматике попут Граммарли или Гингер.

Ако желите алат који вам може помоћи да побољшате свој стил писања и провери текст да ли има грешака, препоручујем вам да наставите са тим ПроВритингАид. То ће вам помоћи да побољшате своје писање и провјери ваше писање и због грешака.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map